Ona je proglašena najlepšom ženom Amerike u 2018: Šta vi kažete?

Mis Nebraske, 23-godišnja Sara Rouz Samers proglašena je najlepšom devojkom u Americi.

Sudbine | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Među 50 kandidatkinja Sara Rouz Samers je odnela ubedljivu pobedu, a osim zanosnom lepotom i savršenom figurom ona je svojom harizmom osvojila petočlani žiri.

Izbor za mis koji se održao u Luizijani uživo se prenosio putem televizije, gde smo imali priliku da vidimo šetnju prelepih misica i brojna iznenađenja, kao i njihova pitanja i odgovore.

Foto: Getty
Foto: Getty

Sara je briljirala u svakom zadatku, a otkrila je mnoge detalje o sebi, poput toga da želi da bude pedijatrijska sestra. Tokom šoua, ona je objasnila šta je fascinira u ovom poslu...

"Bila sam u dečjoj bolnici u Omahi kada sam imala pet godina. Ne sećam se mnogo toga, ali pamtim da su moji roditelji bili veoma zabrinuti, a nikada pre nisam videla svog oca tako uplašenog. Moja medicinska sestra je bila fantastična i ona je neko na koga želim da se ugledam", objasnila je 23-godišnja misica.

Lepa plavuša ističe da je sada sertifikovana za ovaj rad, te može da pomaže brojnoj deci i porodicama, kao i lekarskom timu.

Foto: Getty
Foto: Getty

"Tako je osnažujuće pomagati pacijentima, razumeti njihove dijagnoze i različite procedure i podržavati ih kroz to", ističe ova humana dama.

Osim ljubavi prema medicini i nesebične pomoći bolesnima Saru ispunjavaju još neke stvari, a jedna od njih je fitnes.

Samo jedan pogled na profil Rouzove na Instagramu i shvatićete da joj je jako bitno da vodi zdrav život, ispunjen fizičkim aktivnostima. Tokom njenih fakultetskih dana, radila je kao instruktor pilatesa.

Iako joj se mnogi muškarci udvaraju, Sara ističe da je njeno srce osvojio jedan dečko.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 20 sledeca idi na stranu