"Iz osvete sam zavela dečkovog oca, sad ne mogu da ga se rešim"

Pristala je na seks da bi se osvetila dečku za varanje. Kao da to nije dovoljno grozno, sad je čovek s kojim je spavala ucenjuje. A da stvar bude gora, spavala je s tatom od dečka koji ju je varao.

Nedelja, 27.05.2018.

11:31

Izvor: Super žena

Foto: Thinkstock

Podeli:

U kolumni britanskog nedeljnika "The Sun" objavljena je nesvakidašnja ljubavna priča.

Anonimna devojka poslala je svoju intimnu ispovest.

"To je bila najgora odluka u mom životu i sad mi preti da će reći mom dečku ako opet ne spavam s njim. Pre dva meseca dečko me za 22. rođendan odveo u prelepi restoran. On ima 23 godine. Posle toga smo otišli kod njega na malo rođendanskog seksa koji je bio fantastičan. Sledeće jutro sam doživjela šok. Rekao mi je da ima nešto da mi kaže. Bila sam zaprepašćena kad mi je priznao da se viđa s još dve žene i da s njima ima odnose. Rekao mi je da mu je žao i da je shvatio da sam ja ona s kojom želi da bude. To je bio i razlog zašto mi je priznao druge veze. Hteo je novi početak. Ne da sam bila ljuta, nego sam pobesnila. Rekla sam mu da mi pozove taksi i otišla sam iz stana. Ceo dan me je zvao i slao poruke, ali ja sam ga ignorisala. To veče sam nazvala njegovog tatu i pitala ga je li za piće. Bio je iznenađen, ali je pristao. On ima 43 godine, ali izgleda mnogo mlađe. On i mama od mog dečka su razvedeni godinama", pisala je ova devojka koja se ubrzo našla sa dečkovim ocem.

Ona je priznala šta je njegov sin uradio, na šta je tata strasno poljubio.

Pitao je da li bi htela da odemo kod njega i ona je pristala.

"Nabacivao mi se. Rekao mi je da je znao da je samo pitanje vremena kad ću shvatiti da želim njega, a ne njegovog sina. Posle toga mi se i nije baš sviđao, ali sam pristala na seks. Bila sam na ivici suza i nisam mogla da dočekam da pobegnem iz stana. Te iste večeri sam se pomirila s dečkom. Iako zna da smo ponovo zajedno, njegov tata mi stalno šalje poruke i traži da se ponovo nađemo. U zadnjoj poruci mi je čak i pretio. Napisao je da će sve reći svom sinu ako ne pristanem na seks", napisala je ova devojka koja posle svega želi da nastavi sa svojim izabranikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare