Iskreno priznanje: Zašto volim da sam potčinjena?

Kada je upoznala Daga preko sajta "Match.com" oboje su imali 26 godina, bili su u stabilnim vezama, na dobrim pozicijama na poslu, a na prvm sastanku samo su se poljubili. Usledio je i drugi, a on joj je samouvereno rekao da "kada završi s njom ništa neće biti kao pre". U ispovesti za izdanje "Marie Claire" ova žena priznala je da ni ona ni njen novi partner nisu znali šta će uslediti, ali su oboje osećali snažnu hemiju.

Sreda, 30.05.2018.

10:29

Izvor: Super žena

Iskreno priznanje: Zašto volim da sam potčinjena?
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Iako njena ispovest zvuči kao obrađena verzija scenarija za "50 nijansi sive", ova anonimna čitateljka priznaje da je Dag bio lep, zgodan, obrazovan, imao je manire. Ali, sve to nije ga činilo neodoljivim. On je izgledao, a i bio je čovek koji je imao kontrolu.

Veza je napredovala, ali strast nije bila dovoljna. Raskinuli su, a ona nijemogla da ga izbaci iz glave. Onda je čula za BDSM vrstu seksa, koji je bio vezivanje, povezivanje, nešto između sadohizma, mazohizma, ali u potpunoj vezi sa dominacijom.

"Istraživala sam malo više o ovoj temi na internetu, gledala sam slike i pitala sam se kako je moguće da neko želi d atako pripada nekome. Ali, osetila sam uzbuđene koje nisam do tada. Bila sam zbunjena, jer sam za sebe mislila da sam feministkinja i da je takav odnos nepriličan i ponižavajući za ženu", napisala je za magazin otkrivajući da je vrlo brzo i bivšeg, Daga našla na jednom sajtu u profilima.

Shvatila je vrstu povezanosti koju su imali i počeli su da se dopisuju. Opet.

"BDSM je jak i grub seks. Partneri moraju da veruju jedno drugom, u svakom smislu. Emotivno, psihički, mentalno, fizički. Mora da postoji zapravo beskonačno poverenje. Vrlo brzo dag je došao kod mene da isporbamo kako ćemo da funkcionišemo u ovoj vrsti odnosa. Zgrabio me je za kosu čim je ušao u kuću i počeo je da mi govori šta da radim. Nije bila reč o nasilju, već igri reči. Koristio je kaiš, bolelo je, a ja nisam imala nikakvu kontrolu. I strašno mi se dopalo", opisala je svoje prvo iskustvo u ovoj vrsti odnosa.

Rastali su se zbog njene prevelike vezanosti i zbog straha gde bi takav odnos mogao da je odvede. Dve godine nisu bili u kontaktu. Saznala je da se oženio, a i ona je bila u braku.

Iznenada javio se da kaže da se seli iz Vašingtona u Boston. Dogovorili su prijateljsko piće za rastanak.

"Čim sam ga ugledala naša mračna povezanost je bila između nas. Nastavili smo gde smo stali, on se odselio, ali mejlovi, poruke, priča preko Skajpa bili su naš kanal. Kontrolisao me svakodnevno i ja sam to obožavala. Priznala sam mužu šta se dešava, jer smo imali iskren odnos od prvog dana. Dag je bio moja tama, a moj muž moja svetlost. Dagova žena je tu bila u problemu, jer ona nije znala za tu njegovu stranu. Viđali smo se kad je ona putovala, prolazile su godine. Ne znam šta bih bez njega u svom životu i tog odnosa koji mi očigledno nedostaje", zaključila je ova žena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare