Više nije Pamelina dvojnica: Suzana potrošila 50.000 evra, sada okrenula nov list

Kada su joj rekli da liči na poznatu "čuvarku plaže", glumicu Pamelu Anderson, Suzana Vajndorfer je tu videla svoju priliku i šansu. Počela je da se oblači, tetovira, šminka kao Pamela. Uložila je skoro 50.000 evra u svoj izgled, ali danas živi drugačije. Danas je ona Suzana.

Sreda, 30.05.2018.

12:09

Izvor: Super žena

Više nije Pamelina dvojnica: Suzana potrošila 50.000 evra, sada okrenula nov list
Foto: Getty

Podeli:

Suzana Vajndorfer, koja je nekad bila dvojnica popularne seks bombe, više se ne želi da se operiše, iz hira je snimila pesmu, a sad radi kao promoterka. Velika želja ove rođene Hrvatice koja godinama živi u Austriji je da napiše knjigu.

"Desile su mi se neke strašne stvari, moj zet je poginuo i onda sam se potpuno promenila. Želim zato i ja da napišem neku knjigu koja bi pomogla ljudima i koja bi im bila svetlo u tunelu", rekla je samohrana majka dvoje dece za hrvastek medije.

Inače, posle nekoliko godina pauze od javnog života, kao najbolja evropska dvojnica Pamele Anderson kaže da su joj svetla reflektora odavno dosadila.

"Ah, Pamela... To ću nositi ceo život kao pečat na čelu. Radila sam u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj. Brojna vrata su mi se zbog toga otvorila, mnogo sam stekla od svog izgleda, ali me taj život nije više ispunjavao", rekla je Suzana koja je definitivno raskinula sa životom Pameline dvojnice.

Podatak da je na estetske operacije potrošila 50.000 evra kako bi izgledala poput Pamele već je poznat, a na pitanje kako danas brine o telu kaže za "24sata.hr":

"Važna je ishrana, vežbanje i dobar odmor. Što se tiče operacija, to više ne, nema šta više da se popravlja".

Inače, kada je svojevremno trebalo da se upozna sa Pamelom, holivudska diva je odbila jer nije želela da se slika sa dvojnicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare