"Spavam s drugim muškarcem da bih održala srećan brak"

Većina bračnih parova kad dođe do problema koje ne mogu sami da reše potraže profesionalnu pomoć, ali jedna žena iz Kanbere u Australiji odlučila se za drugačiji pristup. Tridesetdvogodišnja Lajla je u braku 10 godina i redovno se nalazi s drugim muškarcem koji joj ispunjava njene seksualne potrebe. Kaže da to radi da bi spasila brak s čovekom kog voli.

Sudbine | Super žena |
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Deset godina sam u braku i moj muž je fantastičan. Imamo mladu porodicu, oboje radimo, imamo karijere i trudimo se da provodimo slobodno vreme zajedno", izjavila je Lajla za britanski "Daily Mail".

Uprkos svemu tome, ona je rekla da je intimnost u braku davno nestala, a da njen suprug više nije zainteresovan za taj deo braka.

Lajla je pokušavala da "obnovi" intimu, ali koliko god je pokušavala, jednostavno nije uspela - iako je sve drugo u vezi bilo savršeno.

"Dok sam bila srećno udata, bila sam usamljena, stvarno usamljena", rekla je i otkrila da se potom učlanila na stranicu za traženje seksualnih partnera.

Upoznala je nekoliko lepih ljudi i bila je s njima u porvodu, ali je zapravo tražila srodnu dušu. I želja joj se na kraju ostvarila kad je upoznala oženjenog muškarca Džamilija.

Oboje su u braku, u sličnim situacijama i puni su razumevanja jedno za drugo.

"Čujemo se par puta dnevno, viđamo se jednom nedeljeno, a povremeno odemo i na kafu tokom dana. Otkako sam upoznala Džamilija nestao je pritisak na moj brak i više nisam ogorčena na svog muža jer ne želi da bude intiman sa mnom. Sad jednostavno uživam u zajedničkim satima s mužem i decom, naš brak je kvalitetniji i mislim da nam nikad nije bilo bolje. Baš sam srećna", zaključila je Lajla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 20 sledeca idi na stranu