Ozloglašena mama Džun po starom: "Gubim vid, ugojila sam se i ne mogu da vežbam"

Rijaliti zvezda mama Džun kaže da joj je zdravlje na prvom mestu i pošto joj vid drastično slabi prestala je da vežba. A samim tim počela je opet i da se goji. Ozloglašena zvezda, koja je poznata po kontroverznim stavovima, sada je opet u žiži javnosti.

Sudbine | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Posle dramatičnog mršavljenja prošle godine, zvezda rijalitija "From Not to Hot" sada je priznala za magazin "Pipl" (People) da ima ozbiljnih zdravstvenih problema, preti joj trajan gubitak vida i opet se ugojila 11 kilograma.

"Ne mogu da radim ništa, moram da ležim. Moj vid je trenutno moja glavna briga", rekla je za magazin objašnjavajući da uopšte ne vidi na desno oko.

U pitanju je posledica nelečene katarakte, a sada je problem zahvatio i levo oko.

"Gubim i samostalnost, ne samo vid. Sve manje stvari mogu da radim sama", rekla je mama Džun.

Foto: Getty
Foto: Getty

Rijaliti "Honey Boo Boo", koji se nekoliko sezona emitovao na TLC-ju, svojevremeno je dobio status "najkontroverzniji" kako zbog samog sadržaja, tako i zbog svega što se dešavalo iza kamere.

Naime, rijaliti je pratio devojčicu Hani Bu Bu, koja se takmičila na izborima za mis, i njenu naizgled običnu porodicu.

Međutim, publika je uglavnom gledala svađe, psovke, maloletničku trudnoću... Šou je otkazan nakon što je otkriveno da se mama male takmičarke Džun zabavlja s muškarcem koji je seksualno iskorišćavao decu.

Međutim, ambiciozna mama Džun nije tako lako želela da se oprosti od slave, te je nedavno dobila i svoj rijaliti "From Not to Hot" u kojem joj je ponuđeno da smrša, promeni navike, vredno trenira i operiše želudac. A juče je u Americi premijerno prikazana prva epizoda, a kako mama Džun sada izgleda pogledajte u video-materjalu iznad.

A post shared by wetv (@wetv) on

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 20 sledeca idi na stranu