Problematična lepotica: Kako je od glumice postala glavni problem Holivuda?

Vest da je holivudska glumica Heder Loklir pokušala da se ubije preneta je širom planete brzinom svetlosti, a vratila je i u fokus pitanje psihičkih problema zbog kojih su nedavno sebi živote oduzeli i kreatorka Kejt Spejd i poznati kuvar Entoni Borden.

Utorak, 19.06.2018.

08:53

Izvor: Super žena

Problematična lepotica: Kako je od glumice postala glavni problem Holivuda?
Foto: Getty

Podeli:

Kako piše portal TMZ, član porodice poznate glumice pozvao je pomoć jer je glumica pretila samoubistvom, posle čega je prebačena u bolnicu na odeljenje psihijatrije.

"Vikala je i bila je dezorijentisala. Kod sebe nema pištolj, ali je pretila i bila je jasna u svojoj nameri", prenosi portal izjavu neimenovanog izvora.

*ALT

Svojevremeno, Heder je bila najveći seks-simbol Holivuda, muškarci su ludeli za njom, ali od nekadašnje lepotice nije mnogo ostalo, i fanovi su bili zaprepašćeni kada su videli neke od poslednjih fotografija poznate glumice.

Njeno lice je izmenjeno, a ona već odavno ništa ne snima.

*ALT

Za fatalnu Heder gledaoci su prvi put čuli kada je dobila ulogu Semi Džo u legendarnoj seriji "Dinastija".

Međutim, u prethodnih desetak godina se sve promenilo - Heder je upala u veliku krizu, patila je od teške depresije, i kako se priča, nekoliko puta je pokušala da se ubije kombinujući alkohol i lekove.

Usledili su problemi sa alkoholizmom, šest puta je bila na lečenju, i tako je počeo njen začaran krug oporavka i problema koje je pravila svima. I ćerki, sestri, porodici...a najviše sebi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare