Muza prvenstva: Nekada prvi dekolte Mundijala, opet osvaja navijače u Rusiji

Larisa Rikelme, zanosna Paragvajka očarala je svetsku javnost na Mundijalu 2010. u Južnoj Africi kao najlepša navijačica u bojama svoje reprezentacije.

Ponedeljak, 25.06.2018.

14:22

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ona je u dresu sa dubokim dekolteom gde je čuvala mobilni bodrila svoje zemljake na tom Svetskom šampionatu održanom, pre sada već osam godina.

Ubrzo je ta slika podrške obišla planetu, te je dobila u svetskim medijima dobila status najseksi navijačice. Ova zanosna brineta tako je svojom lepotom i zanosnim oblinama makar nakratko ukrala šou fudbalerima i sve oči bile su uprte u nju.

Danas ona ima 33 godine, a poznato je da se nakon tog prvenstva u više navrata fotografisala obnažena, pa joj je sve to bila odskočna daska da postane foto-model i TV voditeljka. Naslovnicu "Playboy" krasila je 2013.godine, a udala se za paravgajskog reprezentativca Džonatana Fabra.

Aktivna je na društvenim mrežama gde objavljuje slike kojima želi da pokaže kako i danas, osam godina kasnije nije ništa manje atraktivna.

Trenutno živi u Meksiku zajedno sa mužem i ćerkom, doselili su se prošle godine kada je Džonatan prešao u fudbalski klub "Lobos".

Larisa se, pored modelinga, povremeno bavi i glumom. Njen poslednji projekat bila je serija "Antes del mediodia" iz 2015. u kojoj je brineta glumila sebe.

Pre tri godine učestvovala je u poznatom šou "Ples sa zvezdama".

Možda je na prvi pogled neprepoznatljiva, ali će bez sumnje ostati upamćena po nadimku "World Cup's Girlfriend" koji joj je dodelio Marca, najveći sportski magazin u Španiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare