Žene u Srbiji obožavaju filere u ustima. Ovu je to "papreno" koštalo

Popunjena usta, fileri, kontrurisanje. Žene u Srbiji najčešće se odlučuju da ovakvu promenu svog izgleda. Međutim, posebna opasnost je što kod ove intervencije, popunjavanja usta filerima, lako može da pođe po zlu. Jedna Engleskinja ispričala je za "Daily Mail" svoje iskustvo.

Utorak, 26.06.2018.

13:43

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Šarlot Nale je dva puta išla na popunjavanje usana filerima, jer je želela da izgleda drugačije.

Ipak, rezultat nije bio kakvim ga je zamišljala - usne su joj bile bolne, grudvaste, neravne i natečene. Izgledala je, kaže, kao riba. A kada se požalila salonu "BeautyBox By Maggie" gde je uradila ovu intervenciju rekli su da krivica nije njihova i dali su joj do znanja da se to dogodilo "zbog oralnog seksa".

Ova dvadesetsedmogodišnja devojka kaže da problem nije bio samo u usnama, već se "punjenje" proširilo na nos i obraze, a od bolova danima nije mogla da jede.

Iako je javno progovorila o svemu, menadžer prozvanog salona, kazao je kako su oni njene usne "uradili" profesionalno i nisu krivi za to što se kasnije dogodilo.

Čak joj je i napisao komentar:

"Kako se usuđuješ da govoriš nešto loše o našem salonu. Šest meseci od kada si napustila kliniku odeš i istisneš nešto iz usta... Pitaj svog dečka gde su ti usta bila zadnji put, gde je on zadnji put stavio svoj penis".

Vlasnica salona Magda Gouzd ne slaže se s načinom na koji je njen menadžer reagiovao.

Ipak, zbog svega Šarlot niej bilo bolje. Osećala se iznevereno, uvređeno i prevareno.

"Probadala me je iglom, a ja nikada nisam toliko krvarila. Otok je normalan, ali ne ovakav. Posle istiskivanja sadržaja, kada je otok splasnuo punjenja nije bilo u sredini donje usne. Nisu pomogle ni masaže, ni dodatno punjenje, svakim danom sve je bilo gore. Obzirom šta je sve izašlo iz mojih usana, čudim se da nisam dobila opasnu infekciju", dodala je djevojka.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare