Još jedna posrnula Dizni zvezda: Jaka, ali slabija od poroka Demi se sada oporavlja

Dok se nedavno hvalila kako prihvata sebe, svoje ožiljke, strije i celulit pevačica Demi Lavato zapravo je prolazila kroz lični, intimni pakao. To se nikad ne bi saznalo da je odlučila da se predozira heroinom prethodnog vikenda, a samo je uz jaku lekarsku pomoć uspela da se povrati.

Sudbine | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Demi je suvlasnica jednog centra za rehabilitaciju zavisnika, u kojem se i sama lečila, a "TMZ" prenosi da se početkom meseca posvađala sa svojim "trenerom za treznost" zbog navodne izdaje, i da je zbog toga ponovo počela da konzumira nedozvoljene supstance.

Demi je trenutno svesna i u dobrom stanju, ali odbija da lekarima kaže šta je uzela. Prvobitno je objavljeno da je u pitanju heroin, iako u njenoj kući nije pronađeno ništa od predmeta ili supstanci koje se obično povezuju sa tom drogom.

Demi će za manje od mesec dana da napuni 26 godina, a dosad je već nekoliko puta bila na odvikavanju od alkohola i droge.

Boluje i od bipolarnog poremećaja, a patila je i od bulimije.

U dokumentarcu o svom životu i karijeri priznala je kako je krijumčarila kokain u avionima, a jutro je započinjala votkom.

"Jedna je faza trajala dva meseca, kad sam bila drogirana i pijana svaki dan. Nije bilo lako raditi sa mnom tada", rekla je tada Demi.

Pre nekoliko meseci proslavila je šest godina otkad je trezna, a nedavno je objavila i pesmu "Sober" u kojoj je priznala kako je poklekla.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Posrnule zvezde

Na spisku zvezda koje su prošle kao Demi su Lindzi Lohan i Amanda Bajns. Lohan je problematična još od svoje 18. godine, a do 2006. je bila šest puta na rehabilitaciji. Amanda Bajns glumi od sedme godine. Vrlo brzo je umislila da je zvezda, počela je da pije, optužila je svog oca za seksualno zlostavljanje, što su njeni roditelji demantovali, a kasnije i sama Amanda.

Uskoro su joj dijagnostikovani bipolarni poremećaj i maničnu depresiju. U ovoj grupi je i Majli Sajrus.

Demi se prvi put pojavila s 10 godina u dečjoj seriji "Barney & Friends", a onda je s 14 godina dobila ulogu u Diznijevom filmu "Camp Rock". Glumila je i u seriji "As the Bell Rings", a onda se posvetila pevačkoj karijeri.

Ona nije jedina mlada zvezda koja je pala pod uticaj droge i koja je imala problema s mentalnim zdravljem. Naime, mnogo njenih koleginica i kolega, koji su kao i ona počeli karijere kao deca u raznim Dizni projektima prošli su slične situacije.

Jasno je da je život poznatih stresan i svakako nije za decu. Može se najbolje doživeti kroz izjavu kultnog glumca Vorena Bitija. Na pitanje kakav je u stvarnom životu, odgovorio je:

"Kakav bi ti bio da 40 godina nisi čuo reč "ne"?"

Veoma je teško ostati trezan i "čist", a pritisak slave veći je nego uticaj roditelja.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 17 sledeca idi na stranu