Vrhunac je prvi put doživela u 43. godini, a sada svim ženama otkriva rešenje

Mnoge žene muče muku da postignu orgazam - isprobavaju različite poze, pokušavaju sa masturbiranjem, ali jednostavno ne ide. Isto se dešavalo i četrdesetpetogodišnjoj ženi, koja je pristala da podeli iskustvo sa ženama širom sveta, ali pod uslovom da ostane anonimna, prenosi "Women’s Health".

Ponedeljak, 13.08.2018.

09:43

Izvor: dnevno.rs

Vrhunac je prvi put doživela u 43. godini, a sada svim ženama otkriva rešenje
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

"Nevinost sam izgubila u 19. godini sa momkom kome je takođe bio prvi put i bila sam razočarana tim iskustvom. U želji za istraživanjem spavala sam sa još nekoliko momaka, ali nikada nisam doživela orgazam. Nažalost, to se produžilo i trajalo i u mojim dvadesetim i tridesetim godinama", priseća se žena.

Nijedno novo seksualno iskustvo nije joj donelo ništa lepo, naravno, ni orgazam.

Tada je odlučila da ne spava više ni sa kim dok se ne uda i tako je i bilo – venčala se u 36. godini i nadala se da će seks u braku biti nešto potpuno drugačije i bolje.

"Tokom seksa, moj muž je bio vrlo strpljiv i uporan da otkrije šta mi prija i šta će me odvesti do vrhunca, ali uzalud. Tako mi je prošlo još nekoliko godina u seksualnom mraku i odlučila sam da nešto preduzmem", otkriva.

Posetila je ginekologa i ispričala sve o svom problemu, a zatim po nalogu lekara izvadila krv. Ispostavilo se da je u pitanju previše nizak nivo testosterona i da zbog toga njeno telo nije u stanju da postigne orgazam, a ginekolog joj je saopštio da je to zapravo vrlo čest problem kod žena, ali da se retko otkriva, jer se dame retko obraćaju stručnjaku u vezi sa ovim problemom.

"Lekar mi je preporučio hormonsku terapiju i gledanje porno-filmova, što sam i uradila. Tokom godinu dana osetila sam blago poboljšanje, ali i dalje nisam iskusila orgazam. Tokom druge godine, ne znam kako, desilo se to da smo suprug i ja imali seks punih 45 minuta, što se dešavalo jako retko i konačno sam spoznala seksualni vrhunac, u svojoj 43. godini", priča žena.

Osećaj joj se mnogo dopao, ali počele su da se pojavljuju negativne strane testosterona.

Počela je neprestano da misli o seksu, na licu joj se pojavilo mnogo tamnih dlaka, pa je odlučila da prekine terapiju testosteronom, a tada je već uspevala da postigne orgazam svaki put tokom seksa.

Ova žena preporučuje svima da, ukoliko ne mogu da postignu orgazam, provere nivo testosterona, jer je orgazam osećaj kojeg svako treba da bude svestan.

"To je kao da vam neko objašnjava kakvog je ukusa čokolada. Dok je ne probate sami, nemate ni blagu predstavu. Drago mi je što sam nakon 23 godine seksa konačno osetila šta zapravo znači doživeti orgazam", zaključuje žena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.