Modna blogerka dobila pretnje smrću zbog ove fotografije

Skarlet London, modna blogerka koju na Instagramu prati više od 24.000 ljudi, kaže da je primila mnoštvo pretnji smrću zbog fotografije koju je objavila. Da li možete da primetite šta je sporno na njoj?

Sudbine | Indeks.hr |, Super žena |
Podeli

London je zbog fotografije na kojoj sedi na krevetu dobila ogroman broj pogrdnih komentara, a pojedini pratioci su joj poručili da se ubije.

Blogerka na fotografiji reklamira vodicu za ispiranje usta, a pozira sa šoljicom u krevetu na kojem su jagode i palačinke, a pored kreveta nekoliko balona.

"Najbolji dani počinju osmehom i pozitivnim mislima. I palačinkama. I jagodama. I obiljem čaja", napisala je blogerka, a onda je usledio napad.

Pratioci su bili besni jer na krevetu nisu palačinke nego tortilje, šoljica koju drži je potpuno prazna, a na krevetu je pokrivač sa njenim likom.

"Tako si lažna, muka mi je", "Prestani da promovišeš lažni život", "Imaš loš zadah, zato si sama", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Glumica Amanda Abington takođe se uključila u hajku.

"Nikad se nisam ovakva probudila, pogotovo ovakve kose. Šta je sa ovim helijumom u pozadini? Ko još drži vodicu za ispiranje usta pored kreveta?", napisala je glumica na Tviteru.

Skarlet London se požalila novinarima kako je mnogi smatraju opasnom za mlade devojke i da ružne komentare i pretnje više ne može da podnosi. Ona, naime, smatra da ne daje lažnu sliku života i žao joj je što nije ostvarila svoj primarni cilj.

"Imam bolest probave, htela sam da pokažem devojkama da može normalno da se živi i u tom stanju", rekla je Skarlet London i dodala da su je u detinjstvu vršnjaci maltretirali.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 14 sledeca idi na stranu