Glumica iskreno o mučnoj borbi sa rakom: "U trenutku sam se osećala izgubljeno"

Američka glumica Šenon Doerti, koje se naša glumica najviše seća iz popularne tv serije "Čari", već tri godine se bori sa rakom dojki. Koliko je ona hrabra žena govori činjenica da nije nestala iz javnosti, već često sa obožavateljima deli najsvežije vesti.

Sudbine | Super žena |
Podeli
Foto: Guliver / Photo cover
Foto: Guliver / Photo cover

Ovog puta Šenon Doerti gostujući u emisiji "Good Morning America" otkrila je da joj je ova životna situacija pomogla da postane bolja glumica.

:Takođe mislim da me je napravila boljim ljudskim bićem", kazala je. "Ona ruši sve tvoje zidove, sve barijere, sve što vam je život servirao... "

Šenon je otkrila 2015. godine da joj je dijagnostikovan rak dojke nakon što je nakon što je tužila svog bivšeg poslovnog menadžera zbog neplaćanja osiguranja. Tada je kazala na sudu da je to sprečavalo da dobije medicinsku negu koja bi, kako ona kaže, mogla da joj pomogne u borbi sa zloćudnom bolešću.

Foto: Guliver / Photo cover
Foto: Guliver / Photo cover

Glumičin tretman lečenja je obuhvatio hemoterapiju, zračenje i operaciju, a ona je podelila puno detalja o procesu sa obožavateljima na Instagramu.

"Znam deljenje informacija mi je pomoglo, jer su mi prelepe priče drugih ljudi, kroz šta su oni prošli ... dale nadu, podršku i ljubav, stvarno mi je pomoglo", rekla je.

Doerijeva sada kaže da sada sa njenim zdravljem i oporavkom "sve dobro ide" .

Foto: Guliver Photo Cover
Foto: Guliver Photo Cover

"Čujete reč remisija i tada u sebi osetite fuziju različitih emocija. Pomislite "šta je sledeće?" Osetite strah. Osećala sam se izgubljeno na trenutak.."Ta neka vrsta osećanja počinje da se širi, a onda se osećaš radosno i uzbuđeno, ali onda moraš da čekaš kontrole i analize.

Takođe je uzbuđena što ponovo radi.

"Želela sam da znam da mogu to da uradim", rekla je. "Htela sam da se uverim da sam se vratila i da sam spremna za to."

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 14 sledeca idi na stranu