Omiljeni glumac već 35 godina voli jednu ženu: "Druge su me gurale da bi došle do njega"

Poslednjih 35 godina holivudski glumac je u srećnom braku sa jednom ženom.

Sreda, 19.12.2018.

13:20

Izvor: Super žena

Omiljeni glumac već 35 godina voli jednu ženu:
foto: Getty

Podeli:

Talentovani glumac Denzel Vošington je već 35 godina u braku sa glumicom Poletom Vošington.

Njihov brak ne samo što je jedan od najdužih brakova u Holivuda, nego je i zaista uspešan.

Iako su do sada neke glasine pokušale da stanu na put njihovoj slozi, poznati bračni par je uspeo da sačuva sliku uspešne i srećne porodice.

Denzel i Poleta upoznali su se 1977. godine kada su zajedno snimali film Vilma.

*ALT

U junu 1983. godine par je izgovorio sudbonosno "da". Ljubav su krunisali sa čak četvoro dece - 30-godišnji Džon Dejvid, 27-godišnja Katja i 13-godišnji blizanci Olivija i Malkom.

1995. godine obnovili su bračne zavete u Južnoj Africi. Bez obzira na sve glasine koje su se tokom godina pojavljivale, Poleta je odlučno stajala uz svog supruga.

"On je seks-simbol. Kada smo zajedno, žene su me gurale i preskakale samo da bi došle do njega. Taj deo uopšte nije sladak“, rekla je jednom ona.

*ALT

"On u meni ima svu potrebnu stabilnost. To mu daje snagu“, dodala je.

U razgovoru sa Oprom Vinfri Denzel je jednom rekao: "Ljudi lažu kada kažu da su odmah znali za supruga ili suprugu da su oni pravi. To je maraton, ne sprint“.

"Ne znam da li šou-biznis ima monopol nad razvodima? Mislim da svako mora da radi na svom odnosu, da ne digne ruke jedno od drugog. Morate da budete posvećeni. Neće uvek biti kao na medenom mesecu i neće trajati zauvek ako ne radite na tome. Najvažnije je da budete najbolji prijatelji, to uvek pomaže“, rekao je Denzel za T. D. Jakes šou.

*ALT

"Ona je odradila najteži deo posla. Ona je bila ta koja je konstantna. Ona mi je davala svakodnevne instrukcije i ona je svakodnevno brinula o deci dok sam ja radio“, hvalio je glumac svoju suprugu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.