Ostavila je verenika čim ga je ugledala: Ovo je razlog zašto nisu opstali Demi Mur i Brus Vilis

Njihova romansa ugasila se davne 1998. godine, ali i ne i prijateljstvo.

Sudbine | tportal.hr |
Podeli
foto: Getty
foto: Getty

Ljubav rođena na crvenom tepihu ovekovečena je samo četiri meseca nakon sudbonosnog susreta, a Brus Vilis i Demi Mur, uprkos konstantnim naporima tabloida da ih rastave, papire za razvod potpisali su tek nakon 13 godina.

Par je ostao u prijateljskim odnosima, te se često zajedno druže.

Davne 1987. godine, na premijeri filma 'Zaseda', danas 63-godišnji Brus pao je na šarm sedam godina mlađe koleginice Demi Mur, koja je na crveni tepih stigla u pratnji tadašnjeg verenika, glumca Emiljia Esteveza.

Koliko je strast bila jaka govori i to da je Estevez momentalno postao prošlost, a samo četiri meseca kasnije od tog sudbonosnog susreta, Brus i Demi su se zavetovali na večnu ljubav u Las Vegasu.

Nakon nešto manje od godine, par je dobio ćerku kojoj su dali ime Rumer, a nakon nje 1991. godine i 1994. na svet su stigle i Skaut i Talula.

Iako se godinama pre nego što su se i zvanično razveli nagađalo kako par i nije u najboljim odnosima, još je 1993. godine glumica izjavila za Veniti da fer mediji 'neće prestati sve dok jednog dana ne budu u pravu’.

Foto: Getty
Foto: Getty

U leto 1998. godine, nakon gotovo 11 godina braka, mediji su napokon isterali svoje - par je najavio kraj.

Pravi razlog nikada se nije saznao, ali se nagađalo kako je jedan od tih zgusnut raspored snimanja oboje glumaca zbog kojeg su sve manje vremena provodili zajedno. Neki mediji su pisali kako je glumac jednostavno toliko opsednut drugim ženama da nije mogao da izdrži u braku i da bude veran samo jednoj.

1996. godine u intervjuu za Plejboj, Brus Vilis je priznao kako još nije upoznao ženu koja bi sama u potpunosti 'ispunila' njegove seksualne zahteve:

„Šta je tačno brak? Pa ne postoji žena koja može zadovoljiti prirodni nagon koji želi da se razmnožava. Taj nagon ne nestaje samo zato što imaš troje, desetoro ili stotinu dece. Sav trud je uzaludan jer mi smo životinje. Mi smo samo magarci u potrazi za hranom, ali i željni da svaku ženu koju ugledamo odvedemo u krevet. To je jednostavno programirano u našem genetskom kodu.''

Zvanično su u braku, čemu se niko nije nadao, proveli 13 godina, a i nakon razvoda ostali su bliski prijatelji, deleći starateljstvo nad ćerkama. Koliko su ostali bliski govori i činjenica da i nakon što se Demi pet godina kasnije udala za Eštona Kučera, Vilis je zajedno s njima porodično izlazio, a navodno podržava i njenu novu vezu sa srpskom stilistkinjom Mašom Mandžukom.

U međuvremenu se i glumac oženio, ovoga puta glumicom i manekenkom Emom Heming, s kojom je dobio još dve ćerke - Mabel (2012. godine) i Evelin (2014. godine), a sve njegove naslednice, uprkos velikoj razlici u godinama, veoma su bliske.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 10 sledeca idi na stranu