Godišnji horoskop za 2016. godinu - Rak

Pročitajte šta čeka Rakove u 2016. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Petak, 01.01.2016.

00:00

Izvor: B92

Godišnji horoskop za 2016. godinu - Rak
foto: Thinkstock

Podeli:

Ljubav

Bračni odnosi su tokom 2016-e godine prikazani kao dosta harmonični. Neke vaše teškoće, koje ste imali tokom prethodnog perioda već su na zalasku, I verovatno će vam najviše smetati u prva tri meseca. Generalno, I vi I bračni partner stojite u nameri da održite svoju relaciju stabilnom. Vi lično ćete biti spremni na više popuštanja I kompromisa, ali će podrška druge strane ipak stajati. U poslednjim mesecima ove godine se možete odlučiti na neku znatniju promenu u smislu da planirate dete ili zajednički ulažete na renoviranje stambenog prostora. U dužim emotivnim odnosima prvi deo godine može biti problematičan, naročito ako vi budete potencirali na jačem definisanju veze ili insistirali da se voljena osoba odluči na neki značajniji korak napred. Na taj način samo uspešno možete terati partnera da izvrdava ozbiljne teme, pa da čak u nekom trenutku insistira I na većoj slobodi. Pritisak sa vaše strane neće uroditi plodom, pa ne insistirajte na njemu, već sačekajte drugi deo godine, naročito period od jeseni kada će se neka pitanja sama nametnuti. Stići ćete vi do onoga što želite, samo ako budete malo pametniji I strpljiviji. Slobodnim Rakovima će neke jake emotivne priče izmicati iz ruku u većem delu godine. Uvek će problem biti komunikacija sa potencijalnim partnerom, jer se jednostavno nećete “pronalaziti” po mnogim osnovnim pitanjima u vezi. Postojaće I kod vas sklonost da više flertujete, pa čak da u nekom trenutku sedite I na “dve stolice”. Period od jula do oktobra donosi pravog partnera.

Posao

Veliki broj Rakova će se tokom ove godine okrenuti ličnim interesima I privatnim poslovima što će dati dosta dobre rezultate, naročito u drugom delu godine. Period novembar – decembar donosi neku zakonsku problematiku pa vodite računa o pravnim normama. Možete imati problema sa porezom. Generalno, poslovna situacija će biti promenljiva. Najviše ćete biti usmereni na očuvanje I unapređenje saradničkih odnosa, što se neće pokazati baš kao lak zalogaj. Ipak, vaše su pozicije dosta stabilne I ne očekujem da biste mogli imati većih problema. Pojedinima će se probuditi ambicioznost I svest o sopstvenoj vrednosti, pa će s vremena na vreme biti potrebno spustiti loptu u kontaktu sa nadređenim osobama, koje čak mogu pomisliti da svojim postupcima ugrožavate njihov položaj. Ne budite nametljivi u prezentovanju svojih ideja I predloga I sve će funkcionisati mnogo bolje. I poslovno I finansijski drugi deo godine će biti mnogo stabilniji, naročito poslednja tri meseca kada čak I vas prilivi mogu iznenaditi.

Zdravlje

Sklonost ka hedonizmu, pojačana potreba za hranom, naročito za slatkišima, Rakovima sem problema sa težinom može doneti I povećanje šećera u krvi, ali I lošije stanje kože I kose. Povremeno radite analize krvi, ali I urina, jer će I bubrezi biti pod pritiskom. Sklonost ka povredama. Veći oprez u saobraćaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare