Bez dlake na jeziku: Žene otkrivaju prave razloge zabavljanja sa starijim muškarcima

Sreda, 11.01.2017.

13:00

Izvor: Super žena

Bez dlake na jeziku: Žene otkrivaju prave razloge zabavljanja sa starijim muškarcima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Šta žene žele je pitanje za Nobelovu nagradu

pre 7 godina

Ovo je da ne verujes.Koji god clanak da napisete o muskarcima i zenama komentari su uvek isti-"novac".Postaje dosadno.Neko ovde rece da se zrelost moze naci u svakom muskarcu.U Srbiji ima gomila muskaraca izmedji 30 i 35 koji su odavno trebali da se ozene i da imaju bar jedno dete.Ali,ne,njih i dalje mame peglaju i igraju igrice.Nije ni cudo sto se zene tih godina okrenu ka starijim muskarcima.
(D, 11. januar 2017 18:47)
Ja sam jedan od onih koji ima 35, već 5 godina završavam u raznim frend zonama.Peglam od 15e, kuvam od 20e,radim kao preduzetnik, sam svoj gazda.

sex@city

pre 7 godina

Meda

Ne, upravo vi muskarci namecete taj stereotip o zenama i tvoj komentar je dokaz! Mozda neko bira da bude stvar koja se prodaje, ja to ne zelim i mnoge od nas! Nedavno na ulici slusam klinca koji svojim mladjanim saputnicama- drugaricama govori - ma i vi da imate pare i vi biste se sve nabudzile silikone najvece moguce, nemoj da se lazemo, sve bi vi sve to ugradile na svako moguce mesto! Devojke cute, gledaju ga belo, sta da kazu, sta reci nekome ko te je vec osudio bez ijednog dokaza, ko te nije ni pitao za misljenje, jer on vec ima svoje zenomrzacko misljenje koje niko ne moze da poljulja.. E, pa poruka i za tebe i za klinca - to su samo vase autoprokjekcije, vase poremecena, bolesna zelja da svoj nemoral na silu nametnete svima drugima da biste opravdali svoj sopstveni!
(Ja, 12. januar 2017 11:18)

Zoranaaaah, ti li si?

Бацач пламена

pre 7 godina

Па откуд онда толико девојака од преко 30 које се нису удале и које прозивају мушкарце да су неозбиљни јер беже од женидбе и јер водају клинке? Не контам. Шта хоће те жене, са 20-ак дечко од око 30, а после 30 удаја за неког својих година? А шта после 40? Развод, алиментација и 10 година млађи швалер? Такав закључак се намеће. Нисте доследне, жене, шта да вам кажем.
Није проблем волети старије мушкарце. Девојке то очито правдају сигурношћу, зрелошћу тих типова, женском природом... А онда пређу 30 неудате, многе и без сталног партнера. Онда се логично намеће закључак да нису волеле старије мушкарце због неке зрелости, већ због пара и хирова. Значи, ако преферирате старије, не очекујте да вас неко ваших година жени кад пређете 30. Не може и јаре и паре.

Tanja

pre 7 godina

Ovako. Udala sam se za tri godine mlađeg - raspad sistema je nastupio nakon pet godina. I pre i kasnije sam uvek bila sa mlađima ili vršnjacima, to sam doživljavala kao "prirodno". I svi su se pokazali i dokazali kao nesposobni razmaženi mamini sinovi. Sad sam u vezi sa čovekom starijim 10 godina (da se razumemo, nije on meni nikakav tata, niti može da mi bude u 47moj godini života), i horizonti su mi se otvorili u bar dva aspekta - sad znam kako je to kad si u vezi s nekim ko tačno zna šta hoće a šta neće i ko je sposoban da se izbori za sebe, i znam šta znači pravo, vrhunsko uživanje u seksu. U tom segmentu je jedini koji je meni otvorio nove horizonte, svima ostalima sam ja pokazivala male tajne velikih majstora.
Kod mene tako.
I da, nisam s njim zbog para, potpuno sam finansijski nezavisna. Nastojaću svim silama da tako i ostane, eventualno možemo da se udružimo. Nikad u životu nisam finansijski zavisila od muškarca.

Mrkela

pre 7 godina

Pazi ovog sto ima 48 a devojka 33. ,,Decko", nije ti ona ,,devojka", ona je baba-devojka. Da je srece, bila bi vec uveliko udata zena. A ti si cikica. Razlika veca od pet godina nema smisla i ove koje se udaju zbog para, e tek njima zelim da ih ti bogatasi zamene cim im se pojavi prva bora, sa nekih 33 godine. I posle vise nigdje nisu ,,prispjele". Ova gospodjica sto izgleda kao Rada Manojlovic: e pa devojko, videces za pet godina...

Filmofil

pre 7 godina

Kako vam bre ne dopi*di to sa parama? Pare se zaradjuju ako ne nasledis. Ako ih nemas, radis na tome da ih zaradis zbog sebe. Ako ne moze tu gde jesi, palis negde gde moze. Staticnim pristupom prema zivotu koji je sinusoida sa plus i minus periodima, a ne linija zakopavare sebe.
Majke mi moje znam roditelje sa tinejdzerima koji se iseljavaju da bi deca stekla radnu etiku i odnos prema novcu. Radila sam celog zivota da se osamostalim prvo od roditelja, svoj stek imam od pete godine. Ne mogu ni da zamislim kako je zaviditi od drugog.

Ljude koji se vole i ne biju, fino zive, javljaju se komsiluku ostavite na miru. Sta koga boli uvo sta su ciji kriterijumi u vezi godina. Jos malo ce gace poceti da propusuju uz studijsko istrazuvanju. Licno sam uvek volela one iz generacija sa kojima sam socijalizovana od detinjstva, ali imam soli u glavi da razumem i druge izbore i da ih ne tretiram kao patologiju. Govorim o odraslima, ne ovima sto se petljaju sa klincima iz srednje.

Svako bira za sebe

pre 7 godina

Radim u butiku i u vezi sam sa vlasnikom koji inace ima 7 butika. Jeste stariji je 18 godina pa sta? a koju bi ja svetsku destinaciju videla da zivim od svoje plate i budem u vezi sa nekim macho tipom koji nema primanja ili radi za 300-400 evra? Zivim kao podstanarka u BG iz unutrasnosti sam. Niti bi on mogao da mi pomogne oko troskova a jos manje da me vodi negde van Evrope. Kazu da sam ista Rada Manojlovic i dobro sam izvagala sta je za mene najbolje. Sta se u ostalom koga to tice? Nije ozenjen, slobodan je i u cemu je problem? Sta vas zulja? Moj i njegov izbor i nasi zivoti.

Maja

pre 7 godina

Mislim da je prava razlika izmedju imucnog muskarca i zene 10-15 godina. Muskarci su vizuelna bica i treba im zenska lepota. Sa tom razlikom oni jos imaju zajednicke teme i dele zajednicke zelje ka putovanjima, avanturama, dalekim destinacijama, skijanju, ronjenju, PARAglajdingu i slicno. Posebno kad zensko predje 30 a on recimo ima 40. On je stabilan i ostvaren a to u tim godinama vise nije nepremostiva razlika.

Ja

pre 7 godina

Meda

Ne, upravo vi muskarci namecete taj stereotip o zenama i tvoj komentar je dokaz! Mozda neko bira da bude stvar koja se prodaje, ja to ne zelim i mnoge od nas! Nedavno na ulici slusam klinca koji svojim mladjanim saputnicama- drugaricama govori - ma i vi da imate pare i vi biste se sve nabudzile silikone najvece moguce, nemoj da se lazemo, sve bi vi sve to ugradile na svako moguce mesto! Devojke cute, gledaju ga belo, sta da kazu, sta reci nekome ko te je vec osudio bez ijednog dokaza, ko te nije ni pitao za misljenje, jer on vec ima svoje zenomrzacko misljenje koje niko ne moze da poljulja.. E, pa poruka i za tebe i za klinca - to su samo vase autoprokjekcije, vase poremecena, bolesna zelja da svoj nemoral na silu nametnete svima drugima da biste opravdali svoj sopstveni!

kartica

pre 7 godina

"Ne mislim da je strašno što je moj dečko 15 godina stariji od mene. Kada prođete dvadesete, godine više nisu važne u vezama i odnosima. Zaista nisu! Uprkos razlici u godinama, mi uvek imamo teme za razgovor i životi su nam veoma slični."

Tačno, kada prođeš dvadesetu. Ti 20, on 35, uklapate se.

Samo što tako može negde do tvoje 40te - tada on ima 55 i tu ponovo počinju da se javljaju razlike. Tvoji vršnjaci u dobu 40-45 imaju jedne teme, njegovi druge.

Da ne pričam da ćeš se setiti svoje ljubavi iz škole koja ima 40 godina i deluje kao dete u odnosu na onoga sa kojim živiš.

Nina

pre 7 godina

A ja mislio to zbog seksa!
 (dejanR, 11. januar 2017 13:05)
Veruj mi da je sex sa muškarcem od 35 neuporedivo bolji od onog sa 25. Taj sa 25 još uvek ne zna ništa sem da zapinje ko sivonja a onaj sa 35 je već prošao sve i zna sve što treba.

marina

pre 7 godina

kakve veze godine imaju sa bilo cim. ili volis ili ne ili si sa nekim zbog novca ili zbog zrelosti ili zbog avanture ili ko zna kog razloga i godine nemaju apsolutno nikakve veze sa bilo cim. osim sa fizickim izgledom. to jest ako volis zgodne pa neces neke matore nego mladje, a i to zavisi koliko imas godina.

bora bg

pre 7 godina

Sta fali novcu? Zene su ga uvek gledale i gledace, pomirite se sa tim. Malo je to i bioloski uslovljeno jer naravno da ce gledati da podize decu u sto sigurnijim i boljim ekonomskim uslovima.

m.o.

pre 7 godina

Moj suprug je 11 godina stariji od mene, a ponaša se kao da je mlađi 11. To ima veze isključivo sa karakterom! A i generalno su žene zrelije od muškaraca, tako da ne brinite za godine, svakako ćete mu glumiti "mamu" ;-) !

aleksis

pre 7 godina

da se razumemo,ja osobe muskog pola koji imaju manje od 30, 35 godina ne dozivljavam kao muskarce vec momke,jer se vecina tako ponasaju i vrlo su nesnadjeni na svim poljima,samim tim i neprivlacni. sa druge strane dosta devojaka vec sa 25 znaju sta zele,cemu teze,sta ocekuju i sta mogu i zele da daju u vezi i spremne su da o tome otvoreno razgovaraju. dakle veza gde je devojka 10 godina mladja je taman, koju godinu gore dole. uostalom sve je u glavi. ove sto su im partneri stariji preko 20,30 godina,to vec ne razumem jer licno nisam iskusila,ali ne osudjujem. ono sto sa sigurnoscu mogu da tvrdim je da sam u zadnje 2 godine upoznala samo jednog momka od 30 (kao ja),za kog mogu da kazem da je muskarac. ostalo,obdaniste.

Woman

pre 7 godina

Licno volim muskarce mladje od mene, ne previse, do 7-8 godina. Uz njih se i ja osecam mladje. Kad sam bila mlada, imala sam vezu sa 18 godina starijim, ne ponovilo se! Kad samo pomislim, pa on sad ima 60! Sta bih sa njim?! Moj sadasnji partner je 23 godine mladji od njega. Nema ni priblizne finansijske mogucnosti kao "dedica", ali neke stvari se novcem ne mogu nadomestiti ???

jana

pre 7 godina

koliko samo predrasuda.Istina imala sam ih ija dok me nije zaveo neko mnogo stariji od mene.Uvek sam imala lose misljenje o tome,dok se i meni nije desilo.Od novca nema nista ...jednostavno stariji mudriji pa zna znanje a jos ima i strpljenje.Ali smatram da su stariji muskarci i mnogo manipulativniji i da im zato treba mladja i uglavom je to z.bog seksa dok emocije uglavnom lepo odglume.
Podrzavam zene koje sa starijima idu zbog novca,jer oni traze mladje samo zbog fizickog izgleda...tako da su u toj situaciji zene jedino u dobitku. Uvek im je bolji izbor neko njihovih godina a ako misle da ih stariji vole zbog njihove duhovnosti,licnost itd samo se varaju,zato samo lukavo.
A muskarci moralisti iz Srbije koji se stalno zale kako zene traze samo novac bolje nek ga zarade nego da kao 8o posto slucajeva traze bogatasice..i priliku da ih zena izdrzava.Samo da neke bakute hoce da ih finansiraju sve bi cekali u redu samo da ne moraju nista da rade.

zoran

pre 7 godina

Mladja žena i stariji muškarac- oduvek mislim da su tu neke porodične stvari nerešene i da je sigurnost ključna reč. Ako želite zrelog muškarca, uvek ga možete pronaći u svim generacijama. Isto tako i bogatog, lepog, obrazovanog. Tim ženama je potrebno da se neko brine o njima, ne samo materijalno. Taj osećaj zaštite i sigurnosti, kao kod tate. Njima ne treba ravnopravnost u odnosu, partnerstvo, zajedničko sazrevanje. A šta treba starijem muškarcu? Mladja, samim tim neiskusnija žena u svemu, sa manje samopouzdanja, koju će oni oblikovati prema sebi. Nikada nisam starije muškarce posmatrala kao svoju interesnu zonu. U divnom braku sam sa muškarcem moje generacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cica, 11. januar 2017 16:16)

Dobro, to si ti, ali zasto odmah zelis da ukalupis prema svom nazoru, ti i ostali..? Mozda ti imas neki problem pa tako brze-bolje da ga opravdas. Mozda ti imas izazov da budes sa nekim ko je isksuniji, pametniji, dubljeg pogleda na svet..? Ne znam...samo pitam.
Prestanite da svet ukalpljujete u svoje poglede i razmisljanja. Daleko je kompleksniji no sto covek moze da sanja, a da ne govorimo tek koliko je sila Ljubavi nepoznata humanom Bica, vec samo o njoj masta u dokolici.

toliko

pre 7 godina

Imam 48 ona 33. 2 godine smo zajedno i ona i daljedrhti kada je poljibim, nisam nikada bio sa devojkom koja me toliko voli, pritom startuju je mladići koji su zaista avioni, ali ona želi samo mene. Oboje Imamo propali brak iza sebe, a sve njene ostale veze su joj bile sa vršnjacima. Odavno sam razveden, ali imam sreće da genetski izgledam dosta mlađe. Oboje smo sličnog materijalnog stanja. Inače pre nje sam imao 2 ozbiljne veze sa 12 i 14 godina razlike i sa obe sam se razišao nevezano za vernost ili godine. Eto, prepoznao sam se u tekstu pa reko da podelim svoje iskustvo sa vama.

Milena

pre 7 godina

Ja imam 23 godine moj decko 33. Zajedno smo 3 godine bez pauza. Najduze sto smo bili rastavljeni je mesec dana kad sam isla na strucno usavrsavanje. Na pocetku veze nije prosao dan da se ne vidimo, a posle godinu dana smo poceli da zivimo zajedno. Na prvu loptu niko ne bi pogodio razliku izmedju nas, jer on izgleda kao da ima 28, a i ja kad se namontiram izgledam starije. Nikada mi to s godinama nije predstavljalo problem. Zivot mi jeste promenjen, nema toliko klinackih stvari kao nekad, nema besomucnog opijanja, vise idem u pozoriste a i kad izadjem to je sa prijateljima i obicno neka vecera i pice, nego klub. Odgovara mi u svemu, upoznala sam ga kad sam pocela da trazim ozbiljnu vezu, a on kad je prosao sve momacke gluposti, varanja, drugare, opijanja... Naravno da zaradjuje vise od mene, ja sam tek dobila posao, ali i dalje svako placa svoj aranzman na moru ili planini. On nekad kad izadjemo na veceru plati, i takodje mi kupi skuplji poklon za rodjendan ili godisnjicu nego sto ja kupim njemu. Ne izdrzava me on, nego ja sebe, a pomognu i moji roditelji kad mi treba. Jednostavno postoje i normalni parovi, ne samo oni gde zene traze pare.

volim da novac zaradjujem sama

pre 7 godina

Volim slobodu, ekonomsku ... Nemam iskustva sa starijim partnerima, da sam se zaljubila u nekog od njih, verovatno bih i bila sa njim ... ali dinara mu ne bih uzela ... to nisam radila ni vrsnjacima , ni suprugu sa kojim sam u skladnom braku skoro dve i po decenije i koji je tri godine stariji od mene ....

Srecica

pre 7 godina

Pa sta vi mislite da ti stariji muškarci su glupaci kojima samo traze glupacu i velike grudi????
Nemate vi pojma. Pa to su uglavnom obrazovni, poslovni muškarci koji su se u svojim dvadesetim i tridesetim kidali na poslu, i imaju karijeru iza sebe....I kad su postigli dosta toga i napunili 40 godina - naravno da ce sebi da Nadju neku od 25-30god, koje mogu da radjaju i koje su pune zivota !!!! I verujte mi to su isto obrazovane i lepe zene....
Tako je barem u normalnom svetu!!!!
A ovde vi sto vidjate zadriglog muškarca koji nesto kao radi ( ne zna se ni sta ) i seta mladju plavušu sa silikonima - e to je zbog novca.

sir oliver

pre 7 godina

kako muskarci neostvarenih zivota, prvo za sta se uhvate je novac! osim onih koji su nasledili novac, postoje muskarci koji su ga zaradili! da bi neko zaradio novac u bilo kojoj sferi, cak i u kriminalu, mora da ima mozak i m..a! to im pomaze da budu u prednosti i kod osvajanja devojaka! cak i oni koji su nasledili, verovatno imaju dobro obrazovanje i od malena su uceni da budu lideri! novac je samo nus-produkt njihovih osobina alfa muzjaka! i verujte da poznajem ljude koji i nemaju previse novca (nije im bio prioritet), ali poseduju ove osobine i odlicno im ide kod mladih i atraktivnih devojaka! radite na svom samopouzdanju, ne plasite se da budete odbijeni (ne racuna se procenat suta), i imacete uspeha! nece vam vise pasti na pamet da je sve zbog novca!

Anka

pre 7 godina

Bitno li je ista drugo kad je covek srecan, a srecan je ko je voljen I ko ima koga voleti. A ja ovog mog dragog, petnaest godina starijeg, imam rasta voleti. Najbolji mi je prijatelj, igramo basket zajedno, vozimo bicikl zajedno, svadjamo se oko politike, religije, jednom popusti on, drugi put ja, uvek govori sta misli, zna da kaze izvini kad treba, oprosti brzo, ne laska mi, kaze mi kad gresim, pohvali me jos cesce, ponekad se duri, a ljubi uvek ko da mu je pislednji put.
Ne znam dal je zbog godina al bas mi prija.
Volite se ljudi I pokazujte ljubav bez straha.

D

pre 7 godina

Ovo je da ne verujes.Koji god clanak da napisete o muskarcima i zenama komentari su uvek isti-"novac".Postaje dosadno.Neko ovde rece da se zrelost moze naci u svakom muskarcu.U Srbiji ima gomila muskaraca izmedji 30 i 35 koji su odavno trebali da se ozene i da imaju bar jedno dete.Ali,ne,njih i dalje mame peglaju i igraju igrice.Nije ni cudo sto se zene tih godina okrenu ka starijim muskarcima.

djuro

pre 7 godina

@A ovo sa godinama, ja sam uvek razmisljao koliko nezreo mora da bude lik koji je sa deset godina mladjom devojkom....
(olo, 11. januar 2017 15:31)

ja ne mislim da sam se zbog toga vratio na fakultet, koji mnogo davno završih!! i super mi je, kao i djevojci...
A izgleda da si ti prezreo, po tvom shvatanju... Možda ćeš sa bakom imati još zreliji pogled na svijet...

Tlapnja dejli ;)

pre 7 godina

Desetak godina plafon. Ne znam koje bi to bile i teme za razgovor sa većom razlikom. I koja bi to ljubomora bila da neko unapred zna da što više godina prolazi, on postaje star, a ona još mlada. Moj muž je mojih godina. Približno.

Factor

pre 7 godina

Interesantno, žene vole "sigurnost, zaštićenost kao kod tate", ali zato se rugaju muškarcima koji bi "da im one zamene mame" hahaha

Vanzemljak

pre 7 godina

Imam 36 i zivim preko a upravo sam svojim roditeljima poslao ovaj clanak da procitaju. Mozda ce posle lakse prihvatiti to sto im ja pricam da zene i veze kako ih oni zamisljaju od pre 30-40 godina prosto vise ne postoje u vecini slucajeva u danasnjim modernim vremenima. Kakva ljubav kakav brak kakvi bakraci... sve su to samo floskule postale.
Prava ljubava odavno u ovom Svetu ne postoji sto za zene sto za muskarce a za to su I jedni i drugi krivi. Naravno kroz ceo zivot sam samo bio sa mladjim devojkama. Dok sam bio mladji i neuspesniji u zivotu vrsnjakinje su me uglavnom gledale kao klinca i nezrelog momka (sto sam zapravo i bio) dok su me klinke gledale kao nekog idola. Tako je i ostalo, sve su to samo interesi i nista drugo. A deca i porodica, ma tok ne radi moj brat i neka mu je sa srecom. Budalu od mene zene praviti nece. Bolje biti sam i dobro se provoditi cak i u sedamdesetim nego biti sa pogresnom osobom u nekakvom braku. Brak kao institucija su uglavnom izgubile smisao i njabolji primer za to je kada svratim u moj rodni BG. Mislim da ce se vecina ljudi sloziti samnom i mojom pretpostavkom da bez preterivanja preko 80% ljudi koje poznajem sto drugarski, sto poslovno, sto familijarno, sto kroz svoje hobije i interese, varaju svoje partnere dali su u braku ili ne ili imaju porodice.

hurricane

pre 7 godina

Za zene koje imaju 30+ godina nije tesko naci zrelog muskarca svojih godina,ali da li ste svesni koliko je danas nemoguce naci zrelog i normalnog dvadesetogodisnjaka?To se sve ponasa kao da im je 15,poptuno detinjasto i nerealno.Oni jos uvek pretezno misle da seks trrba da bude kao u pornicima.

Tamara

pre 7 godina

@ cica
Glupost. Mene fizički tj seksualno privlače stariji muškarci. Kad kažem stariji mislim do 15 godina razlike. Današnji momci od oko 25- 35 ( ja imam 28 godina) izgledaju ko neki pedercici, zakržljali, jednostavno su mi smesni. Moj tip je npr Tom Selek iz nekih svojih 40 tih. Muškarcina, evo dok pisem već sam se uzbudila.
Ovi današnji su ili zapusteni sa stomacinama ili pak utegnuti ko pedercici koji se stalno gledaju u ogledalo. Pored njih se pitam ko je od nas muško a ko žensko. Užas živi.
Zadnjih tri godine sam u vezi sa muškarcem starijim 10 godina. Super nam se. Lošije stoji materijalno od mene, ne mnogo ali trenutno malo vise ja zaradjujem. Fizički tj seksualno me izuva iz cipela. Tek sa njim sam počela da doživljavam orgazme. Do tada oni nezreli klipani su mislili samo sebe da zadovolje i bili su uzasni u sexu i nisam zato nešto volela sex .Sa ovim starijim sam prava tigrica, sve hoću, sama tražim, fenomenalan je u krevetu. Kako je neko napisao zna da zadovolji zenu.

Ime

pre 7 godina

Mnogo su zreliji i znaju kako da ugode ženi, dok mladji muškarci su uvek skoncentrisani samo na sebe, svoje zadovoljstvo i sl.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ana, 11. januar 2017 13:28)

Za razliku od mlade Ane koja trazi starije muskarce da joj ugode i da misle na njeno zadovoljstvo. Ti ozbiljno ne vidis ironiju u ovome?

Meda

pre 7 godina

Svaka devojka bi pristala na sugar daddy-a, samo je problem sto nailaze na drustvenu osudu, kao na pojavu koja je nemoralna. Inace da je svet spreman da ne osudjuje takve pojave sve bi bilo lakse za zene. Na dobitku su sa lovom, nova poznanstva preko sugar daddy-a, besplatna putovanja, vecere, garderoba...

deka

pre 7 godina

Postoje one koje su sa starijima zbog love, ali to ne mora da znaci. Evo, ja sam obicno svorc, a svidjam se mnogo mladjim zenama, tj. devojkama. Cak moram da se branim tako sto ima kazem da sam stariji od njihovih roditelja i da njih pitaju da li smeju da izlaze sa mnom. Ali ni to ne vredi, kazu da im se bas ja svidjam, a da su im mladji dosadni. A sve normalne devojke, nisu one koje traze oca u meni i sa sl. kompleksima.

cica

pre 7 godina

Mladja žena i stariji muškarac- oduvek mislim da su tu neke porodične stvari nerešene i da je sigurnost ključna reč. Ako želite zrelog muškarca, uvek ga možete pronaći u svim generacijama. Isto tako i bogatog, lepog, obrazovanog. Tim ženama je potrebno da se neko brine o njima, ne samo materijalno. Taj osećaj zaštite i sigurnosti, kao kod tate. Njima ne treba ravnopravnost u odnosu, partnerstvo, zajedničko sazrevanje. A šta treba starijem muškarcu? Mladja, samim tim neiskusnija žena u svemu, sa manje samopouzdanja, koju će oni oblikovati prema sebi. Nikada nisam starije muškarce posmatrala kao svoju interesnu zonu. U divnom braku sam sa muškarcem moje generacije.

buda

pre 7 godina

mladja zena podmladjuje samo svojim prisustvom uz njega. ostalo da ne nabrajam: sex, vedrina, lepota, vitalnost... uz nju se ne mozes zaparloziti.

HanSolo

pre 7 godina

Ja sam 51 a moja žena 31.. Imamo oba dvoje izvanredna posla i primanje plate.. Niti mi traži pare niti ništa.. Nebi je menjao ni za Kim Kardashian.. Sa svim normalna žena.. Ali zato ima fantastičnu ličnost..

Petar

pre 7 godina

Sa starijim se nikada neće desiti da vas odbije u sexu jer mu se igra igrica, ili hoće da gleda utakmicu. Mnogo su zreliji i znaju kako da ugode ženi, dok mladji muškarci su uvek skoncentrisani samo na sebe, svoje zadovoljstvo i sl.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ana, 11. januar 2017 13:28)
Ne vidim kakve ovo veze ima sa godinama i kakva je to generalizacija na osnovu par primera. Generalno, zene kojoe birjau starije muskarce nadoknadjuju ulogu oca koju nisu imale ili nije bila zadovoljavajuca.

olo

pre 7 godina

Oh Ana, koja fustracija. Da bi te decko odbio zbog igrice tu se kriju neki dublji razlozi.
A ovo sa godinama, ja sam uvek razmisljao koliko nezreo mora da bude lik koji je sa deset godina mladjom devojkom....

Ahahaha

pre 7 godina

Sa starijim se nikada neće desiti da vas odbije u sexu jer mu se igra igrica, ili hoće da gleda utakmicu.
(Ana, 11. januar 2017 13:28)

Muskarac da odbije sex?!? Nisi ti sestro prosla pored muskarca :D :D :D

Navedeni parovi i nisu u velikom raskoraku

pre 7 godina

Ima puno, više nego što se misli i veruje, obrnutih veza, mlađih muškaraca i starije žene. To su obično stabilne, dugoročne veze (sudeći po natpisima sa porodičnih grobnica). Ponekad muškarac koji je previše puta odbijen od strane vršnjakinja ili neznatno starijih "jer je (a priori) nezreo", obrne list i potraži i nađe sebi ljubav žene koja je dovoljno starija od njega da je samostalna i nema komplekse zbog sopstvene mladosti. Zašto umesto toga nije potražio neku "klinku"? - Verovatno mu se nije sviđao kompletan taj "šablon" i nije želeo da bude sa ženom koja u njemu ne vidi bezvremenu ličnost.

sava

pre 7 godina

Razlika od 10 godina nije nikakva razlika, ovde treba govoriti o razlici od 20 i vise godina, to je samo zbog novca veza. A ovi od 10 godina su na istoj talasnoj duzini.

toni

pre 7 godina

Kada sam se zabavljala sa momcima svojih godina morala sam sama da plaćam večere, koncerte i njihove živote uostalom. Sa mojim novim dečkom više ni ne nosim novčanik“, kaže dvadesettrogodišnja Ešli.

Jadno i tuzno

Sava

pre 7 godina

Pa naravno da je novac, uvek je novac.
Zamislite iste ove devojke sa istim tim muskarcima kako rade u magacinu negde ili na salteru negde.
Jednostavno vecinu zena privalci novac i pored novca ne vide nista drugo.
Sve te posle price tipa, dobar, nezan, razumljiv itd itd, jeste ali kad je novcanik debeo.
Lakse gutaju sve i svasta kad neko ima love.
Evo bas da vidim neku devojku sa starijim, a da je taj sa prosecnom zaradom, naravno da nema.
Inace sve ovo vazi generlano za nacin kako vecina zena bira vezu, dakle ne vezano za godine muskarca.
Novac, novac, novac to je to.
A onda se pitamo sto tolko prevara i neverstva na sve strane.
Kako kad je veza iz interesa a ne iz ljubavi?
Inace cast zenama, kojima su ljubav i porodica sa voljenim, na prvom mestu i koje su spremne na zrtvu u zivotu kao i muskarac.
Ne znam koliko ih ima u danasnjim nakaradnim vremenima, ali ima ih sigurno.

Srba

pre 7 godina

Ljudi da se ne lazemo kakva lepota danas samo materijalno stanje i nista drugo ne palite se sa tim pricama mom muz i ja ovo ono tu ne serite budite realni

nema samse

pre 7 godina

Ne bih nikada izdrzavao neku mladju 10-15 godina bez obzira na njen fizicki izgled. Neka si sama zaradi pare, ravnopravni smo u drustvu tako to i te price.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Nekako bi se uvek ispostavilo da su jako nezreli. Jos kad vidim kako provode par sati dnevno igrajući igrice na kompu...

(Ana, 11. januar 2017 13:28)

Кажеш "игрице на компу"? Држи се ти тог твог метузалема.

Ivana

pre 7 godina

@ ana
Tacno. Nista za dodati. Sve si objasnila.
Inače razlika do 15 godina, ukoliko oboje imaju vise od 25 godine i nije neka razlika. Drugo su razlike od po 25-30 godina, to već ne znam kako opstaje. Ali razlike od po 10-15 godina to se maltene nista ne primeti
Ja imam 39 godina , muž 50 godinu, super sve funkcionise. Kada smo ušli u vezu on je imao 38 godina a ja 27.

????

pre 7 godina

Zašto bi neko čudno gledao curu od 25 sa dečkom od 36? Znate li kakvih 'aviona' ima sa 36 u današnje vreme, naravno, koji ne puše, ne piju, redovno trčanje, teretana...

anica

pre 7 godina

Nema to uvek veze sa godinama vec sa karakterom i zrelosti...ima slucajeva gde je decko mladji a dosta razuman i zrelih pogleda na zivot. Ono sto je mozda prvo primetno jeste pojava...taj utisak snage, sigurnosti, pa kad popricas...postovanje, bez lazi, znas sta i kako, izlazak, otvoren razgovor, bez tih preteranih izliva ljubavi, folirantskih, dosta je vremena proslo da bi mi rekao da me voli...nije da me.nije bolelo, ali je to ono pravo...veliki prag tolerancije takodje postoji...jednostavno, umeju da vole. 8 godina je neka normalna razlika pa i 10...ali opet se ogradjujem, nemaju veliku ulogu godine koliko je bitan karakter. Menjaju se ljudi sa godinama ali vrlo malo, ono sto nosis u sebi se tesko iskorenjuje. Ako je budala u 25 bice i u 35...samo drugacije skockano. Meni prija razlika od 8 godina...naravno, bude tu carki, nije uvek sjajno...nekad se osetim kao ezrelo deriste, isto i on, 35 ali pobenavi, zivi smoljudi, prekinuli smo bili prosle godine...patila sam...ali nikad nije otisao skroz, ja sam to znala, znas da si sigurna...nemaju problem sa egom.

Ana

pre 7 godina

Moj muz je 12 godina stariji od mene. Upoznali smo se na poslu, radimo isti posao. Slicnog materijalnog stanja u trenutku upoznavanja i ulaska u vezu.
Nikada me nisu privlačili momci mojih godina. Nekako bi se uvek ispostavilo da su jako nezreli. Jos kad vidim kako provode par sati dnevno igrajući igrice na kompu, zgadi mi se ceo zivot. Prosto volim zrele muškarce, sa kojima imam sta da pričam, koji ne dangube ,koji znaju prioritete. Sa starijim se nikada neće desiti da vas odbije u sexu jer mu se igra igrica, ili hoće da gleda utakmicu. Mnogo su zreliji i znaju kako da ugode ženi, dok mladji muškarci su uvek skoncentrisani samo na sebe, svoje zadovoljstvo i sl.

Neko ko voli svoju zemlju, ali se od ljubavi ne živi

pre 7 godina

Katastrofa. Samo budala može da proguta ovakvu priču. Sve one pokušavaju da kažu kako vole njihove pare i kako se nadaju da ceo zivot ništa neće da rade. Svakako kad njihovi muževi budu imali po 60 i kusur nece im padati na pamet da traže druge žene, a ove kraljice noći će imati po 35 ili 40, trošiće njihove pare i spavati sa svima sa strane.

Ana

pre 7 godina

Moj muz je 12 godina stariji od mene. Upoznali smo se na poslu, radimo isti posao. Slicnog materijalnog stanja u trenutku upoznavanja i ulaska u vezu.
Nikada me nisu privlačili momci mojih godina. Nekako bi se uvek ispostavilo da su jako nezreli. Jos kad vidim kako provode par sati dnevno igrajući igrice na kompu, zgadi mi se ceo zivot. Prosto volim zrele muškarce, sa kojima imam sta da pričam, koji ne dangube ,koji znaju prioritete. Sa starijim se nikada neće desiti da vas odbije u sexu jer mu se igra igrica, ili hoće da gleda utakmicu. Mnogo su zreliji i znaju kako da ugode ženi, dok mladji muškarci su uvek skoncentrisani samo na sebe, svoje zadovoljstvo i sl.

Neko ko voli svoju zemlju, ali se od ljubavi ne živi

pre 7 godina

Katastrofa. Samo budala može da proguta ovakvu priču. Sve one pokušavaju da kažu kako vole njihove pare i kako se nadaju da ceo zivot ništa neće da rade. Svakako kad njihovi muževi budu imali po 60 i kusur nece im padati na pamet da traže druge žene, a ove kraljice noći će imati po 35 ili 40, trošiće njihove pare i spavati sa svima sa strane.

sava

pre 7 godina

Razlika od 10 godina nije nikakva razlika, ovde treba govoriti o razlici od 20 i vise godina, to je samo zbog novca veza. A ovi od 10 godina su na istoj talasnoj duzini.

Ahahaha

pre 7 godina

Sa starijim se nikada neće desiti da vas odbije u sexu jer mu se igra igrica, ili hoće da gleda utakmicu.
(Ana, 11. januar 2017 13:28)

Muskarac da odbije sex?!? Nisi ti sestro prosla pored muskarca :D :D :D

anica

pre 7 godina

Nema to uvek veze sa godinama vec sa karakterom i zrelosti...ima slucajeva gde je decko mladji a dosta razuman i zrelih pogleda na zivot. Ono sto je mozda prvo primetno jeste pojava...taj utisak snage, sigurnosti, pa kad popricas...postovanje, bez lazi, znas sta i kako, izlazak, otvoren razgovor, bez tih preteranih izliva ljubavi, folirantskih, dosta je vremena proslo da bi mi rekao da me voli...nije da me.nije bolelo, ali je to ono pravo...veliki prag tolerancije takodje postoji...jednostavno, umeju da vole. 8 godina je neka normalna razlika pa i 10...ali opet se ogradjujem, nemaju veliku ulogu godine koliko je bitan karakter. Menjaju se ljudi sa godinama ali vrlo malo, ono sto nosis u sebi se tesko iskorenjuje. Ako je budala u 25 bice i u 35...samo drugacije skockano. Meni prija razlika od 8 godina...naravno, bude tu carki, nije uvek sjajno...nekad se osetim kao ezrelo deriste, isto i on, 35 ali pobenavi, zivi smoljudi, prekinuli smo bili prosle godine...patila sam...ali nikad nije otisao skroz, ja sam to znala, znas da si sigurna...nemaju problem sa egom.

cica

pre 7 godina

Mladja žena i stariji muškarac- oduvek mislim da su tu neke porodične stvari nerešene i da je sigurnost ključna reč. Ako želite zrelog muškarca, uvek ga možete pronaći u svim generacijama. Isto tako i bogatog, lepog, obrazovanog. Tim ženama je potrebno da se neko brine o njima, ne samo materijalno. Taj osećaj zaštite i sigurnosti, kao kod tate. Njima ne treba ravnopravnost u odnosu, partnerstvo, zajedničko sazrevanje. A šta treba starijem muškarcu? Mladja, samim tim neiskusnija žena u svemu, sa manje samopouzdanja, koju će oni oblikovati prema sebi. Nikada nisam starije muškarce posmatrala kao svoju interesnu zonu. U divnom braku sam sa muškarcem moje generacije.

toni

pre 7 godina

Kada sam se zabavljala sa momcima svojih godina morala sam sama da plaćam večere, koncerte i njihove živote uostalom. Sa mojim novim dečkom više ni ne nosim novčanik“, kaže dvadesettrogodišnja Ešli.

Jadno i tuzno

????

pre 7 godina

Zašto bi neko čudno gledao curu od 25 sa dečkom od 36? Znate li kakvih 'aviona' ima sa 36 u današnje vreme, naravno, koji ne puše, ne piju, redovno trčanje, teretana...

Ivana

pre 7 godina

@ ana
Tacno. Nista za dodati. Sve si objasnila.
Inače razlika do 15 godina, ukoliko oboje imaju vise od 25 godine i nije neka razlika. Drugo su razlike od po 25-30 godina, to već ne znam kako opstaje. Ali razlike od po 10-15 godina to se maltene nista ne primeti
Ja imam 39 godina , muž 50 godinu, super sve funkcionise. Kada smo ušli u vezu on je imao 38 godina a ja 27.

nema samse

pre 7 godina

Ne bih nikada izdrzavao neku mladju 10-15 godina bez obzira na njen fizicki izgled. Neka si sama zaradi pare, ravnopravni smo u drustvu tako to i te price.

Meda

pre 7 godina

Svaka devojka bi pristala na sugar daddy-a, samo je problem sto nailaze na drustvenu osudu, kao na pojavu koja je nemoralna. Inace da je svet spreman da ne osudjuje takve pojave sve bi bilo lakse za zene. Na dobitku su sa lovom, nova poznanstva preko sugar daddy-a, besplatna putovanja, vecere, garderoba...

olo

pre 7 godina

Oh Ana, koja fustracija. Da bi te decko odbio zbog igrice tu se kriju neki dublji razlozi.
A ovo sa godinama, ja sam uvek razmisljao koliko nezreo mora da bude lik koji je sa deset godina mladjom devojkom....

Sava

pre 7 godina

Pa naravno da je novac, uvek je novac.
Zamislite iste ove devojke sa istim tim muskarcima kako rade u magacinu negde ili na salteru negde.
Jednostavno vecinu zena privalci novac i pored novca ne vide nista drugo.
Sve te posle price tipa, dobar, nezan, razumljiv itd itd, jeste ali kad je novcanik debeo.
Lakse gutaju sve i svasta kad neko ima love.
Evo bas da vidim neku devojku sa starijim, a da je taj sa prosecnom zaradom, naravno da nema.
Inace sve ovo vazi generlano za nacin kako vecina zena bira vezu, dakle ne vezano za godine muskarca.
Novac, novac, novac to je to.
A onda se pitamo sto tolko prevara i neverstva na sve strane.
Kako kad je veza iz interesa a ne iz ljubavi?
Inace cast zenama, kojima su ljubav i porodica sa voljenim, na prvom mestu i koje su spremne na zrtvu u zivotu kao i muskarac.
Ne znam koliko ih ima u danasnjim nakaradnim vremenima, ali ima ih sigurno.

buda

pre 7 godina

mladja zena podmladjuje samo svojim prisustvom uz njega. ostalo da ne nabrajam: sex, vedrina, lepota, vitalnost... uz nju se ne mozes zaparloziti.

deka

pre 7 godina

Postoje one koje su sa starijima zbog love, ali to ne mora da znaci. Evo, ja sam obicno svorc, a svidjam se mnogo mladjim zenama, tj. devojkama. Cak moram da se branim tako sto ima kazem da sam stariji od njihovih roditelja i da njih pitaju da li smeju da izlaze sa mnom. Ali ni to ne vredi, kazu da im se bas ja svidjam, a da su im mladji dosadni. A sve normalne devojke, nisu one koje traze oca u meni i sa sl. kompleksima.

Srba

pre 7 godina

Ljudi da se ne lazemo kakva lepota danas samo materijalno stanje i nista drugo ne palite se sa tim pricama mom muz i ja ovo ono tu ne serite budite realni

Petar

pre 7 godina

Sa starijim se nikada neće desiti da vas odbije u sexu jer mu se igra igrica, ili hoće da gleda utakmicu. Mnogo su zreliji i znaju kako da ugode ženi, dok mladji muškarci su uvek skoncentrisani samo na sebe, svoje zadovoljstvo i sl.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ana, 11. januar 2017 13:28)
Ne vidim kakve ovo veze ima sa godinama i kakva je to generalizacija na osnovu par primera. Generalno, zene kojoe birjau starije muskarce nadoknadjuju ulogu oca koju nisu imale ili nije bila zadovoljavajuca.

Navedeni parovi i nisu u velikom raskoraku

pre 7 godina

Ima puno, više nego što se misli i veruje, obrnutih veza, mlađih muškaraca i starije žene. To su obično stabilne, dugoročne veze (sudeći po natpisima sa porodičnih grobnica). Ponekad muškarac koji je previše puta odbijen od strane vršnjakinja ili neznatno starijih "jer je (a priori) nezreo", obrne list i potraži i nađe sebi ljubav žene koja je dovoljno starija od njega da je samostalna i nema komplekse zbog sopstvene mladosti. Zašto umesto toga nije potražio neku "klinku"? - Verovatno mu se nije sviđao kompletan taj "šablon" i nije želeo da bude sa ženom koja u njemu ne vidi bezvremenu ličnost.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Nekako bi se uvek ispostavilo da su jako nezreli. Jos kad vidim kako provode par sati dnevno igrajući igrice na kompu...

(Ana, 11. januar 2017 13:28)

Кажеш "игрице на компу"? Држи се ти тог твог метузалема.

Srecica

pre 7 godina

Pa sta vi mislite da ti stariji muškarci su glupaci kojima samo traze glupacu i velike grudi????
Nemate vi pojma. Pa to su uglavnom obrazovni, poslovni muškarci koji su se u svojim dvadesetim i tridesetim kidali na poslu, i imaju karijeru iza sebe....I kad su postigli dosta toga i napunili 40 godina - naravno da ce sebi da Nadju neku od 25-30god, koje mogu da radjaju i koje su pune zivota !!!! I verujte mi to su isto obrazovane i lepe zene....
Tako je barem u normalnom svetu!!!!
A ovde vi sto vidjate zadriglog muškarca koji nesto kao radi ( ne zna se ni sta ) i seta mladju plavušu sa silikonima - e to je zbog novca.

Ja

pre 7 godina

Meda

Ne, upravo vi muskarci namecete taj stereotip o zenama i tvoj komentar je dokaz! Mozda neko bira da bude stvar koja se prodaje, ja to ne zelim i mnoge od nas! Nedavno na ulici slusam klinca koji svojim mladjanim saputnicama- drugaricama govori - ma i vi da imate pare i vi biste se sve nabudzile silikone najvece moguce, nemoj da se lazemo, sve bi vi sve to ugradile na svako moguce mesto! Devojke cute, gledaju ga belo, sta da kazu, sta reci nekome ko te je vec osudio bez ijednog dokaza, ko te nije ni pitao za misljenje, jer on vec ima svoje zenomrzacko misljenje koje niko ne moze da poljulja.. E, pa poruka i za tebe i za klinca - to su samo vase autoprokjekcije, vase poremecena, bolesna zelja da svoj nemoral na silu nametnete svima drugima da biste opravdali svoj sopstveni!

Nina

pre 7 godina

A ja mislio to zbog seksa!
 (dejanR, 11. januar 2017 13:05)
Veruj mi da je sex sa muškarcem od 35 neuporedivo bolji od onog sa 25. Taj sa 25 još uvek ne zna ništa sem da zapinje ko sivonja a onaj sa 35 je već prošao sve i zna sve što treba.

Tamara

pre 7 godina

@ cica
Glupost. Mene fizički tj seksualno privlače stariji muškarci. Kad kažem stariji mislim do 15 godina razlike. Današnji momci od oko 25- 35 ( ja imam 28 godina) izgledaju ko neki pedercici, zakržljali, jednostavno su mi smesni. Moj tip je npr Tom Selek iz nekih svojih 40 tih. Muškarcina, evo dok pisem već sam se uzbudila.
Ovi današnji su ili zapusteni sa stomacinama ili pak utegnuti ko pedercici koji se stalno gledaju u ogledalo. Pored njih se pitam ko je od nas muško a ko žensko. Užas živi.
Zadnjih tri godine sam u vezi sa muškarcem starijim 10 godina. Super nam se. Lošije stoji materijalno od mene, ne mnogo ali trenutno malo vise ja zaradjujem. Fizički tj seksualno me izuva iz cipela. Tek sa njim sam počela da doživljavam orgazme. Do tada oni nezreli klipani su mislili samo sebe da zadovolje i bili su uzasni u sexu i nisam zato nešto volela sex .Sa ovim starijim sam prava tigrica, sve hoću, sama tražim, fenomenalan je u krevetu. Kako je neko napisao zna da zadovolji zenu.

toliko

pre 7 godina

Imam 48 ona 33. 2 godine smo zajedno i ona i daljedrhti kada je poljibim, nisam nikada bio sa devojkom koja me toliko voli, pritom startuju je mladići koji su zaista avioni, ali ona želi samo mene. Oboje Imamo propali brak iza sebe, a sve njene ostale veze su joj bile sa vršnjacima. Odavno sam razveden, ali imam sreće da genetski izgledam dosta mlađe. Oboje smo sličnog materijalnog stanja. Inače pre nje sam imao 2 ozbiljne veze sa 12 i 14 godina razlike i sa obe sam se razišao nevezano za vernost ili godine. Eto, prepoznao sam se u tekstu pa reko da podelim svoje iskustvo sa vama.

Milena

pre 7 godina

Ja imam 23 godine moj decko 33. Zajedno smo 3 godine bez pauza. Najduze sto smo bili rastavljeni je mesec dana kad sam isla na strucno usavrsavanje. Na pocetku veze nije prosao dan da se ne vidimo, a posle godinu dana smo poceli da zivimo zajedno. Na prvu loptu niko ne bi pogodio razliku izmedju nas, jer on izgleda kao da ima 28, a i ja kad se namontiram izgledam starije. Nikada mi to s godinama nije predstavljalo problem. Zivot mi jeste promenjen, nema toliko klinackih stvari kao nekad, nema besomucnog opijanja, vise idem u pozoriste a i kad izadjem to je sa prijateljima i obicno neka vecera i pice, nego klub. Odgovara mi u svemu, upoznala sam ga kad sam pocela da trazim ozbiljnu vezu, a on kad je prosao sve momacke gluposti, varanja, drugare, opijanja... Naravno da zaradjuje vise od mene, ja sam tek dobila posao, ali i dalje svako placa svoj aranzman na moru ili planini. On nekad kad izadjemo na veceru plati, i takodje mi kupi skuplji poklon za rodjendan ili godisnjicu nego sto ja kupim njemu. Ne izdrzava me on, nego ja sebe, a pomognu i moji roditelji kad mi treba. Jednostavno postoje i normalni parovi, ne samo oni gde zene traze pare.

Anka

pre 7 godina

Bitno li je ista drugo kad je covek srecan, a srecan je ko je voljen I ko ima koga voleti. A ja ovog mog dragog, petnaest godina starijeg, imam rasta voleti. Najbolji mi je prijatelj, igramo basket zajedno, vozimo bicikl zajedno, svadjamo se oko politike, religije, jednom popusti on, drugi put ja, uvek govori sta misli, zna da kaze izvini kad treba, oprosti brzo, ne laska mi, kaze mi kad gresim, pohvali me jos cesce, ponekad se duri, a ljubi uvek ko da mu je pislednji put.
Ne znam dal je zbog godina al bas mi prija.
Volite se ljudi I pokazujte ljubav bez straha.

Tanja

pre 7 godina

Ovako. Udala sam se za tri godine mlađeg - raspad sistema je nastupio nakon pet godina. I pre i kasnije sam uvek bila sa mlađima ili vršnjacima, to sam doživljavala kao "prirodno". I svi su se pokazali i dokazali kao nesposobni razmaženi mamini sinovi. Sad sam u vezi sa čovekom starijim 10 godina (da se razumemo, nije on meni nikakav tata, niti može da mi bude u 47moj godini života), i horizonti su mi se otvorili u bar dva aspekta - sad znam kako je to kad si u vezi s nekim ko tačno zna šta hoće a šta neće i ko je sposoban da se izbori za sebe, i znam šta znači pravo, vrhunsko uživanje u seksu. U tom segmentu je jedini koji je meni otvorio nove horizonte, svima ostalima sam ja pokazivala male tajne velikih majstora.
Kod mene tako.
I da, nisam s njim zbog para, potpuno sam finansijski nezavisna. Nastojaću svim silama da tako i ostane, eventualno možemo da se udružimo. Nikad u životu nisam finansijski zavisila od muškarca.

kartica

pre 7 godina

"Ne mislim da je strašno što je moj dečko 15 godina stariji od mene. Kada prođete dvadesete, godine više nisu važne u vezama i odnosima. Zaista nisu! Uprkos razlici u godinama, mi uvek imamo teme za razgovor i životi su nam veoma slični."

Tačno, kada prođeš dvadesetu. Ti 20, on 35, uklapate se.

Samo što tako može negde do tvoje 40te - tada on ima 55 i tu ponovo počinju da se javljaju razlike. Tvoji vršnjaci u dobu 40-45 imaju jedne teme, njegovi druge.

Da ne pričam da ćeš se setiti svoje ljubavi iz škole koja ima 40 godina i deluje kao dete u odnosu na onoga sa kojim živiš.

zoran

pre 7 godina

Mladja žena i stariji muškarac- oduvek mislim da su tu neke porodične stvari nerešene i da je sigurnost ključna reč. Ako želite zrelog muškarca, uvek ga možete pronaći u svim generacijama. Isto tako i bogatog, lepog, obrazovanog. Tim ženama je potrebno da se neko brine o njima, ne samo materijalno. Taj osećaj zaštite i sigurnosti, kao kod tate. Njima ne treba ravnopravnost u odnosu, partnerstvo, zajedničko sazrevanje. A šta treba starijem muškarcu? Mladja, samim tim neiskusnija žena u svemu, sa manje samopouzdanja, koju će oni oblikovati prema sebi. Nikada nisam starije muškarce posmatrala kao svoju interesnu zonu. U divnom braku sam sa muškarcem moje generacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cica, 11. januar 2017 16:16)

Dobro, to si ti, ali zasto odmah zelis da ukalupis prema svom nazoru, ti i ostali..? Mozda ti imas neki problem pa tako brze-bolje da ga opravdas. Mozda ti imas izazov da budes sa nekim ko je isksuniji, pametniji, dubljeg pogleda na svet..? Ne znam...samo pitam.
Prestanite da svet ukalpljujete u svoje poglede i razmisljanja. Daleko je kompleksniji no sto covek moze da sanja, a da ne govorimo tek koliko je sila Ljubavi nepoznata humanom Bica, vec samo o njoj masta u dokolici.

m.o.

pre 7 godina

Moj suprug je 11 godina stariji od mene, a ponaša se kao da je mlađi 11. To ima veze isključivo sa karakterom! A i generalno su žene zrelije od muškaraca, tako da ne brinite za godine, svakako ćete mu glumiti "mamu" ;-) !

Filmofil

pre 7 godina

Kako vam bre ne dopi*di to sa parama? Pare se zaradjuju ako ne nasledis. Ako ih nemas, radis na tome da ih zaradis zbog sebe. Ako ne moze tu gde jesi, palis negde gde moze. Staticnim pristupom prema zivotu koji je sinusoida sa plus i minus periodima, a ne linija zakopavare sebe.
Majke mi moje znam roditelje sa tinejdzerima koji se iseljavaju da bi deca stekla radnu etiku i odnos prema novcu. Radila sam celog zivota da se osamostalim prvo od roditelja, svoj stek imam od pete godine. Ne mogu ni da zamislim kako je zaviditi od drugog.

Ljude koji se vole i ne biju, fino zive, javljaju se komsiluku ostavite na miru. Sta koga boli uvo sta su ciji kriterijumi u vezi godina. Jos malo ce gace poceti da propusuju uz studijsko istrazuvanju. Licno sam uvek volela one iz generacija sa kojima sam socijalizovana od detinjstva, ali imam soli u glavi da razumem i druge izbore i da ih ne tretiram kao patologiju. Govorim o odraslima, ne ovima sto se petljaju sa klincima iz srednje.

jana

pre 7 godina

koliko samo predrasuda.Istina imala sam ih ija dok me nije zaveo neko mnogo stariji od mene.Uvek sam imala lose misljenje o tome,dok se i meni nije desilo.Od novca nema nista ...jednostavno stariji mudriji pa zna znanje a jos ima i strpljenje.Ali smatram da su stariji muskarci i mnogo manipulativniji i da im zato treba mladja i uglavom je to z.bog seksa dok emocije uglavnom lepo odglume.
Podrzavam zene koje sa starijima idu zbog novca,jer oni traze mladje samo zbog fizickog izgleda...tako da su u toj situaciji zene jedino u dobitku. Uvek im je bolji izbor neko njihovih godina a ako misle da ih stariji vole zbog njihove duhovnosti,licnost itd samo se varaju,zato samo lukavo.
A muskarci moralisti iz Srbije koji se stalno zale kako zene traze samo novac bolje nek ga zarade nego da kao 8o posto slucajeva traze bogatasice..i priliku da ih zena izdrzava.Samo da neke bakute hoce da ih finansiraju sve bi cekali u redu samo da ne moraju nista da rade.

aleksis

pre 7 godina

da se razumemo,ja osobe muskog pola koji imaju manje od 30, 35 godina ne dozivljavam kao muskarce vec momke,jer se vecina tako ponasaju i vrlo su nesnadjeni na svim poljima,samim tim i neprivlacni. sa druge strane dosta devojaka vec sa 25 znaju sta zele,cemu teze,sta ocekuju i sta mogu i zele da daju u vezi i spremne su da o tome otvoreno razgovaraju. dakle veza gde je devojka 10 godina mladja je taman, koju godinu gore dole. uostalom sve je u glavi. ove sto su im partneri stariji preko 20,30 godina,to vec ne razumem jer licno nisam iskusila,ali ne osudjujem. ono sto sa sigurnoscu mogu da tvrdim je da sam u zadnje 2 godine upoznala samo jednog momka od 30 (kao ja),za kog mogu da kazem da je muskarac. ostalo,obdaniste.

volim da novac zaradjujem sama

pre 7 godina

Volim slobodu, ekonomsku ... Nemam iskustva sa starijim partnerima, da sam se zaljubila u nekog od njih, verovatno bih i bila sa njim ... ali dinara mu ne bih uzela ... to nisam radila ni vrsnjacima , ni suprugu sa kojim sam u skladnom braku skoro dve i po decenije i koji je tri godine stariji od mene ....

Бацач пламена

pre 7 godina

Па откуд онда толико девојака од преко 30 које се нису удале и које прозивају мушкарце да су неозбиљни јер беже од женидбе и јер водају клинке? Не контам. Шта хоће те жене, са 20-ак дечко од око 30, а после 30 удаја за неког својих година? А шта после 40? Развод, алиментација и 10 година млађи швалер? Такав закључак се намеће. Нисте доследне, жене, шта да вам кажем.
Није проблем волети старије мушкарце. Девојке то очито правдају сигурношћу, зрелошћу тих типова, женском природом... А онда пређу 30 неудате, многе и без сталног партнера. Онда се логично намеће закључак да нису волеле старије мушкарце због неке зрелости, већ због пара и хирова. Значи, ако преферирате старије, не очекујте да вас неко ваших година жени кад пређете 30. Не може и јаре и паре.

Šta žene žele je pitanje za Nobelovu nagradu

pre 7 godina

Ovo je da ne verujes.Koji god clanak da napisete o muskarcima i zenama komentari su uvek isti-"novac".Postaje dosadno.Neko ovde rece da se zrelost moze naci u svakom muskarcu.U Srbiji ima gomila muskaraca izmedji 30 i 35 koji su odavno trebali da se ozene i da imaju bar jedno dete.Ali,ne,njih i dalje mame peglaju i igraju igrice.Nije ni cudo sto se zene tih godina okrenu ka starijim muskarcima.
(D, 11. januar 2017 18:47)
Ja sam jedan od onih koji ima 35, već 5 godina završavam u raznim frend zonama.Peglam od 15e, kuvam od 20e,radim kao preduzetnik, sam svoj gazda.

sir oliver

pre 7 godina

kako muskarci neostvarenih zivota, prvo za sta se uhvate je novac! osim onih koji su nasledili novac, postoje muskarci koji su ga zaradili! da bi neko zaradio novac u bilo kojoj sferi, cak i u kriminalu, mora da ima mozak i m..a! to im pomaze da budu u prednosti i kod osvajanja devojaka! cak i oni koji su nasledili, verovatno imaju dobro obrazovanje i od malena su uceni da budu lideri! novac je samo nus-produkt njihovih osobina alfa muzjaka! i verujte da poznajem ljude koji i nemaju previse novca (nije im bio prioritet), ali poseduju ove osobine i odlicno im ide kod mladih i atraktivnih devojaka! radite na svom samopouzdanju, ne plasite se da budete odbijeni (ne racuna se procenat suta), i imacete uspeha! nece vam vise pasti na pamet da je sve zbog novca!

D

pre 7 godina

Ovo je da ne verujes.Koji god clanak da napisete o muskarcima i zenama komentari su uvek isti-"novac".Postaje dosadno.Neko ovde rece da se zrelost moze naci u svakom muskarcu.U Srbiji ima gomila muskaraca izmedji 30 i 35 koji su odavno trebali da se ozene i da imaju bar jedno dete.Ali,ne,njih i dalje mame peglaju i igraju igrice.Nije ni cudo sto se zene tih godina okrenu ka starijim muskarcima.

Factor

pre 7 godina

Interesantno, žene vole "sigurnost, zaštićenost kao kod tate", ali zato se rugaju muškarcima koji bi "da im one zamene mame" hahaha

marina

pre 7 godina

kakve veze godine imaju sa bilo cim. ili volis ili ne ili si sa nekim zbog novca ili zbog zrelosti ili zbog avanture ili ko zna kog razloga i godine nemaju apsolutno nikakve veze sa bilo cim. osim sa fizickim izgledom. to jest ako volis zgodne pa neces neke matore nego mladje, a i to zavisi koliko imas godina.

bora bg

pre 7 godina

Sta fali novcu? Zene su ga uvek gledale i gledace, pomirite se sa tim. Malo je to i bioloski uslovljeno jer naravno da ce gledati da podize decu u sto sigurnijim i boljim ekonomskim uslovima.

Svako bira za sebe

pre 7 godina

Radim u butiku i u vezi sam sa vlasnikom koji inace ima 7 butika. Jeste stariji je 18 godina pa sta? a koju bi ja svetsku destinaciju videla da zivim od svoje plate i budem u vezi sa nekim macho tipom koji nema primanja ili radi za 300-400 evra? Zivim kao podstanarka u BG iz unutrasnosti sam. Niti bi on mogao da mi pomogne oko troskova a jos manje da me vodi negde van Evrope. Kazu da sam ista Rada Manojlovic i dobro sam izvagala sta je za mene najbolje. Sta se u ostalom koga to tice? Nije ozenjen, slobodan je i u cemu je problem? Sta vas zulja? Moj i njegov izbor i nasi zivoti.

Ime

pre 7 godina

Mnogo su zreliji i znaju kako da ugode ženi, dok mladji muškarci su uvek skoncentrisani samo na sebe, svoje zadovoljstvo i sl.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ana, 11. januar 2017 13:28)

Za razliku od mlade Ane koja trazi starije muskarce da joj ugode i da misle na njeno zadovoljstvo. Ti ozbiljno ne vidis ironiju u ovome?

hurricane

pre 7 godina

Za zene koje imaju 30+ godina nije tesko naci zrelog muskarca svojih godina,ali da li ste svesni koliko je danas nemoguce naci zrelog i normalnog dvadesetogodisnjaka?To se sve ponasa kao da im je 15,poptuno detinjasto i nerealno.Oni jos uvek pretezno misle da seks trrba da bude kao u pornicima.

sex@city

pre 7 godina

Meda

Ne, upravo vi muskarci namecete taj stereotip o zenama i tvoj komentar je dokaz! Mozda neko bira da bude stvar koja se prodaje, ja to ne zelim i mnoge od nas! Nedavno na ulici slusam klinca koji svojim mladjanim saputnicama- drugaricama govori - ma i vi da imate pare i vi biste se sve nabudzile silikone najvece moguce, nemoj da se lazemo, sve bi vi sve to ugradile na svako moguce mesto! Devojke cute, gledaju ga belo, sta da kazu, sta reci nekome ko te je vec osudio bez ijednog dokaza, ko te nije ni pitao za misljenje, jer on vec ima svoje zenomrzacko misljenje koje niko ne moze da poljulja.. E, pa poruka i za tebe i za klinca - to su samo vase autoprokjekcije, vase poremecena, bolesna zelja da svoj nemoral na silu nametnete svima drugima da biste opravdali svoj sopstveni!
(Ja, 12. januar 2017 11:18)

Zoranaaaah, ti li si?

Vanzemljak

pre 7 godina

Imam 36 i zivim preko a upravo sam svojim roditeljima poslao ovaj clanak da procitaju. Mozda ce posle lakse prihvatiti to sto im ja pricam da zene i veze kako ih oni zamisljaju od pre 30-40 godina prosto vise ne postoje u vecini slucajeva u danasnjim modernim vremenima. Kakva ljubav kakav brak kakvi bakraci... sve su to samo floskule postale.
Prava ljubava odavno u ovom Svetu ne postoji sto za zene sto za muskarce a za to su I jedni i drugi krivi. Naravno kroz ceo zivot sam samo bio sa mladjim devojkama. Dok sam bio mladji i neuspesniji u zivotu vrsnjakinje su me uglavnom gledale kao klinca i nezrelog momka (sto sam zapravo i bio) dok su me klinke gledale kao nekog idola. Tako je i ostalo, sve su to samo interesi i nista drugo. A deca i porodica, ma tok ne radi moj brat i neka mu je sa srecom. Budalu od mene zene praviti nece. Bolje biti sam i dobro se provoditi cak i u sedamdesetim nego biti sa pogresnom osobom u nekakvom braku. Brak kao institucija su uglavnom izgubile smisao i njabolji primer za to je kada svratim u moj rodni BG. Mislim da ce se vecina ljudi sloziti samnom i mojom pretpostavkom da bez preterivanja preko 80% ljudi koje poznajem sto drugarski, sto poslovno, sto familijarno, sto kroz svoje hobije i interese, varaju svoje partnere dali su u braku ili ne ili imaju porodice.

HanSolo

pre 7 godina

Ja sam 51 a moja žena 31.. Imamo oba dvoje izvanredna posla i primanje plate.. Niti mi traži pare niti ništa.. Nebi je menjao ni za Kim Kardashian.. Sa svim normalna žena.. Ali zato ima fantastičnu ličnost..

Maja

pre 7 godina

Mislim da je prava razlika izmedju imucnog muskarca i zene 10-15 godina. Muskarci su vizuelna bica i treba im zenska lepota. Sa tom razlikom oni jos imaju zajednicke teme i dele zajednicke zelje ka putovanjima, avanturama, dalekim destinacijama, skijanju, ronjenju, PARAglajdingu i slicno. Posebno kad zensko predje 30 a on recimo ima 40. On je stabilan i ostvaren a to u tim godinama vise nije nepremostiva razlika.

Woman

pre 7 godina

Licno volim muskarce mladje od mene, ne previse, do 7-8 godina. Uz njih se i ja osecam mladje. Kad sam bila mlada, imala sam vezu sa 18 godina starijim, ne ponovilo se! Kad samo pomislim, pa on sad ima 60! Sta bih sa njim?! Moj sadasnji partner je 23 godine mladji od njega. Nema ni priblizne finansijske mogucnosti kao "dedica", ali neke stvari se novcem ne mogu nadomestiti ???

djuro

pre 7 godina

@A ovo sa godinama, ja sam uvek razmisljao koliko nezreo mora da bude lik koji je sa deset godina mladjom devojkom....
(olo, 11. januar 2017 15:31)

ja ne mislim da sam se zbog toga vratio na fakultet, koji mnogo davno završih!! i super mi je, kao i djevojci...
A izgleda da si ti prezreo, po tvom shvatanju... Možda ćeš sa bakom imati još zreliji pogled na svijet...

Tlapnja dejli ;)

pre 7 godina

Desetak godina plafon. Ne znam koje bi to bile i teme za razgovor sa većom razlikom. I koja bi to ljubomora bila da neko unapred zna da što više godina prolazi, on postaje star, a ona još mlada. Moj muž je mojih godina. Približno.

Mrkela

pre 7 godina

Pazi ovog sto ima 48 a devojka 33. ,,Decko", nije ti ona ,,devojka", ona je baba-devojka. Da je srece, bila bi vec uveliko udata zena. A ti si cikica. Razlika veca od pet godina nema smisla i ove koje se udaju zbog para, e tek njima zelim da ih ti bogatasi zamene cim im se pojavi prva bora, sa nekih 33 godine. I posle vise nigdje nisu ,,prispjele". Ova gospodjica sto izgleda kao Rada Manojlovic: e pa devojko, videces za pet godina...

Ana

pre 7 godina

Moj muz je 12 godina stariji od mene. Upoznali smo se na poslu, radimo isti posao. Slicnog materijalnog stanja u trenutku upoznavanja i ulaska u vezu.
Nikada me nisu privlačili momci mojih godina. Nekako bi se uvek ispostavilo da su jako nezreli. Jos kad vidim kako provode par sati dnevno igrajući igrice na kompu, zgadi mi se ceo zivot. Prosto volim zrele muškarce, sa kojima imam sta da pričam, koji ne dangube ,koji znaju prioritete. Sa starijim se nikada neće desiti da vas odbije u sexu jer mu se igra igrica, ili hoće da gleda utakmicu. Mnogo su zreliji i znaju kako da ugode ženi, dok mladji muškarci su uvek skoncentrisani samo na sebe, svoje zadovoljstvo i sl.

Neko ko voli svoju zemlju, ali se od ljubavi ne živi

pre 7 godina

Katastrofa. Samo budala može da proguta ovakvu priču. Sve one pokušavaju da kažu kako vole njihove pare i kako se nadaju da ceo zivot ništa neće da rade. Svakako kad njihovi muževi budu imali po 60 i kusur nece im padati na pamet da traže druge žene, a ove kraljice noći će imati po 35 ili 40, trošiće njihove pare i spavati sa svima sa strane.

Meda

pre 7 godina

Svaka devojka bi pristala na sugar daddy-a, samo je problem sto nailaze na drustvenu osudu, kao na pojavu koja je nemoralna. Inace da je svet spreman da ne osudjuje takve pojave sve bi bilo lakse za zene. Na dobitku su sa lovom, nova poznanstva preko sugar daddy-a, besplatna putovanja, vecere, garderoba...

deka

pre 7 godina

Postoje one koje su sa starijima zbog love, ali to ne mora da znaci. Evo, ja sam obicno svorc, a svidjam se mnogo mladjim zenama, tj. devojkama. Cak moram da se branim tako sto ima kazem da sam stariji od njihovih roditelja i da njih pitaju da li smeju da izlaze sa mnom. Ali ni to ne vredi, kazu da im se bas ja svidjam, a da su im mladji dosadni. A sve normalne devojke, nisu one koje traze oca u meni i sa sl. kompleksima.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Nekako bi se uvek ispostavilo da su jako nezreli. Jos kad vidim kako provode par sati dnevno igrajući igrice na kompu...

(Ana, 11. januar 2017 13:28)

Кажеш "игрице на компу"? Држи се ти тог твог метузалема.

cica

pre 7 godina

Mladja žena i stariji muškarac- oduvek mislim da su tu neke porodične stvari nerešene i da je sigurnost ključna reč. Ako želite zrelog muškarca, uvek ga možete pronaći u svim generacijama. Isto tako i bogatog, lepog, obrazovanog. Tim ženama je potrebno da se neko brine o njima, ne samo materijalno. Taj osećaj zaštite i sigurnosti, kao kod tate. Njima ne treba ravnopravnost u odnosu, partnerstvo, zajedničko sazrevanje. A šta treba starijem muškarcu? Mladja, samim tim neiskusnija žena u svemu, sa manje samopouzdanja, koju će oni oblikovati prema sebi. Nikada nisam starije muškarce posmatrala kao svoju interesnu zonu. U divnom braku sam sa muškarcem moje generacije.

olo

pre 7 godina

Oh Ana, koja fustracija. Da bi te decko odbio zbog igrice tu se kriju neki dublji razlozi.
A ovo sa godinama, ja sam uvek razmisljao koliko nezreo mora da bude lik koji je sa deset godina mladjom devojkom....

Srba

pre 7 godina

Ljudi da se ne lazemo kakva lepota danas samo materijalno stanje i nista drugo ne palite se sa tim pricama mom muz i ja ovo ono tu ne serite budite realni

Ahahaha

pre 7 godina

Sa starijim se nikada neće desiti da vas odbije u sexu jer mu se igra igrica, ili hoće da gleda utakmicu.
(Ana, 11. januar 2017 13:28)

Muskarac da odbije sex?!? Nisi ti sestro prosla pored muskarca :D :D :D

Mrkela

pre 7 godina

Pazi ovog sto ima 48 a devojka 33. ,,Decko", nije ti ona ,,devojka", ona je baba-devojka. Da je srece, bila bi vec uveliko udata zena. A ti si cikica. Razlika veca od pet godina nema smisla i ove koje se udaju zbog para, e tek njima zelim da ih ti bogatasi zamene cim im se pojavi prva bora, sa nekih 33 godine. I posle vise nigdje nisu ,,prispjele". Ova gospodjica sto izgleda kao Rada Manojlovic: e pa devojko, videces za pet godina...

buda

pre 7 godina

mladja zena podmladjuje samo svojim prisustvom uz njega. ostalo da ne nabrajam: sex, vedrina, lepota, vitalnost... uz nju se ne mozes zaparloziti.

Petar

pre 7 godina

Sa starijim se nikada neće desiti da vas odbije u sexu jer mu se igra igrica, ili hoće da gleda utakmicu. Mnogo su zreliji i znaju kako da ugode ženi, dok mladji muškarci su uvek skoncentrisani samo na sebe, svoje zadovoljstvo i sl.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ana, 11. januar 2017 13:28)
Ne vidim kakve ovo veze ima sa godinama i kakva je to generalizacija na osnovu par primera. Generalno, zene kojoe birjau starije muskarce nadoknadjuju ulogu oca koju nisu imale ili nije bila zadovoljavajuca.

Sava

pre 7 godina

Pa naravno da je novac, uvek je novac.
Zamislite iste ove devojke sa istim tim muskarcima kako rade u magacinu negde ili na salteru negde.
Jednostavno vecinu zena privalci novac i pored novca ne vide nista drugo.
Sve te posle price tipa, dobar, nezan, razumljiv itd itd, jeste ali kad je novcanik debeo.
Lakse gutaju sve i svasta kad neko ima love.
Evo bas da vidim neku devojku sa starijim, a da je taj sa prosecnom zaradom, naravno da nema.
Inace sve ovo vazi generlano za nacin kako vecina zena bira vezu, dakle ne vezano za godine muskarca.
Novac, novac, novac to je to.
A onda se pitamo sto tolko prevara i neverstva na sve strane.
Kako kad je veza iz interesa a ne iz ljubavi?
Inace cast zenama, kojima su ljubav i porodica sa voljenim, na prvom mestu i koje su spremne na zrtvu u zivotu kao i muskarac.
Ne znam koliko ih ima u danasnjim nakaradnim vremenima, ali ima ih sigurno.

Svako bira za sebe

pre 7 godina

Radim u butiku i u vezi sam sa vlasnikom koji inace ima 7 butika. Jeste stariji je 18 godina pa sta? a koju bi ja svetsku destinaciju videla da zivim od svoje plate i budem u vezi sa nekim macho tipom koji nema primanja ili radi za 300-400 evra? Zivim kao podstanarka u BG iz unutrasnosti sam. Niti bi on mogao da mi pomogne oko troskova a jos manje da me vodi negde van Evrope. Kazu da sam ista Rada Manojlovic i dobro sam izvagala sta je za mene najbolje. Sta se u ostalom koga to tice? Nije ozenjen, slobodan je i u cemu je problem? Sta vas zulja? Moj i njegov izbor i nasi zivoti.

toni

pre 7 godina

Kada sam se zabavljala sa momcima svojih godina morala sam sama da plaćam večere, koncerte i njihove živote uostalom. Sa mojim novim dečkom više ni ne nosim novčanik“, kaže dvadesettrogodišnja Ešli.

Jadno i tuzno

nema samse

pre 7 godina

Ne bih nikada izdrzavao neku mladju 10-15 godina bez obzira na njen fizicki izgled. Neka si sama zaradi pare, ravnopravni smo u drustvu tako to i te price.

Ivana

pre 7 godina

@ ana
Tacno. Nista za dodati. Sve si objasnila.
Inače razlika do 15 godina, ukoliko oboje imaju vise od 25 godine i nije neka razlika. Drugo su razlike od po 25-30 godina, to već ne znam kako opstaje. Ali razlike od po 10-15 godina to se maltene nista ne primeti
Ja imam 39 godina , muž 50 godinu, super sve funkcionise. Kada smo ušli u vezu on je imao 38 godina a ja 27.

anica

pre 7 godina

Nema to uvek veze sa godinama vec sa karakterom i zrelosti...ima slucajeva gde je decko mladji a dosta razuman i zrelih pogleda na zivot. Ono sto je mozda prvo primetno jeste pojava...taj utisak snage, sigurnosti, pa kad popricas...postovanje, bez lazi, znas sta i kako, izlazak, otvoren razgovor, bez tih preteranih izliva ljubavi, folirantskih, dosta je vremena proslo da bi mi rekao da me voli...nije da me.nije bolelo, ali je to ono pravo...veliki prag tolerancije takodje postoji...jednostavno, umeju da vole. 8 godina je neka normalna razlika pa i 10...ali opet se ogradjujem, nemaju veliku ulogu godine koliko je bitan karakter. Menjaju se ljudi sa godinama ali vrlo malo, ono sto nosis u sebi se tesko iskorenjuje. Ako je budala u 25 bice i u 35...samo drugacije skockano. Meni prija razlika od 8 godina...naravno, bude tu carki, nije uvek sjajno...nekad se osetim kao ezrelo deriste, isto i on, 35 ali pobenavi, zivi smoljudi, prekinuli smo bili prosle godine...patila sam...ali nikad nije otisao skroz, ja sam to znala, znas da si sigurna...nemaju problem sa egom.

Бацач пламена

pre 7 godina

Па откуд онда толико девојака од преко 30 које се нису удале и које прозивају мушкарце да су неозбиљни јер беже од женидбе и јер водају клинке? Не контам. Шта хоће те жене, са 20-ак дечко од око 30, а после 30 удаја за неког својих година? А шта после 40? Развод, алиментација и 10 година млађи швалер? Такав закључак се намеће. Нисте доследне, жене, шта да вам кажем.
Није проблем волети старије мушкарце. Девојке то очито правдају сигурношћу, зрелошћу тих типова, женском природом... А онда пређу 30 неудате, многе и без сталног партнера. Онда се логично намеће закључак да нису волеле старије мушкарце због неке зрелости, већ због пара и хирова. Значи, ако преферирате старије, не очекујте да вас неко ваших година жени кад пређете 30. Не може и јаре и паре.

sava

pre 7 godina

Razlika od 10 godina nije nikakva razlika, ovde treba govoriti o razlici od 20 i vise godina, to je samo zbog novca veza. A ovi od 10 godina su na istoj talasnoj duzini.

????

pre 7 godina

Zašto bi neko čudno gledao curu od 25 sa dečkom od 36? Znate li kakvih 'aviona' ima sa 36 u današnje vreme, naravno, koji ne puše, ne piju, redovno trčanje, teretana...

sex@city

pre 7 godina

Meda

Ne, upravo vi muskarci namecete taj stereotip o zenama i tvoj komentar je dokaz! Mozda neko bira da bude stvar koja se prodaje, ja to ne zelim i mnoge od nas! Nedavno na ulici slusam klinca koji svojim mladjanim saputnicama- drugaricama govori - ma i vi da imate pare i vi biste se sve nabudzile silikone najvece moguce, nemoj da se lazemo, sve bi vi sve to ugradile na svako moguce mesto! Devojke cute, gledaju ga belo, sta da kazu, sta reci nekome ko te je vec osudio bez ijednog dokaza, ko te nije ni pitao za misljenje, jer on vec ima svoje zenomrzacko misljenje koje niko ne moze da poljulja.. E, pa poruka i za tebe i za klinca - to su samo vase autoprokjekcije, vase poremecena, bolesna zelja da svoj nemoral na silu nametnete svima drugima da biste opravdali svoj sopstveni!
(Ja, 12. januar 2017 11:18)

Zoranaaaah, ti li si?

Navedeni parovi i nisu u velikom raskoraku

pre 7 godina

Ima puno, više nego što se misli i veruje, obrnutih veza, mlađih muškaraca i starije žene. To su obično stabilne, dugoročne veze (sudeći po natpisima sa porodičnih grobnica). Ponekad muškarac koji je previše puta odbijen od strane vršnjakinja ili neznatno starijih "jer je (a priori) nezreo", obrne list i potraži i nađe sebi ljubav žene koja je dovoljno starija od njega da je samostalna i nema komplekse zbog sopstvene mladosti. Zašto umesto toga nije potražio neku "klinku"? - Verovatno mu se nije sviđao kompletan taj "šablon" i nije želeo da bude sa ženom koja u njemu ne vidi bezvremenu ličnost.

Maja

pre 7 godina

Mislim da je prava razlika izmedju imucnog muskarca i zene 10-15 godina. Muskarci su vizuelna bica i treba im zenska lepota. Sa tom razlikom oni jos imaju zajednicke teme i dele zajednicke zelje ka putovanjima, avanturama, dalekim destinacijama, skijanju, ronjenju, PARAglajdingu i slicno. Posebno kad zensko predje 30 a on recimo ima 40. On je stabilan i ostvaren a to u tim godinama vise nije nepremostiva razlika.

Vanzemljak

pre 7 godina

Imam 36 i zivim preko a upravo sam svojim roditeljima poslao ovaj clanak da procitaju. Mozda ce posle lakse prihvatiti to sto im ja pricam da zene i veze kako ih oni zamisljaju od pre 30-40 godina prosto vise ne postoje u vecini slucajeva u danasnjim modernim vremenima. Kakva ljubav kakav brak kakvi bakraci... sve su to samo floskule postale.
Prava ljubava odavno u ovom Svetu ne postoji sto za zene sto za muskarce a za to su I jedni i drugi krivi. Naravno kroz ceo zivot sam samo bio sa mladjim devojkama. Dok sam bio mladji i neuspesniji u zivotu vrsnjakinje su me uglavnom gledale kao klinca i nezrelog momka (sto sam zapravo i bio) dok su me klinke gledale kao nekog idola. Tako je i ostalo, sve su to samo interesi i nista drugo. A deca i porodica, ma tok ne radi moj brat i neka mu je sa srecom. Budalu od mene zene praviti nece. Bolje biti sam i dobro se provoditi cak i u sedamdesetim nego biti sa pogresnom osobom u nekakvom braku. Brak kao institucija su uglavnom izgubile smisao i njabolji primer za to je kada svratim u moj rodni BG. Mislim da ce se vecina ljudi sloziti samnom i mojom pretpostavkom da bez preterivanja preko 80% ljudi koje poznajem sto drugarski, sto poslovno, sto familijarno, sto kroz svoje hobije i interese, varaju svoje partnere dali su u braku ili ne ili imaju porodice.

Ja

pre 7 godina

Meda

Ne, upravo vi muskarci namecete taj stereotip o zenama i tvoj komentar je dokaz! Mozda neko bira da bude stvar koja se prodaje, ja to ne zelim i mnoge od nas! Nedavno na ulici slusam klinca koji svojim mladjanim saputnicama- drugaricama govori - ma i vi da imate pare i vi biste se sve nabudzile silikone najvece moguce, nemoj da se lazemo, sve bi vi sve to ugradile na svako moguce mesto! Devojke cute, gledaju ga belo, sta da kazu, sta reci nekome ko te je vec osudio bez ijednog dokaza, ko te nije ni pitao za misljenje, jer on vec ima svoje zenomrzacko misljenje koje niko ne moze da poljulja.. E, pa poruka i za tebe i za klinca - to su samo vase autoprokjekcije, vase poremecena, bolesna zelja da svoj nemoral na silu nametnete svima drugima da biste opravdali svoj sopstveni!

HanSolo

pre 7 godina

Ja sam 51 a moja žena 31.. Imamo oba dvoje izvanredna posla i primanje plate.. Niti mi traži pare niti ništa.. Nebi je menjao ni za Kim Kardashian.. Sa svim normalna žena.. Ali zato ima fantastičnu ličnost..

Milena

pre 7 godina

Ja imam 23 godine moj decko 33. Zajedno smo 3 godine bez pauza. Najduze sto smo bili rastavljeni je mesec dana kad sam isla na strucno usavrsavanje. Na pocetku veze nije prosao dan da se ne vidimo, a posle godinu dana smo poceli da zivimo zajedno. Na prvu loptu niko ne bi pogodio razliku izmedju nas, jer on izgleda kao da ima 28, a i ja kad se namontiram izgledam starije. Nikada mi to s godinama nije predstavljalo problem. Zivot mi jeste promenjen, nema toliko klinackih stvari kao nekad, nema besomucnog opijanja, vise idem u pozoriste a i kad izadjem to je sa prijateljima i obicno neka vecera i pice, nego klub. Odgovara mi u svemu, upoznala sam ga kad sam pocela da trazim ozbiljnu vezu, a on kad je prosao sve momacke gluposti, varanja, drugare, opijanja... Naravno da zaradjuje vise od mene, ja sam tek dobila posao, ali i dalje svako placa svoj aranzman na moru ili planini. On nekad kad izadjemo na veceru plati, i takodje mi kupi skuplji poklon za rodjendan ili godisnjicu nego sto ja kupim njemu. Ne izdrzava me on, nego ja sebe, a pomognu i moji roditelji kad mi treba. Jednostavno postoje i normalni parovi, ne samo oni gde zene traze pare.

jana

pre 7 godina

koliko samo predrasuda.Istina imala sam ih ija dok me nije zaveo neko mnogo stariji od mene.Uvek sam imala lose misljenje o tome,dok se i meni nije desilo.Od novca nema nista ...jednostavno stariji mudriji pa zna znanje a jos ima i strpljenje.Ali smatram da su stariji muskarci i mnogo manipulativniji i da im zato treba mladja i uglavom je to z.bog seksa dok emocije uglavnom lepo odglume.
Podrzavam zene koje sa starijima idu zbog novca,jer oni traze mladje samo zbog fizickog izgleda...tako da su u toj situaciji zene jedino u dobitku. Uvek im je bolji izbor neko njihovih godina a ako misle da ih stariji vole zbog njihove duhovnosti,licnost itd samo se varaju,zato samo lukavo.
A muskarci moralisti iz Srbije koji se stalno zale kako zene traze samo novac bolje nek ga zarade nego da kao 8o posto slucajeva traze bogatasice..i priliku da ih zena izdrzava.Samo da neke bakute hoce da ih finansiraju sve bi cekali u redu samo da ne moraju nista da rade.

Woman

pre 7 godina

Licno volim muskarce mladje od mene, ne previse, do 7-8 godina. Uz njih se i ja osecam mladje. Kad sam bila mlada, imala sam vezu sa 18 godina starijim, ne ponovilo se! Kad samo pomislim, pa on sad ima 60! Sta bih sa njim?! Moj sadasnji partner je 23 godine mladji od njega. Nema ni priblizne finansijske mogucnosti kao "dedica", ali neke stvari se novcem ne mogu nadomestiti ???

Tanja

pre 7 godina

Ovako. Udala sam se za tri godine mlađeg - raspad sistema je nastupio nakon pet godina. I pre i kasnije sam uvek bila sa mlađima ili vršnjacima, to sam doživljavala kao "prirodno". I svi su se pokazali i dokazali kao nesposobni razmaženi mamini sinovi. Sad sam u vezi sa čovekom starijim 10 godina (da se razumemo, nije on meni nikakav tata, niti može da mi bude u 47moj godini života), i horizonti su mi se otvorili u bar dva aspekta - sad znam kako je to kad si u vezi s nekim ko tačno zna šta hoće a šta neće i ko je sposoban da se izbori za sebe, i znam šta znači pravo, vrhunsko uživanje u seksu. U tom segmentu je jedini koji je meni otvorio nove horizonte, svima ostalima sam ja pokazivala male tajne velikih majstora.
Kod mene tako.
I da, nisam s njim zbog para, potpuno sam finansijski nezavisna. Nastojaću svim silama da tako i ostane, eventualno možemo da se udružimo. Nikad u životu nisam finansijski zavisila od muškarca.

Filmofil

pre 7 godina

Kako vam bre ne dopi*di to sa parama? Pare se zaradjuju ako ne nasledis. Ako ih nemas, radis na tome da ih zaradis zbog sebe. Ako ne moze tu gde jesi, palis negde gde moze. Staticnim pristupom prema zivotu koji je sinusoida sa plus i minus periodima, a ne linija zakopavare sebe.
Majke mi moje znam roditelje sa tinejdzerima koji se iseljavaju da bi deca stekla radnu etiku i odnos prema novcu. Radila sam celog zivota da se osamostalim prvo od roditelja, svoj stek imam od pete godine. Ne mogu ni da zamislim kako je zaviditi od drugog.

Ljude koji se vole i ne biju, fino zive, javljaju se komsiluku ostavite na miru. Sta koga boli uvo sta su ciji kriterijumi u vezi godina. Jos malo ce gace poceti da propusuju uz studijsko istrazuvanju. Licno sam uvek volela one iz generacija sa kojima sam socijalizovana od detinjstva, ali imam soli u glavi da razumem i druge izbore i da ih ne tretiram kao patologiju. Govorim o odraslima, ne ovima sto se petljaju sa klincima iz srednje.

toliko

pre 7 godina

Imam 48 ona 33. 2 godine smo zajedno i ona i daljedrhti kada je poljibim, nisam nikada bio sa devojkom koja me toliko voli, pritom startuju je mladići koji su zaista avioni, ali ona želi samo mene. Oboje Imamo propali brak iza sebe, a sve njene ostale veze su joj bile sa vršnjacima. Odavno sam razveden, ali imam sreće da genetski izgledam dosta mlađe. Oboje smo sličnog materijalnog stanja. Inače pre nje sam imao 2 ozbiljne veze sa 12 i 14 godina razlike i sa obe sam se razišao nevezano za vernost ili godine. Eto, prepoznao sam se u tekstu pa reko da podelim svoje iskustvo sa vama.

Nina

pre 7 godina

A ja mislio to zbog seksa!
 (dejanR, 11. januar 2017 13:05)
Veruj mi da je sex sa muškarcem od 35 neuporedivo bolji od onog sa 25. Taj sa 25 još uvek ne zna ništa sem da zapinje ko sivonja a onaj sa 35 je već prošao sve i zna sve što treba.

Tamara

pre 7 godina

@ cica
Glupost. Mene fizički tj seksualno privlače stariji muškarci. Kad kažem stariji mislim do 15 godina razlike. Današnji momci od oko 25- 35 ( ja imam 28 godina) izgledaju ko neki pedercici, zakržljali, jednostavno su mi smesni. Moj tip je npr Tom Selek iz nekih svojih 40 tih. Muškarcina, evo dok pisem već sam se uzbudila.
Ovi današnji su ili zapusteni sa stomacinama ili pak utegnuti ko pedercici koji se stalno gledaju u ogledalo. Pored njih se pitam ko je od nas muško a ko žensko. Užas živi.
Zadnjih tri godine sam u vezi sa muškarcem starijim 10 godina. Super nam se. Lošije stoji materijalno od mene, ne mnogo ali trenutno malo vise ja zaradjujem. Fizički tj seksualno me izuva iz cipela. Tek sa njim sam počela da doživljavam orgazme. Do tada oni nezreli klipani su mislili samo sebe da zadovolje i bili su uzasni u sexu i nisam zato nešto volela sex .Sa ovim starijim sam prava tigrica, sve hoću, sama tražim, fenomenalan je u krevetu. Kako je neko napisao zna da zadovolji zenu.

aleksis

pre 7 godina

da se razumemo,ja osobe muskog pola koji imaju manje od 30, 35 godina ne dozivljavam kao muskarce vec momke,jer se vecina tako ponasaju i vrlo su nesnadjeni na svim poljima,samim tim i neprivlacni. sa druge strane dosta devojaka vec sa 25 znaju sta zele,cemu teze,sta ocekuju i sta mogu i zele da daju u vezi i spremne su da o tome otvoreno razgovaraju. dakle veza gde je devojka 10 godina mladja je taman, koju godinu gore dole. uostalom sve je u glavi. ove sto su im partneri stariji preko 20,30 godina,to vec ne razumem jer licno nisam iskusila,ali ne osudjujem. ono sto sa sigurnoscu mogu da tvrdim je da sam u zadnje 2 godine upoznala samo jednog momka od 30 (kao ja),za kog mogu da kazem da je muskarac. ostalo,obdaniste.

m.o.

pre 7 godina

Moj suprug je 11 godina stariji od mene, a ponaša se kao da je mlađi 11. To ima veze isključivo sa karakterom! A i generalno su žene zrelije od muškaraca, tako da ne brinite za godine, svakako ćete mu glumiti "mamu" ;-) !

bora bg

pre 7 godina

Sta fali novcu? Zene su ga uvek gledale i gledace, pomirite se sa tim. Malo je to i bioloski uslovljeno jer naravno da ce gledati da podize decu u sto sigurnijim i boljim ekonomskim uslovima.

kartica

pre 7 godina

"Ne mislim da je strašno što je moj dečko 15 godina stariji od mene. Kada prođete dvadesete, godine više nisu važne u vezama i odnosima. Zaista nisu! Uprkos razlici u godinama, mi uvek imamo teme za razgovor i životi su nam veoma slični."

Tačno, kada prođeš dvadesetu. Ti 20, on 35, uklapate se.

Samo što tako može negde do tvoje 40te - tada on ima 55 i tu ponovo počinju da se javljaju razlike. Tvoji vršnjaci u dobu 40-45 imaju jedne teme, njegovi druge.

Da ne pričam da ćeš se setiti svoje ljubavi iz škole koja ima 40 godina i deluje kao dete u odnosu na onoga sa kojim živiš.

Srecica

pre 7 godina

Pa sta vi mislite da ti stariji muškarci su glupaci kojima samo traze glupacu i velike grudi????
Nemate vi pojma. Pa to su uglavnom obrazovni, poslovni muškarci koji su se u svojim dvadesetim i tridesetim kidali na poslu, i imaju karijeru iza sebe....I kad su postigli dosta toga i napunili 40 godina - naravno da ce sebi da Nadju neku od 25-30god, koje mogu da radjaju i koje su pune zivota !!!! I verujte mi to su isto obrazovane i lepe zene....
Tako je barem u normalnom svetu!!!!
A ovde vi sto vidjate zadriglog muškarca koji nesto kao radi ( ne zna se ni sta ) i seta mladju plavušu sa silikonima - e to je zbog novca.

sir oliver

pre 7 godina

kako muskarci neostvarenih zivota, prvo za sta se uhvate je novac! osim onih koji su nasledili novac, postoje muskarci koji su ga zaradili! da bi neko zaradio novac u bilo kojoj sferi, cak i u kriminalu, mora da ima mozak i m..a! to im pomaze da budu u prednosti i kod osvajanja devojaka! cak i oni koji su nasledili, verovatno imaju dobro obrazovanje i od malena su uceni da budu lideri! novac je samo nus-produkt njihovih osobina alfa muzjaka! i verujte da poznajem ljude koji i nemaju previse novca (nije im bio prioritet), ali poseduju ove osobine i odlicno im ide kod mladih i atraktivnih devojaka! radite na svom samopouzdanju, ne plasite se da budete odbijeni (ne racuna se procenat suta), i imacete uspeha! nece vam vise pasti na pamet da je sve zbog novca!

D

pre 7 godina

Ovo je da ne verujes.Koji god clanak da napisete o muskarcima i zenama komentari su uvek isti-"novac".Postaje dosadno.Neko ovde rece da se zrelost moze naci u svakom muskarcu.U Srbiji ima gomila muskaraca izmedji 30 i 35 koji su odavno trebali da se ozene i da imaju bar jedno dete.Ali,ne,njih i dalje mame peglaju i igraju igrice.Nije ni cudo sto se zene tih godina okrenu ka starijim muskarcima.

Factor

pre 7 godina

Interesantno, žene vole "sigurnost, zaštićenost kao kod tate", ali zato se rugaju muškarcima koji bi "da im one zamene mame" hahaha

djuro

pre 7 godina

@A ovo sa godinama, ja sam uvek razmisljao koliko nezreo mora da bude lik koji je sa deset godina mladjom devojkom....
(olo, 11. januar 2017 15:31)

ja ne mislim da sam se zbog toga vratio na fakultet, koji mnogo davno završih!! i super mi je, kao i djevojci...
A izgleda da si ti prezreo, po tvom shvatanju... Možda ćeš sa bakom imati još zreliji pogled na svijet...

hurricane

pre 7 godina

Za zene koje imaju 30+ godina nije tesko naci zrelog muskarca svojih godina,ali da li ste svesni koliko je danas nemoguce naci zrelog i normalnog dvadesetogodisnjaka?To se sve ponasa kao da im je 15,poptuno detinjasto i nerealno.Oni jos uvek pretezno misle da seks trrba da bude kao u pornicima.

Ime

pre 7 godina

Mnogo su zreliji i znaju kako da ugode ženi, dok mladji muškarci su uvek skoncentrisani samo na sebe, svoje zadovoljstvo i sl.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ana, 11. januar 2017 13:28)

Za razliku od mlade Ane koja trazi starije muskarce da joj ugode i da misle na njeno zadovoljstvo. Ti ozbiljno ne vidis ironiju u ovome?

Anka

pre 7 godina

Bitno li je ista drugo kad je covek srecan, a srecan je ko je voljen I ko ima koga voleti. A ja ovog mog dragog, petnaest godina starijeg, imam rasta voleti. Najbolji mi je prijatelj, igramo basket zajedno, vozimo bicikl zajedno, svadjamo se oko politike, religije, jednom popusti on, drugi put ja, uvek govori sta misli, zna da kaze izvini kad treba, oprosti brzo, ne laska mi, kaze mi kad gresim, pohvali me jos cesce, ponekad se duri, a ljubi uvek ko da mu je pislednji put.
Ne znam dal je zbog godina al bas mi prija.
Volite se ljudi I pokazujte ljubav bez straha.

marina

pre 7 godina

kakve veze godine imaju sa bilo cim. ili volis ili ne ili si sa nekim zbog novca ili zbog zrelosti ili zbog avanture ili ko zna kog razloga i godine nemaju apsolutno nikakve veze sa bilo cim. osim sa fizickim izgledom. to jest ako volis zgodne pa neces neke matore nego mladje, a i to zavisi koliko imas godina.

zoran

pre 7 godina

Mladja žena i stariji muškarac- oduvek mislim da su tu neke porodične stvari nerešene i da je sigurnost ključna reč. Ako želite zrelog muškarca, uvek ga možete pronaći u svim generacijama. Isto tako i bogatog, lepog, obrazovanog. Tim ženama je potrebno da se neko brine o njima, ne samo materijalno. Taj osećaj zaštite i sigurnosti, kao kod tate. Njima ne treba ravnopravnost u odnosu, partnerstvo, zajedničko sazrevanje. A šta treba starijem muškarcu? Mladja, samim tim neiskusnija žena u svemu, sa manje samopouzdanja, koju će oni oblikovati prema sebi. Nikada nisam starije muškarce posmatrala kao svoju interesnu zonu. U divnom braku sam sa muškarcem moje generacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cica, 11. januar 2017 16:16)

Dobro, to si ti, ali zasto odmah zelis da ukalupis prema svom nazoru, ti i ostali..? Mozda ti imas neki problem pa tako brze-bolje da ga opravdas. Mozda ti imas izazov da budes sa nekim ko je isksuniji, pametniji, dubljeg pogleda na svet..? Ne znam...samo pitam.
Prestanite da svet ukalpljujete u svoje poglede i razmisljanja. Daleko je kompleksniji no sto covek moze da sanja, a da ne govorimo tek koliko je sila Ljubavi nepoznata humanom Bica, vec samo o njoj masta u dokolici.

Tlapnja dejli ;)

pre 7 godina

Desetak godina plafon. Ne znam koje bi to bile i teme za razgovor sa većom razlikom. I koja bi to ljubomora bila da neko unapred zna da što više godina prolazi, on postaje star, a ona još mlada. Moj muž je mojih godina. Približno.

Šta žene žele je pitanje za Nobelovu nagradu

pre 7 godina

Ovo je da ne verujes.Koji god clanak da napisete o muskarcima i zenama komentari su uvek isti-"novac".Postaje dosadno.Neko ovde rece da se zrelost moze naci u svakom muskarcu.U Srbiji ima gomila muskaraca izmedji 30 i 35 koji su odavno trebali da se ozene i da imaju bar jedno dete.Ali,ne,njih i dalje mame peglaju i igraju igrice.Nije ni cudo sto se zene tih godina okrenu ka starijim muskarcima.
(D, 11. januar 2017 18:47)
Ja sam jedan od onih koji ima 35, već 5 godina završavam u raznim frend zonama.Peglam od 15e, kuvam od 20e,radim kao preduzetnik, sam svoj gazda.

volim da novac zaradjujem sama

pre 7 godina

Volim slobodu, ekonomsku ... Nemam iskustva sa starijim partnerima, da sam se zaljubila u nekog od njih, verovatno bih i bila sa njim ... ali dinara mu ne bih uzela ... to nisam radila ni vrsnjacima , ni suprugu sa kojim sam u skladnom braku skoro dve i po decenije i koji je tri godine stariji od mene ....