Milijarder se odrekao sina kog je dobio sa slavnom manekenkom

Petak, 09.02.2018.

13:48

Izvor: Super žena

Milijarder se odrekao sina kog je dobio sa slavnom manekenkom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Draginja

pre 6 godina

Eto koje probleme su mu pare napravile.Da ih nije imao,na svoj izgled,godine zivota sigurno ne bi imao vezu sa manekenkama ,glumicama,deca iz prethodnog braka...bio bi srecan da ima bar vezu sa nekom domacicom.

A ima nešto i u bitkoinu

pre 6 godina

Ako cemo realno kojem detetu treba 46 000 dolara mesecno ?
(Nije sve u parama nesto je i u novcu, 10. februar 2018 08:08)

A šta zna dete šta je 46.000 dolara mesečno?

Inače, u 46.000 dolara ostaje osta mesta da se i mama malo grebne...

@_×;

pre 6 godina

Tip se "video" sa Evandjelistom manje od 10 puta. Dve osobe koje se ne pozanju upustaju se u seks bez zastite, a onda ona zadrzi dete iako nema sanse da dete vidi oca. Na sve to Salma Hajek, riba, cica, macka, udaje se za matorca koji se u svojih pedesetak godina preko suda preganjao za ocinstvo. Ne, nije ovde niko pohlepan, ovo je teska nezrelost i glupost, takodje i slika takozvane vise klase koja se po zivotu ne razlikuje mnogo od nehigijenskog naselja i njihovih seksualnih avantura.

Iva

pre 6 godina

@Ironična
Detetu se alimentacija dodeljuje naspram imovine oca. Ako je otac izuzetno bogat, mali će dobijati veliku alimemtaciju. Treba da se simulira da dete odrasta i uz oca, makar materijalno. Ne ide da dete ima šta da jede i obuče i ide u besplatnu školu, a može imati sve najbolje jer mu je tata to što jeste. Nije fuj, nego je zakon takav, napravljen po logici o zdravoj pameti.
Ko zna kakva je priča iza svega ovoga, ja ne krivim nikoga, njihova stvar.

Marx

pre 6 godina

Kako ga je Selma kukturno i fino u zenskom maniru odvojila od bivse i deteta samo da bi sebe osigurala i svoju familiju,klasicna prica ono fazon pobacicu ako smesta ne prekines sve kontakte sa bivsom i sinom!!!E moji glupi muskarci!!
(Milos, 09. februar 2018 14:12)

Kako znaš za sve ovo?

Ma daj

pre 6 godina

Borba za kes, moc, sigurnost, potomstvo, svaka se lako zaljubi u milijardere ali nekako tesko u siromahe al lepotane :)
(palančanin, 9. februar 2018 14:31)

A siromasni lepotan bi da se uvali nekoj od ove dve bogate zene?
Ili u tom slucaju nema veze sto ona ima a on ne?
E bas ste slatki muskarci onako bas jako ste mi naivni...

Anja

pre 6 godina

Ako je dete njegovo (test ocinstva) pred francuskim zakonom on ne moze da ga se odrekne. Dokle god je dete maloletno duzan je da se o njemu finansijski brine. A kada umre, a za zivota ne prepise svu svoju imovinu na zenum drugu decu itd., vanbracno biolosko dete ima podjednaka prava kao i deca iz bracnih zajednica.

Smesni ste

pre 6 godina

ma majke ti...treba ti 46.000 dolara mesecno da bi gajila dete...fuj...
(Ironichna, 9. februar 2018 15:18)

Sta se vi merite sa ovim svetom slavnih i prebogatih? Ili sto njih merite prema sebi? Vi znate sta njima treba?

Doktor Živago

pre 6 godina

Pazi ovo, vest je da se otac odrekao deteta, a dezurni sovinisti na zenskim portalima se onako gadno postave da okrive zenu (bivsu ili sadasnju, nije bitno)i u svom maniru pljuju sav zenski rod koji im je kriv za njihov tuzan zivot... Jezivo
(Lara, 09. februar 2018 15:02)

Pazi ovo, Linda odlučila da kaže ko je otac tek kad je saznala da je njen bivši oženio Selmu Hajek, traži najveću alimentaciju u istoriji a pri svemu tome ni Selma nije cvećka. Na stranu činjenica da otac ne može da se odrekne deteta i da je on detetu ostavio novac koji će dobiti kad postane punoletan. Daklem nemam ja tužan život nego si ti imala nesrećno detinjstvo pa sad vučeš frustracije. Da li da završim sa - jezivo.

djoka

pre 6 godina

Kako milijarde prolepšaju čoveka to je neverovatno!
Kad pričaš o čoveku kome je Linda Evandjelista bivša a Selma Hejek sadašnja žena u glavi stvaraš sliku ko zna kakvog frajera kad ono lep ko milijardu dolara (ili više njih).

II

pre 6 godina

Iz ugla nekoga ko zivi zajedno sa roditeljima u dvosobnom stanu je 46 hiljada dolara alimentacije sigurno jako mnogo i alavo. Medjutim, ovaj decak sigurno zivi u ekskluzivnim delovima grada, ma koji da je, u 250 kvadrata,mozda i vise, i sa bazenom i svim pratecim zanimacijama koje obicno bogatasi imaju. I sta je ta svota za jednog milijardera pa da se nasa sirotinja potresa sto on mora toliko da plati!?

Agramer

pre 6 godina

Pa nemoguće je da se on tako odrekne djeteta od 5 godina i da ne plaća alimentaciju, čak po hratskom zakonu postoje nešto što se zove nužni dio, ne može da ti roditelji ništa ne ostave, čak ne mogu ni pred smrt nekome prepisati npr. nekretnine, ako prepišu nekome on mora imati u vlasništvu te nekretnine određeno vrijeme prije roditeljeve smrti, u Engleskoj je mislim nekih 40% ako roditelj umre prije nego prođe 5 godina, tako nešto...

djoka

pre 6 godina

Pazi 'vamo: i Selma i njena familija su itekako imali kamaru para i pre Pinjoa, a on je nju jedva ubedio da se uda za njega. Ostalo je istorija. 
Ukratko, mislim da je tu presudilo posedovanje mozga, s njene strane, naravno!
(Eto!, 09. februar 2018 14:39)

Pazi 'vamo: Imala je Selma kamaru para al' nije imala milijarde. Njeno bogatstvo pre braka je bilo procenjeno na 85 miliona dolara a bogatstvo njenog muža je 17.3 milijarde dolara tj. 17300 miliona dolara, prema tome Selma je u poređenju sa njim bila uboga sirotinja. Slažem se da je njihov brak još jedna potvrda one stare narodne "para vrti gde burgija neće" i one "sve je na prodaju, samo je bitna cena".

Crossroads

pre 6 godina

Sta manipulacija (Selma) i pohlepa (Linda) rade. Steta je sto na kraju deca stradaju.
(blue, 09. februar 2018 14:42)
Da, žene ovakve i onakve, a on cvećka. Kakvo izvrtanje činjenica. Mizoginija!

j.

pre 6 godina

15,04,09, pa gde ti živiš?! U Srbiji, da. Nemaš predstavu koliko koštaju najbolje privatne škole, za početak. Uostalom, irelevantno je na šta će potrošiti novac, neko je izračunao da Pino, na osnovu SVOJIH prihoda, za sina treba toliko da izdvaja.

Masa

pre 6 godina

90% komentara govori o krivici njegovih zena kao da je on lobotomiran i potpuno poslovno nesposoban pa moze BILO KO NA SVETU da ga navede da se odrekne deteta! Sram ga bilo.

marko

pre 6 godina

Може он да се одрекне малог, али му плаћање до 18 година не гине. Тако да добиће Линда годишње тих 600 хиљада нечега, а верујем и доста преко тога, јер алиментација иде и на основу примања.

P76-ers

pre 6 godina

Ne sudite o knjizi po koricama i naslovu...

Jedno je sigurno, nemate pojma o čemu se ovde radi...

Tek kad knjiga (čitaj život) ostavi dubok trag na tebe, možeš da pričaš o njoj...

P76-ers

pre 6 godina

Ne postoji mogućnost odricanja od deteta!! To zakon ne poznaje. Boze me sacuvaj!! Po zakonu si duzan ako si ga napravio da mu placas izdrzavanje i da ga vidjas. Postoji mogućnost da to izbegavas, ali zakon i to sankcinose
(zone, 09. februar 2018 16:39)

Tu ste vi žene puno jače od samog zakona...

zone

pre 6 godina

Ne postoji mogućnost odricanja od deteta!! To zakon ne poznaje. Boze me sacuvaj!! Po zakonu si duzan ako si ga napravio da mu placas izdrzavanje i da ga vidjas. Postoji mogućnost da to izbegavas, ali zakon i to sankcinose

bojana

pre 6 godina

ako je to zaista tako, ako covek moze da zaboravi na dete jer je veza sa zenom gotova, kako bilo koja zena moze sa njim da zeli svoje dete? kako joj se ne gadi? verovatno onda stvari nisu kakvim se predstavljaju ili je svet totalno lud i presurov. plitak i zao.

Lara

pre 6 godina

Pazi ovo, vest je da se otac odrekao deteta, a dezurni sovinisti na zenskim portalima se onako gadno postave da okrive zenu (bivsu ili sadasnju, nije bitno)i u svom maniru pljuju sav zenski rod koji im je kriv za njihov tuzan zivot... Jezivo

I

pre 6 godina

Kako možete kriviti i Selmu i Lindu? Svaka ima dete sa njim, Lindin sin i Selmina ćerka su polubrat i polusestra. Ako je neko kreten, to je on. Pare i treba da daje za izdržavanje deteta, i to u skladu sa svojim mogućnostima. Ne videh igde da neko može bilo koga izmanipulisati, obično su muškarci stoke i krivicu prebacuju na žene.
Za ove što misle da se neko zaljubljuje u "lepotu" - nikada me nisu privlačili lepi, dosta je što sam ja lepa. Ružnjikavi sa harizmom i mozgom, takvi me privlače, i sa mnogo energije. Gde je sve to, tu su i pare. Baš ovakvim ribetinama treba neki bezvezni lepotan! Nađite vi neku lepu romkinju, pa je ženite.

Nina

pre 6 godina

Jeste, sve ga je Salma odvojila :) Samo se malo hronoloski ne uklapa. Zapravo Linda je ostala trudna 2005, rodila 2006, a 2011 tuzila milijardera za ocinstvo, do tada je cutala o tome ko je otac. Pritom on je sa Salmom poceo posle veze sa Lindom, a oni su se dogovorili van suda oko visine nadoknade, posto je utvrdjeno da on jeste otac. Realno, alavo je traziti 46000$ mesecno alimentaciju ali sumnjam da nije dobila pozamasnu sumu da prekine sa tuzbom.

15,04

pre 6 godina

Podmuklo. Da li dete može da pojede i da se obuče i školuje za 46.000 mesecno. Očigledno da je majka htela pare za svoj skup život a ne za dete. Kada poraste, detetu će biti sve jasno i shvatiće i svog oca i svoju majku.

maskenbal

pre 6 godina

Predstava za mase je u stvari predstava za neke iz mase, one kojima bi palo na pamet da kidnapuju dete i traze pare.

Ovako, bogati tata ga se javno odrekao, kao dete ga ne zanima, a iza zavese sve funkcionise normalno.

Niko a neko

pre 6 godina

Sto su odmah svi protiv čoveka koji ima novac...???
Ne branim ga ali uvek postoji dve strane price... sta ako je obezbedio sina i Lindu za 3 zivota, šta ako mu je ostavio i mali fond za nakon što napuni 18 a da Lindi ni to nije bilo dovoljno pa ajde da tražim $46k mesečno jer on može to da placa... mozda je on ispao sasvim fer a da nije glup i da dozvoljava da ga neko iskorišćava.. ako je sina obezbedio i pre nego što je upoznao Selmu?

zenski komentar

pre 6 godina

Citam komentare i ne verujem. Ili je Linda kriva jer je pohlepna ili je Selma kriva jer je sve zakuvala. Obrni okreni zene su krive, a on nista. Pa on je jedini odgovoran i krivac sto se odrekao. Niko to ne moze da ti “zakuva” ili te “uceni”. Na kraju krajeva njegova stvar

subasha

pre 6 godina

Linda i ovaj lik nikada nisu bili u "zvanicnoj" vezi , trajalo je 4 meseca i videli su se 9 puta (iskaz na sudu , obostran) . Ime oca je dugo skrivano . Tek kada je milioner obznanio vezu sa Selmom Linda pokrece sudsku parnicu i to ne bilo kakvu vec najvecu alimentaciju u istoriji porodicnog prava 46000$ mesecno . Zasto to nije uradila ranije? Lindi ne trebaju pare i ona je multi milionerka . Kapric i nista drugo . Zato je lik odlepio ali lova ceka malog kada navrsi 21 godinu posto je "ljigavi tata" umesto da da lovu mami pare deponovao na racun malog .
Poenta price je da ovde nikom lova i nije vazna . Linda ima milione Selma ima milione Tata ima milijarde a decko ce ni kriv ni duzan imati i mamine i tatine milione . Kad tad .

palančanin

pre 6 godina

Svi mnogo pametuju o svemu, glume nadljude a evo primera musko-zenskih odnosa i smisla svega. Borba za kes, moc, sigurnost, potomstvo, svaka se lako zaljubi u milijardere ali nekako tesko u siromahe al lepotane :)

Milos

pre 6 godina

Kako ga je Selma kukturno i fino u zenskom maniru odvojila od bivse i deteta samo da bi sebe osigurala i svoju familiju,klasicna prica ono fazon pobacicu ako smesta ne prekines sve kontakte sa bivsom i sinom!!!E moji glupi muskarci!!

Zoka

pre 6 godina

Ovaj covek je zesca cvecka. Odrekao se deteta zbog alimentacije. Naravno pod uticajem Selme da bi vise ostalo za nju i njeno dete. Bas je i ona skot.

Eto!

pre 6 godina

Pazi 'vamo: i Selma i njena familija su itekako imali kamaru para i pre Pinjoa, a on je nju jedva ubedio da se uda za njega. Ostalo je istorija.
Ukratko, mislim da je tu presudilo posedovanje mozga, s njene strane, naravno!

subasha

pre 6 godina

Linda i ovaj lik nikada nisu bili u "zvanicnoj" vezi , trajalo je 4 meseca i videli su se 9 puta (iskaz na sudu , obostran) . Ime oca je dugo skrivano . Tek kada je milioner obznanio vezu sa Selmom Linda pokrece sudsku parnicu i to ne bilo kakvu vec najvecu alimentaciju u istoriji porodicnog prava 46000$ mesecno . Zasto to nije uradila ranije? Lindi ne trebaju pare i ona je multi milionerka . Kapric i nista drugo . Zato je lik odlepio ali lova ceka malog kada navrsi 21 godinu posto je "ljigavi tata" umesto da da lovu mami pare deponovao na racun malog .
Poenta price je da ovde nikom lova i nije vazna . Linda ima milione Selma ima milione Tata ima milijarde a decko ce ni kriv ni duzan imati i mamine i tatine milione . Kad tad .

Milos

pre 6 godina

Kako ga je Selma kukturno i fino u zenskom maniru odvojila od bivse i deteta samo da bi sebe osigurala i svoju familiju,klasicna prica ono fazon pobacicu ako smesta ne prekines sve kontakte sa bivsom i sinom!!!E moji glupi muskarci!!

zone

pre 6 godina

Ne postoji mogućnost odricanja od deteta!! To zakon ne poznaje. Boze me sacuvaj!! Po zakonu si duzan ako si ga napravio da mu placas izdrzavanje i da ga vidjas. Postoji mogućnost da to izbegavas, ali zakon i to sankcinose

palančanin

pre 6 godina

Svi mnogo pametuju o svemu, glume nadljude a evo primera musko-zenskih odnosa i smisla svega. Borba za kes, moc, sigurnost, potomstvo, svaka se lako zaljubi u milijardere ali nekako tesko u siromahe al lepotane :)

zenski komentar

pre 6 godina

Citam komentare i ne verujem. Ili je Linda kriva jer je pohlepna ili je Selma kriva jer je sve zakuvala. Obrni okreni zene su krive, a on nista. Pa on je jedini odgovoran i krivac sto se odrekao. Niko to ne moze da ti “zakuva” ili te “uceni”. Na kraju krajeva njegova stvar

bojana

pre 6 godina

ako je to zaista tako, ako covek moze da zaboravi na dete jer je veza sa zenom gotova, kako bilo koja zena moze sa njim da zeli svoje dete? kako joj se ne gadi? verovatno onda stvari nisu kakvim se predstavljaju ili je svet totalno lud i presurov. plitak i zao.

I

pre 6 godina

Kako možete kriviti i Selmu i Lindu? Svaka ima dete sa njim, Lindin sin i Selmina ćerka su polubrat i polusestra. Ako je neko kreten, to je on. Pare i treba da daje za izdržavanje deteta, i to u skladu sa svojim mogućnostima. Ne videh igde da neko može bilo koga izmanipulisati, obično su muškarci stoke i krivicu prebacuju na žene.
Za ove što misle da se neko zaljubljuje u "lepotu" - nikada me nisu privlačili lepi, dosta je što sam ja lepa. Ružnjikavi sa harizmom i mozgom, takvi me privlače, i sa mnogo energije. Gde je sve to, tu su i pare. Baš ovakvim ribetinama treba neki bezvezni lepotan! Nađite vi neku lepu romkinju, pa je ženite.

Nina

pre 6 godina

Jeste, sve ga je Salma odvojila :) Samo se malo hronoloski ne uklapa. Zapravo Linda je ostala trudna 2005, rodila 2006, a 2011 tuzila milijardera za ocinstvo, do tada je cutala o tome ko je otac. Pritom on je sa Salmom poceo posle veze sa Lindom, a oni su se dogovorili van suda oko visine nadoknade, posto je utvrdjeno da on jeste otac. Realno, alavo je traziti 46000$ mesecno alimentaciju ali sumnjam da nije dobila pozamasnu sumu da prekine sa tuzbom.

Lara

pre 6 godina

Pazi ovo, vest je da se otac odrekao deteta, a dezurni sovinisti na zenskim portalima se onako gadno postave da okrive zenu (bivsu ili sadasnju, nije bitno)i u svom maniru pljuju sav zenski rod koji im je kriv za njihov tuzan zivot... Jezivo

maskenbal

pre 6 godina

Predstava za mase je u stvari predstava za neke iz mase, one kojima bi palo na pamet da kidnapuju dete i traze pare.

Ovako, bogati tata ga se javno odrekao, kao dete ga ne zanima, a iza zavese sve funkcionise normalno.

Zoka

pre 6 godina

Ovaj covek je zesca cvecka. Odrekao se deteta zbog alimentacije. Naravno pod uticajem Selme da bi vise ostalo za nju i njeno dete. Bas je i ona skot.

15,04

pre 6 godina

Podmuklo. Da li dete može da pojede i da se obuče i školuje za 46.000 mesecno. Očigledno da je majka htela pare za svoj skup život a ne za dete. Kada poraste, detetu će biti sve jasno i shvatiće i svog oca i svoju majku.

Niko a neko

pre 6 godina

Sto su odmah svi protiv čoveka koji ima novac...???
Ne branim ga ali uvek postoji dve strane price... sta ako je obezbedio sina i Lindu za 3 zivota, šta ako mu je ostavio i mali fond za nakon što napuni 18 a da Lindi ni to nije bilo dovoljno pa ajde da tražim $46k mesečno jer on može to da placa... mozda je on ispao sasvim fer a da nije glup i da dozvoljava da ga neko iskorišćava.. ako je sina obezbedio i pre nego što je upoznao Selmu?

Eto!

pre 6 godina

Pazi 'vamo: i Selma i njena familija su itekako imali kamaru para i pre Pinjoa, a on je nju jedva ubedio da se uda za njega. Ostalo je istorija.
Ukratko, mislim da je tu presudilo posedovanje mozga, s njene strane, naravno!

@_×;

pre 6 godina

Tip se "video" sa Evandjelistom manje od 10 puta. Dve osobe koje se ne pozanju upustaju se u seks bez zastite, a onda ona zadrzi dete iako nema sanse da dete vidi oca. Na sve to Salma Hajek, riba, cica, macka, udaje se za matorca koji se u svojih pedesetak godina preko suda preganjao za ocinstvo. Ne, nije ovde niko pohlepan, ovo je teska nezrelost i glupost, takodje i slika takozvane vise klase koja se po zivotu ne razlikuje mnogo od nehigijenskog naselja i njihovih seksualnih avantura.

Iva

pre 6 godina

@Ironična
Detetu se alimentacija dodeljuje naspram imovine oca. Ako je otac izuzetno bogat, mali će dobijati veliku alimemtaciju. Treba da se simulira da dete odrasta i uz oca, makar materijalno. Ne ide da dete ima šta da jede i obuče i ide u besplatnu školu, a može imati sve najbolje jer mu je tata to što jeste. Nije fuj, nego je zakon takav, napravljen po logici o zdravoj pameti.
Ko zna kakva je priča iza svega ovoga, ja ne krivim nikoga, njihova stvar.

Marx

pre 6 godina

Kako ga je Selma kukturno i fino u zenskom maniru odvojila od bivse i deteta samo da bi sebe osigurala i svoju familiju,klasicna prica ono fazon pobacicu ako smesta ne prekines sve kontakte sa bivsom i sinom!!!E moji glupi muskarci!!
(Milos, 09. februar 2018 14:12)

Kako znaš za sve ovo?

Anja

pre 6 godina

Ako je dete njegovo (test ocinstva) pred francuskim zakonom on ne moze da ga se odrekne. Dokle god je dete maloletno duzan je da se o njemu finansijski brine. A kada umre, a za zivota ne prepise svu svoju imovinu na zenum drugu decu itd., vanbracno biolosko dete ima podjednaka prava kao i deca iz bracnih zajednica.

II

pre 6 godina

Iz ugla nekoga ko zivi zajedno sa roditeljima u dvosobnom stanu je 46 hiljada dolara alimentacije sigurno jako mnogo i alavo. Medjutim, ovaj decak sigurno zivi u ekskluzivnim delovima grada, ma koji da je, u 250 kvadrata,mozda i vise, i sa bazenom i svim pratecim zanimacijama koje obicno bogatasi imaju. I sta je ta svota za jednog milijardera pa da se nasa sirotinja potresa sto on mora toliko da plati!?

Ma daj

pre 6 godina

Borba za kes, moc, sigurnost, potomstvo, svaka se lako zaljubi u milijardere ali nekako tesko u siromahe al lepotane :)
(palančanin, 9. februar 2018 14:31)

A siromasni lepotan bi da se uvali nekoj od ove dve bogate zene?
Ili u tom slucaju nema veze sto ona ima a on ne?
E bas ste slatki muskarci onako bas jako ste mi naivni...

Crossroads

pre 6 godina

Sta manipulacija (Selma) i pohlepa (Linda) rade. Steta je sto na kraju deca stradaju.
(blue, 09. februar 2018 14:42)
Da, žene ovakve i onakve, a on cvećka. Kakvo izvrtanje činjenica. Mizoginija!

Draginja

pre 6 godina

Eto koje probleme su mu pare napravile.Da ih nije imao,na svoj izgled,godine zivota sigurno ne bi imao vezu sa manekenkama ,glumicama,deca iz prethodnog braka...bio bi srecan da ima bar vezu sa nekom domacicom.

Smesni ste

pre 6 godina

ma majke ti...treba ti 46.000 dolara mesecno da bi gajila dete...fuj...
(Ironichna, 9. februar 2018 15:18)

Sta se vi merite sa ovim svetom slavnih i prebogatih? Ili sto njih merite prema sebi? Vi znate sta njima treba?

Masa

pre 6 godina

90% komentara govori o krivici njegovih zena kao da je on lobotomiran i potpuno poslovno nesposoban pa moze BILO KO NA SVETU da ga navede da se odrekne deteta! Sram ga bilo.

j.

pre 6 godina

15,04,09, pa gde ti živiš?! U Srbiji, da. Nemaš predstavu koliko koštaju najbolje privatne škole, za početak. Uostalom, irelevantno je na šta će potrošiti novac, neko je izračunao da Pino, na osnovu SVOJIH prihoda, za sina treba toliko da izdvaja.

djoka

pre 6 godina

Pazi 'vamo: i Selma i njena familija su itekako imali kamaru para i pre Pinjoa, a on je nju jedva ubedio da se uda za njega. Ostalo je istorija. 
Ukratko, mislim da je tu presudilo posedovanje mozga, s njene strane, naravno!
(Eto!, 09. februar 2018 14:39)

Pazi 'vamo: Imala je Selma kamaru para al' nije imala milijarde. Njeno bogatstvo pre braka je bilo procenjeno na 85 miliona dolara a bogatstvo njenog muža je 17.3 milijarde dolara tj. 17300 miliona dolara, prema tome Selma je u poređenju sa njim bila uboga sirotinja. Slažem se da je njihov brak još jedna potvrda one stare narodne "para vrti gde burgija neće" i one "sve je na prodaju, samo je bitna cena".

djoka

pre 6 godina

Kako milijarde prolepšaju čoveka to je neverovatno!
Kad pričaš o čoveku kome je Linda Evandjelista bivša a Selma Hejek sadašnja žena u glavi stvaraš sliku ko zna kakvog frajera kad ono lep ko milijardu dolara (ili više njih).

A ima nešto i u bitkoinu

pre 6 godina

Ako cemo realno kojem detetu treba 46 000 dolara mesecno ?
(Nije sve u parama nesto je i u novcu, 10. februar 2018 08:08)

A šta zna dete šta je 46.000 dolara mesečno?

Inače, u 46.000 dolara ostaje osta mesta da se i mama malo grebne...

Agramer

pre 6 godina

Pa nemoguće je da se on tako odrekne djeteta od 5 godina i da ne plaća alimentaciju, čak po hratskom zakonu postoje nešto što se zove nužni dio, ne može da ti roditelji ništa ne ostave, čak ne mogu ni pred smrt nekome prepisati npr. nekretnine, ako prepišu nekome on mora imati u vlasništvu te nekretnine određeno vrijeme prije roditeljeve smrti, u Engleskoj je mislim nekih 40% ako roditelj umre prije nego prođe 5 godina, tako nešto...

P76-ers

pre 6 godina

Ne sudite o knjizi po koricama i naslovu...

Jedno je sigurno, nemate pojma o čemu se ovde radi...

Tek kad knjiga (čitaj život) ostavi dubok trag na tebe, možeš da pričaš o njoj...

marko

pre 6 godina

Може он да се одрекне малог, али му плаћање до 18 година не гине. Тако да добиће Линда годишње тих 600 хиљада нечега, а верујем и доста преко тога, јер алиментација иде и на основу примања.

Doktor Živago

pre 6 godina

Pazi ovo, vest je da se otac odrekao deteta, a dezurni sovinisti na zenskim portalima se onako gadno postave da okrive zenu (bivsu ili sadasnju, nije bitno)i u svom maniru pljuju sav zenski rod koji im je kriv za njihov tuzan zivot... Jezivo
(Lara, 09. februar 2018 15:02)

Pazi ovo, Linda odlučila da kaže ko je otac tek kad je saznala da je njen bivši oženio Selmu Hajek, traži najveću alimentaciju u istoriji a pri svemu tome ni Selma nije cvećka. Na stranu činjenica da otac ne može da se odrekne deteta i da je on detetu ostavio novac koji će dobiti kad postane punoletan. Daklem nemam ja tužan život nego si ti imala nesrećno detinjstvo pa sad vučeš frustracije. Da li da završim sa - jezivo.

P76-ers

pre 6 godina

Ne postoji mogućnost odricanja od deteta!! To zakon ne poznaje. Boze me sacuvaj!! Po zakonu si duzan ako si ga napravio da mu placas izdrzavanje i da ga vidjas. Postoji mogućnost da to izbegavas, ali zakon i to sankcinose
(zone, 09. februar 2018 16:39)

Tu ste vi žene puno jače od samog zakona...

Milos

pre 6 godina

Kako ga je Selma kukturno i fino u zenskom maniru odvojila od bivse i deteta samo da bi sebe osigurala i svoju familiju,klasicna prica ono fazon pobacicu ako smesta ne prekines sve kontakte sa bivsom i sinom!!!E moji glupi muskarci!!

I

pre 6 godina

Kako možete kriviti i Selmu i Lindu? Svaka ima dete sa njim, Lindin sin i Selmina ćerka su polubrat i polusestra. Ako je neko kreten, to je on. Pare i treba da daje za izdržavanje deteta, i to u skladu sa svojim mogućnostima. Ne videh igde da neko može bilo koga izmanipulisati, obično su muškarci stoke i krivicu prebacuju na žene.
Za ove što misle da se neko zaljubljuje u "lepotu" - nikada me nisu privlačili lepi, dosta je što sam ja lepa. Ružnjikavi sa harizmom i mozgom, takvi me privlače, i sa mnogo energije. Gde je sve to, tu su i pare. Baš ovakvim ribetinama treba neki bezvezni lepotan! Nađite vi neku lepu romkinju, pa je ženite.

15,04

pre 6 godina

Podmuklo. Da li dete može da pojede i da se obuče i školuje za 46.000 mesecno. Očigledno da je majka htela pare za svoj skup život a ne za dete. Kada poraste, detetu će biti sve jasno i shvatiće i svog oca i svoju majku.

Zoka

pre 6 godina

Ovaj covek je zesca cvecka. Odrekao se deteta zbog alimentacije. Naravno pod uticajem Selme da bi vise ostalo za nju i njeno dete. Bas je i ona skot.

Lara

pre 6 godina

Pazi ovo, vest je da se otac odrekao deteta, a dezurni sovinisti na zenskim portalima se onako gadno postave da okrive zenu (bivsu ili sadasnju, nije bitno)i u svom maniru pljuju sav zenski rod koji im je kriv za njihov tuzan zivot... Jezivo

palančanin

pre 6 godina

Svi mnogo pametuju o svemu, glume nadljude a evo primera musko-zenskih odnosa i smisla svega. Borba za kes, moc, sigurnost, potomstvo, svaka se lako zaljubi u milijardere ali nekako tesko u siromahe al lepotane :)

zenski komentar

pre 6 godina

Citam komentare i ne verujem. Ili je Linda kriva jer je pohlepna ili je Selma kriva jer je sve zakuvala. Obrni okreni zene su krive, a on nista. Pa on je jedini odgovoran i krivac sto se odrekao. Niko to ne moze da ti “zakuva” ili te “uceni”. Na kraju krajeva njegova stvar

zone

pre 6 godina

Ne postoji mogućnost odricanja od deteta!! To zakon ne poznaje. Boze me sacuvaj!! Po zakonu si duzan ako si ga napravio da mu placas izdrzavanje i da ga vidjas. Postoji mogućnost da to izbegavas, ali zakon i to sankcinose

Eto!

pre 6 godina

Pazi 'vamo: i Selma i njena familija su itekako imali kamaru para i pre Pinjoa, a on je nju jedva ubedio da se uda za njega. Ostalo je istorija.
Ukratko, mislim da je tu presudilo posedovanje mozga, s njene strane, naravno!

Niko a neko

pre 6 godina

Sto su odmah svi protiv čoveka koji ima novac...???
Ne branim ga ali uvek postoji dve strane price... sta ako je obezbedio sina i Lindu za 3 zivota, šta ako mu je ostavio i mali fond za nakon što napuni 18 a da Lindi ni to nije bilo dovoljno pa ajde da tražim $46k mesečno jer on može to da placa... mozda je on ispao sasvim fer a da nije glup i da dozvoljava da ga neko iskorišćava.. ako je sina obezbedio i pre nego što je upoznao Selmu?

subasha

pre 6 godina

Linda i ovaj lik nikada nisu bili u "zvanicnoj" vezi , trajalo je 4 meseca i videli su se 9 puta (iskaz na sudu , obostran) . Ime oca je dugo skrivano . Tek kada je milioner obznanio vezu sa Selmom Linda pokrece sudsku parnicu i to ne bilo kakvu vec najvecu alimentaciju u istoriji porodicnog prava 46000$ mesecno . Zasto to nije uradila ranije? Lindi ne trebaju pare i ona je multi milionerka . Kapric i nista drugo . Zato je lik odlepio ali lova ceka malog kada navrsi 21 godinu posto je "ljigavi tata" umesto da da lovu mami pare deponovao na racun malog .
Poenta price je da ovde nikom lova i nije vazna . Linda ima milione Selma ima milione Tata ima milijarde a decko ce ni kriv ni duzan imati i mamine i tatine milione . Kad tad .

Nina

pre 6 godina

Jeste, sve ga je Salma odvojila :) Samo se malo hronoloski ne uklapa. Zapravo Linda je ostala trudna 2005, rodila 2006, a 2011 tuzila milijardera za ocinstvo, do tada je cutala o tome ko je otac. Pritom on je sa Salmom poceo posle veze sa Lindom, a oni su se dogovorili van suda oko visine nadoknade, posto je utvrdjeno da on jeste otac. Realno, alavo je traziti 46000$ mesecno alimentaciju ali sumnjam da nije dobila pozamasnu sumu da prekine sa tuzbom.

maskenbal

pre 6 godina

Predstava za mase je u stvari predstava za neke iz mase, one kojima bi palo na pamet da kidnapuju dete i traze pare.

Ovako, bogati tata ga se javno odrekao, kao dete ga ne zanima, a iza zavese sve funkcionise normalno.

P76-ers

pre 6 godina

Ne postoji mogućnost odricanja od deteta!! To zakon ne poznaje. Boze me sacuvaj!! Po zakonu si duzan ako si ga napravio da mu placas izdrzavanje i da ga vidjas. Postoji mogućnost da to izbegavas, ali zakon i to sankcinose
(zone, 09. februar 2018 16:39)

Tu ste vi žene puno jače od samog zakona...

A ima nešto i u bitkoinu

pre 6 godina

Ako cemo realno kojem detetu treba 46 000 dolara mesecno ?
(Nije sve u parama nesto je i u novcu, 10. februar 2018 08:08)

A šta zna dete šta je 46.000 dolara mesečno?

Inače, u 46.000 dolara ostaje osta mesta da se i mama malo grebne...

bojana

pre 6 godina

ako je to zaista tako, ako covek moze da zaboravi na dete jer je veza sa zenom gotova, kako bilo koja zena moze sa njim da zeli svoje dete? kako joj se ne gadi? verovatno onda stvari nisu kakvim se predstavljaju ili je svet totalno lud i presurov. plitak i zao.

Doktor Živago

pre 6 godina

Pazi ovo, vest je da se otac odrekao deteta, a dezurni sovinisti na zenskim portalima se onako gadno postave da okrive zenu (bivsu ili sadasnju, nije bitno)i u svom maniru pljuju sav zenski rod koji im je kriv za njihov tuzan zivot... Jezivo
(Lara, 09. februar 2018 15:02)

Pazi ovo, Linda odlučila da kaže ko je otac tek kad je saznala da je njen bivši oženio Selmu Hajek, traži najveću alimentaciju u istoriji a pri svemu tome ni Selma nije cvećka. Na stranu činjenica da otac ne može da se odrekne deteta i da je on detetu ostavio novac koji će dobiti kad postane punoletan. Daklem nemam ja tužan život nego si ti imala nesrećno detinjstvo pa sad vučeš frustracije. Da li da završim sa - jezivo.

djoka

pre 6 godina

Pazi 'vamo: i Selma i njena familija su itekako imali kamaru para i pre Pinjoa, a on je nju jedva ubedio da se uda za njega. Ostalo je istorija. 
Ukratko, mislim da je tu presudilo posedovanje mozga, s njene strane, naravno!
(Eto!, 09. februar 2018 14:39)

Pazi 'vamo: Imala je Selma kamaru para al' nije imala milijarde. Njeno bogatstvo pre braka je bilo procenjeno na 85 miliona dolara a bogatstvo njenog muža je 17.3 milijarde dolara tj. 17300 miliona dolara, prema tome Selma je u poređenju sa njim bila uboga sirotinja. Slažem se da je njihov brak još jedna potvrda one stare narodne "para vrti gde burgija neće" i one "sve je na prodaju, samo je bitna cena".

Iva

pre 6 godina

@Ironična
Detetu se alimentacija dodeljuje naspram imovine oca. Ako je otac izuzetno bogat, mali će dobijati veliku alimemtaciju. Treba da se simulira da dete odrasta i uz oca, makar materijalno. Ne ide da dete ima šta da jede i obuče i ide u besplatnu školu, a može imati sve najbolje jer mu je tata to što jeste. Nije fuj, nego je zakon takav, napravljen po logici o zdravoj pameti.
Ko zna kakva je priča iza svega ovoga, ja ne krivim nikoga, njihova stvar.

djoka

pre 6 godina

Kako milijarde prolepšaju čoveka to je neverovatno!
Kad pričaš o čoveku kome je Linda Evandjelista bivša a Selma Hejek sadašnja žena u glavi stvaraš sliku ko zna kakvog frajera kad ono lep ko milijardu dolara (ili više njih).

Ma daj

pre 6 godina

Borba za kes, moc, sigurnost, potomstvo, svaka se lako zaljubi u milijardere ali nekako tesko u siromahe al lepotane :)
(palančanin, 9. februar 2018 14:31)

A siromasni lepotan bi da se uvali nekoj od ove dve bogate zene?
Ili u tom slucaju nema veze sto ona ima a on ne?
E bas ste slatki muskarci onako bas jako ste mi naivni...

Marx

pre 6 godina

Kako ga je Selma kukturno i fino u zenskom maniru odvojila od bivse i deteta samo da bi sebe osigurala i svoju familiju,klasicna prica ono fazon pobacicu ako smesta ne prekines sve kontakte sa bivsom i sinom!!!E moji glupi muskarci!!
(Milos, 09. februar 2018 14:12)

Kako znaš za sve ovo?

Smesni ste

pre 6 godina

ma majke ti...treba ti 46.000 dolara mesecno da bi gajila dete...fuj...
(Ironichna, 9. februar 2018 15:18)

Sta se vi merite sa ovim svetom slavnih i prebogatih? Ili sto njih merite prema sebi? Vi znate sta njima treba?

Draginja

pre 6 godina

Eto koje probleme su mu pare napravile.Da ih nije imao,na svoj izgled,godine zivota sigurno ne bi imao vezu sa manekenkama ,glumicama,deca iz prethodnog braka...bio bi srecan da ima bar vezu sa nekom domacicom.

@_×;

pre 6 godina

Tip se "video" sa Evandjelistom manje od 10 puta. Dve osobe koje se ne pozanju upustaju se u seks bez zastite, a onda ona zadrzi dete iako nema sanse da dete vidi oca. Na sve to Salma Hajek, riba, cica, macka, udaje se za matorca koji se u svojih pedesetak godina preko suda preganjao za ocinstvo. Ne, nije ovde niko pohlepan, ovo je teska nezrelost i glupost, takodje i slika takozvane vise klase koja se po zivotu ne razlikuje mnogo od nehigijenskog naselja i njihovih seksualnih avantura.

marko

pre 6 godina

Може он да се одрекне малог, али му плаћање до 18 година не гине. Тако да добиће Линда годишње тих 600 хиљада нечега, а верујем и доста преко тога, јер алиментација иде и на основу примања.

Masa

pre 6 godina

90% komentara govori o krivici njegovih zena kao da je on lobotomiran i potpuno poslovno nesposoban pa moze BILO KO NA SVETU da ga navede da se odrekne deteta! Sram ga bilo.

P76-ers

pre 6 godina

Ne sudite o knjizi po koricama i naslovu...

Jedno je sigurno, nemate pojma o čemu se ovde radi...

Tek kad knjiga (čitaj život) ostavi dubok trag na tebe, možeš da pričaš o njoj...

j.

pre 6 godina

15,04,09, pa gde ti živiš?! U Srbiji, da. Nemaš predstavu koliko koštaju najbolje privatne škole, za početak. Uostalom, irelevantno je na šta će potrošiti novac, neko je izračunao da Pino, na osnovu SVOJIH prihoda, za sina treba toliko da izdvaja.

Crossroads

pre 6 godina

Sta manipulacija (Selma) i pohlepa (Linda) rade. Steta je sto na kraju deca stradaju.
(blue, 09. februar 2018 14:42)
Da, žene ovakve i onakve, a on cvećka. Kakvo izvrtanje činjenica. Mizoginija!

II

pre 6 godina

Iz ugla nekoga ko zivi zajedno sa roditeljima u dvosobnom stanu je 46 hiljada dolara alimentacije sigurno jako mnogo i alavo. Medjutim, ovaj decak sigurno zivi u ekskluzivnim delovima grada, ma koji da je, u 250 kvadrata,mozda i vise, i sa bazenom i svim pratecim zanimacijama koje obicno bogatasi imaju. I sta je ta svota za jednog milijardera pa da se nasa sirotinja potresa sto on mora toliko da plati!?

Agramer

pre 6 godina

Pa nemoguće je da se on tako odrekne djeteta od 5 godina i da ne plaća alimentaciju, čak po hratskom zakonu postoje nešto što se zove nužni dio, ne može da ti roditelji ništa ne ostave, čak ne mogu ni pred smrt nekome prepisati npr. nekretnine, ako prepišu nekome on mora imati u vlasništvu te nekretnine određeno vrijeme prije roditeljeve smrti, u Engleskoj je mislim nekih 40% ako roditelj umre prije nego prođe 5 godina, tako nešto...

Anja

pre 6 godina

Ako je dete njegovo (test ocinstva) pred francuskim zakonom on ne moze da ga se odrekne. Dokle god je dete maloletno duzan je da se o njemu finansijski brine. A kada umre, a za zivota ne prepise svu svoju imovinu na zenum drugu decu itd., vanbracno biolosko dete ima podjednaka prava kao i deca iz bracnih zajednica.