Stid ili divljenje: Šta mislite o ženama koje imaju dosta ljubavnih partnera?

Ponedeljak, 26.02.2018.

12:30

Izvor: Super žena

Stid ili divljenje: Šta mislite o ženama koje imaju dosta ljubavnih partnera? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Dovoljno muško.

pre 6 godina

Nana@ Ženski frustruiranost ti pomalo najbolje opisuje komentar. Opusti se ! Okreni se ka strancima ako ne možeš da nadješ muškarca u Srbiji koji vredi tvoje pažnje. Za te skromnog i stidljivog kojeg ismejavaju u životu naspram balkan mačho man koji predstavlja ozbiljnu zaštitu tj podršku. To je česta nebuloza jer prvi navedeni ume i može da parira svakom ukoliko želi a šta više znam puno one koji poseduje kvalitete odredjene ako ne veće naspram drugo tipa koji može da bude jak koliko hoće al šuplji mozak ostaje šuplji. To nije pametovanje već konstovanje da devojke trebaju da odaberu pre momke koji su povučeni i skromni al bar znaju da cene odnosno imaju kvalitet (kao što sam rekao) naravno potrebno nadogradnja al se čovek da naučit pa čak da bude loš kad zatreba. Samo strpljenja sa njima ima ona koja želi a koja ne želi okrene se ka tom sirovini takozvanoj muškarčini koji se kasnije ispostavi intersdjija ili kompleksaš odnosno da bije,tuče,maltretira devojke,ženu.

nana

pre 6 godina

"Tako to ide"
Ovako,nikakve recke nisam udarala.Mozda kada bi se poredila sa devojkama mojih godina i nisam imala mnogo.Prvo nemas veze o mom zivotu niti kroz sta sam sve prosla.Muskarci u Srbiji beze od zene kad je u muci i ima tezak zivot,bio on skroman ili ne.Ako nanjusi novac i dobar status eto ga i skida zvezde sa neba.
Uglavnom sam i bila sa tim skromnijima,cak stidljivijima..ali oni su najcesce i kukavice da se uhvate u kostac sa jakim zenama ai teskim zivotnim okolnostima.
Bolje da sam trazila frajercine i muskarcine,one sto udrustvu vaze za face,koji se ne plase nikog.E u tome je problem ti koji pametujes a daleko si od istine
E sto se stranaca tice,nadaleko je poznato a su mnogo-vecina,bolji prema zenama od Srba,ne tuku ih i ne zlostavljaju nigde ko kod nas.Mogli bi malo uciti od njih,umesto sto ljubomorisete.

DF2

pre 6 godina

(goran, 26. februar 2018 20:01)

Slično je i samnom, realno ja ne mogu da se kajem kao jedna devojka ovde što nisam mogao jer to nije bila moja odluka na prvom mestu.
Da sam rođen pre sto godina već bih imao decu školskog uzrasta jer menjanja partnera ne bi bilo i ta raspodela bi bila manje više fer jedna devojka jedan muškarac...ovako hipergamija puca i devojke teže ka jednom muškarcu...da je fer nije..da se žalim nema smisla i glupo je.

Protoss

pre 6 godina

Ovog leta biće 20 godina od kada je svet počeo da gleda seriju "Seks i grad" i od kada se navodi da je počela i zvanična ženska seksualna evolucija.

Ovim nije pocela seksualna zenska revolucija, nego seksualna zenska globalna prostitucija.Zaboravimo gde smo, u kom vremenu, pricajmo o karakteru, licnosti, granice koje treba da postoje, o osecanjima druge osobe, bio to zenski ili muski pol.Tom "revolucijom" smo dobili bezosecajni egoisticni moralni karakter, koji se svodi na upraznjavanje primitivnih oblika osecanja, seksualnih zelja i fantazija.Da se razumemo, seks je neophodan i svi ga obozavamo, zaista mislim da neko ko ne voli seks, ima neki drugi retki i ozbiljni medicinski problem.A onda su na red dosli rijaliti programi, uz seksualnu revoluciju, dobili smo programe koji ruse sve moralne i ljudske prave vrednosti.Sve sto je u domenu moralnih i ljudskih granica, sruseno je bezumljem seksualnih i ljudskih najgorih poriva i dobili smo drustvo koje egzistira na bazi suvog kapitalistickog, bezosecajnog prezivljavanja, gde je najbitnije steci slavu, novac i neku "karijeru".To je svet u kojem zivimo nazalost, ali neka svako odluci kako ce ziveti.Ali ziveti za ljubav je i srecan zivot.

Tako to ide

pre 6 godina

@nanna

Tvoj problem je u tome sto si se u Srbiji provodila sa muskarcima koji su udaraci recki, samozivi i svojeglavi. Bas je cool ukrotiti ih, zar ne? I jos ti raste ugled medju drugaricama. Zasto se nisi zabavljala sa nekim skromnim momkom koji ce te ceniti kao ljudsko bice, koji ce te voleti, a ti ces to umeti da uzvratis?. Sto se stranaca tice, tu se vec spustaju kriterijumi pa si se zabavljala sa ovim skromnijim.

II

pre 6 godina

Setih se onog filma Cetiri svadbe i sahrana sa Hju Grantom i Endi Mekdauel kad on nju pita sa koliko je muskaraca spavala a ona ide sa opisima svih do brojke 37, mislim, na njegovo ogromno cudjenje i zaprepascenje a na kraju filma je ipak ona prava za njega iako on ni priblizno nije mogao da se "pohvali" tako znacajnom brojkom. A i u zivotu je tako, vanredno lepe i zgodne zene mogu da imaju koliko hoce muskaraca i opet ce mnogi zeleti bas njih.

...

pre 6 godina

@Ovo je totalna glupost, ako zena ili muskarac ima dosta partnera, to znaci samo jednu stvar, da nije nasao pravu-pravog.

ahahahaha kakav naivan odgovor. Pa da li smo ljudska bica koja imaju um i razum ili zivotinje. Valjda je normalno da prvo provedes neko vreme sa tom osobom, da vidis ko je, sta je, da li imate neke zajednicke osobine i interesovanja, teme za razgovor? Onda se smuvate pa nakon nekog vremena seksualni odnos, kao vrhunac ljubavi i obostranog uzivanja.

nana

pre 6 godina

Imala sam dosta partnera,ali uopste mi to nije bio cilj niti sebe smatram promiskuitentna..samo nemama dobru komunikaciju sa muskarcima.YAhtevna u smislu da trazim postovanje od muskarca i iskrenost a uvek sam nailazila na lazljive ,koji varaju,loseg karaktera.Ja medjutim nemam obicaj da varam,i mnogo partnera ali sam i po godinu dana sama,jer su veze bile kratkog daha.
imala sam dve jake veze ,obojica su bili stranci..dobila sam postovanje i paznju..a od nasih muskaraca nikad jer su optereceni finansijama i statusom i samo im je interes u glavi..
A ja kao sto rekoh trazim postovanje i paznju sto manjka nasim muskarcima i zato ne ja,vec mnoge zene menjaju partnere jer ne dozvoljavaju da se sa njima odnose kako im je volja-bahato.I jos jedan razlog,osobe koje su dostigle odredjeni stepen nezavisnosti i znaju podjednako da uzivaju u slobodi nemogu vise tek tako lako za nekog da se vezu i dozvole da im neko upropasti taj unutrasnji mir koji se dostize posle mnogo ucenja i rada na sebi...i u potrazi su za retkom slicnom osobom koja im taj mir narusiti nece.

The Miz

pre 6 godina

Nemam nista protiv nicije promiskuitetnosti, ali da pogledamo bioloske cinjenice.

Zasto prostitucija uspeva kao zenski, a ne muski posao?

Da bi muskarac dosao do seksa, promenio veliki broj partnerki, ili cak imao seks u troje itd, to nimalo nije lak zadatak. Naprotiv. To je san svih muskaraca, ali retko ko uspe u tome i to definitivno predstavlja veliki poduhvat za muskarca i donosi mu uglad u drustvu kod oba pola. Muskarci mu zavide, zene ga vise cene.

Sa druge strane, svakoj devojci prosecnog izgleda je potrebno svega 5 minuta da sad izadje na ulicu i pronadje npr. 9 muskaraca koji ce odmah sa njom imati desetorku istog trena. Dakle, to nije tezak zadatak za zenu i to se ne moze niti narocito vrednovati, niti smatrati njenim uspehom. To nije nimalo tesko za zenu i zbog toga je zeni uspeh da pronadje sto je moguce vrednijeg muskarca koga ne moze svaka da ulovi. Da nadje vredniji trofej nego druge.

Prema tome, zene pucaju na kvalitet muskarca, a muskarci na kvantitet zena.

Marijana

pre 6 godina

Vise, ili manje, diskutabilno je, jer mozete imati deset nekvalitetnih muskaraca sa kojima ste bili, ili jednog, dva kvalitetna, sta je kome bitnije, iskustvo, neke recke, ili sreca i nesto drugo...zavisi ko na sta gleda...skoro je rekao jedan psiholog, ako je seks los, a sve ostalo vam odgovara kod nekoga razgovor o zeljama pomaze, i vezba, pa ce biti bolji, al ako vezu zasnujete samo na seksu, a ne na ostalim stvarima, ta veza ce se sigurno raspasti. Sta je kome bitno?

Bo

pre 6 godina

Samo poslušajte sebe. Unutrašnji osećaj ne omanjuje. Seksualna energija je najjača na svetu. Ne trošite je uludo. Već je koristite za razmenu iste sa svojim partnerom. Jedino tako dolazi se do revitalizacije. Ne broj. Već iskreno. Kvalitet je bitan. Cifre se precenjuju

avangarda

pre 6 godina

Ja mislim da su zene i muškarci psihički različiti i da nas ne čine iste stvari srecnima... Mislim da su muškarci inače skloniji promiskuitetu i da ih to vise ispunjava... Seks kao seks, bez obaveza i vezivanja je vrlo klizav teren za zene... Jer muskarac moze da bude sa devojkom koja je ruzna jer je napaljen, a zena će ipak da bude samo sa nekim ko joj se svidja... Takodje postoji razlika između menjanja partnera, i toga da je neko jeftin...

adriano_galliani

pre 6 godina

Meni je toliko žao što sam propustila dve prilike za avanturu sa momcima koji su mi se stvarno sviđali, i to zbog nekog umišljenog 'blama', kao dobre devojke to ne rade. Budala.(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ž, 26. februar 2018 15:25)

Да ти одговорим на питање које си поставила сама себи сто пута али ниси смела да одговориш на њега.. Сама кажеш "авантура".. А је л` знаш зашто? Зато што им се ниси довољно допала. А мушкарцу је потребно баш доста па да им се не допадаш довољно.. У преводу - апсолутно ништа ниси пропустила, било би то далеко другачије од онога што ти замишљаш.

Da se ne lazemo

pre 6 godina

Ahahaha kakvi komentari. Ovakvu podrsku mogu da daju samo slobodnije devojke i muskarci kojima je samo do provoda, kako bi lako dosli do one stvari. Kome ozbiljnom i odgovornom treba razuzdana osoba i osoba slobodnijih shvatanja? Kako jedna osoba (musko/zensko) moze jednog dana da bude verna i posvecena partneru ako su pre toga lagali, varali i igrali igrice? Te osobe su emotvno iscrpljene, nemaju osecanja, na ozbiljne stvari gledaju povrsno i primitivno. Povrh svega toga, prisustvom mobilnih telefona nakotilo se mnogo lascivnih slika i snimaka razuzdanih osoba koje bacaju senke na sve lepo sto su te osobe uradile ili kakav su uspeh postigle. Te lascivne slike mogu da se cuvaju i decenijama. Mnoge devojke su se tako igrale pa su veoma lako usle u svet prostitucije, a sad kriju svoju proslost kao zmija noge (sto se vidi uli u komentarima). Ta razuzdanost govori i o tome kako ta osoba ne postuje sebe kao licnost. I kako posle ocekivati da je neko postuje kad ni ona sama sebe ne postuje dajuci se svakakvim?

RX

pre 6 godina

Ovo je totalna glupost, ako zena ili muskarac ima dosta partnera, to znaci samo jednu stvar, da nije nasao pravu-pravog. Naravno podrzumeva se da je on ili da je ona prava, tj. da je dostigao, dostigla taj stepen samorazvica. Tako da ta jedna stvar postaje dve stvari: rad, red i disciplina.

hypatija

pre 6 godina

У моје село се каже : Синко , ако ниси први , сигурно си други . А битно је какав си док си са неким .

nmnjvet

pre 6 godina

Nije ni bitan broj za devojke ako su u vezama, pa raskinu ili ako hoće nekad malo da eksperimentišu, ali je mnogo bitno sa kim da joj se ne obije o glavu posle. Muškarci koji skaču bez obzira koliko je prljava ili debil da bi ostvarili broj je skor bez veze.... Seks je divna stvar, ali je najbitnije zaštiti svoje reproduktivne kapacitete, pogotovu to za jednu noć ili 20 min.

to su paćenici

pre 6 godina

Zato sto su to paćenici/ce i to nije normalno. Ocigledno im nesto fali. Ko je zadovoljan sobom i svojim zivotom ne ide od jednog do drugog, niti udara recke i slicno.

nahtigal

pre 6 godina

svi se*ete, kad bi trebalo da ženite takvu, pitao bih vas...moj ortak je bio sa ribom koja je bila dovoljno glupa da mu kaže da je bila sa 21 tipom! Tada je imala 22 godine! I ne, nije sa svima spavala, samo sa njih 19...naravno on je bio još gluplji pa je oženio...

Brade

pre 6 godina

Nije bitno da li je muškarac ili žena. Možete imati koliko hoćete partnera, samo ih nemojte imati trenutnom partneru iza leđa. Dakle, kada se više ne vidite sa nekim iz nekog razloga, raskinite i onda idite dalje. Budite ljudi!

Marko

pre 6 godina

O takvim zenama mislim da nisu materijal za brak. Ne moze i jare i pare, ili ste za jedno ili za drugo i ne mozete odjednom da opet postanete cedne. Postoje (feminizovani) muskarci koji bi svejedno ozenili promiskuitetne devojke, ali nisam jedan od njih. Slobodno me nazivajte zatucanim (to mnogo govori o vama i postovanju tudjih stavova) i budite "moderni". Inace u "modernim" drustvima ima mnogo razvoda, veci promiskuitet=vise razvoda. Svako ima pravo da zivi kako hoce, ali trebalo bi da mladi znaju vrline i mane svakog izbora, a ne samo propagirati "moderno" kao najbolji izbor za svakoga.

II

pre 6 godina

Zvanicna (Sic!) zenska seksualna evolucija je pocela sa rokenrolom i "decom cveca" 60-tih godina proslog veka. Za one koji su postajali seksualno zreli u doba prikazivanja serije Seks i grad je mozda ta evolucija zenske seksualnosti pocela upravo tada. A i za one koji ne znaju da je zivot postojao i pre navedene serije!:-)

ž

pre 6 godina

Meni je toliko žao što sam propustila dve prilike za avanturu sa momcima koji su mi se stvarno sviđali, i to zbog nekog umišljenog 'blama', kao dobre devojke to ne rade. Budala. Dan danas mi je žao. Devojke, radite sve što poželite, život brzo prođe. Na kraju je sve to nebitno a šta će ko da misli još nebitnije

The Spatula

pre 6 godina

Eeeeh... Kako godine brzo prolete, niste svesni... Dok ste mladi, nista ne propustajte... Nijedan dan vam se nece vise vratiti... Kajanje vam ne gine, ni sto jeste, a ni sto niste... Disite punim plucima i uzivajte dok mozete. Jos ako ste sa onim, ko vas postuje i bar malo voli... To se zove sreca a ne pogodak u kladionici...

Neutralni posmatrac

pre 6 godina

Sta je radila pre no sto smo se upoznali nije bitno. Bitno je samo da je zdrava, i da smo jedno drugom verni kad smo zajedno. Za ostalo me ne interesuje

Neutralni posmatrac

pre 6 godina

Sta je radila pre no sto smo se upoznali nije bitno. Bitno je samo da je zdrava, i da smo jedno drugom verni kad smo zajedno. Za ostalo me ne interesuje

ž

pre 6 godina

Meni je toliko žao što sam propustila dve prilike za avanturu sa momcima koji su mi se stvarno sviđali, i to zbog nekog umišljenog 'blama', kao dobre devojke to ne rade. Budala. Dan danas mi je žao. Devojke, radite sve što poželite, život brzo prođe. Na kraju je sve to nebitno a šta će ko da misli još nebitnije

The Spatula

pre 6 godina

Eeeeh... Kako godine brzo prolete, niste svesni... Dok ste mladi, nista ne propustajte... Nijedan dan vam se nece vise vratiti... Kajanje vam ne gine, ni sto jeste, a ni sto niste... Disite punim plucima i uzivajte dok mozete. Jos ako ste sa onim, ko vas postuje i bar malo voli... To se zove sreca a ne pogodak u kladionici...

The Miz

pre 6 godina

Nemam nista protiv nicije promiskuitetnosti, ali da pogledamo bioloske cinjenice.

Zasto prostitucija uspeva kao zenski, a ne muski posao?

Da bi muskarac dosao do seksa, promenio veliki broj partnerki, ili cak imao seks u troje itd, to nimalo nije lak zadatak. Naprotiv. To je san svih muskaraca, ali retko ko uspe u tome i to definitivno predstavlja veliki poduhvat za muskarca i donosi mu uglad u drustvu kod oba pola. Muskarci mu zavide, zene ga vise cene.

Sa druge strane, svakoj devojci prosecnog izgleda je potrebno svega 5 minuta da sad izadje na ulicu i pronadje npr. 9 muskaraca koji ce odmah sa njom imati desetorku istog trena. Dakle, to nije tezak zadatak za zenu i to se ne moze niti narocito vrednovati, niti smatrati njenim uspehom. To nije nimalo tesko za zenu i zbog toga je zeni uspeh da pronadje sto je moguce vrednijeg muskarca koga ne moze svaka da ulovi. Da nadje vredniji trofej nego druge.

Prema tome, zene pucaju na kvalitet muskarca, a muskarci na kvantitet zena.

Tako to ide

pre 6 godina

@nanna

Tvoj problem je u tome sto si se u Srbiji provodila sa muskarcima koji su udaraci recki, samozivi i svojeglavi. Bas je cool ukrotiti ih, zar ne? I jos ti raste ugled medju drugaricama. Zasto se nisi zabavljala sa nekim skromnim momkom koji ce te ceniti kao ljudsko bice, koji ce te voleti, a ti ces to umeti da uzvratis?. Sto se stranaca tice, tu se vec spustaju kriterijumi pa si se zabavljala sa ovim skromnijim.

Bo

pre 6 godina

Samo poslušajte sebe. Unutrašnji osećaj ne omanjuje. Seksualna energija je najjača na svetu. Ne trošite je uludo. Već je koristite za razmenu iste sa svojim partnerom. Jedino tako dolazi se do revitalizacije. Ne broj. Već iskreno. Kvalitet je bitan. Cifre se precenjuju

Brade

pre 6 godina

Nije bitno da li je muškarac ili žena. Možete imati koliko hoćete partnera, samo ih nemojte imati trenutnom partneru iza leđa. Dakle, kada se više ne vidite sa nekim iz nekog razloga, raskinite i onda idite dalje. Budite ljudi!

Marijana

pre 6 godina

Vise, ili manje, diskutabilno je, jer mozete imati deset nekvalitetnih muskaraca sa kojima ste bili, ili jednog, dva kvalitetna, sta je kome bitnije, iskustvo, neke recke, ili sreca i nesto drugo...zavisi ko na sta gleda...skoro je rekao jedan psiholog, ako je seks los, a sve ostalo vam odgovara kod nekoga razgovor o zeljama pomaze, i vezba, pa ce biti bolji, al ako vezu zasnujete samo na seksu, a ne na ostalim stvarima, ta veza ce se sigurno raspasti. Sta je kome bitno?

Marko

pre 6 godina

O takvim zenama mislim da nisu materijal za brak. Ne moze i jare i pare, ili ste za jedno ili za drugo i ne mozete odjednom da opet postanete cedne. Postoje (feminizovani) muskarci koji bi svejedno ozenili promiskuitetne devojke, ali nisam jedan od njih. Slobodno me nazivajte zatucanim (to mnogo govori o vama i postovanju tudjih stavova) i budite "moderni". Inace u "modernim" drustvima ima mnogo razvoda, veci promiskuitet=vise razvoda. Svako ima pravo da zivi kako hoce, ali trebalo bi da mladi znaju vrline i mane svakog izbora, a ne samo propagirati "moderno" kao najbolji izbor za svakoga.

Da se ne lazemo

pre 6 godina

Ahahaha kakvi komentari. Ovakvu podrsku mogu da daju samo slobodnije devojke i muskarci kojima je samo do provoda, kako bi lako dosli do one stvari. Kome ozbiljnom i odgovornom treba razuzdana osoba i osoba slobodnijih shvatanja? Kako jedna osoba (musko/zensko) moze jednog dana da bude verna i posvecena partneru ako su pre toga lagali, varali i igrali igrice? Te osobe su emotvno iscrpljene, nemaju osecanja, na ozbiljne stvari gledaju povrsno i primitivno. Povrh svega toga, prisustvom mobilnih telefona nakotilo se mnogo lascivnih slika i snimaka razuzdanih osoba koje bacaju senke na sve lepo sto su te osobe uradile ili kakav su uspeh postigle. Te lascivne slike mogu da se cuvaju i decenijama. Mnoge devojke su se tako igrale pa su veoma lako usle u svet prostitucije, a sad kriju svoju proslost kao zmija noge (sto se vidi uli u komentarima). Ta razuzdanost govori i o tome kako ta osoba ne postuje sebe kao licnost. I kako posle ocekivati da je neko postuje kad ni ona sama sebe ne postuje dajuci se svakakvim?

nahtigal

pre 6 godina

svi se*ete, kad bi trebalo da ženite takvu, pitao bih vas...moj ortak je bio sa ribom koja je bila dovoljno glupa da mu kaže da je bila sa 21 tipom! Tada je imala 22 godine! I ne, nije sa svima spavala, samo sa njih 19...naravno on je bio još gluplji pa je oženio...

II

pre 6 godina

Zvanicna (Sic!) zenska seksualna evolucija je pocela sa rokenrolom i "decom cveca" 60-tih godina proslog veka. Za one koji su postajali seksualno zreli u doba prikazivanja serije Seks i grad je mozda ta evolucija zenske seksualnosti pocela upravo tada. A i za one koji ne znaju da je zivot postojao i pre navedene serije!:-)

...

pre 6 godina

@Ovo je totalna glupost, ako zena ili muskarac ima dosta partnera, to znaci samo jednu stvar, da nije nasao pravu-pravog.

ahahahaha kakav naivan odgovor. Pa da li smo ljudska bica koja imaju um i razum ili zivotinje. Valjda je normalno da prvo provedes neko vreme sa tom osobom, da vidis ko je, sta je, da li imate neke zajednicke osobine i interesovanja, teme za razgovor? Onda se smuvate pa nakon nekog vremena seksualni odnos, kao vrhunac ljubavi i obostranog uzivanja.

nana

pre 6 godina

Imala sam dosta partnera,ali uopste mi to nije bio cilj niti sebe smatram promiskuitentna..samo nemama dobru komunikaciju sa muskarcima.YAhtevna u smislu da trazim postovanje od muskarca i iskrenost a uvek sam nailazila na lazljive ,koji varaju,loseg karaktera.Ja medjutim nemam obicaj da varam,i mnogo partnera ali sam i po godinu dana sama,jer su veze bile kratkog daha.
imala sam dve jake veze ,obojica su bili stranci..dobila sam postovanje i paznju..a od nasih muskaraca nikad jer su optereceni finansijama i statusom i samo im je interes u glavi..
A ja kao sto rekoh trazim postovanje i paznju sto manjka nasim muskarcima i zato ne ja,vec mnoge zene menjaju partnere jer ne dozvoljavaju da se sa njima odnose kako im je volja-bahato.I jos jedan razlog,osobe koje su dostigle odredjeni stepen nezavisnosti i znaju podjednako da uzivaju u slobodi nemogu vise tek tako lako za nekog da se vezu i dozvole da im neko upropasti taj unutrasnji mir koji se dostize posle mnogo ucenja i rada na sebi...i u potrazi su za retkom slicnom osobom koja im taj mir narusiti nece.

avangarda

pre 6 godina

Ja mislim da su zene i muškarci psihički različiti i da nas ne čine iste stvari srecnima... Mislim da su muškarci inače skloniji promiskuitetu i da ih to vise ispunjava... Seks kao seks, bez obaveza i vezivanja je vrlo klizav teren za zene... Jer muskarac moze da bude sa devojkom koja je ruzna jer je napaljen, a zena će ipak da bude samo sa nekim ko joj se svidja... Takodje postoji razlika između menjanja partnera, i toga da je neko jeftin...

to su paćenici

pre 6 godina

Zato sto su to paćenici/ce i to nije normalno. Ocigledno im nesto fali. Ko je zadovoljan sobom i svojim zivotom ne ide od jednog do drugog, niti udara recke i slicno.

nmnjvet

pre 6 godina

Nije ni bitan broj za devojke ako su u vezama, pa raskinu ili ako hoće nekad malo da eksperimentišu, ali je mnogo bitno sa kim da joj se ne obije o glavu posle. Muškarci koji skaču bez obzira koliko je prljava ili debil da bi ostvarili broj je skor bez veze.... Seks je divna stvar, ali je najbitnije zaštiti svoje reproduktivne kapacitete, pogotovu to za jednu noć ili 20 min.

adriano_galliani

pre 6 godina

Meni je toliko žao što sam propustila dve prilike za avanturu sa momcima koji su mi se stvarno sviđali, i to zbog nekog umišljenog 'blama', kao dobre devojke to ne rade. Budala.(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ž, 26. februar 2018 15:25)

Да ти одговорим на питање које си поставила сама себи сто пута али ниси смела да одговориш на њега.. Сама кажеш "авантура".. А је л` знаш зашто? Зато што им се ниси довољно допала. А мушкарцу је потребно баш доста па да им се не допадаш довољно.. У преводу - апсолутно ништа ниси пропустила, било би то далеко другачије од онога што ти замишљаш.

II

pre 6 godina

Setih se onog filma Cetiri svadbe i sahrana sa Hju Grantom i Endi Mekdauel kad on nju pita sa koliko je muskaraca spavala a ona ide sa opisima svih do brojke 37, mislim, na njegovo ogromno cudjenje i zaprepascenje a na kraju filma je ipak ona prava za njega iako on ni priblizno nije mogao da se "pohvali" tako znacajnom brojkom. A i u zivotu je tako, vanredno lepe i zgodne zene mogu da imaju koliko hoce muskaraca i opet ce mnogi zeleti bas njih.

hypatija

pre 6 godina

У моје село се каже : Синко , ако ниси први , сигурно си други . А битно је какав си док си са неким .

Protoss

pre 6 godina

Ovog leta biće 20 godina od kada je svet počeo da gleda seriju "Seks i grad" i od kada se navodi da je počela i zvanična ženska seksualna evolucija.

Ovim nije pocela seksualna zenska revolucija, nego seksualna zenska globalna prostitucija.Zaboravimo gde smo, u kom vremenu, pricajmo o karakteru, licnosti, granice koje treba da postoje, o osecanjima druge osobe, bio to zenski ili muski pol.Tom "revolucijom" smo dobili bezosecajni egoisticni moralni karakter, koji se svodi na upraznjavanje primitivnih oblika osecanja, seksualnih zelja i fantazija.Da se razumemo, seks je neophodan i svi ga obozavamo, zaista mislim da neko ko ne voli seks, ima neki drugi retki i ozbiljni medicinski problem.A onda su na red dosli rijaliti programi, uz seksualnu revoluciju, dobili smo programe koji ruse sve moralne i ljudske prave vrednosti.Sve sto je u domenu moralnih i ljudskih granica, sruseno je bezumljem seksualnih i ljudskih najgorih poriva i dobili smo drustvo koje egzistira na bazi suvog kapitalistickog, bezosecajnog prezivljavanja, gde je najbitnije steci slavu, novac i neku "karijeru".To je svet u kojem zivimo nazalost, ali neka svako odluci kako ce ziveti.Ali ziveti za ljubav je i srecan zivot.

Dovoljno muško.

pre 6 godina

Nana@ Ženski frustruiranost ti pomalo najbolje opisuje komentar. Opusti se ! Okreni se ka strancima ako ne možeš da nadješ muškarca u Srbiji koji vredi tvoje pažnje. Za te skromnog i stidljivog kojeg ismejavaju u životu naspram balkan mačho man koji predstavlja ozbiljnu zaštitu tj podršku. To je česta nebuloza jer prvi navedeni ume i može da parira svakom ukoliko želi a šta više znam puno one koji poseduje kvalitete odredjene ako ne veće naspram drugo tipa koji može da bude jak koliko hoće al šuplji mozak ostaje šuplji. To nije pametovanje već konstovanje da devojke trebaju da odaberu pre momke koji su povučeni i skromni al bar znaju da cene odnosno imaju kvalitet (kao što sam rekao) naravno potrebno nadogradnja al se čovek da naučit pa čak da bude loš kad zatreba. Samo strpljenja sa njima ima ona koja želi a koja ne želi okrene se ka tom sirovini takozvanoj muškarčini koji se kasnije ispostavi intersdjija ili kompleksaš odnosno da bije,tuče,maltretira devojke,ženu.

RX

pre 6 godina

Ovo je totalna glupost, ako zena ili muskarac ima dosta partnera, to znaci samo jednu stvar, da nije nasao pravu-pravog. Naravno podrzumeva se da je on ili da je ona prava, tj. da je dostigao, dostigla taj stepen samorazvica. Tako da ta jedna stvar postaje dve stvari: rad, red i disciplina.

DF2

pre 6 godina

(goran, 26. februar 2018 20:01)

Slično je i samnom, realno ja ne mogu da se kajem kao jedna devojka ovde što nisam mogao jer to nije bila moja odluka na prvom mestu.
Da sam rođen pre sto godina već bih imao decu školskog uzrasta jer menjanja partnera ne bi bilo i ta raspodela bi bila manje više fer jedna devojka jedan muškarac...ovako hipergamija puca i devojke teže ka jednom muškarcu...da je fer nije..da se žalim nema smisla i glupo je.

nana

pre 6 godina

"Tako to ide"
Ovako,nikakve recke nisam udarala.Mozda kada bi se poredila sa devojkama mojih godina i nisam imala mnogo.Prvo nemas veze o mom zivotu niti kroz sta sam sve prosla.Muskarci u Srbiji beze od zene kad je u muci i ima tezak zivot,bio on skroman ili ne.Ako nanjusi novac i dobar status eto ga i skida zvezde sa neba.
Uglavnom sam i bila sa tim skromnijima,cak stidljivijima..ali oni su najcesce i kukavice da se uhvate u kostac sa jakim zenama ai teskim zivotnim okolnostima.
Bolje da sam trazila frajercine i muskarcine,one sto udrustvu vaze za face,koji se ne plase nikog.E u tome je problem ti koji pametujes a daleko si od istine
E sto se stranaca tice,nadaleko je poznato a su mnogo-vecina,bolji prema zenama od Srba,ne tuku ih i ne zlostavljaju nigde ko kod nas.Mogli bi malo uciti od njih,umesto sto ljubomorisete.

ž

pre 6 godina

Meni je toliko žao što sam propustila dve prilike za avanturu sa momcima koji su mi se stvarno sviđali, i to zbog nekog umišljenog 'blama', kao dobre devojke to ne rade. Budala. Dan danas mi je žao. Devojke, radite sve što poželite, život brzo prođe. Na kraju je sve to nebitno a šta će ko da misli još nebitnije

Neutralni posmatrac

pre 6 godina

Sta je radila pre no sto smo se upoznali nije bitno. Bitno je samo da je zdrava, i da smo jedno drugom verni kad smo zajedno. Za ostalo me ne interesuje

The Spatula

pre 6 godina

Eeeeh... Kako godine brzo prolete, niste svesni... Dok ste mladi, nista ne propustajte... Nijedan dan vam se nece vise vratiti... Kajanje vam ne gine, ni sto jeste, a ni sto niste... Disite punim plucima i uzivajte dok mozete. Jos ako ste sa onim, ko vas postuje i bar malo voli... To se zove sreca a ne pogodak u kladionici...

Marko

pre 6 godina

O takvim zenama mislim da nisu materijal za brak. Ne moze i jare i pare, ili ste za jedno ili za drugo i ne mozete odjednom da opet postanete cedne. Postoje (feminizovani) muskarci koji bi svejedno ozenili promiskuitetne devojke, ali nisam jedan od njih. Slobodno me nazivajte zatucanim (to mnogo govori o vama i postovanju tudjih stavova) i budite "moderni". Inace u "modernim" drustvima ima mnogo razvoda, veci promiskuitet=vise razvoda. Svako ima pravo da zivi kako hoce, ali trebalo bi da mladi znaju vrline i mane svakog izbora, a ne samo propagirati "moderno" kao najbolji izbor za svakoga.

nana

pre 6 godina

Imala sam dosta partnera,ali uopste mi to nije bio cilj niti sebe smatram promiskuitentna..samo nemama dobru komunikaciju sa muskarcima.YAhtevna u smislu da trazim postovanje od muskarca i iskrenost a uvek sam nailazila na lazljive ,koji varaju,loseg karaktera.Ja medjutim nemam obicaj da varam,i mnogo partnera ali sam i po godinu dana sama,jer su veze bile kratkog daha.
imala sam dve jake veze ,obojica su bili stranci..dobila sam postovanje i paznju..a od nasih muskaraca nikad jer su optereceni finansijama i statusom i samo im je interes u glavi..
A ja kao sto rekoh trazim postovanje i paznju sto manjka nasim muskarcima i zato ne ja,vec mnoge zene menjaju partnere jer ne dozvoljavaju da se sa njima odnose kako im je volja-bahato.I jos jedan razlog,osobe koje su dostigle odredjeni stepen nezavisnosti i znaju podjednako da uzivaju u slobodi nemogu vise tek tako lako za nekog da se vezu i dozvole da im neko upropasti taj unutrasnji mir koji se dostize posle mnogo ucenja i rada na sebi...i u potrazi su za retkom slicnom osobom koja im taj mir narusiti nece.

Da se ne lazemo

pre 6 godina

Ahahaha kakvi komentari. Ovakvu podrsku mogu da daju samo slobodnije devojke i muskarci kojima je samo do provoda, kako bi lako dosli do one stvari. Kome ozbiljnom i odgovornom treba razuzdana osoba i osoba slobodnijih shvatanja? Kako jedna osoba (musko/zensko) moze jednog dana da bude verna i posvecena partneru ako su pre toga lagali, varali i igrali igrice? Te osobe su emotvno iscrpljene, nemaju osecanja, na ozbiljne stvari gledaju povrsno i primitivno. Povrh svega toga, prisustvom mobilnih telefona nakotilo se mnogo lascivnih slika i snimaka razuzdanih osoba koje bacaju senke na sve lepo sto su te osobe uradile ili kakav su uspeh postigle. Te lascivne slike mogu da se cuvaju i decenijama. Mnoge devojke su se tako igrale pa su veoma lako usle u svet prostitucije, a sad kriju svoju proslost kao zmija noge (sto se vidi uli u komentarima). Ta razuzdanost govori i o tome kako ta osoba ne postuje sebe kao licnost. I kako posle ocekivati da je neko postuje kad ni ona sama sebe ne postuje dajuci se svakakvim?

adriano_galliani

pre 6 godina

Meni je toliko žao što sam propustila dve prilike za avanturu sa momcima koji su mi se stvarno sviđali, i to zbog nekog umišljenog 'blama', kao dobre devojke to ne rade. Budala.(Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ž, 26. februar 2018 15:25)

Да ти одговорим на питање које си поставила сама себи сто пута али ниси смела да одговориш на њега.. Сама кажеш "авантура".. А је л` знаш зашто? Зато што им се ниси довољно допала. А мушкарцу је потребно баш доста па да им се не допадаш довољно.. У преводу - апсолутно ништа ниси пропустила, било би то далеко другачије од онога што ти замишљаш.

nahtigal

pre 6 godina

svi se*ete, kad bi trebalo da ženite takvu, pitao bih vas...moj ortak je bio sa ribom koja je bila dovoljno glupa da mu kaže da je bila sa 21 tipom! Tada je imala 22 godine! I ne, nije sa svima spavala, samo sa njih 19...naravno on je bio još gluplji pa je oženio...

The Miz

pre 6 godina

Nemam nista protiv nicije promiskuitetnosti, ali da pogledamo bioloske cinjenice.

Zasto prostitucija uspeva kao zenski, a ne muski posao?

Da bi muskarac dosao do seksa, promenio veliki broj partnerki, ili cak imao seks u troje itd, to nimalo nije lak zadatak. Naprotiv. To je san svih muskaraca, ali retko ko uspe u tome i to definitivno predstavlja veliki poduhvat za muskarca i donosi mu uglad u drustvu kod oba pola. Muskarci mu zavide, zene ga vise cene.

Sa druge strane, svakoj devojci prosecnog izgleda je potrebno svega 5 minuta da sad izadje na ulicu i pronadje npr. 9 muskaraca koji ce odmah sa njom imati desetorku istog trena. Dakle, to nije tezak zadatak za zenu i to se ne moze niti narocito vrednovati, niti smatrati njenim uspehom. To nije nimalo tesko za zenu i zbog toga je zeni uspeh da pronadje sto je moguce vrednijeg muskarca koga ne moze svaka da ulovi. Da nadje vredniji trofej nego druge.

Prema tome, zene pucaju na kvalitet muskarca, a muskarci na kvantitet zena.

nana

pre 6 godina

"Tako to ide"
Ovako,nikakve recke nisam udarala.Mozda kada bi se poredila sa devojkama mojih godina i nisam imala mnogo.Prvo nemas veze o mom zivotu niti kroz sta sam sve prosla.Muskarci u Srbiji beze od zene kad je u muci i ima tezak zivot,bio on skroman ili ne.Ako nanjusi novac i dobar status eto ga i skida zvezde sa neba.
Uglavnom sam i bila sa tim skromnijima,cak stidljivijima..ali oni su najcesce i kukavice da se uhvate u kostac sa jakim zenama ai teskim zivotnim okolnostima.
Bolje da sam trazila frajercine i muskarcine,one sto udrustvu vaze za face,koji se ne plase nikog.E u tome je problem ti koji pametujes a daleko si od istine
E sto se stranaca tice,nadaleko je poznato a su mnogo-vecina,bolji prema zenama od Srba,ne tuku ih i ne zlostavljaju nigde ko kod nas.Mogli bi malo uciti od njih,umesto sto ljubomorisete.

to su paćenici

pre 6 godina

Zato sto su to paćenici/ce i to nije normalno. Ocigledno im nesto fali. Ko je zadovoljan sobom i svojim zivotom ne ide od jednog do drugog, niti udara recke i slicno.

RX

pre 6 godina

Ovo je totalna glupost, ako zena ili muskarac ima dosta partnera, to znaci samo jednu stvar, da nije nasao pravu-pravog. Naravno podrzumeva se da je on ili da je ona prava, tj. da je dostigao, dostigla taj stepen samorazvica. Tako da ta jedna stvar postaje dve stvari: rad, red i disciplina.

II

pre 6 godina

Setih se onog filma Cetiri svadbe i sahrana sa Hju Grantom i Endi Mekdauel kad on nju pita sa koliko je muskaraca spavala a ona ide sa opisima svih do brojke 37, mislim, na njegovo ogromno cudjenje i zaprepascenje a na kraju filma je ipak ona prava za njega iako on ni priblizno nije mogao da se "pohvali" tako znacajnom brojkom. A i u zivotu je tako, vanredno lepe i zgodne zene mogu da imaju koliko hoce muskaraca i opet ce mnogi zeleti bas njih.

avangarda

pre 6 godina

Ja mislim da su zene i muškarci psihički različiti i da nas ne čine iste stvari srecnima... Mislim da su muškarci inače skloniji promiskuitetu i da ih to vise ispunjava... Seks kao seks, bez obaveza i vezivanja je vrlo klizav teren za zene... Jer muskarac moze da bude sa devojkom koja je ruzna jer je napaljen, a zena će ipak da bude samo sa nekim ko joj se svidja... Takodje postoji razlika između menjanja partnera, i toga da je neko jeftin...

Tako to ide

pre 6 godina

@nanna

Tvoj problem je u tome sto si se u Srbiji provodila sa muskarcima koji su udaraci recki, samozivi i svojeglavi. Bas je cool ukrotiti ih, zar ne? I jos ti raste ugled medju drugaricama. Zasto se nisi zabavljala sa nekim skromnim momkom koji ce te ceniti kao ljudsko bice, koji ce te voleti, a ti ces to umeti da uzvratis?. Sto se stranaca tice, tu se vec spustaju kriterijumi pa si se zabavljala sa ovim skromnijim.

hypatija

pre 6 godina

У моје село се каже : Синко , ако ниси први , сигурно си други . А битно је какав си док си са неким .

...

pre 6 godina

@Ovo je totalna glupost, ako zena ili muskarac ima dosta partnera, to znaci samo jednu stvar, da nije nasao pravu-pravog.

ahahahaha kakav naivan odgovor. Pa da li smo ljudska bica koja imaju um i razum ili zivotinje. Valjda je normalno da prvo provedes neko vreme sa tom osobom, da vidis ko je, sta je, da li imate neke zajednicke osobine i interesovanja, teme za razgovor? Onda se smuvate pa nakon nekog vremena seksualni odnos, kao vrhunac ljubavi i obostranog uzivanja.

Protoss

pre 6 godina

Ovog leta biće 20 godina od kada je svet počeo da gleda seriju "Seks i grad" i od kada se navodi da je počela i zvanična ženska seksualna evolucija.

Ovim nije pocela seksualna zenska revolucija, nego seksualna zenska globalna prostitucija.Zaboravimo gde smo, u kom vremenu, pricajmo o karakteru, licnosti, granice koje treba da postoje, o osecanjima druge osobe, bio to zenski ili muski pol.Tom "revolucijom" smo dobili bezosecajni egoisticni moralni karakter, koji se svodi na upraznjavanje primitivnih oblika osecanja, seksualnih zelja i fantazija.Da se razumemo, seks je neophodan i svi ga obozavamo, zaista mislim da neko ko ne voli seks, ima neki drugi retki i ozbiljni medicinski problem.A onda su na red dosli rijaliti programi, uz seksualnu revoluciju, dobili smo programe koji ruse sve moralne i ljudske prave vrednosti.Sve sto je u domenu moralnih i ljudskih granica, sruseno je bezumljem seksualnih i ljudskih najgorih poriva i dobili smo drustvo koje egzistira na bazi suvog kapitalistickog, bezosecajnog prezivljavanja, gde je najbitnije steci slavu, novac i neku "karijeru".To je svet u kojem zivimo nazalost, ali neka svako odluci kako ce ziveti.Ali ziveti za ljubav je i srecan zivot.

nmnjvet

pre 6 godina

Nije ni bitan broj za devojke ako su u vezama, pa raskinu ili ako hoće nekad malo da eksperimentišu, ali je mnogo bitno sa kim da joj se ne obije o glavu posle. Muškarci koji skaču bez obzira koliko je prljava ili debil da bi ostvarili broj je skor bez veze.... Seks je divna stvar, ali je najbitnije zaštiti svoje reproduktivne kapacitete, pogotovu to za jednu noć ili 20 min.

Marijana

pre 6 godina

Vise, ili manje, diskutabilno je, jer mozete imati deset nekvalitetnih muskaraca sa kojima ste bili, ili jednog, dva kvalitetna, sta je kome bitnije, iskustvo, neke recke, ili sreca i nesto drugo...zavisi ko na sta gleda...skoro je rekao jedan psiholog, ako je seks los, a sve ostalo vam odgovara kod nekoga razgovor o zeljama pomaze, i vezba, pa ce biti bolji, al ako vezu zasnujete samo na seksu, a ne na ostalim stvarima, ta veza ce se sigurno raspasti. Sta je kome bitno?

Dovoljno muško.

pre 6 godina

Nana@ Ženski frustruiranost ti pomalo najbolje opisuje komentar. Opusti se ! Okreni se ka strancima ako ne možeš da nadješ muškarca u Srbiji koji vredi tvoje pažnje. Za te skromnog i stidljivog kojeg ismejavaju u životu naspram balkan mačho man koji predstavlja ozbiljnu zaštitu tj podršku. To je česta nebuloza jer prvi navedeni ume i može da parira svakom ukoliko želi a šta više znam puno one koji poseduje kvalitete odredjene ako ne veće naspram drugo tipa koji može da bude jak koliko hoće al šuplji mozak ostaje šuplji. To nije pametovanje već konstovanje da devojke trebaju da odaberu pre momke koji su povučeni i skromni al bar znaju da cene odnosno imaju kvalitet (kao što sam rekao) naravno potrebno nadogradnja al se čovek da naučit pa čak da bude loš kad zatreba. Samo strpljenja sa njima ima ona koja želi a koja ne želi okrene se ka tom sirovini takozvanoj muškarčini koji se kasnije ispostavi intersdjija ili kompleksaš odnosno da bije,tuče,maltretira devojke,ženu.

Brade

pre 6 godina

Nije bitno da li je muškarac ili žena. Možete imati koliko hoćete partnera, samo ih nemojte imati trenutnom partneru iza leđa. Dakle, kada se više ne vidite sa nekim iz nekog razloga, raskinite i onda idite dalje. Budite ljudi!

Bo

pre 6 godina

Samo poslušajte sebe. Unutrašnji osećaj ne omanjuje. Seksualna energija je najjača na svetu. Ne trošite je uludo. Već je koristite za razmenu iste sa svojim partnerom. Jedino tako dolazi se do revitalizacije. Ne broj. Već iskreno. Kvalitet je bitan. Cifre se precenjuju

DF2

pre 6 godina

(goran, 26. februar 2018 20:01)

Slično je i samnom, realno ja ne mogu da se kajem kao jedna devojka ovde što nisam mogao jer to nije bila moja odluka na prvom mestu.
Da sam rođen pre sto godina već bih imao decu školskog uzrasta jer menjanja partnera ne bi bilo i ta raspodela bi bila manje više fer jedna devojka jedan muškarac...ovako hipergamija puca i devojke teže ka jednom muškarcu...da je fer nije..da se žalim nema smisla i glupo je.

II

pre 6 godina

Zvanicna (Sic!) zenska seksualna evolucija je pocela sa rokenrolom i "decom cveca" 60-tih godina proslog veka. Za one koji su postajali seksualno zreli u doba prikazivanja serije Seks i grad je mozda ta evolucija zenske seksualnosti pocela upravo tada. A i za one koji ne znaju da je zivot postojao i pre navedene serije!:-)