Neočekivan razlog zašto sve više žena ima aferu

Subota, 29.09.2018.

16:37

Izvor: Super žena

Neoèekivan razlog zašto sve više žena ima aferu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

E pa stvarno

pre 5 godina

Ivo mislim da nisi u pravu, priroda je udesila da muskarac moze imati vise odnosa dnevno, dok to zena ne moze doci ce do preterane iritacije vagine. Ovode ne govorim o slucajevima gde imas nedelju ili dve dana sex par puta dnevno nego to da traje u kontinuitetu.
(DJordje, 29. septembar 2018 22:42)

Hahaha pojma ti nemas. Samo ti nama zenama objasni koliko mozemo.. i koliko mogu danasnji muskarci. S postovanjem, samo klinci.

Protoss

pre 5 godina

Primitivni zenski i muski nagoni govore da je ljudsko bice jedno nezasito i nedovrseno bice, koje u sustini zivi i parazitira na jedan primitivan nacin u civilizacijskoj dzungli. Pojedinci sa velikim karakterom, intelektom, osecanjem, srcem, ce uvek biti ti pojedinci koji ce vredeti uvek vise od kompleksne vecine, koja se bavi hvalisanjem sopstvenog muskog ili zenskog egoa, narocito u 21 veku konzumerizma, gde granice ne postoje i gde se sve vise razvijaju i pojavljuju devijatna ponasanja i poremecaji licnosti i druge psihijatrijske devijacije... A glavna uzrecica je, zivi se jednom, uopste nije bitno dali sam nesto ucinio lose ili nekog povredio.. A taj koji je povredjen, vraca i zadaje nekom drugom, trecem jos tezi udarac nego sto je on iskusio i u sustini se vidi sta je i ko je covek... Kada govorimo o prirodi, nekom bi dve zene bile dovoljne da osete cari zenskog bica i to da zna i oseca do kraja svog zivota... A zene, kao jedna najlepsa bica, koja radjaju nasu decu i bice koje treba zalivati i voleti, postale su robovi novca, zestine i primitivizma, sto nam govori da vecina zena biraju muskarce koji au na tom nivou "muskosti"... I zato zene nisu savrsena bica iako misle tako. A civilizacija je tu gde je, upravo zbog takvih zivotnih obrazaca sa kojima se susrecemo skoro svaki dan... Da su moji roditelji ziveli po ovim obrazcima, ko zna u kakvu bi licnost izrastao, kakvu bi u sebi nosio kulturu, karakter, licnost, postovanje, osecanja.. Hvala vam moji voljeni roditelji!

Iva

pre 5 godina

@DJordje

Molim Vas ja iznosim činjenice. Nemojte mi pričati o prirodi i životinjama, koje se pare samo kada su u teranju, i zavisi od vrste do vrste. Uzmite za primer primate koji su nama najbliži, kod gorila samo alfa mužijak oplođava ženke, dok kod šimpanza bi trebalo da bude isto, međutim ženke su mnogo promiskuitetnije pa se pare sa više mužijaka. Žena jeste po prirodi napravljena da može imati mnogoo više odnosa na dnevnom nivou (dokaz vam je na kraju i prostitucija, koju ja ne podržavam), ne znam nijednog muškarca koji to može - mada danas može imati više odnosa samo sa novom generacijom lekova. Iznosite gluposti. I na kraju ovaj naslov nije tačan da sve više žena počinje da vara. Žene, kao i muškarci su uvek bili skloni prevari, to govore i statistike, kao i jedna: da svako četvrto dete rođeno u braku nije potomak bračnog supružnika. Po prirodi mi nismo monogamna bića, ali nam je društvo nametnulo to. I nemojte mi reći da je prirodno da muškarac vara, a žena da to trpi. Jedina razlika u prevarama je ta da društvo opravdava mušku prevaru, i on se čak i hvali svojim poduhvatima, dok žene kad varaju, rade to mnogo perfidnije i ne hvale se svojim brojnim partnerima, jer su u tom slučaju osuđene od strane društva kao žene lakog morala, jer ipak samo društvo nameće ovakva pravila, a ne priroda, svidelo se to nama ili ne.

O

pre 5 godina

@ja
Sad si ti nesrećan jer si nju unesrećio? Ili si srećan što imaš pare? Ili si nesrećan što misliš da te je upropastila? Ili si ti nju upropastio, a nećeš sebi da priznaš? Nije mi jasno. Pretpostavljam daje otišla sa decom i da dalje ona brine o deci, da oni žive svi kao podstanari, a ti uživaš u jadu koji si napravio, na osnovu komentara. Inače, zašto je otišla? Zašto te je prevarila? Zašto si bio sa njom ako si znao da te ne voli? Zašto je ona sama vaspitavala decu?
Znam jednu koja je otišla sa decom od muža koji "dobro zarađuje", eno mu ona otplaćuje kredit, eno ona živi u podstanarima i radi dva posla, i kažeda se nikada više ne bi vratila i da joj je ova pamet otišla bi ranije. Zašto? Jer je on bio skot, šta je radio nije za komentarisanje. Bez prevare sa njene strane, ali je čovek svašta umislio. Sad ni za svoju decu ne daje, niti pita za njih, ona je ceo život sama vodila računa o njima.

nestašne domaćice

pre 5 godina

Evo ovako to izgleda iz mog iskustva...
Radim kancelarijski posao, nisam bio posebne fizički aktivan u jednom delu svog života, provodio sam vreme za kompjuterom zbog posla i pljus propalim da žena ima kombinaciju preko neta.
Elem imali smo sasvim dobar seksualni život, imala je moju pažnju, cveće, garderoba, parfemi etc.
U dopisivanju sa "švacom" pisala je da sam nezainteresovan da nema seksa mesecima (a veče pre tog dopisivanja smo imali seks), da ne dobija poklone i još svašta nešto. Dakle žene kao i muškarci imaju potrebu da varaju iz razloga jer se tako dokazuju sebi da još uvek vrede, a ne zbog lošeg stanja u braku.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danilo)

I šta sad? Ostavićeš nas bez poslednje epizode?! PA KAKO SE ZAVRŠILO? Pričaj, šta je rekla kad si je suočio sa činjenicama? Je l bilo drame, plakanja? Mislim da ceo Balkan čeka nastavak.

Fear

pre 5 godina

Samo zeniti patrijarhalnu i postenu, i daleko od problema.
@
Patrijarhalne i postene su samo one koje to moraju. Cim ugrabe priliku postaju fenserke a onda da vidis probleme.

voodoo

pre 5 godina

Па у природи најбољи мужјак се пари са по неколико женки, нема љубоморе. У природи мужјак без проблема забоде женку шапом кад га наљути, а нема сигурних кућа. У природи мужјак побије младунце. У природи се нужда врши где стигнеш. Све је то природа.
(Бацач пламена, 29. septembar 2018 22:16)
To sto si opisao nije priroda, nego divlja zivotinja, i to ne jedna neko nekoliko vrsta pomesano, sa osobinama koje tebi odgovaraju da bi istakao poentu. Isto tako ima i onih zivotinjskih vrsta gde su partneri dozivotni, ima i onih gde zenka ubija muzjaka nakon parenja, skoro pola vrsti insekata recimo, ... Ali bitnije od svega je da smo mi ipak homo sapiensi, svesna bica, nismo zivotinje u tom mozgovnom smislu, kao razvijeniji smo, imamo i zakone, imamo i religijske norme, a imamo i neka moralna nacela, trebalo bi da imamo barem nesto od ta tri. Ne znam kakvi ste to ljudi pa da vam svaka tema o musko-zenskim odnosima odmah asosicija tipa "zabode zenku stapom" i pominjes sigurne kuce, zaista ne razumem, o cemu se radi, maltretirali vas kao male, pa sad vam treba slabiji pol da pokazete kako ste mocni, jer ste kukavice i pred ravnopravnim sebi cutite, a silite se nad nekim ko ne moze da vam vrati. Ovaj onaj tip clanka, laka vesti, procitas, malo se nasmejes ides dalje, ali kod nas bilo koja prica o tom smeru odmah izaziva ove jake i opasne individue koje bi svoju snagu da pokazuju na slabijima i jos se bune sto zakoni stite te slabije od njihovog maltreritanja.

Istina

pre 5 godina

Posmatrajući oko sebe šta se piše zaključila sam da muškarci posebno ako su atraktivni traže kratkotrajne veze, u početku glume savršenstvo i trude se, pa ako je devojka “dobra u seksu” kada to okončaju o njoj pričaju kao o “drolji” a ako “nije nešto” onda je “dosadna, ružna, naporna” i tako izmenjaju, daju lažnu nadu, prevare i ocrne bog sveti zna koliko devojaka. I to im je stil ponašanja prema ženskom svetu.

Kole

pre 5 godina

Znači varanje je doživelo ekspanziju uporedo sa popularnošću jedne TV serije. Sad je i u mom selu Menhetn. Ako neki smatraju da monogamija nije prirodna, ne treba ni da ulaze u brak, ne moramo da se ponašamo kao životinje da bi nahranili hedonističku opsesiju, a realno kad bi nestalo struje na dva meseca, većina vas "prirodnih" bi pomrlo u nepoznavanju prirode. I za neupućene, svaka žena ima određeni broj jajnih ćelija koje su tu od rođenja i više partnera u istom danu ne znači da će najbolje seme od svih oploditi ćeliju nego je vrlo verovatno najbolje seme od prvog partnera.

ja

pre 5 godina

Uopste se ne slazem sa tobom, nesrecne zene ne varaju, one ni nemaju zelju za tim, ne mozes ni da ih nateras negde da izadju da se provedu jer kad je brak katastrofa ceo zivot im je katastrofa. Iz mog iskustva varaju zene koje imaju dobre do odlicne muzeve i kojima je sve ok, samo im fali malo avanture i uzbudjenja, ali daleko od toga da su nesrecne. Zasto varaju? Jer im se moze.
(Veseli maslacak, 29. septembar 2018 18:39)

Baš tako! Sedela je kod kuće, kao gajila decu, a napravila lenivce, kao, sređivala kuću, a imala pomoćnicu, ali dobra duša, dala drugome moje bračne dužnosti da me ne opterećuje previše. Ona je sada podstanar, radi 6 dana medeljno po 9 sati, mene kako je otišla krenulo zato što sam od tuge i muke poceo da, radim u svojoj firmi 15 sati dnevno. Kupio sam nov mercedes c klase, čamac, kuću na voždovcu, ali sve to nije ni blizu osećaja da nešto vrediš, da te žene uvažavaju i vole, da si sposoban. Sa svojih 50 godina kažem da nema velike razlike u muškoj i ženskoj prevari, voliš partnera i najverovatnije ga, nećeš prevariti, ne voliš ga prevara je već tu, samo da se desi.

Бацач пламена

pre 5 godina

@Iva

Па у природи најбољи мужјак се пари са по неколико женки, нема љубоморе. У природи мужјак без проблема забоде женку шапом кад га наљути, а нема сигурних кућа. У природи мужјак побије младунце. У природи се нужда врши где стигнеш. Све је то природа.

DJordje

pre 5 godina

@Iva

Ivo mislim da nisi u pravu, priroda je udesila da muskarac moze imati vise odnosa dnevno, dok to zena ne moze (ovde ne govorim o par slucajeva) doci ce do preterane iritacije vagine. Ovode ne govorim o slucajevima gde imas nedelju ili dve dana sex par puta dnevno nego to da traje u kontinuitetu. Posle mesec dana ne bi vise izdrzala osim ako ne spadas u onih par slucajeva (sto nije nista lose nego jednostavno evolucija je tako htela).

rr

pre 5 godina

Samo zeniti patrijarhalnu i postenu, i daleko od problema. 
Ako je fenserka, zna se sta te ceka.
(detlic, 29. septembar 2018 22:17)

Neiskusan si, dečače... To u opšte nije merilo. Meni iskustvo govori drugačije.

Fenserka zna šta hoće. I ako si atraktivan, imaš novca i obezbedjuješ joj sigurnost, dom i izlaske - neće ona nikud jer si ti deo njenog načina života. Možda će flertovati ponekad, ali da se da nekom drugom, to malo teže. Onda neće biti fenserajka nego d..lja za lovu.

Poznajem jednu ženu za koju bi rekao da je savršena žena mužu, majka i prava duša od žene. A ta se trese i po komšiluku i na poslu. Za džabe. Tj. da dokaže da je poželjna.

Druga bi želela da je patrijahalna devojka, smerna, čedna i neiskusna. E ta ti glumi za dva Oskara. Ako nađe tipa koji je kandidat za ženidbu, onda je smerna devojka. Ako proceni da nije e onda je razuzdana. I napada muškarce svuda. Na poslu, po klubovima, žurkama, kućama. Sa mladjima je iz potrebe, a sa starijima je za novac (pozajmica koja se ne vraća) ili ako se zaljubi do ušiju onda joj daju kreditne kartice i plaćaju putovanja i kupuju poklone. Da je vidiš rekao bi da je ta imala dva momka u životu. A ona ih je imala blizu 70...

Sve su iste prijatelju. Biraj koju želiš i nek traje dok laje. Nema druge.

kor

pre 5 godina

Generalno žene imaju mnogo više prilika da varaju. Pogotovo u eri društvenih mreža gde im se dnevno nabacuje na desetine likova i to minimum, ako je zgodna to je na stotine poruka a gde je posao gde provodi 8h dnevno...a dosta prevara kreće na poslu.
Zamislite muškarca da ima na lageru 10 žena koji tada ne bi prevario?
Prilika čini lopova davno je rečeno.
Onda većinu prevara čine žene koje su na kraju mladosti znači kasne tridesete i kako bi se još malo '' istrčale'' dok se skroz nezbabosaju.

Budimo realni

pre 5 godina

Iva: Znaci treba da se ponasas kao zivotinja i tako ces se postaviti prema svakom muskarcu koga sretnes, a onda ces zauzvrat da trazis da te neko postuje kao licnost i kao zenu. Razmisli dobro sta si napisala i koliko si pluseva dobila.

Danilo

pre 5 godina

Evo ovako to izgleda iz mog iskustva...
Radim kancelarijski posao, nisam bio posebne fizički aktivan u jednom delu svog života, provodio sam vreme za kompjuterom zbog posla i pljus propalim da žena ima kombinaciju preko neta.
Elem imali smo sasvim dobar seksualni život, imala je moju pažnju, cveće, garderoba, parfemi etc.
U dopisivanju sa "švacom" pisala je da sam nezainteresovan da nema seksa mesecima (a veče pre tog dopisivanja smo imali seks), da ne dobija poklone i još svašta nešto. Dakle žene kao i muškarci imaju potrebu da varaju iz razloga jer se tako dokazuju sebi da još uvek vrede, a ne zbog lošeg stanja u braku.

lencugas

pre 5 godina

Ostavite se osudjivanja i živite svoje živote onoliko smelo koliko možete. Ne pripada vam ni jedan drugi.
)(Little Djokica, 29. septembar 2018 19:22)

Fino, samo budi dasa pa reci zeni/devojci za plan, a ne iza njenih ledja. U suprotnom si samo jedan obican egoista i licemer. Jer ovo sto si napisao je iz tvoje vizure, sto je tipicno za egocentrike. Kao mali manifest, a da opravdas svrljanje i sebe.

tit_livije

pre 5 godina

(Mala, 29. septembar 2018 18:53)

Ima žena koje su singl, a singerišu se i sa starijim i sa mlađim muškarcima. Svuda gde stignu. Ponekad zbog novca, ponekad iz zadovoljstva. One ne moraju da drže nikakve oči na sebe jer drže nešto drugo.

P. S. Kako te ne beše sramota da uzimaš novac od čoveka koji izdržava porodicu od plate? Detetu od škole si uzela! :P

Mmm

pre 5 godina

Žena nikada ali nikada neće biti neverna ako je muž dobro ,,podmiri".Muškarci su već druga priča.
(Statuskan, 29. septembar 2018 18:09)

Svestan nisi, koliko si u zabludi.

Donglai Pei

pre 5 godina

"Ih pa kad se ves nosio i prao na reku tad zenama prevara nije ni padala na pamet... "
(Zoki, 29. septembar 2018 17:31)

E tu se gadno varas, uvek je bilo zena koje varaju, jos mi moja pokojna baba pricala kako se njena komsinica svalerisala i to tamo u selu u nasem seniku, i jos joj davala kintu za uslugu ustupanja senika. A tada se i pralo na ruke, i kopalo u njivi i nije bilo bunara u dvoristu, ali je svaki izlazak iz dvorista bio sansa za svaleraciju i sve se to desavalo pre drugog svetskog rata.

istorija

pre 5 godina

Hehe pre skoro 15 godina sam pisao ovde da će žene masovno da varaju kad upoznaju svet kompjutera, interneta i tehnologije. Tada se žene nisu zanimale za ovu oblast, naprotiv. Mi momci koji smo se bavili time bili smo 'čudaci koji vise na internetu i video igrama'
A onda je krenuo FB i seksualna revolucija ..

Iva

pre 5 godina

Pitate se što je prirorada napravila da žena može da ima odnos više puta u toku dana, i to čak punooo puta, dok to retko koji muškarac može, pa da bi moglo da pobedi najjače seme od različitih partnera i da oplodi jajnu ćeliju. E sad, moralne vrednosti, brak, patrijarhalno društvo su nametnuli ženi da je jedan partner dovoljan, u nekim druptvima je muškarcu dozvoljeno više partnerki, ali ne zaboravite priroda u nama je jača od nametnutih vrednosti.

ženska ćud?

pre 5 godina

Jer su tako u mogućnosti. Vreme konzumerizma se proširilo na sve aspekte ljudskog bitisanja. Ali i tome će doći kraj uskoro kada oglođemo ovo malo planete što je ostalo. Not funny.

Sta bre

pre 5 godina

Ih pa kad se ves nosio i prao na reku tad zenama prevara nije ni padala na pamet. Danas sve pogodnosti, sve na dugme, decica odrastaju u skolu i par sati dnevno plus vikend kuci uz neki telefon. Muz dolazi kuci polu mrtav, jer valja odraditi ”gazdi” dvesta evrica svaki mesec. Mami normalno ta monotonija dosadi, na TV-u se prikazuje skroz drugi zivot... svi istrenirani, sex tako intezivan. Ona nadje nekog tatinog sina da je istrese, to joj se svidi i tako zadrzi obe strane. Na kraju svi zadovoljni, tata normalno nista nezna i tako je i njemu super i ide naokolo i fali kako se dobro ozenio.
(Zoki, 29. septembar 2018 17:31)

Kakvih 200 evrica?! Ovo je americka spisateljica koja prica o americkim zenama i muzevima, gde ti izbotova 200 evrica?!?

Little Djokica

pre 5 godina

Sve je to normalno. Nije normalno, ma koliko se upinjali da dokažete, da si s jednom osobom 5, 10, 20 godina i nikad ne poželiš drugu. I šta odjednom je ne voliš, ako imaš seks "sa strane". Zašto? Zato što kaže crkva? Pera, Žika, Laza? Mama, tata (pas i kravata)?

Ili, pošto je to nešto fuj, želja postaje frustracija. Pornići, masturbacija na bilo koga, osim na partnera, je šta? Zamišljanje nekog drugog tokom seksa je šta?

Ostavite se osudjivanja i živite svoje živote onoliko smelo koliko možete. Ne pripada vam ni jedan drugi.

Boki

pre 5 godina

U vreme kada se ovde govorio uglavnom Srpski jezik ta delatnost se je zvala preljuba ili neverstvo to jest nevaljalstvo.Ali sada sa novim svetskim tendencijama to postadoše afere ali i dalje ostaše nevaljalstva.A što se tiče njihovog povećanja pa to je normalno.Naime moral i normalno ponašanje je postalo dosadno i konzervativno i sve više ljudi za njih ne mari ,a kada su stege pogažene to što se dešava postaje prihvatljivo

Veseli maslacak

pre 5 godina

Postoji samo jedan razlog zbog čega i muškarci i žene imaju aferu - nesrećni su i nezadovoljni u braku i vezi a ovo im je "lek" za tu nesreću. Prosto i jednostavno.
(UvekBiloIBiće, 29. septembar 2018 17:32)

Uopste se ne slazem sa tobom, nesrecne zene ne varaju, one ni nemaju zelju za tim, ne mozes ni da ih nateras negde da izadju da se provedu jer kad je brak katastrofa ceo zivot im je katastrofa. Iz mog iskustva varaju zene koje imaju dobre do odlicne muzeve i kojima je sve ok, samo im fali malo avanture i uzbudjenja, ali daleko od toga da su nesrecne. Zasto varaju? Jer im se moze.

Mala

pre 5 godina

@Cvele
Baš nešto ne mislim da će da traže nekoga da ga obučavaju, zabole ih,nwgo traže nekoga ko će im raditi sve što mu kažu da radi, jer su retki oni koji su eksperti u seksu. Ima se seksjer se želi sa tim nekim imati seks, a šta je po vama seks - svaka osoba ima svoju definiciju. Više od dva-tri puta je već afera, ne kombinacija. Kada mu/joj držite oči na sebi (metoda ima milion) nigde drugde neće gledati. Ako ga/je shvatite zdrabo za gotovo, ode u drugi krevet gde dobija šta hoće i ćao.
Zoki, vidim da ti ni osnovna školica nije išla, a mani se te filozofije da žene sede poceo dan. Prvi ti piskaraš po ženskom portalu...
Potrudite se pa ponovo zainteresujte partnere ako ih već niste izgubili.

cvele

pre 5 godina

Tacno takp: istina je obicno vrlo prosta i jednostavna.
Kakve god rszloge da zene i muskarci da navedu kad objasnjavaju prevaru, pravi je jedan od gore navedenih. A takodje su zene srednjih godina shvatile da ako samo solidno izgledaju i malo se opuste mogu vrlo lako da navataju nekog mladog pastuva da ga obucavaju i istovremeno ce mu ispuniti najvecu fantaziju koju mladici imaju: neobavezan i razuzdani seks sa starijom (udatom) zenom.
ps. Ozenjen sam prelepom, zgodnom i vrlo atraktivnom zenom sa 33 godine i dvoje dece iza sebe i ova istina mi se ni malo ne svidja :-(

UvekBiloIBiće

pre 5 godina

Postoji samo jedan razlog zbog čega i muškarci i žene imaju aferu - nesrećni su i nezadovoljni u braku i vezi a ovo im je "lek" za tu nesreću. Prosto i jednostavno.

Zoki

pre 5 godina

Ih pa kad se ves nosio i prao na reku tad zenama prevara nije ni padala na pamet. Danas sve pogodnosti, sve na dugme, decica odrastaju u skolu i par sati dnevno plus vikend kuci uz neki telefon. Muz dolazi kuci polu mrtav, jer valja odraditi ”gazdi” dvesta evrica svaki mesec. Mami normalno ta monotonija dosadi, na TV-u se prikazuje skroz drugi zivot... svi istrenirani, sex tako intezivan. Ona nadje nekog tatinog sina da je istrese, to joj se svidi i tako zadrzi obe strane. Na kraju svi zadovoljni, tata normalno nista nezna i tako je i njemu super i ide naokolo i fali kako se dobro ozenio.

komšijska pucačica

pre 5 godina

Sasvim normalna stvar. Sto se dize tolika prasina oko malo bockanja? More Ojha! Nije sapun da se potrosi. To se ne vidi niti ostavlja tragove.

Veseli maslacak

pre 5 godina

Postoji samo jedan razlog zbog čega i muškarci i žene imaju aferu - nesrećni su i nezadovoljni u braku i vezi a ovo im je "lek" za tu nesreću. Prosto i jednostavno.
(UvekBiloIBiće, 29. septembar 2018 17:32)

Uopste se ne slazem sa tobom, nesrecne zene ne varaju, one ni nemaju zelju za tim, ne mozes ni da ih nateras negde da izadju da se provedu jer kad je brak katastrofa ceo zivot im je katastrofa. Iz mog iskustva varaju zene koje imaju dobre do odlicne muzeve i kojima je sve ok, samo im fali malo avanture i uzbudjenja, ali daleko od toga da su nesrecne. Zasto varaju? Jer im se moze.

Danilo

pre 5 godina

Evo ovako to izgleda iz mog iskustva...
Radim kancelarijski posao, nisam bio posebne fizički aktivan u jednom delu svog života, provodio sam vreme za kompjuterom zbog posla i pljus propalim da žena ima kombinaciju preko neta.
Elem imali smo sasvim dobar seksualni život, imala je moju pažnju, cveće, garderoba, parfemi etc.
U dopisivanju sa "švacom" pisala je da sam nezainteresovan da nema seksa mesecima (a veče pre tog dopisivanja smo imali seks), da ne dobija poklone i još svašta nešto. Dakle žene kao i muškarci imaju potrebu da varaju iz razloga jer se tako dokazuju sebi da još uvek vrede, a ne zbog lošeg stanja u braku.

UvekBiloIBiće

pre 5 godina

Postoji samo jedan razlog zbog čega i muškarci i žene imaju aferu - nesrećni su i nezadovoljni u braku i vezi a ovo im je "lek" za tu nesreću. Prosto i jednostavno.

cvele

pre 5 godina

Tacno takp: istina je obicno vrlo prosta i jednostavna.
Kakve god rszloge da zene i muskarci da navedu kad objasnjavaju prevaru, pravi je jedan od gore navedenih. A takodje su zene srednjih godina shvatile da ako samo solidno izgledaju i malo se opuste mogu vrlo lako da navataju nekog mladog pastuva da ga obucavaju i istovremeno ce mu ispuniti najvecu fantaziju koju mladici imaju: neobavezan i razuzdani seks sa starijom (udatom) zenom.
ps. Ozenjen sam prelepom, zgodnom i vrlo atraktivnom zenom sa 33 godine i dvoje dece iza sebe i ova istina mi se ni malo ne svidja :-(

Mmm

pre 5 godina

Žena nikada ali nikada neće biti neverna ako je muž dobro ,,podmiri".Muškarci su već druga priča.
(Statuskan, 29. septembar 2018 18:09)

Svestan nisi, koliko si u zabludi.

Zoki

pre 5 godina

Ih pa kad se ves nosio i prao na reku tad zenama prevara nije ni padala na pamet. Danas sve pogodnosti, sve na dugme, decica odrastaju u skolu i par sati dnevno plus vikend kuci uz neki telefon. Muz dolazi kuci polu mrtav, jer valja odraditi ”gazdi” dvesta evrica svaki mesec. Mami normalno ta monotonija dosadi, na TV-u se prikazuje skroz drugi zivot... svi istrenirani, sex tako intezivan. Ona nadje nekog tatinog sina da je istrese, to joj se svidi i tako zadrzi obe strane. Na kraju svi zadovoljni, tata normalno nista nezna i tako je i njemu super i ide naokolo i fali kako se dobro ozenio.

Donglai Pei

pre 5 godina

"Ih pa kad se ves nosio i prao na reku tad zenama prevara nije ni padala na pamet... "
(Zoki, 29. septembar 2018 17:31)

E tu se gadno varas, uvek je bilo zena koje varaju, jos mi moja pokojna baba pricala kako se njena komsinica svalerisala i to tamo u selu u nasem seniku, i jos joj davala kintu za uslugu ustupanja senika. A tada se i pralo na ruke, i kopalo u njivi i nije bilo bunara u dvoristu, ali je svaki izlazak iz dvorista bio sansa za svaleraciju i sve se to desavalo pre drugog svetskog rata.

ja

pre 5 godina

Uopste se ne slazem sa tobom, nesrecne zene ne varaju, one ni nemaju zelju za tim, ne mozes ni da ih nateras negde da izadju da se provedu jer kad je brak katastrofa ceo zivot im je katastrofa. Iz mog iskustva varaju zene koje imaju dobre do odlicne muzeve i kojima je sve ok, samo im fali malo avanture i uzbudjenja, ali daleko od toga da su nesrecne. Zasto varaju? Jer im se moze.
(Veseli maslacak, 29. septembar 2018 18:39)

Baš tako! Sedela je kod kuće, kao gajila decu, a napravila lenivce, kao, sređivala kuću, a imala pomoćnicu, ali dobra duša, dala drugome moje bračne dužnosti da me ne opterećuje previše. Ona je sada podstanar, radi 6 dana medeljno po 9 sati, mene kako je otišla krenulo zato što sam od tuge i muke poceo da, radim u svojoj firmi 15 sati dnevno. Kupio sam nov mercedes c klase, čamac, kuću na voždovcu, ali sve to nije ni blizu osećaja da nešto vrediš, da te žene uvažavaju i vole, da si sposoban. Sa svojih 50 godina kažem da nema velike razlike u muškoj i ženskoj prevari, voliš partnera i najverovatnije ga, nećeš prevariti, ne voliš ga prevara je već tu, samo da se desi.

Boki

pre 5 godina

U vreme kada se ovde govorio uglavnom Srpski jezik ta delatnost se je zvala preljuba ili neverstvo to jest nevaljalstvo.Ali sada sa novim svetskim tendencijama to postadoše afere ali i dalje ostaše nevaljalstva.A što se tiče njihovog povećanja pa to je normalno.Naime moral i normalno ponašanje je postalo dosadno i konzervativno i sve više ljudi za njih ne mari ,a kada su stege pogažene to što se dešava postaje prihvatljivo

istorija

pre 5 godina

Hehe pre skoro 15 godina sam pisao ovde da će žene masovno da varaju kad upoznaju svet kompjutera, interneta i tehnologije. Tada se žene nisu zanimale za ovu oblast, naprotiv. Mi momci koji smo se bavili time bili smo 'čudaci koji vise na internetu i video igrama'
A onda je krenuo FB i seksualna revolucija ..

kor

pre 5 godina

Generalno žene imaju mnogo više prilika da varaju. Pogotovo u eri društvenih mreža gde im se dnevno nabacuje na desetine likova i to minimum, ako je zgodna to je na stotine poruka a gde je posao gde provodi 8h dnevno...a dosta prevara kreće na poslu.
Zamislite muškarca da ima na lageru 10 žena koji tada ne bi prevario?
Prilika čini lopova davno je rečeno.
Onda većinu prevara čine žene koje su na kraju mladosti znači kasne tridesete i kako bi se još malo '' istrčale'' dok se skroz nezbabosaju.

Бацач пламена

pre 5 godina

@Iva

Па у природи најбољи мужјак се пари са по неколико женки, нема љубоморе. У природи мужјак без проблема забоде женку шапом кад га наљути, а нема сигурних кућа. У природи мужјак побије младунце. У природи се нужда врши где стигнеш. Све је то природа.

rr

pre 5 godina

Samo zeniti patrijarhalnu i postenu, i daleko od problema. 
Ako je fenserka, zna se sta te ceka.
(detlic, 29. septembar 2018 22:17)

Neiskusan si, dečače... To u opšte nije merilo. Meni iskustvo govori drugačije.

Fenserka zna šta hoće. I ako si atraktivan, imaš novca i obezbedjuješ joj sigurnost, dom i izlaske - neće ona nikud jer si ti deo njenog načina života. Možda će flertovati ponekad, ali da se da nekom drugom, to malo teže. Onda neće biti fenserajka nego d..lja za lovu.

Poznajem jednu ženu za koju bi rekao da je savršena žena mužu, majka i prava duša od žene. A ta se trese i po komšiluku i na poslu. Za džabe. Tj. da dokaže da je poželjna.

Druga bi želela da je patrijahalna devojka, smerna, čedna i neiskusna. E ta ti glumi za dva Oskara. Ako nađe tipa koji je kandidat za ženidbu, onda je smerna devojka. Ako proceni da nije e onda je razuzdana. I napada muškarce svuda. Na poslu, po klubovima, žurkama, kućama. Sa mladjima je iz potrebe, a sa starijima je za novac (pozajmica koja se ne vraća) ili ako se zaljubi do ušiju onda joj daju kreditne kartice i plaćaju putovanja i kupuju poklone. Da je vidiš rekao bi da je ta imala dva momka u životu. A ona ih je imala blizu 70...

Sve su iste prijatelju. Biraj koju želiš i nek traje dok laje. Nema druge.

lencugas

pre 5 godina

Ostavite se osudjivanja i živite svoje živote onoliko smelo koliko možete. Ne pripada vam ni jedan drugi.
)(Little Djokica, 29. septembar 2018 19:22)

Fino, samo budi dasa pa reci zeni/devojci za plan, a ne iza njenih ledja. U suprotnom si samo jedan obican egoista i licemer. Jer ovo sto si napisao je iz tvoje vizure, sto je tipicno za egocentrike. Kao mali manifest, a da opravdas svrljanje i sebe.

komšijska pucačica

pre 5 godina

Sasvim normalna stvar. Sto se dize tolika prasina oko malo bockanja? More Ojha! Nije sapun da se potrosi. To se ne vidi niti ostavlja tragove.

ženska ćud?

pre 5 godina

Jer su tako u mogućnosti. Vreme konzumerizma se proširilo na sve aspekte ljudskog bitisanja. Ali i tome će doći kraj uskoro kada oglođemo ovo malo planete što je ostalo. Not funny.

Budimo realni

pre 5 godina

Iva: Znaci treba da se ponasas kao zivotinja i tako ces se postaviti prema svakom muskarcu koga sretnes, a onda ces zauzvrat da trazis da te neko postuje kao licnost i kao zenu. Razmisli dobro sta si napisala i koliko si pluseva dobila.

Mala

pre 5 godina

@Cvele
Baš nešto ne mislim da će da traže nekoga da ga obučavaju, zabole ih,nwgo traže nekoga ko će im raditi sve što mu kažu da radi, jer su retki oni koji su eksperti u seksu. Ima se seksjer se želi sa tim nekim imati seks, a šta je po vama seks - svaka osoba ima svoju definiciju. Više od dva-tri puta je već afera, ne kombinacija. Kada mu/joj držite oči na sebi (metoda ima milion) nigde drugde neće gledati. Ako ga/je shvatite zdrabo za gotovo, ode u drugi krevet gde dobija šta hoće i ćao.
Zoki, vidim da ti ni osnovna školica nije išla, a mani se te filozofije da žene sede poceo dan. Prvi ti piskaraš po ženskom portalu...
Potrudite se pa ponovo zainteresujte partnere ako ih već niste izgubili.

Sta bre

pre 5 godina

Ih pa kad se ves nosio i prao na reku tad zenama prevara nije ni padala na pamet. Danas sve pogodnosti, sve na dugme, decica odrastaju u skolu i par sati dnevno plus vikend kuci uz neki telefon. Muz dolazi kuci polu mrtav, jer valja odraditi ”gazdi” dvesta evrica svaki mesec. Mami normalno ta monotonija dosadi, na TV-u se prikazuje skroz drugi zivot... svi istrenirani, sex tako intezivan. Ona nadje nekog tatinog sina da je istrese, to joj se svidi i tako zadrzi obe strane. Na kraju svi zadovoljni, tata normalno nista nezna i tako je i njemu super i ide naokolo i fali kako se dobro ozenio.
(Zoki, 29. septembar 2018 17:31)

Kakvih 200 evrica?! Ovo je americka spisateljica koja prica o americkim zenama i muzevima, gde ti izbotova 200 evrica?!?

Iva

pre 5 godina

Pitate se što je prirorada napravila da žena može da ima odnos više puta u toku dana, i to čak punooo puta, dok to retko koji muškarac može, pa da bi moglo da pobedi najjače seme od različitih partnera i da oplodi jajnu ćeliju. E sad, moralne vrednosti, brak, patrijarhalno društvo su nametnuli ženi da je jedan partner dovoljan, u nekim druptvima je muškarcu dozvoljeno više partnerki, ali ne zaboravite priroda u nama je jača od nametnutih vrednosti.

Little Djokica

pre 5 godina

Sve je to normalno. Nije normalno, ma koliko se upinjali da dokažete, da si s jednom osobom 5, 10, 20 godina i nikad ne poželiš drugu. I šta odjednom je ne voliš, ako imaš seks "sa strane". Zašto? Zato što kaže crkva? Pera, Žika, Laza? Mama, tata (pas i kravata)?

Ili, pošto je to nešto fuj, želja postaje frustracija. Pornići, masturbacija na bilo koga, osim na partnera, je šta? Zamišljanje nekog drugog tokom seksa je šta?

Ostavite se osudjivanja i živite svoje živote onoliko smelo koliko možete. Ne pripada vam ni jedan drugi.

tit_livije

pre 5 godina

(Mala, 29. septembar 2018 18:53)

Ima žena koje su singl, a singerišu se i sa starijim i sa mlađim muškarcima. Svuda gde stignu. Ponekad zbog novca, ponekad iz zadovoljstva. One ne moraju da drže nikakve oči na sebe jer drže nešto drugo.

P. S. Kako te ne beše sramota da uzimaš novac od čoveka koji izdržava porodicu od plate? Detetu od škole si uzela! :P

DJordje

pre 5 godina

@Iva

Ivo mislim da nisi u pravu, priroda je udesila da muskarac moze imati vise odnosa dnevno, dok to zena ne moze (ovde ne govorim o par slucajeva) doci ce do preterane iritacije vagine. Ovode ne govorim o slucajevima gde imas nedelju ili dve dana sex par puta dnevno nego to da traje u kontinuitetu. Posle mesec dana ne bi vise izdrzala osim ako ne spadas u onih par slucajeva (sto nije nista lose nego jednostavno evolucija je tako htela).

E pa stvarno

pre 5 godina

Ivo mislim da nisi u pravu, priroda je udesila da muskarac moze imati vise odnosa dnevno, dok to zena ne moze doci ce do preterane iritacije vagine. Ovode ne govorim o slucajevima gde imas nedelju ili dve dana sex par puta dnevno nego to da traje u kontinuitetu.
(DJordje, 29. septembar 2018 22:42)

Hahaha pojma ti nemas. Samo ti nama zenama objasni koliko mozemo.. i koliko mogu danasnji muskarci. S postovanjem, samo klinci.

Protoss

pre 5 godina

Primitivni zenski i muski nagoni govore da je ljudsko bice jedno nezasito i nedovrseno bice, koje u sustini zivi i parazitira na jedan primitivan nacin u civilizacijskoj dzungli. Pojedinci sa velikim karakterom, intelektom, osecanjem, srcem, ce uvek biti ti pojedinci koji ce vredeti uvek vise od kompleksne vecine, koja se bavi hvalisanjem sopstvenog muskog ili zenskog egoa, narocito u 21 veku konzumerizma, gde granice ne postoje i gde se sve vise razvijaju i pojavljuju devijatna ponasanja i poremecaji licnosti i druge psihijatrijske devijacije... A glavna uzrecica je, zivi se jednom, uopste nije bitno dali sam nesto ucinio lose ili nekog povredio.. A taj koji je povredjen, vraca i zadaje nekom drugom, trecem jos tezi udarac nego sto je on iskusio i u sustini se vidi sta je i ko je covek... Kada govorimo o prirodi, nekom bi dve zene bile dovoljne da osete cari zenskog bica i to da zna i oseca do kraja svog zivota... A zene, kao jedna najlepsa bica, koja radjaju nasu decu i bice koje treba zalivati i voleti, postale su robovi novca, zestine i primitivizma, sto nam govori da vecina zena biraju muskarce koji au na tom nivou "muskosti"... I zato zene nisu savrsena bica iako misle tako. A civilizacija je tu gde je, upravo zbog takvih zivotnih obrazaca sa kojima se susrecemo skoro svaki dan... Da su moji roditelji ziveli po ovim obrazcima, ko zna u kakvu bi licnost izrastao, kakvu bi u sebi nosio kulturu, karakter, licnost, postovanje, osecanja.. Hvala vam moji voljeni roditelji!

nestašne domaćice

pre 5 godina

Evo ovako to izgleda iz mog iskustva...
Radim kancelarijski posao, nisam bio posebne fizički aktivan u jednom delu svog života, provodio sam vreme za kompjuterom zbog posla i pljus propalim da žena ima kombinaciju preko neta.
Elem imali smo sasvim dobar seksualni život, imala je moju pažnju, cveće, garderoba, parfemi etc.
U dopisivanju sa "švacom" pisala je da sam nezainteresovan da nema seksa mesecima (a veče pre tog dopisivanja smo imali seks), da ne dobija poklone i još svašta nešto. Dakle žene kao i muškarci imaju potrebu da varaju iz razloga jer se tako dokazuju sebi da još uvek vrede, a ne zbog lošeg stanja u braku.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danilo)

I šta sad? Ostavićeš nas bez poslednje epizode?! PA KAKO SE ZAVRŠILO? Pričaj, šta je rekla kad si je suočio sa činjenicama? Je l bilo drame, plakanja? Mislim da ceo Balkan čeka nastavak.

Fear

pre 5 godina

Samo zeniti patrijarhalnu i postenu, i daleko od problema.
@
Patrijarhalne i postene su samo one koje to moraju. Cim ugrabe priliku postaju fenserke a onda da vidis probleme.

Istina

pre 5 godina

Posmatrajući oko sebe šta se piše zaključila sam da muškarci posebno ako su atraktivni traže kratkotrajne veze, u početku glume savršenstvo i trude se, pa ako je devojka “dobra u seksu” kada to okončaju o njoj pričaju kao o “drolji” a ako “nije nešto” onda je “dosadna, ružna, naporna” i tako izmenjaju, daju lažnu nadu, prevare i ocrne bog sveti zna koliko devojaka. I to im je stil ponašanja prema ženskom svetu.

Iva

pre 5 godina

@DJordje

Molim Vas ja iznosim činjenice. Nemojte mi pričati o prirodi i životinjama, koje se pare samo kada su u teranju, i zavisi od vrste do vrste. Uzmite za primer primate koji su nama najbliži, kod gorila samo alfa mužijak oplođava ženke, dok kod šimpanza bi trebalo da bude isto, međutim ženke su mnogo promiskuitetnije pa se pare sa više mužijaka. Žena jeste po prirodi napravljena da može imati mnogoo više odnosa na dnevnom nivou (dokaz vam je na kraju i prostitucija, koju ja ne podržavam), ne znam nijednog muškarca koji to može - mada danas može imati više odnosa samo sa novom generacijom lekova. Iznosite gluposti. I na kraju ovaj naslov nije tačan da sve više žena počinje da vara. Žene, kao i muškarci su uvek bili skloni prevari, to govore i statistike, kao i jedna: da svako četvrto dete rođeno u braku nije potomak bračnog supružnika. Po prirodi mi nismo monogamna bića, ali nam je društvo nametnulo to. I nemojte mi reći da je prirodno da muškarac vara, a žena da to trpi. Jedina razlika u prevarama je ta da društvo opravdava mušku prevaru, i on se čak i hvali svojim poduhvatima, dok žene kad varaju, rade to mnogo perfidnije i ne hvale se svojim brojnim partnerima, jer su u tom slučaju osuđene od strane društva kao žene lakog morala, jer ipak samo društvo nameće ovakva pravila, a ne priroda, svidelo se to nama ili ne.

O

pre 5 godina

@ja
Sad si ti nesrećan jer si nju unesrećio? Ili si srećan što imaš pare? Ili si nesrećan što misliš da te je upropastila? Ili si ti nju upropastio, a nećeš sebi da priznaš? Nije mi jasno. Pretpostavljam daje otišla sa decom i da dalje ona brine o deci, da oni žive svi kao podstanari, a ti uživaš u jadu koji si napravio, na osnovu komentara. Inače, zašto je otišla? Zašto te je prevarila? Zašto si bio sa njom ako si znao da te ne voli? Zašto je ona sama vaspitavala decu?
Znam jednu koja je otišla sa decom od muža koji "dobro zarađuje", eno mu ona otplaćuje kredit, eno ona živi u podstanarima i radi dva posla, i kažeda se nikada više ne bi vratila i da joj je ova pamet otišla bi ranije. Zašto? Jer je on bio skot, šta je radio nije za komentarisanje. Bez prevare sa njene strane, ali je čovek svašta umislio. Sad ni za svoju decu ne daje, niti pita za njih, ona je ceo život sama vodila računa o njima.

voodoo

pre 5 godina

Па у природи најбољи мужјак се пари са по неколико женки, нема љубоморе. У природи мужјак без проблема забоде женку шапом кад га наљути, а нема сигурних кућа. У природи мужјак побије младунце. У природи се нужда врши где стигнеш. Све је то природа.
(Бацач пламена, 29. septembar 2018 22:16)
To sto si opisao nije priroda, nego divlja zivotinja, i to ne jedna neko nekoliko vrsta pomesano, sa osobinama koje tebi odgovaraju da bi istakao poentu. Isto tako ima i onih zivotinjskih vrsta gde su partneri dozivotni, ima i onih gde zenka ubija muzjaka nakon parenja, skoro pola vrsti insekata recimo, ... Ali bitnije od svega je da smo mi ipak homo sapiensi, svesna bica, nismo zivotinje u tom mozgovnom smislu, kao razvijeniji smo, imamo i zakone, imamo i religijske norme, a imamo i neka moralna nacela, trebalo bi da imamo barem nesto od ta tri. Ne znam kakvi ste to ljudi pa da vam svaka tema o musko-zenskim odnosima odmah asosicija tipa "zabode zenku stapom" i pominjes sigurne kuce, zaista ne razumem, o cemu se radi, maltretirali vas kao male, pa sad vam treba slabiji pol da pokazete kako ste mocni, jer ste kukavice i pred ravnopravnim sebi cutite, a silite se nad nekim ko ne moze da vam vrati. Ovaj onaj tip clanka, laka vesti, procitas, malo se nasmejes ides dalje, ali kod nas bilo koja prica o tom smeru odmah izaziva ove jake i opasne individue koje bi svoju snagu da pokazuju na slabijima i jos se bune sto zakoni stite te slabije od njihovog maltreritanja.

Kole

pre 5 godina

Znači varanje je doživelo ekspanziju uporedo sa popularnošću jedne TV serije. Sad je i u mom selu Menhetn. Ako neki smatraju da monogamija nije prirodna, ne treba ni da ulaze u brak, ne moramo da se ponašamo kao životinje da bi nahranili hedonističku opsesiju, a realno kad bi nestalo struje na dva meseca, većina vas "prirodnih" bi pomrlo u nepoznavanju prirode. I za neupućene, svaka žena ima određeni broj jajnih ćelija koje su tu od rođenja i više partnera u istom danu ne znači da će najbolje seme od svih oploditi ćeliju nego je vrlo verovatno najbolje seme od prvog partnera.

komšijska pucačica

pre 5 godina

Sasvim normalna stvar. Sto se dize tolika prasina oko malo bockanja? More Ojha! Nije sapun da se potrosi. To se ne vidi niti ostavlja tragove.

Zoki

pre 5 godina

Ih pa kad se ves nosio i prao na reku tad zenama prevara nije ni padala na pamet. Danas sve pogodnosti, sve na dugme, decica odrastaju u skolu i par sati dnevno plus vikend kuci uz neki telefon. Muz dolazi kuci polu mrtav, jer valja odraditi ”gazdi” dvesta evrica svaki mesec. Mami normalno ta monotonija dosadi, na TV-u se prikazuje skroz drugi zivot... svi istrenirani, sex tako intezivan. Ona nadje nekog tatinog sina da je istrese, to joj se svidi i tako zadrzi obe strane. Na kraju svi zadovoljni, tata normalno nista nezna i tako je i njemu super i ide naokolo i fali kako se dobro ozenio.

Iva

pre 5 godina

Pitate se što je prirorada napravila da žena može da ima odnos više puta u toku dana, i to čak punooo puta, dok to retko koji muškarac može, pa da bi moglo da pobedi najjače seme od različitih partnera i da oplodi jajnu ćeliju. E sad, moralne vrednosti, brak, patrijarhalno društvo su nametnuli ženi da je jedan partner dovoljan, u nekim druptvima je muškarcu dozvoljeno više partnerki, ali ne zaboravite priroda u nama je jača od nametnutih vrednosti.

DJordje

pre 5 godina

@Iva

Ivo mislim da nisi u pravu, priroda je udesila da muskarac moze imati vise odnosa dnevno, dok to zena ne moze (ovde ne govorim o par slucajeva) doci ce do preterane iritacije vagine. Ovode ne govorim o slucajevima gde imas nedelju ili dve dana sex par puta dnevno nego to da traje u kontinuitetu. Posle mesec dana ne bi vise izdrzala osim ako ne spadas u onih par slucajeva (sto nije nista lose nego jednostavno evolucija je tako htela).

Little Djokica

pre 5 godina

Sve je to normalno. Nije normalno, ma koliko se upinjali da dokažete, da si s jednom osobom 5, 10, 20 godina i nikad ne poželiš drugu. I šta odjednom je ne voliš, ako imaš seks "sa strane". Zašto? Zato što kaže crkva? Pera, Žika, Laza? Mama, tata (pas i kravata)?

Ili, pošto je to nešto fuj, želja postaje frustracija. Pornići, masturbacija na bilo koga, osim na partnera, je šta? Zamišljanje nekog drugog tokom seksa je šta?

Ostavite se osudjivanja i živite svoje živote onoliko smelo koliko možete. Ne pripada vam ni jedan drugi.

UvekBiloIBiće

pre 5 godina

Postoji samo jedan razlog zbog čega i muškarci i žene imaju aferu - nesrećni su i nezadovoljni u braku i vezi a ovo im je "lek" za tu nesreću. Prosto i jednostavno.

Бацач пламена

pre 5 godina

@Iva

Па у природи најбољи мужјак се пари са по неколико женки, нема љубоморе. У природи мужјак без проблема забоде женку шапом кад га наљути, а нема сигурних кућа. У природи мужјак побије младунце. У природи се нужда врши где стигнеш. Све је то природа.

Mala

pre 5 godina

@Cvele
Baš nešto ne mislim da će da traže nekoga da ga obučavaju, zabole ih,nwgo traže nekoga ko će im raditi sve što mu kažu da radi, jer su retki oni koji su eksperti u seksu. Ima se seksjer se želi sa tim nekim imati seks, a šta je po vama seks - svaka osoba ima svoju definiciju. Više od dva-tri puta je već afera, ne kombinacija. Kada mu/joj držite oči na sebi (metoda ima milion) nigde drugde neće gledati. Ako ga/je shvatite zdrabo za gotovo, ode u drugi krevet gde dobija šta hoće i ćao.
Zoki, vidim da ti ni osnovna školica nije išla, a mani se te filozofije da žene sede poceo dan. Prvi ti piskaraš po ženskom portalu...
Potrudite se pa ponovo zainteresujte partnere ako ih već niste izgubili.

Veseli maslacak

pre 5 godina

Postoji samo jedan razlog zbog čega i muškarci i žene imaju aferu - nesrećni su i nezadovoljni u braku i vezi a ovo im je "lek" za tu nesreću. Prosto i jednostavno.
(UvekBiloIBiće, 29. septembar 2018 17:32)

Uopste se ne slazem sa tobom, nesrecne zene ne varaju, one ni nemaju zelju za tim, ne mozes ni da ih nateras negde da izadju da se provedu jer kad je brak katastrofa ceo zivot im je katastrofa. Iz mog iskustva varaju zene koje imaju dobre do odlicne muzeve i kojima je sve ok, samo im fali malo avanture i uzbudjenja, ali daleko od toga da su nesrecne. Zasto varaju? Jer im se moze.

rr

pre 5 godina

Samo zeniti patrijarhalnu i postenu, i daleko od problema. 
Ako je fenserka, zna se sta te ceka.
(detlic, 29. septembar 2018 22:17)

Neiskusan si, dečače... To u opšte nije merilo. Meni iskustvo govori drugačije.

Fenserka zna šta hoće. I ako si atraktivan, imaš novca i obezbedjuješ joj sigurnost, dom i izlaske - neće ona nikud jer si ti deo njenog načina života. Možda će flertovati ponekad, ali da se da nekom drugom, to malo teže. Onda neće biti fenserajka nego d..lja za lovu.

Poznajem jednu ženu za koju bi rekao da je savršena žena mužu, majka i prava duša od žene. A ta se trese i po komšiluku i na poslu. Za džabe. Tj. da dokaže da je poželjna.

Druga bi želela da je patrijahalna devojka, smerna, čedna i neiskusna. E ta ti glumi za dva Oskara. Ako nađe tipa koji je kandidat za ženidbu, onda je smerna devojka. Ako proceni da nije e onda je razuzdana. I napada muškarce svuda. Na poslu, po klubovima, žurkama, kućama. Sa mladjima je iz potrebe, a sa starijima je za novac (pozajmica koja se ne vraća) ili ako se zaljubi do ušiju onda joj daju kreditne kartice i plaćaju putovanja i kupuju poklone. Da je vidiš rekao bi da je ta imala dva momka u životu. A ona ih je imala blizu 70...

Sve su iste prijatelju. Biraj koju želiš i nek traje dok laje. Nema druge.

kor

pre 5 godina

Generalno žene imaju mnogo više prilika da varaju. Pogotovo u eri društvenih mreža gde im se dnevno nabacuje na desetine likova i to minimum, ako je zgodna to je na stotine poruka a gde je posao gde provodi 8h dnevno...a dosta prevara kreće na poslu.
Zamislite muškarca da ima na lageru 10 žena koji tada ne bi prevario?
Prilika čini lopova davno je rečeno.
Onda većinu prevara čine žene koje su na kraju mladosti znači kasne tridesete i kako bi se još malo '' istrčale'' dok se skroz nezbabosaju.

ja

pre 5 godina

Uopste se ne slazem sa tobom, nesrecne zene ne varaju, one ni nemaju zelju za tim, ne mozes ni da ih nateras negde da izadju da se provedu jer kad je brak katastrofa ceo zivot im je katastrofa. Iz mog iskustva varaju zene koje imaju dobre do odlicne muzeve i kojima je sve ok, samo im fali malo avanture i uzbudjenja, ali daleko od toga da su nesrecne. Zasto varaju? Jer im se moze.
(Veseli maslacak, 29. septembar 2018 18:39)

Baš tako! Sedela je kod kuće, kao gajila decu, a napravila lenivce, kao, sređivala kuću, a imala pomoćnicu, ali dobra duša, dala drugome moje bračne dužnosti da me ne opterećuje previše. Ona je sada podstanar, radi 6 dana medeljno po 9 sati, mene kako je otišla krenulo zato što sam od tuge i muke poceo da, radim u svojoj firmi 15 sati dnevno. Kupio sam nov mercedes c klase, čamac, kuću na voždovcu, ali sve to nije ni blizu osećaja da nešto vrediš, da te žene uvažavaju i vole, da si sposoban. Sa svojih 50 godina kažem da nema velike razlike u muškoj i ženskoj prevari, voliš partnera i najverovatnije ga, nećeš prevariti, ne voliš ga prevara je već tu, samo da se desi.

cvele

pre 5 godina

Tacno takp: istina je obicno vrlo prosta i jednostavna.
Kakve god rszloge da zene i muskarci da navedu kad objasnjavaju prevaru, pravi je jedan od gore navedenih. A takodje su zene srednjih godina shvatile da ako samo solidno izgledaju i malo se opuste mogu vrlo lako da navataju nekog mladog pastuva da ga obucavaju i istovremeno ce mu ispuniti najvecu fantaziju koju mladici imaju: neobavezan i razuzdani seks sa starijom (udatom) zenom.
ps. Ozenjen sam prelepom, zgodnom i vrlo atraktivnom zenom sa 33 godine i dvoje dece iza sebe i ova istina mi se ni malo ne svidja :-(

tit_livije

pre 5 godina

(Mala, 29. septembar 2018 18:53)

Ima žena koje su singl, a singerišu se i sa starijim i sa mlađim muškarcima. Svuda gde stignu. Ponekad zbog novca, ponekad iz zadovoljstva. One ne moraju da drže nikakve oči na sebe jer drže nešto drugo.

P. S. Kako te ne beše sramota da uzimaš novac od čoveka koji izdržava porodicu od plate? Detetu od škole si uzela! :P

istorija

pre 5 godina

Hehe pre skoro 15 godina sam pisao ovde da će žene masovno da varaju kad upoznaju svet kompjutera, interneta i tehnologije. Tada se žene nisu zanimale za ovu oblast, naprotiv. Mi momci koji smo se bavili time bili smo 'čudaci koji vise na internetu i video igrama'
A onda je krenuo FB i seksualna revolucija ..

lencugas

pre 5 godina

Ostavite se osudjivanja i živite svoje živote onoliko smelo koliko možete. Ne pripada vam ni jedan drugi.
)(Little Djokica, 29. septembar 2018 19:22)

Fino, samo budi dasa pa reci zeni/devojci za plan, a ne iza njenih ledja. U suprotnom si samo jedan obican egoista i licemer. Jer ovo sto si napisao je iz tvoje vizure, sto je tipicno za egocentrike. Kao mali manifest, a da opravdas svrljanje i sebe.

Budimo realni

pre 5 godina

Iva: Znaci treba da se ponasas kao zivotinja i tako ces se postaviti prema svakom muskarcu koga sretnes, a onda ces zauzvrat da trazis da te neko postuje kao licnost i kao zenu. Razmisli dobro sta si napisala i koliko si pluseva dobila.

Boki

pre 5 godina

U vreme kada se ovde govorio uglavnom Srpski jezik ta delatnost se je zvala preljuba ili neverstvo to jest nevaljalstvo.Ali sada sa novim svetskim tendencijama to postadoše afere ali i dalje ostaše nevaljalstva.A što se tiče njihovog povećanja pa to je normalno.Naime moral i normalno ponašanje je postalo dosadno i konzervativno i sve više ljudi za njih ne mari ,a kada su stege pogažene to što se dešava postaje prihvatljivo

Mmm

pre 5 godina

Žena nikada ali nikada neće biti neverna ako je muž dobro ,,podmiri".Muškarci su već druga priča.
(Statuskan, 29. septembar 2018 18:09)

Svestan nisi, koliko si u zabludi.

Sta bre

pre 5 godina

Ih pa kad se ves nosio i prao na reku tad zenama prevara nije ni padala na pamet. Danas sve pogodnosti, sve na dugme, decica odrastaju u skolu i par sati dnevno plus vikend kuci uz neki telefon. Muz dolazi kuci polu mrtav, jer valja odraditi ”gazdi” dvesta evrica svaki mesec. Mami normalno ta monotonija dosadi, na TV-u se prikazuje skroz drugi zivot... svi istrenirani, sex tako intezivan. Ona nadje nekog tatinog sina da je istrese, to joj se svidi i tako zadrzi obe strane. Na kraju svi zadovoljni, tata normalno nista nezna i tako je i njemu super i ide naokolo i fali kako se dobro ozenio.
(Zoki, 29. septembar 2018 17:31)

Kakvih 200 evrica?! Ovo je americka spisateljica koja prica o americkim zenama i muzevima, gde ti izbotova 200 evrica?!?

ženska ćud?

pre 5 godina

Jer su tako u mogućnosti. Vreme konzumerizma se proširilo na sve aspekte ljudskog bitisanja. Ali i tome će doći kraj uskoro kada oglođemo ovo malo planete što je ostalo. Not funny.

O

pre 5 godina

@ja
Sad si ti nesrećan jer si nju unesrećio? Ili si srećan što imaš pare? Ili si nesrećan što misliš da te je upropastila? Ili si ti nju upropastio, a nećeš sebi da priznaš? Nije mi jasno. Pretpostavljam daje otišla sa decom i da dalje ona brine o deci, da oni žive svi kao podstanari, a ti uživaš u jadu koji si napravio, na osnovu komentara. Inače, zašto je otišla? Zašto te je prevarila? Zašto si bio sa njom ako si znao da te ne voli? Zašto je ona sama vaspitavala decu?
Znam jednu koja je otišla sa decom od muža koji "dobro zarađuje", eno mu ona otplaćuje kredit, eno ona živi u podstanarima i radi dva posla, i kažeda se nikada više ne bi vratila i da joj je ova pamet otišla bi ranije. Zašto? Jer je on bio skot, šta je radio nije za komentarisanje. Bez prevare sa njene strane, ali je čovek svašta umislio. Sad ni za svoju decu ne daje, niti pita za njih, ona je ceo život sama vodila računa o njima.

Donglai Pei

pre 5 godina

"Ih pa kad se ves nosio i prao na reku tad zenama prevara nije ni padala na pamet... "
(Zoki, 29. septembar 2018 17:31)

E tu se gadno varas, uvek je bilo zena koje varaju, jos mi moja pokojna baba pricala kako se njena komsinica svalerisala i to tamo u selu u nasem seniku, i jos joj davala kintu za uslugu ustupanja senika. A tada se i pralo na ruke, i kopalo u njivi i nije bilo bunara u dvoristu, ali je svaki izlazak iz dvorista bio sansa za svaleraciju i sve se to desavalo pre drugog svetskog rata.

Iva

pre 5 godina

@DJordje

Molim Vas ja iznosim činjenice. Nemojte mi pričati o prirodi i životinjama, koje se pare samo kada su u teranju, i zavisi od vrste do vrste. Uzmite za primer primate koji su nama najbliži, kod gorila samo alfa mužijak oplođava ženke, dok kod šimpanza bi trebalo da bude isto, međutim ženke su mnogo promiskuitetnije pa se pare sa više mužijaka. Žena jeste po prirodi napravljena da može imati mnogoo više odnosa na dnevnom nivou (dokaz vam je na kraju i prostitucija, koju ja ne podržavam), ne znam nijednog muškarca koji to može - mada danas može imati više odnosa samo sa novom generacijom lekova. Iznosite gluposti. I na kraju ovaj naslov nije tačan da sve više žena počinje da vara. Žene, kao i muškarci su uvek bili skloni prevari, to govore i statistike, kao i jedna: da svako četvrto dete rođeno u braku nije potomak bračnog supružnika. Po prirodi mi nismo monogamna bića, ali nam je društvo nametnulo to. I nemojte mi reći da je prirodno da muškarac vara, a žena da to trpi. Jedina razlika u prevarama je ta da društvo opravdava mušku prevaru, i on se čak i hvali svojim poduhvatima, dok žene kad varaju, rade to mnogo perfidnije i ne hvale se svojim brojnim partnerima, jer su u tom slučaju osuđene od strane društva kao žene lakog morala, jer ipak samo društvo nameće ovakva pravila, a ne priroda, svidelo se to nama ili ne.

Danilo

pre 5 godina

Evo ovako to izgleda iz mog iskustva...
Radim kancelarijski posao, nisam bio posebne fizički aktivan u jednom delu svog života, provodio sam vreme za kompjuterom zbog posla i pljus propalim da žena ima kombinaciju preko neta.
Elem imali smo sasvim dobar seksualni život, imala je moju pažnju, cveće, garderoba, parfemi etc.
U dopisivanju sa "švacom" pisala je da sam nezainteresovan da nema seksa mesecima (a veče pre tog dopisivanja smo imali seks), da ne dobija poklone i još svašta nešto. Dakle žene kao i muškarci imaju potrebu da varaju iz razloga jer se tako dokazuju sebi da još uvek vrede, a ne zbog lošeg stanja u braku.

voodoo

pre 5 godina

Па у природи најбољи мужјак се пари са по неколико женки, нема љубоморе. У природи мужјак без проблема забоде женку шапом кад га наљути, а нема сигурних кућа. У природи мужјак побије младунце. У природи се нужда врши где стигнеш. Све је то природа.
(Бацач пламена, 29. septembar 2018 22:16)
To sto si opisao nije priroda, nego divlja zivotinja, i to ne jedna neko nekoliko vrsta pomesano, sa osobinama koje tebi odgovaraju da bi istakao poentu. Isto tako ima i onih zivotinjskih vrsta gde su partneri dozivotni, ima i onih gde zenka ubija muzjaka nakon parenja, skoro pola vrsti insekata recimo, ... Ali bitnije od svega je da smo mi ipak homo sapiensi, svesna bica, nismo zivotinje u tom mozgovnom smislu, kao razvijeniji smo, imamo i zakone, imamo i religijske norme, a imamo i neka moralna nacela, trebalo bi da imamo barem nesto od ta tri. Ne znam kakvi ste to ljudi pa da vam svaka tema o musko-zenskim odnosima odmah asosicija tipa "zabode zenku stapom" i pominjes sigurne kuce, zaista ne razumem, o cemu se radi, maltretirali vas kao male, pa sad vam treba slabiji pol da pokazete kako ste mocni, jer ste kukavice i pred ravnopravnim sebi cutite, a silite se nad nekim ko ne moze da vam vrati. Ovaj onaj tip clanka, laka vesti, procitas, malo se nasmejes ides dalje, ali kod nas bilo koja prica o tom smeru odmah izaziva ove jake i opasne individue koje bi svoju snagu da pokazuju na slabijima i jos se bune sto zakoni stite te slabije od njihovog maltreritanja.

nestašne domaćice

pre 5 godina

Evo ovako to izgleda iz mog iskustva...
Radim kancelarijski posao, nisam bio posebne fizički aktivan u jednom delu svog života, provodio sam vreme za kompjuterom zbog posla i pljus propalim da žena ima kombinaciju preko neta.
Elem imali smo sasvim dobar seksualni život, imala je moju pažnju, cveće, garderoba, parfemi etc.
U dopisivanju sa "švacom" pisala je da sam nezainteresovan da nema seksa mesecima (a veče pre tog dopisivanja smo imali seks), da ne dobija poklone i još svašta nešto. Dakle žene kao i muškarci imaju potrebu da varaju iz razloga jer se tako dokazuju sebi da još uvek vrede, a ne zbog lošeg stanja u braku.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Danilo)

I šta sad? Ostavićeš nas bez poslednje epizode?! PA KAKO SE ZAVRŠILO? Pričaj, šta je rekla kad si je suočio sa činjenicama? Je l bilo drame, plakanja? Mislim da ceo Balkan čeka nastavak.

Kole

pre 5 godina

Znači varanje je doživelo ekspanziju uporedo sa popularnošću jedne TV serije. Sad je i u mom selu Menhetn. Ako neki smatraju da monogamija nije prirodna, ne treba ni da ulaze u brak, ne moramo da se ponašamo kao životinje da bi nahranili hedonističku opsesiju, a realno kad bi nestalo struje na dva meseca, većina vas "prirodnih" bi pomrlo u nepoznavanju prirode. I za neupućene, svaka žena ima određeni broj jajnih ćelija koje su tu od rođenja i više partnera u istom danu ne znači da će najbolje seme od svih oploditi ćeliju nego je vrlo verovatno najbolje seme od prvog partnera.

Istina

pre 5 godina

Posmatrajući oko sebe šta se piše zaključila sam da muškarci posebno ako su atraktivni traže kratkotrajne veze, u početku glume savršenstvo i trude se, pa ako je devojka “dobra u seksu” kada to okončaju o njoj pričaju kao o “drolji” a ako “nije nešto” onda je “dosadna, ružna, naporna” i tako izmenjaju, daju lažnu nadu, prevare i ocrne bog sveti zna koliko devojaka. I to im je stil ponašanja prema ženskom svetu.

E pa stvarno

pre 5 godina

Ivo mislim da nisi u pravu, priroda je udesila da muskarac moze imati vise odnosa dnevno, dok to zena ne moze doci ce do preterane iritacije vagine. Ovode ne govorim o slucajevima gde imas nedelju ili dve dana sex par puta dnevno nego to da traje u kontinuitetu.
(DJordje, 29. septembar 2018 22:42)

Hahaha pojma ti nemas. Samo ti nama zenama objasni koliko mozemo.. i koliko mogu danasnji muskarci. S postovanjem, samo klinci.

Protoss

pre 5 godina

Primitivni zenski i muski nagoni govore da je ljudsko bice jedno nezasito i nedovrseno bice, koje u sustini zivi i parazitira na jedan primitivan nacin u civilizacijskoj dzungli. Pojedinci sa velikim karakterom, intelektom, osecanjem, srcem, ce uvek biti ti pojedinci koji ce vredeti uvek vise od kompleksne vecine, koja se bavi hvalisanjem sopstvenog muskog ili zenskog egoa, narocito u 21 veku konzumerizma, gde granice ne postoje i gde se sve vise razvijaju i pojavljuju devijatna ponasanja i poremecaji licnosti i druge psihijatrijske devijacije... A glavna uzrecica je, zivi se jednom, uopste nije bitno dali sam nesto ucinio lose ili nekog povredio.. A taj koji je povredjen, vraca i zadaje nekom drugom, trecem jos tezi udarac nego sto je on iskusio i u sustini se vidi sta je i ko je covek... Kada govorimo o prirodi, nekom bi dve zene bile dovoljne da osete cari zenskog bica i to da zna i oseca do kraja svog zivota... A zene, kao jedna najlepsa bica, koja radjaju nasu decu i bice koje treba zalivati i voleti, postale su robovi novca, zestine i primitivizma, sto nam govori da vecina zena biraju muskarce koji au na tom nivou "muskosti"... I zato zene nisu savrsena bica iako misle tako. A civilizacija je tu gde je, upravo zbog takvih zivotnih obrazaca sa kojima se susrecemo skoro svaki dan... Da su moji roditelji ziveli po ovim obrazcima, ko zna u kakvu bi licnost izrastao, kakvu bi u sebi nosio kulturu, karakter, licnost, postovanje, osecanja.. Hvala vam moji voljeni roditelji!

Fear

pre 5 godina

Samo zeniti patrijarhalnu i postenu, i daleko od problema.
@
Patrijarhalne i postene su samo one koje to moraju. Cim ugrabe priliku postaju fenserke a onda da vidis probleme.