Srećnice uvek nađu ovakve muškarce: 10 stvari koje rade samo najbolji muževi

Subota, 26.01.2019.

12:39

Izvor: zadovoljna.hr

Sreænice uvek naðu ovakve muškarce: 10 stvari koje rade samo najbolji muževi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

VJ

pre 5 godina

@MGTOW

Wow! :))

Kakav komentar pa još počet sa Drage dame :D
Zamalo da pomislimo da ste iskreni sa tim 'drage'.

Znate kako, muškaraca ima manje nego žena. Kad oduzmete nasilnike, bahate, pijance, narkomane, nekulturne i proste, i one koji gaje naklonost ka drugim muškarcima, zatim i oženjene, bude ih još manje.

Onda gledate da od tih dostupnih , odnosno dostupnih koje poznajete, nađete sebi momka, čoveka, životnog partnera, ljubav.

Nije da je izbor baš veliki, ni za 'vas' ni za 'nas'.

Niko nije savršen, niti se to traži.

Na prvom mestu treba da je ČOVEK.

Neko neće umeti sa decom, neko neće želeti decu. Neko kašičicu u životu neće oprati, neko će pušiti zimi u kući iako zna da ste astmatičar.
Neko će pored svoje viđati i druge žene. Sve to i obrnuto, ima raznih žena, neke samo troše, ne rade, ne kuvaju...

Treba imati i malo sreće da u neko ('pravo') vreme pronađete osobu koja vam odgovara i kojoj odgovarate i sa kojom možete zajedno kroz život.
Kad ste sami, kažu mnogo biraš. Kad si sa nekim, kažu ti si birao/la, sam(a) si kriv(a).

Neki se nikada nesretnu , a možda se mimoiđu na ulici .

Samo bez gorčine i generalizacija na osnovu prethodnih iskustava, lepljenja etiketa muškarcima i ženama, jer onda su šanse još manje da nađete nekoga i budete sretni.

Una

pre 5 godina

Čitajući komentare, problem je jer muškarci neće ništa da rade u kući, sve padne na ženu i ona nema ni za šta vremena, samim tim ni za "druženje" sa njim, dok on ima višak vremena a to je veliki problem. Kao dodatno dete, a ne partner. Tu je zakazalo kućno vaspitanje takvih muškaraca.
Zatim, mnogi spominju friend-zonu. Da joj se sviđate, bila bi sa vama, jednostavno je. Pošto joj se ne sviđate, možete da šenite oko nje ili da tražite neku kojoj se sviđate, to je samo vaša odluka. Jednostavno je.
Treći problem je što misle da ćeneka da trči za njima ako su buzdovani i bahati. Ako vam treba takva, samo napred i bez žaljenja kasnije, opet je to vaša odluka.
Još, većina muškaraca smatra da zaslužuje najlepše, najvrednije i najbogatije i sve naj žene. Većinu koju vidim, treba da su srećni što su uopšte našli neku, a uglavnom su im to omogućile mame i tate tako što su im našli posao i kupilo stan.
Zamislite svoju ćerku sa neki kao što ste vi, pa će vam biti jasno... Mada, neki miškarci mrze i rođenu decu (ne daju alimentaciju i slično...).
Potražite problem u vama.
Ovo navedeno u tekstu je najnormalnija stvar za život sa bilo kim.

MGTOW

pre 5 godina

Драге даме,


Како сте само успеле - у огромној већини - да се удате за баш те мушкарце на које се сада жалите?

Зар је могуће да није постојао баш ниједан мушкарац у вашем окружењу који је деловао као да би могао да ради све ове ствари са овог списка па да се удате за њега?

Али не - то у вашим очима није мушко. Ем није мушко, ем га држите у friend зони, ако и толико можете да га поднесете.

Јер ви такве мушкарце не подносите - они за вас једноставно нису мушко. Бар док не пређете четрдесету.

Мушко је тај бахати и задригли Балканац који неће да устане да закорачи метар до канте за ђубре да баци воћку него је оставља на сто вама да је ви баците.

Мушко је тај трут из круга двојке што ништа не ради и што не вози и што не мења осигурач. Њега сте изабрале. За њега сте се удале. Њему сте родиле децу. Па сте се сад развеле или сте пред разводом, па вам треба неки који све ово ради.

Хвала лепо, ви нама такве не требате.

Ви, јадне, ни случајно нисте криве за своје животне изборе и одлуке. Ово је 21. век. Немојте да ми кажете да вас је неко натерао да се удате за тог мушкарца на кога сада кукате.

Али њега од првог дана, па до сада, једноставно није брига за вас - и ви то добро знате. И управо због тога сте га и изабрале - а то је нешто што још увек нисте у стању - просто се не усуђујете - себи да признате.

Како бирате, тако ће вам бити.

Мислите о томе.

Зато сте и саме.

daTiObjasnim

pre 5 godina

Pa sto se udajete za pijance, kockare i barabe ? Odlucite se vec jednom sta vam treba. Jedno pricate, drugo mislite a trece radite.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Horatio Caine, 26. januar 2019 18:02)

Zato sto su oni 40% muske populacije. Pogotovo u manjim mestima i u selima. U maminom selu vecina mladjih muskaraca pijanci, domaceg vina i rakije kolko hoces, kad se zavrsi setva, zetva, skupljaju se jedan kod drugog i udri po picu. A posle se pitaju sto nijedna zena nece da se udaje u selo. Isto tako u nekim manjim gradovima.

Gde su žene koje cene to sa spiska?

pre 5 godina

Ko danas cepa drva? Pa mladji muskarci ne umeju ni licnu da zamene na starim osiguracima, a o gumi da ne pricam. Bivsi muz moje drugarice nije umeo bukvalno nista da uradi, potpuno nesposoban covek. Koliko ih poznajem koji ne umeju da voze. Sramota.
(Ma daj, 26. januar 2019 20:59)
Cepam drva poodavno, licne ne menjam već kupujem nove osigurače starog tipa jer je opasno menjati licne na svoju ruku, zbog par dinara uštede možete napraviti požar. Menjam prekidače, utičnice, grejač u bojleru, kanalizacione cevi, filtere na kolima... kuvam, pravim i par vrsta kolača... peglom i veš mašinom rukujem od punoletstva, par godina mi fali do 40 i još uvek neoženjen...

Veštica iz Porto Bella

pre 5 godina

Bane, Bane, ti jesi surov prema ženama, ali te tvoja Saška ne ostavlja jer je ubijena u pojam zbog svih uvreda, poniženja i prevara koje si joj priredio. Pored svega ide svakog dana u fabriku da radi, a ti i dalje nigde ne radiš. Ostale žene koristiš i odbaciš, to je jasno. Ali to ne znači da si mnogo pametan, već da si vešt manipulator.

iz mase

pre 5 godina

poslednje godine, kada je veci deo domacinstva na meni zbog poslova, sto obavljam revnosno i maltene sa zadovoljstvom, nikad manje paznje. samo siktanje. interesting.

komparativna prednost nepreradjena u Fotošopu

pre 5 godina

@Kalendarko

Ko te je to ubedio da si neprivlačan fizički (kako sam pišeš), posebno pored tolikog posla po kući i trčkaranja tamo-amo? Jesu li problem današnji standardi lepote nasilno nametnuti od strane nekih medija i estetske hirurgije (ne sekiraj se oko toga, malo ko iole zreo i inteligentan to uzima za poželjno)? Da nisi prestrog prema sebi, jer se ne uklapaš u neki kalup, napravljen prema nekom drugom?
Ne dopada se svakoj isti tip muškarca (napravi i svoju malu "anketu" medju poznanicama, ako mi ne veruješ), evo meni se na primer dopadaju muškarci ovalnog lica, iako neki mediji kažu da bi trebalo drugačije (čuveni stereotip o muškarcima četvrtastog lica).

Ne možeš videti sebe očima drugoga i neko kome se ti svidiš, vrlo verovatno će te gledati na poseban način, u skladu sa mnogim delovima tvoje ličnosti, ne samo fizičkim izgledom, doživeće te na druge načine (radovaće ti se, voleće da provodi vreme sa tobom (nadam se)...) i to zasigurno NIJE samo fraza, mnogi su primetili da se tako nešto stvarno dešava, da je privlačnost mnogo kompleksnija stvar od pukog fizičkog izgleda.
Opusti se, imaj više samopouzdanja i uživaj u stvarima koje te interesuju, a koje su za tebe od koristi (usavršavaj se na zdrave (neštetne) načine kolko god si u mogućnosti) i ceni svoju jedinstvenost, svoje dobre strane koje sigurno imaš? Mani se časopisa, sajtova i društvenih mreža - najveći deo toga (verujem) je fejk.

Uhbbi

pre 5 godina

Samo nezrele zene ne cene ovakve muskarce. Uz to i da pristojno izgleda i da je vredan i prefuzimljiv u poslu...pun pogodak( pri tom mislim na muskarca koji se trudi da menja zivot na bolje, umesto da okrivljuje nasledstvo koje nema, drzavu, drustvo...)
Samo mlad muskarac u dvadesetim misli da muskarci ovakvog tipa treba da igraju igrice umesto da budu fini momci... Samo mlade devojke u dvadesetim, neizivljene i duhovno nerazvinene nece postovati ovakvog muskarca.
Mnogi muskarci i jesu dosta lenji da pomazu zeni, dodju s posla i legnu, dok te iste njihove zene nastavljaju da rade po kuci, sto im oni ne racunaju u rad, vec obavezu, i to ne mnogo tesku. A onda prica muz da zena odbija sex. Zgadio joj se sebicluk i DA, umorna je.
Mada, ima i lenjih na obe strane.
I da, danasnji mladi muskarac, buduci muz, ne zna osigurac u kuci da zameni, kao sto mnoge mlade zene ne umeju da kuvaju.
Muski grubi poslovi se jako retko obavljaju, kuca se kreci i namestaj pomera jednom godisnje, na primer, dok prosecna zena svakodnevno radi po kuci.
Danas, doduse, sve moze da se plati i nadomesti, a onda se pitam cemu zajednica vodi...

Bane

pre 5 godina

Jos dok sam bio momak ucili su me stariji da to sto zene pricaju ne treba uzimati za ozbiljno vec samo gledati sebe i terati po svom da ona trci za tobom, i da stalno pokusava da te promeni, da stalno ceka i nada se da ces postati bolji jer ako joj ucinis sve potaman, uzece to zdravo za gotovo a krenuce da izmislja i da ti trazi mane.
Sta god ko mislio, i kako god me kategorizovao zbog ovog sto cu da napisem, moram da kazem da su bili u pravu.
Nikada me ni jedna nije ostavila dok je ja nisam oterao. Cesto sam zbog svog odnosa prema zenama bio kritikovan od strane svojih drugova ali eto....na kraju su neke od njih tako brizne, pazljive i pune ljubavi ostavile njihove zene zbog drugih koji su cinili "da se ponovo osete zivim".

tasmanijska djavolica

pre 5 godina

Moj muz je 8/10 ali, ne treba meni niko da uradi ono sto mogu i sama. Ja bolje operem sudove, oribam wc i sredim kucu. On meni nekad spremi rucak i voli da pomogne u kuhinji i to je ok ali s druge strane dasku od wc solje koja se klima vec tri meseca nece da zameni, takodje jedan civiluk i jedna vrata od visece kuhinje koja je skinuo da ne vise i tako stoje vec dva meseca. Ja to ne umem i tu mi treba pomoc al njemu ne smeta. A kuvati znam i sama i sve oko
sredjivanja radim bolje od njega. Po ovim
merilima on je idealan a to sto ga ne zanima sto je kuca u raspadu to nista.

Kalendarko

pre 5 godina

Partneri žive zajedno, trebalo bi, makar ponekad i da čiste zajedno.
Draga će biti zahvalna i srećna što ima čoveka koji nije gost u svojoj kući.
(Zajedno, 26. januar 2019 17:59)

Ne razumem, je l' neko odabrao tog partnera umesto vas? Ja sve sam radim po kući i u kući, ali neće me nijedna jer sam neprivlačan fizički. Neki drugi je takođe vredan i voljan da obavlja najveći deo posla po kući, ali ne zarađuje dovoljno. Treći nije dobar u krevetu. Četvrti se čuje ponekad sa majkom. Peti voli da gleda sport i tako dalje, i tako bliže. Nema savršenog za vas. Same birate. Birajte bolje.

Tanja

pre 5 godina

Posle mnogo gadnog iskustva sa ženomrscem koji u ženi vidi funkciju, a ne ljudsko biće, u sretnoj sam vezi sa ovakvim muškarcem. Problem je što ljudi, ni muškarci ni žene, ne kapiraju da je prava muževnost upravo u tim stvarima i u medjusobnoj ljubavi i poštovanjnu, a ne u mentalnoj buzdovanštini i nametanju rodnih uloga Saudi Arabije. I što su buzdovani obično dobri ljubavnici pa se žene prime, pomisle evo pravog mužjaka. Taj ko vas ne poštuje nije muško. Odličan - drugačiji, ali odličan - seks možete imati i sa pravim muškarcem, koji vas voli i poštuje. Štaviše, s godinama, takav odnos u svakom pogledu može biti samo bolji. Žene, iz ličnog iskustva - nemojte da vas prevari sirovost u glavi, sirovost u telu, ni to što vas uzima divlje - taj vas ne voli, ne ceni misli da ste u odnosu na njega niže biće, čak niste ni biće vi ste funkcija koja ispunjava njegove potrebe, kad mu niste potrebne on vas okači na čiviluk do sledećeg puta kad mu zatrebate. Vi ste kao stolica, vaša vrednost je u upotrebnoj vrednosti. Želite li to?

Goxy

pre 5 godina

@(Andrijana, 26. januar 2019 10:50) 

Pih! Da je neki muškarac, poručio bi avionskom poštom sveže lale iz Holandije i njihovim laticama prekrio put do vrtića.

Ma daj

pre 5 godina

Ko danas cepa drva? Pa mladji muskarci ne umeju ni licnu da zamene na starim osiguracima, a o gumi da ne pricam. Bivsi muz moje drugarice nije umeo bukvalno nista da uradi, potpuno nesposoban covek. Koliko ih poznajem koji ne umeju da voze. Sramota.

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 5 godina

Gomila gluposti, ne radite vise od pola od ovoga u tekstu i svaka je vasa, budete li radili sve kao u tekstu prijateljska zona vam ne gine.

nzn

pre 5 godina

@Dijana
Ne znam, gde pise da je nosenje teskih stvari (namestaj npr) muski posao? Ili obavljanje svih fizicki tezih poslova? Ako neces da vuces i nosis onda ces da peres i kuvas. I to je to.

Sofija

pre 5 godina

Pobedniče, da li znate da mnogi muškarci uopšte nemaju blage veze kad je elektrika u pitanju, neki ne znaju ni gumu na biciklu da promene. Uzgred, ja cepam drva i uživam u tome.

ima i toga

pre 5 godina

@Bobić

Ne trče muškarci uvek za (naj)boljim ženama, već nekad za nekakvim drugačijim tipovima njih...
A takvi već, ne trebaju svakoj...

Zajedno

pre 5 godina

@Pobednik
Koliko puta u godini skinete točak sa auta, popravite električne prekidače, cepate drva? 5x,50x,500x?
Da li zaista smatrate da muškarac koji živi sa suprugom ili partnerkom ne treba da učestvuje u kućnim poslovima?

Recimo on pita svaki dan šta imamo za ručak.
On ima svoj posao, ona ima svoj, doprinose zajednički budžetu.
Dok ona priprema ručak on je na tabletu ili gleda tv.
Ona završi kratke pripreme ljušćenje, seckanje, sastojci i počne da kuva, prži, šta već, često simultano na dve ringle, u međuvremenu ako nema dovoljno sudova, kad jedno završi opere, da bi moglo da se spremi isprži šta još treba... Napravi salatu. U neko doba, zavisi šta sprema, ručak je gotov. Nekad je to 30 minuta (veoma retko, recimo pastu), nekada sat i po. Postavi sto. Pozove dragog. Sednu da ručaju zajedno. Završe sa ručkom, ponekad on prenese tanjire sa stola do sudopere.
Ode u sobu. Drema, gleda TV, čita, uglavnom, odmara. Ona se baci na pranje sudova, bude tu tanjira, escajga, šerpi, tiganj, posuda za salatu.
Obuva se jedno jutro da prošeta, kaže on treba prvo da pospremiš kuću, pa kad završiš onda u šetnju. To je ženin posao.
Otpadak voćke se spušta na stočić ili kuhinjski pult kao da metar dalje ne postoji kanta.
Partneri žive zajedno, trebalo bi, makar ponekad i da čiste zajedno.
Draga će biti zahvalna i srećna što ima čoveka koji nije gost u svojoj kući.

Ivon

pre 5 godina

Mnogi ovde osuđuju žene koje ne znaju da urade ovaj ili onaj muški posao. To uopšte nije merodavno. Kao žena sve poslove oko auta radim ja (vožnja na zamenu guma, kod majstora, da se operu, da se nađe optimalna ruta kada se negde ide itd.) jer moj muž ne vozi auto. Takođe šta god treba u kući da se organizuje od majstora, kupovine namirnica do najsitnijeg detalja oko deteta radim ja. On mi što bi klinci rekli casual pomogne kada podviknem i poludim skroz jer ga primarna porodica nije naučila osnovnim stvarima. Dobar je čovek to mi je najbitnije i ne bi učinio da se zbog njega osećam loše ali "mamin sin" iz "kruga dvojke" ima svoje manjkavosti. Da, i mnogo više zarađujem. Ovo sve pišem iz desetogodišnjeg bračnog staža. Ne da bih se žalila već da neko mlađi pročita neku realnu stvar a ne ulepšavanje kako se često život u dvoje predstavlja. Ništa nije idealno i svako treba da pronađe šta mu odgovara i koliko.

miki

pre 5 godina

Gomila gluposti. Ko je takav, brzo bude prezren jer ne predstavlja izazov zeni. Budite onakvi kakvi jeste i ne menjajte se nikada i ni zbog jedne zene. Cim se promenite i priklonite, savladani ste i pobedjeni. Surovo zvuci ali je tako.

D

pre 5 godina

Mamini sinovi koji samo kukaju kako su zene sponzoruse,a sanjaju da im jedna takva bude zena.Sa normalnom i pametnom zenom ne znaju sta ce.Otprilike danasnji profil muskarca u Srbiji.A ovde se prica o "idealnom".

sve trkom

pre 5 godina

@Bobić

Ne boj se, dovoljno sam ja dobra (cenim), Bogu hvala, da ne moram da se brinem... Nek se brine on, ako me (nakon što sam mu zaista bila verna i posvećena), izgubi. A, za Vašu informaciju, Bogu hvala, nisam ni ružna.
Ali, nisam (cenim) ni glupa, ni naivna, a možda mogu na drugom mestu dovoljno dobro, ako već sa njim ne mogu, ali to je možda već previše detalja...

Poenta je - možete da (se) zafrkavate sve dok vam druga strana pušta i toleriše, najčešće. Kada vam oduzme svoje vreme i poverenje, onda se zafrkavajte sami sa sobom (oni kojima je do toga).

qwerty

pre 5 godina

Auuu koliko imamo automehaničara, limara, odžačara, pa drvoseca, elekticara medju komentatorima. Hahah
P.s Moja majka cepa drva. Jbg, tamo jkj se zalomilo,kuva, pere, pegla, čisti, brise... a tata placa da mu zamene prekidač.
A muža mogu da pohvalim. :-)

a i u tom "odnosu" puž ima rogove, a ne ja

pre 5 godina

@salerno

Ja se razmišljam da, barem na neko vreme, nabavim puža, umesto muža.
Jednostavno - više je kućni tip, lakše ga je pratiti, jer je spor i ostavlja više tragova; a i zanimljiviji je nego neki odsutan i nezainteresovan, a za ostalo ću da istrpim, navikla sam.

A vi se zapitajte zašto bi neke žene ipak nabavile ljubimca, nego da budu sa nekima od vas, toliko požrtvovanim, fokusiranim, pažljivim, zainteresovanim i zanimljivim... - kada su u pitanju druge žene?

mladež

pre 5 godina

Srećna kada me suprug podrži da se počastim malo sa strane. Godinama unazad to nije ugrozilo našu vezu, samo je ojačalo. Obožavam ga :)
(Srećna, 26. januar 2019 14:52)
@
Zoveš se Jelena, Jelena?

Mojo

pre 5 godina

Biologija je jasna, sve ostalo su prazne priče. Žene traže snagu, sigurnost i dominantan karakter. Muškarci koji poveruju u priču kako ženama treba neko ko bi im pomagao u peglanju i slične gluposti, završavaju kao kućne pomoćnice, dok njihove žene maštaju o nekom ko bi ih zadovoljio, a zatim poslao u kuhinju da mu spreme ručak. Što više ženskih prohteva muškarac ispunjava, ženi je sve neprivlačniji.

Savrsen muskarac

pre 5 godina

Kuvam 90 odsto obroka,idem na pijacu I u prodavnice 99 odsto vremena,usisavam,perem,prostirem ves I odlican sam u krevetu.Niko me ne tera ,volim sve to da radim.I opet cesto ne valjam.Zenama niko ne moze da udovolji.

Sabre

pre 5 godina

Ovo su bukvalno takodje kategorije za friendzone. Kada se istima doda dobro i relativno cesto radi one stvari sa vama, i lozite se na njega i kad ne mozete da objasnite zasto.. e onda vec imamo dugotrajnu srecnu vezu. Kada toga nema, onda sa svim ovim ostalim postaje rogonja :)

Beogradjnka

pre 5 godina

Beogradjanki bi ovakav dosadio posle 2 meseca. Zaključila bi da je "emotivac" i krenula da ga vara sa nekom debelom budalom koja ne pere zube.


Mislis neki koji nije iz Beograda :). Po tvojoj klasifikaciji tako ispada.

sve trkom

pre 5 godina

Ma, nek ste im rekli! Ovako, neki, k'o da su ih na silu oženili, pa im žene i ne pamte kada su poslednji (ili čak prvi) put od njih dobile cvet (pa makar i ubran), neki veći znak pažnje ili samo kompliment, tako da se osete ženstveno, bitno i posebno...

Možeš misliti - nekima je čudno da treba najviše da se trude oko svoje supruge, nju najviše da vole; oni bi možda pre neku drugu...?

Pa, razvedite se ljudi, pa onda volite onu koju hoćete i oko koje vam nije toliko preteško da se trudite?
Što reče neka, kada ste zainteresovani, mnogo štošta vam nije teško, ma, prosto vam je milina i "skačete" da to obavite... Hahahaha...

Znamo se, ipak, možda, mnogo više nego što mislite.

A poruka ženama - birajte one zainteresovane i motivisane; onaj što je nezadovoljan, nezainteresovan i u depri što mora biti pored vas, a ne pored neke druge..., taj, možda, i nije najbolji izbor.

mihailo

pre 5 godina

1. Da je pri keshu.
2. Da je pun kesha.
3. Vidi pod 1.
...
10. Da ima dobru kucu/stan, auto, platu
...
999. Da je pri keshu.
1000. Da je macho i djubre.

Hm

pre 5 godina

Mrmot i cokolada..., 26. januar 2019 11:15)
Pa i vi ste potpuno iste. Normalne vam dosade, nista se ne desava, ali koja vas vozi toplo hladno njoj skidate zvezde. Morate da joj se dokazete da vredite.

Tradicional

pre 5 godina

Dobar muz bi trebao da finansijski zbrine svoju porodicu.
(Brigate Rosse, 26. januar 2019 09:22)
@
U redu ako ce zena onda da bude majka domacica posvecena kuci i porodici. Do sada sam vidjao uglavnom one sto bi da ih muz zbrine a one dokolicu popunjavaju tako sto rado idu kod frizera i u soping. Mislim ako cemo se drzati tradicionalnih vrednosti gde je uloga muskaraca da finansijski zbrine porodicu onda se i zena prema tradiciji mora brinuti o porodici tako sto ce joj biti potpuno posvecena. Od vodjenja domacinstva do brige o muzu i deci sto ne ostavlja mnogo slobodnog vremena. U vecini slucajeva se tradiciji pristupa selektivno sa odobravanjem samo onoga sto nam odgovara.

emancipovan muskarac

pre 5 godina

@dijana & "emancipovane" zene,

Ako cemo o "kucnim poslovima", gde pise da je popravljanje krova, menjanje greda, crepa, trcanje kod taste da se rese ventili zbog poplave, popravljanje tableta i racunara da bi tasta igrala pasijans, cepanje drva kuci, tasti, briga o grejanju, elektro i vodoinstalacijama u kuci, kosenje trave, popravljanje i odrzavanje auta, nosenje namestaja itd itd - muski posao?

Pa bre nigde.

I znam ja da sve to mogu zene (statisticki ne bas efikasno), te da moze da se plati, ali mogu i pranje vesa i usisavanje da se plate. Sto je jos bolje, to danas rade masine, posto zene ne nose na potok ves da peru. Popravljanje krova, instalacije, seljenje namestaja i sve ovo gore navedeno, pak, masine ne mogu.

Srecno svima vama "emancipovanim" koje su emancipovane kad im treba.

Naučna fantastika

pre 5 godina

10 stvari najbolje žene


1. Ne laze

2. Nije ljubomorna

3. Zna šta hoće i ne morate da gledate u pasulj šta ona voli

4. Zna da u porodici, pogotovo sa malom decom, nema vremena ,samo za sebe, za oba roditelja

5. Dobar vam je prijatelj.

6. Dobra je osoba i niko ne treba da joj pomaže da bi postala bolja

7. Ne kukumavci

8. Ima smisla za humor i ne treba niko da je zasmejava

9. Sigurna u sebe i ne traži non stop dokaze ljubavi

10. Svi kućni poslovi su zajednička stvar, uključujući i zapusenu wc šolju

Pobednik

pre 5 godina

Alergicna sam na poslednju recenicu u tekstu. Gde pise da su kucni poslovi zeninini pa joj muskarac "pomaze"?
(Dijana, 26. januar 2019 10:04)
Jel skidaš točak sa auta, popravljaš električne prekidače, cepaš drva...? Gde piše da su to samo muški poslovi? Zaista nemam ništa protiv ženskih prava, u kući možda i češće kuvam, perem, čistim i peglam nego žena ali alergičan sam na licemerje.

Za Papija

pre 5 godina

Ja umem da zamenim tocak.J...vas podele na muske i zenske poslove.Posao je posao a ko zna da ga obovi i treba da se angazuje.Aj mi recite muski koji zive sami,da li ne znate da operete tanjir?

Vagica

pre 5 godina

@papi Ja umem da zamenim točak na kolima, kao i svako ko je hteo da nauči, bilo da je muško ili žensko. Lakše je 1-2x godišnje zameniti točak, nego kuvati i prati sudove svaki dan cele godine (čak i pored mašine za pranje sudova). Imala sam momka koji nije znao da zameni sijalicu, i to mu je bilo ispod časti da radi. Nije znao ni da drži ni koristi šrafciger. Nije se ni obrazovao, nije hteo ni da trenira, pa je ludeo što meni ništa nije teško i sve me zanima, a plus i izgledam kako izgledam. Bezveze je pisati o nečemu što se svaki dan pobija u realnosti.

pk

pre 5 godina

odgovor na "ajd sad reci " .Naucite da citate i da razumete tekst koji citate .Inace uvek ce biti onih koji traze trun i u najcistijima.I nije lepo sto ste kopirali komentar pa skupljate lajkove na moj zivot .bzvz .Ali samo napred ! Ako vas to ispunjava
(Andrijana, 26. januar 2019 12:37)
umetnice, razmak posle tacke ili zareza, ne pre. ok?
suštinski, nepismena si. mogla bi u školu kad jablan ocisti sneg do skole...

Nikolina

pre 5 godina

Moj muž mora od svoje mame da krije da mi je kupio i čokoladu,a kamoli išta drugo da mi pomogne ili uradi... Balkanski kompleksi još uvek rasturaju mnoge brakove i veze,tako dok čitam ovaj spisak,deluje mi kao bajka... Nažalost ima nas i takvih. ?

Nikola

pre 5 godina

Zavisi samo od opcija koje ima. Možete ispuniti sve sa liste, ali ako ima bolju opciju od vas, pa pa. A možete i pola sa liste raditi pa da bude dovoljno, ako nema bolju opciju. Nije nauka.

Srećna

pre 5 godina

Srećna kada me suprug podrži da se počastim malo sa strane. Godinama unazad to nije ugrozilo našu vezu, samo je ojačalo. Obožavam ga :)

mister

pre 5 godina

@Dijana
Dobro, izvolte onda ispred kuce da uneses kofu sa drvima koje si prethodnog leta na 40 stepeni uredno slagala dok sam ja pio nes frape sa drugom. Izvoli operi auto kad si tako lepo sposobna, a pre toga muci muku kako da nadjes dobrog majstora da ga pritegne za letovanje. Kad smo kod letovanja moje je samo da spakujem svoje stvari i odaberem muziku, a ti se snadji kako ces da nas odvezes do odredista, gde ces da sipas gorivo, kojin putem ces da ides, kada krenuti da se izbegne guzva i sl. Kada stignemo, ja idem po kljuc i ocekujem da se moja 2 kofera i ogromna torba stvore u sobi dok ja javim prijateljima da sam stigao. Menjanje guma je takodje tvoj posao, nosenje kesa iz prodavnice, sitne popravke po kuci, sve, sve...ne zanima me sto ti vodokotlic kaplje ja ocekujem da se popravi.i jos mnogo toga

hm

pre 5 godina

Sreca zavisi od obe osobe, a ne samo od muskaraca. Nedaj Boze da se neko ozbiljo razboli pa da vidis kako "sreca" puca kod vecine "savrsenih" parova. Ali papir trpi svasta.

vajgadu

pre 5 godina

Moj suprug je mnogo vise od ovoga.Vrhunac ljubavi i paznje je bio kada je pre par dana celu ulicu i auto ocistio temeljno od snega da bih ja bez problema mogla da odvezem dete u vrtic .A pri tom je ustao u rane jutarnje sate i otisao na posao.Nijedno izgovoreno "volim te " nije jako kao "delo " skromno ali ogromno.Mi se volimo u postujemo ,svakodnevno radimo lepe stvari jedno za drugo.Kod nas nema rutine niti sablona .Svaki dan kao zadnji ,svaki minut kao prvi .Volim te Andrej !
(Andrijana, 26. januar 2019 10:50)
patetika level pro

sima

pre 5 godina

Kakav obrt! Do poslednjeg je muskarac frendzonovan gde se od zene ne ocekuje nista, i onda u poslednjem se zena stavlja na svoje mesto. Pa ne-ve-ro-va-tno.

Andrijana

pre 5 godina

odgovor na "ajd sad reci " .Naucite da citate i da razumete tekst koji citate .Inace uvek ce biti onih koji traze trun i u najcistijima.I nije lepo sto ste kopirali komentar pa skupljate lajkove na moj zivot .bzvz .Ali samo napred ! Ako vas to ispunjava

primer iz prakse

pre 5 godina

Magnus@

Kad muškarci to shvate, biće možda dobro, a ne da se žene zato što su ih mnoge pre odbacile, pa uzeli onu koja ih je htela i oko koje I'm je teško da se trude dok očigledno žude za drugima?

Magnus

pre 5 godina

Kada ove zene iz casopisa skontaju da ljubav i paznja treba da budu obostrane mozda i ne bude toliko razvoda i losih brakova (naravno ovo nije jedini razlog istih).

ajd sad reci

pre 5 godina

Moj suprug je mnogo vise od ovoga.Vrhunac ljubavi i paznje je bio kada je pre par dana celu ulicu i auto ocistio temeljno od snega da bih ja bez problema mogla da odvezem dete u vrtic .A pri tom je ustao u rane jutarnje sate i otisao na posao.Nijedno izgovoreno "volim te " nije jako kao "delo " skromno ali ogromno.Mi se volimo u postujemo ,svakodnevno radimo lepe stvari jedno za drugo.Kod nas nema rutine niti sablona .Svaki dan kao zadnji ,svaki minut kao prvi .Volim te Andrej !
(Andrijana, 26. januar 2019 10:50)

Da ne radi u Beograd putu kad je očistio celu ulicu čak do vrtića?

trebaO

pre 5 godina

Dobar muz bi trebao da finansijski zbrine svoju porodicu.
(Brigate Rosse, 26. januar 2019 09:22)

Smesno je i komentarisati, al' aj da ti posvetimo vreme koje apsolutno ne zasluzujes.

Jedna Mara

pre 5 godina

Mora da bude zadovoljan sobom, da radi posao koji ga ispunjava i da zaradjuje dobro ili vise od toga. Mora da je sexualno zainteresovan za svoju zenu jer ako nije, onda se neko od njih ineteresuje za treceg. Naravno sve sto ste nabrojali stoji, ali sve vazi u oba smera.

Mrmot i cokolada...

pre 5 godina

Joooj zene... Ko vas ne zna...

Kad si ovakav kakvim su rekle da ga zele onda im dosadis. Jednostavno nisi im vise izazov. Samo rijetke ce vam to otvoreno reci, inace su u vecini politicki korektne.

Mislite na to momci, prvo volite i postujte sebe.

belgrado

pre 5 godina

Alergicna sam na poslednju recenicu u tekstu. Gde pise da su kucni poslovi zeninini pa joj muskarac "pomaze"?
(Dijana, 26. januar 2019 10:04)

slazem se,
nikad se ne treba mesati u njene poslove :d

cojle manojle

pre 5 godina

Beogradjanki bi ovakav dosadio posle 2 meseca. Zaključila bi da je "emotivac" i krenula da ga vara sa nekom debelom budalom koja ne pere zube.

Andrijana

pre 5 godina

Moj suprug je mnogo vise od ovoga.Vrhunac ljubavi i paznje je bio kada je pre par dana celu ulicu i auto ocistio temeljno od snega da bih ja bez problema mogla da odvezem dete u vrtic .A pri tom je ustao u rane jutarnje sate i otisao na posao.Nijedno izgovoreno "volim te " nije jako kao "delo " skromno ali ogromno.Mi se volimo u postujemo ,svakodnevno radimo lepe stvari jedno za drugo.Kod nas nema rutine niti sablona .Svaki dan kao zadnji ,svaki minut kao prvi .Volim te Andrej !

ajd sad reci

pre 5 godina

Moj suprug je mnogo vise od ovoga.Vrhunac ljubavi i paznje je bio kada je pre par dana celu ulicu i auto ocistio temeljno od snega da bih ja bez problema mogla da odvezem dete u vrtic .A pri tom je ustao u rane jutarnje sate i otisao na posao.Nijedno izgovoreno "volim te " nije jako kao "delo " skromno ali ogromno.Mi se volimo u postujemo ,svakodnevno radimo lepe stvari jedno za drugo.Kod nas nema rutine niti sablona .Svaki dan kao zadnji ,svaki minut kao prvi .Volim te Andrej !
(Andrijana, 26. januar 2019 10:50)

Da ne radi u Beograd putu kad je očistio celu ulicu čak do vrtića?

cojle manojle

pre 5 godina

Beogradjanki bi ovakav dosadio posle 2 meseca. Zaključila bi da je "emotivac" i krenula da ga vara sa nekom debelom budalom koja ne pere zube.

Andrijana

pre 5 godina

Moj suprug je mnogo vise od ovoga.Vrhunac ljubavi i paznje je bio kada je pre par dana celu ulicu i auto ocistio temeljno od snega da bih ja bez problema mogla da odvezem dete u vrtic .A pri tom je ustao u rane jutarnje sate i otisao na posao.Nijedno izgovoreno "volim te " nije jako kao "delo " skromno ali ogromno.Mi se volimo u postujemo ,svakodnevno radimo lepe stvari jedno za drugo.Kod nas nema rutine niti sablona .Svaki dan kao zadnji ,svaki minut kao prvi .Volim te Andrej !

Magnus

pre 5 godina

Kada ove zene iz casopisa skontaju da ljubav i paznja treba da budu obostrane mozda i ne bude toliko razvoda i losih brakova (naravno ovo nije jedini razlog istih).

Mrmot i cokolada...

pre 5 godina

Joooj zene... Ko vas ne zna...

Kad si ovakav kakvim su rekle da ga zele onda im dosadis. Jednostavno nisi im vise izazov. Samo rijetke ce vam to otvoreno reci, inace su u vecini politicki korektne.

Mislite na to momci, prvo volite i postujte sebe.

Naučna fantastika

pre 5 godina

10 stvari najbolje žene


1. Ne laze

2. Nije ljubomorna

3. Zna šta hoće i ne morate da gledate u pasulj šta ona voli

4. Zna da u porodici, pogotovo sa malom decom, nema vremena ,samo za sebe, za oba roditelja

5. Dobar vam je prijatelj.

6. Dobra je osoba i niko ne treba da joj pomaže da bi postala bolja

7. Ne kukumavci

8. Ima smisla za humor i ne treba niko da je zasmejava

9. Sigurna u sebe i ne traži non stop dokaze ljubavi

10. Svi kućni poslovi su zajednička stvar, uključujući i zapusenu wc šolju

Pobednik

pre 5 godina

Alergicna sam na poslednju recenicu u tekstu. Gde pise da su kucni poslovi zeninini pa joj muskarac "pomaze"?
(Dijana, 26. januar 2019 10:04)
Jel skidaš točak sa auta, popravljaš električne prekidače, cepaš drva...? Gde piše da su to samo muški poslovi? Zaista nemam ništa protiv ženskih prava, u kući možda i češće kuvam, perem, čistim i peglam nego žena ali alergičan sam na licemerje.

emancipovan muskarac

pre 5 godina

@dijana & "emancipovane" zene,

Ako cemo o "kucnim poslovima", gde pise da je popravljanje krova, menjanje greda, crepa, trcanje kod taste da se rese ventili zbog poplave, popravljanje tableta i racunara da bi tasta igrala pasijans, cepanje drva kuci, tasti, briga o grejanju, elektro i vodoinstalacijama u kuci, kosenje trave, popravljanje i odrzavanje auta, nosenje namestaja itd itd - muski posao?

Pa bre nigde.

I znam ja da sve to mogu zene (statisticki ne bas efikasno), te da moze da se plati, ali mogu i pranje vesa i usisavanje da se plate. Sto je jos bolje, to danas rade masine, posto zene ne nose na potok ves da peru. Popravljanje krova, instalacije, seljenje namestaja i sve ovo gore navedeno, pak, masine ne mogu.

Srecno svima vama "emancipovanim" koje su emancipovane kad im treba.

Zajedno

pre 5 godina

@Pobednik
Koliko puta u godini skinete točak sa auta, popravite električne prekidače, cepate drva? 5x,50x,500x?
Da li zaista smatrate da muškarac koji živi sa suprugom ili partnerkom ne treba da učestvuje u kućnim poslovima?

Recimo on pita svaki dan šta imamo za ručak.
On ima svoj posao, ona ima svoj, doprinose zajednički budžetu.
Dok ona priprema ručak on je na tabletu ili gleda tv.
Ona završi kratke pripreme ljušćenje, seckanje, sastojci i počne da kuva, prži, šta već, često simultano na dve ringle, u međuvremenu ako nema dovoljno sudova, kad jedno završi opere, da bi moglo da se spremi isprži šta još treba... Napravi salatu. U neko doba, zavisi šta sprema, ručak je gotov. Nekad je to 30 minuta (veoma retko, recimo pastu), nekada sat i po. Postavi sto. Pozove dragog. Sednu da ručaju zajedno. Završe sa ručkom, ponekad on prenese tanjire sa stola do sudopere.
Ode u sobu. Drema, gleda TV, čita, uglavnom, odmara. Ona se baci na pranje sudova, bude tu tanjira, escajga, šerpi, tiganj, posuda za salatu.
Obuva se jedno jutro da prošeta, kaže on treba prvo da pospremiš kuću, pa kad završiš onda u šetnju. To je ženin posao.
Otpadak voćke se spušta na stočić ili kuhinjski pult kao da metar dalje ne postoji kanta.
Partneri žive zajedno, trebalo bi, makar ponekad i da čiste zajedno.
Draga će biti zahvalna i srećna što ima čoveka koji nije gost u svojoj kući.

hm

pre 5 godina

Sreca zavisi od obe osobe, a ne samo od muskaraca. Nedaj Boze da se neko ozbiljo razboli pa da vidis kako "sreca" puca kod vecine "savrsenih" parova. Ali papir trpi svasta.

Savrsen muskarac

pre 5 godina

Kuvam 90 odsto obroka,idem na pijacu I u prodavnice 99 odsto vremena,usisavam,perem,prostirem ves I odlican sam u krevetu.Niko me ne tera ,volim sve to da radim.I opet cesto ne valjam.Zenama niko ne moze da udovolji.

belgrado

pre 5 godina

Alergicna sam na poslednju recenicu u tekstu. Gde pise da su kucni poslovi zeninini pa joj muskarac "pomaze"?
(Dijana, 26. januar 2019 10:04)

slazem se,
nikad se ne treba mesati u njene poslove :d

Vagica

pre 5 godina

@papi Ja umem da zamenim točak na kolima, kao i svako ko je hteo da nauči, bilo da je muško ili žensko. Lakše je 1-2x godišnje zameniti točak, nego kuvati i prati sudove svaki dan cele godine (čak i pored mašine za pranje sudova). Imala sam momka koji nije znao da zameni sijalicu, i to mu je bilo ispod časti da radi. Nije znao ni da drži ni koristi šrafciger. Nije se ni obrazovao, nije hteo ni da trenira, pa je ludeo što meni ništa nije teško i sve me zanima, a plus i izgledam kako izgledam. Bezveze je pisati o nečemu što se svaki dan pobija u realnosti.

sve trkom

pre 5 godina

Ma, nek ste im rekli! Ovako, neki, k'o da su ih na silu oženili, pa im žene i ne pamte kada su poslednji (ili čak prvi) put od njih dobile cvet (pa makar i ubran), neki veći znak pažnje ili samo kompliment, tako da se osete ženstveno, bitno i posebno...

Možeš misliti - nekima je čudno da treba najviše da se trude oko svoje supruge, nju najviše da vole; oni bi možda pre neku drugu...?

Pa, razvedite se ljudi, pa onda volite onu koju hoćete i oko koje vam nije toliko preteško da se trudite?
Što reče neka, kada ste zainteresovani, mnogo štošta vam nije teško, ma, prosto vam je milina i "skačete" da to obavite... Hahahaha...

Znamo se, ipak, možda, mnogo više nego što mislite.

A poruka ženama - birajte one zainteresovane i motivisane; onaj što je nezadovoljan, nezainteresovan i u depri što mora biti pored vas, a ne pored neke druge..., taj, možda, i nije najbolji izbor.

Tradicional

pre 5 godina

Dobar muz bi trebao da finansijski zbrine svoju porodicu.
(Brigate Rosse, 26. januar 2019 09:22)
@
U redu ako ce zena onda da bude majka domacica posvecena kuci i porodici. Do sada sam vidjao uglavnom one sto bi da ih muz zbrine a one dokolicu popunjavaju tako sto rado idu kod frizera i u soping. Mislim ako cemo se drzati tradicionalnih vrednosti gde je uloga muskaraca da finansijski zbrine porodicu onda se i zena prema tradiciji mora brinuti o porodici tako sto ce joj biti potpuno posvecena. Od vodjenja domacinstva do brige o muzu i deci sto ne ostavlja mnogo slobodnog vremena. U vecini slucajeva se tradiciji pristupa selektivno sa odobravanjem samo onoga sto nam odgovara.

qwerty

pre 5 godina

Auuu koliko imamo automehaničara, limara, odžačara, pa drvoseca, elekticara medju komentatorima. Hahah
P.s Moja majka cepa drva. Jbg, tamo jkj se zalomilo,kuva, pere, pegla, čisti, brise... a tata placa da mu zamene prekidač.
A muža mogu da pohvalim. :-)

Ivon

pre 5 godina

Mnogi ovde osuđuju žene koje ne znaju da urade ovaj ili onaj muški posao. To uopšte nije merodavno. Kao žena sve poslove oko auta radim ja (vožnja na zamenu guma, kod majstora, da se operu, da se nađe optimalna ruta kada se negde ide itd.) jer moj muž ne vozi auto. Takođe šta god treba u kući da se organizuje od majstora, kupovine namirnica do najsitnijeg detalja oko deteta radim ja. On mi što bi klinci rekli casual pomogne kada podviknem i poludim skroz jer ga primarna porodica nije naučila osnovnim stvarima. Dobar je čovek to mi je najbitnije i ne bi učinio da se zbog njega osećam loše ali "mamin sin" iz "kruga dvojke" ima svoje manjkavosti. Da, i mnogo više zarađujem. Ovo sve pišem iz desetogodišnjeg bračnog staža. Ne da bih se žalila već da neko mlađi pročita neku realnu stvar a ne ulepšavanje kako se često život u dvoje predstavlja. Ništa nije idealno i svako treba da pronađe šta mu odgovara i koliko.

vajgadu

pre 5 godina

Moj suprug je mnogo vise od ovoga.Vrhunac ljubavi i paznje je bio kada je pre par dana celu ulicu i auto ocistio temeljno od snega da bih ja bez problema mogla da odvezem dete u vrtic .A pri tom je ustao u rane jutarnje sate i otisao na posao.Nijedno izgovoreno "volim te " nije jako kao "delo " skromno ali ogromno.Mi se volimo u postujemo ,svakodnevno radimo lepe stvari jedno za drugo.Kod nas nema rutine niti sablona .Svaki dan kao zadnji ,svaki minut kao prvi .Volim te Andrej !
(Andrijana, 26. januar 2019 10:50)
patetika level pro

mihailo

pre 5 godina

1. Da je pri keshu.
2. Da je pun kesha.
3. Vidi pod 1.
...
10. Da ima dobru kucu/stan, auto, platu
...
999. Da je pri keshu.
1000. Da je macho i djubre.

trebaO

pre 5 godina

Dobar muz bi trebao da finansijski zbrine svoju porodicu.
(Brigate Rosse, 26. januar 2019 09:22)

Smesno je i komentarisati, al' aj da ti posvetimo vreme koje apsolutno ne zasluzujes.

a i u tom "odnosu" puž ima rogove, a ne ja

pre 5 godina

@salerno

Ja se razmišljam da, barem na neko vreme, nabavim puža, umesto muža.
Jednostavno - više je kućni tip, lakše ga je pratiti, jer je spor i ostavlja više tragova; a i zanimljiviji je nego neki odsutan i nezainteresovan, a za ostalo ću da istrpim, navikla sam.

A vi se zapitajte zašto bi neke žene ipak nabavile ljubimca, nego da budu sa nekima od vas, toliko požrtvovanim, fokusiranim, pažljivim, zainteresovanim i zanimljivim... - kada su u pitanju druge žene?

mister

pre 5 godina

@Dijana
Dobro, izvolte onda ispred kuce da uneses kofu sa drvima koje si prethodnog leta na 40 stepeni uredno slagala dok sam ja pio nes frape sa drugom. Izvoli operi auto kad si tako lepo sposobna, a pre toga muci muku kako da nadjes dobrog majstora da ga pritegne za letovanje. Kad smo kod letovanja moje je samo da spakujem svoje stvari i odaberem muziku, a ti se snadji kako ces da nas odvezes do odredista, gde ces da sipas gorivo, kojin putem ces da ides, kada krenuti da se izbegne guzva i sl. Kada stignemo, ja idem po kljuc i ocekujem da se moja 2 kofera i ogromna torba stvore u sobi dok ja javim prijateljima da sam stigao. Menjanje guma je takodje tvoj posao, nosenje kesa iz prodavnice, sitne popravke po kuci, sve, sve...ne zanima me sto ti vodokotlic kaplje ja ocekujem da se popravi.i jos mnogo toga

Za Papija

pre 5 godina

Ja umem da zamenim tocak.J...vas podele na muske i zenske poslove.Posao je posao a ko zna da ga obovi i treba da se angazuje.Aj mi recite muski koji zive sami,da li ne znate da operete tanjir?

Jedna Mara

pre 5 godina

Mora da bude zadovoljan sobom, da radi posao koji ga ispunjava i da zaradjuje dobro ili vise od toga. Mora da je sexualno zainteresovan za svoju zenu jer ako nije, onda se neko od njih ineteresuje za treceg. Naravno sve sto ste nabrojali stoji, ali sve vazi u oba smera.

D

pre 5 godina

Mamini sinovi koji samo kukaju kako su zene sponzoruse,a sanjaju da im jedna takva bude zena.Sa normalnom i pametnom zenom ne znaju sta ce.Otprilike danasnji profil muskarca u Srbiji.A ovde se prica o "idealnom".

Nikolina

pre 5 godina

Moj muž mora od svoje mame da krije da mi je kupio i čokoladu,a kamoli išta drugo da mi pomogne ili uradi... Balkanski kompleksi još uvek rasturaju mnoge brakove i veze,tako dok čitam ovaj spisak,deluje mi kao bajka... Nažalost ima nas i takvih. ?

Sofija

pre 5 godina

Pobedniče, da li znate da mnogi muškarci uopšte nemaju blage veze kad je elektrika u pitanju, neki ne znaju ni gumu na biciklu da promene. Uzgred, ja cepam drva i uživam u tome.

Sabre

pre 5 godina

Ovo su bukvalno takodje kategorije za friendzone. Kada se istima doda dobro i relativno cesto radi one stvari sa vama, i lozite se na njega i kad ne mozete da objasnite zasto.. e onda vec imamo dugotrajnu srecnu vezu. Kada toga nema, onda sa svim ovim ostalim postaje rogonja :)

Hm

pre 5 godina

Mrmot i cokolada..., 26. januar 2019 11:15)
Pa i vi ste potpuno iste. Normalne vam dosade, nista se ne desava, ali koja vas vozi toplo hladno njoj skidate zvezde. Morate da joj se dokazete da vredite.

Ma daj

pre 5 godina

Ko danas cepa drva? Pa mladji muskarci ne umeju ni licnu da zamene na starim osiguracima, a o gumi da ne pricam. Bivsi muz moje drugarice nije umeo bukvalno nista da uradi, potpuno nesposoban covek. Koliko ih poznajem koji ne umeju da voze. Sramota.

Tanja

pre 5 godina

Posle mnogo gadnog iskustva sa ženomrscem koji u ženi vidi funkciju, a ne ljudsko biće, u sretnoj sam vezi sa ovakvim muškarcem. Problem je što ljudi, ni muškarci ni žene, ne kapiraju da je prava muževnost upravo u tim stvarima i u medjusobnoj ljubavi i poštovanjnu, a ne u mentalnoj buzdovanštini i nametanju rodnih uloga Saudi Arabije. I što su buzdovani obično dobri ljubavnici pa se žene prime, pomisle evo pravog mužjaka. Taj ko vas ne poštuje nije muško. Odličan - drugačiji, ali odličan - seks možete imati i sa pravim muškarcem, koji vas voli i poštuje. Štaviše, s godinama, takav odnos u svakom pogledu može biti samo bolji. Žene, iz ličnog iskustva - nemojte da vas prevari sirovost u glavi, sirovost u telu, ni to što vas uzima divlje - taj vas ne voli, ne ceni misli da ste u odnosu na njega niže biće, čak niste ni biće vi ste funkcija koja ispunjava njegove potrebe, kad mu niste potrebne on vas okači na čiviluk do sledećeg puta kad mu zatrebate. Vi ste kao stolica, vaša vrednost je u upotrebnoj vrednosti. Želite li to?

Uhbbi

pre 5 godina

Samo nezrele zene ne cene ovakve muskarce. Uz to i da pristojno izgleda i da je vredan i prefuzimljiv u poslu...pun pogodak( pri tom mislim na muskarca koji se trudi da menja zivot na bolje, umesto da okrivljuje nasledstvo koje nema, drzavu, drustvo...)
Samo mlad muskarac u dvadesetim misli da muskarci ovakvog tipa treba da igraju igrice umesto da budu fini momci... Samo mlade devojke u dvadesetim, neizivljene i duhovno nerazvinene nece postovati ovakvog muskarca.
Mnogi muskarci i jesu dosta lenji da pomazu zeni, dodju s posla i legnu, dok te iste njihove zene nastavljaju da rade po kuci, sto im oni ne racunaju u rad, vec obavezu, i to ne mnogo tesku. A onda prica muz da zena odbija sex. Zgadio joj se sebicluk i DA, umorna je.
Mada, ima i lenjih na obe strane.
I da, danasnji mladi muskarac, buduci muz, ne zna osigurac u kuci da zameni, kao sto mnoge mlade zene ne umeju da kuvaju.
Muski grubi poslovi se jako retko obavljaju, kuca se kreci i namestaj pomera jednom godisnje, na primer, dok prosecna zena svakodnevno radi po kuci.
Danas, doduse, sve moze da se plati i nadomesti, a onda se pitam cemu zajednica vodi...

sima

pre 5 godina

Kakav obrt! Do poslednjeg je muskarac frendzonovan gde se od zene ne ocekuje nista, i onda u poslednjem se zena stavlja na svoje mesto. Pa ne-ve-ro-va-tno.

Nikola

pre 5 godina

Zavisi samo od opcija koje ima. Možete ispuniti sve sa liste, ali ako ima bolju opciju od vas, pa pa. A možete i pola sa liste raditi pa da bude dovoljno, ako nema bolju opciju. Nije nauka.

miki

pre 5 godina

Gomila gluposti. Ko je takav, brzo bude prezren jer ne predstavlja izazov zeni. Budite onakvi kakvi jeste i ne menjajte se nikada i ni zbog jedne zene. Cim se promenite i priklonite, savladani ste i pobedjeni. Surovo zvuci ali je tako.

Mojo

pre 5 godina

Biologija je jasna, sve ostalo su prazne priče. Žene traže snagu, sigurnost i dominantan karakter. Muškarci koji poveruju u priču kako ženama treba neko ko bi im pomagao u peglanju i slične gluposti, završavaju kao kućne pomoćnice, dok njihove žene maštaju o nekom ko bi ih zadovoljio, a zatim poslao u kuhinju da mu spreme ručak. Što više ženskih prohteva muškarac ispunjava, ženi je sve neprivlačniji.

sve trkom

pre 5 godina

@Bobić

Ne boj se, dovoljno sam ja dobra (cenim), Bogu hvala, da ne moram da se brinem... Nek se brine on, ako me (nakon što sam mu zaista bila verna i posvećena), izgubi. A, za Vašu informaciju, Bogu hvala, nisam ni ružna.
Ali, nisam (cenim) ni glupa, ni naivna, a možda mogu na drugom mestu dovoljno dobro, ako već sa njim ne mogu, ali to je možda već previše detalja...

Poenta je - možete da (se) zafrkavate sve dok vam druga strana pušta i toleriše, najčešće. Kada vam oduzme svoje vreme i poverenje, onda se zafrkavajte sami sa sobom (oni kojima je do toga).

mladež

pre 5 godina

Srećna kada me suprug podrži da se počastim malo sa strane. Godinama unazad to nije ugrozilo našu vezu, samo je ojačalo. Obožavam ga :)
(Srećna, 26. januar 2019 14:52)
@
Zoveš se Jelena, Jelena?

Andrijana

pre 5 godina

odgovor na "ajd sad reci " .Naucite da citate i da razumete tekst koji citate .Inace uvek ce biti onih koji traze trun i u najcistijima.I nije lepo sto ste kopirali komentar pa skupljate lajkove na moj zivot .bzvz .Ali samo napred ! Ako vas to ispunjava

Beogradjnka

pre 5 godina

Beogradjanki bi ovakav dosadio posle 2 meseca. Zaključila bi da je "emotivac" i krenula da ga vara sa nekom debelom budalom koja ne pere zube.


Mislis neki koji nije iz Beograda :). Po tvojoj klasifikaciji tako ispada.

tasmanijska djavolica

pre 5 godina

Moj muz je 8/10 ali, ne treba meni niko da uradi ono sto mogu i sama. Ja bolje operem sudove, oribam wc i sredim kucu. On meni nekad spremi rucak i voli da pomogne u kuhinji i to je ok ali s druge strane dasku od wc solje koja se klima vec tri meseca nece da zameni, takodje jedan civiluk i jedna vrata od visece kuhinje koja je skinuo da ne vise i tako stoje vec dva meseca. Ja to ne umem i tu mi treba pomoc al njemu ne smeta. A kuvati znam i sama i sve oko
sredjivanja radim bolje od njega. Po ovim
merilima on je idealan a to sto ga ne zanima sto je kuca u raspadu to nista.

primer iz prakse

pre 5 godina

Magnus@

Kad muškarci to shvate, biće možda dobro, a ne da se žene zato što su ih mnoge pre odbacile, pa uzeli onu koja ih je htela i oko koje I'm je teško da se trude dok očigledno žude za drugima?

Bane

pre 5 godina

Jos dok sam bio momak ucili su me stariji da to sto zene pricaju ne treba uzimati za ozbiljno vec samo gledati sebe i terati po svom da ona trci za tobom, i da stalno pokusava da te promeni, da stalno ceka i nada se da ces postati bolji jer ako joj ucinis sve potaman, uzece to zdravo za gotovo a krenuce da izmislja i da ti trazi mane.
Sta god ko mislio, i kako god me kategorizovao zbog ovog sto cu da napisem, moram da kazem da su bili u pravu.
Nikada me ni jedna nije ostavila dok je ja nisam oterao. Cesto sam zbog svog odnosa prema zenama bio kritikovan od strane svojih drugova ali eto....na kraju su neke od njih tako brizne, pazljive i pune ljubavi ostavile njihove zene zbog drugih koji su cinili "da se ponovo osete zivim".

pk

pre 5 godina

odgovor na "ajd sad reci " .Naucite da citate i da razumete tekst koji citate .Inace uvek ce biti onih koji traze trun i u najcistijima.I nije lepo sto ste kopirali komentar pa skupljate lajkove na moj zivot .bzvz .Ali samo napred ! Ako vas to ispunjava
(Andrijana, 26. januar 2019 12:37)
umetnice, razmak posle tacke ili zareza, ne pre. ok?
suštinski, nepismena si. mogla bi u školu kad jablan ocisti sneg do skole...

Kalendarko

pre 5 godina

Partneri žive zajedno, trebalo bi, makar ponekad i da čiste zajedno.
Draga će biti zahvalna i srećna što ima čoveka koji nije gost u svojoj kući.
(Zajedno, 26. januar 2019 17:59)

Ne razumem, je l' neko odabrao tog partnera umesto vas? Ja sve sam radim po kući i u kući, ali neće me nijedna jer sam neprivlačan fizički. Neki drugi je takođe vredan i voljan da obavlja najveći deo posla po kući, ali ne zarađuje dovoljno. Treći nije dobar u krevetu. Četvrti se čuje ponekad sa majkom. Peti voli da gleda sport i tako dalje, i tako bliže. Nema savršenog za vas. Same birate. Birajte bolje.

VJ

pre 5 godina

@MGTOW

Wow! :))

Kakav komentar pa još počet sa Drage dame :D
Zamalo da pomislimo da ste iskreni sa tim 'drage'.

Znate kako, muškaraca ima manje nego žena. Kad oduzmete nasilnike, bahate, pijance, narkomane, nekulturne i proste, i one koji gaje naklonost ka drugim muškarcima, zatim i oženjene, bude ih još manje.

Onda gledate da od tih dostupnih , odnosno dostupnih koje poznajete, nađete sebi momka, čoveka, životnog partnera, ljubav.

Nije da je izbor baš veliki, ni za 'vas' ni za 'nas'.

Niko nije savršen, niti se to traži.

Na prvom mestu treba da je ČOVEK.

Neko neće umeti sa decom, neko neće želeti decu. Neko kašičicu u životu neće oprati, neko će pušiti zimi u kući iako zna da ste astmatičar.
Neko će pored svoje viđati i druge žene. Sve to i obrnuto, ima raznih žena, neke samo troše, ne rade, ne kuvaju...

Treba imati i malo sreće da u neko ('pravo') vreme pronađete osobu koja vam odgovara i kojoj odgovarate i sa kojom možete zajedno kroz život.
Kad ste sami, kažu mnogo biraš. Kad si sa nekim, kažu ti si birao/la, sam(a) si kriv(a).

Neki se nikada nesretnu , a možda se mimoiđu na ulici .

Samo bez gorčine i generalizacija na osnovu prethodnih iskustava, lepljenja etiketa muškarcima i ženama, jer onda su šanse još manje da nađete nekoga i budete sretni.

ima i toga

pre 5 godina

@Bobić

Ne trče muškarci uvek za (naj)boljim ženama, već nekad za nekakvim drugačijim tipovima njih...
A takvi već, ne trebaju svakoj...

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 5 godina

Gomila gluposti, ne radite vise od pola od ovoga u tekstu i svaka je vasa, budete li radili sve kao u tekstu prijateljska zona vam ne gine.

Veštica iz Porto Bella

pre 5 godina

Bane, Bane, ti jesi surov prema ženama, ali te tvoja Saška ne ostavlja jer je ubijena u pojam zbog svih uvreda, poniženja i prevara koje si joj priredio. Pored svega ide svakog dana u fabriku da radi, a ti i dalje nigde ne radiš. Ostale žene koristiš i odbaciš, to je jasno. Ali to ne znači da si mnogo pametan, već da si vešt manipulator.

Goxy

pre 5 godina

@(Andrijana, 26. januar 2019 10:50) 

Pih! Da je neki muškarac, poručio bi avionskom poštom sveže lale iz Holandije i njihovim laticama prekrio put do vrtića.

Srećna

pre 5 godina

Srećna kada me suprug podrži da se počastim malo sa strane. Godinama unazad to nije ugrozilo našu vezu, samo je ojačalo. Obožavam ga :)

Una

pre 5 godina

Čitajući komentare, problem je jer muškarci neće ništa da rade u kući, sve padne na ženu i ona nema ni za šta vremena, samim tim ni za "druženje" sa njim, dok on ima višak vremena a to je veliki problem. Kao dodatno dete, a ne partner. Tu je zakazalo kućno vaspitanje takvih muškaraca.
Zatim, mnogi spominju friend-zonu. Da joj se sviđate, bila bi sa vama, jednostavno je. Pošto joj se ne sviđate, možete da šenite oko nje ili da tražite neku kojoj se sviđate, to je samo vaša odluka. Jednostavno je.
Treći problem je što misle da ćeneka da trči za njima ako su buzdovani i bahati. Ako vam treba takva, samo napred i bez žaljenja kasnije, opet je to vaša odluka.
Još, većina muškaraca smatra da zaslužuje najlepše, najvrednije i najbogatije i sve naj žene. Većinu koju vidim, treba da su srećni što su uopšte našli neku, a uglavnom su im to omogućile mame i tate tako što su im našli posao i kupilo stan.
Zamislite svoju ćerku sa neki kao što ste vi, pa će vam biti jasno... Mada, neki miškarci mrze i rođenu decu (ne daju alimentaciju i slično...).
Potražite problem u vama.
Ovo navedeno u tekstu je najnormalnija stvar za život sa bilo kim.

nzn

pre 5 godina

@Dijana
Ne znam, gde pise da je nosenje teskih stvari (namestaj npr) muski posao? Ili obavljanje svih fizicki tezih poslova? Ako neces da vuces i nosis onda ces da peres i kuvas. I to je to.

daTiObjasnim

pre 5 godina

Pa sto se udajete za pijance, kockare i barabe ? Odlucite se vec jednom sta vam treba. Jedno pricate, drugo mislite a trece radite.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Horatio Caine, 26. januar 2019 18:02)

Zato sto su oni 40% muske populacije. Pogotovo u manjim mestima i u selima. U maminom selu vecina mladjih muskaraca pijanci, domaceg vina i rakije kolko hoces, kad se zavrsi setva, zetva, skupljaju se jedan kod drugog i udri po picu. A posle se pitaju sto nijedna zena nece da se udaje u selo. Isto tako u nekim manjim gradovima.

MGTOW

pre 5 godina

Драге даме,


Како сте само успеле - у огромној већини - да се удате за баш те мушкарце на које се сада жалите?

Зар је могуће да није постојао баш ниједан мушкарац у вашем окружењу који је деловао као да би могао да ради све ове ствари са овог списка па да се удате за њега?

Али не - то у вашим очима није мушко. Ем није мушко, ем га држите у friend зони, ако и толико можете да га поднесете.

Јер ви такве мушкарце не подносите - они за вас једноставно нису мушко. Бар док не пређете четрдесету.

Мушко је тај бахати и задригли Балканац који неће да устане да закорачи метар до канте за ђубре да баци воћку него је оставља на сто вама да је ви баците.

Мушко је тај трут из круга двојке што ништа не ради и што не вози и што не мења осигурач. Њега сте изабрале. За њега сте се удале. Њему сте родиле децу. Па сте се сад развеле или сте пред разводом, па вам треба неки који све ово ради.

Хвала лепо, ви нама такве не требате.

Ви, јадне, ни случајно нисте криве за своје животне изборе и одлуке. Ово је 21. век. Немојте да ми кажете да вас је неко натерао да се удате за тог мушкарца на кога сада кукате.

Али њега од првог дана, па до сада, једноставно није брига за вас - и ви то добро знате. И управо због тога сте га и изабрале - а то је нешто што још увек нисте у стању - просто се не усуђујете - себи да признате.

Како бирате, тако ће вам бити.

Мислите о томе.

Зато сте и саме.

Gde su žene koje cene to sa spiska?

pre 5 godina

Ko danas cepa drva? Pa mladji muskarci ne umeju ni licnu da zamene na starim osiguracima, a o gumi da ne pricam. Bivsi muz moje drugarice nije umeo bukvalno nista da uradi, potpuno nesposoban covek. Koliko ih poznajem koji ne umeju da voze. Sramota.
(Ma daj, 26. januar 2019 20:59)
Cepam drva poodavno, licne ne menjam već kupujem nove osigurače starog tipa jer je opasno menjati licne na svoju ruku, zbog par dinara uštede možete napraviti požar. Menjam prekidače, utičnice, grejač u bojleru, kanalizacione cevi, filtere na kolima... kuvam, pravim i par vrsta kolača... peglom i veš mašinom rukujem od punoletstva, par godina mi fali do 40 i još uvek neoženjen...

komparativna prednost nepreradjena u Fotošopu

pre 5 godina

@Kalendarko

Ko te je to ubedio da si neprivlačan fizički (kako sam pišeš), posebno pored tolikog posla po kući i trčkaranja tamo-amo? Jesu li problem današnji standardi lepote nasilno nametnuti od strane nekih medija i estetske hirurgije (ne sekiraj se oko toga, malo ko iole zreo i inteligentan to uzima za poželjno)? Da nisi prestrog prema sebi, jer se ne uklapaš u neki kalup, napravljen prema nekom drugom?
Ne dopada se svakoj isti tip muškarca (napravi i svoju malu "anketu" medju poznanicama, ako mi ne veruješ), evo meni se na primer dopadaju muškarci ovalnog lica, iako neki mediji kažu da bi trebalo drugačije (čuveni stereotip o muškarcima četvrtastog lica).

Ne možeš videti sebe očima drugoga i neko kome se ti svidiš, vrlo verovatno će te gledati na poseban način, u skladu sa mnogim delovima tvoje ličnosti, ne samo fizičkim izgledom, doživeće te na druge načine (radovaće ti se, voleće da provodi vreme sa tobom (nadam se)...) i to zasigurno NIJE samo fraza, mnogi su primetili da se tako nešto stvarno dešava, da je privlačnost mnogo kompleksnija stvar od pukog fizičkog izgleda.
Opusti se, imaj više samopouzdanja i uživaj u stvarima koje te interesuju, a koje su za tebe od koristi (usavršavaj se na zdrave (neštetne) načine kolko god si u mogućnosti) i ceni svoju jedinstvenost, svoje dobre strane koje sigurno imaš? Mani se časopisa, sajtova i društvenih mreža - najveći deo toga (verujem) je fejk.

iz mase

pre 5 godina

poslednje godine, kada je veci deo domacinstva na meni zbog poslova, sto obavljam revnosno i maltene sa zadovoljstvom, nikad manje paznje. samo siktanje. interesting.

cojle manojle

pre 5 godina

Beogradjanki bi ovakav dosadio posle 2 meseca. Zaključila bi da je "emotivac" i krenula da ga vara sa nekom debelom budalom koja ne pere zube.

Srećna

pre 5 godina

Srećna kada me suprug podrži da se počastim malo sa strane. Godinama unazad to nije ugrozilo našu vezu, samo je ojačalo. Obožavam ga :)

Pobednik

pre 5 godina

Alergicna sam na poslednju recenicu u tekstu. Gde pise da su kucni poslovi zeninini pa joj muskarac "pomaze"?
(Dijana, 26. januar 2019 10:04)
Jel skidaš točak sa auta, popravljaš električne prekidače, cepaš drva...? Gde piše da su to samo muški poslovi? Zaista nemam ništa protiv ženskih prava, u kući možda i češće kuvam, perem, čistim i peglam nego žena ali alergičan sam na licemerje.

Andrijana

pre 5 godina

Moj suprug je mnogo vise od ovoga.Vrhunac ljubavi i paznje je bio kada je pre par dana celu ulicu i auto ocistio temeljno od snega da bih ja bez problema mogla da odvezem dete u vrtic .A pri tom je ustao u rane jutarnje sate i otisao na posao.Nijedno izgovoreno "volim te " nije jako kao "delo " skromno ali ogromno.Mi se volimo u postujemo ,svakodnevno radimo lepe stvari jedno za drugo.Kod nas nema rutine niti sablona .Svaki dan kao zadnji ,svaki minut kao prvi .Volim te Andrej !

mister

pre 5 godina

@Dijana
Dobro, izvolte onda ispred kuce da uneses kofu sa drvima koje si prethodnog leta na 40 stepeni uredno slagala dok sam ja pio nes frape sa drugom. Izvoli operi auto kad si tako lepo sposobna, a pre toga muci muku kako da nadjes dobrog majstora da ga pritegne za letovanje. Kad smo kod letovanja moje je samo da spakujem svoje stvari i odaberem muziku, a ti se snadji kako ces da nas odvezes do odredista, gde ces da sipas gorivo, kojin putem ces da ides, kada krenuti da se izbegne guzva i sl. Kada stignemo, ja idem po kljuc i ocekujem da se moja 2 kofera i ogromna torba stvore u sobi dok ja javim prijateljima da sam stigao. Menjanje guma je takodje tvoj posao, nosenje kesa iz prodavnice, sitne popravke po kuci, sve, sve...ne zanima me sto ti vodokotlic kaplje ja ocekujem da se popravi.i jos mnogo toga

mihailo

pre 5 godina

1. Da je pri keshu.
2. Da je pun kesha.
3. Vidi pod 1.
...
10. Da ima dobru kucu/stan, auto, platu
...
999. Da je pri keshu.
1000. Da je macho i djubre.

Mrmot i cokolada...

pre 5 godina

Joooj zene... Ko vas ne zna...

Kad si ovakav kakvim su rekle da ga zele onda im dosadis. Jednostavno nisi im vise izazov. Samo rijetke ce vam to otvoreno reci, inace su u vecini politicki korektne.

Mislite na to momci, prvo volite i postujte sebe.

miki

pre 5 godina

Gomila gluposti. Ko je takav, brzo bude prezren jer ne predstavlja izazov zeni. Budite onakvi kakvi jeste i ne menjajte se nikada i ni zbog jedne zene. Cim se promenite i priklonite, savladani ste i pobedjeni. Surovo zvuci ali je tako.

belgrado

pre 5 godina

Alergicna sam na poslednju recenicu u tekstu. Gde pise da su kucni poslovi zeninini pa joj muskarac "pomaze"?
(Dijana, 26. januar 2019 10:04)

slazem se,
nikad se ne treba mesati u njene poslove :d

emancipovan muskarac

pre 5 godina

@dijana & "emancipovane" zene,

Ako cemo o "kucnim poslovima", gde pise da je popravljanje krova, menjanje greda, crepa, trcanje kod taste da se rese ventili zbog poplave, popravljanje tableta i racunara da bi tasta igrala pasijans, cepanje drva kuci, tasti, briga o grejanju, elektro i vodoinstalacijama u kuci, kosenje trave, popravljanje i odrzavanje auta, nosenje namestaja itd itd - muski posao?

Pa bre nigde.

I znam ja da sve to mogu zene (statisticki ne bas efikasno), te da moze da se plati, ali mogu i pranje vesa i usisavanje da se plate. Sto je jos bolje, to danas rade masine, posto zene ne nose na potok ves da peru. Popravljanje krova, instalacije, seljenje namestaja i sve ovo gore navedeno, pak, masine ne mogu.

Srecno svima vama "emancipovanim" koje su emancipovane kad im treba.

Mojo

pre 5 godina

Biologija je jasna, sve ostalo su prazne priče. Žene traže snagu, sigurnost i dominantan karakter. Muškarci koji poveruju u priču kako ženama treba neko ko bi im pomagao u peglanju i slične gluposti, završavaju kao kućne pomoćnice, dok njihove žene maštaju o nekom ko bi ih zadovoljio, a zatim poslao u kuhinju da mu spreme ručak. Što više ženskih prohteva muškarac ispunjava, ženi je sve neprivlačniji.

Bane

pre 5 godina

Jos dok sam bio momak ucili su me stariji da to sto zene pricaju ne treba uzimati za ozbiljno vec samo gledati sebe i terati po svom da ona trci za tobom, i da stalno pokusava da te promeni, da stalno ceka i nada se da ces postati bolji jer ako joj ucinis sve potaman, uzece to zdravo za gotovo a krenuce da izmislja i da ti trazi mane.
Sta god ko mislio, i kako god me kategorizovao zbog ovog sto cu da napisem, moram da kazem da su bili u pravu.
Nikada me ni jedna nije ostavila dok je ja nisam oterao. Cesto sam zbog svog odnosa prema zenama bio kritikovan od strane svojih drugova ali eto....na kraju su neke od njih tako brizne, pazljive i pune ljubavi ostavile njihove zene zbog drugih koji su cinili "da se ponovo osete zivim".

nzn

pre 5 godina

@Dijana
Ne znam, gde pise da je nosenje teskih stvari (namestaj npr) muski posao? Ili obavljanje svih fizicki tezih poslova? Ako neces da vuces i nosis onda ces da peres i kuvas. I to je to.

ajd sad reci

pre 5 godina

Moj suprug je mnogo vise od ovoga.Vrhunac ljubavi i paznje je bio kada je pre par dana celu ulicu i auto ocistio temeljno od snega da bih ja bez problema mogla da odvezem dete u vrtic .A pri tom je ustao u rane jutarnje sate i otisao na posao.Nijedno izgovoreno "volim te " nije jako kao "delo " skromno ali ogromno.Mi se volimo u postujemo ,svakodnevno radimo lepe stvari jedno za drugo.Kod nas nema rutine niti sablona .Svaki dan kao zadnji ,svaki minut kao prvi .Volim te Andrej !
(Andrijana, 26. januar 2019 10:50)

Da ne radi u Beograd putu kad je očistio celu ulicu čak do vrtića?

Beogradjnka

pre 5 godina

Beogradjanki bi ovakav dosadio posle 2 meseca. Zaključila bi da je "emotivac" i krenula da ga vara sa nekom debelom budalom koja ne pere zube.


Mislis neki koji nije iz Beograda :). Po tvojoj klasifikaciji tako ispada.

Nije sve u parama nesto je i u novcu

pre 5 godina

Gomila gluposti, ne radite vise od pola od ovoga u tekstu i svaka je vasa, budete li radili sve kao u tekstu prijateljska zona vam ne gine.

Savrsen muskarac

pre 5 godina

Kuvam 90 odsto obroka,idem na pijacu I u prodavnice 99 odsto vremena,usisavam,perem,prostirem ves I odlican sam u krevetu.Niko me ne tera ,volim sve to da radim.I opet cesto ne valjam.Zenama niko ne moze da udovolji.

pk

pre 5 godina

odgovor na "ajd sad reci " .Naucite da citate i da razumete tekst koji citate .Inace uvek ce biti onih koji traze trun i u najcistijima.I nije lepo sto ste kopirali komentar pa skupljate lajkove na moj zivot .bzvz .Ali samo napred ! Ako vas to ispunjava
(Andrijana, 26. januar 2019 12:37)
umetnice, razmak posle tacke ili zareza, ne pre. ok?
suštinski, nepismena si. mogla bi u školu kad jablan ocisti sneg do skole...

vajgadu

pre 5 godina

Moj suprug je mnogo vise od ovoga.Vrhunac ljubavi i paznje je bio kada je pre par dana celu ulicu i auto ocistio temeljno od snega da bih ja bez problema mogla da odvezem dete u vrtic .A pri tom je ustao u rane jutarnje sate i otisao na posao.Nijedno izgovoreno "volim te " nije jako kao "delo " skromno ali ogromno.Mi se volimo u postujemo ,svakodnevno radimo lepe stvari jedno za drugo.Kod nas nema rutine niti sablona .Svaki dan kao zadnji ,svaki minut kao prvi .Volim te Andrej !
(Andrijana, 26. januar 2019 10:50)
patetika level pro

sima

pre 5 godina

Kakav obrt! Do poslednjeg je muskarac frendzonovan gde se od zene ne ocekuje nista, i onda u poslednjem se zena stavlja na svoje mesto. Pa ne-ve-ro-va-tno.

Andrijana

pre 5 godina

odgovor na "ajd sad reci " .Naucite da citate i da razumete tekst koji citate .Inace uvek ce biti onih koji traze trun i u najcistijima.I nije lepo sto ste kopirali komentar pa skupljate lajkove na moj zivot .bzvz .Ali samo napred ! Ako vas to ispunjava

a i u tom "odnosu" puž ima rogove, a ne ja

pre 5 godina

@salerno

Ja se razmišljam da, barem na neko vreme, nabavim puža, umesto muža.
Jednostavno - više je kućni tip, lakše ga je pratiti, jer je spor i ostavlja više tragova; a i zanimljiviji je nego neki odsutan i nezainteresovan, a za ostalo ću da istrpim, navikla sam.

A vi se zapitajte zašto bi neke žene ipak nabavile ljubimca, nego da budu sa nekima od vas, toliko požrtvovanim, fokusiranim, pažljivim, zainteresovanim i zanimljivim... - kada su u pitanju druge žene?

Magnus

pre 5 godina

Kada ove zene iz casopisa skontaju da ljubav i paznja treba da budu obostrane mozda i ne bude toliko razvoda i losih brakova (naravno ovo nije jedini razlog istih).

D

pre 5 godina

Mamini sinovi koji samo kukaju kako su zene sponzoruse,a sanjaju da im jedna takva bude zena.Sa normalnom i pametnom zenom ne znaju sta ce.Otprilike danasnji profil muskarca u Srbiji.A ovde se prica o "idealnom".

trebaO

pre 5 godina

Dobar muz bi trebao da finansijski zbrine svoju porodicu.
(Brigate Rosse, 26. januar 2019 09:22)

Smesno je i komentarisati, al' aj da ti posvetimo vreme koje apsolutno ne zasluzujes.

Tradicional

pre 5 godina

Dobar muz bi trebao da finansijski zbrine svoju porodicu.
(Brigate Rosse, 26. januar 2019 09:22)
@
U redu ako ce zena onda da bude majka domacica posvecena kuci i porodici. Do sada sam vidjao uglavnom one sto bi da ih muz zbrine a one dokolicu popunjavaju tako sto rado idu kod frizera i u soping. Mislim ako cemo se drzati tradicionalnih vrednosti gde je uloga muskaraca da finansijski zbrine porodicu onda se i zena prema tradiciji mora brinuti o porodici tako sto ce joj biti potpuno posvecena. Od vodjenja domacinstva do brige o muzu i deci sto ne ostavlja mnogo slobodnog vremena. U vecini slucajeva se tradiciji pristupa selektivno sa odobravanjem samo onoga sto nam odgovara.

Nikolina

pre 5 godina

Moj muž mora od svoje mame da krije da mi je kupio i čokoladu,a kamoli išta drugo da mi pomogne ili uradi... Balkanski kompleksi još uvek rasturaju mnoge brakove i veze,tako dok čitam ovaj spisak,deluje mi kao bajka... Nažalost ima nas i takvih. ?

Zajedno

pre 5 godina

@Pobednik
Koliko puta u godini skinete točak sa auta, popravite električne prekidače, cepate drva? 5x,50x,500x?
Da li zaista smatrate da muškarac koji živi sa suprugom ili partnerkom ne treba da učestvuje u kućnim poslovima?

Recimo on pita svaki dan šta imamo za ručak.
On ima svoj posao, ona ima svoj, doprinose zajednički budžetu.
Dok ona priprema ručak on je na tabletu ili gleda tv.
Ona završi kratke pripreme ljušćenje, seckanje, sastojci i počne da kuva, prži, šta već, često simultano na dve ringle, u međuvremenu ako nema dovoljno sudova, kad jedno završi opere, da bi moglo da se spremi isprži šta još treba... Napravi salatu. U neko doba, zavisi šta sprema, ručak je gotov. Nekad je to 30 minuta (veoma retko, recimo pastu), nekada sat i po. Postavi sto. Pozove dragog. Sednu da ručaju zajedno. Završe sa ručkom, ponekad on prenese tanjire sa stola do sudopere.
Ode u sobu. Drema, gleda TV, čita, uglavnom, odmara. Ona se baci na pranje sudova, bude tu tanjira, escajga, šerpi, tiganj, posuda za salatu.
Obuva se jedno jutro da prošeta, kaže on treba prvo da pospremiš kuću, pa kad završiš onda u šetnju. To je ženin posao.
Otpadak voćke se spušta na stočić ili kuhinjski pult kao da metar dalje ne postoji kanta.
Partneri žive zajedno, trebalo bi, makar ponekad i da čiste zajedno.
Draga će biti zahvalna i srećna što ima čoveka koji nije gost u svojoj kući.

MGTOW

pre 5 godina

Драге даме,


Како сте само успеле - у огромној већини - да се удате за баш те мушкарце на које се сада жалите?

Зар је могуће да није постојао баш ниједан мушкарац у вашем окружењу који је деловао као да би могао да ради све ове ствари са овог списка па да се удате за њега?

Али не - то у вашим очима није мушко. Ем није мушко, ем га држите у friend зони, ако и толико можете да га поднесете.

Јер ви такве мушкарце не подносите - они за вас једноставно нису мушко. Бар док не пређете четрдесету.

Мушко је тај бахати и задригли Балканац који неће да устане да закорачи метар до канте за ђубре да баци воћку него је оставља на сто вама да је ви баците.

Мушко је тај трут из круга двојке што ништа не ради и што не вози и што не мења осигурач. Њега сте изабрале. За њега сте се удале. Њему сте родиле децу. Па сте се сад развеле или сте пред разводом, па вам треба неки који све ово ради.

Хвала лепо, ви нама такве не требате.

Ви, јадне, ни случајно нисте криве за своје животне изборе и одлуке. Ово је 21. век. Немојте да ми кажете да вас је неко натерао да се удате за тог мушкарца на кога сада кукате.

Али њега од првог дана, па до сада, једноставно није брига за вас - и ви то добро знате. И управо због тога сте га и изабрале - а то је нешто што још увек нисте у стању - просто се не усуђујете - себи да признате.

Како бирате, тако ће вам бити.

Мислите о томе.

Зато сте и саме.

Vagica

pre 5 godina

@papi Ja umem da zamenim točak na kolima, kao i svako ko je hteo da nauči, bilo da je muško ili žensko. Lakše je 1-2x godišnje zameniti točak, nego kuvati i prati sudove svaki dan cele godine (čak i pored mašine za pranje sudova). Imala sam momka koji nije znao da zameni sijalicu, i to mu je bilo ispod časti da radi. Nije znao ni da drži ni koristi šrafciger. Nije se ni obrazovao, nije hteo ni da trenira, pa je ludeo što meni ništa nije teško i sve me zanima, a plus i izgledam kako izgledam. Bezveze je pisati o nečemu što se svaki dan pobija u realnosti.

Sabre

pre 5 godina

Ovo su bukvalno takodje kategorije za friendzone. Kada se istima doda dobro i relativno cesto radi one stvari sa vama, i lozite se na njega i kad ne mozete da objasnite zasto.. e onda vec imamo dugotrajnu srecnu vezu. Kada toga nema, onda sa svim ovim ostalim postaje rogonja :)

Naučna fantastika

pre 5 godina

10 stvari najbolje žene


1. Ne laze

2. Nije ljubomorna

3. Zna šta hoće i ne morate da gledate u pasulj šta ona voli

4. Zna da u porodici, pogotovo sa malom decom, nema vremena ,samo za sebe, za oba roditelja

5. Dobar vam je prijatelj.

6. Dobra je osoba i niko ne treba da joj pomaže da bi postala bolja

7. Ne kukumavci

8. Ima smisla za humor i ne treba niko da je zasmejava

9. Sigurna u sebe i ne traži non stop dokaze ljubavi

10. Svi kućni poslovi su zajednička stvar, uključujući i zapusenu wc šolju

Ma daj

pre 5 godina

Ko danas cepa drva? Pa mladji muskarci ne umeju ni licnu da zamene na starim osiguracima, a o gumi da ne pricam. Bivsi muz moje drugarice nije umeo bukvalno nista da uradi, potpuno nesposoban covek. Koliko ih poznajem koji ne umeju da voze. Sramota.

Jedna Mara

pre 5 godina

Mora da bude zadovoljan sobom, da radi posao koji ga ispunjava i da zaradjuje dobro ili vise od toga. Mora da je sexualno zainteresovan za svoju zenu jer ako nije, onda se neko od njih ineteresuje za treceg. Naravno sve sto ste nabrojali stoji, ali sve vazi u oba smera.

qwerty

pre 5 godina

Auuu koliko imamo automehaničara, limara, odžačara, pa drvoseca, elekticara medju komentatorima. Hahah
P.s Moja majka cepa drva. Jbg, tamo jkj se zalomilo,kuva, pere, pegla, čisti, brise... a tata placa da mu zamene prekidač.
A muža mogu da pohvalim. :-)

Za Papija

pre 5 godina

Ja umem da zamenim tocak.J...vas podele na muske i zenske poslove.Posao je posao a ko zna da ga obovi i treba da se angazuje.Aj mi recite muski koji zive sami,da li ne znate da operete tanjir?

Ivon

pre 5 godina

Mnogi ovde osuđuju žene koje ne znaju da urade ovaj ili onaj muški posao. To uopšte nije merodavno. Kao žena sve poslove oko auta radim ja (vožnja na zamenu guma, kod majstora, da se operu, da se nađe optimalna ruta kada se negde ide itd.) jer moj muž ne vozi auto. Takođe šta god treba u kući da se organizuje od majstora, kupovine namirnica do najsitnijeg detalja oko deteta radim ja. On mi što bi klinci rekli casual pomogne kada podviknem i poludim skroz jer ga primarna porodica nije naučila osnovnim stvarima. Dobar je čovek to mi je najbitnije i ne bi učinio da se zbog njega osećam loše ali "mamin sin" iz "kruga dvojke" ima svoje manjkavosti. Da, i mnogo više zarađujem. Ovo sve pišem iz desetogodišnjeg bračnog staža. Ne da bih se žalila već da neko mlađi pročita neku realnu stvar a ne ulepšavanje kako se često život u dvoje predstavlja. Ništa nije idealno i svako treba da pronađe šta mu odgovara i koliko.

VJ

pre 5 godina

@MGTOW

Wow! :))

Kakav komentar pa još počet sa Drage dame :D
Zamalo da pomislimo da ste iskreni sa tim 'drage'.

Znate kako, muškaraca ima manje nego žena. Kad oduzmete nasilnike, bahate, pijance, narkomane, nekulturne i proste, i one koji gaje naklonost ka drugim muškarcima, zatim i oženjene, bude ih još manje.

Onda gledate da od tih dostupnih , odnosno dostupnih koje poznajete, nađete sebi momka, čoveka, životnog partnera, ljubav.

Nije da je izbor baš veliki, ni za 'vas' ni za 'nas'.

Niko nije savršen, niti se to traži.

Na prvom mestu treba da je ČOVEK.

Neko neće umeti sa decom, neko neće želeti decu. Neko kašičicu u životu neće oprati, neko će pušiti zimi u kući iako zna da ste astmatičar.
Neko će pored svoje viđati i druge žene. Sve to i obrnuto, ima raznih žena, neke samo troše, ne rade, ne kuvaju...

Treba imati i malo sreće da u neko ('pravo') vreme pronađete osobu koja vam odgovara i kojoj odgovarate i sa kojom možete zajedno kroz život.
Kad ste sami, kažu mnogo biraš. Kad si sa nekim, kažu ti si birao/la, sam(a) si kriv(a).

Neki se nikada nesretnu , a možda se mimoiđu na ulici .

Samo bez gorčine i generalizacija na osnovu prethodnih iskustava, lepljenja etiketa muškarcima i ženama, jer onda su šanse još manje da nađete nekoga i budete sretni.

Kalendarko

pre 5 godina

Partneri žive zajedno, trebalo bi, makar ponekad i da čiste zajedno.
Draga će biti zahvalna i srećna što ima čoveka koji nije gost u svojoj kući.
(Zajedno, 26. januar 2019 17:59)

Ne razumem, je l' neko odabrao tog partnera umesto vas? Ja sve sam radim po kući i u kući, ali neće me nijedna jer sam neprivlačan fizički. Neki drugi je takođe vredan i voljan da obavlja najveći deo posla po kući, ali ne zarađuje dovoljno. Treći nije dobar u krevetu. Četvrti se čuje ponekad sa majkom. Peti voli da gleda sport i tako dalje, i tako bliže. Nema savršenog za vas. Same birate. Birajte bolje.

Hm

pre 5 godina

Mrmot i cokolada..., 26. januar 2019 11:15)
Pa i vi ste potpuno iste. Normalne vam dosade, nista se ne desava, ali koja vas vozi toplo hladno njoj skidate zvezde. Morate da joj se dokazete da vredite.

sve trkom

pre 5 godina

@Bobić

Ne boj se, dovoljno sam ja dobra (cenim), Bogu hvala, da ne moram da se brinem... Nek se brine on, ako me (nakon što sam mu zaista bila verna i posvećena), izgubi. A, za Vašu informaciju, Bogu hvala, nisam ni ružna.
Ali, nisam (cenim) ni glupa, ni naivna, a možda mogu na drugom mestu dovoljno dobro, ako već sa njim ne mogu, ali to je možda već previše detalja...

Poenta je - možete da (se) zafrkavate sve dok vam druga strana pušta i toleriše, najčešće. Kada vam oduzme svoje vreme i poverenje, onda se zafrkavajte sami sa sobom (oni kojima je do toga).

Sofija

pre 5 godina

Pobedniče, da li znate da mnogi muškarci uopšte nemaju blage veze kad je elektrika u pitanju, neki ne znaju ni gumu na biciklu da promene. Uzgred, ja cepam drva i uživam u tome.

sve trkom

pre 5 godina

Ma, nek ste im rekli! Ovako, neki, k'o da su ih na silu oženili, pa im žene i ne pamte kada su poslednji (ili čak prvi) put od njih dobile cvet (pa makar i ubran), neki veći znak pažnje ili samo kompliment, tako da se osete ženstveno, bitno i posebno...

Možeš misliti - nekima je čudno da treba najviše da se trude oko svoje supruge, nju najviše da vole; oni bi možda pre neku drugu...?

Pa, razvedite se ljudi, pa onda volite onu koju hoćete i oko koje vam nije toliko preteško da se trudite?
Što reče neka, kada ste zainteresovani, mnogo štošta vam nije teško, ma, prosto vam je milina i "skačete" da to obavite... Hahahaha...

Znamo se, ipak, možda, mnogo više nego što mislite.

A poruka ženama - birajte one zainteresovane i motivisane; onaj što je nezadovoljan, nezainteresovan i u depri što mora biti pored vas, a ne pored neke druge..., taj, možda, i nije najbolji izbor.

Nikola

pre 5 godina

Zavisi samo od opcija koje ima. Možete ispuniti sve sa liste, ali ako ima bolju opciju od vas, pa pa. A možete i pola sa liste raditi pa da bude dovoljno, ako nema bolju opciju. Nije nauka.

hm

pre 5 godina

Sreca zavisi od obe osobe, a ne samo od muskaraca. Nedaj Boze da se neko ozbiljo razboli pa da vidis kako "sreca" puca kod vecine "savrsenih" parova. Ali papir trpi svasta.

daTiObjasnim

pre 5 godina

Pa sto se udajete za pijance, kockare i barabe ? Odlucite se vec jednom sta vam treba. Jedno pricate, drugo mislite a trece radite.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Horatio Caine, 26. januar 2019 18:02)

Zato sto su oni 40% muske populacije. Pogotovo u manjim mestima i u selima. U maminom selu vecina mladjih muskaraca pijanci, domaceg vina i rakije kolko hoces, kad se zavrsi setva, zetva, skupljaju se jedan kod drugog i udri po picu. A posle se pitaju sto nijedna zena nece da se udaje u selo. Isto tako u nekim manjim gradovima.

mladež

pre 5 godina

Srećna kada me suprug podrži da se počastim malo sa strane. Godinama unazad to nije ugrozilo našu vezu, samo je ojačalo. Obožavam ga :)
(Srećna, 26. januar 2019 14:52)
@
Zoveš se Jelena, Jelena?

Una

pre 5 godina

Čitajući komentare, problem je jer muškarci neće ništa da rade u kući, sve padne na ženu i ona nema ni za šta vremena, samim tim ni za "druženje" sa njim, dok on ima višak vremena a to je veliki problem. Kao dodatno dete, a ne partner. Tu je zakazalo kućno vaspitanje takvih muškaraca.
Zatim, mnogi spominju friend-zonu. Da joj se sviđate, bila bi sa vama, jednostavno je. Pošto joj se ne sviđate, možete da šenite oko nje ili da tražite neku kojoj se sviđate, to je samo vaša odluka. Jednostavno je.
Treći problem je što misle da ćeneka da trči za njima ako su buzdovani i bahati. Ako vam treba takva, samo napred i bez žaljenja kasnije, opet je to vaša odluka.
Još, većina muškaraca smatra da zaslužuje najlepše, najvrednije i najbogatije i sve naj žene. Većinu koju vidim, treba da su srećni što su uopšte našli neku, a uglavnom su im to omogućile mame i tate tako što su im našli posao i kupilo stan.
Zamislite svoju ćerku sa neki kao što ste vi, pa će vam biti jasno... Mada, neki miškarci mrze i rođenu decu (ne daju alimentaciju i slično...).
Potražite problem u vama.
Ovo navedeno u tekstu je najnormalnija stvar za život sa bilo kim.

primer iz prakse

pre 5 godina

Magnus@

Kad muškarci to shvate, biće možda dobro, a ne da se žene zato što su ih mnoge pre odbacile, pa uzeli onu koja ih je htela i oko koje I'm je teško da se trude dok očigledno žude za drugima?

Goxy

pre 5 godina

@(Andrijana, 26. januar 2019 10:50) 

Pih! Da je neki muškarac, poručio bi avionskom poštom sveže lale iz Holandije i njihovim laticama prekrio put do vrtića.

komparativna prednost nepreradjena u Fotošopu

pre 5 godina

@Kalendarko

Ko te je to ubedio da si neprivlačan fizički (kako sam pišeš), posebno pored tolikog posla po kući i trčkaranja tamo-amo? Jesu li problem današnji standardi lepote nasilno nametnuti od strane nekih medija i estetske hirurgije (ne sekiraj se oko toga, malo ko iole zreo i inteligentan to uzima za poželjno)? Da nisi prestrog prema sebi, jer se ne uklapaš u neki kalup, napravljen prema nekom drugom?
Ne dopada se svakoj isti tip muškarca (napravi i svoju malu "anketu" medju poznanicama, ako mi ne veruješ), evo meni se na primer dopadaju muškarci ovalnog lica, iako neki mediji kažu da bi trebalo drugačije (čuveni stereotip o muškarcima četvrtastog lica).

Ne možeš videti sebe očima drugoga i neko kome se ti svidiš, vrlo verovatno će te gledati na poseban način, u skladu sa mnogim delovima tvoje ličnosti, ne samo fizičkim izgledom, doživeće te na druge načine (radovaće ti se, voleće da provodi vreme sa tobom (nadam se)...) i to zasigurno NIJE samo fraza, mnogi su primetili da se tako nešto stvarno dešava, da je privlačnost mnogo kompleksnija stvar od pukog fizičkog izgleda.
Opusti se, imaj više samopouzdanja i uživaj u stvarima koje te interesuju, a koje su za tebe od koristi (usavršavaj se na zdrave (neštetne) načine kolko god si u mogućnosti) i ceni svoju jedinstvenost, svoje dobre strane koje sigurno imaš? Mani se časopisa, sajtova i društvenih mreža - najveći deo toga (verujem) je fejk.

Tanja

pre 5 godina

Posle mnogo gadnog iskustva sa ženomrscem koji u ženi vidi funkciju, a ne ljudsko biće, u sretnoj sam vezi sa ovakvim muškarcem. Problem je što ljudi, ni muškarci ni žene, ne kapiraju da je prava muževnost upravo u tim stvarima i u medjusobnoj ljubavi i poštovanjnu, a ne u mentalnoj buzdovanštini i nametanju rodnih uloga Saudi Arabije. I što su buzdovani obično dobri ljubavnici pa se žene prime, pomisle evo pravog mužjaka. Taj ko vas ne poštuje nije muško. Odličan - drugačiji, ali odličan - seks možete imati i sa pravim muškarcem, koji vas voli i poštuje. Štaviše, s godinama, takav odnos u svakom pogledu može biti samo bolji. Žene, iz ličnog iskustva - nemojte da vas prevari sirovost u glavi, sirovost u telu, ni to što vas uzima divlje - taj vas ne voli, ne ceni misli da ste u odnosu na njega niže biće, čak niste ni biće vi ste funkcija koja ispunjava njegove potrebe, kad mu niste potrebne on vas okači na čiviluk do sledećeg puta kad mu zatrebate. Vi ste kao stolica, vaša vrednost je u upotrebnoj vrednosti. Želite li to?

tasmanijska djavolica

pre 5 godina

Moj muz je 8/10 ali, ne treba meni niko da uradi ono sto mogu i sama. Ja bolje operem sudove, oribam wc i sredim kucu. On meni nekad spremi rucak i voli da pomogne u kuhinji i to je ok ali s druge strane dasku od wc solje koja se klima vec tri meseca nece da zameni, takodje jedan civiluk i jedna vrata od visece kuhinje koja je skinuo da ne vise i tako stoje vec dva meseca. Ja to ne umem i tu mi treba pomoc al njemu ne smeta. A kuvati znam i sama i sve oko
sredjivanja radim bolje od njega. Po ovim
merilima on je idealan a to sto ga ne zanima sto je kuca u raspadu to nista.

Uhbbi

pre 5 godina

Samo nezrele zene ne cene ovakve muskarce. Uz to i da pristojno izgleda i da je vredan i prefuzimljiv u poslu...pun pogodak( pri tom mislim na muskarca koji se trudi da menja zivot na bolje, umesto da okrivljuje nasledstvo koje nema, drzavu, drustvo...)
Samo mlad muskarac u dvadesetim misli da muskarci ovakvog tipa treba da igraju igrice umesto da budu fini momci... Samo mlade devojke u dvadesetim, neizivljene i duhovno nerazvinene nece postovati ovakvog muskarca.
Mnogi muskarci i jesu dosta lenji da pomazu zeni, dodju s posla i legnu, dok te iste njihove zene nastavljaju da rade po kuci, sto im oni ne racunaju u rad, vec obavezu, i to ne mnogo tesku. A onda prica muz da zena odbija sex. Zgadio joj se sebicluk i DA, umorna je.
Mada, ima i lenjih na obe strane.
I da, danasnji mladi muskarac, buduci muz, ne zna osigurac u kuci da zameni, kao sto mnoge mlade zene ne umeju da kuvaju.
Muski grubi poslovi se jako retko obavljaju, kuca se kreci i namestaj pomera jednom godisnje, na primer, dok prosecna zena svakodnevno radi po kuci.
Danas, doduse, sve moze da se plati i nadomesti, a onda se pitam cemu zajednica vodi...

Gde su žene koje cene to sa spiska?

pre 5 godina

Ko danas cepa drva? Pa mladji muskarci ne umeju ni licnu da zamene na starim osiguracima, a o gumi da ne pricam. Bivsi muz moje drugarice nije umeo bukvalno nista da uradi, potpuno nesposoban covek. Koliko ih poznajem koji ne umeju da voze. Sramota.
(Ma daj, 26. januar 2019 20:59)
Cepam drva poodavno, licne ne menjam već kupujem nove osigurače starog tipa jer je opasno menjati licne na svoju ruku, zbog par dinara uštede možete napraviti požar. Menjam prekidače, utičnice, grejač u bojleru, kanalizacione cevi, filtere na kolima... kuvam, pravim i par vrsta kolača... peglom i veš mašinom rukujem od punoletstva, par godina mi fali do 40 i još uvek neoženjen...

Veštica iz Porto Bella

pre 5 godina

Bane, Bane, ti jesi surov prema ženama, ali te tvoja Saška ne ostavlja jer je ubijena u pojam zbog svih uvreda, poniženja i prevara koje si joj priredio. Pored svega ide svakog dana u fabriku da radi, a ti i dalje nigde ne radiš. Ostale žene koristiš i odbaciš, to je jasno. Ali to ne znači da si mnogo pametan, već da si vešt manipulator.

ima i toga

pre 5 godina

@Bobić

Ne trče muškarci uvek za (naj)boljim ženama, već nekad za nekakvim drugačijim tipovima njih...
A takvi već, ne trebaju svakoj...

iz mase

pre 5 godina

poslednje godine, kada je veci deo domacinstva na meni zbog poslova, sto obavljam revnosno i maltene sa zadovoljstvom, nikad manje paznje. samo siktanje. interesting.