Otkrivamo: Zašto udate žene varaju svoje muževe

Sreda, 27.03.2019.

08:27

Izvor: super zena

Otkrivamo: Zašto udate žene varaju svoje muževe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

mamakoka

pre 5 godina

Ja nikada ne bih mogla da varam zbog moje dece.Nek je kakav oce da je moj muž,deca su broj 1.Nemamo trenutno probleme. Ako ih bude bilo razvescemo se.

Suncica

pre 5 godina

Stotine razloga i prica, a svaka je drugacija. Mnogo je zapostavljenih zena udatih za nezrele, aljkave, samozive muskarce, koje trunu u tim brakovima. Takvih zena mi je najzalije. Nemaju finansijske mogucnosti da izadju iz tog braka, kreditno opterecene, bez nasledstva, a mozda ni podrske rodjenih roditelja. Nisu sve zene koje varaju ultramoderne, obesne, gradske smizle, kakvim ih vecina ovde zamislja. Nekad je ta prevara bukvalno beg od sivila svakodnevice, od visegodisnje usamljenosti, bez resenja i nade da se zena oslobodi okova loseg braka.
Zivot nije crno-beli svet i nije sve kao sto izgleda, znate.. Imajte to na umu. Zato ja ne osudjujem.

Nikola

pre 5 godina

@(Marijana, 28. mart 2019 13:55)
Ti si to lepo rekla, -treba da gleda sebe. Samo ne u tom nekom smislu pravljenja drame, nego očuvanja svog zdravlja, izgleda i društvenog života.
Ako je ona u svemu bila savršena, onda je pogrešila u odabiru muža. Pogrešila je kao sudija karaktera, jer je izabrala nekoga ko ništa ne ceni. Umesto nekoga ko će je uvek ceniti.

Ipak, znajući kako su muškarci jednostavni, mogu da se kladim da se zapustila. 80% žena su lepe po defaultu. Samim rođenjem postaju vredne i poželjne kasnije. Ostale moraju malo i da se potrude u teretani ili sa šminkom. Svaka ima šansu.
Žene samo treba da se ne prejedaju i da se neguju elementarno, i biće poželjne. Sve ostalo je samo bonus i odlična stvar što uspeju da pruže.
Ako mužu nije poželjna, onda joj ne vredi ništa što radi, jer muškarac može jedno vreme da razmišlja srcem i mozgom, ali ne dugo.

spam

pre 5 godina

Ne bih o tome zašto varaju (jer se nadam da to izbegavaju), ali znam kada požele drugog - kada su zapostavljene, ignorisane, nezadovoljne, nedovoljno cenjene, kada "njihov" muškarac pred njima iskazuje zainteresovanost za neku drugu ili opčinjenost nekom njom, kada vide da su u tom odnosu ćešće tužne (depresivne), nego što se osećaju sigurno i srećno. I, što je nabrojano izraženo u većoj meri ili što je više učestalo, to će možda biti bliže da stave tačku na takav odnos i krenu dalje.

Hehe

pre 5 godina

One koji su pogrešile one se i razvode, ostale peru gaće u kojima je bio sa ljubavnicom. Bar su muškarci pošteđeni što se riče takvih stvari.
Jedna drugarica kaže za drugu, sprema muža da bude čist i opeglan, da se ne osramoti kod ljubavnice. Eto vam. Ako hoćete, živite tako ali sami ste krivi.
(Koza, 28. mart 2019 14:00)

Proslo vreme. To je mozda bilo do sada ove mladje generacije devojaka, posebno ako iole pristojno izgledaju, nece bas nikome gace da peru a varace sa istim zarom ako ne i vise.
Gotovo je sto su gazili, gazili su menja se prica. Zato toliko vriste i histerisu kako zene nisu kao sto su bile.
Hvala bogu pa nisu. Mogli su te mucenice malo vise da postuju vasi ocevi i dede. Ko vam je kriv. Sad cete od blata da ih pravite.
Nikad vise.

Samolaganje-zenska supermoc

pre 5 godina

Zensko jednoumlje, nadam se da nam nece svima doci glave.Nijedna nikada nije napisala da vara zato sto hoce.Svaka vara jer se "oseca...", nesvesna da osecati se npr. nepostovanom i biti nepostovana nije isto.Ja imam primer dve drugarice koje su se razvele ni same ne znajuci zasto i sada su sa muskarcima koji su losiji i za njih, a pogotovo za decu ili su se brzo razisle i sa njima.Jedna se razvela od imucnog coveka da ne bi bila "u senci muza", kao da su Bitlsi, ali je toliko nesposobna, da je muz i dalje izdrzava.Bio sam sa udatim zenama, iako nikada nisam potezao pricu o njihovim brakovima, tu i tamo, od njih ili nekog drugog, bih saznao da su im brakovi sasvim normalni.Zene najpre varaju zato sto im se hoce, posle sve ostalo.

Koza

pre 5 godina

Brak nije ništa ako oba supružnika ne drže do njega. Preljuba ne postoji. Svi smo mi posebne osobe i svako ima pravo na svoj život. O tim bračnim neverstvima se uvek zna, ležete u krevet sa nekim i da nema promene, svaki dan sa njim, pa znate kako diše, i da ne primetite? Ako primetite, treba da odete ili prihvatite. Treća osoba nikad nije kriva jer je mogao biti bilo ko. Desila se ljubav i tu nema nazad. Kakvog ste partnera odabrali takvi ste i sami. One koji su pogrešile one se i razvode, ostale peru gaće u kojima je bio sa ljubavnicom. Bar su muškarci pošteđeni što se riče takvih stvari.
Jedna drugarica kaže za drugu, sprema muža da bude čist i opeglan, da se ne osramoti kod ljubavnice. Eto vam. Ako hoćete, živite tako ali sami ste krivi.

Marijana

pre 5 godina

@Nikola Nisi u pravu. Takve prođu kao njena sestra. One koje prave dramu, probleme i oko kojih se uvek treba truditi, one su držane kao malo vode na dlanu. Uvek prvo gledati sebe, pa tek onda decu i muža.

Ivona

pre 5 godina

Jedna starija žena pred mi je rekla da joj je žao što se u mladosti čuvala za muža, što je uvek bila smerna i poštena po onome "kako treba". Kada čuješ od bake u osamdesetim da joj je žao što je niko nikada sem muža nije poljubio, da je sve odbijala, onda ti je jasno. Život je jedan, i treba ga živeti. Ne mislim da treba varati, ali ne treba ni trunuti u braku. Ako n/ona neće razvod, ima sva prava da potraži ljubav na drugom mestu, jer, kada dođeš u godine, džaba ti sve kada je samo smrt pred tobom, mladost je davno prošla. Ljubav je najvažnija u životu i jedino kada voli, čovek je živ.

Dott

pre 5 godina

Za svoju prevaru svi imaju nekakav razlog, medjutim kakav god on bio, ne opravdava ucinjeno. Pa cak i ukoliko ste to ucinili nakon duge apstinencije zbog polne nemoci partnera i njegovo prihvatanje da imate ljubavnika, sasvim je razumljivo ako imate grizu savesti pri tom, jer to je opet prevara, ili jos tacnije "preljuba", sto je jos tezi oblik neverstva.
Ne ne treba u ovakvom slucaju da se lisite seksa, naravno da ima resenja, ona su "seksalna pomagala", zato se i zovu pomagala, naravno sa partnerom, njega nikako ne izkljucujte iz toga.

Nikola

pre 5 godina

@(Sara, 27. mart 2019 13:25)
Pogrešno ćeš im reći, pa se možda neće ni udati. Ta tvoja sesta je sve uradila odlično, osim što nije održala normalnu telesnu težinu. Žena koja je takva kao ona, uvek može da bira i nju drže muškarci kao malo vode na dlanu. Ali ne sme da se ugoji već da ostane fit i bavi se svojim izgledom. To reci ćerkicama. Sve ostalo već znaš.

... --- ...

pre 5 godina

@Sara Eh da mi je tvoja sestra, samo bi mi mebo bilo granica sa takvom podrskom i razmisljanjem kakvu bi mi "pruzala" tvoja sestra. Nego nije kasno, jos nisam ozenjen, mozda i nadjem. Sto se tice nje i njega, iskreno se nadam da ce se sve vratiti u normalu. Shvatice on neke stvari i to vrlo brzo pa ce da se promeni. :-) Sve najbolje

Vagica

pre 5 godina

@Sara
Ako postoji ljubav i poštovanje, verovatno može opstati, ali ne može biti kao ranije. Ako nema poštovanja, onda džaba sve. Mislim da je ovo najbolji opis zašto žene nalaze drugog partnera. Tužno i bespotrebno, ali istinito. Neke se slome, neke uzmu život u svoje ruke. Niko ne treba da dozvoli sebi da pristane da živi bez ljubavi, tada smo polumrtvi.

Татјана

pre 5 godina

Коме је до секса после 10 година брака! Па од јутра до сутра жена дрнда по кући, гледа децу, ради, чим дође са посла чека је кување и чишћење,скупљање ствари и чарапа од свог драгог, па за себе има време само кад сви оду на спавање и после што је незадовољна!!!! Ма дајте молим вас, па ова тема је неисцрпна!

Ann

pre 5 godina

o preljubi se pise i savetuje kao dobardan...
preljuba je smrtni greh i covek koji cini to navlaci na sebe gnjev Bozji.
ako covek ostavlja taj greh dobija mir i oprostenje od Boga! Brak je sveta veza koju je Bog blagoslovio " i dvoje postase jedno telo,... i sto je Bog sastavio covek da ne rastavlja"
(zoran, 27. mart 2019 09:32)

Smaraš...

Auh

pre 5 godina

(bigserb, 27. mart 2019 09:17)
Jao kako se ti pravis naivan. Muskarci i kada imaju ljubavnicu cuvaju brak i vole zenu jer su veci emotivci...
NE. Oni samo znaju da kada ljubavnica postane zena postace bas to, dosadna zena koju vec imaju a mozda i gora od nje, plus ce sve to mnogo da kosta. Ovako menjaju ljubavnice kad dosade a zena im rinta.
To je jedini razlog. Kako vas nije sramota da se tako folirate.
Cuj veliki emotivci.
Sram vas bilo. Foliranti.

Hmmmm

pre 5 godina

(Sara, 27. mart 2019 13:25)
E vidis iako muskarci stalno pricaju da zene treba da budu kao tvoja sestra, pozrtvovane, u realnosti takve zene nikada ne postuju. Koriste ih za svoje potrebe ali ne postuju, tretiraju ih kao jadnice.
Postuju zahtevne i otresite zene koje drze do sebe i sebe stavljaju na mesto broj jedan. One same sebe cene pa ih i oni cene.
Na zalost vrlo je malo normalnih i psihicki zdravih ljudi, pa jos da se upare, tako da je normalan odnos retkost najcesce je ko ce koga da zajase.
U svakom slucaju zena mora da drzi do sebe i ni za koga da se ne zrtvuje. Mozda za decu malo ali za muskarca nista. Koliko on njoj pruzi toliko ona njemu i obrnuto. Na zapadu odnosi tako funkcionisu i nikakav problem.
Zrtvovanje nikako, tu nema ni srece ni ljubavi, a drago mi je da vidim da se i nase mladje generacije menjaju i ne daju na sebe. Neki muskarci kukaju zbog toga ali za sve je to bolje pa i za njih.

Ivon

pre 5 godina

Žene obično pomišljaju na prevaru onog trenutka kada se osete odbačeno, neprivlačno i nevoljeno. Većina obaveza oko domaćinstva i dece iako imaju najčešće i poslovne obaveze padne na njih, jer je naša tradicionalna kultura takva.
Uz sve te obaveze, muškarac često vodi računa samo o sebi, čast izuzecima, a to kako se ta izmučena žena-sluškinja oseća, nikoga nije briga. E to je preloman momenat, kada žena hoće da se oseti živom i bitnom i onda ljubavnik stupa na scenu.

ola

pre 5 godina

Kako zivot prolazi shvatite da je ovo muski svet pa se ili pomirite s tim ili odlucite da zivite svoj zivot. Shvatite da je kompetna logistika vaseg bracnog zivota vasa briga i da se tretirate kao necije vlasnistvo. Ponasanje vlasnika, vase bivse studentske ljubavi s kojom ste izgradili brak, decu, imovinu, zavisi samo od novca koji je u medjuvremenu stekao. Sto je vise novca to je on vredniji sam sebi, vas podrazumeva. Tako dodje trenutak kad dozvolite sebi da vas neko drugi postuje, neguje, zavodi. Shvatite da vam se to bas dopada i da je zivot samo jedan i da su deca u svojim sferama a muz u oblacima opcinjen sobom, lovom, karijerom, priznanjem, recju, sujetom. Uopste vas ne zanima sta ko smatra normalnim, moralnim, postenim, samo uzivate. Onda i to prodje. Al vi ste novi, svesni sebe, prolaznosti, zivite i radite sta zelite dok vasa bivsa studentska ljubav izgara u teretani u pokusaju da ocuva svoje predispozicije za sujetu i nebrigu prema vama. Eto.

muska emotivnost

pre 5 godina

@ bigserb
muskarci cuvaju brak tako sto sede na dve stolice ; da ga cuvaju ne bi imali paralelne veze; ne znam nijednog da je zauvek otkacio prijateljicu kada ga je zena otkrila; zene kada nadju drugog partnera bar su iskrene i odlaze sa njim .....

cobo

pre 5 godina

Sara@
Ima li nade? Pa zavisi za koga i ko je kakav covek! Ako je neko nedovrsen covek bez karaktera,covek kojeg nigde ne mozes svrstati,on mi ne treba :)
Moras da znas s kim imas posla,zivot je samo jedan !

Ajde@

pre 5 godina

Даме моје и поштоване мајке,
Или трпите и стрпите се, или се разводите, али не варајте нипошто.
Прељуба је један од најтежих грехова за који се пре или касније плаћа. Ако ви не платите, плаћаће ваша деца!
Али пре развода учините све да спасете свој брак!
Свако добро вам желим.

Sara

pre 5 godina

Ja sam do tridesete već imala troje dece ali ipak sam održala telo u odličnoj formi. Naravno nikada ne bude sasvim isto ali s obzirom na 3 porođaja sasvim dobro izgledam. Moj muž se postepeno udaljavao posle svakog deteta. Ništa nisam mogla da uradim. Imala sam utisak da ga smaram i dok dišem. Prvo sam patila, makar dve godine razgovora, plakanja, truda i pominjanja razvoda. On razvod ne želi. Važno mu je da bude uz decu. Ja sada imam vezu sa kolegom sa kojim se vidjam redovno i koji čini da se osećam živo. Osecam se kao žena ponovo, ne kao biljka. A moj muž je sada odjednom ljubomoran i zainteresovan da reši stvari. Tek sada kada ja konačno ne patim za njim i ne placem jer me mesecima nije dodirnuo. Mnogo smo grešaka napravili oboje i ne znam ima li ikakve nade.

Sara

pre 5 godina

Moja sestra se odmah nakon faksa udala za čoveka kog je obožavala. Svi su bili začuđeni izborom jer je ona prelepa, odličan student i uvek je bila kao anđeo. Sve je podredila porodici, bila uz muža kroz sve uspone i padove, dala mu apsolutnu podršku pri svakom koraku. Za to vreme on je razvio svoj posao a ona rodila dvoje dece. Da bi je nakon svega što je žrtvovala, nakon što je odbila posao u struci u inostranstvu zbog njega on nju prestao da gleda kao živo biće. Ponaša se prema njoj kao prema sluškinji. Ona mi je jednom kroz suze rekla "Znaš ja sam njemu dala svu svoju snagu a on me sada optužuje što sam bez nje". Ne znam da li je vara ali sam par puta izašla iz prostorije ogorčena zbog količine nepostovanja koju je pokazao. Ono što je najtužnije je sto ga nikada ne bi prevarila. Zato ću svojim ćerkama govoriti da prvo brinu o sebi i vole sebe jer nas to nažalost nisu učili.

masterkg

pre 5 godina

Ako joj kupiš nešto lepo i kažeš da drugačija od drugih, da ima nešto u njoj, da sa drugima ne bi mogao tako, da je dobra osoba ....

Srđan

pre 5 godina

Zato što su loši ljudi,važi i obrnuto(kad muškarci varaju)
Ako nema više ljubavi,želiš da promeniš partnera itd,kulturno se razvedeš,pa radiš sa tvojim životom šta želiš.Sve drugo je licemerno.Vučeš čoveka,ženu sa kojim si se venčao/la za nos.Fuj.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 5 godina

Svaka, ali svaka žena ima nasušnu potrebu da joj se iznova i iznova dokazujete. Pažnja ako je bila danas, mora i već večeras, jer ako je nema ona će se osetiti manje privlačnom. Ako ste i nešto veliko uradili za nju, ništa to ne vredi, morate opet jer su žene jednostavno takva bića. Ako 100 puta uradite nešto lepo za nju a 101-vi put ne, kao da niste nikada ništa uradili, najgori ste! Sa druge strane, onaj koji joj ništa nije dao, uradio, 100 puta a 101-vi put jeste, on je "duša" od čoveka, najbolji je...Žene su po defaultu bića koja su nezadovoljna sobom, izgledom i imaju uvek manjak samopouzdanja. Tako da, pomoći nema dragi moji, opustite se...manje će vas boleti

Box

pre 5 godina

Osim sto ovo sve vazi upravo za muskarca.
Zena zapravo ne vara, zena samo pravi prelaz izmedju bivseg i novog muza koji je perspektivniji i situiraniji.

Zarko

pre 5 godina

4. Nedostatak usadjenih porodicnih vrednosti u glavu doticne ili doticnog 5. samozivost 6. nedostatak kucnog vaspitanja......Razvod razumem i prihvatam ali prevaru u braku ne razumem.

Petra

pre 5 godina

Kada se zaljube ... mogu biti u veoma dobrom braku decenijama i zaljubiti se u drugog muskarca. I ne mora doci do fizickog kontakta , emotivne ''prevare'' su mnogo opasnije od fizickih.

Mmm

pre 5 godina

Žena može toliko daleko da ode u prevari, da se čak desi da i porodicu ostavi.
Ali iskreno, mahom takve žene nisu vredne pažnje. Ako jednom prevari, prevariće opet.

bigserb

pre 5 godina

Muskarci mogu da prevare svoju dragu iz cisto fizickih razloga, skoro nikada iz emotivnih, dok je kod zena upravo potpuno suprotno! Zene varaju iz emotivnih, a retko iz fizickih razloga!
Muskarci su mnogo veci emotivci od zena, zaljubljuju se i vole iskrenije i jace nego zene, muskarci mnogo cesce cuvaju svoj brak iako imaju ljubavnicu, dok je kod zena potpuno suprotno! Cim je nasla drugog muskarca, zena je vec zaboravila na prvog, ona se drugom muskarcu predaje sva, fizicki i emotivno, i u njemu vidi novu sigurnu luku!
Koliko razlicito vide ljubav muskarci i zene mozda nam najbolje govori broj pesnika oba pola koji su pisali o ljubavi, Santic, Ducic, Puskin, Jesenjin, Lorka, Bodler, Prever, Jejts, Sekspir i jos desetine domacih i svetski poznatih pesnika, ko to nije cuo za Eminu, Barbaru ili Beatrice, dok zena prakticno nema, Desanka Maksimovic i Marina Cvetajeva, mada su one izuzeci koji potvrdjuju pravilo, muskarci su emotivci, a zene pragmatici!

Mirko

pre 5 godina

Evo ja i dan danas ne znam što me je bivsa prevarila posle 2 godine veze. Pazio je kao kap vode na dlanu, radio za nju sve na svetu, u krevetu je bilo vrhunski i uvek necega novog, takodje i više nego redovan sex. I opet na kraju dodje joj ta neka potreba za nekim trecim. Da l' joj dosadilo moje ponasanje, da l' se osecala kao da može da radi sve a ja cu uvek biti tu. Stvarno ne znam, al samo znam da ako je osoba takva i želi da prevari, ona ce to uraditi i da je voliš najviše na svetu, da imate najbolji i najredovniji sex i sve zajedničko, dzaba. Ja u vezama gde sam primetio da se blizi kraj, lepo im to govorio i raskidao, a ne isao varao i kao sve je okej pa kad čuje to kraj.

zoran

pre 5 godina

o preljubi se pise i savetuje kao dobardan...
preljuba je smrtni greh i covek koji cini to navlaci na sebe gnjev Bozji.
ako covek ostavlja taj greh dobija mir i oprostenje od Boga! Brak je sveta veza koju je Bog blagoslovio " i dvoje postase jedno telo,... i sto je Bog sastavio covek da ne rastavlja"

:)

pre 5 godina

1. Mlada sam žena i moje telo je sasvim ok (u najmanju ruku).
2. Ne varam.
3. Seksualni nagon postoji podjednako i kod udatih i kod neudatih žena, kao što i svaka žena ima neke osobenosti svoje ličnosti i karaktera.

••• --- •••

pre 5 godina

Varaju uglavnom osobe sa niskim IQ-om, koje nisu sposobne da donose racionalne odluke. I muskarci i zene. To je cela prica.

Sara

pre 5 godina

Moja sestra se odmah nakon faksa udala za čoveka kog je obožavala. Svi su bili začuđeni izborom jer je ona prelepa, odličan student i uvek je bila kao anđeo. Sve je podredila porodici, bila uz muža kroz sve uspone i padove, dala mu apsolutnu podršku pri svakom koraku. Za to vreme on je razvio svoj posao a ona rodila dvoje dece. Da bi je nakon svega što je žrtvovala, nakon što je odbila posao u struci u inostranstvu zbog njega on nju prestao da gleda kao živo biće. Ponaša se prema njoj kao prema sluškinji. Ona mi je jednom kroz suze rekla "Znaš ja sam njemu dala svu svoju snagu a on me sada optužuje što sam bez nje". Ne znam da li je vara ali sam par puta izašla iz prostorije ogorčena zbog količine nepostovanja koju je pokazao. Ono što je najtužnije je sto ga nikada ne bi prevarila. Zato ću svojim ćerkama govoriti da prvo brinu o sebi i vole sebe jer nas to nažalost nisu učili.

Sara

pre 5 godina

Ja sam do tridesete već imala troje dece ali ipak sam održala telo u odličnoj formi. Naravno nikada ne bude sasvim isto ali s obzirom na 3 porođaja sasvim dobro izgledam. Moj muž se postepeno udaljavao posle svakog deteta. Ništa nisam mogla da uradim. Imala sam utisak da ga smaram i dok dišem. Prvo sam patila, makar dve godine razgovora, plakanja, truda i pominjanja razvoda. On razvod ne želi. Važno mu je da bude uz decu. Ja sada imam vezu sa kolegom sa kojim se vidjam redovno i koji čini da se osećam živo. Osecam se kao žena ponovo, ne kao biljka. A moj muž je sada odjednom ljubomoran i zainteresovan da reši stvari. Tek sada kada ja konačno ne patim za njim i ne placem jer me mesecima nije dodirnuo. Mnogo smo grešaka napravili oboje i ne znam ima li ikakve nade.

Mirko

pre 5 godina

Evo ja i dan danas ne znam što me je bivsa prevarila posle 2 godine veze. Pazio je kao kap vode na dlanu, radio za nju sve na svetu, u krevetu je bilo vrhunski i uvek necega novog, takodje i više nego redovan sex. I opet na kraju dodje joj ta neka potreba za nekim trecim. Da l' joj dosadilo moje ponasanje, da l' se osecala kao da može da radi sve a ja cu uvek biti tu. Stvarno ne znam, al samo znam da ako je osoba takva i želi da prevari, ona ce to uraditi i da je voliš najviše na svetu, da imate najbolji i najredovniji sex i sve zajedničko, dzaba. Ja u vezama gde sam primetio da se blizi kraj, lepo im to govorio i raskidao, a ne isao varao i kao sve je okej pa kad čuje to kraj.

Srđan

pre 5 godina

Zato što su loši ljudi,važi i obrnuto(kad muškarci varaju)
Ako nema više ljubavi,želiš da promeniš partnera itd,kulturno se razvedeš,pa radiš sa tvojim životom šta želiš.Sve drugo je licemerno.Vučeš čoveka,ženu sa kojim si se venčao/la za nos.Fuj.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 5 godina

Svaka, ali svaka žena ima nasušnu potrebu da joj se iznova i iznova dokazujete. Pažnja ako je bila danas, mora i već večeras, jer ako je nema ona će se osetiti manje privlačnom. Ako ste i nešto veliko uradili za nju, ništa to ne vredi, morate opet jer su žene jednostavno takva bića. Ako 100 puta uradite nešto lepo za nju a 101-vi put ne, kao da niste nikada ništa uradili, najgori ste! Sa druge strane, onaj koji joj ništa nije dao, uradio, 100 puta a 101-vi put jeste, on je "duša" od čoveka, najbolji je...Žene su po defaultu bića koja su nezadovoljna sobom, izgledom i imaju uvek manjak samopouzdanja. Tako da, pomoći nema dragi moji, opustite se...manje će vas boleti

Auh

pre 5 godina

(bigserb, 27. mart 2019 09:17)
Jao kako se ti pravis naivan. Muskarci i kada imaju ljubavnicu cuvaju brak i vole zenu jer su veci emotivci...
NE. Oni samo znaju da kada ljubavnica postane zena postace bas to, dosadna zena koju vec imaju a mozda i gora od nje, plus ce sve to mnogo da kosta. Ovako menjaju ljubavnice kad dosade a zena im rinta.
To je jedini razlog. Kako vas nije sramota da se tako folirate.
Cuj veliki emotivci.
Sram vas bilo. Foliranti.

Petra

pre 5 godina

Kada se zaljube ... mogu biti u veoma dobrom braku decenijama i zaljubiti se u drugog muskarca. I ne mora doci do fizickog kontakta , emotivne ''prevare'' su mnogo opasnije od fizickih.

Zarko

pre 5 godina

4. Nedostatak usadjenih porodicnih vrednosti u glavu doticne ili doticnog 5. samozivost 6. nedostatak kucnog vaspitanja......Razvod razumem i prihvatam ali prevaru u braku ne razumem.

Татјана

pre 5 godina

Коме је до секса после 10 година брака! Па од јутра до сутра жена дрнда по кући, гледа децу, ради, чим дође са посла чека је кување и чишћење,скупљање ствари и чарапа од свог драгог, па за себе има време само кад сви оду на спавање и после што је незадовољна!!!! Ма дајте молим вас, па ова тема је неисцрпна!

Hmmmm

pre 5 godina

(Sara, 27. mart 2019 13:25)
E vidis iako muskarci stalno pricaju da zene treba da budu kao tvoja sestra, pozrtvovane, u realnosti takve zene nikada ne postuju. Koriste ih za svoje potrebe ali ne postuju, tretiraju ih kao jadnice.
Postuju zahtevne i otresite zene koje drze do sebe i sebe stavljaju na mesto broj jedan. One same sebe cene pa ih i oni cene.
Na zalost vrlo je malo normalnih i psihicki zdravih ljudi, pa jos da se upare, tako da je normalan odnos retkost najcesce je ko ce koga da zajase.
U svakom slucaju zena mora da drzi do sebe i ni za koga da se ne zrtvuje. Mozda za decu malo ali za muskarca nista. Koliko on njoj pruzi toliko ona njemu i obrnuto. Na zapadu odnosi tako funkcionisu i nikakav problem.
Zrtvovanje nikako, tu nema ni srece ni ljubavi, a drago mi je da vidim da se i nase mladje generacije menjaju i ne daju na sebe. Neki muskarci kukaju zbog toga ali za sve je to bolje pa i za njih.

••• --- •••

pre 5 godina

Varaju uglavnom osobe sa niskim IQ-om, koje nisu sposobne da donose racionalne odluke. I muskarci i zene. To je cela prica.

Samolaganje-zenska supermoc

pre 5 godina

Zensko jednoumlje, nadam se da nam nece svima doci glave.Nijedna nikada nije napisala da vara zato sto hoce.Svaka vara jer se "oseca...", nesvesna da osecati se npr. nepostovanom i biti nepostovana nije isto.Ja imam primer dve drugarice koje su se razvele ni same ne znajuci zasto i sada su sa muskarcima koji su losiji i za njih, a pogotovo za decu ili su se brzo razisle i sa njima.Jedna se razvela od imucnog coveka da ne bi bila "u senci muza", kao da su Bitlsi, ali je toliko nesposobna, da je muz i dalje izdrzava.Bio sam sa udatim zenama, iako nikada nisam potezao pricu o njihovim brakovima, tu i tamo, od njih ili nekog drugog, bih saznao da su im brakovi sasvim normalni.Zene najpre varaju zato sto im se hoce, posle sve ostalo.

:)

pre 5 godina

1. Mlada sam žena i moje telo je sasvim ok (u najmanju ruku).
2. Ne varam.
3. Seksualni nagon postoji podjednako i kod udatih i kod neudatih žena, kao što i svaka žena ima neke osobenosti svoje ličnosti i karaktera.

Hehe

pre 5 godina

One koji su pogrešile one se i razvode, ostale peru gaće u kojima je bio sa ljubavnicom. Bar su muškarci pošteđeni što se riče takvih stvari.
Jedna drugarica kaže za drugu, sprema muža da bude čist i opeglan, da se ne osramoti kod ljubavnice. Eto vam. Ako hoćete, živite tako ali sami ste krivi.
(Koza, 28. mart 2019 14:00)

Proslo vreme. To je mozda bilo do sada ove mladje generacije devojaka, posebno ako iole pristojno izgledaju, nece bas nikome gace da peru a varace sa istim zarom ako ne i vise.
Gotovo je sto su gazili, gazili su menja se prica. Zato toliko vriste i histerisu kako zene nisu kao sto su bile.
Hvala bogu pa nisu. Mogli su te mucenice malo vise da postuju vasi ocevi i dede. Ko vam je kriv. Sad cete od blata da ih pravite.
Nikad vise.

bigserb

pre 5 godina

Muskarci mogu da prevare svoju dragu iz cisto fizickih razloga, skoro nikada iz emotivnih, dok je kod zena upravo potpuno suprotno! Zene varaju iz emotivnih, a retko iz fizickih razloga!
Muskarci su mnogo veci emotivci od zena, zaljubljuju se i vole iskrenije i jace nego zene, muskarci mnogo cesce cuvaju svoj brak iako imaju ljubavnicu, dok je kod zena potpuno suprotno! Cim je nasla drugog muskarca, zena je vec zaboravila na prvog, ona se drugom muskarcu predaje sva, fizicki i emotivno, i u njemu vidi novu sigurnu luku!
Koliko razlicito vide ljubav muskarci i zene mozda nam najbolje govori broj pesnika oba pola koji su pisali o ljubavi, Santic, Ducic, Puskin, Jesenjin, Lorka, Bodler, Prever, Jejts, Sekspir i jos desetine domacih i svetski poznatih pesnika, ko to nije cuo za Eminu, Barbaru ili Beatrice, dok zena prakticno nema, Desanka Maksimovic i Marina Cvetajeva, mada su one izuzeci koji potvrdjuju pravilo, muskarci su emotivci, a zene pragmatici!

Ivon

pre 5 godina

Žene obično pomišljaju na prevaru onog trenutka kada se osete odbačeno, neprivlačno i nevoljeno. Većina obaveza oko domaćinstva i dece iako imaju najčešće i poslovne obaveze padne na njih, jer je naša tradicionalna kultura takva.
Uz sve te obaveze, muškarac često vodi računa samo o sebi, čast izuzecima, a to kako se ta izmučena žena-sluškinja oseća, nikoga nije briga. E to je preloman momenat, kada žena hoće da se oseti živom i bitnom i onda ljubavnik stupa na scenu.

Mmm

pre 5 godina

Žena može toliko daleko da ode u prevari, da se čak desi da i porodicu ostavi.
Ali iskreno, mahom takve žene nisu vredne pažnje. Ako jednom prevari, prevariće opet.

ola

pre 5 godina

Kako zivot prolazi shvatite da je ovo muski svet pa se ili pomirite s tim ili odlucite da zivite svoj zivot. Shvatite da je kompetna logistika vaseg bracnog zivota vasa briga i da se tretirate kao necije vlasnistvo. Ponasanje vlasnika, vase bivse studentske ljubavi s kojom ste izgradili brak, decu, imovinu, zavisi samo od novca koji je u medjuvremenu stekao. Sto je vise novca to je on vredniji sam sebi, vas podrazumeva. Tako dodje trenutak kad dozvolite sebi da vas neko drugi postuje, neguje, zavodi. Shvatite da vam se to bas dopada i da je zivot samo jedan i da su deca u svojim sferama a muz u oblacima opcinjen sobom, lovom, karijerom, priznanjem, recju, sujetom. Uopste vas ne zanima sta ko smatra normalnim, moralnim, postenim, samo uzivate. Onda i to prodje. Al vi ste novi, svesni sebe, prolaznosti, zivite i radite sta zelite dok vasa bivsa studentska ljubav izgara u teretani u pokusaju da ocuva svoje predispozicije za sujetu i nebrigu prema vama. Eto.

Ivona

pre 5 godina

Jedna starija žena pred mi je rekla da joj je žao što se u mladosti čuvala za muža, što je uvek bila smerna i poštena po onome "kako treba". Kada čuješ od bake u osamdesetim da joj je žao što je niko nikada sem muža nije poljubio, da je sve odbijala, onda ti je jasno. Život je jedan, i treba ga živeti. Ne mislim da treba varati, ali ne treba ni trunuti u braku. Ako n/ona neće razvod, ima sva prava da potraži ljubav na drugom mestu, jer, kada dođeš u godine, džaba ti sve kada je samo smrt pred tobom, mladost je davno prošla. Ljubav je najvažnija u životu i jedino kada voli, čovek je živ.

Suncica

pre 5 godina

Stotine razloga i prica, a svaka je drugacija. Mnogo je zapostavljenih zena udatih za nezrele, aljkave, samozive muskarce, koje trunu u tim brakovima. Takvih zena mi je najzalije. Nemaju finansijske mogucnosti da izadju iz tog braka, kreditno opterecene, bez nasledstva, a mozda ni podrske rodjenih roditelja. Nisu sve zene koje varaju ultramoderne, obesne, gradske smizle, kakvim ih vecina ovde zamislja. Nekad je ta prevara bukvalno beg od sivila svakodnevice, od visegodisnje usamljenosti, bez resenja i nade da se zena oslobodi okova loseg braka.
Zivot nije crno-beli svet i nije sve kao sto izgleda, znate.. Imajte to na umu. Zato ja ne osudjujem.

muska emotivnost

pre 5 godina

@ bigserb
muskarci cuvaju brak tako sto sede na dve stolice ; da ga cuvaju ne bi imali paralelne veze; ne znam nijednog da je zauvek otkacio prijateljicu kada ga je zena otkrila; zene kada nadju drugog partnera bar su iskrene i odlaze sa njim .....

zoran

pre 5 godina

o preljubi se pise i savetuje kao dobardan...
preljuba je smrtni greh i covek koji cini to navlaci na sebe gnjev Bozji.
ako covek ostavlja taj greh dobija mir i oprostenje od Boga! Brak je sveta veza koju je Bog blagoslovio " i dvoje postase jedno telo,... i sto je Bog sastavio covek da ne rastavlja"

Ann

pre 5 godina

o preljubi se pise i savetuje kao dobardan...
preljuba je smrtni greh i covek koji cini to navlaci na sebe gnjev Bozji.
ako covek ostavlja taj greh dobija mir i oprostenje od Boga! Brak je sveta veza koju je Bog blagoslovio " i dvoje postase jedno telo,... i sto je Bog sastavio covek da ne rastavlja"
(zoran, 27. mart 2019 09:32)

Smaraš...

Box

pre 5 godina

Osim sto ovo sve vazi upravo za muskarca.
Zena zapravo ne vara, zena samo pravi prelaz izmedju bivseg i novog muza koji je perspektivniji i situiraniji.

Marijana

pre 5 godina

@Nikola Nisi u pravu. Takve prođu kao njena sestra. One koje prave dramu, probleme i oko kojih se uvek treba truditi, one su držane kao malo vode na dlanu. Uvek prvo gledati sebe, pa tek onda decu i muža.

Vagica

pre 5 godina

@Sara
Ako postoji ljubav i poštovanje, verovatno može opstati, ali ne može biti kao ranije. Ako nema poštovanja, onda džaba sve. Mislim da je ovo najbolji opis zašto žene nalaze drugog partnera. Tužno i bespotrebno, ali istinito. Neke se slome, neke uzmu život u svoje ruke. Niko ne treba da dozvoli sebi da pristane da živi bez ljubavi, tada smo polumrtvi.

masterkg

pre 5 godina

Ako joj kupiš nešto lepo i kažeš da drugačija od drugih, da ima nešto u njoj, da sa drugima ne bi mogao tako, da je dobra osoba ....

Koza

pre 5 godina

Brak nije ništa ako oba supružnika ne drže do njega. Preljuba ne postoji. Svi smo mi posebne osobe i svako ima pravo na svoj život. O tim bračnim neverstvima se uvek zna, ležete u krevet sa nekim i da nema promene, svaki dan sa njim, pa znate kako diše, i da ne primetite? Ako primetite, treba da odete ili prihvatite. Treća osoba nikad nije kriva jer je mogao biti bilo ko. Desila se ljubav i tu nema nazad. Kakvog ste partnera odabrali takvi ste i sami. One koji su pogrešile one se i razvode, ostale peru gaće u kojima je bio sa ljubavnicom. Bar su muškarci pošteđeni što se riče takvih stvari.
Jedna drugarica kaže za drugu, sprema muža da bude čist i opeglan, da se ne osramoti kod ljubavnice. Eto vam. Ako hoćete, živite tako ali sami ste krivi.

spam

pre 5 godina

Ne bih o tome zašto varaju (jer se nadam da to izbegavaju), ali znam kada požele drugog - kada su zapostavljene, ignorisane, nezadovoljne, nedovoljno cenjene, kada "njihov" muškarac pred njima iskazuje zainteresovanost za neku drugu ili opčinjenost nekom njom, kada vide da su u tom odnosu ćešće tužne (depresivne), nego što se osećaju sigurno i srećno. I, što je nabrojano izraženo u većoj meri ili što je više učestalo, to će možda biti bliže da stave tačku na takav odnos i krenu dalje.

... --- ...

pre 5 godina

@Sara Eh da mi je tvoja sestra, samo bi mi mebo bilo granica sa takvom podrskom i razmisljanjem kakvu bi mi "pruzala" tvoja sestra. Nego nije kasno, jos nisam ozenjen, mozda i nadjem. Sto se tice nje i njega, iskreno se nadam da ce se sve vratiti u normalu. Shvatice on neke stvari i to vrlo brzo pa ce da se promeni. :-) Sve najbolje

cobo

pre 5 godina

Sara@
Ima li nade? Pa zavisi za koga i ko je kakav covek! Ako je neko nedovrsen covek bez karaktera,covek kojeg nigde ne mozes svrstati,on mi ne treba :)
Moras da znas s kim imas posla,zivot je samo jedan !

mamakoka

pre 5 godina

Ja nikada ne bih mogla da varam zbog moje dece.Nek je kakav oce da je moj muž,deca su broj 1.Nemamo trenutno probleme. Ako ih bude bilo razvescemo se.

Dott

pre 5 godina

Za svoju prevaru svi imaju nekakav razlog, medjutim kakav god on bio, ne opravdava ucinjeno. Pa cak i ukoliko ste to ucinili nakon duge apstinencije zbog polne nemoci partnera i njegovo prihvatanje da imate ljubavnika, sasvim je razumljivo ako imate grizu savesti pri tom, jer to je opet prevara, ili jos tacnije "preljuba", sto je jos tezi oblik neverstva.
Ne ne treba u ovakvom slucaju da se lisite seksa, naravno da ima resenja, ona su "seksalna pomagala", zato se i zovu pomagala, naravno sa partnerom, njega nikako ne izkljucujte iz toga.

Ajde@

pre 5 godina

Даме моје и поштоване мајке,
Или трпите и стрпите се, или се разводите, али не варајте нипошто.
Прељуба је један од најтежих грехова за који се пре или касније плаћа. Ако ви не платите, плаћаће ваша деца!
Али пре развода учините све да спасете свој брак!
Свако добро вам желим.

Nikola

pre 5 godina

@(Marijana, 28. mart 2019 13:55)
Ti si to lepo rekla, -treba da gleda sebe. Samo ne u tom nekom smislu pravljenja drame, nego očuvanja svog zdravlja, izgleda i društvenog života.
Ako je ona u svemu bila savršena, onda je pogrešila u odabiru muža. Pogrešila je kao sudija karaktera, jer je izabrala nekoga ko ništa ne ceni. Umesto nekoga ko će je uvek ceniti.

Ipak, znajući kako su muškarci jednostavni, mogu da se kladim da se zapustila. 80% žena su lepe po defaultu. Samim rođenjem postaju vredne i poželjne kasnije. Ostale moraju malo i da se potrude u teretani ili sa šminkom. Svaka ima šansu.
Žene samo treba da se ne prejedaju i da se neguju elementarno, i biće poželjne. Sve ostalo je samo bonus i odlična stvar što uspeju da pruže.
Ako mužu nije poželjna, onda joj ne vredi ništa što radi, jer muškarac može jedno vreme da razmišlja srcem i mozgom, ali ne dugo.

Nikola

pre 5 godina

@(Sara, 27. mart 2019 13:25)
Pogrešno ćeš im reći, pa se možda neće ni udati. Ta tvoja sesta je sve uradila odlično, osim što nije održala normalnu telesnu težinu. Žena koja je takva kao ona, uvek može da bira i nju drže muškarci kao malo vode na dlanu. Ali ne sme da se ugoji već da ostane fit i bavi se svojim izgledom. To reci ćerkicama. Sve ostalo već znaš.

••• --- •••

pre 5 godina

Varaju uglavnom osobe sa niskim IQ-om, koje nisu sposobne da donose racionalne odluke. I muskarci i zene. To je cela prica.

bigserb

pre 5 godina

Muskarci mogu da prevare svoju dragu iz cisto fizickih razloga, skoro nikada iz emotivnih, dok je kod zena upravo potpuno suprotno! Zene varaju iz emotivnih, a retko iz fizickih razloga!
Muskarci su mnogo veci emotivci od zena, zaljubljuju se i vole iskrenije i jace nego zene, muskarci mnogo cesce cuvaju svoj brak iako imaju ljubavnicu, dok je kod zena potpuno suprotno! Cim je nasla drugog muskarca, zena je vec zaboravila na prvog, ona se drugom muskarcu predaje sva, fizicki i emotivno, i u njemu vidi novu sigurnu luku!
Koliko razlicito vide ljubav muskarci i zene mozda nam najbolje govori broj pesnika oba pola koji su pisali o ljubavi, Santic, Ducic, Puskin, Jesenjin, Lorka, Bodler, Prever, Jejts, Sekspir i jos desetine domacih i svetski poznatih pesnika, ko to nije cuo za Eminu, Barbaru ili Beatrice, dok zena prakticno nema, Desanka Maksimovic i Marina Cvetajeva, mada su one izuzeci koji potvrdjuju pravilo, muskarci su emotivci, a zene pragmatici!

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 5 godina

Svaka, ali svaka žena ima nasušnu potrebu da joj se iznova i iznova dokazujete. Pažnja ako je bila danas, mora i već večeras, jer ako je nema ona će se osetiti manje privlačnom. Ako ste i nešto veliko uradili za nju, ništa to ne vredi, morate opet jer su žene jednostavno takva bića. Ako 100 puta uradite nešto lepo za nju a 101-vi put ne, kao da niste nikada ništa uradili, najgori ste! Sa druge strane, onaj koji joj ništa nije dao, uradio, 100 puta a 101-vi put jeste, on je "duša" od čoveka, najbolji je...Žene su po defaultu bića koja su nezadovoljna sobom, izgledom i imaju uvek manjak samopouzdanja. Tako da, pomoći nema dragi moji, opustite se...manje će vas boleti

Box

pre 5 godina

Osim sto ovo sve vazi upravo za muskarca.
Zena zapravo ne vara, zena samo pravi prelaz izmedju bivseg i novog muza koji je perspektivniji i situiraniji.

Nikola

pre 5 godina

@(Sara, 27. mart 2019 13:25)
Pogrešno ćeš im reći, pa se možda neće ni udati. Ta tvoja sesta je sve uradila odlično, osim što nije održala normalnu telesnu težinu. Žena koja je takva kao ona, uvek može da bira i nju drže muškarci kao malo vode na dlanu. Ali ne sme da se ugoji već da ostane fit i bavi se svojim izgledom. To reci ćerkicama. Sve ostalo već znaš.

zoran

pre 5 godina

o preljubi se pise i savetuje kao dobardan...
preljuba je smrtni greh i covek koji cini to navlaci na sebe gnjev Bozji.
ako covek ostavlja taj greh dobija mir i oprostenje od Boga! Brak je sveta veza koju je Bog blagoslovio " i dvoje postase jedno telo,... i sto je Bog sastavio covek da ne rastavlja"

Zarko

pre 5 godina

4. Nedostatak usadjenih porodicnih vrednosti u glavu doticne ili doticnog 5. samozivost 6. nedostatak kucnog vaspitanja......Razvod razumem i prihvatam ali prevaru u braku ne razumem.

Mmm

pre 5 godina

Žena može toliko daleko da ode u prevari, da se čak desi da i porodicu ostavi.
Ali iskreno, mahom takve žene nisu vredne pažnje. Ako jednom prevari, prevariće opet.

Ajde@

pre 5 godina

Даме моје и поштоване мајке,
Или трпите и стрпите се, или се разводите, али не варајте нипошто.
Прељуба је један од најтежих грехова за који се пре или касније плаћа. Ако ви не платите, плаћаће ваша деца!
Али пре развода учините све да спасете свој брак!
Свако добро вам желим.

Sara

pre 5 godina

Ja sam do tridesete već imala troje dece ali ipak sam održala telo u odličnoj formi. Naravno nikada ne bude sasvim isto ali s obzirom na 3 porođaja sasvim dobro izgledam. Moj muž se postepeno udaljavao posle svakog deteta. Ništa nisam mogla da uradim. Imala sam utisak da ga smaram i dok dišem. Prvo sam patila, makar dve godine razgovora, plakanja, truda i pominjanja razvoda. On razvod ne želi. Važno mu je da bude uz decu. Ja sada imam vezu sa kolegom sa kojim se vidjam redovno i koji čini da se osećam živo. Osecam se kao žena ponovo, ne kao biljka. A moj muž je sada odjednom ljubomoran i zainteresovan da reši stvari. Tek sada kada ja konačno ne patim za njim i ne placem jer me mesecima nije dodirnuo. Mnogo smo grešaka napravili oboje i ne znam ima li ikakve nade.

Татјана

pre 5 godina

Коме је до секса после 10 година брака! Па од јутра до сутра жена дрнда по кући, гледа децу, ради, чим дође са посла чека је кување и чишћење,скупљање ствари и чарапа од свог драгог, па за себе има време само кад сви оду на спавање и после што је незадовољна!!!! Ма дајте молим вас, па ова тема је неисцрпна!

Samolaganje-zenska supermoc

pre 5 godina

Zensko jednoumlje, nadam se da nam nece svima doci glave.Nijedna nikada nije napisala da vara zato sto hoce.Svaka vara jer se "oseca...", nesvesna da osecati se npr. nepostovanom i biti nepostovana nije isto.Ja imam primer dve drugarice koje su se razvele ni same ne znajuci zasto i sada su sa muskarcima koji su losiji i za njih, a pogotovo za decu ili su se brzo razisle i sa njima.Jedna se razvela od imucnog coveka da ne bi bila "u senci muza", kao da su Bitlsi, ali je toliko nesposobna, da je muz i dalje izdrzava.Bio sam sa udatim zenama, iako nikada nisam potezao pricu o njihovim brakovima, tu i tamo, od njih ili nekog drugog, bih saznao da su im brakovi sasvim normalni.Zene najpre varaju zato sto im se hoce, posle sve ostalo.

Hehe

pre 5 godina

One koji su pogrešile one se i razvode, ostale peru gaće u kojima je bio sa ljubavnicom. Bar su muškarci pošteđeni što se riče takvih stvari.
Jedna drugarica kaže za drugu, sprema muža da bude čist i opeglan, da se ne osramoti kod ljubavnice. Eto vam. Ako hoćete, živite tako ali sami ste krivi.
(Koza, 28. mart 2019 14:00)

Proslo vreme. To je mozda bilo do sada ove mladje generacije devojaka, posebno ako iole pristojno izgledaju, nece bas nikome gace da peru a varace sa istim zarom ako ne i vise.
Gotovo je sto su gazili, gazili su menja se prica. Zato toliko vriste i histerisu kako zene nisu kao sto su bile.
Hvala bogu pa nisu. Mogli su te mucenice malo vise da postuju vasi ocevi i dede. Ko vam je kriv. Sad cete od blata da ih pravite.
Nikad vise.

Ivona

pre 5 godina

Jedna starija žena pred mi je rekla da joj je žao što se u mladosti čuvala za muža, što je uvek bila smerna i poštena po onome "kako treba". Kada čuješ od bake u osamdesetim da joj je žao što je niko nikada sem muža nije poljubio, da je sve odbijala, onda ti je jasno. Život je jedan, i treba ga živeti. Ne mislim da treba varati, ali ne treba ni trunuti u braku. Ako n/ona neće razvod, ima sva prava da potraži ljubav na drugom mestu, jer, kada dođeš u godine, džaba ti sve kada je samo smrt pred tobom, mladost je davno prošla. Ljubav je najvažnija u životu i jedino kada voli, čovek je živ.

masterkg

pre 5 godina

Ako joj kupiš nešto lepo i kažeš da drugačija od drugih, da ima nešto u njoj, da sa drugima ne bi mogao tako, da je dobra osoba ....

Ann

pre 5 godina

o preljubi se pise i savetuje kao dobardan...
preljuba je smrtni greh i covek koji cini to navlaci na sebe gnjev Bozji.
ako covek ostavlja taj greh dobija mir i oprostenje od Boga! Brak je sveta veza koju je Bog blagoslovio " i dvoje postase jedno telo,... i sto je Bog sastavio covek da ne rastavlja"
(zoran, 27. mart 2019 09:32)

Smaraš...

Dott

pre 5 godina

Za svoju prevaru svi imaju nekakav razlog, medjutim kakav god on bio, ne opravdava ucinjeno. Pa cak i ukoliko ste to ucinili nakon duge apstinencije zbog polne nemoci partnera i njegovo prihvatanje da imate ljubavnika, sasvim je razumljivo ako imate grizu savesti pri tom, jer to je opet prevara, ili jos tacnije "preljuba", sto je jos tezi oblik neverstva.
Ne ne treba u ovakvom slucaju da se lisite seksa, naravno da ima resenja, ona su "seksalna pomagala", zato se i zovu pomagala, naravno sa partnerom, njega nikako ne izkljucujte iz toga.

Srđan

pre 5 godina

Zato što su loši ljudi,važi i obrnuto(kad muškarci varaju)
Ako nema više ljubavi,želiš da promeniš partnera itd,kulturno se razvedeš,pa radiš sa tvojim životom šta želiš.Sve drugo je licemerno.Vučeš čoveka,ženu sa kojim si se venčao/la za nos.Fuj.

Sara

pre 5 godina

Moja sestra se odmah nakon faksa udala za čoveka kog je obožavala. Svi su bili začuđeni izborom jer je ona prelepa, odličan student i uvek je bila kao anđeo. Sve je podredila porodici, bila uz muža kroz sve uspone i padove, dala mu apsolutnu podršku pri svakom koraku. Za to vreme on je razvio svoj posao a ona rodila dvoje dece. Da bi je nakon svega što je žrtvovala, nakon što je odbila posao u struci u inostranstvu zbog njega on nju prestao da gleda kao živo biće. Ponaša se prema njoj kao prema sluškinji. Ona mi je jednom kroz suze rekla "Znaš ja sam njemu dala svu svoju snagu a on me sada optužuje što sam bez nje". Ne znam da li je vara ali sam par puta izašla iz prostorije ogorčena zbog količine nepostovanja koju je pokazao. Ono što je najtužnije je sto ga nikada ne bi prevarila. Zato ću svojim ćerkama govoriti da prvo brinu o sebi i vole sebe jer nas to nažalost nisu učili.

Auh

pre 5 godina

(bigserb, 27. mart 2019 09:17)
Jao kako se ti pravis naivan. Muskarci i kada imaju ljubavnicu cuvaju brak i vole zenu jer su veci emotivci...
NE. Oni samo znaju da kada ljubavnica postane zena postace bas to, dosadna zena koju vec imaju a mozda i gora od nje, plus ce sve to mnogo da kosta. Ovako menjaju ljubavnice kad dosade a zena im rinta.
To je jedini razlog. Kako vas nije sramota da se tako folirate.
Cuj veliki emotivci.
Sram vas bilo. Foliranti.

Nikola

pre 5 godina

@(Marijana, 28. mart 2019 13:55)
Ti si to lepo rekla, -treba da gleda sebe. Samo ne u tom nekom smislu pravljenja drame, nego očuvanja svog zdravlja, izgleda i društvenog života.
Ako je ona u svemu bila savršena, onda je pogrešila u odabiru muža. Pogrešila je kao sudija karaktera, jer je izabrala nekoga ko ništa ne ceni. Umesto nekoga ko će je uvek ceniti.

Ipak, znajući kako su muškarci jednostavni, mogu da se kladim da se zapustila. 80% žena su lepe po defaultu. Samim rođenjem postaju vredne i poželjne kasnije. Ostale moraju malo i da se potrude u teretani ili sa šminkom. Svaka ima šansu.
Žene samo treba da se ne prejedaju i da se neguju elementarno, i biće poželjne. Sve ostalo je samo bonus i odlična stvar što uspeju da pruže.
Ako mužu nije poželjna, onda joj ne vredi ništa što radi, jer muškarac može jedno vreme da razmišlja srcem i mozgom, ali ne dugo.

Hmmmm

pre 5 godina

(Sara, 27. mart 2019 13:25)
E vidis iako muskarci stalno pricaju da zene treba da budu kao tvoja sestra, pozrtvovane, u realnosti takve zene nikada ne postuju. Koriste ih za svoje potrebe ali ne postuju, tretiraju ih kao jadnice.
Postuju zahtevne i otresite zene koje drze do sebe i sebe stavljaju na mesto broj jedan. One same sebe cene pa ih i oni cene.
Na zalost vrlo je malo normalnih i psihicki zdravih ljudi, pa jos da se upare, tako da je normalan odnos retkost najcesce je ko ce koga da zajase.
U svakom slucaju zena mora da drzi do sebe i ni za koga da se ne zrtvuje. Mozda za decu malo ali za muskarca nista. Koliko on njoj pruzi toliko ona njemu i obrnuto. Na zapadu odnosi tako funkcionisu i nikakav problem.
Zrtvovanje nikako, tu nema ni srece ni ljubavi, a drago mi je da vidim da se i nase mladje generacije menjaju i ne daju na sebe. Neki muskarci kukaju zbog toga ali za sve je to bolje pa i za njih.

mamakoka

pre 5 godina

Ja nikada ne bih mogla da varam zbog moje dece.Nek je kakav oce da je moj muž,deca su broj 1.Nemamo trenutno probleme. Ako ih bude bilo razvescemo se.

ola

pre 5 godina

Kako zivot prolazi shvatite da je ovo muski svet pa se ili pomirite s tim ili odlucite da zivite svoj zivot. Shvatite da je kompetna logistika vaseg bracnog zivota vasa briga i da se tretirate kao necije vlasnistvo. Ponasanje vlasnika, vase bivse studentske ljubavi s kojom ste izgradili brak, decu, imovinu, zavisi samo od novca koji je u medjuvremenu stekao. Sto je vise novca to je on vredniji sam sebi, vas podrazumeva. Tako dodje trenutak kad dozvolite sebi da vas neko drugi postuje, neguje, zavodi. Shvatite da vam se to bas dopada i da je zivot samo jedan i da su deca u svojim sferama a muz u oblacima opcinjen sobom, lovom, karijerom, priznanjem, recju, sujetom. Uopste vas ne zanima sta ko smatra normalnim, moralnim, postenim, samo uzivate. Onda i to prodje. Al vi ste novi, svesni sebe, prolaznosti, zivite i radite sta zelite dok vasa bivsa studentska ljubav izgara u teretani u pokusaju da ocuva svoje predispozicije za sujetu i nebrigu prema vama. Eto.

:)

pre 5 godina

1. Mlada sam žena i moje telo je sasvim ok (u najmanju ruku).
2. Ne varam.
3. Seksualni nagon postoji podjednako i kod udatih i kod neudatih žena, kao što i svaka žena ima neke osobenosti svoje ličnosti i karaktera.

muska emotivnost

pre 5 godina

@ bigserb
muskarci cuvaju brak tako sto sede na dve stolice ; da ga cuvaju ne bi imali paralelne veze; ne znam nijednog da je zauvek otkacio prijateljicu kada ga je zena otkrila; zene kada nadju drugog partnera bar su iskrene i odlaze sa njim .....

Ivon

pre 5 godina

Žene obično pomišljaju na prevaru onog trenutka kada se osete odbačeno, neprivlačno i nevoljeno. Većina obaveza oko domaćinstva i dece iako imaju najčešće i poslovne obaveze padne na njih, jer je naša tradicionalna kultura takva.
Uz sve te obaveze, muškarac često vodi računa samo o sebi, čast izuzecima, a to kako se ta izmučena žena-sluškinja oseća, nikoga nije briga. E to je preloman momenat, kada žena hoće da se oseti živom i bitnom i onda ljubavnik stupa na scenu.

Petra

pre 5 godina

Kada se zaljube ... mogu biti u veoma dobrom braku decenijama i zaljubiti se u drugog muskarca. I ne mora doci do fizickog kontakta , emotivne ''prevare'' su mnogo opasnije od fizickih.

Marijana

pre 5 godina

@Nikola Nisi u pravu. Takve prođu kao njena sestra. One koje prave dramu, probleme i oko kojih se uvek treba truditi, one su držane kao malo vode na dlanu. Uvek prvo gledati sebe, pa tek onda decu i muža.

Koza

pre 5 godina

Brak nije ništa ako oba supružnika ne drže do njega. Preljuba ne postoji. Svi smo mi posebne osobe i svako ima pravo na svoj život. O tim bračnim neverstvima se uvek zna, ležete u krevet sa nekim i da nema promene, svaki dan sa njim, pa znate kako diše, i da ne primetite? Ako primetite, treba da odete ili prihvatite. Treća osoba nikad nije kriva jer je mogao biti bilo ko. Desila se ljubav i tu nema nazad. Kakvog ste partnera odabrali takvi ste i sami. One koji su pogrešile one se i razvode, ostale peru gaće u kojima je bio sa ljubavnicom. Bar su muškarci pošteđeni što se riče takvih stvari.
Jedna drugarica kaže za drugu, sprema muža da bude čist i opeglan, da se ne osramoti kod ljubavnice. Eto vam. Ako hoćete, živite tako ali sami ste krivi.

Suncica

pre 5 godina

Stotine razloga i prica, a svaka je drugacija. Mnogo je zapostavljenih zena udatih za nezrele, aljkave, samozive muskarce, koje trunu u tim brakovima. Takvih zena mi je najzalije. Nemaju finansijske mogucnosti da izadju iz tog braka, kreditno opterecene, bez nasledstva, a mozda ni podrske rodjenih roditelja. Nisu sve zene koje varaju ultramoderne, obesne, gradske smizle, kakvim ih vecina ovde zamislja. Nekad je ta prevara bukvalno beg od sivila svakodnevice, od visegodisnje usamljenosti, bez resenja i nade da se zena oslobodi okova loseg braka.
Zivot nije crno-beli svet i nije sve kao sto izgleda, znate.. Imajte to na umu. Zato ja ne osudjujem.

Mirko

pre 5 godina

Evo ja i dan danas ne znam što me je bivsa prevarila posle 2 godine veze. Pazio je kao kap vode na dlanu, radio za nju sve na svetu, u krevetu je bilo vrhunski i uvek necega novog, takodje i više nego redovan sex. I opet na kraju dodje joj ta neka potreba za nekim trecim. Da l' joj dosadilo moje ponasanje, da l' se osecala kao da može da radi sve a ja cu uvek biti tu. Stvarno ne znam, al samo znam da ako je osoba takva i želi da prevari, ona ce to uraditi i da je voliš najviše na svetu, da imate najbolji i najredovniji sex i sve zajedničko, dzaba. Ja u vezama gde sam primetio da se blizi kraj, lepo im to govorio i raskidao, a ne isao varao i kao sve je okej pa kad čuje to kraj.

Vagica

pre 5 godina

@Sara
Ako postoji ljubav i poštovanje, verovatno može opstati, ali ne može biti kao ranije. Ako nema poštovanja, onda džaba sve. Mislim da je ovo najbolji opis zašto žene nalaze drugog partnera. Tužno i bespotrebno, ali istinito. Neke se slome, neke uzmu život u svoje ruke. Niko ne treba da dozvoli sebi da pristane da živi bez ljubavi, tada smo polumrtvi.

spam

pre 5 godina

Ne bih o tome zašto varaju (jer se nadam da to izbegavaju), ali znam kada požele drugog - kada su zapostavljene, ignorisane, nezadovoljne, nedovoljno cenjene, kada "njihov" muškarac pred njima iskazuje zainteresovanost za neku drugu ili opčinjenost nekom njom, kada vide da su u tom odnosu ćešće tužne (depresivne), nego što se osećaju sigurno i srećno. I, što je nabrojano izraženo u većoj meri ili što je više učestalo, to će možda biti bliže da stave tačku na takav odnos i krenu dalje.

... --- ...

pre 5 godina

@Sara Eh da mi je tvoja sestra, samo bi mi mebo bilo granica sa takvom podrskom i razmisljanjem kakvu bi mi "pruzala" tvoja sestra. Nego nije kasno, jos nisam ozenjen, mozda i nadjem. Sto se tice nje i njega, iskreno se nadam da ce se sve vratiti u normalu. Shvatice on neke stvari i to vrlo brzo pa ce da se promeni. :-) Sve najbolje

cobo

pre 5 godina

Sara@
Ima li nade? Pa zavisi za koga i ko je kakav covek! Ako je neko nedovrsen covek bez karaktera,covek kojeg nigde ne mozes svrstati,on mi ne treba :)
Moras da znas s kim imas posla,zivot je samo jedan !