Srpska pevačica nakon tri braka i porodičnog nasilja: Podstičem drugarice da se razvedu

Sreda, 17.04.2019.

16:30

Izvor: mondo.rs

Srpska pevaèica nakon tri braka i porodiènog nasilja: Podstièem drugarice da se razvedu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

Medena

pre 4 godine

Da li vam smeta to što može da bude sa kime god poželi, što su joj svi muževi
vi bili lepuškasti i zgođušni, što ima para, što je sama lepa i zgodna, što i dalje može da se uda za koga hoće, što i dalje dobro izgleda? Šta vam smeta? Koji deo? Šta vas je tako lično pogodilo?
Može da se udaje koliko hoće, isto toliko i da razvodi i decu da rađa, njena lična stvar. Može da priča šta hoće. Možete da komentarišete šta želite, samo se sramotite.

Ana

pre 4 godine

@ vodonosa
Pa posto je ona javna licnost, sa estrade, logicno je da trazi muza na slicnom mestu. Tesko je muskarcu koji radi obican posao da razume posao osobe koja je npr pevacica jer njen posao zahteva odsustva, rad nocu, masu osoba suprotnog pola oko nje, i to malo koji obican muskarac moze da prihvati. U pocetku svima imponuju ali posle pokazuju ljubomoru, zavist na pare koje ona zaradi i sl. To onda ne opstaje. Najlakse se onda moze razumeti sa osobom koja je takodje na neki nacin javna licnost , koja takodje ima specificno radno mesto i vreme kada radi. Cak ni to ne garantuje uspeh, npr Ikodinovic . Dok su oboje bili aktivni i javno propraceni u svom poslu sve je bilo ok, onda je on doziveo udes i vise nije mogao da se bavi aktivno svojim poslom tj sportom . Ostajao je kuci dok je ona radila i putovala zbog posla, cesto nocu, i s vremenom ga je to izjedalo, nije mogao to da podnese.Dok je bio javno eksponiran i zaradjivao i osvajao medalje nije mu smetala zena koja je isto medijski eksponirana i poznata. Cim je izgubio svoju poziciju nije vise mogao da podnese njen posao i njen javni angazman.Ako nije mogao on, tesko da bi to mogao bilo koji covek sa obicnim zanimanjem i radnim vremenom od 9 do 5. U pocetku im naravno prija i imponuje sto su upecali takvu zensku ali posle pocnu kompleksi i ljubomora. Znam slucaj glumice iz jednog manjeg mesta i njenog muza stomatologa. U pocetku je bio odusevljen , svima se hvalio kako je osvojio glumicu a posle nekog vremena su mu smetala njena putovanja, to sto je ona poznata, sto zaradi tri puta vise od njega. Na kraju je njegovo lose ponasanje dovelo do toga da ga ona ostavi.

Očigledno neupućena

pre 4 godine

Nataša -uništitelj 'Čadova' i 'Tajrona'. Obožavam je, retko korisna 'Stejsi'.
(Nikola, 17. april 2019 17:43)
Ne razumem ništa, a znatiželjna sam???

Branka

pre 4 godine

Kada neko iza sebe ima tri braka a njeni partneri ne vise od dva ( tj jedan sa njom i sada usidreni sa drugom zenskom osobom) to znaci da nije problem u njima nego u njoj.

cvarci i kavurma

pre 4 godine

@Tri alimentacije su tri alimentacije, i to kakve. Lepo ona zivi od tih razvoda.
(ja, 17. april 2019 19:48)
Nisam siguran da joj drugi muz-Ljuba placa alimentaciju, jer sa njim nema decu. Inace alimentacija je za dete a ne za nju...

Goran

pre 4 godine

"Da li će Nata da se udaje 1 ili 20 puta to je njena i samo njena stvar. Razvod ne postoji tek reda radi."

Naravno da je to njena stvar, i nek se udaje i razvodi jos milion puta, ALI ... ne treba da propagira kao javna licnost da je to nesto sasvim normalno, posto NIJE.

Zena ne ume da odabere partnera, i jos nesto, posle toliko razvoda i razlicitih partnera, prosto nije moguce da je ona uvek u pravu i ona zrtva ;)

Ali zaista njen zivot njena stvar...samo da ne savetuje druge, jer joj ne ide bas najbolje.

balkanoid

pre 4 godine

Ako mislis da tvoje prijateljice trpe fizicko nasilje, zovi policiju. Ako ne, gledaj svoja posla. To sto ti neko ne dozvoljava da ga izdominiras (pa sutnes jer je mlakonja) nije nasilje.

dr NS

pre 4 godine

Kad u život uđeš sa predumišljajem da moraš do karijere i imena da dođeš preko one stvari, a posle izvesnog vremena ti se sve ogadi pa reaguješ ovako

Žika Pavlović

pre 4 godine

ajde jednom da ne valja, ajde i dva puta, ali tri puta da uletiš u loš brak ...
Pa tu nešto nije uredu sa tobom dete ...
Ne možeš se tek tako udavati, posebno još ako imaš decu, 3 puta meri jednom seci...

Millennium

pre 4 godine

Moj dobar drugar je jedno vreme svirao u njenom bendu. Kada sam ga pitao kakva je, samo mi je rekao sve što si čuo za nju je istina, i mnogo gore.

Vlada

pre 4 godine

Meni je interesatno da neka žena samo pomene porodično nasilje i odmah dobije podršku bez obzira kakve gluposti priča. Da nije pomenula to nasilje, nikada je neke druge žene ne bi podržale, nemaju ničega zajedničkog sa njom. Ali eto, ona kaže doživela sam nasilje i odmah joj je sve drugo oprošteno. Ne znam po čemu bi Nataša Bekvalac trebalo da bude reper u ponašanju, odnosima među supružnicima.

Silverfox

pre 4 godine

Žene ne trebaju da trpe nasilje, međutim nakon tri propala braka Nataša Bekvalac je poslednja koja bi trebala da deli bračne savete.

Kraj i tacka.

pre 4 godine

Koji likovi u komentarima, koja je ovo svest, logika, moc zakljucivanja aauu! Napadoste zenu kao da je rekla da huska nekoga kome je idilicno u braku na razvod!? Zena je rekla jednu stvar oko koje se pametni itekako slazu. Dakle, kada krene nizbrdo i lose, napustaj toksican odnos i spasavaj sebe, a i svoju decu!

Sly

pre 4 godine

Cinjenica je da ona nije bas imala srece a verovatno ni pameti kad je birala supruznike, ali da se to sto ju je on pretukao pravda time sto se razvodila ili sto zivi javnim zivotom je zaista necuveno. Nasi muskarci su zaista neverovatan spoj ludila - niko ga nije po usima tuk'o pa da je morao da se zeni njome. Nego, hteo je trofej pa ga onda isti satro doveo do ludila. Okreni se i idi, a ne da bijes fizicki slabijeg. Zabrinjavajuci je broj muskaraca koji ga opravdavaju, a tvrde za sebe da su normalni i skromni...

Svasta

pre 4 godine

Pokušaj nekad da se udaš iz ljubavi, a ne iz interesa.
(sremac, 17. april 2019 17:43)

Pa upravo se ona udaje iz lude strasti a ne iz interesa zato tako i prolazi. Iz interesa ko bira mnogo manje perja tu leti, mnogo su stabilniji brakovi.
Komentarisete gluposti.
Imala je ona i bogate muskarce a dva od tri muza su bez nekih para jedino onaj prvi vaterpolista ako i on nije raskucio.
A ove sto se iz interesa udaju njih hvalite, sponzorusa Melanija vam je ljubimica ;-). Nase zene mrzite pa to je cudo. Melanija je valjda predaleko da vas prezrivo pogleda a pogledala bi vas ko kontejner, pre nego ova. Ova ako ste zgodni bi odlepila nevezano za pare. Eto glupaca. I jos je prozivate.

Ahtung

pre 4 godine

Verovatbi i ona voli malo sa strane da se relaksira, oslobodi napetosti. A i šteta bi bilo da se samo jedan sladi sa takvim slatkišem. Uostalom, nije p. sapun pa da se tek tako potroši.

darmar

pre 4 godine

Nataša bira muškarce koji joj ne odgovaraju po svojim ljudskim karakteristikama .Izgleda da više treba da obrati pažnju na to,ako joj je to važno.

lili

pre 4 godine

Mozda da im kazes da razmisle za koga i zbog cega se udaju.Mozda da im kazes da provedu vise vremena zajedno i upoznaju se bolje pre braka,a ne sa 35 da imaju tri braka za sobom.

Davor

pre 4 godine

...ovako... smatram da je Nata bila ironična u ovom tekstu, ali ohrabruje žene na sopstveni stav.. valjda ima pravo na to iz svog iskustva.
Mada i institucija braka je modernim ženama i muževima relativna stvar.. javne ličnosti pogotovo.. sve su princeze koje nalaze svoje prinčeve a ono ispostavi se haos, kako toliko pogrešno procene???

Bzvz

pre 4 godine

Tri alimentacije su tri alimentacije, i to kakve. Lepo ona zivi od tih razvoda.
(ja, 17. april 2019 19:48)

Koje tri? Sa drugim nema dece, nema alimentacije. Ima od prvog. Ovaj treci nema nista, ne verujem da placa.
Mada njoj je to sto dobije od prvog za tri dana. Ne trosi ona kao mi.
Smesno o cemu vi razmisljate.

You do something to me

pre 4 godine

Da li je iko procitao tekst? Pa zena se nasalila, meni cak deluje da je vise na sopstveni racun. I jeste prelepa, ne znam sto ikome smeta ta konstatacija? Kao kad bi nam smetala konstatacija da su Maldivi prelepi, recimo...

hm

pre 4 godine

Nek se zapita da li je ona ta koja čini nešto što ne valja.... Ili voli samo nasilnike a normalni su joj šmoklje, pa se kaje posle jer je tražila đavola.... Ili je ona ta koja čini da psihički izludi muškarce...... Ili sve je učinila da ispadne žrtva radi publiciteta.....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (huh, 17. april 2019 17:00)

Ili njeni muskarci ne mogu da podnesu da im je zena uspesnija od njih, ili su ljubomorni na silne udvarace, ili su "frajeri" pa su umislili da mogu da svrljaju okolo bez posledica...
Eto moze i tako. Inace ovog zadnjeg bije glas da joj duguje neke pare.

Pedja

pre 4 godine

Podrzati ih da ne trpe nasilje, uvek. Podsticati da se razvedu... Hej, obuzdaj se malo.
Pitali neku babu na 60 godisnjicu vencanja, kako su uspeli? Kaze deda, pa mi smo se vencali u vreme kad se stvari nisu bacale, vec popravljale.

uh glupo

pre 4 godine

@ja
Alimentaciju plaća za dete roditelj kod koga dete ne živi. Bivša žena ne dobija ništa od njegovih para. Naučite već jednom.

Somina

pre 4 godine

Žena je nasilje doživela tek u trećem braku, ne u svakom od tri. Naravno da treba da ostavi nasilnika. Ovim komentarima pravdate kretena koji tuče porodilju. Da li će Nata da se udaje 1 ili 20 puta to je njena i samo njena stvar. Razvod ne postoji tek reda radi. Što je nepopravljivo i treba da se završi, nema veće tuge nego ostati u braku sa nekim pored koga se osećaš kao mrtav. Svi ste zinuli da napljujete Natašu, a sami imate ludačke odnose koje krijete. Neko je hrabar pa napisti loše, neko je i sam loš pa ostaje ili je kukavica.
Dodatno, žena se smejala.

ИБАРСКА ЛАСИЦА

pre 4 godine

Подстиче да се разведу..... Баш је пример..... Сваки брак је засебан случај......

Ja

pre 4 godine

Fredi

Pa sta onda ako je prlepa, sta sui hteo da kazes? Kad bi u obzir za vezu, brak i radjanje dolazili samo prelepi muskarci, odnosno, kad bi zene bile tako povrsne kao vi, jedno 97 odsto vas nikad ne bi maklo dalje od desanke!

DonJuan

pre 4 godine

Bolje ih podstici da se prilikom izbora muskarca ne vode debljinom bankovnog racuna, velicinom bicepsa, brojem tetovaza, automobila i motora i lajkova na instagramu ahahahahahah

Sasa KS

pre 4 godine

Ne zelim nikoga da uvredim, ali doticna nije bas mnogo pametna ili ulazi u brakove bez razmisljanja. Brak nije veza i treba dobro da se razmisli da li mozete sa nekim da budete 24/7 !!! Ko nadje takvu osobu taj je srecan, verujte mi. Ja sam imao tu srecu i sve traje vec 28 godina, ali pamet u glavu.

jedan od mnogih

pre 4 godine

na instagramu joj videh vrednu ekipu vrsnih domacica i jednog deckica....svi puni obaveza...za one sto bi da kazu nesto protiv moje opservacije - svima nam je poznato ko u Srbiji ima viska vremena i novca, posteno zaradjenog

smesni ste

pre 4 godine

Nek se zapita da li je ona ta koja čini nešto što ne valja.... Ili voli samo nasilnike a normalni su joj šmoklje, pa se kaje posle jer je tražila đavola.... (huh, 17. april 2019 17:00)

Dosta kukanja "normalni". Nece vas ovakve pa naravno. Ni ona vama ni vi njoj ne trebate. Sve je to lepo podeseno nego vi necete te normalne koje vam po svemu sleduju vec biste da vas ovakve hoce.
Smesno.

vodonosa

pre 4 godine

Kad biras partnera, dobro razmisli draga moja.Muzevi se ne traže na estradi,po letovalištima i klubovima,medju "biznismenima".Zato i ne traju.

kraljica

pre 4 godine

Ma ne možeš nikoga nagovoriti da se razvede ako neće. Sve i da ti je rođena sestra. I Nataši su njeni govorili da se ne udaje za hohštaplera i žigola, pa nije poslušala.

huh

pre 4 godine

Nek se zapita da li je ona ta koja čini nešto što ne valja.... Ili voli samo nasilnike a normalni su joj šmoklje, pa se kaje posle jer je tražila đavola.... Ili je ona ta koja čini da psihički izludi muškarce...... Ili sve je učinila da ispadne žrtva radi publiciteta.....

Ivan

pre 4 godine

Ako te udaraju kompleksi što drugi imaju iza sebe normalne porodice te uspešne brakove a ti ispala gl..a 3 puta po istom pitanju, gledaj svoga posla i ne mešaj se u tuđe živote i izbore partnera te ostavi ljude da sami reše svoje nesuglasice na najbolji mogući način... Hvala!

Bogoje Panajotovic

pre 4 godine

Podstici ih na resavanje problema. Razvod je zadnje resenje. Ako svakom tvom razvodu prethodi tuca, zapitaj se - mozda i ti ne valjas, ne samo oni.

huh

pre 4 godine

Nek se zapita da li je ona ta koja čini nešto što ne valja.... Ili voli samo nasilnike a normalni su joj šmoklje, pa se kaje posle jer je tražila đavola.... Ili je ona ta koja čini da psihički izludi muškarce...... Ili sve je učinila da ispadne žrtva radi publiciteta.....

Ivan

pre 4 godine

Ako te udaraju kompleksi što drugi imaju iza sebe normalne porodice te uspešne brakove a ti ispala gl..a 3 puta po istom pitanju, gledaj svoga posla i ne mešaj se u tuđe živote i izbore partnera te ostavi ljude da sami reše svoje nesuglasice na najbolji mogući način... Hvala!

Bogoje Panajotovic

pre 4 godine

Podstici ih na resavanje problema. Razvod je zadnje resenje. Ako svakom tvom razvodu prethodi tuca, zapitaj se - mozda i ti ne valjas, ne samo oni.

Pedja

pre 4 godine

Podrzati ih da ne trpe nasilje, uvek. Podsticati da se razvedu... Hej, obuzdaj se malo.
Pitali neku babu na 60 godisnjicu vencanja, kako su uspeli? Kaze deda, pa mi smo se vencali u vreme kad se stvari nisu bacale, vec popravljale.

Sasa KS

pre 4 godine

Ne zelim nikoga da uvredim, ali doticna nije bas mnogo pametna ili ulazi u brakove bez razmisljanja. Brak nije veza i treba dobro da se razmisli da li mozete sa nekim da budete 24/7 !!! Ko nadje takvu osobu taj je srecan, verujte mi. Ja sam imao tu srecu i sve traje vec 28 godina, ali pamet u glavu.

Somina

pre 4 godine

Žena je nasilje doživela tek u trećem braku, ne u svakom od tri. Naravno da treba da ostavi nasilnika. Ovim komentarima pravdate kretena koji tuče porodilju. Da li će Nata da se udaje 1 ili 20 puta to je njena i samo njena stvar. Razvod ne postoji tek reda radi. Što je nepopravljivo i treba da se završi, nema veće tuge nego ostati u braku sa nekim pored koga se osećaš kao mrtav. Svi ste zinuli da napljujete Natašu, a sami imate ludačke odnose koje krijete. Neko je hrabar pa napisti loše, neko je i sam loš pa ostaje ili je kukavica.
Dodatno, žena se smejala.

vodonosa

pre 4 godine

Kad biras partnera, dobro razmisli draga moja.Muzevi se ne traže na estradi,po letovalištima i klubovima,medju "biznismenima".Zato i ne traju.

DonJuan

pre 4 godine

Bolje ih podstici da se prilikom izbora muskarca ne vode debljinom bankovnog racuna, velicinom bicepsa, brojem tetovaza, automobila i motora i lajkova na instagramu ahahahahahah

kraljica

pre 4 godine

Ma ne možeš nikoga nagovoriti da se razvede ako neće. Sve i da ti je rođena sestra. I Nataši su njeni govorili da se ne udaje za hohštaplera i žigola, pa nije poslušala.

ИБАРСКА ЛАСИЦА

pre 4 godine

Подстиче да се разведу..... Баш је пример..... Сваки брак је засебан случај......

Ja

pre 4 godine

Fredi

Pa sta onda ako je prlepa, sta sui hteo da kazes? Kad bi u obzir za vezu, brak i radjanje dolazili samo prelepi muskarci, odnosno, kad bi zene bile tako povrsne kao vi, jedno 97 odsto vas nikad ne bi maklo dalje od desanke!

hm

pre 4 godine

Nek se zapita da li je ona ta koja čini nešto što ne valja.... Ili voli samo nasilnike a normalni su joj šmoklje, pa se kaje posle jer je tražila đavola.... Ili je ona ta koja čini da psihički izludi muškarce...... Ili sve je učinila da ispadne žrtva radi publiciteta.....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (huh, 17. april 2019 17:00)

Ili njeni muskarci ne mogu da podnesu da im je zena uspesnija od njih, ili su ljubomorni na silne udvarace, ili su "frajeri" pa su umislili da mogu da svrljaju okolo bez posledica...
Eto moze i tako. Inace ovog zadnjeg bije glas da joj duguje neke pare.

smesni ste

pre 4 godine

Nek se zapita da li je ona ta koja čini nešto što ne valja.... Ili voli samo nasilnike a normalni su joj šmoklje, pa se kaje posle jer je tražila đavola.... (huh, 17. april 2019 17:00)

Dosta kukanja "normalni". Nece vas ovakve pa naravno. Ni ona vama ni vi njoj ne trebate. Sve je to lepo podeseno nego vi necete te normalne koje vam po svemu sleduju vec biste da vas ovakve hoce.
Smesno.

jedan od mnogih

pre 4 godine

na instagramu joj videh vrednu ekipu vrsnih domacica i jednog deckica....svi puni obaveza...za one sto bi da kazu nesto protiv moje opservacije - svima nam je poznato ko u Srbiji ima viska vremena i novca, posteno zaradjenog

Ana

pre 4 godine

@ vodonosa
Pa posto je ona javna licnost, sa estrade, logicno je da trazi muza na slicnom mestu. Tesko je muskarcu koji radi obican posao da razume posao osobe koja je npr pevacica jer njen posao zahteva odsustva, rad nocu, masu osoba suprotnog pola oko nje, i to malo koji obican muskarac moze da prihvati. U pocetku svima imponuju ali posle pokazuju ljubomoru, zavist na pare koje ona zaradi i sl. To onda ne opstaje. Najlakse se onda moze razumeti sa osobom koja je takodje na neki nacin javna licnost , koja takodje ima specificno radno mesto i vreme kada radi. Cak ni to ne garantuje uspeh, npr Ikodinovic . Dok su oboje bili aktivni i javno propraceni u svom poslu sve je bilo ok, onda je on doziveo udes i vise nije mogao da se bavi aktivno svojim poslom tj sportom . Ostajao je kuci dok je ona radila i putovala zbog posla, cesto nocu, i s vremenom ga je to izjedalo, nije mogao to da podnese.Dok je bio javno eksponiran i zaradjivao i osvajao medalje nije mu smetala zena koja je isto medijski eksponirana i poznata. Cim je izgubio svoju poziciju nije vise mogao da podnese njen posao i njen javni angazman.Ako nije mogao on, tesko da bi to mogao bilo koji covek sa obicnim zanimanjem i radnim vremenom od 9 do 5. U pocetku im naravno prija i imponuje sto su upecali takvu zensku ali posle pocnu kompleksi i ljubomora. Znam slucaj glumice iz jednog manjeg mesta i njenog muza stomatologa. U pocetku je bio odusevljen , svima se hvalio kako je osvojio glumicu a posle nekog vremena su mu smetala njena putovanja, to sto je ona poznata, sto zaradi tri puta vise od njega. Na kraju je njegovo lose ponasanje dovelo do toga da ga ona ostavi.

cvarci i kavurma

pre 4 godine

@Tri alimentacije su tri alimentacije, i to kakve. Lepo ona zivi od tih razvoda.
(ja, 17. april 2019 19:48)
Nisam siguran da joj drugi muz-Ljuba placa alimentaciju, jer sa njim nema decu. Inace alimentacija je za dete a ne za nju...

Sly

pre 4 godine

Cinjenica je da ona nije bas imala srece a verovatno ni pameti kad je birala supruznike, ali da se to sto ju je on pretukao pravda time sto se razvodila ili sto zivi javnim zivotom je zaista necuveno. Nasi muskarci su zaista neverovatan spoj ludila - niko ga nije po usima tuk'o pa da je morao da se zeni njome. Nego, hteo je trofej pa ga onda isti satro doveo do ludila. Okreni se i idi, a ne da bijes fizicki slabijeg. Zabrinjavajuci je broj muskaraca koji ga opravdavaju, a tvrde za sebe da su normalni i skromni...

Bzvz

pre 4 godine

Tri alimentacije su tri alimentacije, i to kakve. Lepo ona zivi od tih razvoda.
(ja, 17. april 2019 19:48)

Koje tri? Sa drugim nema dece, nema alimentacije. Ima od prvog. Ovaj treci nema nista, ne verujem da placa.
Mada njoj je to sto dobije od prvog za tri dana. Ne trosi ona kao mi.
Smesno o cemu vi razmisljate.

Svasta

pre 4 godine

Pokušaj nekad da se udaš iz ljubavi, a ne iz interesa.
(sremac, 17. april 2019 17:43)

Pa upravo se ona udaje iz lude strasti a ne iz interesa zato tako i prolazi. Iz interesa ko bira mnogo manje perja tu leti, mnogo su stabilniji brakovi.
Komentarisete gluposti.
Imala je ona i bogate muskarce a dva od tri muza su bez nekih para jedino onaj prvi vaterpolista ako i on nije raskucio.
A ove sto se iz interesa udaju njih hvalite, sponzorusa Melanija vam je ljubimica ;-). Nase zene mrzite pa to je cudo. Melanija je valjda predaleko da vas prezrivo pogleda a pogledala bi vas ko kontejner, pre nego ova. Ova ako ste zgodni bi odlepila nevezano za pare. Eto glupaca. I jos je prozivate.

Kraj i tacka.

pre 4 godine

Koji likovi u komentarima, koja je ovo svest, logika, moc zakljucivanja aauu! Napadoste zenu kao da je rekla da huska nekoga kome je idilicno u braku na razvod!? Zena je rekla jednu stvar oko koje se pametni itekako slazu. Dakle, kada krene nizbrdo i lose, napustaj toksican odnos i spasavaj sebe, a i svoju decu!

Medena

pre 4 godine

Da li vam smeta to što može da bude sa kime god poželi, što su joj svi muževi
vi bili lepuškasti i zgođušni, što ima para, što je sama lepa i zgodna, što i dalje može da se uda za koga hoće, što i dalje dobro izgleda? Šta vam smeta? Koji deo? Šta vas je tako lično pogodilo?
Može da se udaje koliko hoće, isto toliko i da razvodi i decu da rađa, njena lična stvar. Može da priča šta hoće. Možete da komentarišete šta želite, samo se sramotite.

You do something to me

pre 4 godine

Da li je iko procitao tekst? Pa zena se nasalila, meni cak deluje da je vise na sopstveni racun. I jeste prelepa, ne znam sto ikome smeta ta konstatacija? Kao kad bi nam smetala konstatacija da su Maldivi prelepi, recimo...

uh glupo

pre 4 godine

@ja
Alimentaciju plaća za dete roditelj kod koga dete ne živi. Bivša žena ne dobija ništa od njegovih para. Naučite već jednom.

Millennium

pre 4 godine

Moj dobar drugar je jedno vreme svirao u njenom bendu. Kada sam ga pitao kakva je, samo mi je rekao sve što si čuo za nju je istina, i mnogo gore.

Vlada

pre 4 godine

Meni je interesatno da neka žena samo pomene porodično nasilje i odmah dobije podršku bez obzira kakve gluposti priča. Da nije pomenula to nasilje, nikada je neke druge žene ne bi podržale, nemaju ničega zajedničkog sa njom. Ali eto, ona kaže doživela sam nasilje i odmah joj je sve drugo oprošteno. Ne znam po čemu bi Nataša Bekvalac trebalo da bude reper u ponašanju, odnosima među supružnicima.

Goran

pre 4 godine

"Da li će Nata da se udaje 1 ili 20 puta to je njena i samo njena stvar. Razvod ne postoji tek reda radi."

Naravno da je to njena stvar, i nek se udaje i razvodi jos milion puta, ALI ... ne treba da propagira kao javna licnost da je to nesto sasvim normalno, posto NIJE.

Zena ne ume da odabere partnera, i jos nesto, posle toliko razvoda i razlicitih partnera, prosto nije moguce da je ona uvek u pravu i ona zrtva ;)

Ali zaista njen zivot njena stvar...samo da ne savetuje druge, jer joj ne ide bas najbolje.

Silverfox

pre 4 godine

Žene ne trebaju da trpe nasilje, međutim nakon tri propala braka Nataša Bekvalac je poslednja koja bi trebala da deli bračne savete.

lili

pre 4 godine

Mozda da im kazes da razmisle za koga i zbog cega se udaju.Mozda da im kazes da provedu vise vremena zajedno i upoznaju se bolje pre braka,a ne sa 35 da imaju tri braka za sobom.

Davor

pre 4 godine

...ovako... smatram da je Nata bila ironična u ovom tekstu, ali ohrabruje žene na sopstveni stav.. valjda ima pravo na to iz svog iskustva.
Mada i institucija braka je modernim ženama i muževima relativna stvar.. javne ličnosti pogotovo.. sve su princeze koje nalaze svoje prinčeve a ono ispostavi se haos, kako toliko pogrešno procene???

Branka

pre 4 godine

Kada neko iza sebe ima tri braka a njeni partneri ne vise od dva ( tj jedan sa njom i sada usidreni sa drugom zenskom osobom) to znaci da nije problem u njima nego u njoj.

Žika Pavlović

pre 4 godine

ajde jednom da ne valja, ajde i dva puta, ali tri puta da uletiš u loš brak ...
Pa tu nešto nije uredu sa tobom dete ...
Ne možeš se tek tako udavati, posebno još ako imaš decu, 3 puta meri jednom seci...

Očigledno neupućena

pre 4 godine

Nataša -uništitelj 'Čadova' i 'Tajrona'. Obožavam je, retko korisna 'Stejsi'.
(Nikola, 17. april 2019 17:43)
Ne razumem ništa, a znatiželjna sam???

dr NS

pre 4 godine

Kad u život uđeš sa predumišljajem da moraš do karijere i imena da dođeš preko one stvari, a posle izvesnog vremena ti se sve ogadi pa reaguješ ovako

balkanoid

pre 4 godine

Ako mislis da tvoje prijateljice trpe fizicko nasilje, zovi policiju. Ako ne, gledaj svoja posla. To sto ti neko ne dozvoljava da ga izdominiras (pa sutnes jer je mlakonja) nije nasilje.

darmar

pre 4 godine

Nataša bira muškarce koji joj ne odgovaraju po svojim ljudskim karakteristikama .Izgleda da više treba da obrati pažnju na to,ako joj je to važno.

Ahtung

pre 4 godine

Verovatbi i ona voli malo sa strane da se relaksira, oslobodi napetosti. A i šteta bi bilo da se samo jedan sladi sa takvim slatkišem. Uostalom, nije p. sapun pa da se tek tako potroši.

hm

pre 4 godine

Nek se zapita da li je ona ta koja čini nešto što ne valja.... Ili voli samo nasilnike a normalni su joj šmoklje, pa se kaje posle jer je tražila đavola.... Ili je ona ta koja čini da psihički izludi muškarce...... Ili sve je učinila da ispadne žrtva radi publiciteta.....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (huh, 17. april 2019 17:00)

Ili njeni muskarci ne mogu da podnesu da im je zena uspesnija od njih, ili su ljubomorni na silne udvarace, ili su "frajeri" pa su umislili da mogu da svrljaju okolo bez posledica...
Eto moze i tako. Inace ovog zadnjeg bije glas da joj duguje neke pare.

Somina

pre 4 godine

Žena je nasilje doživela tek u trećem braku, ne u svakom od tri. Naravno da treba da ostavi nasilnika. Ovim komentarima pravdate kretena koji tuče porodilju. Da li će Nata da se udaje 1 ili 20 puta to je njena i samo njena stvar. Razvod ne postoji tek reda radi. Što je nepopravljivo i treba da se završi, nema veće tuge nego ostati u braku sa nekim pored koga se osećaš kao mrtav. Svi ste zinuli da napljujete Natašu, a sami imate ludačke odnose koje krijete. Neko je hrabar pa napisti loše, neko je i sam loš pa ostaje ili je kukavica.
Dodatno, žena se smejala.

smesni ste

pre 4 godine

Nek se zapita da li je ona ta koja čini nešto što ne valja.... Ili voli samo nasilnike a normalni su joj šmoklje, pa se kaje posle jer je tražila đavola.... (huh, 17. april 2019 17:00)

Dosta kukanja "normalni". Nece vas ovakve pa naravno. Ni ona vama ni vi njoj ne trebate. Sve je to lepo podeseno nego vi necete te normalne koje vam po svemu sleduju vec biste da vas ovakve hoce.
Smesno.

huh

pre 4 godine

Nek se zapita da li je ona ta koja čini nešto što ne valja.... Ili voli samo nasilnike a normalni su joj šmoklje, pa se kaje posle jer je tražila đavola.... Ili je ona ta koja čini da psihički izludi muškarce...... Ili sve je učinila da ispadne žrtva radi publiciteta.....

Bogoje Panajotovic

pre 4 godine

Podstici ih na resavanje problema. Razvod je zadnje resenje. Ako svakom tvom razvodu prethodi tuca, zapitaj se - mozda i ti ne valjas, ne samo oni.

Ivan

pre 4 godine

Ako te udaraju kompleksi što drugi imaju iza sebe normalne porodice te uspešne brakove a ti ispala gl..a 3 puta po istom pitanju, gledaj svoga posla i ne mešaj se u tuđe živote i izbore partnera te ostavi ljude da sami reše svoje nesuglasice na najbolji mogući način... Hvala!

Pedja

pre 4 godine

Podrzati ih da ne trpe nasilje, uvek. Podsticati da se razvedu... Hej, obuzdaj se malo.
Pitali neku babu na 60 godisnjicu vencanja, kako su uspeli? Kaze deda, pa mi smo se vencali u vreme kad se stvari nisu bacale, vec popravljale.

Ja

pre 4 godine

Fredi

Pa sta onda ako je prlepa, sta sui hteo da kazes? Kad bi u obzir za vezu, brak i radjanje dolazili samo prelepi muskarci, odnosno, kad bi zene bile tako povrsne kao vi, jedno 97 odsto vas nikad ne bi maklo dalje od desanke!

DonJuan

pre 4 godine

Bolje ih podstici da se prilikom izbora muskarca ne vode debljinom bankovnog racuna, velicinom bicepsa, brojem tetovaza, automobila i motora i lajkova na instagramu ahahahahahah

ИБАРСКА ЛАСИЦА

pre 4 godine

Подстиче да се разведу..... Баш је пример..... Сваки брак је засебан случај......

Medena

pre 4 godine

Da li vam smeta to što može da bude sa kime god poželi, što su joj svi muževi
vi bili lepuškasti i zgođušni, što ima para, što je sama lepa i zgodna, što i dalje može da se uda za koga hoće, što i dalje dobro izgleda? Šta vam smeta? Koji deo? Šta vas je tako lično pogodilo?
Može da se udaje koliko hoće, isto toliko i da razvodi i decu da rađa, njena lična stvar. Može da priča šta hoće. Možete da komentarišete šta želite, samo se sramotite.

vodonosa

pre 4 godine

Kad biras partnera, dobro razmisli draga moja.Muzevi se ne traže na estradi,po letovalištima i klubovima,medju "biznismenima".Zato i ne traju.

Sasa KS

pre 4 godine

Ne zelim nikoga da uvredim, ali doticna nije bas mnogo pametna ili ulazi u brakove bez razmisljanja. Brak nije veza i treba dobro da se razmisli da li mozete sa nekim da budete 24/7 !!! Ko nadje takvu osobu taj je srecan, verujte mi. Ja sam imao tu srecu i sve traje vec 28 godina, ali pamet u glavu.

jedan od mnogih

pre 4 godine

na instagramu joj videh vrednu ekipu vrsnih domacica i jednog deckica....svi puni obaveza...za one sto bi da kazu nesto protiv moje opservacije - svima nam je poznato ko u Srbiji ima viska vremena i novca, posteno zaradjenog

Branka

pre 4 godine

Kada neko iza sebe ima tri braka a njeni partneri ne vise od dva ( tj jedan sa njom i sada usidreni sa drugom zenskom osobom) to znaci da nije problem u njima nego u njoj.

Ahtung

pre 4 godine

Verovatbi i ona voli malo sa strane da se relaksira, oslobodi napetosti. A i šteta bi bilo da se samo jedan sladi sa takvim slatkišem. Uostalom, nije p. sapun pa da se tek tako potroši.

Goran

pre 4 godine

"Da li će Nata da se udaje 1 ili 20 puta to je njena i samo njena stvar. Razvod ne postoji tek reda radi."

Naravno da je to njena stvar, i nek se udaje i razvodi jos milion puta, ALI ... ne treba da propagira kao javna licnost da je to nesto sasvim normalno, posto NIJE.

Zena ne ume da odabere partnera, i jos nesto, posle toliko razvoda i razlicitih partnera, prosto nije moguce da je ona uvek u pravu i ona zrtva ;)

Ali zaista njen zivot njena stvar...samo da ne savetuje druge, jer joj ne ide bas najbolje.

Vlada

pre 4 godine

Meni je interesatno da neka žena samo pomene porodično nasilje i odmah dobije podršku bez obzira kakve gluposti priča. Da nije pomenula to nasilje, nikada je neke druge žene ne bi podržale, nemaju ničega zajedničkog sa njom. Ali eto, ona kaže doživela sam nasilje i odmah joj je sve drugo oprošteno. Ne znam po čemu bi Nataša Bekvalac trebalo da bude reper u ponašanju, odnosima među supružnicima.

Ana

pre 4 godine

@ vodonosa
Pa posto je ona javna licnost, sa estrade, logicno je da trazi muza na slicnom mestu. Tesko je muskarcu koji radi obican posao da razume posao osobe koja je npr pevacica jer njen posao zahteva odsustva, rad nocu, masu osoba suprotnog pola oko nje, i to malo koji obican muskarac moze da prihvati. U pocetku svima imponuju ali posle pokazuju ljubomoru, zavist na pare koje ona zaradi i sl. To onda ne opstaje. Najlakse se onda moze razumeti sa osobom koja je takodje na neki nacin javna licnost , koja takodje ima specificno radno mesto i vreme kada radi. Cak ni to ne garantuje uspeh, npr Ikodinovic . Dok su oboje bili aktivni i javno propraceni u svom poslu sve je bilo ok, onda je on doziveo udes i vise nije mogao da se bavi aktivno svojim poslom tj sportom . Ostajao je kuci dok je ona radila i putovala zbog posla, cesto nocu, i s vremenom ga je to izjedalo, nije mogao to da podnese.Dok je bio javno eksponiran i zaradjivao i osvajao medalje nije mu smetala zena koja je isto medijski eksponirana i poznata. Cim je izgubio svoju poziciju nije vise mogao da podnese njen posao i njen javni angazman.Ako nije mogao on, tesko da bi to mogao bilo koji covek sa obicnim zanimanjem i radnim vremenom od 9 do 5. U pocetku im naravno prija i imponuje sto su upecali takvu zensku ali posle pocnu kompleksi i ljubomora. Znam slucaj glumice iz jednog manjeg mesta i njenog muza stomatologa. U pocetku je bio odusevljen , svima se hvalio kako je osvojio glumicu a posle nekog vremena su mu smetala njena putovanja, to sto je ona poznata, sto zaradi tri puta vise od njega. Na kraju je njegovo lose ponasanje dovelo do toga da ga ona ostavi.

kraljica

pre 4 godine

Ma ne možeš nikoga nagovoriti da se razvede ako neće. Sve i da ti je rođena sestra. I Nataši su njeni govorili da se ne udaje za hohštaplera i žigola, pa nije poslušala.

Kraj i tacka.

pre 4 godine

Koji likovi u komentarima, koja je ovo svest, logika, moc zakljucivanja aauu! Napadoste zenu kao da je rekla da huska nekoga kome je idilicno u braku na razvod!? Zena je rekla jednu stvar oko koje se pametni itekako slazu. Dakle, kada krene nizbrdo i lose, napustaj toksican odnos i spasavaj sebe, a i svoju decu!

Svasta

pre 4 godine

Pokušaj nekad da se udaš iz ljubavi, a ne iz interesa.
(sremac, 17. april 2019 17:43)

Pa upravo se ona udaje iz lude strasti a ne iz interesa zato tako i prolazi. Iz interesa ko bira mnogo manje perja tu leti, mnogo su stabilniji brakovi.
Komentarisete gluposti.
Imala je ona i bogate muskarce a dva od tri muza su bez nekih para jedino onaj prvi vaterpolista ako i on nije raskucio.
A ove sto se iz interesa udaju njih hvalite, sponzorusa Melanija vam je ljubimica ;-). Nase zene mrzite pa to je cudo. Melanija je valjda predaleko da vas prezrivo pogleda a pogledala bi vas ko kontejner, pre nego ova. Ova ako ste zgodni bi odlepila nevezano za pare. Eto glupaca. I jos je prozivate.

balkanoid

pre 4 godine

Ako mislis da tvoje prijateljice trpe fizicko nasilje, zovi policiju. Ako ne, gledaj svoja posla. To sto ti neko ne dozvoljava da ga izdominiras (pa sutnes jer je mlakonja) nije nasilje.

lili

pre 4 godine

Mozda da im kazes da razmisle za koga i zbog cega se udaju.Mozda da im kazes da provedu vise vremena zajedno i upoznaju se bolje pre braka,a ne sa 35 da imaju tri braka za sobom.

Silverfox

pre 4 godine

Žene ne trebaju da trpe nasilje, međutim nakon tri propala braka Nataša Bekvalac je poslednja koja bi trebala da deli bračne savete.

Millennium

pre 4 godine

Moj dobar drugar je jedno vreme svirao u njenom bendu. Kada sam ga pitao kakva je, samo mi je rekao sve što si čuo za nju je istina, i mnogo gore.

uh glupo

pre 4 godine

@ja
Alimentaciju plaća za dete roditelj kod koga dete ne živi. Bivša žena ne dobija ništa od njegovih para. Naučite već jednom.

Žika Pavlović

pre 4 godine

ajde jednom da ne valja, ajde i dva puta, ali tri puta da uletiš u loš brak ...
Pa tu nešto nije uredu sa tobom dete ...
Ne možeš se tek tako udavati, posebno još ako imaš decu, 3 puta meri jednom seci...

dr NS

pre 4 godine

Kad u život uđeš sa predumišljajem da moraš do karijere i imena da dođeš preko one stvari, a posle izvesnog vremena ti se sve ogadi pa reaguješ ovako

darmar

pre 4 godine

Nataša bira muškarce koji joj ne odgovaraju po svojim ljudskim karakteristikama .Izgleda da više treba da obrati pažnju na to,ako joj je to važno.

Očigledno neupućena

pre 4 godine

Nataša -uništitelj 'Čadova' i 'Tajrona'. Obožavam je, retko korisna 'Stejsi'.
(Nikola, 17. april 2019 17:43)
Ne razumem ništa, a znatiželjna sam???

You do something to me

pre 4 godine

Da li je iko procitao tekst? Pa zena se nasalila, meni cak deluje da je vise na sopstveni racun. I jeste prelepa, ne znam sto ikome smeta ta konstatacija? Kao kad bi nam smetala konstatacija da su Maldivi prelepi, recimo...

Bzvz

pre 4 godine

Tri alimentacije su tri alimentacije, i to kakve. Lepo ona zivi od tih razvoda.
(ja, 17. april 2019 19:48)

Koje tri? Sa drugim nema dece, nema alimentacije. Ima od prvog. Ovaj treci nema nista, ne verujem da placa.
Mada njoj je to sto dobije od prvog za tri dana. Ne trosi ona kao mi.
Smesno o cemu vi razmisljate.

Sly

pre 4 godine

Cinjenica je da ona nije bas imala srece a verovatno ni pameti kad je birala supruznike, ali da se to sto ju je on pretukao pravda time sto se razvodila ili sto zivi javnim zivotom je zaista necuveno. Nasi muskarci su zaista neverovatan spoj ludila - niko ga nije po usima tuk'o pa da je morao da se zeni njome. Nego, hteo je trofej pa ga onda isti satro doveo do ludila. Okreni se i idi, a ne da bijes fizicki slabijeg. Zabrinjavajuci je broj muskaraca koji ga opravdavaju, a tvrde za sebe da su normalni i skromni...

cvarci i kavurma

pre 4 godine

@Tri alimentacije su tri alimentacije, i to kakve. Lepo ona zivi od tih razvoda.
(ja, 17. april 2019 19:48)
Nisam siguran da joj drugi muz-Ljuba placa alimentaciju, jer sa njim nema decu. Inace alimentacija je za dete a ne za nju...

Davor

pre 4 godine

...ovako... smatram da je Nata bila ironična u ovom tekstu, ali ohrabruje žene na sopstveni stav.. valjda ima pravo na to iz svog iskustva.
Mada i institucija braka je modernim ženama i muževima relativna stvar.. javne ličnosti pogotovo.. sve su princeze koje nalaze svoje prinčeve a ono ispostavi se haos, kako toliko pogrešno procene???