Zbog ovoga žene treba da glume orgazam

Nedelja, 29.09.2019.

14:25

Izvor: super zena

Zbog ovoga žene treba da glume orgazam IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Stefa

pre 4 godine

@ Ma daj

Za Francuze ne znam ali cu ukratko ispricati iskustvo kolege i prijatelja, Nemca, koji je dosao ovde zbog posla. Posle nekoliko meseci u Beogradu upoznao je nasu devojku i poceli su da izlaze i prvih nekoliko meseci sve je izgledalo savrseno, ljubav je cvetala i sl. da bi se ona jednom prilikom zbog banalnog nesporazuma ishisterisala i izdrala se na njega. On je ostao miran, istrpeo povisen ton i citavo pozoriste i samo joj rekao da je sve to moglo da prodje bez toliko stresa. Taj komentar ga kostao jos malo dranja i teatralnog lupanja vratima. Posle dva meseca situacija se ponovila opet oko banalnog povoda. Ovog puta covek je izasao iz stana, sutradan je pozvao na veceru i raskinuo. Ona je ustala od stola hladno mu rekla da je "monstrum" i otisla. Tokom narednih desetak dana cesto ga je zvala i slala poruke pokusavajuci da se pomiri ali on jednostavno, kao zreo, vaspitan i obrazovan covek nije hteo da nastavi vezu sa osobom koja je verbalno nasilna i sklona preteranim reakcijama nakon kojih se ponasa kao da nista nije bilo. Mnogo iskustava i nasih muskaraca i stranca govori da su nase zene sklone da se u pocetku veze pretvaraju a da kada se osete sigurnim u vezi pokazu da su jako sklone bahatosti, verbalnoj agresiji, histericnim ispadima i bezobzirnom vredjanju i ponizavnju partnera. Kao i kod bahatih i nasilnih muskarca to je mozda posledica drustvenih poremecaja ali je to i nesto sto se u drugim podnebljima ne tolerise. I da, normalna ne znaci neprivlcna.

Ma daj

pre 4 godine

(Poljski zet, 1. oktobar 2019 10:59)
Hajde ne folirajte se. Kod nas postoji pritisak da birate najgore, najrazmazenije smizle. Ovde je sve vestacki, neki glamur se folira. Normalne ovde setati je blam od ortaka, te su smorovi, nisu in. Tek kada odete dalje onda se toga oslobodite i birate normalne. Ovde bi vam se drugari rugali za iole normalnu... A ima ih ali sede same. Dok i one ne odu i nadju Francuza.

Poljski zet

pre 4 godine

Ja nisam siguran da li da se divim ili da sazaljevam muskarce koji se upuste u zasnivanje porodice ili cak ozbiljnu vezi sa nasim devojkma. Posle momackog staza od petnaestak godina, tri duze i desetak kracih veza moje iskustvo je da tako razmazene, samozive i neodgovorne devojke kao sto su nase tesko da mogu da se nadju bilo gde u svetu. Sve same histericne tatine i mamine princeze koje ne znaju ni da rade poslove od kojih moze da se zivi, niti zele da ih nauce niti ih zanima da se potrude u kuci. Uvek sam bio zato da se kucni poslovi podele i nikad nisam bezao, kao ni vecina muskaraca moje generacije (kasne tridesete) ni od kuvanja, ni od ciscenja. Takodje, nikad nisam smatrao da sam bolji od nekoga zato sto vise zaradjujem i posto su sve moje devojke mnogo manje zaradjivale od mene uglavnom sam ja snosio sve troskove dok ne bi postalo jasno da se partnerka ponasa kao da joj je plata sluzi dzeparac - recimo mora da se ide na traku u teretani ne moze da se trci pored Save iako je lepo vreme, a ne padne joj na pamet da nas jednom ona izvede na veceru, eto bar jednom, reda radi. Usto i najmanje neslaganje dovodi do psovanja, lupanja vratima, histerije. Poceo sam ozbiljno da mislim da samnom nesto nije u redu, a onda sam poceo sluzbeno da putujem u insotranstvo i video koliko zene mogu da budu normalne, savrsene ljubavnice i najbolji prijatelji sa kojima se odlicno slazete u svemu - od planova za buducnost, preko fantasticne hemije u krevetu do kuhinje i svakodnevnih poslova.

da

pre 4 godine

@Ana: isti slucaj kod mene. Bukvalno mi je samo jedan odgovarao i znao sta radi, ostali - antitalenti. Mozda bi odgovarali nekoj drugoj zeni mada cisto sumnjam. Ali eto, taj koji je valjao nije zeleo decu a meni je to najvaznije. Steta, dobar je covek ali zelje su nam bile razlicite i to je u redu, postujem njegov izbor.
Drugo, vecina momaka danas ima problema sa erekcijom pa se jos prave da je to normalno, krive zenu i slicno. Ovi stariji su bolji u krevetu, ko bi rekao, trebalo bi da je obrnuto. Jedan sa kojim sam bila je samo u jednoj pozi mogao da odrzi erekciju, pa zamislite koliko je to dosadno?! A kad pomenes ili predlozis promenu, jos se i ljute.

Rts

pre 4 godine

@Jutarnji orgazmički program za decu, 30....
Odakle ti da nisu znale? Žene počinju da masturbiraju pre muškaraca. Čuj, nisu znale XD! Od pamtiveka znaju, a vi mislite šta hoćete, pa će vam tako i biti.
Zato ste i sami i prevareni i ostavljeni.

ljudi

pre 4 godine

Ta nasa otvorenost prema svemu nas I vodi u propast. nekada je bilo dovoljno da je pogledas a ona da s..... a u danasnje vreme sa opustanjem devojaka I toliko otvorenih za seks nema ni dizanja..... nismo vise sto smo bili.

Kaća

pre 4 godine

Uf, uf, kako neke muškarce boli što ništa ne znaju da rade, pa ni to osnovno, u rođeno, da imaju seks... Isprani mozgovi, prazne duše, sebični stvorovi i tako redom. Neko reče, žao mi je tih koji nisu osetili pravu bliskost. I meni ih je žao. Koliko moraš biti loš prema svim ljudima, pa na kraju i prema sebi, da ti nikada niko ne bude blizak toliko da se istopite oboje, da ne znaš gde završavaš ti, a počinje on.

Ivana

pre 4 godine

Sada cete procitati jedan u potpunosti iskren komentar.Udata sam 10 godina za sjajnog tipa na koga se I dalje lozim. Nije ko na pocetku naravno,al boga mi seks je I dalje vrhunski. Cesto dozivim vrhunac al ga jos cesce odglumim.Ponekad se desi da dozivim jedan pa posle 5 min odglumim drugi.. pokusavala sam sebi da objasnim zasto I samo mi jedna stvar pada na pamet-ja njega toliko volim da hocu da mu ucinim to zadovoljstvo svaki put,jer znam da je seks za njega uzivanje jer ja uzivam..to se zove ljubav, a mene za sam orgazam zabole dal sam ga dozivela ili nisam. Nasa zajadnicka igra je to sto vredi. Poljubac svima

Hm

pre 4 godine

Zato ste i same, sebicnost.... Da si cula za kompromis, znala bi kako veze i brakovi opstaju, samo kompromis jer nikad nije sve idealno.
(Brada, 30. septembar 2019 09:09)

A sto je problem biti sam? I kakve veze to ima sa sebicnosti? Prosto nece coveka koji joj ne odgovara.
Vi hocete da vam neko pere i kuva pa pravite kompromis. Jaki razlozi bas, nesebicni ;-)

Liberator

pre 4 godine

@ Mica 2, hehe

Ti koji citaju poeziju i zaljubljeni su, a usput se ponasaju kao neki Francuz ili Holandez, su vam dobri drugari, simpaticne i fine kolege sa posla sa kojima nikada necete imati nista jer nema "ono nesto".

Brada

pre 4 godine

Nikada ne glumim, a retko kad sa kojim dozivim orgazam. Tesko je naci kompatibilnog partnera. Ako valja sex, ne slazemo se po pitanju vrednosnog sistema. S kim se u pogledu vrednosti slazem, s njim u krevetu ne ide....Na zalost.
(Ana, 29. septembar 2019 23:36)

Zato ste i same, sebicnost.... Da si cula za kompromis, znala bi kako veze i brakovi opstaju, samo kompromis jer nikad nije sve idealno.

Muškarac

pre 4 godine

Postoje žene koje su stvarno retke ali koje su pravo blago koje mogu toliko da se opuste da uživaju na taj način da je iz aviona jasno da nema laži. Samo su stvarno jako retke. Ko takvu nađe, neka je čuva.

Ana

pre 4 godine

@ brada
Izvini ali kako mislis kompromis oko vrednosnog sistema? Npr ja smatram da je vernost neophodna. On smatra da je ok prevariti . Kakav se tu moze sklopiti kompromis? Ili ja bih dete on ne. Sta da rodim pola deteta je'l ? Ili ja smatram da posto oboje radimo oboje treba da se bavimo kucom i decom . On smatra da je sve posao zene. I sta onda??? Oko nekih stvari je kompromis nemoguc. I moze se desiti da sex sa takvom osobom bude fenomenalan ali je veza tj sa tako nekim nemoguca. Zena je verovatno mislila na krupne stvari a ne na one tipa koji cemo film gledati i slicno.. A ima muskaraca koji nam odgovaraju po vrednosnim stavovima ali su u sexu losi ili prosto ne postoji seksualna uskladjenost. Sta ti tu nijr jasno???

Dokon od jutros

pre 4 godine

Baš juče skroz izgubih interesovanje i erekciju u toku samog seksa - kad sam primetio da je partnerka skoro pa ravnodušna. Postoje milion razloga i milion razlika...
Malo razgovora i neke promene su potom dovele do eksplozije.
Najjači afrodizijak je kad vidiš da partner uživa. Bez glume molim! Kako ću da znam da zadovoljavam, ako partnerka glumi??! Meni je lično kontraproduktivno ako primetim da partnerka radi nešto na silu. Pa nisam ja tu od veće važnosti.
Samo iskreno, ako ti nešto smeta ili ne voliš, čak ti se i gadi, pa kaži to, nisi robinja!
PS. Obavezno razgovaraj o svojim perverznim maštanjima otvoreno.

Jutarnji orgazmički program za decu

pre 4 godine

Naše majke, bake (...), nisu ni znale za orgazam, i do tada su muškarci i žene nekako bili mnogo normalniji.

DonJuan

pre 4 godine

@Ana: zato sto te loze samo bahati neandertalci s kojima nemas zajednickih tema, a normalni muskarci su ti fuj i neprivlacni ko i svakoj zeni, genetska greska hahahahaha

Ana

pre 4 godine

Nikada ne glumim, a retko kad sa kojim dozivim orgazam. Tesko je naci kompatibilnog partnera. Ako valja sex, ne slazemo se po pitanju vrednosnog sistema. S kim se u pogledu vrednosti slazem, s njim u krevetu ne ide....Na zalost.

Mica 2

pre 4 godine

Zao mi je sto neki ljudi nikada nisu doziveli da su totalno opusteni pored nekoga, da seks dodje iz bliskosti, zezanja, gledanja u oci, zanimljivih razgovora npr o nekom filmu ili knjizi. Gde su nestali oni koji recituju poeziju i zaljubljeni su? Samo iz zaljubljenosti dolazi dobar seks, po duznosti nece to. Orgazam nije fizioloska stvar kod zene, vec dolazi iz bliskosti. Imala sam i ja dosta takvih totalno ispraznih bliskih susreta gde su spavali sa mnom bez ikakve dubine, povrsno. Ali kada se jednom dozivi nesto drukcije... Citajte Kama sutru, tamo su detaljna uutsvta kako doci do vrhinca. ALI! Zapadnjaci nasi, tamo se govori o jedinstvu DUSE i TELA ! Samo tako se dolazi do dobrog orgazma kod zene. Kada se zena nekome predaje. Ako se ne predaje, ako je suzdrzana (jer je i muskarac suzdrzan), nista od toga. Takodje strast. Ne znam zenu koja ostaje hladna kada oseti pravu strast, da je neko zaista zeli. Ali to ne izgleda kao u pornicima. Tamo je sve sterilno i povrsno.

sqm

pre 4 godine

Postoje žene koje su anorgazmične i to je to. Neke nisu. Tako da nije do muškarca već do njih.
Ako devojka ne može da se opusti ko je kriv?

Kačavenda

pre 4 godine

imao sam jednu, nikad nije imala vrhunac prije mene. kaze da je imala problem sa tim, nije mogla da se opusti. izlazili oko dvije ipo godine. pitala me da se uzmemo, nisam htio, rano mi bjese.na kraj me ostavi. nikad vise nisam nista cuo za nju. nisam se zenio. kad pogledam sve veze u zivotu, ona je bila ona prava ali ja to tada nisam znao.

sva je lažna, to joj je još falilo

pre 4 godine

trpaj šlaga kolko oćes, laž je laž, ALI! ..ako struĆnjaci kažu, onda..

pazi dokle je to otislo 'stručnjaci sa područja intimnih odnosa' Takoreć naučno opravdanje laži, preposano od političara? Lakše je, zabavnije, a mozda postane i istina ako se posteći. Eto stećne porodice, instant, sve za vaše dobro

Jovan M.

pre 4 godine

Žene kada dožive orgazam misle da nešto daju muškarcu, a pošto su po prirodi sebične i ne žele ništa da daju, naročito ne žele da daju muškarcima, onda ga i ne doživljavaju.

Mica

pre 4 godine

Uh ne mogu da verujem sta citam plus komentare...
Zasto pobogu gluniti bilo sta,?
Zasto bi ljudi izigravali da je onako kako nije?
U zivotu mi nije palo da to glumim, kad smo onako hm onda dodje samo vrlo brzo. Kad nismo i to bude lepo, zasto uvek insistirati na tome? Otvorenost, opustenost je nesto nezamenljivo.

Hehe

pre 4 godine

Da ne bi bile vredjane i ponizavane od nasih nabedjenih svemirskih je.... sa kojima je pre bas svaka svaki put ranije (odglumila)
Hajde probaj da mu kazes da ti nesto treba drugacije. To mozda Francuzu ili Holandezu a nas ce odmah da se izbeci kao da si ga najstrasnije uvredila...

T- zex

pre 4 godine

Verujem.da je tako. Glume ljudi da su srecni , to im je ok. Glume i da su pametni . Glume da imaju vise nego sto imaju . Glume i glumataju sve i svasta . Pa sad je normalno postalo i orgazm da se glumi. Sve u svemu , forma je odavno postala vaznija od sustine .

L

pre 4 godine

Nema nista lose u tome odglumiti ga. Jednostavno je to lakse ponekad, jer ne postoji nacin da objasnis muskarcu kako ti je lepo i kad se to ne desi tokom seksa. Nekad ga juris, pa prodje, nekad ti se nema sex, nekad zelis da skratis sex, milion razloga, ali glavni uzrok lezi u tome sto je nemoguce objasniti muskarcu kad ga ne dozivis zasto nisi.
Problem je ako ga nikad ne dozivis.

L

pre 4 godine

Nema nista lose u tome odglumiti ga. Jednostavno je to lakse ponekad, jer ne postoji nacin da objasnis muskarcu kako ti je lepo i kad se to ne desi tokom seksa. Nekad ga juris, pa prodje, nekad ti se nema sex, nekad zelis da skratis sex, milion razloga, ali glavni uzrok lezi u tome sto je nemoguce objasniti muskarcu kad ga ne dozivis zasto nisi.
Problem je ako ga nikad ne dozivis.

T- zex

pre 4 godine

Verujem.da je tako. Glume ljudi da su srecni , to im je ok. Glume i da su pametni . Glume da imaju vise nego sto imaju . Glume i glumataju sve i svasta . Pa sad je normalno postalo i orgazm da se glumi. Sve u svemu , forma je odavno postala vaznija od sustine .

Kačavenda

pre 4 godine

imao sam jednu, nikad nije imala vrhunac prije mene. kaze da je imala problem sa tim, nije mogla da se opusti. izlazili oko dvije ipo godine. pitala me da se uzmemo, nisam htio, rano mi bjese.na kraj me ostavi. nikad vise nisam nista cuo za nju. nisam se zenio. kad pogledam sve veze u zivotu, ona je bila ona prava ali ja to tada nisam znao.

Mica 2

pre 4 godine

Zao mi je sto neki ljudi nikada nisu doziveli da su totalno opusteni pored nekoga, da seks dodje iz bliskosti, zezanja, gledanja u oci, zanimljivih razgovora npr o nekom filmu ili knjizi. Gde su nestali oni koji recituju poeziju i zaljubljeni su? Samo iz zaljubljenosti dolazi dobar seks, po duznosti nece to. Orgazam nije fizioloska stvar kod zene, vec dolazi iz bliskosti. Imala sam i ja dosta takvih totalno ispraznih bliskih susreta gde su spavali sa mnom bez ikakve dubine, povrsno. Ali kada se jednom dozivi nesto drukcije... Citajte Kama sutru, tamo su detaljna uutsvta kako doci do vrhinca. ALI! Zapadnjaci nasi, tamo se govori o jedinstvu DUSE i TELA ! Samo tako se dolazi do dobrog orgazma kod zene. Kada se zena nekome predaje. Ako se ne predaje, ako je suzdrzana (jer je i muskarac suzdrzan), nista od toga. Takodje strast. Ne znam zenu koja ostaje hladna kada oseti pravu strast, da je neko zaista zeli. Ali to ne izgleda kao u pornicima. Tamo je sve sterilno i povrsno.

Hehe

pre 4 godine

Da ne bi bile vredjane i ponizavane od nasih nabedjenih svemirskih je.... sa kojima je pre bas svaka svaki put ranije (odglumila)
Hajde probaj da mu kazes da ti nesto treba drugacije. To mozda Francuzu ili Holandezu a nas ce odmah da se izbeci kao da si ga najstrasnije uvredila...

Mica

pre 4 godine

Uh ne mogu da verujem sta citam plus komentare...
Zasto pobogu gluniti bilo sta,?
Zasto bi ljudi izigravali da je onako kako nije?
U zivotu mi nije palo da to glumim, kad smo onako hm onda dodje samo vrlo brzo. Kad nismo i to bude lepo, zasto uvek insistirati na tome? Otvorenost, opustenost je nesto nezamenljivo.

Dokon od jutros

pre 4 godine

Baš juče skroz izgubih interesovanje i erekciju u toku samog seksa - kad sam primetio da je partnerka skoro pa ravnodušna. Postoje milion razloga i milion razlika...
Malo razgovora i neke promene su potom dovele do eksplozije.
Najjači afrodizijak je kad vidiš da partner uživa. Bez glume molim! Kako ću da znam da zadovoljavam, ako partnerka glumi??! Meni je lično kontraproduktivno ako primetim da partnerka radi nešto na silu. Pa nisam ja tu od veće važnosti.
Samo iskreno, ako ti nešto smeta ili ne voliš, čak ti se i gadi, pa kaži to, nisi robinja!
PS. Obavezno razgovaraj o svojim perverznim maštanjima otvoreno.

Ana

pre 4 godine

Nikada ne glumim, a retko kad sa kojim dozivim orgazam. Tesko je naci kompatibilnog partnera. Ako valja sex, ne slazemo se po pitanju vrednosnog sistema. S kim se u pogledu vrednosti slazem, s njim u krevetu ne ide....Na zalost.

Jovan M.

pre 4 godine

Žene kada dožive orgazam misle da nešto daju muškarcu, a pošto su po prirodi sebične i ne žele ništa da daju, naročito ne žele da daju muškarcima, onda ga i ne doživljavaju.

DonJuan

pre 4 godine

@Ana: zato sto te loze samo bahati neandertalci s kojima nemas zajednickih tema, a normalni muskarci su ti fuj i neprivlacni ko i svakoj zeni, genetska greska hahahahaha

sqm

pre 4 godine

Postoje žene koje su anorgazmične i to je to. Neke nisu. Tako da nije do muškarca već do njih.
Ako devojka ne može da se opusti ko je kriv?

sva je lažna, to joj je još falilo

pre 4 godine

trpaj šlaga kolko oćes, laž je laž, ALI! ..ako struĆnjaci kažu, onda..

pazi dokle je to otislo 'stručnjaci sa područja intimnih odnosa' Takoreć naučno opravdanje laži, preposano od političara? Lakše je, zabavnije, a mozda postane i istina ako se posteći. Eto stećne porodice, instant, sve za vaše dobro

Brada

pre 4 godine

Nikada ne glumim, a retko kad sa kojim dozivim orgazam. Tesko je naci kompatibilnog partnera. Ako valja sex, ne slazemo se po pitanju vrednosnog sistema. S kim se u pogledu vrednosti slazem, s njim u krevetu ne ide....Na zalost.
(Ana, 29. septembar 2019 23:36)

Zato ste i same, sebicnost.... Da si cula za kompromis, znala bi kako veze i brakovi opstaju, samo kompromis jer nikad nije sve idealno.

Ivana

pre 4 godine

Sada cete procitati jedan u potpunosti iskren komentar.Udata sam 10 godina za sjajnog tipa na koga se I dalje lozim. Nije ko na pocetku naravno,al boga mi seks je I dalje vrhunski. Cesto dozivim vrhunac al ga jos cesce odglumim.Ponekad se desi da dozivim jedan pa posle 5 min odglumim drugi.. pokusavala sam sebi da objasnim zasto I samo mi jedna stvar pada na pamet-ja njega toliko volim da hocu da mu ucinim to zadovoljstvo svaki put,jer znam da je seks za njega uzivanje jer ja uzivam..to se zove ljubav, a mene za sam orgazam zabole dal sam ga dozivela ili nisam. Nasa zajadnicka igra je to sto vredi. Poljubac svima

Ana

pre 4 godine

@ brada
Izvini ali kako mislis kompromis oko vrednosnog sistema? Npr ja smatram da je vernost neophodna. On smatra da je ok prevariti . Kakav se tu moze sklopiti kompromis? Ili ja bih dete on ne. Sta da rodim pola deteta je'l ? Ili ja smatram da posto oboje radimo oboje treba da se bavimo kucom i decom . On smatra da je sve posao zene. I sta onda??? Oko nekih stvari je kompromis nemoguc. I moze se desiti da sex sa takvom osobom bude fenomenalan ali je veza tj sa tako nekim nemoguca. Zena je verovatno mislila na krupne stvari a ne na one tipa koji cemo film gledati i slicno.. A ima muskaraca koji nam odgovaraju po vrednosnim stavovima ali su u sexu losi ili prosto ne postoji seksualna uskladjenost. Sta ti tu nijr jasno???

Hm

pre 4 godine

Zato ste i same, sebicnost.... Da si cula za kompromis, znala bi kako veze i brakovi opstaju, samo kompromis jer nikad nije sve idealno.
(Brada, 30. septembar 2019 09:09)

A sto je problem biti sam? I kakve veze to ima sa sebicnosti? Prosto nece coveka koji joj ne odgovara.
Vi hocete da vam neko pere i kuva pa pravite kompromis. Jaki razlozi bas, nesebicni ;-)

Rts

pre 4 godine

@Jutarnji orgazmički program za decu, 30....
Odakle ti da nisu znale? Žene počinju da masturbiraju pre muškaraca. Čuj, nisu znale XD! Od pamtiveka znaju, a vi mislite šta hoćete, pa će vam tako i biti.
Zato ste i sami i prevareni i ostavljeni.

da

pre 4 godine

@Ana: isti slucaj kod mene. Bukvalno mi je samo jedan odgovarao i znao sta radi, ostali - antitalenti. Mozda bi odgovarali nekoj drugoj zeni mada cisto sumnjam. Ali eto, taj koji je valjao nije zeleo decu a meni je to najvaznije. Steta, dobar je covek ali zelje su nam bile razlicite i to je u redu, postujem njegov izbor.
Drugo, vecina momaka danas ima problema sa erekcijom pa se jos prave da je to normalno, krive zenu i slicno. Ovi stariji su bolji u krevetu, ko bi rekao, trebalo bi da je obrnuto. Jedan sa kojim sam bila je samo u jednoj pozi mogao da odrzi erekciju, pa zamislite koliko je to dosadno?! A kad pomenes ili predlozis promenu, jos se i ljute.

Kaća

pre 4 godine

Uf, uf, kako neke muškarce boli što ništa ne znaju da rade, pa ni to osnovno, u rođeno, da imaju seks... Isprani mozgovi, prazne duše, sebični stvorovi i tako redom. Neko reče, žao mi je tih koji nisu osetili pravu bliskost. I meni ih je žao. Koliko moraš biti loš prema svim ljudima, pa na kraju i prema sebi, da ti nikada niko ne bude blizak toliko da se istopite oboje, da ne znaš gde završavaš ti, a počinje on.

Muškarac

pre 4 godine

Postoje žene koje su stvarno retke ali koje su pravo blago koje mogu toliko da se opuste da uživaju na taj način da je iz aviona jasno da nema laži. Samo su stvarno jako retke. Ko takvu nađe, neka je čuva.

Stefa

pre 4 godine

@ Ma daj

Za Francuze ne znam ali cu ukratko ispricati iskustvo kolege i prijatelja, Nemca, koji je dosao ovde zbog posla. Posle nekoliko meseci u Beogradu upoznao je nasu devojku i poceli su da izlaze i prvih nekoliko meseci sve je izgledalo savrseno, ljubav je cvetala i sl. da bi se ona jednom prilikom zbog banalnog nesporazuma ishisterisala i izdrala se na njega. On je ostao miran, istrpeo povisen ton i citavo pozoriste i samo joj rekao da je sve to moglo da prodje bez toliko stresa. Taj komentar ga kostao jos malo dranja i teatralnog lupanja vratima. Posle dva meseca situacija se ponovila opet oko banalnog povoda. Ovog puta covek je izasao iz stana, sutradan je pozvao na veceru i raskinuo. Ona je ustala od stola hladno mu rekla da je "monstrum" i otisla. Tokom narednih desetak dana cesto ga je zvala i slala poruke pokusavajuci da se pomiri ali on jednostavno, kao zreo, vaspitan i obrazovan covek nije hteo da nastavi vezu sa osobom koja je verbalno nasilna i sklona preteranim reakcijama nakon kojih se ponasa kao da nista nije bilo. Mnogo iskustava i nasih muskaraca i stranca govori da su nase zene sklone da se u pocetku veze pretvaraju a da kada se osete sigurnim u vezi pokazu da su jako sklone bahatosti, verbalnoj agresiji, histericnim ispadima i bezobzirnom vredjanju i ponizavnju partnera. Kao i kod bahatih i nasilnih muskarca to je mozda posledica drustvenih poremecaja ali je to i nesto sto se u drugim podnebljima ne tolerise. I da, normalna ne znaci neprivlcna.

Jutarnji orgazmički program za decu

pre 4 godine

Naše majke, bake (...), nisu ni znale za orgazam, i do tada su muškarci i žene nekako bili mnogo normalniji.

Poljski zet

pre 4 godine

Ja nisam siguran da li da se divim ili da sazaljevam muskarce koji se upuste u zasnivanje porodice ili cak ozbiljnu vezi sa nasim devojkma. Posle momackog staza od petnaestak godina, tri duze i desetak kracih veza moje iskustvo je da tako razmazene, samozive i neodgovorne devojke kao sto su nase tesko da mogu da se nadju bilo gde u svetu. Sve same histericne tatine i mamine princeze koje ne znaju ni da rade poslove od kojih moze da se zivi, niti zele da ih nauce niti ih zanima da se potrude u kuci. Uvek sam bio zato da se kucni poslovi podele i nikad nisam bezao, kao ni vecina muskaraca moje generacije (kasne tridesete) ni od kuvanja, ni od ciscenja. Takodje, nikad nisam smatrao da sam bolji od nekoga zato sto vise zaradjujem i posto su sve moje devojke mnogo manje zaradjivale od mene uglavnom sam ja snosio sve troskove dok ne bi postalo jasno da se partnerka ponasa kao da joj je plata sluzi dzeparac - recimo mora da se ide na traku u teretani ne moze da se trci pored Save iako je lepo vreme, a ne padne joj na pamet da nas jednom ona izvede na veceru, eto bar jednom, reda radi. Usto i najmanje neslaganje dovodi do psovanja, lupanja vratima, histerije. Poceo sam ozbiljno da mislim da samnom nesto nije u redu, a onda sam poceo sluzbeno da putujem u insotranstvo i video koliko zene mogu da budu normalne, savrsene ljubavnice i najbolji prijatelji sa kojima se odlicno slazete u svemu - od planova za buducnost, preko fantasticne hemije u krevetu do kuhinje i svakodnevnih poslova.

Ma daj

pre 4 godine

(Poljski zet, 1. oktobar 2019 10:59)
Hajde ne folirajte se. Kod nas postoji pritisak da birate najgore, najrazmazenije smizle. Ovde je sve vestacki, neki glamur se folira. Normalne ovde setati je blam od ortaka, te su smorovi, nisu in. Tek kada odete dalje onda se toga oslobodite i birate normalne. Ovde bi vam se drugari rugali za iole normalnu... A ima ih ali sede same. Dok i one ne odu i nadju Francuza.

ljudi

pre 4 godine

Ta nasa otvorenost prema svemu nas I vodi u propast. nekada je bilo dovoljno da je pogledas a ona da s..... a u danasnje vreme sa opustanjem devojaka I toliko otvorenih za seks nema ni dizanja..... nismo vise sto smo bili.

Liberator

pre 4 godine

@ Mica 2, hehe

Ti koji citaju poeziju i zaljubljeni su, a usput se ponasaju kao neki Francuz ili Holandez, su vam dobri drugari, simpaticne i fine kolege sa posla sa kojima nikada necete imati nista jer nema "ono nesto".

Jovan M.

pre 4 godine

Žene kada dožive orgazam misle da nešto daju muškarcu, a pošto su po prirodi sebične i ne žele ništa da daju, naročito ne žele da daju muškarcima, onda ga i ne doživljavaju.

sqm

pre 4 godine

Postoje žene koje su anorgazmične i to je to. Neke nisu. Tako da nije do muškarca već do njih.
Ako devojka ne može da se opusti ko je kriv?

Jutarnji orgazmički program za decu

pre 4 godine

Naše majke, bake (...), nisu ni znale za orgazam, i do tada su muškarci i žene nekako bili mnogo normalniji.

L

pre 4 godine

Nema nista lose u tome odglumiti ga. Jednostavno je to lakse ponekad, jer ne postoji nacin da objasnis muskarcu kako ti je lepo i kad se to ne desi tokom seksa. Nekad ga juris, pa prodje, nekad ti se nema sex, nekad zelis da skratis sex, milion razloga, ali glavni uzrok lezi u tome sto je nemoguce objasniti muskarcu kad ga ne dozivis zasto nisi.
Problem je ako ga nikad ne dozivis.

Brada

pre 4 godine

Nikada ne glumim, a retko kad sa kojim dozivim orgazam. Tesko je naci kompatibilnog partnera. Ako valja sex, ne slazemo se po pitanju vrednosnog sistema. S kim se u pogledu vrednosti slazem, s njim u krevetu ne ide....Na zalost.
(Ana, 29. septembar 2019 23:36)

Zato ste i same, sebicnost.... Da si cula za kompromis, znala bi kako veze i brakovi opstaju, samo kompromis jer nikad nije sve idealno.

Hehe

pre 4 godine

Da ne bi bile vredjane i ponizavane od nasih nabedjenih svemirskih je.... sa kojima je pre bas svaka svaki put ranije (odglumila)
Hajde probaj da mu kazes da ti nesto treba drugacije. To mozda Francuzu ili Holandezu a nas ce odmah da se izbeci kao da si ga najstrasnije uvredila...

Ana

pre 4 godine

Nikada ne glumim, a retko kad sa kojim dozivim orgazam. Tesko je naci kompatibilnog partnera. Ako valja sex, ne slazemo se po pitanju vrednosnog sistema. S kim se u pogledu vrednosti slazem, s njim u krevetu ne ide....Na zalost.

DonJuan

pre 4 godine

@Ana: zato sto te loze samo bahati neandertalci s kojima nemas zajednickih tema, a normalni muskarci su ti fuj i neprivlacni ko i svakoj zeni, genetska greska hahahahaha

Kačavenda

pre 4 godine

imao sam jednu, nikad nije imala vrhunac prije mene. kaze da je imala problem sa tim, nije mogla da se opusti. izlazili oko dvije ipo godine. pitala me da se uzmemo, nisam htio, rano mi bjese.na kraj me ostavi. nikad vise nisam nista cuo za nju. nisam se zenio. kad pogledam sve veze u zivotu, ona je bila ona prava ali ja to tada nisam znao.

T- zex

pre 4 godine

Verujem.da je tako. Glume ljudi da su srecni , to im je ok. Glume i da su pametni . Glume da imaju vise nego sto imaju . Glume i glumataju sve i svasta . Pa sad je normalno postalo i orgazm da se glumi. Sve u svemu , forma je odavno postala vaznija od sustine .

sva je lažna, to joj je još falilo

pre 4 godine

trpaj šlaga kolko oćes, laž je laž, ALI! ..ako struĆnjaci kažu, onda..

pazi dokle je to otislo 'stručnjaci sa područja intimnih odnosa' Takoreć naučno opravdanje laži, preposano od političara? Lakše je, zabavnije, a mozda postane i istina ako se posteći. Eto stećne porodice, instant, sve za vaše dobro

Mica

pre 4 godine

Uh ne mogu da verujem sta citam plus komentare...
Zasto pobogu gluniti bilo sta,?
Zasto bi ljudi izigravali da je onako kako nije?
U zivotu mi nije palo da to glumim, kad smo onako hm onda dodje samo vrlo brzo. Kad nismo i to bude lepo, zasto uvek insistirati na tome? Otvorenost, opustenost je nesto nezamenljivo.

Liberator

pre 4 godine

@ Mica 2, hehe

Ti koji citaju poeziju i zaljubljeni su, a usput se ponasaju kao neki Francuz ili Holandez, su vam dobri drugari, simpaticne i fine kolege sa posla sa kojima nikada necete imati nista jer nema "ono nesto".

Mica 2

pre 4 godine

Zao mi je sto neki ljudi nikada nisu doziveli da su totalno opusteni pored nekoga, da seks dodje iz bliskosti, zezanja, gledanja u oci, zanimljivih razgovora npr o nekom filmu ili knjizi. Gde su nestali oni koji recituju poeziju i zaljubljeni su? Samo iz zaljubljenosti dolazi dobar seks, po duznosti nece to. Orgazam nije fizioloska stvar kod zene, vec dolazi iz bliskosti. Imala sam i ja dosta takvih totalno ispraznih bliskih susreta gde su spavali sa mnom bez ikakve dubine, povrsno. Ali kada se jednom dozivi nesto drukcije... Citajte Kama sutru, tamo su detaljna uutsvta kako doci do vrhinca. ALI! Zapadnjaci nasi, tamo se govori o jedinstvu DUSE i TELA ! Samo tako se dolazi do dobrog orgazma kod zene. Kada se zena nekome predaje. Ako se ne predaje, ako je suzdrzana (jer je i muskarac suzdrzan), nista od toga. Takodje strast. Ne znam zenu koja ostaje hladna kada oseti pravu strast, da je neko zaista zeli. Ali to ne izgleda kao u pornicima. Tamo je sve sterilno i povrsno.

ljudi

pre 4 godine

Ta nasa otvorenost prema svemu nas I vodi u propast. nekada je bilo dovoljno da je pogledas a ona da s..... a u danasnje vreme sa opustanjem devojaka I toliko otvorenih za seks nema ni dizanja..... nismo vise sto smo bili.

Ivana

pre 4 godine

Sada cete procitati jedan u potpunosti iskren komentar.Udata sam 10 godina za sjajnog tipa na koga se I dalje lozim. Nije ko na pocetku naravno,al boga mi seks je I dalje vrhunski. Cesto dozivim vrhunac al ga jos cesce odglumim.Ponekad se desi da dozivim jedan pa posle 5 min odglumim drugi.. pokusavala sam sebi da objasnim zasto I samo mi jedna stvar pada na pamet-ja njega toliko volim da hocu da mu ucinim to zadovoljstvo svaki put,jer znam da je seks za njega uzivanje jer ja uzivam..to se zove ljubav, a mene za sam orgazam zabole dal sam ga dozivela ili nisam. Nasa zajadnicka igra je to sto vredi. Poljubac svima

da

pre 4 godine

@Ana: isti slucaj kod mene. Bukvalno mi je samo jedan odgovarao i znao sta radi, ostali - antitalenti. Mozda bi odgovarali nekoj drugoj zeni mada cisto sumnjam. Ali eto, taj koji je valjao nije zeleo decu a meni je to najvaznije. Steta, dobar je covek ali zelje su nam bile razlicite i to je u redu, postujem njegov izbor.
Drugo, vecina momaka danas ima problema sa erekcijom pa se jos prave da je to normalno, krive zenu i slicno. Ovi stariji su bolji u krevetu, ko bi rekao, trebalo bi da je obrnuto. Jedan sa kojim sam bila je samo u jednoj pozi mogao da odrzi erekciju, pa zamislite koliko je to dosadno?! A kad pomenes ili predlozis promenu, jos se i ljute.

Ma daj

pre 4 godine

(Poljski zet, 1. oktobar 2019 10:59)
Hajde ne folirajte se. Kod nas postoji pritisak da birate najgore, najrazmazenije smizle. Ovde je sve vestacki, neki glamur se folira. Normalne ovde setati je blam od ortaka, te su smorovi, nisu in. Tek kada odete dalje onda se toga oslobodite i birate normalne. Ovde bi vam se drugari rugali za iole normalnu... A ima ih ali sede same. Dok i one ne odu i nadju Francuza.

Poljski zet

pre 4 godine

Ja nisam siguran da li da se divim ili da sazaljevam muskarce koji se upuste u zasnivanje porodice ili cak ozbiljnu vezi sa nasim devojkma. Posle momackog staza od petnaestak godina, tri duze i desetak kracih veza moje iskustvo je da tako razmazene, samozive i neodgovorne devojke kao sto su nase tesko da mogu da se nadju bilo gde u svetu. Sve same histericne tatine i mamine princeze koje ne znaju ni da rade poslove od kojih moze da se zivi, niti zele da ih nauce niti ih zanima da se potrude u kuci. Uvek sam bio zato da se kucni poslovi podele i nikad nisam bezao, kao ni vecina muskaraca moje generacije (kasne tridesete) ni od kuvanja, ni od ciscenja. Takodje, nikad nisam smatrao da sam bolji od nekoga zato sto vise zaradjujem i posto su sve moje devojke mnogo manje zaradjivale od mene uglavnom sam ja snosio sve troskove dok ne bi postalo jasno da se partnerka ponasa kao da joj je plata sluzi dzeparac - recimo mora da se ide na traku u teretani ne moze da se trci pored Save iako je lepo vreme, a ne padne joj na pamet da nas jednom ona izvede na veceru, eto bar jednom, reda radi. Usto i najmanje neslaganje dovodi do psovanja, lupanja vratima, histerije. Poceo sam ozbiljno da mislim da samnom nesto nije u redu, a onda sam poceo sluzbeno da putujem u insotranstvo i video koliko zene mogu da budu normalne, savrsene ljubavnice i najbolji prijatelji sa kojima se odlicno slazete u svemu - od planova za buducnost, preko fantasticne hemije u krevetu do kuhinje i svakodnevnih poslova.

Kaća

pre 4 godine

Uf, uf, kako neke muškarce boli što ništa ne znaju da rade, pa ni to osnovno, u rođeno, da imaju seks... Isprani mozgovi, prazne duše, sebični stvorovi i tako redom. Neko reče, žao mi je tih koji nisu osetili pravu bliskost. I meni ih je žao. Koliko moraš biti loš prema svim ljudima, pa na kraju i prema sebi, da ti nikada niko ne bude blizak toliko da se istopite oboje, da ne znaš gde završavaš ti, a počinje on.

Hm

pre 4 godine

Zato ste i same, sebicnost.... Da si cula za kompromis, znala bi kako veze i brakovi opstaju, samo kompromis jer nikad nije sve idealno.
(Brada, 30. septembar 2019 09:09)

A sto je problem biti sam? I kakve veze to ima sa sebicnosti? Prosto nece coveka koji joj ne odgovara.
Vi hocete da vam neko pere i kuva pa pravite kompromis. Jaki razlozi bas, nesebicni ;-)

Dokon od jutros

pre 4 godine

Baš juče skroz izgubih interesovanje i erekciju u toku samog seksa - kad sam primetio da je partnerka skoro pa ravnodušna. Postoje milion razloga i milion razlika...
Malo razgovora i neke promene su potom dovele do eksplozije.
Najjači afrodizijak je kad vidiš da partner uživa. Bez glume molim! Kako ću da znam da zadovoljavam, ako partnerka glumi??! Meni je lično kontraproduktivno ako primetim da partnerka radi nešto na silu. Pa nisam ja tu od veće važnosti.
Samo iskreno, ako ti nešto smeta ili ne voliš, čak ti se i gadi, pa kaži to, nisi robinja!
PS. Obavezno razgovaraj o svojim perverznim maštanjima otvoreno.

Rts

pre 4 godine

@Jutarnji orgazmički program za decu, 30....
Odakle ti da nisu znale? Žene počinju da masturbiraju pre muškaraca. Čuj, nisu znale XD! Od pamtiveka znaju, a vi mislite šta hoćete, pa će vam tako i biti.
Zato ste i sami i prevareni i ostavljeni.

Muškarac

pre 4 godine

Postoje žene koje su stvarno retke ali koje su pravo blago koje mogu toliko da se opuste da uživaju na taj način da je iz aviona jasno da nema laži. Samo su stvarno jako retke. Ko takvu nađe, neka je čuva.

Ana

pre 4 godine

@ brada
Izvini ali kako mislis kompromis oko vrednosnog sistema? Npr ja smatram da je vernost neophodna. On smatra da je ok prevariti . Kakav se tu moze sklopiti kompromis? Ili ja bih dete on ne. Sta da rodim pola deteta je'l ? Ili ja smatram da posto oboje radimo oboje treba da se bavimo kucom i decom . On smatra da je sve posao zene. I sta onda??? Oko nekih stvari je kompromis nemoguc. I moze se desiti da sex sa takvom osobom bude fenomenalan ali je veza tj sa tako nekim nemoguca. Zena je verovatno mislila na krupne stvari a ne na one tipa koji cemo film gledati i slicno.. A ima muskaraca koji nam odgovaraju po vrednosnim stavovima ali su u sexu losi ili prosto ne postoji seksualna uskladjenost. Sta ti tu nijr jasno???

Stefa

pre 4 godine

@ Ma daj

Za Francuze ne znam ali cu ukratko ispricati iskustvo kolege i prijatelja, Nemca, koji je dosao ovde zbog posla. Posle nekoliko meseci u Beogradu upoznao je nasu devojku i poceli su da izlaze i prvih nekoliko meseci sve je izgledalo savrseno, ljubav je cvetala i sl. da bi se ona jednom prilikom zbog banalnog nesporazuma ishisterisala i izdrala se na njega. On je ostao miran, istrpeo povisen ton i citavo pozoriste i samo joj rekao da je sve to moglo da prodje bez toliko stresa. Taj komentar ga kostao jos malo dranja i teatralnog lupanja vratima. Posle dva meseca situacija se ponovila opet oko banalnog povoda. Ovog puta covek je izasao iz stana, sutradan je pozvao na veceru i raskinuo. Ona je ustala od stola hladno mu rekla da je "monstrum" i otisla. Tokom narednih desetak dana cesto ga je zvala i slala poruke pokusavajuci da se pomiri ali on jednostavno, kao zreo, vaspitan i obrazovan covek nije hteo da nastavi vezu sa osobom koja je verbalno nasilna i sklona preteranim reakcijama nakon kojih se ponasa kao da nista nije bilo. Mnogo iskustava i nasih muskaraca i stranca govori da su nase zene sklone da se u pocetku veze pretvaraju a da kada se osete sigurnim u vezi pokazu da su jako sklone bahatosti, verbalnoj agresiji, histericnim ispadima i bezobzirnom vredjanju i ponizavnju partnera. Kao i kod bahatih i nasilnih muskarca to je mozda posledica drustvenih poremecaja ali je to i nesto sto se u drugim podnebljima ne tolerise. I da, normalna ne znaci neprivlcna.