Normalno je lagati zbog seksualnog užitka?

Ponedeljak, 11.11.2019.

16:22

Izvor: super zena

Normalno je lagati zbog seksualnog užitka? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Bzvz

pre 4 godine

inače za ove što kukaju, ima dosta žena i devojaka koje su bogate, uspešne i ne žele pare a žele nekog zanimljivog ili samo avanturu.
(kazanova borča greda, 12. novembar 2019 08:25)
Ti sto kukaju nisu zanimljivi a ni za avanturu. Mislim ne mozemo svi biti zanimljivi suprotnom polu. Nisu ni sve zene muskarcima zanimljive, sede same, pa ne kukaju toliko. Valjda im manje treba seks. A ovima udario testosteron misle da imaju neko pravo na seks i da su nepravedno uskraceni. Pa nemate to pravo.

don

pre 4 godine

Moj slucaj je posve specifican a u isto vreme, tezak za objasniti. Nikada na zenu nisam gledao iskljucivo sa seksualnog aspekta, tako da me to "na jednu noć" ne interesuje. Svaku priliku gde mi se devojka svidjala sam upropastio, cak i one gde je postojao interes sa suprotne strane. Totalni kurslus u glavi. Sve sto sam propustio u ranoj mladosti, bukvalno mi dolazi na naplatu. U neku ruku mi je potpuno svejedno jer kao da sam sebi sam dovoljan, ali u nekim momentima me obuzme razmisljanje da ne bih volio sam zavrsiti. Kad ja sam sebe ne razumem, ne moze ni bilo ko drugi.

Shojble

pre 4 godine

(Ja, 12. novembar 2019 09:26)
Slican problem imam i ja, samo za razliku od tebe ja ga nisam resio.
Moj problem je sto zena ne moze da ocekuje kod mene nista od tipicnih mehanizama i klisea koji bi joj omigucili da se u odnosu dobro snadje i izdominira, niti bih nekoj koja je na visini zadatka dao neki spokoj. Uvek sam vodjen nekim svojim sopstvenim dozivljajem specificne situacije nastojao da primenim neku svoju tvrdu ideologiju na nacin koji uvazava njenu specificnost. Medjutim, mnogo je municije istroseno, tako da sam poceo da shvatam da bi naredni susret ipak mogao opet kao u stara dobra vremena da zapocne obicnim picem, razgovorom i poljupcem. Izgleda da sam u fazi krize kreativnosti, verovatno zbog vremena.

rade

pre 4 godine

Dok ne napuniš 20 ajd ako i nešto slažeš. Ali, posle, lagati bilo kome i bilo šta - ima li većeg samoponiženja? Stojiš ispred nekog (žene, šefa, poznanika), i ne smeš da kažeš istinu, nego lažeš... Mizerija vredna svakog prezira.

ja

pre 4 godine

..... Eh, kada se setim onih gluposti kojima su nas vaspitavali kao decu: ko laze taj i krade a ko krade ... zaboravio sam sta biva s tim sto krade, verovatno nesto glupo.
(Laza, 11. novembar 2019 17:58)

A Ko krade taj je lopov. Ali očigledno da je Srblje to shvatilo afirmativno, jer je prihvatljivo i poželjno lagati i krasti.

Ja

pre 4 godine

@shojble

Vidis nisi u pravu. Mnoge zene imaju da ponude dosta vise od samog tela, ali to muskarce izrazito plasi.Takav je moj slucaj. U 90% slucajeva vidim da me gledaju ali ne smeju da pridju (jer su danasnji muskarci seka-perse) i kada ja nacinim prvi korak valjda ocekuju od mene da sam neka laka bez mozga. E vidis, tu se iznenade veoma i posle pitanja -ko si, sta si, gde radis ( ne pitaju samo zene to) oni sa iole malo mozga ukapiraju da sam na mnogo jacem intelektualnom i materijalnom nivou iznad njih i pobegnu. Shvate da kombinac.za jednu nic necu, a da se ne mogu nositi sa mnom ako smo u vezi.
Tako da ima samostalnih, samopouzdanih, jakih zena...
Srecom nasla sam coveka koji nije sonja i kome imponuje takva zena.
P.S. i njemu sam prisla ali nije pobegao

kazanova borča greda

pre 4 godine

zna ona da lažem ali želi isto šta i ja pa joj tako lakše da 'proguta'...
inače za ove što kukaju, ima dosta žena i devojaka koje su bogate, uspešne i ne žele pare a žele nekog zanimljivog ili samo avanturu.

$€rbisch€n B@ndit€n ®

pre 4 godine

Imam drugara. Magacioner. radi za 30.000 RSD. Uvek iskreno kažepotencijalnoj devojci.
Naravno, uvek i izvisi zbog iskrenosti.
Alin neće ni jednoj da kaže, da ima sportski klub, da ima fakultet, da je iz doktorske porodice i da ima stanove u svom vlasništvu koje izdaje.
Eto, on sakriva istinu i ne laže.

Boki

pre 4 godine

Sta vredi laganje ako covek nije prosao neko iskustvo? Evo, nevezano samo za seksualni uzitak - sto dosta njih ima za cilj, vec kada covek nema apsolutno nikakvog iskustva sa zenama, cak nikada nije dozivio poljubac (ne u obraz), samim tim trema, samopouzdanje i strah od bilo kakvog dodira sa devojkom. Strah kojeg se nikako osloboditi iako covek provodi pristojno vreme u drustvu i druzenju. A vec zasao u tridesete. Takav slucaj je moja malenkost.
(don, 12. novembar 2019 00:16)
@don
Sve ce doci na svoje, nadjite jednu normalnu i skromnu devojku iz svih aspekata i posle situacija u kojoj se sada nalazite ce Vam izgledati smesno ili necete verovati da ste imali takve blokade. Donekle sve je to normalno, verovatno ste senzibilan covek, predusretljiv, nežna duša. Samo polako i bez stresova u glavi a ostalo ce leci na svoje.

replika

pre 4 godine

Don@ nažalost ima i takvih. Poznajem nekoliko mladića u komšiluku koji nisu ima li baš nikakve odnose sa ženama ni poljubce u usta obraz nit sedenje u krilu neka cura dodirivanje a glumi li vešto samouverene muškarce sa iskustvom pred ženama. Razlog da ne bi bili ismejavani a to nije strašno. Problem malko jest kad zađu 30 godinu a pravi razlog zbog čega nisu ima li stvar sreće, okolnosti ili strah šta ih je već obuzelo način života koja može bit okidač za sve pa tako za intimne veze..

Nikola

pre 4 godine

(Ma daj vise, 11. novembar 2019 21:54)
Pa reci nam kako tvoj brat to uspeva? Vi zene nemate pojma koliko je muskarcima tesko da pronadju bilo kakvu devojku. Ali ne mozete ni da zamislite. Svaka zena moze da nadje lepog momka za kratku romansu. Ok, on je nece ozeniti ali ce je ispostovati za to sto ona trazi tada. Sa druge strane, momak moze samo da sanja tu poziciju. On bi mogao da nadje na kratko samo neku daleko ispod svog nivoa. I kome je onda bolje? Kako mozete da se zalite kada ste u mnogo boljem polozaju.

NekoKo

pre 4 godine

Naravno da je laganje nešto što je deo ljudske prirode, pa čak sa aspekta nekog vanzemaljca koji bi proučavao ljude to je sasvim normlano. Ipak kada ovakve gluposti pišete i dajete smernice nadolazećim debilčićima, napišite i kakve su posledice koje ih u životu očekuju kada budu lagali i folirali. Od onoga koga si slagao teško da možeš da očekuješ nešto dobro. Može da se desi, ali očekuj najgore moguće. To je takođe deo ljudske prirode. Osveta zbog laži. Da, da.

Nikola

pre 4 godine

Ja nisam lagao ko sam, ali sam joj zato isao niz dlaku, kuco, maco, ljubavi, ne bi li sto pre skinula gace, nije ni meni bilo lako... Tad smo bili klinci, a sad smo zreli ljudi u braku i vezi od 16 god. I dalje je zovem kuco, ali sad iskreno. Ljubavi mi je malo ofucano, ali da mi je sve na svetu, to ne lazem.

Hollandjanin

pre 4 godine

@don..bratiću neznani, kako bih te rado počastio sa jednom brazilkom od večeras..
Mnogo razmišljaš i nemaš prave drugare.
Idi kod prve i reci da si neiskusan..pomoći će ti svaka..Prostitutke su sjajni drugovi..to zaista mislim
Srećno

kaurin

pre 4 godine

Tako je, ja stalno govorim zenama da je 21, da se ne uplase ako kazem da je celih 24 ( inca naravno, rodom sam iz Birmingema , ne znam te lokalne mere )...

don

pre 4 godine

Sta vredi laganje ako covek nije prosao neko iskustvo? Evo, nevezano samo za seksualni uzitak - sto dosta njih ima za cilj, vec kada covek nema apsolutno nikakvog iskustva sa zenama, cak nikada nije dozivio poljubac (ne u obraz), samim tim trema, samopouzdanje i strah od bilo kakvog dodira sa devojkom. Strah kojeg se nikako osloboditi iako covek provodi pristojno vreme u drustvu i druzenju. A vec zasao u tridesete. Takav slucaj je moja malenkost.

svetlana

pre 4 godine

u naslovu je sve rečeno,čemu toliki članak? ili neko podsvesno tu brka ljubav.eee,to je onda druga priča. tu laž nije potrebna. a sex? pa do njega jedva čekaju da dođe.OBOJE!

Ma daj vise

pre 4 godine

(Juneca corba, 11. novembar 2019 17:37)
Cuj prosecne i siromasne traze bogate! Ne, traze normalnog a ne cudaka i da je vredan a ne zgubidan.
Dosta vise vi sa problemima raznih vrsta a najvise u glavi koji ne mozete da nadjete. Kako drugi nadju? Moj brat ni lep, ni para ni auto nema pa uvek ima neku devojku ili kombinacije. Kako to objasnjavate?

Shojble

pre 4 godine

Laganje zene ima opravdanje jedino iz razloga sto je laz zenino glavno oruzje u "bitci" sa muskarcem, inace bi bila 10 kategorija slabija. Jedino objektivno oruzje koje ima je telo koje je muskarcu privlacno. Ona to sto nema muskarcevu "lovacku" istancanost, preciznost i fokus, maskira lazima. Zato je opravdano zenu lagati i zene zapravo nemaju nista protiv toga, jer ce iz obostranog laganja uvek nesto "usicariti", a eto ako muskarac tako usicari sex, ok da kazemo u redu je. Ne ulazim u eticku dimenziju laganja jer "u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno"...medjutim generalno i u drugim aspektima i opste ljudskim kvalitetima laganje nije ok, mozete da pisete o prilagodjavanju koliko hocete, to je tako....Ja sa zenama ratujem iskrenoscu i malo ulepsanom istinom u situaciji kad sam nadahnut i kad je zelim (ne lazima). Zena na iskrenost nema adekvatan odgovor, a moja reakcija na njenu laz je logican prekid veze. Vrlo istinit i realan nacin da se bude sa zenama, ne zadrzavajuci se nepotrebno sa zenama koje ne mogu da ne lazu. Smatram da je za pravi odnos to neprihvatljivo. Naravno, jos nisam naisao na takvu.

Mojj život

pre 4 godine

Ne brinem za laganje svestan sam jaa da sam na gubitku po pravilu ako budem od starta pošten i iskren apropo za sve u životu.

Devojkama ni ne treba da naglašavam jer me u startu neprimećujem a recimo da nisu klinke sa njima druga priča barem u mom slučaju.

nazovi nauka i psihologija

pre 4 godine

Kakvo bolesno vreme da se izjednačavaju polovi u svakoj situaciji, i ako svi znamo da je seks nešto što žene daju ili ne daju. Muškarac se tu uglavnom malo pita.
To su dva sveta.
I onda vidimo koliko je licemerna ova nova nauka o psihologiji i ti (te), nazovi naučnici kad moraju da 'istražuju'pod dogmom lažne jednakosti i veštačkog izjednačavanja.
Nema tu nauke.
Jedan primer. Skoro se neki tim osmelio da vrši istraživanje gde su došli do zaključka da su muškarci mnogo duhovitija bića. Odjednom je pola Amerike graknulo 'TO NISTE MORALI DA ISTRAŽUJETE, koga to zanima'.
Druga stvar, većinu ovih internet tekstova pišu saradnici ženskog pola i nikad ih ne shvatajte za ozbiljno.

ponekad se poneka ipak nadje da se dovede malo u stan :-)

pre 4 godine

Apsolutno. S tim sto se ovo ne zove laganje, vec bi adekvatniji naziv bio "'nadahnjujuce saopstavanje istine" :-). Naravno, u situaciji kada smo inspirisani i kada zelimo da ostvarimo ljubavni kontakt i vezu. Ne slazem se da se sve zavrsava seksom, jer je to sastavni deo ljubavnog odnosa...prica je vec sama predigra, seks je samo deo ukupnog odnosa. Meni je cesto ovaj "neseksualni deo predigre" bitniji od samog cina, podjednako uzivam i u tome. U suprotnom, moglo bi se reci da ko ne uziva u ovome vise pogoduje da plati za seks, da se "ne muci". Generalno nisam pristalica te varijante, radio sam to kao klinac iz zezanja sa drustvom...Ima i muskaraca danas mnogo i devojaka kojima je ovo pozeljno, i samo zbog toga lazu, ili pak placaju/primaju novac ili provod vezano sa novcem da bi do seksa doslo. Razumljivo, posto zivimo u vremenu kada su mnogi ljudski kvaliteti zamenjeni samo jednim, toliko nekarakternim i bezlicnim. Mnogo koju devojku zbog toga i ne zelim u svom drustvu, retke su one koje mogu da se otrgnu iz tog monetarnog sistema misljenja i da se zaista ukljuce u ljubavnu igru i zavodjenje, razgovor jednostavno. Nije mi problem da platim bilo sta za sankom ili u restoranu recimo, ali kad je to vrednije od bilo cega izrecenog, od mene samog, ako to najvise govori...onda ipak mislim da imam za sagovornicu neku sa vrlo suzenim intelektom i svescu, pa sam cak sklon i da se zahvalim na ponudjenom drustvu nezavisno od lepote i privlacnosti. Osecam da bih izgubio vreme sa njom.

Laza

pre 4 godine

Pa svuda se laze, ne samo u seksu. Lazem da bih dobio posao, lazem kada me sef pita dokle je stigao projekat, lazem kada popunjavam evidenciju radnih sati, policiju lazem samo tako, a tek zenu sto lazem, uhhh ... pa ne kaze se za dzabe da dobra laz cuva brak. Jedino nemam obicaj da se hvalim nekim laznim rezultatima u drustvu tipa lovacke price itd. Eh, kada se setim onih gluposti kojima su nas vaspitavali kao decu: ko laze taj i krade a ko krade ... zaboravio sam sta biva s tim sto krade, verovatno nesto glupo.

Juneca corba

pre 4 godine

Sve je danas laz od garderobe, obuce, reci, osmeha... Danas ako ne lazes neces ni moci imati devojku jer sve traze one koje imaju novca bez obzira sto i one nemaju kvaliteta da tako nesto zahtevaju zbog prosecnog izgleda, slabog obrazovanja, praznog novcanika ali eto hoce princa na belom konju koji ima para, plemicke manire i lepotu kao apolon. Iz licnog iskustva znam da ako si posten, iskren radis za prosecnu platu, cak da i nisi nizak, ruzan.. vecina ce te izbegavati jer nece nekog golju koji joj slabo sta moze priustiti osim ljubavi, paznje, zagrljaja.. to je danas na stotom mestu po kriterijumima danasnjih zena, devojaka. Znam jednu koja se predstavila kao foto modle, da potice iz bogate porodice, da je studirala u inostranstvu, i to sve sa replikama skupocenih odevnih predmeta koji su placeni po neku hiljadarku (dinara) e nju sam video pre neki dan u jednom megamarketu kako slaze keks ali bez lazne fasade i onoga sto nije na drustvenim mrezama.

Paki

pre 4 godine

Ovo je moje srednje ime. Lagana priča, malo bolja garderoba, suvlasnik sam nekih kladionica ili apartmana na zlatiboru, stan na dan i to je to. Lažem za sve pare i uglavnom dobijem to što mi treba. Kapiram da ako je ona tu zbog para, onda i nije neki greh ?

Straight Outta München

pre 4 godine

Zivim za dan da imam seks bez telesnog upraznjavanja.Zamislite stavis neke naocare na oci i kao u naučno fantasticnim filmovima vodim ljubav sa mojim deckom a i imas opciju klik da pritisnes sa kim zelis a ti stavis girls stop!Ludilo!

Paki

pre 4 godine

Ovo je moje srednje ime. Lagana priča, malo bolja garderoba, suvlasnik sam nekih kladionica ili apartmana na zlatiboru, stan na dan i to je to. Lažem za sve pare i uglavnom dobijem to što mi treba. Kapiram da ako je ona tu zbog para, onda i nije neki greh ?

Juneca corba

pre 4 godine

Sve je danas laz od garderobe, obuce, reci, osmeha... Danas ako ne lazes neces ni moci imati devojku jer sve traze one koje imaju novca bez obzira sto i one nemaju kvaliteta da tako nesto zahtevaju zbog prosecnog izgleda, slabog obrazovanja, praznog novcanika ali eto hoce princa na belom konju koji ima para, plemicke manire i lepotu kao apolon. Iz licnog iskustva znam da ako si posten, iskren radis za prosecnu platu, cak da i nisi nizak, ruzan.. vecina ce te izbegavati jer nece nekog golju koji joj slabo sta moze priustiti osim ljubavi, paznje, zagrljaja.. to je danas na stotom mestu po kriterijumima danasnjih zena, devojaka. Znam jednu koja se predstavila kao foto modle, da potice iz bogate porodice, da je studirala u inostranstvu, i to sve sa replikama skupocenih odevnih predmeta koji su placeni po neku hiljadarku (dinara) e nju sam video pre neki dan u jednom megamarketu kako slaze keks ali bez lazne fasade i onoga sto nije na drustvenim mrezama.

Laza

pre 4 godine

Pa svuda se laze, ne samo u seksu. Lazem da bih dobio posao, lazem kada me sef pita dokle je stigao projekat, lazem kada popunjavam evidenciju radnih sati, policiju lazem samo tako, a tek zenu sto lazem, uhhh ... pa ne kaze se za dzabe da dobra laz cuva brak. Jedino nemam obicaj da se hvalim nekim laznim rezultatima u drustvu tipa lovacke price itd. Eh, kada se setim onih gluposti kojima su nas vaspitavali kao decu: ko laze taj i krade a ko krade ... zaboravio sam sta biva s tim sto krade, verovatno nesto glupo.

nazovi nauka i psihologija

pre 4 godine

Kakvo bolesno vreme da se izjednačavaju polovi u svakoj situaciji, i ako svi znamo da je seks nešto što žene daju ili ne daju. Muškarac se tu uglavnom malo pita.
To su dva sveta.
I onda vidimo koliko je licemerna ova nova nauka o psihologiji i ti (te), nazovi naučnici kad moraju da 'istražuju'pod dogmom lažne jednakosti i veštačkog izjednačavanja.
Nema tu nauke.
Jedan primer. Skoro se neki tim osmelio da vrši istraživanje gde su došli do zaključka da su muškarci mnogo duhovitija bića. Odjednom je pola Amerike graknulo 'TO NISTE MORALI DA ISTRAŽUJETE, koga to zanima'.
Druga stvar, većinu ovih internet tekstova pišu saradnici ženskog pola i nikad ih ne shvatajte za ozbiljno.

don

pre 4 godine

Sta vredi laganje ako covek nije prosao neko iskustvo? Evo, nevezano samo za seksualni uzitak - sto dosta njih ima za cilj, vec kada covek nema apsolutno nikakvog iskustva sa zenama, cak nikada nije dozivio poljubac (ne u obraz), samim tim trema, samopouzdanje i strah od bilo kakvog dodira sa devojkom. Strah kojeg se nikako osloboditi iako covek provodi pristojno vreme u drustvu i druzenju. A vec zasao u tridesete. Takav slucaj je moja malenkost.

ponekad se poneka ipak nadje da se dovede malo u stan :-)

pre 4 godine

Apsolutno. S tim sto se ovo ne zove laganje, vec bi adekvatniji naziv bio "'nadahnjujuce saopstavanje istine" :-). Naravno, u situaciji kada smo inspirisani i kada zelimo da ostvarimo ljubavni kontakt i vezu. Ne slazem se da se sve zavrsava seksom, jer je to sastavni deo ljubavnog odnosa...prica je vec sama predigra, seks je samo deo ukupnog odnosa. Meni je cesto ovaj "neseksualni deo predigre" bitniji od samog cina, podjednako uzivam i u tome. U suprotnom, moglo bi se reci da ko ne uziva u ovome vise pogoduje da plati za seks, da se "ne muci". Generalno nisam pristalica te varijante, radio sam to kao klinac iz zezanja sa drustvom...Ima i muskaraca danas mnogo i devojaka kojima je ovo pozeljno, i samo zbog toga lazu, ili pak placaju/primaju novac ili provod vezano sa novcem da bi do seksa doslo. Razumljivo, posto zivimo u vremenu kada su mnogi ljudski kvaliteti zamenjeni samo jednim, toliko nekarakternim i bezlicnim. Mnogo koju devojku zbog toga i ne zelim u svom drustvu, retke su one koje mogu da se otrgnu iz tog monetarnog sistema misljenja i da se zaista ukljuce u ljubavnu igru i zavodjenje, razgovor jednostavno. Nije mi problem da platim bilo sta za sankom ili u restoranu recimo, ali kad je to vrednije od bilo cega izrecenog, od mene samog, ako to najvise govori...onda ipak mislim da imam za sagovornicu neku sa vrlo suzenim intelektom i svescu, pa sam cak sklon i da se zahvalim na ponudjenom drustvu nezavisno od lepote i privlacnosti. Osecam da bih izgubio vreme sa njom.

Ma daj vise

pre 4 godine

(Juneca corba, 11. novembar 2019 17:37)
Cuj prosecne i siromasne traze bogate! Ne, traze normalnog a ne cudaka i da je vredan a ne zgubidan.
Dosta vise vi sa problemima raznih vrsta a najvise u glavi koji ne mozete da nadjete. Kako drugi nadju? Moj brat ni lep, ni para ni auto nema pa uvek ima neku devojku ili kombinacije. Kako to objasnjavate?

Shojble

pre 4 godine

Laganje zene ima opravdanje jedino iz razloga sto je laz zenino glavno oruzje u "bitci" sa muskarcem, inace bi bila 10 kategorija slabija. Jedino objektivno oruzje koje ima je telo koje je muskarcu privlacno. Ona to sto nema muskarcevu "lovacku" istancanost, preciznost i fokus, maskira lazima. Zato je opravdano zenu lagati i zene zapravo nemaju nista protiv toga, jer ce iz obostranog laganja uvek nesto "usicariti", a eto ako muskarac tako usicari sex, ok da kazemo u redu je. Ne ulazim u eticku dimenziju laganja jer "u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno"...medjutim generalno i u drugim aspektima i opste ljudskim kvalitetima laganje nije ok, mozete da pisete o prilagodjavanju koliko hocete, to je tako....Ja sa zenama ratujem iskrenoscu i malo ulepsanom istinom u situaciji kad sam nadahnut i kad je zelim (ne lazima). Zena na iskrenost nema adekvatan odgovor, a moja reakcija na njenu laz je logican prekid veze. Vrlo istinit i realan nacin da se bude sa zenama, ne zadrzavajuci se nepotrebno sa zenama koje ne mogu da ne lazu. Smatram da je za pravi odnos to neprihvatljivo. Naravno, jos nisam naisao na takvu.

rade

pre 4 godine

Dok ne napuniš 20 ajd ako i nešto slažeš. Ali, posle, lagati bilo kome i bilo šta - ima li većeg samoponiženja? Stojiš ispred nekog (žene, šefa, poznanika), i ne smeš da kažeš istinu, nego lažeš... Mizerija vredna svakog prezira.

Ja

pre 4 godine

@shojble

Vidis nisi u pravu. Mnoge zene imaju da ponude dosta vise od samog tela, ali to muskarce izrazito plasi.Takav je moj slucaj. U 90% slucajeva vidim da me gledaju ali ne smeju da pridju (jer su danasnji muskarci seka-perse) i kada ja nacinim prvi korak valjda ocekuju od mene da sam neka laka bez mozga. E vidis, tu se iznenade veoma i posle pitanja -ko si, sta si, gde radis ( ne pitaju samo zene to) oni sa iole malo mozga ukapiraju da sam na mnogo jacem intelektualnom i materijalnom nivou iznad njih i pobegnu. Shvate da kombinac.za jednu nic necu, a da se ne mogu nositi sa mnom ako smo u vezi.
Tako da ima samostalnih, samopouzdanih, jakih zena...
Srecom nasla sam coveka koji nije sonja i kome imponuje takva zena.
P.S. i njemu sam prisla ali nije pobegao

svetlana

pre 4 godine

u naslovu je sve rečeno,čemu toliki članak? ili neko podsvesno tu brka ljubav.eee,to je onda druga priča. tu laž nije potrebna. a sex? pa do njega jedva čekaju da dođe.OBOJE!

Straight Outta München

pre 4 godine

Zivim za dan da imam seks bez telesnog upraznjavanja.Zamislite stavis neke naocare na oci i kao u naučno fantasticnim filmovima vodim ljubav sa mojim deckom a i imas opciju klik da pritisnes sa kim zelis a ti stavis girls stop!Ludilo!

ja

pre 4 godine

..... Eh, kada se setim onih gluposti kojima su nas vaspitavali kao decu: ko laze taj i krade a ko krade ... zaboravio sam sta biva s tim sto krade, verovatno nesto glupo.
(Laza, 11. novembar 2019 17:58)

A Ko krade taj je lopov. Ali očigledno da je Srblje to shvatilo afirmativno, jer je prihvatljivo i poželjno lagati i krasti.

don

pre 4 godine

Moj slucaj je posve specifican a u isto vreme, tezak za objasniti. Nikada na zenu nisam gledao iskljucivo sa seksualnog aspekta, tako da me to "na jednu noć" ne interesuje. Svaku priliku gde mi se devojka svidjala sam upropastio, cak i one gde je postojao interes sa suprotne strane. Totalni kurslus u glavi. Sve sto sam propustio u ranoj mladosti, bukvalno mi dolazi na naplatu. U neku ruku mi je potpuno svejedno jer kao da sam sebi sam dovoljan, ali u nekim momentima me obuzme razmisljanje da ne bih volio sam zavrsiti. Kad ja sam sebe ne razumem, ne moze ni bilo ko drugi.

$€rbisch€n B@ndit€n ®

pre 4 godine

Imam drugara. Magacioner. radi za 30.000 RSD. Uvek iskreno kažepotencijalnoj devojci.
Naravno, uvek i izvisi zbog iskrenosti.
Alin neće ni jednoj da kaže, da ima sportski klub, da ima fakultet, da je iz doktorske porodice i da ima stanove u svom vlasništvu koje izdaje.
Eto, on sakriva istinu i ne laže.

kaurin

pre 4 godine

Tako je, ja stalno govorim zenama da je 21, da se ne uplase ako kazem da je celih 24 ( inca naravno, rodom sam iz Birmingema , ne znam te lokalne mere )...

Boki

pre 4 godine

Sta vredi laganje ako covek nije prosao neko iskustvo? Evo, nevezano samo za seksualni uzitak - sto dosta njih ima za cilj, vec kada covek nema apsolutno nikakvog iskustva sa zenama, cak nikada nije dozivio poljubac (ne u obraz), samim tim trema, samopouzdanje i strah od bilo kakvog dodira sa devojkom. Strah kojeg se nikako osloboditi iako covek provodi pristojno vreme u drustvu i druzenju. A vec zasao u tridesete. Takav slucaj je moja malenkost.
(don, 12. novembar 2019 00:16)
@don
Sve ce doci na svoje, nadjite jednu normalnu i skromnu devojku iz svih aspekata i posle situacija u kojoj se sada nalazite ce Vam izgledati smesno ili necete verovati da ste imali takve blokade. Donekle sve je to normalno, verovatno ste senzibilan covek, predusretljiv, nežna duša. Samo polako i bez stresova u glavi a ostalo ce leci na svoje.

NekoKo

pre 4 godine

Naravno da je laganje nešto što je deo ljudske prirode, pa čak sa aspekta nekog vanzemaljca koji bi proučavao ljude to je sasvim normlano. Ipak kada ovakve gluposti pišete i dajete smernice nadolazećim debilčićima, napišite i kakve su posledice koje ih u životu očekuju kada budu lagali i folirali. Od onoga koga si slagao teško da možeš da očekuješ nešto dobro. Može da se desi, ali očekuj najgore moguće. To je takođe deo ljudske prirode. Osveta zbog laži. Da, da.

Nikola

pre 4 godine

Ja nisam lagao ko sam, ali sam joj zato isao niz dlaku, kuco, maco, ljubavi, ne bi li sto pre skinula gace, nije ni meni bilo lako... Tad smo bili klinci, a sad smo zreli ljudi u braku i vezi od 16 god. I dalje je zovem kuco, ali sad iskreno. Ljubavi mi je malo ofucano, ali da mi je sve na svetu, to ne lazem.

Mojj život

pre 4 godine

Ne brinem za laganje svestan sam jaa da sam na gubitku po pravilu ako budem od starta pošten i iskren apropo za sve u životu.

Devojkama ni ne treba da naglašavam jer me u startu neprimećujem a recimo da nisu klinke sa njima druga priča barem u mom slučaju.

kazanova borča greda

pre 4 godine

zna ona da lažem ali želi isto šta i ja pa joj tako lakše da 'proguta'...
inače za ove što kukaju, ima dosta žena i devojaka koje su bogate, uspešne i ne žele pare a žele nekog zanimljivog ili samo avanturu.

replika

pre 4 godine

Don@ nažalost ima i takvih. Poznajem nekoliko mladića u komšiluku koji nisu ima li baš nikakve odnose sa ženama ni poljubce u usta obraz nit sedenje u krilu neka cura dodirivanje a glumi li vešto samouverene muškarce sa iskustvom pred ženama. Razlog da ne bi bili ismejavani a to nije strašno. Problem malko jest kad zađu 30 godinu a pravi razlog zbog čega nisu ima li stvar sreće, okolnosti ili strah šta ih je već obuzelo način života koja može bit okidač za sve pa tako za intimne veze..

Bzvz

pre 4 godine

inače za ove što kukaju, ima dosta žena i devojaka koje su bogate, uspešne i ne žele pare a žele nekog zanimljivog ili samo avanturu.
(kazanova borča greda, 12. novembar 2019 08:25)
Ti sto kukaju nisu zanimljivi a ni za avanturu. Mislim ne mozemo svi biti zanimljivi suprotnom polu. Nisu ni sve zene muskarcima zanimljive, sede same, pa ne kukaju toliko. Valjda im manje treba seks. A ovima udario testosteron misle da imaju neko pravo na seks i da su nepravedno uskraceni. Pa nemate to pravo.

Hollandjanin

pre 4 godine

@don..bratiću neznani, kako bih te rado počastio sa jednom brazilkom od večeras..
Mnogo razmišljaš i nemaš prave drugare.
Idi kod prve i reci da si neiskusan..pomoći će ti svaka..Prostitutke su sjajni drugovi..to zaista mislim
Srećno

Nikola

pre 4 godine

(Ma daj vise, 11. novembar 2019 21:54)
Pa reci nam kako tvoj brat to uspeva? Vi zene nemate pojma koliko je muskarcima tesko da pronadju bilo kakvu devojku. Ali ne mozete ni da zamislite. Svaka zena moze da nadje lepog momka za kratku romansu. Ok, on je nece ozeniti ali ce je ispostovati za to sto ona trazi tada. Sa druge strane, momak moze samo da sanja tu poziciju. On bi mogao da nadje na kratko samo neku daleko ispod svog nivoa. I kome je onda bolje? Kako mozete da se zalite kada ste u mnogo boljem polozaju.

Shojble

pre 4 godine

(Ja, 12. novembar 2019 09:26)
Slican problem imam i ja, samo za razliku od tebe ja ga nisam resio.
Moj problem je sto zena ne moze da ocekuje kod mene nista od tipicnih mehanizama i klisea koji bi joj omigucili da se u odnosu dobro snadje i izdominira, niti bih nekoj koja je na visini zadatka dao neki spokoj. Uvek sam vodjen nekim svojim sopstvenim dozivljajem specificne situacije nastojao da primenim neku svoju tvrdu ideologiju na nacin koji uvazava njenu specificnost. Medjutim, mnogo je municije istroseno, tako da sam poceo da shvatam da bi naredni susret ipak mogao opet kao u stara dobra vremena da zapocne obicnim picem, razgovorom i poljupcem. Izgleda da sam u fazi krize kreativnosti, verovatno zbog vremena.

Straight Outta München

pre 4 godine

Zivim za dan da imam seks bez telesnog upraznjavanja.Zamislite stavis neke naocare na oci i kao u naučno fantasticnim filmovima vodim ljubav sa mojim deckom a i imas opciju klik da pritisnes sa kim zelis a ti stavis girls stop!Ludilo!

kaurin

pre 4 godine

Tako je, ja stalno govorim zenama da je 21, da se ne uplase ako kazem da je celih 24 ( inca naravno, rodom sam iz Birmingema , ne znam te lokalne mere )...

Laza

pre 4 godine

Pa svuda se laze, ne samo u seksu. Lazem da bih dobio posao, lazem kada me sef pita dokle je stigao projekat, lazem kada popunjavam evidenciju radnih sati, policiju lazem samo tako, a tek zenu sto lazem, uhhh ... pa ne kaze se za dzabe da dobra laz cuva brak. Jedino nemam obicaj da se hvalim nekim laznim rezultatima u drustvu tipa lovacke price itd. Eh, kada se setim onih gluposti kojima su nas vaspitavali kao decu: ko laze taj i krade a ko krade ... zaboravio sam sta biva s tim sto krade, verovatno nesto glupo.

nazovi nauka i psihologija

pre 4 godine

Kakvo bolesno vreme da se izjednačavaju polovi u svakoj situaciji, i ako svi znamo da je seks nešto što žene daju ili ne daju. Muškarac se tu uglavnom malo pita.
To su dva sveta.
I onda vidimo koliko je licemerna ova nova nauka o psihologiji i ti (te), nazovi naučnici kad moraju da 'istražuju'pod dogmom lažne jednakosti i veštačkog izjednačavanja.
Nema tu nauke.
Jedan primer. Skoro se neki tim osmelio da vrši istraživanje gde su došli do zaključka da su muškarci mnogo duhovitija bića. Odjednom je pola Amerike graknulo 'TO NISTE MORALI DA ISTRAŽUJETE, koga to zanima'.
Druga stvar, većinu ovih internet tekstova pišu saradnici ženskog pola i nikad ih ne shvatajte za ozbiljno.

Shojble

pre 4 godine

Laganje zene ima opravdanje jedino iz razloga sto je laz zenino glavno oruzje u "bitci" sa muskarcem, inace bi bila 10 kategorija slabija. Jedino objektivno oruzje koje ima je telo koje je muskarcu privlacno. Ona to sto nema muskarcevu "lovacku" istancanost, preciznost i fokus, maskira lazima. Zato je opravdano zenu lagati i zene zapravo nemaju nista protiv toga, jer ce iz obostranog laganja uvek nesto "usicariti", a eto ako muskarac tako usicari sex, ok da kazemo u redu je. Ne ulazim u eticku dimenziju laganja jer "u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno"...medjutim generalno i u drugim aspektima i opste ljudskim kvalitetima laganje nije ok, mozete da pisete o prilagodjavanju koliko hocete, to je tako....Ja sa zenama ratujem iskrenoscu i malo ulepsanom istinom u situaciji kad sam nadahnut i kad je zelim (ne lazima). Zena na iskrenost nema adekvatan odgovor, a moja reakcija na njenu laz je logican prekid veze. Vrlo istinit i realan nacin da se bude sa zenama, ne zadrzavajuci se nepotrebno sa zenama koje ne mogu da ne lazu. Smatram da je za pravi odnos to neprihvatljivo. Naravno, jos nisam naisao na takvu.

Juneca corba

pre 4 godine

Sve je danas laz od garderobe, obuce, reci, osmeha... Danas ako ne lazes neces ni moci imati devojku jer sve traze one koje imaju novca bez obzira sto i one nemaju kvaliteta da tako nesto zahtevaju zbog prosecnog izgleda, slabog obrazovanja, praznog novcanika ali eto hoce princa na belom konju koji ima para, plemicke manire i lepotu kao apolon. Iz licnog iskustva znam da ako si posten, iskren radis za prosecnu platu, cak da i nisi nizak, ruzan.. vecina ce te izbegavati jer nece nekog golju koji joj slabo sta moze priustiti osim ljubavi, paznje, zagrljaja.. to je danas na stotom mestu po kriterijumima danasnjih zena, devojaka. Znam jednu koja se predstavila kao foto modle, da potice iz bogate porodice, da je studirala u inostranstvu, i to sve sa replikama skupocenih odevnih predmeta koji su placeni po neku hiljadarku (dinara) e nju sam video pre neki dan u jednom megamarketu kako slaze keks ali bez lazne fasade i onoga sto nije na drustvenim mrezama.

Paki

pre 4 godine

Ovo je moje srednje ime. Lagana priča, malo bolja garderoba, suvlasnik sam nekih kladionica ili apartmana na zlatiboru, stan na dan i to je to. Lažem za sve pare i uglavnom dobijem to što mi treba. Kapiram da ako je ona tu zbog para, onda i nije neki greh ?

ponekad se poneka ipak nadje da se dovede malo u stan :-)

pre 4 godine

Apsolutno. S tim sto se ovo ne zove laganje, vec bi adekvatniji naziv bio "'nadahnjujuce saopstavanje istine" :-). Naravno, u situaciji kada smo inspirisani i kada zelimo da ostvarimo ljubavni kontakt i vezu. Ne slazem se da se sve zavrsava seksom, jer je to sastavni deo ljubavnog odnosa...prica je vec sama predigra, seks je samo deo ukupnog odnosa. Meni je cesto ovaj "neseksualni deo predigre" bitniji od samog cina, podjednako uzivam i u tome. U suprotnom, moglo bi se reci da ko ne uziva u ovome vise pogoduje da plati za seks, da se "ne muci". Generalno nisam pristalica te varijante, radio sam to kao klinac iz zezanja sa drustvom...Ima i muskaraca danas mnogo i devojaka kojima je ovo pozeljno, i samo zbog toga lazu, ili pak placaju/primaju novac ili provod vezano sa novcem da bi do seksa doslo. Razumljivo, posto zivimo u vremenu kada su mnogi ljudski kvaliteti zamenjeni samo jednim, toliko nekarakternim i bezlicnim. Mnogo koju devojku zbog toga i ne zelim u svom drustvu, retke su one koje mogu da se otrgnu iz tog monetarnog sistema misljenja i da se zaista ukljuce u ljubavnu igru i zavodjenje, razgovor jednostavno. Nije mi problem da platim bilo sta za sankom ili u restoranu recimo, ali kad je to vrednije od bilo cega izrecenog, od mene samog, ako to najvise govori...onda ipak mislim da imam za sagovornicu neku sa vrlo suzenim intelektom i svescu, pa sam cak sklon i da se zahvalim na ponudjenom drustvu nezavisno od lepote i privlacnosti. Osecam da bih izgubio vreme sa njom.

Ma daj vise

pre 4 godine

(Juneca corba, 11. novembar 2019 17:37)
Cuj prosecne i siromasne traze bogate! Ne, traze normalnog a ne cudaka i da je vredan a ne zgubidan.
Dosta vise vi sa problemima raznih vrsta a najvise u glavi koji ne mozete da nadjete. Kako drugi nadju? Moj brat ni lep, ni para ni auto nema pa uvek ima neku devojku ili kombinacije. Kako to objasnjavate?

Mojj život

pre 4 godine

Ne brinem za laganje svestan sam jaa da sam na gubitku po pravilu ako budem od starta pošten i iskren apropo za sve u životu.

Devojkama ni ne treba da naglašavam jer me u startu neprimećujem a recimo da nisu klinke sa njima druga priča barem u mom slučaju.

Nikola

pre 4 godine

(Ma daj vise, 11. novembar 2019 21:54)
Pa reci nam kako tvoj brat to uspeva? Vi zene nemate pojma koliko je muskarcima tesko da pronadju bilo kakvu devojku. Ali ne mozete ni da zamislite. Svaka zena moze da nadje lepog momka za kratku romansu. Ok, on je nece ozeniti ali ce je ispostovati za to sto ona trazi tada. Sa druge strane, momak moze samo da sanja tu poziciju. On bi mogao da nadje na kratko samo neku daleko ispod svog nivoa. I kome je onda bolje? Kako mozete da se zalite kada ste u mnogo boljem polozaju.

Shojble

pre 4 godine

(Ja, 12. novembar 2019 09:26)
Slican problem imam i ja, samo za razliku od tebe ja ga nisam resio.
Moj problem je sto zena ne moze da ocekuje kod mene nista od tipicnih mehanizama i klisea koji bi joj omigucili da se u odnosu dobro snadje i izdominira, niti bih nekoj koja je na visini zadatka dao neki spokoj. Uvek sam vodjen nekim svojim sopstvenim dozivljajem specificne situacije nastojao da primenim neku svoju tvrdu ideologiju na nacin koji uvazava njenu specificnost. Medjutim, mnogo je municije istroseno, tako da sam poceo da shvatam da bi naredni susret ipak mogao opet kao u stara dobra vremena da zapocne obicnim picem, razgovorom i poljupcem. Izgleda da sam u fazi krize kreativnosti, verovatno zbog vremena.

Hollandjanin

pre 4 godine

@don..bratiću neznani, kako bih te rado počastio sa jednom brazilkom od večeras..
Mnogo razmišljaš i nemaš prave drugare.
Idi kod prve i reci da si neiskusan..pomoći će ti svaka..Prostitutke su sjajni drugovi..to zaista mislim
Srećno

Ja

pre 4 godine

@shojble

Vidis nisi u pravu. Mnoge zene imaju da ponude dosta vise od samog tela, ali to muskarce izrazito plasi.Takav je moj slucaj. U 90% slucajeva vidim da me gledaju ali ne smeju da pridju (jer su danasnji muskarci seka-perse) i kada ja nacinim prvi korak valjda ocekuju od mene da sam neka laka bez mozga. E vidis, tu se iznenade veoma i posle pitanja -ko si, sta si, gde radis ( ne pitaju samo zene to) oni sa iole malo mozga ukapiraju da sam na mnogo jacem intelektualnom i materijalnom nivou iznad njih i pobegnu. Shvate da kombinac.za jednu nic necu, a da se ne mogu nositi sa mnom ako smo u vezi.
Tako da ima samostalnih, samopouzdanih, jakih zena...
Srecom nasla sam coveka koji nije sonja i kome imponuje takva zena.
P.S. i njemu sam prisla ali nije pobegao

$€rbisch€n B@ndit€n ®

pre 4 godine

Imam drugara. Magacioner. radi za 30.000 RSD. Uvek iskreno kažepotencijalnoj devojci.
Naravno, uvek i izvisi zbog iskrenosti.
Alin neće ni jednoj da kaže, da ima sportski klub, da ima fakultet, da je iz doktorske porodice i da ima stanove u svom vlasništvu koje izdaje.
Eto, on sakriva istinu i ne laže.

svetlana

pre 4 godine

u naslovu je sve rečeno,čemu toliki članak? ili neko podsvesno tu brka ljubav.eee,to je onda druga priča. tu laž nije potrebna. a sex? pa do njega jedva čekaju da dođe.OBOJE!

Nikola

pre 4 godine

Ja nisam lagao ko sam, ali sam joj zato isao niz dlaku, kuco, maco, ljubavi, ne bi li sto pre skinula gace, nije ni meni bilo lako... Tad smo bili klinci, a sad smo zreli ljudi u braku i vezi od 16 god. I dalje je zovem kuco, ali sad iskreno. Ljubavi mi je malo ofucano, ali da mi je sve na svetu, to ne lazem.

Bzvz

pre 4 godine

inače za ove što kukaju, ima dosta žena i devojaka koje su bogate, uspešne i ne žele pare a žele nekog zanimljivog ili samo avanturu.
(kazanova borča greda, 12. novembar 2019 08:25)
Ti sto kukaju nisu zanimljivi a ni za avanturu. Mislim ne mozemo svi biti zanimljivi suprotnom polu. Nisu ni sve zene muskarcima zanimljive, sede same, pa ne kukaju toliko. Valjda im manje treba seks. A ovima udario testosteron misle da imaju neko pravo na seks i da su nepravedno uskraceni. Pa nemate to pravo.

don

pre 4 godine

Sta vredi laganje ako covek nije prosao neko iskustvo? Evo, nevezano samo za seksualni uzitak - sto dosta njih ima za cilj, vec kada covek nema apsolutno nikakvog iskustva sa zenama, cak nikada nije dozivio poljubac (ne u obraz), samim tim trema, samopouzdanje i strah od bilo kakvog dodira sa devojkom. Strah kojeg se nikako osloboditi iako covek provodi pristojno vreme u drustvu i druzenju. A vec zasao u tridesete. Takav slucaj je moja malenkost.

kazanova borča greda

pre 4 godine

zna ona da lažem ali želi isto šta i ja pa joj tako lakše da 'proguta'...
inače za ove što kukaju, ima dosta žena i devojaka koje su bogate, uspešne i ne žele pare a žele nekog zanimljivog ili samo avanturu.

Boki

pre 4 godine

Sta vredi laganje ako covek nije prosao neko iskustvo? Evo, nevezano samo za seksualni uzitak - sto dosta njih ima za cilj, vec kada covek nema apsolutno nikakvog iskustva sa zenama, cak nikada nije dozivio poljubac (ne u obraz), samim tim trema, samopouzdanje i strah od bilo kakvog dodira sa devojkom. Strah kojeg se nikako osloboditi iako covek provodi pristojno vreme u drustvu i druzenju. A vec zasao u tridesete. Takav slucaj je moja malenkost.
(don, 12. novembar 2019 00:16)
@don
Sve ce doci na svoje, nadjite jednu normalnu i skromnu devojku iz svih aspekata i posle situacija u kojoj se sada nalazite ce Vam izgledati smesno ili necete verovati da ste imali takve blokade. Donekle sve je to normalno, verovatno ste senzibilan covek, predusretljiv, nežna duša. Samo polako i bez stresova u glavi a ostalo ce leci na svoje.

rade

pre 4 godine

Dok ne napuniš 20 ajd ako i nešto slažeš. Ali, posle, lagati bilo kome i bilo šta - ima li većeg samoponiženja? Stojiš ispred nekog (žene, šefa, poznanika), i ne smeš da kažeš istinu, nego lažeš... Mizerija vredna svakog prezira.

ja

pre 4 godine

..... Eh, kada se setim onih gluposti kojima su nas vaspitavali kao decu: ko laze taj i krade a ko krade ... zaboravio sam sta biva s tim sto krade, verovatno nesto glupo.
(Laza, 11. novembar 2019 17:58)

A Ko krade taj je lopov. Ali očigledno da je Srblje to shvatilo afirmativno, jer je prihvatljivo i poželjno lagati i krasti.

NekoKo

pre 4 godine

Naravno da je laganje nešto što je deo ljudske prirode, pa čak sa aspekta nekog vanzemaljca koji bi proučavao ljude to je sasvim normlano. Ipak kada ovakve gluposti pišete i dajete smernice nadolazećim debilčićima, napišite i kakve su posledice koje ih u životu očekuju kada budu lagali i folirali. Od onoga koga si slagao teško da možeš da očekuješ nešto dobro. Može da se desi, ali očekuj najgore moguće. To je takođe deo ljudske prirode. Osveta zbog laži. Da, da.

replika

pre 4 godine

Don@ nažalost ima i takvih. Poznajem nekoliko mladića u komšiluku koji nisu ima li baš nikakve odnose sa ženama ni poljubce u usta obraz nit sedenje u krilu neka cura dodirivanje a glumi li vešto samouverene muškarce sa iskustvom pred ženama. Razlog da ne bi bili ismejavani a to nije strašno. Problem malko jest kad zađu 30 godinu a pravi razlog zbog čega nisu ima li stvar sreće, okolnosti ili strah šta ih je već obuzelo način života koja može bit okidač za sve pa tako za intimne veze..

don

pre 4 godine

Moj slucaj je posve specifican a u isto vreme, tezak za objasniti. Nikada na zenu nisam gledao iskljucivo sa seksualnog aspekta, tako da me to "na jednu noć" ne interesuje. Svaku priliku gde mi se devojka svidjala sam upropastio, cak i one gde je postojao interes sa suprotne strane. Totalni kurslus u glavi. Sve sto sam propustio u ranoj mladosti, bukvalno mi dolazi na naplatu. U neku ruku mi je potpuno svejedno jer kao da sam sebi sam dovoljan, ali u nekim momentima me obuzme razmisljanje da ne bih volio sam zavrsiti. Kad ja sam sebe ne razumem, ne moze ni bilo ko drugi.