Holivudska glumica u provokativnom i moćnom snimku: Budi dama, pokrij ožiljke, obrij pazuhe! VIDEO

Utorak, 25.02.2020.

14:07

Izvor: Super žena

Holivudska glumica u provokativnom i moænom snimku: Budi dama, pokrij ožiljke, obrij pazuhe! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

28 Komentari

Sortiraj po:

Alcale

pre 4 godine

@PrisliE

jeste zenama je bitnija licnost... samo sto nekako uvek ispadne da ta licnost ima i deblji novcanik... Muskarci smo iskreni draga moja, idemo za okom, za onim sto nas sexulano privlaci. Verovali ili ne ima jako puno muskaraca koji vole iskljucivo goajzne zene i sito toliko onih koji vole mrsave...

Samo ne postoje muskraci koje privlaci imovina parterke.. Na to koliko zena ima i koju je skolu zavrsila NAS ne znanima!

mare

pre 4 godine

Pokusajte da odgajate cerku u pubertetu, koja je ambiciozna i mora da odgovori odredjenim drustvenim normama i obrascima ponasanja. Niko nije rekao da frizerka treba da se potresa ili da ce se pronaci u poruci, poruka pogadja u centar sve zene koje pretenduju na visoke polozaje u ozbiljnim firmama. Na ovaj nacin se definise problem i postavlja resenje. Ovo nije decija zajebancija. I preciznije, ona je biseksualka, ne feministkinja. A ni meni nije prijalo da u trenutku kad izgovara BE A LADY gledam gomilu muskaraca kako zatrpavaju novcem striptizetu/ prostitutku. Na osnovu toga one procenjuju muski rod. Ona ne krivi zenu koja na taj nacin zaradjuje za hleb, muskarac je taj koji bira na sta trosi svoj novac, na zalost i u braku i kad ima decu.

jelena

pre 4 godine

Poenta ovog videa je da se zenama namecu totalno kontradiktorne stvari, i da je nemoguce biti sve od toga. I da sta god da radimo nikada nismo dovoljno dobre.

70

pre 4 godine

Poenta je da si stabilan u glavi i dusi, odnosi se na oba pola, poenta je da svi malo o'ladimo od trendova i ocekivanja od druge strane, puno pritiskamo jedni druge, a to je mrtva trka.

Ona

pre 4 godine

vecinu "saveta" i "komentara" iz ovog videa sam cula direktno od zena. Od muskarca cete tesko tako nesto da cujete, ali to su njihova ocekivanja, zene su samo tu da druge "posavetuju". sad sto te zene koje se povinuju svim tim zeljama vole da budu tretirane kao stvar koja ima samo izgled to je licni izbor. to vam je kao i sa platama u srbiji, dok god ima onih koji ce da rade za minimalac i pod sumnjivim uslovima, svi ostali nemaju kud, zamenljivi su sa jeftinim.

Masha

pre 4 godine

Zene same jedna drugoj namecu 'nivo'.
I meni je lepo da vidim uvek kako se to kaze 'negovanu'zenu, ali sama za to jednostavno nemam vremena. Depiliram se samo kada idem na plivanje, inace ne. Kome se ne svidjaju moje dlake ne mora biti sa mnom. Ja ne biram muskarce bez dlaka, pa ocekujem i obrnuto. Naprotiv, ne volim cosave muskarce. O ukusima ne vredi raspravljati.
Ljdui, uzivajte, zivot nije predugacak! Zene, zivite onako kako se osecate ispunjeno. Na kraju krajeva, sve je stvar izbora. Neka zena ce 20% svoga slobodnog vremena provesti u sredjivanju, a neka ce za to vreme da procita nesto uzviseno, poeziju, odslusati nesto divno ili pogledati dobar film, dovoljno da se oseca srecno. Svako kako zeli.

ne. znam gde teram

pre 4 godine

Bravo! Bravo! Bravo! Bravo!
Odgovor na sve budalastine koje se serviraju zenama! Bravo!
(Novosadjanka, 25. februar 2020 15:59)

Wow! A ko servira te budalastine ženama? - opet žene.

Imam drugarice koje se retko šminkaju, retko se atraktivno oblače, jednostavno su opuštene. I nije im problem da nađu momke..

Imam i drugarice kojima treba 1h da se spreme da izađu iz kuće, moraš unapred sve da najaviš. Dok se ne srede ne izlaze iz kuće. Ova druga grupa uvek gleda sa podsmehom ovu prvu, jer nema da ponudi ništa drugo osim izgleda...

U koju ti grupu spadas?

only fools and horses

pre 4 godine

E više dosadiše sa tim ženskim glupostima.
Jao, jadne mi, nemate pojma koliko je teško biti žena. A muškarac je valjda lako biti. Otkud znate, jeste li bile u ulozi muškarca? Ne mislim na lezbejke i seks, već da stvarno budu muškarac, sa svim privilegijama, obavezama i poteškoći.

Zena

pre 4 godine

Zena treba da bude sredjena, mirisna, zavodljiva, ne zbog muskaraca, nego zbog sebe same. Da uziva u tome sto je zena i da neguje zensku energiju. Ne da prati trendove vec da prati sebe. Ali zenstvenost se ne uci, ne moze se diktirati trendovima, sa njom se zena radja i samo treba da je neguje.

br

pre 4 godine

"Nemoj da budeš previše debela. Nemoj da budeš premršava. Nemoj da jedeš ugljene hidrate. Moraš da smršaš. Izgledaš kao kostur. Zašto samo ne pojedeš nešto?"

Ja ne znam otkad su ovo iskljucivo zenska pitanja. Mislim da se opterecujete bez razloga (a ujedno i dajete sebi znacaj tamo gde ga ne moze biti), jer se i muskarci znaju jednako muciti sa ishranom i kilazom.

Jour

pre 4 godine

Retko kada komentarisem ovde ali prosto moram ovo napisati. Kako smo mi jadno drustvo, nista ne kapirate i masite poentu! Ovde se ne govori samo o brijanju ili kupanju!! Zenama su nametnute mnoge stvari i one postaju robovi. Najbolji deo je gde govori kako zena treba da skuva, opere, ocisti..Video je genijalan!!!!! Zene su sjajne!! I zasluzujemo dobre i prave muskarce pored sebe koji ce nas voleti ovakve kakve jesmo!

PrisliE

pre 4 godine

Obožavam što jedino muškarci imaju nešto da zamere ovom snimku. Evo ja prva nisam veliki fan feminizma, ali što jeste, jeste. Većini žena ne smeta pivski stomak, dlakavo telo itd., jer uglavnom je bitnija ličnost, međutim to zauzvrat muškarci uzimaju zdravo za gotovo, te imaju zamerku i za strije i za ostale prirodne procese koji se dešavaju bez našeg uticaja, izuzimam ukuse, jer je to subjektivno. I na filmu, a u pravom životu je činjenica da ćete pre videti prosečnog muškarca koji vodi lepoticu mlađu bar deset godina od njega, nego što ćete videti malo puniju ženu ili običnu ženu čak, da uz sebe ima nekog lepotana. A to je jednostavno zato što nas sa svih strana ubeđuju u ovo, ono, ubijaju nam samopouzdanje pa i mi verujemo da nismo dovoljno dobre. Ne sumnjam da se to i muškarcima može desiti, ali nikako u ovolikoj meri. Zato je ovaj video tako bitan.

UDBA

pre 4 godine

Zasto nije ovo snimila kad je bila mladja, a ne sad kad vec godine rade "protiv" nje?

Uvijek ista prica sa feminizmom.

Slicna prica kao sa Vajnstinom. Sve su se sjetile da su silovane nakon 15,20 i 30 godina...

N

pre 4 godine

Ovo sve se "servira" zenama zato sto one pristaju da se potcine glupim modnim trendovima. Ja nit sam bez dlake na telu nit sam non stop nasmikana i napucana pa opet imam nekoga kome se svidjam i ko me voli.

look up

pre 4 godine

Zahtevi koji se stavljaju pred žene su hiljadama puta lakši od onih koji se stavljaju pred muškarce, ali su one toliko privilegovane i zaštićene, da nisu ustanju to ni da pojme. Surovost života koju svaki muškarac pregrmi za jednu nedelju nepojmljiva je žemskom rodu. Ponekad pomislim kako svaku rečenicu upućenu nama ne počnu sa „Izvini”.

Inače, najbolji de teksta: „Bivša zvezda serije “Seks i grad” je u braku sa aktivistkinjom Kristinom Marinoni od 2012. godine i sa njom ima jedno dete.”

Right.

nekatamo

pre 4 godine

Evo, vec prvi komentari potpuno maše poentu. Očekivano, nažalost. Hajde da prvo POGLEDAMO ovaj video pa da onda komentarišemo a ne iz par šturih reči iz teksta, jer ne, to nije glavna poruka. Pobogu uopste se ne radi samo o ličnoj higijeni i depilaciji! A ko ne razume engleski, ne treba ni da komentariše ono što ne razume.

prokletnica

pre 4 godine

@ eto tako

Ma ja se slazem sa tobom. Nego ovde se prica o tome kako je zahteva, ipak previse, a onda nikad nije dovoljno dobro. Ja se redovno depiliram i ode mi gomiletina na vremena na to, plus sredi nokte, sredi stopala, ako se sminkas ne valja, ako se ne sminkas na sta licis. Ako slucajno nisi stigla nesto od navedenog, jer si brinula o hiljadu i jednoj stvari (kuca, deca, poso) - gle ovu na sta lici?! I tako dalje da ne nabrajam..

kingslayer

pre 4 godine

Zene treba postovati , uostalom kao i sve ljude koje god da su rase i seksualne pripadnosti ali ove feministkinje me zesce nerviraju sa svojim debilnim stavovima

ja

pre 4 godine

Devojke bićete dame ako radite ono što želite.Ne dozvolite da vam društvo, mediji ili neko treći odredjuje šta treba da učinite da biste bile dame.Damu upotpunjavaju i muškarci svojim dzentlmentskim postupcima i manirima.

Sale

pre 4 godine

@Jabucilo Depilacija je stvar licne higijene?! Da li se ti depiliras ili zelis da kazes da samo zene trebaju da vode racuna o licnoj higijeni za razliku od muskaraca?! Upravo o ovakvim komentarima i jeste ovaj video. Pogledaj ga opet, ocigledno nisi shvatio poentu.

Jabučilo

pre 4 godine

Depilacija je stvar lične higijene. Kada vidim neku nedipiliranu zgadi mi se. Takođe isti slučaj sa ovim plus sajz manekenkama. Što dalje od mene. Ne podržavam previše estetskih zahvata, prepumpane usne, prevelike grudi.

Eto tako

pre 4 godine

Au brate... Voditi racuna o licnoj higijeni (a ovo se VEOMA odnosi i na nas muskarce) i o zdravom zivotu nije nista lose... Koliko god treci talas feminizma to zeleo tako da predstavi... Da li svako uspe? Ne... Ali je poenta u tome da se pokusava a ne da se trazi izgovor da se nista ne radi... Znate onu od starih Latina - u zdravom telu zdrav duh? Nemojte, molim vas, siriti ovalvu propagandu. Ja prvi nemam plocice na stomaku npr. ali to ne znaci da cu sada da idem i pravim "hrabre" videe o tome kako je bas super imati pivski stomak, ne brijati se, ne kupati se (jer to je sledece jer zlo drustvo trazi i da se kupamo a to je u stvari sve zli patrijarhat)... Ne sirite ovo ludilo. Nema nista hrabro ovde. Vecina ljudi ne moze da ispuni sve sto se smatra lepim, Ali to ne znaci da ne treba tome teziti. U suprotnom cemo biti drustvo zapustenih, gojaznih i na kraju nesrecnih ljudi...

Objavite mi komentare. Stvarno je suludo da stalno moram da pisem molbe na kraju svakog komentara da biste ga objavili

PrisliE

pre 4 godine

Obožavam što jedino muškarci imaju nešto da zamere ovom snimku. Evo ja prva nisam veliki fan feminizma, ali što jeste, jeste. Većini žena ne smeta pivski stomak, dlakavo telo itd., jer uglavnom je bitnija ličnost, međutim to zauzvrat muškarci uzimaju zdravo za gotovo, te imaju zamerku i za strije i za ostale prirodne procese koji se dešavaju bez našeg uticaja, izuzimam ukuse, jer je to subjektivno. I na filmu, a u pravom životu je činjenica da ćete pre videti prosečnog muškarca koji vodi lepoticu mlađu bar deset godina od njega, nego što ćete videti malo puniju ženu ili običnu ženu čak, da uz sebe ima nekog lepotana. A to je jednostavno zato što nas sa svih strana ubeđuju u ovo, ono, ubijaju nam samopouzdanje pa i mi verujemo da nismo dovoljno dobre. Ne sumnjam da se to i muškarcima može desiti, ali nikako u ovolikoj meri. Zato je ovaj video tako bitan.

Eto tako

pre 4 godine

Au brate... Voditi racuna o licnoj higijeni (a ovo se VEOMA odnosi i na nas muskarce) i o zdravom zivotu nije nista lose... Koliko god treci talas feminizma to zeleo tako da predstavi... Da li svako uspe? Ne... Ali je poenta u tome da se pokusava a ne da se trazi izgovor da se nista ne radi... Znate onu od starih Latina - u zdravom telu zdrav duh? Nemojte, molim vas, siriti ovalvu propagandu. Ja prvi nemam plocice na stomaku npr. ali to ne znaci da cu sada da idem i pravim "hrabre" videe o tome kako je bas super imati pivski stomak, ne brijati se, ne kupati se (jer to je sledece jer zlo drustvo trazi i da se kupamo a to je u stvari sve zli patrijarhat)... Ne sirite ovo ludilo. Nema nista hrabro ovde. Vecina ljudi ne moze da ispuni sve sto se smatra lepim, Ali to ne znaci da ne treba tome teziti. U suprotnom cemo biti drustvo zapustenih, gojaznih i na kraju nesrecnih ljudi...

Objavite mi komentare. Stvarno je suludo da stalno moram da pisem molbe na kraju svakog komentara da biste ga objavili

Sale

pre 4 godine

@Jabucilo Depilacija je stvar licne higijene?! Da li se ti depiliras ili zelis da kazes da samo zene trebaju da vode racuna o licnoj higijeni za razliku od muskaraca?! Upravo o ovakvim komentarima i jeste ovaj video. Pogledaj ga opet, ocigledno nisi shvatio poentu.

prokletnica

pre 4 godine

@ eto tako

Ma ja se slazem sa tobom. Nego ovde se prica o tome kako je zahteva, ipak previse, a onda nikad nije dovoljno dobro. Ja se redovno depiliram i ode mi gomiletina na vremena na to, plus sredi nokte, sredi stopala, ako se sminkas ne valja, ako se ne sminkas na sta licis. Ako slucajno nisi stigla nesto od navedenog, jer si brinula o hiljadu i jednoj stvari (kuca, deca, poso) - gle ovu na sta lici?! I tako dalje da ne nabrajam..

ja

pre 4 godine

Devojke bićete dame ako radite ono što želite.Ne dozvolite da vam društvo, mediji ili neko treći odredjuje šta treba da učinite da biste bile dame.Damu upotpunjavaju i muškarci svojim dzentlmentskim postupcima i manirima.

nekatamo

pre 4 godine

Evo, vec prvi komentari potpuno maše poentu. Očekivano, nažalost. Hajde da prvo POGLEDAMO ovaj video pa da onda komentarišemo a ne iz par šturih reči iz teksta, jer ne, to nije glavna poruka. Pobogu uopste se ne radi samo o ličnoj higijeni i depilaciji! A ko ne razume engleski, ne treba ni da komentariše ono što ne razume.

N

pre 4 godine

Ovo sve se "servira" zenama zato sto one pristaju da se potcine glupim modnim trendovima. Ja nit sam bez dlake na telu nit sam non stop nasmikana i napucana pa opet imam nekoga kome se svidjam i ko me voli.

Jour

pre 4 godine

Retko kada komentarisem ovde ali prosto moram ovo napisati. Kako smo mi jadno drustvo, nista ne kapirate i masite poentu! Ovde se ne govori samo o brijanju ili kupanju!! Zenama su nametnute mnoge stvari i one postaju robovi. Najbolji deo je gde govori kako zena treba da skuva, opere, ocisti..Video je genijalan!!!!! Zene su sjajne!! I zasluzujemo dobre i prave muskarce pored sebe koji ce nas voleti ovakve kakve jesmo!

Jabučilo

pre 4 godine

Depilacija je stvar lične higijene. Kada vidim neku nedipiliranu zgadi mi se. Takođe isti slučaj sa ovim plus sajz manekenkama. Što dalje od mene. Ne podržavam previše estetskih zahvata, prepumpane usne, prevelike grudi.

Masha

pre 4 godine

Zene same jedna drugoj namecu 'nivo'.
I meni je lepo da vidim uvek kako se to kaze 'negovanu'zenu, ali sama za to jednostavno nemam vremena. Depiliram se samo kada idem na plivanje, inace ne. Kome se ne svidjaju moje dlake ne mora biti sa mnom. Ja ne biram muskarce bez dlaka, pa ocekujem i obrnuto. Naprotiv, ne volim cosave muskarce. O ukusima ne vredi raspravljati.
Ljdui, uzivajte, zivot nije predugacak! Zene, zivite onako kako se osecate ispunjeno. Na kraju krajeva, sve je stvar izbora. Neka zena ce 20% svoga slobodnog vremena provesti u sredjivanju, a neka ce za to vreme da procita nesto uzviseno, poeziju, odslusati nesto divno ili pogledati dobar film, dovoljno da se oseca srecno. Svako kako zeli.

Ona

pre 4 godine

vecinu "saveta" i "komentara" iz ovog videa sam cula direktno od zena. Od muskarca cete tesko tako nesto da cujete, ali to su njihova ocekivanja, zene su samo tu da druge "posavetuju". sad sto te zene koje se povinuju svim tim zeljama vole da budu tretirane kao stvar koja ima samo izgled to je licni izbor. to vam je kao i sa platama u srbiji, dok god ima onih koji ce da rade za minimalac i pod sumnjivim uslovima, svi ostali nemaju kud, zamenljivi su sa jeftinim.

UDBA

pre 4 godine

Zasto nije ovo snimila kad je bila mladja, a ne sad kad vec godine rade "protiv" nje?

Uvijek ista prica sa feminizmom.

Slicna prica kao sa Vajnstinom. Sve su se sjetile da su silovane nakon 15,20 i 30 godina...

ne. znam gde teram

pre 4 godine

Bravo! Bravo! Bravo! Bravo!
Odgovor na sve budalastine koje se serviraju zenama! Bravo!
(Novosadjanka, 25. februar 2020 15:59)

Wow! A ko servira te budalastine ženama? - opet žene.

Imam drugarice koje se retko šminkaju, retko se atraktivno oblače, jednostavno su opuštene. I nije im problem da nađu momke..

Imam i drugarice kojima treba 1h da se spreme da izađu iz kuće, moraš unapred sve da najaviš. Dok se ne srede ne izlaze iz kuće. Ova druga grupa uvek gleda sa podsmehom ovu prvu, jer nema da ponudi ništa drugo osim izgleda...

U koju ti grupu spadas?

look up

pre 4 godine

Zahtevi koji se stavljaju pred žene su hiljadama puta lakši od onih koji se stavljaju pred muškarce, ali su one toliko privilegovane i zaštićene, da nisu ustanju to ni da pojme. Surovost života koju svaki muškarac pregrmi za jednu nedelju nepojmljiva je žemskom rodu. Ponekad pomislim kako svaku rečenicu upućenu nama ne počnu sa „Izvini”.

Inače, najbolji de teksta: „Bivša zvezda serije “Seks i grad” je u braku sa aktivistkinjom Kristinom Marinoni od 2012. godine i sa njom ima jedno dete.”

Right.

Zena

pre 4 godine

Zena treba da bude sredjena, mirisna, zavodljiva, ne zbog muskaraca, nego zbog sebe same. Da uziva u tome sto je zena i da neguje zensku energiju. Ne da prati trendove vec da prati sebe. Ali zenstvenost se ne uci, ne moze se diktirati trendovima, sa njom se zena radja i samo treba da je neguje.

kingslayer

pre 4 godine

Zene treba postovati , uostalom kao i sve ljude koje god da su rase i seksualne pripadnosti ali ove feministkinje me zesce nerviraju sa svojim debilnim stavovima

only fools and horses

pre 4 godine

E više dosadiše sa tim ženskim glupostima.
Jao, jadne mi, nemate pojma koliko je teško biti žena. A muškarac je valjda lako biti. Otkud znate, jeste li bile u ulozi muškarca? Ne mislim na lezbejke i seks, već da stvarno budu muškarac, sa svim privilegijama, obavezama i poteškoći.

jelena

pre 4 godine

Poenta ovog videa je da se zenama namecu totalno kontradiktorne stvari, i da je nemoguce biti sve od toga. I da sta god da radimo nikada nismo dovoljno dobre.

mare

pre 4 godine

Pokusajte da odgajate cerku u pubertetu, koja je ambiciozna i mora da odgovori odredjenim drustvenim normama i obrascima ponasanja. Niko nije rekao da frizerka treba da se potresa ili da ce se pronaci u poruci, poruka pogadja u centar sve zene koje pretenduju na visoke polozaje u ozbiljnim firmama. Na ovaj nacin se definise problem i postavlja resenje. Ovo nije decija zajebancija. I preciznije, ona je biseksualka, ne feministkinja. A ni meni nije prijalo da u trenutku kad izgovara BE A LADY gledam gomilu muskaraca kako zatrpavaju novcem striptizetu/ prostitutku. Na osnovu toga one procenjuju muski rod. Ona ne krivi zenu koja na taj nacin zaradjuje za hleb, muskarac je taj koji bira na sta trosi svoj novac, na zalost i u braku i kad ima decu.

br

pre 4 godine

"Nemoj da budeš previše debela. Nemoj da budeš premršava. Nemoj da jedeš ugljene hidrate. Moraš da smršaš. Izgledaš kao kostur. Zašto samo ne pojedeš nešto?"

Ja ne znam otkad su ovo iskljucivo zenska pitanja. Mislim da se opterecujete bez razloga (a ujedno i dajete sebi znacaj tamo gde ga ne moze biti), jer se i muskarci znaju jednako muciti sa ishranom i kilazom.

70

pre 4 godine

Poenta je da si stabilan u glavi i dusi, odnosi se na oba pola, poenta je da svi malo o'ladimo od trendova i ocekivanja od druge strane, puno pritiskamo jedni druge, a to je mrtva trka.

Alcale

pre 4 godine

@PrisliE

jeste zenama je bitnija licnost... samo sto nekako uvek ispadne da ta licnost ima i deblji novcanik... Muskarci smo iskreni draga moja, idemo za okom, za onim sto nas sexulano privlaci. Verovali ili ne ima jako puno muskaraca koji vole iskljucivo goajzne zene i sito toliko onih koji vole mrsave...

Samo ne postoje muskraci koje privlaci imovina parterke.. Na to koliko zena ima i koju je skolu zavrsila NAS ne znanima!

Jabučilo

pre 4 godine

Depilacija je stvar lične higijene. Kada vidim neku nedipiliranu zgadi mi se. Takođe isti slučaj sa ovim plus sajz manekenkama. Što dalje od mene. Ne podržavam previše estetskih zahvata, prepumpane usne, prevelike grudi.

look up

pre 4 godine

Zahtevi koji se stavljaju pred žene su hiljadama puta lakši od onih koji se stavljaju pred muškarce, ali su one toliko privilegovane i zaštićene, da nisu ustanju to ni da pojme. Surovost života koju svaki muškarac pregrmi za jednu nedelju nepojmljiva je žemskom rodu. Ponekad pomislim kako svaku rečenicu upućenu nama ne počnu sa „Izvini”.

Inače, najbolji de teksta: „Bivša zvezda serije “Seks i grad” je u braku sa aktivistkinjom Kristinom Marinoni od 2012. godine i sa njom ima jedno dete.”

Right.

UDBA

pre 4 godine

Zasto nije ovo snimila kad je bila mladja, a ne sad kad vec godine rade "protiv" nje?

Uvijek ista prica sa feminizmom.

Slicna prica kao sa Vajnstinom. Sve su se sjetile da su silovane nakon 15,20 i 30 godina...

Eto tako

pre 4 godine

Au brate... Voditi racuna o licnoj higijeni (a ovo se VEOMA odnosi i na nas muskarce) i o zdravom zivotu nije nista lose... Koliko god treci talas feminizma to zeleo tako da predstavi... Da li svako uspe? Ne... Ali je poenta u tome da se pokusava a ne da se trazi izgovor da se nista ne radi... Znate onu od starih Latina - u zdravom telu zdrav duh? Nemojte, molim vas, siriti ovalvu propagandu. Ja prvi nemam plocice na stomaku npr. ali to ne znaci da cu sada da idem i pravim "hrabre" videe o tome kako je bas super imati pivski stomak, ne brijati se, ne kupati se (jer to je sledece jer zlo drustvo trazi i da se kupamo a to je u stvari sve zli patrijarhat)... Ne sirite ovo ludilo. Nema nista hrabro ovde. Vecina ljudi ne moze da ispuni sve sto se smatra lepim, Ali to ne znaci da ne treba tome teziti. U suprotnom cemo biti drustvo zapustenih, gojaznih i na kraju nesrecnih ljudi...

Objavite mi komentare. Stvarno je suludo da stalno moram da pisem molbe na kraju svakog komentara da biste ga objavili

kingslayer

pre 4 godine

Zene treba postovati , uostalom kao i sve ljude koje god da su rase i seksualne pripadnosti ali ove feministkinje me zesce nerviraju sa svojim debilnim stavovima

only fools and horses

pre 4 godine

E više dosadiše sa tim ženskim glupostima.
Jao, jadne mi, nemate pojma koliko je teško biti žena. A muškarac je valjda lako biti. Otkud znate, jeste li bile u ulozi muškarca? Ne mislim na lezbejke i seks, već da stvarno budu muškarac, sa svim privilegijama, obavezama i poteškoći.

Zena

pre 4 godine

Zena treba da bude sredjena, mirisna, zavodljiva, ne zbog muskaraca, nego zbog sebe same. Da uziva u tome sto je zena i da neguje zensku energiju. Ne da prati trendove vec da prati sebe. Ali zenstvenost se ne uci, ne moze se diktirati trendovima, sa njom se zena radja i samo treba da je neguje.

br

pre 4 godine

"Nemoj da budeš previše debela. Nemoj da budeš premršava. Nemoj da jedeš ugljene hidrate. Moraš da smršaš. Izgledaš kao kostur. Zašto samo ne pojedeš nešto?"

Ja ne znam otkad su ovo iskljucivo zenska pitanja. Mislim da se opterecujete bez razloga (a ujedno i dajete sebi znacaj tamo gde ga ne moze biti), jer se i muskarci znaju jednako muciti sa ishranom i kilazom.

ne. znam gde teram

pre 4 godine

Bravo! Bravo! Bravo! Bravo!
Odgovor na sve budalastine koje se serviraju zenama! Bravo!
(Novosadjanka, 25. februar 2020 15:59)

Wow! A ko servira te budalastine ženama? - opet žene.

Imam drugarice koje se retko šminkaju, retko se atraktivno oblače, jednostavno su opuštene. I nije im problem da nađu momke..

Imam i drugarice kojima treba 1h da se spreme da izađu iz kuće, moraš unapred sve da najaviš. Dok se ne srede ne izlaze iz kuće. Ova druga grupa uvek gleda sa podsmehom ovu prvu, jer nema da ponudi ništa drugo osim izgleda...

U koju ti grupu spadas?

PrisliE

pre 4 godine

Obožavam što jedino muškarci imaju nešto da zamere ovom snimku. Evo ja prva nisam veliki fan feminizma, ali što jeste, jeste. Većini žena ne smeta pivski stomak, dlakavo telo itd., jer uglavnom je bitnija ličnost, međutim to zauzvrat muškarci uzimaju zdravo za gotovo, te imaju zamerku i za strije i za ostale prirodne procese koji se dešavaju bez našeg uticaja, izuzimam ukuse, jer je to subjektivno. I na filmu, a u pravom životu je činjenica da ćete pre videti prosečnog muškarca koji vodi lepoticu mlađu bar deset godina od njega, nego što ćete videti malo puniju ženu ili običnu ženu čak, da uz sebe ima nekog lepotana. A to je jednostavno zato što nas sa svih strana ubeđuju u ovo, ono, ubijaju nam samopouzdanje pa i mi verujemo da nismo dovoljno dobre. Ne sumnjam da se to i muškarcima može desiti, ali nikako u ovolikoj meri. Zato je ovaj video tako bitan.

N

pre 4 godine

Ovo sve se "servira" zenama zato sto one pristaju da se potcine glupim modnim trendovima. Ja nit sam bez dlake na telu nit sam non stop nasmikana i napucana pa opet imam nekoga kome se svidjam i ko me voli.

Sale

pre 4 godine

@Jabucilo Depilacija je stvar licne higijene?! Da li se ti depiliras ili zelis da kazes da samo zene trebaju da vode racuna o licnoj higijeni za razliku od muskaraca?! Upravo o ovakvim komentarima i jeste ovaj video. Pogledaj ga opet, ocigledno nisi shvatio poentu.

nekatamo

pre 4 godine

Evo, vec prvi komentari potpuno maše poentu. Očekivano, nažalost. Hajde da prvo POGLEDAMO ovaj video pa da onda komentarišemo a ne iz par šturih reči iz teksta, jer ne, to nije glavna poruka. Pobogu uopste se ne radi samo o ličnoj higijeni i depilaciji! A ko ne razume engleski, ne treba ni da komentariše ono što ne razume.

Jour

pre 4 godine

Retko kada komentarisem ovde ali prosto moram ovo napisati. Kako smo mi jadno drustvo, nista ne kapirate i masite poentu! Ovde se ne govori samo o brijanju ili kupanju!! Zenama su nametnute mnoge stvari i one postaju robovi. Najbolji deo je gde govori kako zena treba da skuva, opere, ocisti..Video je genijalan!!!!! Zene su sjajne!! I zasluzujemo dobre i prave muskarce pored sebe koji ce nas voleti ovakve kakve jesmo!

prokletnica

pre 4 godine

@ eto tako

Ma ja se slazem sa tobom. Nego ovde se prica o tome kako je zahteva, ipak previse, a onda nikad nije dovoljno dobro. Ja se redovno depiliram i ode mi gomiletina na vremena na to, plus sredi nokte, sredi stopala, ako se sminkas ne valja, ako se ne sminkas na sta licis. Ako slucajno nisi stigla nesto od navedenog, jer si brinula o hiljadu i jednoj stvari (kuca, deca, poso) - gle ovu na sta lici?! I tako dalje da ne nabrajam..

ja

pre 4 godine

Devojke bićete dame ako radite ono što želite.Ne dozvolite da vam društvo, mediji ili neko treći odredjuje šta treba da učinite da biste bile dame.Damu upotpunjavaju i muškarci svojim dzentlmentskim postupcima i manirima.

Ona

pre 4 godine

vecinu "saveta" i "komentara" iz ovog videa sam cula direktno od zena. Od muskarca cete tesko tako nesto da cujete, ali to su njihova ocekivanja, zene su samo tu da druge "posavetuju". sad sto te zene koje se povinuju svim tim zeljama vole da budu tretirane kao stvar koja ima samo izgled to je licni izbor. to vam je kao i sa platama u srbiji, dok god ima onih koji ce da rade za minimalac i pod sumnjivim uslovima, svi ostali nemaju kud, zamenljivi su sa jeftinim.

Masha

pre 4 godine

Zene same jedna drugoj namecu 'nivo'.
I meni je lepo da vidim uvek kako se to kaze 'negovanu'zenu, ali sama za to jednostavno nemam vremena. Depiliram se samo kada idem na plivanje, inace ne. Kome se ne svidjaju moje dlake ne mora biti sa mnom. Ja ne biram muskarce bez dlaka, pa ocekujem i obrnuto. Naprotiv, ne volim cosave muskarce. O ukusima ne vredi raspravljati.
Ljdui, uzivajte, zivot nije predugacak! Zene, zivite onako kako se osecate ispunjeno. Na kraju krajeva, sve je stvar izbora. Neka zena ce 20% svoga slobodnog vremena provesti u sredjivanju, a neka ce za to vreme da procita nesto uzviseno, poeziju, odslusati nesto divno ili pogledati dobar film, dovoljno da se oseca srecno. Svako kako zeli.

mare

pre 4 godine

Pokusajte da odgajate cerku u pubertetu, koja je ambiciozna i mora da odgovori odredjenim drustvenim normama i obrascima ponasanja. Niko nije rekao da frizerka treba da se potresa ili da ce se pronaci u poruci, poruka pogadja u centar sve zene koje pretenduju na visoke polozaje u ozbiljnim firmama. Na ovaj nacin se definise problem i postavlja resenje. Ovo nije decija zajebancija. I preciznije, ona je biseksualka, ne feministkinja. A ni meni nije prijalo da u trenutku kad izgovara BE A LADY gledam gomilu muskaraca kako zatrpavaju novcem striptizetu/ prostitutku. Na osnovu toga one procenjuju muski rod. Ona ne krivi zenu koja na taj nacin zaradjuje za hleb, muskarac je taj koji bira na sta trosi svoj novac, na zalost i u braku i kad ima decu.

jelena

pre 4 godine

Poenta ovog videa je da se zenama namecu totalno kontradiktorne stvari, i da je nemoguce biti sve od toga. I da sta god da radimo nikada nismo dovoljno dobre.

Alcale

pre 4 godine

@PrisliE

jeste zenama je bitnija licnost... samo sto nekako uvek ispadne da ta licnost ima i deblji novcanik... Muskarci smo iskreni draga moja, idemo za okom, za onim sto nas sexulano privlaci. Verovali ili ne ima jako puno muskaraca koji vole iskljucivo goajzne zene i sito toliko onih koji vole mrsave...

Samo ne postoje muskraci koje privlaci imovina parterke.. Na to koliko zena ima i koju je skolu zavrsila NAS ne znanima!

70

pre 4 godine

Poenta je da si stabilan u glavi i dusi, odnosi se na oba pola, poenta je da svi malo o'ladimo od trendova i ocekivanja od druge strane, puno pritiskamo jedni druge, a to je mrtva trka.