Ovih 6 mitova najviše kvare seks!

Sreda, 26.02.2020.

21:00

Izvor: 24sata.hr

Ovih 6 mitova najviše kvare seks! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

Primitivci

pre 4 godine

Pazi ovog @betmena.
Znaci sustina, po njemu, seksualne revolucije je da zene shvate da im u velikom gradu niko ne moze brojati partnere pa da daju slobodno.
A nije sustina te revolucije da muskarci prestanu da broje, kada vec toliko zele seks van braka?
Pravi balkanac ne vredi sto je iz dijaspore. Oni ce da nam i dalje broje a mi cemo da hvatamo senke velikog grada i izigravamo postene dok orgijamo. I to je po njemu sustina seksualne revolucije i 21.veka.
Bezi bre...pu,pu,pu...

Maja

pre 4 godine

@ mina
To sam i ja primetila. Stalno se spocitava devojkama kako one hoce onih " 10-20 % najpozeljnijih " a ja u svom okruzenju i po iskustvu vidim da je to ono sto je uglavnom osobina prosecnih miskaraca. Verovatno zato sto oni kroz " posedovanje" devojke koja je vise ili manje lepa i pozeljna, sebi dizu ili spustaju cenu. Zato ce retko kad propustiti priliku ako im neka lepsa i pozeljnija od njihove trenutne da znak da hoce sa njima. I bas je ruzno kad primetis to kod svog udvaraca ili trenutnog decka. Ja nikad nisam bila sa nekim ko mi je utesna nagrada jer me nije hteo neki drugi, vec sam uvek bila sa nekim samo kad sam bila jako zagrejana za njega. Momci tako ne rade, budu cesto sa nekom kao prolaznom opcijom, a nadaju se usput da ce se pojaviti " lepsi komad". Odvratno ponasanje. Nisu prosecne zene ni upola opterecene pozeljnoscu muskarca ili finansijama potencijalnih , koliko su prosecni muskarci optereceni time da dobiju pozeljnu lepu devojku.

Mina

pre 4 godine

@ ma da
Upravo tako. Nikad nisam gledala tatine sinove, bogatase, muskarce sumnjivih zanimanja i apsolutno me nikad nisu zanimale devojke istih, prosto takve osobe me ne zanimaju. Problem je nastajao kada se meni svidi decko slican meni po izgledu ( cak i malo ruzniji od mene ) i obrazovanju, i onda izadjemo i primetim kako blene u tamo neku napucanu..Ono kad ja ispadnem losa riba jer on misli da zasluzuje " lepsu ". To je scenario koji vecina prosecnih devojaka dozivljava od svojih prosecnih momaka. Sto je najgore nekad mislim da kad bi im ta neka napucana dala znak ocima odmah bi se pokupili i otisli za njen sto. Takav je danas prosecan muskarac.

Hmmmmm

pre 4 godine

@Бетмен у дијаспори.... kao sto su u nasem poremecenom drustvu narko diler i tatin sin lazni predstavnici opravdano pozeljnog uspesnog muskarca, tako je i napucana operisana lepotica lazni predstavnik opravdano pozeljne zdrave i plodne zene. A kotiraju se odlicno i jadni i drugi.

Ma da

pre 4 godine

(Бетмен у дијаспори, 4. mart 2020 10:08)
Najprivlacniji partneri u Srbiji su danas nesposobni sin tajkuna i nesposobna manekenka koja se ceo dan lakira. Potpuno je to isto, oni su par. A ostali nek se upare medju sobom a ne da kukaju za ovima ko deca za bombonama.

Tamara

pre 4 godine

@ betmen u dijaspori
Ok , primetio si to kako je danas poremeceno shvatanje uspesnosti (mafijasi, nelegalne delatnosti, droga, privredni kriminal ) , a sto onda nisi primetio koliko je poremeceno shvatanje zenske lepote- previse sminke, pa cak i silikoni, operacije. Ako to posmatramo kao drustveni fenomen , onda je jasno da ce ti " uspesni " bogati koji se bave nelegalnim delatnostima juriti bas te silikonske izoperisane kreature od devojaka. Oni i jesu jedni drugima par i to je super i tako treba da ostane. Meni samo onda nije jasno kako to da onda prosecni momci koji bi valjda trebalo da gaje normalniji ukus za lepotu od ovih prvih, zavide ovima sto imaju takve devojke. Zato mislim da su muskarci ti koji su vise pobrkali loncice , jer , neko je vec to objasnio, oni sebi i drugim muskarcima deluju uspesno onda kada uspeju da osvoje devojku koju je setao neki sumnjivi bogatas. To im je valjda neki statusni simbol.

Бетмен у дијаспори

pre 4 godine

Колико је тешко схватити да мушкарци не могу да занемаре физички изглед партнерке не зато што тако хоће него зато што смо тако формирани као врста. Лепота упоште је релативна ствар и жене су лепе или не, не у односу на неки космички параметар лепоте него у односу на пожељне биолошке каратеристике. Лепа у преводу значи здрава и плодна. Исто важи и за мушкарце, само сто се од њега тражи пре свега да има оно што га је пре милион година чинило добрим ловцем - снагу,интелигенцију и сталоженост при чему је интелигенција најбитнија јер није снажнији од медведа и мора да га надјача тако што ће га надмудрити. У контексту савременог света ово горе значи да буде успешан, е али ту је и варака... у поремећеном друштву као сто је наше успешан је и нарко дилер, који је свакако антисоцијалан али често насилник и психопата, успешан је по мерилима сиромашне Србије и син тајкуна који је преко везе завршио основну школу и због комплекса од доминантног оца саможив и потенцијано насилан а свакако дубоко фрустриран а управо је овај други најпожељнији партнер бар две трећине наших жена. На крају овде се стално помиње брак и веза - када жене у Србији схвате суштину сексуалне револуције али и еманципације, кад схвате да у 21. веку у великом граду нико неће а и не може да им броји партнере и када им необавезни секс не буде само са странцем који не може никоме да исприча, у његовој хотелској соби, можда се партнерски односи релаксирају и свима буде лакше и просечним а и надпросечним а нормалним.

tako nekako

pre 4 godine

a gle ljudi, prepucavate se bzvz, sustina je naci srodnu dusu na kraju krajeva, fizicki izgled i finansisjsko stanje osobe tada gubi svaku poentu, kada se sa nekim poklopis, imate neku skladnu vezu, poklopite se u krevetu, u obavljanju svakodnevnih kucnih poslova, odgovarate jedno drugome u vecini stvari, tada covek moze da kaze da je usao u vezu, a ne ako ste sa nekim iz koristi na primer, uglavnom to budu zene, neko ko im se na primer ne svidja prvo fizicki, ok, zanemarimo to, pa onda se ne svidja njegovo ponasanje, uglavnom takva veza se zasniva na tome da osoba koja vas finansira zahteva od vas da budete ponizni, zahvalni na tome, to je ljudi praznina obicna, osecate se kao da ne vredite nicemu, ili ako ste sa nekom u vezi samo zato sto je prelepa, uglavnom to rade muskarci, prelepa a sve ostalo u vezi uzasno, i on posto poto ostaje u vezi samo zbog njene lepote, to je kazem vam sve isprazno, povrsno, dzabe vam sve kada pogubite sve zivce.. uglavnom, prosecni partneri su na kraju krajeva i oni najbolji, kako muskarci, tako i zene..

Foliranti

pre 4 godine

@morskigen
E decko znaci zene treba da zanemare tvoju prosecnost ali ti jako lepo primecujes da li u taj BMW iz price ulaze 'jako zgodne devojke' ili neke obicne. Sto ti ne zanemaris izgled i ne nadjes prosecnu?
Svi biste radije doplatili za lepu nego setali prosecnu, problem jedini je sto nemate pare. A pricate o ljubavi. Znaci i to je laz. Sve je laz. Hteli biste maksimum a ne nudite nista pa gde to ima...

Cirkus

pre 4 godine

(Morski fen, 3. mart 2020 09:26)
Izvini ko te je to i kada lagao da ce prosecan muskarac bez obzira na svoj izgled i novac moci da ima "partnerku kakvu zeli" ako joj pruza ljubav, toplinu i neznost. Moci ce da ima slicnu sebi i to je sve.
Sad bi siromah i nikakav da lepotici pruza ljubav i toplinu, o boze kako je to slatko i naivno. Prosecna i njena ljubav i toplina ga ipak ne zanimaju, zna on sta valja.
More... bezobrazluk.

Ana

pre 4 godine

@ morski fen
Znas kako, uvek je bolje da muskarac bolje finansijski stoji, da ima novca. To moze da govori o tome da je taj muskarac pametan, sposoban i vredan. Ako je takav a pri tom jos i dobra osoba, to da li je prosecne lepote uopste nije bitno jer ima puno drugih kvaliteta. Zene shvataju da je lepota prolazna i zato im to nikad nije toliko bitno, dal je prosek u lepoti ili prelepotan- zaista nebitno. Naravno, ako je bogat jer je krimos, bavi se drogom i slicnim radnjama, onda on za iole normalnu zenu nece nikad predstavljati dobru priliku pa makar uz to sto je bogat izgleda i kao Apolon. Za iole normalnu i pametnu zenu. Tu ne podrazumevam glupave curke koje imaju problem da razumeju osnovne stvari pa misle da je biti sa sumnjivim likovima kul i esktra , ili one kojima je samo novac u glavi. Normalna zena nikad nece zavideti toj glupavoj curki ili toj sponzorusi na " lovini" . Tako razmislja iole normalna zena, za razliku od muskaraca, kojima je lepa zena imperativ , statusni simbol na osnovu koga procenjuju koliko su uspeli u zivotu. I onda zavide svim tim sumnjivim bogatasima i bale na njihove devojke , koje su najcesce bez grama mozga, jer da imaju iole zrnce mozga ne bi mogle biti sa takvim sumnjivim likovima..I uvek se pitam citajuci komentare da li je moguce da su nasi prosecni momci toliko zavidni tim sumnjivim likovima na njihovim lepoticama koje uzgred receno u 99% slucajeva nemaju grama mozga ili emocija . Obicne curke ili sponzoruse. I onda jos poistovecuju ogromnu vecinu obicnih devojaka sa takvim zenama. Naravno da je novac uvek plus ali nije presudan, a ako je stvoren prljavim poslovima onda je ogroman minus- za vecinu devojaka. Isto bi tako trebalo da bude i sa lepotom. Ukoliko lepota ide uz glupost, nemoral, onda valjda nema vrednost. Mada to objasniti nasim muskarcima tesko.

Nevena

pre 4 godine

@ morski fen
A vi se muskarci bas zalepili za te lepe atraktivne koje jure te krimose i slicne.Koliko je realno takvih zena? Koliko realno ima takvih muskaraca? Ti si postavio situaciju kao da ima masa takvih bogatih mafijasa i onda svaka lepojka hoce da bude sa njima? Niti je takvih muskaraca puno niti je takvih zena puno. Zapitaj se kako je uopste moguce da te toliko tangira sto ta , verovatno sa pola mozga atraktivna lepojka, bira tog lovarnog a problemacnog?? Kako je moguce da normalnog muskarca uopste zanima takva praznoglava lepotica? Pa zar sa takvom bi zeleli porodicu? Mene nikad nisu zanimali lovarni mafijasi i slicni, i nikada nisam zavidela ni jednoj devojci koja je sa njima, niti sam ikada zavidela tim muskarcima na parama. A vas muskarce izjeda ne samo sto te praznoglave sponzoruse koje su samo lepe i nista vise biraju takve muskarce , nego vas jede izgleda i to sto vi niste na mestu tih lovarnih pa da mozete da " priustite" takvu lepoticu.

Maja

pre 4 godine

@ milica
Potpuno si u pravu, muskarci uvek misle da izgledaju bolje nego sto realno izgledaju, u tom pogledu su veoma nekriticni. Bas vidim na primeru sebe i muza. Ja i nakon dva porodjaja izgledam dobro, vratila se na devojacku kilazu, iako se jos malo mucim sa donjim stomacicem. I proslog leta mi na moru i ja se nerviram zbog malog donjeg stomacica, stalno nalazim sebi mane, a on ladno izlazi u kupacim gacicama, sav ponosan i zadovoljan, a salo od stomaka kipi na sve strane, ono kao ja u 7 mesecu trudnoce. Ja mu kazem juuu sto ti je veliki stomak,nekako u kupacim gacicama bas dodje do izrazaja, kad ce on na to " pa sta mi fali, izgledam super, to malo salce ( nasta sam ja digla obrvu) ne smeta" . Inace on je lep covek ali kilaza i stomak tu se bas zapustio zadnjih godina. A ja se jedem zbog tog malog donjeg stomacica koji je 10 puta manji od njegovog. Al nije to sve. Lezimo mi na lezaljkama i blizu nas par, gde oboje su pomalo buckasti, i ona ima stomak, moj muz je odmah to primetio i kaze " vidi sto se ova opustila, koliki joj stomak" . A njen stomak duplo manji od njegovog, ono ima ga, ali nista strasno. Znaci sebi ne vide mane ali na zenama ih prenaglasavaju.

Morski fen

pre 4 godine

@ Milica

Pa mozda ste i u pravu sto se tice muskih precenjivanja sopstvenih kvaliteta i privlacnosti. Ipak, zar vam nije palo na pamet da se muskarci, koji su generalno prakticni i realni, u smislu da svoje stavove baziraju na konekretnim iskustvima, tako pnasaju jer svako malo mogu da vide bas takvog prosecnog - trubusatog i ne preterano visokog muskarca koji suvereno barata recnikom od stotinjak reci kako seda u svoj mercedes, BMW ili audi a za njim utrcava jedna ili vise jako zgodnih devojka, a on nije i sofer ni taksista. E sad, posto nas, na ovim stranicama a i inace, zene stalno ubedjuju da traze nezne, osecajne i pazljive muskarce a da je bogatstvo uglavnom nebitno prosecni muskarci, sasvim logicno, zakljucuju da njihov fizicki izgled nije bitan isto kao ni njihovo prosecno imovinsko stanje vec da treba da pruze onos sto jedino zanima zene - ljubav, ljudska toplina, neznos, i da ce to biti dovoljno da imaju partnerki kakvu zele. Sve to deluje savrseno logicno ali se mozda u taj silogizam potkrala greska pogresne premise... recimo, da zene nisu iskrene kada kazu da im nadproseno imovinsko stanje nekog muskarca ne znaci dovoljno fa zaborave na njegovu prosecnost u svemu ostalom ali i na princip ravnopravnosti polova i romanticnu ljubav.

Ma daj

pre 4 godine

(Mita, 2. mart 2020 01:57)
Ma nemoj a vama sve jedno kakve su devojke ne jurite za lepim i zgodnim vec moze bilo kakva. Da je tako ne biste bili sami.

Milica

pre 4 godine

@ mita
O cemu ti to covece pricas? U mom okruzenju, mislim na drugare, prijatelje, jako bliske prijatelje , vecina ljudi su potpuno prosecni i kao takvi imaju iste takve ili slicne partnere. Oni koji se precenjuju najcesce su i sami ( ima izuzetaka ali najcesce je tako) , to vazi za oba pola. Ti postavljas situaciju kao da zene hoce samo onih 10-15% napozeljnijih muskaraca, sto nikako nije tacno, ali zapitaj se , da li mozda 80% obicnih momaka zeli tih 20-30% najpozeljnih devojaka( koje naravno nece njih jer su one same najpozeljnije a ti momci prosecni). Mozda vi muskarci pucate na mnogo vise a toga niste svesni. Zasto to kazem??? Zato sto muskarci generalno veoma pozitivno misle o sebi. Ne znam kakve stomacine da gaje, budu objektivno ruzni, prosecne inteligencije, muskarci ce sebe uvek videti kao relativno zgodne ( cak i kad imaju 15 tak kg viska) ,lepuskaste, pametne. Kad uporedim sebe i svog bivseg decka- ja sam mnogo kriticnija prema sebi , narocito u pogledu fizickog izgleda( iako objektivno izgledam lepo jer nemam viska, imam lepu glavu, lepu liniju) ) dok moj bivsi ima stomacinu, 10-15 tak kg viska, lice prosek ,ruzni zubi, al on sebe uopste nije video tako. Mislio je da je jako pozeljan fizicki, da dobro izgleda. Sa druge strane umeo je neke bas dobre ribe da nazove prosecnim. Znaci muskarci cesto sebe precenjuju a devojke podcenjuju. Otuda i prilaze devojkama koje nisu njihov nivo pa zato ne cudi kad ih te devojke odbiju.

Mita

pre 4 godine

Ko vama brani takav pristup?
(Gluposti, 01. mart 2020 17:30)

Nije društveno poželjno da muškarci (izuzev 10-15% odabranih) imaju bilo kakav pristup. Hipergamija, je**ga. Uopšte se i ne priča o tome kako i žena treba da zadovolji muškarca, već samo obrnuto. Zato se i kaže da je žena ta koja "daje".

Opet kažem, to ne važi za tih 10-15% muškaraca zbog kojih bi i g***o pojele, samo da budete sa njima. Mogu vas varati, tući, ponižavati, nebitno je. Vas 80% juriće tih 10-15% u nadi da ćete biti odabrane. Ostalih 85-90% muškaraca će se boriti za malo pažnje, pa otuda i taj očaj koji pominješ.

Gluposti

pre 4 godine

To je zato što za žene ne postoje očekivanja koja moraju da ispune. One su "dale", i njihov posao je završen. Na muškarcima je da se dokažu da bi one ponovo, je l, dale.
(Mita, 1. mart 2020 10:13)

Pa to je vas problem. Postavite i vi ocekivanja zenama, nemojte da ste toliko bedno alavi na bilo kakav seks, ono daj sta das.
Ako nije bio dobar, ako mu smrde noge, kratak je, prebrz, necu opet. U cemu je tu problem? Sta ce mi smaranje, bolje cu sama.
Ko vama brani takav pristup?

slaba uteha

pre 4 godine

3. kad vas svrbi nešto u uvetu i onda prstom počešete kome je bolje
(dd, 29. februar 2020 17:33)
@
Lepse je uvetu ali ovde je rec o drugoj grani anatomije. Tu svrbi i dalje bez obzira na uvo.

Hari

pre 4 godine

Pogledajte samo popularne glumce i Holivudu niko od njih skoro nije monogaman, menjaju partnere ko čarape jer imaju pare i veliki izbor... eto kakva vam je ljudska priroda.
@
Glumice iz Holivuda nisu merodavne. Spremne su na svasta da bi dosle do uloge i okusile slavu.

no more games

pre 4 godine

"Žena sam i što se mene tiče kao individue, nijedan moj partner nije želeo seks više nego ja. Ne znam da li je važno da napomenem da nisam promiskuitetna, nevinost sam izgubila sa 22, a br partnera nije prešao više od jedne ruke, sada imam 32. Uvek mogu, kada me probude u toku noći, kada su oni dani (iako nekad nije baš prijatno) ali apsolutno osporavam statistiku da muškarac želi više od mene. E sad, jedino moj prvi dečko, delovalo mi je da je vešt sa rukama, ali nije bilo tako, tek kada sam upoznala drugog dečka shvatila sam koliko mu je nepoznata “ženska anatomija”. Ženama treba malo više, da, ali i muškarac mora malo više da istražuje, ako uspe, svaki dogovor može i kod mene. :) Pozdrav
(Leona, 29. februar 2020 16:29)"

Aposlutno se slazem. Ima zena koje mogu i hoce uvek, koje u svemu tome znaju da uzivaju.

Mita

pre 4 godine

Sve ok, ali pod 5 je definitivno tako. Dešava se itekako da ako muškarac ne ispuni očekivanja prvog puta, ne dobije drugu šansu.
A za suprotan slučaj nisam čuo.
(Randy Marsh, 29. februar 2020 15:42)

To je zato što za žene ne postoje očekivanja koja moraju da ispune. One su "dale", i njihov posao je završen. Na muškarcima je da se dokažu da bi one ponovo, je l, dale.

Djunta

pre 4 godine

feminističko prekrajanje biologije, psihologije i antropologije da bi se uklopilo u njihovu političku agendu.
(park, 29. februar 2020 17:25)

Tužan komentar. Pitanje je da li su ovi plusevi ikad imali seks, da li su ikad zadovoljili partnerku ili im to nije bitno.
___________________


evo ja dao plus a imao sam seks sa nekih 30tak zena. sa nekima je bio histericno dobar.

XXL

pre 4 godine

Kako god al' primetio sam osmeh na licu moje sadašnje partnerke nakon sexa kad me iscedi kao limun. E to mi nije jasno kiselo, a slatko. O tome gospoja ne piše ništa.

stefan

pre 4 godine

feminističko prekrajanje biologije, psihologije i antropologije da bi se uklopilo u njihovu političku agendu.
(park, 29. februar 2020 17:25)

Retko lepo receno

Boba

pre 4 godine

Ovo su uverenja iz srednjeg veka kada su muskarci mogli da rade sta hoce, a zene morale da budu nevine pre udaje kako ih ne bi drustvo osudilo. Pa da bi se to nekako pravdalo, onda se pricalo kako muskarci zaboga imaju jak libido i ostale gluposti. Smesno.

Učio mnogo, izlazio malo

pre 4 godine

Ja ne znam kako je sa vama ljudi, ali meni stres na poslu pravi takav pad libida, da je to uzas. Prosto ne pomisljam danima na seks.

Kosta

pre 4 godine

3. kad vas svrbi nešto u uvetu i onda prstom počešete kome je bolje
(dd, 29. februar 2020 17:33)

A šta kada te istovremeno i prst svrbi?

jj

pre 4 godine

feminističko prekrajanje biologije, psihologije i antropologije da bi se uklopilo u njihovu političku agendu.
(park, 29. februar 2020 17:25)

Tužan komentar. Pitanje je da li su ovi plusevi ikad imali seks, da li su ikad zadovoljili partnerku ili im to nije bitno.
Ovo nije stvar takmičenja. Sve je prosto istina. A pre će biti da je vaše mišljenja stvar viševekovne mitologije koja nikome ne donosi dobro.

fr

pre 4 godine

Ljudi nisu monogamni. Ako imaš opcije i ako si poželjan nema šanse da budeš veran, a ako nisi veran si jer te niko neće. Nije prirodno jednostavno, svi bi varali kada bi nekim slučajem znali da se neće saznati. Svaka osoba ti dosadi posle nekog vremen kad strast nestane.
Pogledajte samo popularne glumce i Holivudu niko od njih skoro nije monogaman, menjaju partnere ko čarape jer imaju pare i veliki izbor... eto kakva vam je ljudska priroda.

Lane

pre 4 godine

Udaljeni raj bez stresa sa Idrisom Elbom!? Pa tamo bi i ja imao seks sa njim. Šta je sa svakodnevnicom? Ko još ima život bez stresa? Žene to koriste kao izgovor jer jednostavno ne žele to. Svestan sam da nisam kao sa 23,ali nije ni ona baš kao devojče. I onda krene ili glavobolja, ili ona kučka sa posla (ili više njih) je iznervirala ili su oni dani ili... Džaba atmosfera, džaba pokloni u skladu sa materijalnim mogućnostima, džaba titranje bukvalno skoro sve sam probao. Većina tačno zna o čemu pričam, a ovi što imaju redovno seks ne ložite se da ste ljubavnici sa drugog sveta (ima i takvih), jednostavno ste imali sreće. Tuce parova oko mene sve isto. Mi se žalimo a one odmahuju u fazonu jel mislite na nešto drugo. NE zaista, dok ne dobijemo. Ono što mi je takođe neverovatno da neće ni malo da se žrtvuju, istrpe ako je njihovom muškarcu to baš bitno. Kao da mi volimo da lutamo po tržnim centrima i vozikamo ih tamo vamo, činimo tazbini koje kakve ustupke i usluge. Baš obožavamo...

Leona

pre 4 godine

Žena sam i što se mene tiče kao individue, nijedan moj partner nije želeo seks više nego ja. Ne znam da li je važno da napomenem da nisam promiskuitetna, nevinost sam izgubila sa 22, a br partnera nije prešao više od jedne ruke, sada imam 32. Uvek mogu, kada me probude u toku noći, kada su oni dani (iako nekad nije baš prijatno) ali apsolutno osporavam statistiku da muškarac želi više od mene. E sad, jedino moj prvi dečko, delovalo mi je da je vešt sa rukama, ali nije bilo tako, tek kada sam upoznala drugog dečka shvatila sam koliko mu je nepoznata “ženska anatomija”. Ženama treba malo više, da, ali i muškarac mora malo više da istražuje, ako uspe, svaki dogovor može i kod mene. :) Pozdrav

Randy Marsh

pre 4 godine

Sve ok, ali pod 5 je definitivno tako. Dešava se itekako da ako muškarac ne ispuni očekivanja prvog puta, ne dobije drugu šansu.
A za suprotan slučaj nisam čuo.

Randy Marsh

pre 4 godine

Sve ok, ali pod 5 je definitivno tako. Dešava se itekako da ako muškarac ne ispuni očekivanja prvog puta, ne dobije drugu šansu.
A za suprotan slučaj nisam čuo.

Lane

pre 4 godine

Udaljeni raj bez stresa sa Idrisom Elbom!? Pa tamo bi i ja imao seks sa njim. Šta je sa svakodnevnicom? Ko još ima život bez stresa? Žene to koriste kao izgovor jer jednostavno ne žele to. Svestan sam da nisam kao sa 23,ali nije ni ona baš kao devojče. I onda krene ili glavobolja, ili ona kučka sa posla (ili više njih) je iznervirala ili su oni dani ili... Džaba atmosfera, džaba pokloni u skladu sa materijalnim mogućnostima, džaba titranje bukvalno skoro sve sam probao. Većina tačno zna o čemu pričam, a ovi što imaju redovno seks ne ložite se da ste ljubavnici sa drugog sveta (ima i takvih), jednostavno ste imali sreće. Tuce parova oko mene sve isto. Mi se žalimo a one odmahuju u fazonu jel mislite na nešto drugo. NE zaista, dok ne dobijemo. Ono što mi je takođe neverovatno da neće ni malo da se žrtvuju, istrpe ako je njihovom muškarcu to baš bitno. Kao da mi volimo da lutamo po tržnim centrima i vozikamo ih tamo vamo, činimo tazbini koje kakve ustupke i usluge. Baš obožavamo...

Leona

pre 4 godine

Žena sam i što se mene tiče kao individue, nijedan moj partner nije želeo seks više nego ja. Ne znam da li je važno da napomenem da nisam promiskuitetna, nevinost sam izgubila sa 22, a br partnera nije prešao više od jedne ruke, sada imam 32. Uvek mogu, kada me probude u toku noći, kada su oni dani (iako nekad nije baš prijatno) ali apsolutno osporavam statistiku da muškarac želi više od mene. E sad, jedino moj prvi dečko, delovalo mi je da je vešt sa rukama, ali nije bilo tako, tek kada sam upoznala drugog dečka shvatila sam koliko mu je nepoznata “ženska anatomija”. Ženama treba malo više, da, ali i muškarac mora malo više da istražuje, ako uspe, svaki dogovor može i kod mene. :) Pozdrav

Učio mnogo, izlazio malo

pre 4 godine

Ja ne znam kako je sa vama ljudi, ali meni stres na poslu pravi takav pad libida, da je to uzas. Prosto ne pomisljam danima na seks.

Kosta

pre 4 godine

3. kad vas svrbi nešto u uvetu i onda prstom počešete kome je bolje
(dd, 29. februar 2020 17:33)

A šta kada te istovremeno i prst svrbi?

Boba

pre 4 godine

Ovo su uverenja iz srednjeg veka kada su muskarci mogli da rade sta hoce, a zene morale da budu nevine pre udaje kako ih ne bi drustvo osudilo. Pa da bi se to nekako pravdalo, onda se pricalo kako muskarci zaboga imaju jak libido i ostale gluposti. Smesno.

jj

pre 4 godine

feminističko prekrajanje biologije, psihologije i antropologije da bi se uklopilo u njihovu političku agendu.
(park, 29. februar 2020 17:25)

Tužan komentar. Pitanje je da li su ovi plusevi ikad imali seks, da li su ikad zadovoljili partnerku ili im to nije bitno.
Ovo nije stvar takmičenja. Sve je prosto istina. A pre će biti da je vaše mišljenja stvar viševekovne mitologije koja nikome ne donosi dobro.

stefan

pre 4 godine

feminističko prekrajanje biologije, psihologije i antropologije da bi se uklopilo u njihovu političku agendu.
(park, 29. februar 2020 17:25)

Retko lepo receno

fr

pre 4 godine

Ljudi nisu monogamni. Ako imaš opcije i ako si poželjan nema šanse da budeš veran, a ako nisi veran si jer te niko neće. Nije prirodno jednostavno, svi bi varali kada bi nekim slučajem znali da se neće saznati. Svaka osoba ti dosadi posle nekog vremen kad strast nestane.
Pogledajte samo popularne glumce i Holivudu niko od njih skoro nije monogaman, menjaju partnere ko čarape jer imaju pare i veliki izbor... eto kakva vam je ljudska priroda.

Gluposti

pre 4 godine

To je zato što za žene ne postoje očekivanja koja moraju da ispune. One su "dale", i njihov posao je završen. Na muškarcima je da se dokažu da bi one ponovo, je l, dale.
(Mita, 1. mart 2020 10:13)

Pa to je vas problem. Postavite i vi ocekivanja zenama, nemojte da ste toliko bedno alavi na bilo kakav seks, ono daj sta das.
Ako nije bio dobar, ako mu smrde noge, kratak je, prebrz, necu opet. U cemu je tu problem? Sta ce mi smaranje, bolje cu sama.
Ko vama brani takav pristup?

no more games

pre 4 godine

"Žena sam i što se mene tiče kao individue, nijedan moj partner nije želeo seks više nego ja. Ne znam da li je važno da napomenem da nisam promiskuitetna, nevinost sam izgubila sa 22, a br partnera nije prešao više od jedne ruke, sada imam 32. Uvek mogu, kada me probude u toku noći, kada su oni dani (iako nekad nije baš prijatno) ali apsolutno osporavam statistiku da muškarac želi više od mene. E sad, jedino moj prvi dečko, delovalo mi je da je vešt sa rukama, ali nije bilo tako, tek kada sam upoznala drugog dečka shvatila sam koliko mu je nepoznata “ženska anatomija”. Ženama treba malo više, da, ali i muškarac mora malo više da istražuje, ako uspe, svaki dogovor može i kod mene. :) Pozdrav
(Leona, 29. februar 2020 16:29)"

Aposlutno se slazem. Ima zena koje mogu i hoce uvek, koje u svemu tome znaju da uzivaju.

Hari

pre 4 godine

Pogledajte samo popularne glumce i Holivudu niko od njih skoro nije monogaman, menjaju partnere ko čarape jer imaju pare i veliki izbor... eto kakva vam je ljudska priroda.
@
Glumice iz Holivuda nisu merodavne. Spremne su na svasta da bi dosle do uloge i okusile slavu.

Milica

pre 4 godine

@ mita
O cemu ti to covece pricas? U mom okruzenju, mislim na drugare, prijatelje, jako bliske prijatelje , vecina ljudi su potpuno prosecni i kao takvi imaju iste takve ili slicne partnere. Oni koji se precenjuju najcesce su i sami ( ima izuzetaka ali najcesce je tako) , to vazi za oba pola. Ti postavljas situaciju kao da zene hoce samo onih 10-15% napozeljnijih muskaraca, sto nikako nije tacno, ali zapitaj se , da li mozda 80% obicnih momaka zeli tih 20-30% najpozeljnih devojaka( koje naravno nece njih jer su one same najpozeljnije a ti momci prosecni). Mozda vi muskarci pucate na mnogo vise a toga niste svesni. Zasto to kazem??? Zato sto muskarci generalno veoma pozitivno misle o sebi. Ne znam kakve stomacine da gaje, budu objektivno ruzni, prosecne inteligencije, muskarci ce sebe uvek videti kao relativno zgodne ( cak i kad imaju 15 tak kg viska) ,lepuskaste, pametne. Kad uporedim sebe i svog bivseg decka- ja sam mnogo kriticnija prema sebi , narocito u pogledu fizickog izgleda( iako objektivno izgledam lepo jer nemam viska, imam lepu glavu, lepu liniju) ) dok moj bivsi ima stomacinu, 10-15 tak kg viska, lice prosek ,ruzni zubi, al on sebe uopste nije video tako. Mislio je da je jako pozeljan fizicki, da dobro izgleda. Sa druge strane umeo je neke bas dobre ribe da nazove prosecnim. Znaci muskarci cesto sebe precenjuju a devojke podcenjuju. Otuda i prilaze devojkama koje nisu njihov nivo pa zato ne cudi kad ih te devojke odbiju.

Maja

pre 4 godine

@ milica
Potpuno si u pravu, muskarci uvek misle da izgledaju bolje nego sto realno izgledaju, u tom pogledu su veoma nekriticni. Bas vidim na primeru sebe i muza. Ja i nakon dva porodjaja izgledam dobro, vratila se na devojacku kilazu, iako se jos malo mucim sa donjim stomacicem. I proslog leta mi na moru i ja se nerviram zbog malog donjeg stomacica, stalno nalazim sebi mane, a on ladno izlazi u kupacim gacicama, sav ponosan i zadovoljan, a salo od stomaka kipi na sve strane, ono kao ja u 7 mesecu trudnoce. Ja mu kazem juuu sto ti je veliki stomak,nekako u kupacim gacicama bas dodje do izrazaja, kad ce on na to " pa sta mi fali, izgledam super, to malo salce ( nasta sam ja digla obrvu) ne smeta" . Inace on je lep covek ali kilaza i stomak tu se bas zapustio zadnjih godina. A ja se jedem zbog tog malog donjeg stomacica koji je 10 puta manji od njegovog. Al nije to sve. Lezimo mi na lezaljkama i blizu nas par, gde oboje su pomalo buckasti, i ona ima stomak, moj muz je odmah to primetio i kaze " vidi sto se ova opustila, koliki joj stomak" . A njen stomak duplo manji od njegovog, ono ima ga, ali nista strasno. Znaci sebi ne vide mane ali na zenama ih prenaglasavaju.

Ana

pre 4 godine

@ morski fen
Znas kako, uvek je bolje da muskarac bolje finansijski stoji, da ima novca. To moze da govori o tome da je taj muskarac pametan, sposoban i vredan. Ako je takav a pri tom jos i dobra osoba, to da li je prosecne lepote uopste nije bitno jer ima puno drugih kvaliteta. Zene shvataju da je lepota prolazna i zato im to nikad nije toliko bitno, dal je prosek u lepoti ili prelepotan- zaista nebitno. Naravno, ako je bogat jer je krimos, bavi se drogom i slicnim radnjama, onda on za iole normalnu zenu nece nikad predstavljati dobru priliku pa makar uz to sto je bogat izgleda i kao Apolon. Za iole normalnu i pametnu zenu. Tu ne podrazumevam glupave curke koje imaju problem da razumeju osnovne stvari pa misle da je biti sa sumnjivim likovima kul i esktra , ili one kojima je samo novac u glavi. Normalna zena nikad nece zavideti toj glupavoj curki ili toj sponzorusi na " lovini" . Tako razmislja iole normalna zena, za razliku od muskaraca, kojima je lepa zena imperativ , statusni simbol na osnovu koga procenjuju koliko su uspeli u zivotu. I onda zavide svim tim sumnjivim bogatasima i bale na njihove devojke , koje su najcesce bez grama mozga, jer da imaju iole zrnce mozga ne bi mogle biti sa takvim sumnjivim likovima..I uvek se pitam citajuci komentare da li je moguce da su nasi prosecni momci toliko zavidni tim sumnjivim likovima na njihovim lepoticama koje uzgred receno u 99% slucajeva nemaju grama mozga ili emocija . Obicne curke ili sponzoruse. I onda jos poistovecuju ogromnu vecinu obicnih devojaka sa takvim zenama. Naravno da je novac uvek plus ali nije presudan, a ako je stvoren prljavim poslovima onda je ogroman minus- za vecinu devojaka. Isto bi tako trebalo da bude i sa lepotom. Ukoliko lepota ide uz glupost, nemoral, onda valjda nema vrednost. Mada to objasniti nasim muskarcima tesko.

Cirkus

pre 4 godine

(Morski fen, 3. mart 2020 09:26)
Izvini ko te je to i kada lagao da ce prosecan muskarac bez obzira na svoj izgled i novac moci da ima "partnerku kakvu zeli" ako joj pruza ljubav, toplinu i neznost. Moci ce da ima slicnu sebi i to je sve.
Sad bi siromah i nikakav da lepotici pruza ljubav i toplinu, o boze kako je to slatko i naivno. Prosecna i njena ljubav i toplina ga ipak ne zanimaju, zna on sta valja.
More... bezobrazluk.

Foliranti

pre 4 godine

@morskigen
E decko znaci zene treba da zanemare tvoju prosecnost ali ti jako lepo primecujes da li u taj BMW iz price ulaze 'jako zgodne devojke' ili neke obicne. Sto ti ne zanemaris izgled i ne nadjes prosecnu?
Svi biste radije doplatili za lepu nego setali prosecnu, problem jedini je sto nemate pare. A pricate o ljubavi. Znaci i to je laz. Sve je laz. Hteli biste maksimum a ne nudite nista pa gde to ima...

slaba uteha

pre 4 godine

3. kad vas svrbi nešto u uvetu i onda prstom počešete kome je bolje
(dd, 29. februar 2020 17:33)
@
Lepse je uvetu ali ovde je rec o drugoj grani anatomije. Tu svrbi i dalje bez obzira na uvo.

Nevena

pre 4 godine

@ morski fen
A vi se muskarci bas zalepili za te lepe atraktivne koje jure te krimose i slicne.Koliko je realno takvih zena? Koliko realno ima takvih muskaraca? Ti si postavio situaciju kao da ima masa takvih bogatih mafijasa i onda svaka lepojka hoce da bude sa njima? Niti je takvih muskaraca puno niti je takvih zena puno. Zapitaj se kako je uopste moguce da te toliko tangira sto ta , verovatno sa pola mozga atraktivna lepojka, bira tog lovarnog a problemacnog?? Kako je moguce da normalnog muskarca uopste zanima takva praznoglava lepotica? Pa zar sa takvom bi zeleli porodicu? Mene nikad nisu zanimali lovarni mafijasi i slicni, i nikada nisam zavidela ni jednoj devojci koja je sa njima, niti sam ikada zavidela tim muskarcima na parama. A vas muskarce izjeda ne samo sto te praznoglave sponzoruse koje su samo lepe i nista vise biraju takve muskarce , nego vas jede izgleda i to sto vi niste na mestu tih lovarnih pa da mozete da " priustite" takvu lepoticu.

Mita

pre 4 godine

Sve ok, ali pod 5 je definitivno tako. Dešava se itekako da ako muškarac ne ispuni očekivanja prvog puta, ne dobije drugu šansu.
A za suprotan slučaj nisam čuo.
(Randy Marsh, 29. februar 2020 15:42)

To je zato što za žene ne postoje očekivanja koja moraju da ispune. One su "dale", i njihov posao je završen. Na muškarcima je da se dokažu da bi one ponovo, je l, dale.

XXL

pre 4 godine

Kako god al' primetio sam osmeh na licu moje sadašnje partnerke nakon sexa kad me iscedi kao limun. E to mi nije jasno kiselo, a slatko. O tome gospoja ne piše ništa.

Maja

pre 4 godine

@ mina
To sam i ja primetila. Stalno se spocitava devojkama kako one hoce onih " 10-20 % najpozeljnijih " a ja u svom okruzenju i po iskustvu vidim da je to ono sto je uglavnom osobina prosecnih miskaraca. Verovatno zato sto oni kroz " posedovanje" devojke koja je vise ili manje lepa i pozeljna, sebi dizu ili spustaju cenu. Zato ce retko kad propustiti priliku ako im neka lepsa i pozeljnija od njihove trenutne da znak da hoce sa njima. I bas je ruzno kad primetis to kod svog udvaraca ili trenutnog decka. Ja nikad nisam bila sa nekim ko mi je utesna nagrada jer me nije hteo neki drugi, vec sam uvek bila sa nekim samo kad sam bila jako zagrejana za njega. Momci tako ne rade, budu cesto sa nekom kao prolaznom opcijom, a nadaju se usput da ce se pojaviti " lepsi komad". Odvratno ponasanje. Nisu prosecne zene ni upola opterecene pozeljnoscu muskarca ili finansijama potencijalnih , koliko su prosecni muskarci optereceni time da dobiju pozeljnu lepu devojku.

Djunta

pre 4 godine

feminističko prekrajanje biologije, psihologije i antropologije da bi se uklopilo u njihovu političku agendu.
(park, 29. februar 2020 17:25)

Tužan komentar. Pitanje je da li su ovi plusevi ikad imali seks, da li su ikad zadovoljili partnerku ili im to nije bitno.
___________________


evo ja dao plus a imao sam seks sa nekih 30tak zena. sa nekima je bio histericno dobar.

Ma daj

pre 4 godine

(Mita, 2. mart 2020 01:57)
Ma nemoj a vama sve jedno kakve su devojke ne jurite za lepim i zgodnim vec moze bilo kakva. Da je tako ne biste bili sami.

Hmmmmm

pre 4 godine

@Бетмен у дијаспори.... kao sto su u nasem poremecenom drustvu narko diler i tatin sin lazni predstavnici opravdano pozeljnog uspesnog muskarca, tako je i napucana operisana lepotica lazni predstavnik opravdano pozeljne zdrave i plodne zene. A kotiraju se odlicno i jadni i drugi.

Mina

pre 4 godine

@ ma da
Upravo tako. Nikad nisam gledala tatine sinove, bogatase, muskarce sumnjivih zanimanja i apsolutno me nikad nisu zanimale devojke istih, prosto takve osobe me ne zanimaju. Problem je nastajao kada se meni svidi decko slican meni po izgledu ( cak i malo ruzniji od mene ) i obrazovanju, i onda izadjemo i primetim kako blene u tamo neku napucanu..Ono kad ja ispadnem losa riba jer on misli da zasluzuje " lepsu ". To je scenario koji vecina prosecnih devojaka dozivljava od svojih prosecnih momaka. Sto je najgore nekad mislim da kad bi im ta neka napucana dala znak ocima odmah bi se pokupili i otisli za njen sto. Takav je danas prosecan muskarac.

tako nekako

pre 4 godine

a gle ljudi, prepucavate se bzvz, sustina je naci srodnu dusu na kraju krajeva, fizicki izgled i finansisjsko stanje osobe tada gubi svaku poentu, kada se sa nekim poklopis, imate neku skladnu vezu, poklopite se u krevetu, u obavljanju svakodnevnih kucnih poslova, odgovarate jedno drugome u vecini stvari, tada covek moze da kaze da je usao u vezu, a ne ako ste sa nekim iz koristi na primer, uglavnom to budu zene, neko ko im se na primer ne svidja prvo fizicki, ok, zanemarimo to, pa onda se ne svidja njegovo ponasanje, uglavnom takva veza se zasniva na tome da osoba koja vas finansira zahteva od vas da budete ponizni, zahvalni na tome, to je ljudi praznina obicna, osecate se kao da ne vredite nicemu, ili ako ste sa nekom u vezi samo zato sto je prelepa, uglavnom to rade muskarci, prelepa a sve ostalo u vezi uzasno, i on posto poto ostaje u vezi samo zbog njene lepote, to je kazem vam sve isprazno, povrsno, dzabe vam sve kada pogubite sve zivce.. uglavnom, prosecni partneri su na kraju krajeva i oni najbolji, kako muskarci, tako i zene..

Mita

pre 4 godine

Ko vama brani takav pristup?
(Gluposti, 01. mart 2020 17:30)

Nije društveno poželjno da muškarci (izuzev 10-15% odabranih) imaju bilo kakav pristup. Hipergamija, je**ga. Uopšte se i ne priča o tome kako i žena treba da zadovolji muškarca, već samo obrnuto. Zato se i kaže da je žena ta koja "daje".

Opet kažem, to ne važi za tih 10-15% muškaraca zbog kojih bi i g***o pojele, samo da budete sa njima. Mogu vas varati, tući, ponižavati, nebitno je. Vas 80% juriće tih 10-15% u nadi da ćete biti odabrane. Ostalih 85-90% muškaraca će se boriti za malo pažnje, pa otuda i taj očaj koji pominješ.

Ma da

pre 4 godine

(Бетмен у дијаспори, 4. mart 2020 10:08)
Najprivlacniji partneri u Srbiji su danas nesposobni sin tajkuna i nesposobna manekenka koja se ceo dan lakira. Potpuno je to isto, oni su par. A ostali nek se upare medju sobom a ne da kukaju za ovima ko deca za bombonama.

Tamara

pre 4 godine

@ betmen u dijaspori
Ok , primetio si to kako je danas poremeceno shvatanje uspesnosti (mafijasi, nelegalne delatnosti, droga, privredni kriminal ) , a sto onda nisi primetio koliko je poremeceno shvatanje zenske lepote- previse sminke, pa cak i silikoni, operacije. Ako to posmatramo kao drustveni fenomen , onda je jasno da ce ti " uspesni " bogati koji se bave nelegalnim delatnostima juriti bas te silikonske izoperisane kreature od devojaka. Oni i jesu jedni drugima par i to je super i tako treba da ostane. Meni samo onda nije jasno kako to da onda prosecni momci koji bi valjda trebalo da gaje normalniji ukus za lepotu od ovih prvih, zavide ovima sto imaju takve devojke. Zato mislim da su muskarci ti koji su vise pobrkali loncice , jer , neko je vec to objasnio, oni sebi i drugim muskarcima deluju uspesno onda kada uspeju da osvoje devojku koju je setao neki sumnjivi bogatas. To im je valjda neki statusni simbol.

Primitivci

pre 4 godine

Pazi ovog @betmena.
Znaci sustina, po njemu, seksualne revolucije je da zene shvate da im u velikom gradu niko ne moze brojati partnere pa da daju slobodno.
A nije sustina te revolucije da muskarci prestanu da broje, kada vec toliko zele seks van braka?
Pravi balkanac ne vredi sto je iz dijaspore. Oni ce da nam i dalje broje a mi cemo da hvatamo senke velikog grada i izigravamo postene dok orgijamo. I to je po njemu sustina seksualne revolucije i 21.veka.
Bezi bre...pu,pu,pu...

Morski fen

pre 4 godine

@ Milica

Pa mozda ste i u pravu sto se tice muskih precenjivanja sopstvenih kvaliteta i privlacnosti. Ipak, zar vam nije palo na pamet da se muskarci, koji su generalno prakticni i realni, u smislu da svoje stavove baziraju na konekretnim iskustvima, tako pnasaju jer svako malo mogu da vide bas takvog prosecnog - trubusatog i ne preterano visokog muskarca koji suvereno barata recnikom od stotinjak reci kako seda u svoj mercedes, BMW ili audi a za njim utrcava jedna ili vise jako zgodnih devojka, a on nije i sofer ni taksista. E sad, posto nas, na ovim stranicama a i inace, zene stalno ubedjuju da traze nezne, osecajne i pazljive muskarce a da je bogatstvo uglavnom nebitno prosecni muskarci, sasvim logicno, zakljucuju da njihov fizicki izgled nije bitan isto kao ni njihovo prosecno imovinsko stanje vec da treba da pruze onos sto jedino zanima zene - ljubav, ljudska toplina, neznos, i da ce to biti dovoljno da imaju partnerki kakvu zele. Sve to deluje savrseno logicno ali se mozda u taj silogizam potkrala greska pogresne premise... recimo, da zene nisu iskrene kada kazu da im nadproseno imovinsko stanje nekog muskarca ne znaci dovoljno fa zaborave na njegovu prosecnost u svemu ostalom ali i na princip ravnopravnosti polova i romanticnu ljubav.

Бетмен у дијаспори

pre 4 godine

Колико је тешко схватити да мушкарци не могу да занемаре физички изглед партнерке не зато што тако хоће него зато што смо тако формирани као врста. Лепота упоште је релативна ствар и жене су лепе или не, не у односу на неки космички параметар лепоте него у односу на пожељне биолошке каратеристике. Лепа у преводу значи здрава и плодна. Исто важи и за мушкарце, само сто се од њега тражи пре свега да има оно што га је пре милион година чинило добрим ловцем - снагу,интелигенцију и сталоженост при чему је интелигенција најбитнија јер није снажнији од медведа и мора да га надјача тако што ће га надмудрити. У контексту савременог света ово горе значи да буде успешан, е али ту је и варака... у поремећеном друштву као сто је наше успешан је и нарко дилер, који је свакако антисоцијалан али често насилник и психопата, успешан је по мерилима сиромашне Србије и син тајкуна који је преко везе завршио основну школу и због комплекса од доминантног оца саможив и потенцијано насилан а свакако дубоко фрустриран а управо је овај други најпожељнији партнер бар две трећине наших жена. На крају овде се стално помиње брак и веза - када жене у Србији схвате суштину сексуалне револуције али и еманципације, кад схвате да у 21. веку у великом граду нико неће а и не може да им броји партнере и када им необавезни секс не буде само са странцем који не може никоме да исприча, у његовој хотелској соби, можда се партнерски односи релаксирају и свима буде лакше и просечним а и надпросечним а нормалним.

fr

pre 4 godine

Ljudi nisu monogamni. Ako imaš opcije i ako si poželjan nema šanse da budeš veran, a ako nisi veran si jer te niko neće. Nije prirodno jednostavno, svi bi varali kada bi nekim slučajem znali da se neće saznati. Svaka osoba ti dosadi posle nekog vremen kad strast nestane.
Pogledajte samo popularne glumce i Holivudu niko od njih skoro nije monogaman, menjaju partnere ko čarape jer imaju pare i veliki izbor... eto kakva vam je ljudska priroda.

stefan

pre 4 godine

feminističko prekrajanje biologije, psihologije i antropologije da bi se uklopilo u njihovu političku agendu.
(park, 29. februar 2020 17:25)

Retko lepo receno

jj

pre 4 godine

feminističko prekrajanje biologije, psihologije i antropologije da bi se uklopilo u njihovu političku agendu.
(park, 29. februar 2020 17:25)

Tužan komentar. Pitanje je da li su ovi plusevi ikad imali seks, da li su ikad zadovoljili partnerku ili im to nije bitno.
Ovo nije stvar takmičenja. Sve je prosto istina. A pre će biti da je vaše mišljenja stvar viševekovne mitologije koja nikome ne donosi dobro.

Lane

pre 4 godine

Udaljeni raj bez stresa sa Idrisom Elbom!? Pa tamo bi i ja imao seks sa njim. Šta je sa svakodnevnicom? Ko još ima život bez stresa? Žene to koriste kao izgovor jer jednostavno ne žele to. Svestan sam da nisam kao sa 23,ali nije ni ona baš kao devojče. I onda krene ili glavobolja, ili ona kučka sa posla (ili više njih) je iznervirala ili su oni dani ili... Džaba atmosfera, džaba pokloni u skladu sa materijalnim mogućnostima, džaba titranje bukvalno skoro sve sam probao. Većina tačno zna o čemu pričam, a ovi što imaju redovno seks ne ložite se da ste ljubavnici sa drugog sveta (ima i takvih), jednostavno ste imali sreće. Tuce parova oko mene sve isto. Mi se žalimo a one odmahuju u fazonu jel mislite na nešto drugo. NE zaista, dok ne dobijemo. Ono što mi je takođe neverovatno da neće ni malo da se žrtvuju, istrpe ako je njihovom muškarcu to baš bitno. Kao da mi volimo da lutamo po tržnim centrima i vozikamo ih tamo vamo, činimo tazbini koje kakve ustupke i usluge. Baš obožavamo...

Randy Marsh

pre 4 godine

Sve ok, ali pod 5 je definitivno tako. Dešava se itekako da ako muškarac ne ispuni očekivanja prvog puta, ne dobije drugu šansu.
A za suprotan slučaj nisam čuo.

Mita

pre 4 godine

Sve ok, ali pod 5 je definitivno tako. Dešava se itekako da ako muškarac ne ispuni očekivanja prvog puta, ne dobije drugu šansu.
A za suprotan slučaj nisam čuo.
(Randy Marsh, 29. februar 2020 15:42)

To je zato što za žene ne postoje očekivanja koja moraju da ispune. One su "dale", i njihov posao je završen. Na muškarcima je da se dokažu da bi one ponovo, je l, dale.

Djunta

pre 4 godine

feminističko prekrajanje biologije, psihologije i antropologije da bi se uklopilo u njihovu političku agendu.
(park, 29. februar 2020 17:25)

Tužan komentar. Pitanje je da li su ovi plusevi ikad imali seks, da li su ikad zadovoljili partnerku ili im to nije bitno.
___________________


evo ja dao plus a imao sam seks sa nekih 30tak zena. sa nekima je bio histericno dobar.

Leona

pre 4 godine

Žena sam i što se mene tiče kao individue, nijedan moj partner nije želeo seks više nego ja. Ne znam da li je važno da napomenem da nisam promiskuitetna, nevinost sam izgubila sa 22, a br partnera nije prešao više od jedne ruke, sada imam 32. Uvek mogu, kada me probude u toku noći, kada su oni dani (iako nekad nije baš prijatno) ali apsolutno osporavam statistiku da muškarac želi više od mene. E sad, jedino moj prvi dečko, delovalo mi je da je vešt sa rukama, ali nije bilo tako, tek kada sam upoznala drugog dečka shvatila sam koliko mu je nepoznata “ženska anatomija”. Ženama treba malo više, da, ali i muškarac mora malo više da istražuje, ako uspe, svaki dogovor može i kod mene. :) Pozdrav

Morski fen

pre 4 godine

@ Milica

Pa mozda ste i u pravu sto se tice muskih precenjivanja sopstvenih kvaliteta i privlacnosti. Ipak, zar vam nije palo na pamet da se muskarci, koji su generalno prakticni i realni, u smislu da svoje stavove baziraju na konekretnim iskustvima, tako pnasaju jer svako malo mogu da vide bas takvog prosecnog - trubusatog i ne preterano visokog muskarca koji suvereno barata recnikom od stotinjak reci kako seda u svoj mercedes, BMW ili audi a za njim utrcava jedna ili vise jako zgodnih devojka, a on nije i sofer ni taksista. E sad, posto nas, na ovim stranicama a i inace, zene stalno ubedjuju da traze nezne, osecajne i pazljive muskarce a da je bogatstvo uglavnom nebitno prosecni muskarci, sasvim logicno, zakljucuju da njihov fizicki izgled nije bitan isto kao ni njihovo prosecno imovinsko stanje vec da treba da pruze onos sto jedino zanima zene - ljubav, ljudska toplina, neznos, i da ce to biti dovoljno da imaju partnerki kakvu zele. Sve to deluje savrseno logicno ali se mozda u taj silogizam potkrala greska pogresne premise... recimo, da zene nisu iskrene kada kazu da im nadproseno imovinsko stanje nekog muskarca ne znaci dovoljno fa zaborave na njegovu prosecnost u svemu ostalom ali i na princip ravnopravnosti polova i romanticnu ljubav.

Бетмен у дијаспори

pre 4 godine

Колико је тешко схватити да мушкарци не могу да занемаре физички изглед партнерке не зато што тако хоће него зато што смо тако формирани као врста. Лепота упоште је релативна ствар и жене су лепе или не, не у односу на неки космички параметар лепоте него у односу на пожељне биолошке каратеристике. Лепа у преводу значи здрава и плодна. Исто важи и за мушкарце, само сто се од њега тражи пре свега да има оно што га је пре милион година чинило добрим ловцем - снагу,интелигенцију и сталоженост при чему је интелигенција најбитнија јер није снажнији од медведа и мора да га надјача тако што ће га надмудрити. У контексту савременог света ово горе значи да буде успешан, е али ту је и варака... у поремећеном друштву као сто је наше успешан је и нарко дилер, који је свакако антисоцијалан али често насилник и психопата, успешан је по мерилима сиромашне Србије и син тајкуна који је преко везе завршио основну школу и због комплекса од доминантног оца саможив и потенцијано насилан а свакако дубоко фрустриран а управо је овај други најпожељнији партнер бар две трећине наших жена. На крају овде се стално помиње брак и веза - када жене у Србији схвате суштину сексуалне револуције али и еманципације, кад схвате да у 21. веку у великом граду нико неће а и не може да им броји партнере и када им необавезни секс не буде само са странцем који не може никоме да исприча, у његовој хотелској соби, можда се партнерски односи релаксирају и свима буде лакше и просечним а и надпросечним а нормалним.

Mita

pre 4 godine

Ko vama brani takav pristup?
(Gluposti, 01. mart 2020 17:30)

Nije društveno poželjno da muškarci (izuzev 10-15% odabranih) imaju bilo kakav pristup. Hipergamija, je**ga. Uopšte se i ne priča o tome kako i žena treba da zadovolji muškarca, već samo obrnuto. Zato se i kaže da je žena ta koja "daje".

Opet kažem, to ne važi za tih 10-15% muškaraca zbog kojih bi i g***o pojele, samo da budete sa njima. Mogu vas varati, tući, ponižavati, nebitno je. Vas 80% juriće tih 10-15% u nadi da ćete biti odabrane. Ostalih 85-90% muškaraca će se boriti za malo pažnje, pa otuda i taj očaj koji pominješ.

Boba

pre 4 godine

Ovo su uverenja iz srednjeg veka kada su muskarci mogli da rade sta hoce, a zene morale da budu nevine pre udaje kako ih ne bi drustvo osudilo. Pa da bi se to nekako pravdalo, onda se pricalo kako muskarci zaboga imaju jak libido i ostale gluposti. Smesno.

Nevena

pre 4 godine

@ morski fen
A vi se muskarci bas zalepili za te lepe atraktivne koje jure te krimose i slicne.Koliko je realno takvih zena? Koliko realno ima takvih muskaraca? Ti si postavio situaciju kao da ima masa takvih bogatih mafijasa i onda svaka lepojka hoce da bude sa njima? Niti je takvih muskaraca puno niti je takvih zena puno. Zapitaj se kako je uopste moguce da te toliko tangira sto ta , verovatno sa pola mozga atraktivna lepojka, bira tog lovarnog a problemacnog?? Kako je moguce da normalnog muskarca uopste zanima takva praznoglava lepotica? Pa zar sa takvom bi zeleli porodicu? Mene nikad nisu zanimali lovarni mafijasi i slicni, i nikada nisam zavidela ni jednoj devojci koja je sa njima, niti sam ikada zavidela tim muskarcima na parama. A vas muskarce izjeda ne samo sto te praznoglave sponzoruse koje su samo lepe i nista vise biraju takve muskarce , nego vas jede izgleda i to sto vi niste na mestu tih lovarnih pa da mozete da " priustite" takvu lepoticu.

Ana

pre 4 godine

@ morski fen
Znas kako, uvek je bolje da muskarac bolje finansijski stoji, da ima novca. To moze da govori o tome da je taj muskarac pametan, sposoban i vredan. Ako je takav a pri tom jos i dobra osoba, to da li je prosecne lepote uopste nije bitno jer ima puno drugih kvaliteta. Zene shvataju da je lepota prolazna i zato im to nikad nije toliko bitno, dal je prosek u lepoti ili prelepotan- zaista nebitno. Naravno, ako je bogat jer je krimos, bavi se drogom i slicnim radnjama, onda on za iole normalnu zenu nece nikad predstavljati dobru priliku pa makar uz to sto je bogat izgleda i kao Apolon. Za iole normalnu i pametnu zenu. Tu ne podrazumevam glupave curke koje imaju problem da razumeju osnovne stvari pa misle da je biti sa sumnjivim likovima kul i esktra , ili one kojima je samo novac u glavi. Normalna zena nikad nece zavideti toj glupavoj curki ili toj sponzorusi na " lovini" . Tako razmislja iole normalna zena, za razliku od muskaraca, kojima je lepa zena imperativ , statusni simbol na osnovu koga procenjuju koliko su uspeli u zivotu. I onda zavide svim tim sumnjivim bogatasima i bale na njihove devojke , koje su najcesce bez grama mozga, jer da imaju iole zrnce mozga ne bi mogle biti sa takvim sumnjivim likovima..I uvek se pitam citajuci komentare da li je moguce da su nasi prosecni momci toliko zavidni tim sumnjivim likovima na njihovim lepoticama koje uzgred receno u 99% slucajeva nemaju grama mozga ili emocija . Obicne curke ili sponzoruse. I onda jos poistovecuju ogromnu vecinu obicnih devojaka sa takvim zenama. Naravno da je novac uvek plus ali nije presudan, a ako je stvoren prljavim poslovima onda je ogroman minus- za vecinu devojaka. Isto bi tako trebalo da bude i sa lepotom. Ukoliko lepota ide uz glupost, nemoral, onda valjda nema vrednost. Mada to objasniti nasim muskarcima tesko.

Milica

pre 4 godine

@ mita
O cemu ti to covece pricas? U mom okruzenju, mislim na drugare, prijatelje, jako bliske prijatelje , vecina ljudi su potpuno prosecni i kao takvi imaju iste takve ili slicne partnere. Oni koji se precenjuju najcesce su i sami ( ima izuzetaka ali najcesce je tako) , to vazi za oba pola. Ti postavljas situaciju kao da zene hoce samo onih 10-15% napozeljnijih muskaraca, sto nikako nije tacno, ali zapitaj se , da li mozda 80% obicnih momaka zeli tih 20-30% najpozeljnih devojaka( koje naravno nece njih jer su one same najpozeljnije a ti momci prosecni). Mozda vi muskarci pucate na mnogo vise a toga niste svesni. Zasto to kazem??? Zato sto muskarci generalno veoma pozitivno misle o sebi. Ne znam kakve stomacine da gaje, budu objektivno ruzni, prosecne inteligencije, muskarci ce sebe uvek videti kao relativno zgodne ( cak i kad imaju 15 tak kg viska) ,lepuskaste, pametne. Kad uporedim sebe i svog bivseg decka- ja sam mnogo kriticnija prema sebi , narocito u pogledu fizickog izgleda( iako objektivno izgledam lepo jer nemam viska, imam lepu glavu, lepu liniju) ) dok moj bivsi ima stomacinu, 10-15 tak kg viska, lice prosek ,ruzni zubi, al on sebe uopste nije video tako. Mislio je da je jako pozeljan fizicki, da dobro izgleda. Sa druge strane umeo je neke bas dobre ribe da nazove prosecnim. Znaci muskarci cesto sebe precenjuju a devojke podcenjuju. Otuda i prilaze devojkama koje nisu njihov nivo pa zato ne cudi kad ih te devojke odbiju.

Hari

pre 4 godine

Pogledajte samo popularne glumce i Holivudu niko od njih skoro nije monogaman, menjaju partnere ko čarape jer imaju pare i veliki izbor... eto kakva vam je ljudska priroda.
@
Glumice iz Holivuda nisu merodavne. Spremne su na svasta da bi dosle do uloge i okusile slavu.

Kosta

pre 4 godine

3. kad vas svrbi nešto u uvetu i onda prstom počešete kome je bolje
(dd, 29. februar 2020 17:33)

A šta kada te istovremeno i prst svrbi?

Gluposti

pre 4 godine

To je zato što za žene ne postoje očekivanja koja moraju da ispune. One su "dale", i njihov posao je završen. Na muškarcima je da se dokažu da bi one ponovo, je l, dale.
(Mita, 1. mart 2020 10:13)

Pa to je vas problem. Postavite i vi ocekivanja zenama, nemojte da ste toliko bedno alavi na bilo kakav seks, ono daj sta das.
Ako nije bio dobar, ako mu smrde noge, kratak je, prebrz, necu opet. U cemu je tu problem? Sta ce mi smaranje, bolje cu sama.
Ko vama brani takav pristup?

Maja

pre 4 godine

@ milica
Potpuno si u pravu, muskarci uvek misle da izgledaju bolje nego sto realno izgledaju, u tom pogledu su veoma nekriticni. Bas vidim na primeru sebe i muza. Ja i nakon dva porodjaja izgledam dobro, vratila se na devojacku kilazu, iako se jos malo mucim sa donjim stomacicem. I proslog leta mi na moru i ja se nerviram zbog malog donjeg stomacica, stalno nalazim sebi mane, a on ladno izlazi u kupacim gacicama, sav ponosan i zadovoljan, a salo od stomaka kipi na sve strane, ono kao ja u 7 mesecu trudnoce. Ja mu kazem juuu sto ti je veliki stomak,nekako u kupacim gacicama bas dodje do izrazaja, kad ce on na to " pa sta mi fali, izgledam super, to malo salce ( nasta sam ja digla obrvu) ne smeta" . Inace on je lep covek ali kilaza i stomak tu se bas zapustio zadnjih godina. A ja se jedem zbog tog malog donjeg stomacica koji je 10 puta manji od njegovog. Al nije to sve. Lezimo mi na lezaljkama i blizu nas par, gde oboje su pomalo buckasti, i ona ima stomak, moj muz je odmah to primetio i kaze " vidi sto se ova opustila, koliki joj stomak" . A njen stomak duplo manji od njegovog, ono ima ga, ali nista strasno. Znaci sebi ne vide mane ali na zenama ih prenaglasavaju.

Mina

pre 4 godine

@ ma da
Upravo tako. Nikad nisam gledala tatine sinove, bogatase, muskarce sumnjivih zanimanja i apsolutno me nikad nisu zanimale devojke istih, prosto takve osobe me ne zanimaju. Problem je nastajao kada se meni svidi decko slican meni po izgledu ( cak i malo ruzniji od mene ) i obrazovanju, i onda izadjemo i primetim kako blene u tamo neku napucanu..Ono kad ja ispadnem losa riba jer on misli da zasluzuje " lepsu ". To je scenario koji vecina prosecnih devojaka dozivljava od svojih prosecnih momaka. Sto je najgore nekad mislim da kad bi im ta neka napucana dala znak ocima odmah bi se pokupili i otisli za njen sto. Takav je danas prosecan muskarac.

XXL

pre 4 godine

Kako god al' primetio sam osmeh na licu moje sadašnje partnerke nakon sexa kad me iscedi kao limun. E to mi nije jasno kiselo, a slatko. O tome gospoja ne piše ništa.

Foliranti

pre 4 godine

@morskigen
E decko znaci zene treba da zanemare tvoju prosecnost ali ti jako lepo primecujes da li u taj BMW iz price ulaze 'jako zgodne devojke' ili neke obicne. Sto ti ne zanemaris izgled i ne nadjes prosecnu?
Svi biste radije doplatili za lepu nego setali prosecnu, problem jedini je sto nemate pare. A pricate o ljubavi. Znaci i to je laz. Sve je laz. Hteli biste maksimum a ne nudite nista pa gde to ima...

Učio mnogo, izlazio malo

pre 4 godine

Ja ne znam kako je sa vama ljudi, ali meni stres na poslu pravi takav pad libida, da je to uzas. Prosto ne pomisljam danima na seks.

slaba uteha

pre 4 godine

3. kad vas svrbi nešto u uvetu i onda prstom počešete kome je bolje
(dd, 29. februar 2020 17:33)
@
Lepse je uvetu ali ovde je rec o drugoj grani anatomije. Tu svrbi i dalje bez obzira na uvo.

Maja

pre 4 godine

@ mina
To sam i ja primetila. Stalno se spocitava devojkama kako one hoce onih " 10-20 % najpozeljnijih " a ja u svom okruzenju i po iskustvu vidim da je to ono sto je uglavnom osobina prosecnih miskaraca. Verovatno zato sto oni kroz " posedovanje" devojke koja je vise ili manje lepa i pozeljna, sebi dizu ili spustaju cenu. Zato ce retko kad propustiti priliku ako im neka lepsa i pozeljnija od njihove trenutne da znak da hoce sa njima. I bas je ruzno kad primetis to kod svog udvaraca ili trenutnog decka. Ja nikad nisam bila sa nekim ko mi je utesna nagrada jer me nije hteo neki drugi, vec sam uvek bila sa nekim samo kad sam bila jako zagrejana za njega. Momci tako ne rade, budu cesto sa nekom kao prolaznom opcijom, a nadaju se usput da ce se pojaviti " lepsi komad". Odvratno ponasanje. Nisu prosecne zene ni upola opterecene pozeljnoscu muskarca ili finansijama potencijalnih , koliko su prosecni muskarci optereceni time da dobiju pozeljnu lepu devojku.

Cirkus

pre 4 godine

(Morski fen, 3. mart 2020 09:26)
Izvini ko te je to i kada lagao da ce prosecan muskarac bez obzira na svoj izgled i novac moci da ima "partnerku kakvu zeli" ako joj pruza ljubav, toplinu i neznost. Moci ce da ima slicnu sebi i to je sve.
Sad bi siromah i nikakav da lepotici pruza ljubav i toplinu, o boze kako je to slatko i naivno. Prosecna i njena ljubav i toplina ga ipak ne zanimaju, zna on sta valja.
More... bezobrazluk.

no more games

pre 4 godine

"Žena sam i što se mene tiče kao individue, nijedan moj partner nije želeo seks više nego ja. Ne znam da li je važno da napomenem da nisam promiskuitetna, nevinost sam izgubila sa 22, a br partnera nije prešao više od jedne ruke, sada imam 32. Uvek mogu, kada me probude u toku noći, kada su oni dani (iako nekad nije baš prijatno) ali apsolutno osporavam statistiku da muškarac želi više od mene. E sad, jedino moj prvi dečko, delovalo mi je da je vešt sa rukama, ali nije bilo tako, tek kada sam upoznala drugog dečka shvatila sam koliko mu je nepoznata “ženska anatomija”. Ženama treba malo više, da, ali i muškarac mora malo više da istražuje, ako uspe, svaki dogovor može i kod mene. :) Pozdrav
(Leona, 29. februar 2020 16:29)"

Aposlutno se slazem. Ima zena koje mogu i hoce uvek, koje u svemu tome znaju da uzivaju.

Ma daj

pre 4 godine

(Mita, 2. mart 2020 01:57)
Ma nemoj a vama sve jedno kakve su devojke ne jurite za lepim i zgodnim vec moze bilo kakva. Da je tako ne biste bili sami.

Tamara

pre 4 godine

@ betmen u dijaspori
Ok , primetio si to kako je danas poremeceno shvatanje uspesnosti (mafijasi, nelegalne delatnosti, droga, privredni kriminal ) , a sto onda nisi primetio koliko je poremeceno shvatanje zenske lepote- previse sminke, pa cak i silikoni, operacije. Ako to posmatramo kao drustveni fenomen , onda je jasno da ce ti " uspesni " bogati koji se bave nelegalnim delatnostima juriti bas te silikonske izoperisane kreature od devojaka. Oni i jesu jedni drugima par i to je super i tako treba da ostane. Meni samo onda nije jasno kako to da onda prosecni momci koji bi valjda trebalo da gaje normalniji ukus za lepotu od ovih prvih, zavide ovima sto imaju takve devojke. Zato mislim da su muskarci ti koji su vise pobrkali loncice , jer , neko je vec to objasnio, oni sebi i drugim muskarcima deluju uspesno onda kada uspeju da osvoje devojku koju je setao neki sumnjivi bogatas. To im je valjda neki statusni simbol.

Ma da

pre 4 godine

(Бетмен у дијаспори, 4. mart 2020 10:08)
Najprivlacniji partneri u Srbiji su danas nesposobni sin tajkuna i nesposobna manekenka koja se ceo dan lakira. Potpuno je to isto, oni su par. A ostali nek se upare medju sobom a ne da kukaju za ovima ko deca za bombonama.

Primitivci

pre 4 godine

Pazi ovog @betmena.
Znaci sustina, po njemu, seksualne revolucije je da zene shvate da im u velikom gradu niko ne moze brojati partnere pa da daju slobodno.
A nije sustina te revolucije da muskarci prestanu da broje, kada vec toliko zele seks van braka?
Pravi balkanac ne vredi sto je iz dijaspore. Oni ce da nam i dalje broje a mi cemo da hvatamo senke velikog grada i izigravamo postene dok orgijamo. I to je po njemu sustina seksualne revolucije i 21.veka.
Bezi bre...pu,pu,pu...

Hmmmmm

pre 4 godine

@Бетмен у дијаспори.... kao sto su u nasem poremecenom drustvu narko diler i tatin sin lazni predstavnici opravdano pozeljnog uspesnog muskarca, tako je i napucana operisana lepotica lazni predstavnik opravdano pozeljne zdrave i plodne zene. A kotiraju se odlicno i jadni i drugi.

tako nekako

pre 4 godine

a gle ljudi, prepucavate se bzvz, sustina je naci srodnu dusu na kraju krajeva, fizicki izgled i finansisjsko stanje osobe tada gubi svaku poentu, kada se sa nekim poklopis, imate neku skladnu vezu, poklopite se u krevetu, u obavljanju svakodnevnih kucnih poslova, odgovarate jedno drugome u vecini stvari, tada covek moze da kaze da je usao u vezu, a ne ako ste sa nekim iz koristi na primer, uglavnom to budu zene, neko ko im se na primer ne svidja prvo fizicki, ok, zanemarimo to, pa onda se ne svidja njegovo ponasanje, uglavnom takva veza se zasniva na tome da osoba koja vas finansira zahteva od vas da budete ponizni, zahvalni na tome, to je ljudi praznina obicna, osecate se kao da ne vredite nicemu, ili ako ste sa nekom u vezi samo zato sto je prelepa, uglavnom to rade muskarci, prelepa a sve ostalo u vezi uzasno, i on posto poto ostaje u vezi samo zbog njene lepote, to je kazem vam sve isprazno, povrsno, dzabe vam sve kada pogubite sve zivce.. uglavnom, prosecni partneri su na kraju krajeva i oni najbolji, kako muskarci, tako i zene..