9 stvari koje muškarci žele od žena, ali nikada im to neće priznati

Četvrtak, 09.07.2020.

16:16

Izvor: super zena

9 stvari koje muškarci žele od žena, ali nikada im to neæe priznati IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

glume

pre 3 godine

@bole

Nije to zato što postane supruga, već zato što muškarci kod ljubavnica ne primećuju sve mane (ne upoznaju ih tako dobro), jer manje vremena provode sa njima...

Nenad

pre 3 godine

@ bole
Ne druze, nego kad udju u brak zene imaju vise obaveza , a sa vise obaveza tu je i umor, opada strast jer sve je sad transparentno, nema skrivanja ( a skrivanje je jak afrodizijak) . Ih , kad se setim onog perioda kada je bilo tajno, ma sve je prstalo. Poenta price sa ljubavnicama je ta da je sve to iluzija ,jer okolnosti stvaraju tu laznu sliku, jer nije realna u stvarnom zivotu, tek je stvarni realni odnos ( sa svim manama i vrlinama, ogranicenjima, obavezama) istina. Nije da tu neko nesto laze i namerno stvara laznu sliku ali prosto okolnosti zivota ljubavnice i udate zene su potpuno drugacice i zato se ljubavnica kad postane udata zena posle menja. Ljubavnica nema obaveze oko dece, nema obavezu da ti kuva, riba, sprema, brine o tvojim i njenim roditeljima,ona je slobodna.

bole

pre 3 godine

@(Nenad, 9. jul 2020 22:11) - pa ko je napisao da ljubavnicu treba da ženiš?! Nisam baš toliko sveta proputovao da bi mogao da dam globalno mišljenje, ali momci zapamtite: Žena čim se uda izgubi sve ovo što je u textu napisamo i kompletan "mode" za sex. Dok se ne udaju sve mogu, sve vrca, sve je manje više savršeno, sve može... E, a kad se udaju valjda smatraju da su svoj "posao" obavile i onda se gasi sve što je vama valjalo i prijalo kod te osobe... Nakon toga počinje taj isti muškarac da ne valja i onda počinje sa zvocanjem, a onda i sve ostalo (naravno ništa dobro i lepo)... Dakle, dragi moji muškarci zapamtite: devojka koja vam postane supruga u 95% slučajeva u Srbiji nema one osobine koje je imala dok se nije udala, kao da je neka druga osoba. Da ne dužim - u većini slučajeva "garanciju na ženu" imate samo dok vam je devojka ili ljubavnica tj dok ne stupite u brak i tako je sa 95% žena u Srbiji... Toliko...Ko razume, shvatiće...

Vagica

pre 3 godine

Drug mi je pričao, kada je pileo da živi sa devojkom, kako je to živeti sa nekim. Kao, nisi više sam, ne misliš samo o sebi, ne možeš otići negde kada hočeš nego se dogovarati, i za hranu takođe, i blabla... Ne znam kako je živeo do tada, valjda svako i u primarnoj porodici ima obaveze, prava, zadovoljstva i sve ostalo? Dogovoriš se, organizuješ, ponekad kompromis, ne vidim nikakav problem, posebno ne to "zvocanje", nedostatak seksa i ostale bezvezarije. Kako napravite, tako vam i bude. Oboje.

EU Citizen

pre 3 godine

@Marijana
Ali ko vam kaže da nisam, ja sam već neko vreme u porodičnom fazonu, i, iskreno, koliko god da sam u životu bio lud i nije me držalo mesto, dođe čovek u neke godine, već tu oko pola veka, kada to počne da mu prija, a i deca strašno podmlađuju, što je OK, ne da sam i bez njih nešto mentalno i fizički star za svoje kalendarske godine :)) Ja sve što pričam, pričam iz solidnog i raznovrsnog iskustva sa ženskim rodom, gospođo, i proteklog i sadašnjeg :)

Marijana

pre 3 godine

Eu sitizen, mene čudi da već nisi našao savršenu ženu koja ima sve to što si naveo, e sad takva žena možda tebe ne bi htela, možda bi ti nju smorio.

Jelena

pre 3 godine

Ja jedino sto zelim od svoje supruge, jeste da mi s vremena na vreme priusti jedan oral, i to u prvom delu dana jer sam tad najnapaljeniji. Nazalost, ona uvek ima izgovore i kad to uradi, moram da je teram, kao da ide na robiju. Inace mladi smo i novopeceni mladenci. Sta li ce tek biti za 10-20 god.
(Brada)

Savet- spusti se prvo ti, u seksu nema teranja, već želje. Ako si sad počeo sa uslovljavanjem u seksu, a da njoj ne priuštiš isto zadovoljstvo- daleko ćeš stići.
Niko ne odbija zadovoljstvo, dragi muškarci- potrudite se.

mare

pre 3 godine

Muškarci stalno spominju zvocanje žena kao nešto što im jako smeta. Molila bih ako neko od tih muškaraca može da mi opiše ili da definiciju zvocanja. Zvocanje je kada:
(Belladonna, 11. jul 2020 10:14)

Zvocanje je kada žena hoće apsoulutnu kontrolu nad svime i sve mora da bude po njenom, voće mora da stoji na ovoj a ne na onoj strani stola, ako kasniš 10 minuta na ručak moraš da prijaviš jer je strašan zločin zadržati se negde, kisela voda mora da bude baš ova a ne ona druga, i ostale gluposti.

Atropa belladona iliti, narodski, ludaca

pre 3 godine

@Belladona

...kada se udas za profesora sociologije i filozofije u srednjoj, a onda mu drzis govor o tome kako i ti hoces da letujes u Spaniji i nosis ne znam kakve cipele...kada se udas za coveka koji nije majstor, kao komsija, a onda mu drzis besedu zasto on nista ne ume da popravlja kao komsija...kada mu prepricavas kako si provela dan na poslu, pa ova rekla ono, ona rekla ovo...a sve pocne sa ogovaranjama drugarica u osnovnoj i pricama o momku u srednjoj, kako je duhovit, sladak, a onda kako ne znas sta si videla u njemu.Iskreno, 90% stvari koje izgovaras.

Anselmo Kenterberijski

pre 3 godine

@sunshine

Zajedno ste jer imate decu, finasijske interese i dobar seks, pa u cemu se razilazite, u shvatanju prirode univerzalija, on je nominalista, ti realista???

Chitty Chitty Bang Bang

pre 3 godine

Muškarci stalno spominju zvocanje žena kao nešto što im jako smeta. Molila bih ako neko od tih muškaraca može da mi opiše ili da definiciju zvocanja. Zvocanje je kada:
(Belladonna, 11. jul 2020 10:14)

...ne dopuštate da sami rastemo, i da kao rezultat tog rasta dođemo do najbolje odluke.

Ceo svet nas stalno gazi, kritikuje i stavlja pod ogroman pritisak. Treba nam neko ko će da nam bude pokretač i podrška, a ne još jedna osoba koja će samo da tera po svom, da nam govori koliko grešimo i da nam svaki neuspeh nabija na nos.

Je l sada jasnije?

Haha

pre 3 godine

Šta bude sa onima koji naprave decu sa nekim ružnim i groznim ženama? Slučajno ili namerno, pa moraju ostati u braku i švalerisati se? Kako je vama?
(Liota, 11. jul 2020 07:06)
A vi ste svi lepi, zgodni i seksualno privlacni...takvi se "ruznim i groznim" zenama ne bave ni slucajno.

normalan covek

pre 3 godine

Ja odavno nisam video zdravorazumniji komentar od ovog sto je napisao EU Citizen a vi nalupaste minuse coveku...pokazatelj gde mi zivimo

Burazeru svaka ti je ko u Njegosa, svaka cast

hm

pre 3 godine

Najvažniji razlog ženidbe velike većine muškaraca koje poznajem su deca. Gde vi to živite kad smatrate da muškarci, pored toliko radodajki, ne mogu doći do seksa ako ne stupe u brak?
(borivoje, 10. jul 2020 19:09)
Pa eto citam komentare na ovom sajtu gde masa njih godinama ne moze doci do seksa ili ga nikada nisu imali a i svi njihovi drugovi kako kazu ;-).
Znaci lazu? Ili su totalni nesposobnjakovici i luzeri? Vi im recite.
Uzgred, vecinom se zenite zbog dece treba vam inkubator, bas lepo i zene tako imaju svoju racunicu. Sve je to ok, samo bez uzajamnog optuzivanja za nedostarak ideala.

Belladonna

pre 3 godine

Muškarci stalno spominju zvocanje žena kao nešto što im jako smeta. Molila bih ako neko od tih muškaraca može da mi opiše ili da definiciju zvocanja. Zvocanje je kada:

Liota

pre 3 godine

Šta bude sa onima koji naprave decu sa nekim ružnim i groznim ženama? Slučajno ili namerno, pa moraju ostati u braku i švalerisati se? Kako je vama? Znam da vas ima mnogo i takav život je za mene noćna mora, bojim se da ne završim kao takvi.

borivoje

pre 3 godine

@hm

Najvažniji razlog ženidbe velike većine muškaraca koje poznajem su deca. Gde vi to živite kad smatrate da muškarci, pored toliko radodajki, ne mogu doći do seksa ako ne stupe u brak?

D.

pre 3 godine

Dvoje trebaju graditi odnos kao dva prijatelja pre svega. Da li cete prijatelja vredjati ako vam se ne svidja njegova odluka i da li cete prelaziti preko toga ako vas on vredja? U redu je pokazati nezadovoljstvo ali birati reci, postovanje je vazno. Ne sputavati partnera, ako se bas ne slazete, sedite i razgovarajte smireno kao sa kolegom sa posla, ne kopati drugome oci. Ako se tukao i svadjao sa bracom, sestrama kao dete, pa tako navikao, objasnite mu da mu niste ni brat ni sestra, ali opet bez vredjanja njegove porodice, i da vas ne gleda tako.

hm

pre 3 godine

Zvocanje je samo znak da bezite od svog dela porodicnih obaveza. Nista drugo. E sad vi biste da eskivirate a da vam se ne prigovori, nema toga.
Porodica nije obavezna i nije za one koji nece obaveze, dakle ako hocete slobodu da radite sta hocete ili ne radite nista ostanite sami.
A zasto ne ostanu sami, pa uglavnom zato sto nisu sposobni da dodju do seksa, zena ce da im da bar ponekad. To je cela filozofija.

Kily Gonzales

pre 3 godine

Pored svih obaveza jos da mu se divim i da ga podrzavam, a on mene sputava na svakom koraku i jos da izgaram od strasti za njim. Muskarci nikako da izadju iz bajki. Zene su vec davno van. Probudite se, il nazad kod mame.
(Fikefik, 09. jul 2020 23:24)

Jaki muškarci ne bave se sputavanjem žena, a jaku ženu niko ne može da sputa.
Biće da ste u vezi/braku sa slabićem, a i da sami niste mnogo bolji.

Mitar

pre 3 godine

podela posla, da.
Mala deca su vise vezana za majku, to je bioloski. Odrastanjem se to menja,.dakle cekajte. Ja se igram sa njima, al vecinu osyalih stvari radi ona.

Seks je jako bitan, mora se imati vremena za to. I bez ustrucavanjaz stida i slicnih gluposti jer to ubija uzitak.

Klopa mi je nebitna - deci neka skuva, ja se smalazim. Bitno mi je da znam dal nesto ima ili nema, pa da kupim na putu do kuce (i njoi,.ako treba).

Finansije su zajednicke, al priznajem da bih se lose osecao da ona zarađuje viae od mene. Uglavnom ja placam sve obaveze i sl.

b

pre 3 godine

Da ne bude kilava...samo kuka nesto... Jao oprala sam sudove kuku, jao oprala sam ves kuku, jao skuvala sam rucak jao...ko da kopala i orala ceo dan... ima sudomasinu, ves masinu i ravnu plocu... Nije da lozi smederevac i cepa drva, pere na ruke itd...operem i ja pa ne kukam

EU Citizen

pre 3 godine

Želim, i to i dobijam, da ne smara i ne zvoca, radi ono što je biološki ženski posao u porodici, dakle brine se o deci (ja imam dovoljno novca da platim pomoć u kući i nikad nisam tražio da mi žena bude služavka i kuvarica, kad se nikom ne kuva, naruči se klopa ili ode u restoran, a i inače, pošto sam gurman, ja kuvam bolje od svih devojala i žena sa kojima sam bio :)) ), ponaša pristojno, lepo i normalno i shvata da je za neke stvari moja reč poslednja, mada ću se sa njom uvek posavetovati (ali za neke druge, na prvom mestu sve što ima veze sa decom je i njena). Zauzvrat ima finansijsku sigurnost za porodicu i sebe udobnost i bezbrižnost, mada ja ne volim sponzoruše i luzerke, i skoro sve devojke i žene sa kojima sam bio su bile uspešne, ali zadatak je muškarca da stvori i da se pobrine i ko to ne ume, nije za porodicu, dobar seks, normalnu i pametnu priču ili savet, povremeno, kad imam volje i energije, odličnu domaću hranu, :) i prilično zanimljiv život i muškarca koji vodi računa o sebi i svemu ostalom i ima život pod apsolutnom kontrolom a ne obrnuto pored sebe. Kojoj to nije dosta, i koja bi da se takmiči sa mnom, umesto da bude ženstvena i slatka, zvoca, sedi na grbači i smara, ta neka potraži nekog luzera ili nađe neke mace, to nije za mene :)) I još nešto: apsolutni ključ uspešnog izbora je porodica, zato sam u ozbiljnim vezama uvek hteo da upoznam roditelje, ako je to normalna i prijatna familija gde su uloge polova normalne i tradicionalne, atmosfera opuštena ali se zna neki red, to je verovatno dobra žena za nešto ozbiljnije. Ako potiče iz rasturene familije, iz nižih društvenih klasa bez kriterijuma, od nekih kvaziumetnika, hipika, pretencioznih i polusuludih pseudointelektulaca sa teorijama o nefunkcionalnom ultraliberaonom vaspitanju koje je proizvelo sadašnje milenijalske i zumerske degenerike, diži ruke što pre, od toga treba samo bežati...

Comi

pre 3 godine

Kad zasluže divljenje i poštovanje, onda će ga i dobiti. A pritom većina mušakraca će da se ponaša onoliko loše koliko im žena dozvoli.

Fire walk with me

pre 3 godine

Meni kao muškarcu nikad nije bilo teško da skuvam ručak, operem veš, očistim kuću, sve se to lako uči, još ako se ima volja, još bolje. Neće niko da poštuje čoveka koji samo nešto očekuje a ništa neće da uradi. Većina u Srbiji je vaspitana da čeka da žena uradi i da kaže to je ženski posao. Ima se vremena za sve ako niste lenji. A onda se dobija poštovanje, još ako ste sa ženom drug kao ja, onda je još bolje i gledaju se i utakmice, pije se, pali se vutra, ide se u kafanu, na exit, žurke, gledaju se filmovi i naravno ide se na posao. Ako neko nešto čeka i očekuje nikad ništa neće da dočeka.

M

pre 3 godine

Dobro što sam pročitala ove komentare, hvala svima na iskrenosti. U našoj vezi od dve godine sve je bilo dobro do pre 2-3 meseca: radila sam (spontano) sve što ovde piše. Sad mu sve smeta, ispade još da ga manipulišem, kao prevarila sam ga da nemam zdravstvene probleme (koje i nemam), eto udaljili smo se, misli da treba oboje da nađemo drugog... I kako je do toga došlo?? Ja mislim da je nezreo i da ne ceni dovoljno ono što smo izgradili, još pride da ga izbaci iz koloseka neki realan problem u životu, bilo koje nesavršenstvo. A život je pun problema i nepredviđenih situacija.

billy_the_cat

pre 3 godine

Ove što pišu nazad kod mame i sl gluposti- zbog vas takvih sve je u raspadu i zbog likova koji misle da. žena mora sve sama. Isti ste. Gospodo kompromis, niko nije najbitniji u vezi, ravnopravni smo.

Deks

pre 3 godine

@Nenad
Koje to obaveze, molim te, ima udata žena više od neudate/razvedene? Da služi mužu? Znači, brate, ti tražiš sluškinju kojoj ništa nije teško a tebi je sve teško? Gde je tu smisao?

Fikefik

pre 3 godine

@da da
Sjajan komentar. Pored svih obaveza jos da mu se divim i da ga podrzavam, a on mene sputava na svakom koraku i jos da izgaram od strasti za njim. Muskarci nikako da izadju iz bajki. Zene su vec davno van. Probudite se, il nazad kod mame.

Nenad

pre 3 godine

@ bole
Hahha, kako si ti u zabludi. To ti kaze jedan koji se razveo zbog druge zene koja je jedno vreme bila ljubavnica, pa posle razvoda poslala mi i zena. Vec nakon godinu dana nije vise bila ni nalik na onu od pre. Prosto obaveze, manjak strasti jer vise sex nije " zabranjeno voce" , zvocanje ( koje nije postojalo dok je bila samo ljubavnica) , veruj da sam poceo da zalim sto sam se uopste razvodio od prve zene. A mislio sam za ljubavnicu da je zena laf,da sve moze, da joj nista nije tesko, da ne zvoca, kad ono - cvrc. Nije naravno to sve do nje ( verovatno 50:50 moje i njene krivice ) , imam ja dosta mana, a udata zena milion obaveza koje ljubavnica nema, narocito ako je slobodna zena ( neudata ili razvedena) . Budite malo posteni , bar sami prema sebi ako nista drugo.

sunshine

pre 3 godine

Kako da ne, sve ove stvari sam radila na početku zajednickog života, onda kad mi je nekoliko puta pokazao da me ne postuje, da ne ceni moj trud, a daleko bilo da mi uzvrati makar malo, shvatila sam da ipak nije vredno daljeg ulaganja. Zajedno smo jer imamo decu i zajedničke finansijske interese, seks nam je dobar i to je to, ako se dvije nisu pronašli u tom smislu da jedno drugome vole da cine, džaba sve ove stavke koje ste stavili ovde u tekstu.

genoveva

pre 3 godine

Ne sporim, ali skoro ceo spisak čine univerzalne ljudske vrednosti, koje jednako žele i žene. Koliko smo svi, kao ljudska bića, spremni da se prema ovim tačkama ponašamo jedni prema drugima?

da da

pre 3 godine

@Ja: Gospodjo, resavajte to na vreme da ne biste bili robinja do kraja zivota, i to ste samoj sebi napravili. Tako sam ja bila budala ali sam se opametila, evo muz je malopre dosao s posla i pita sta ima da se jede - ima ono sto sam spremis. Sama sam sa blizancima ceo dan i nemam nameru da mu spremam veceru, kicma mi je otpala pored dve bebe. Nije se bunio nego je uzeo i sam spremio. A jel znate zasto? Pa zato sto mu je alternativa da se bavi sa dve vristece bebe dok ja spremam veceru. Ne mogu sve sama da radim i necu. Ako sve sama radim, koji ce mi djavo muz onda?! Inace je dobar covek i stvarno se trudi. Valjda smo mi par, zajedno radimo stvari a ne da sam ja sluzavka. Neko Vam je lepo napisao - lose ste se udali a jos gore postavili u toj situaciji. Zene same sebi napakuju obaveze i ne traze pomoc da slucajno ne bi rekle NECU, jer onda su proglasene za feministkinje, lose majke, sebicne i sve ostalo sto im se pripise a one poveruju. Zena na Balkanu slucajno ne sme da se pobuni i pokaze stav i misljenje jer se odmah smatra ovim sto sam navela. Garantujem da ce pola komentatora da misli da sam neka vestica, feministkinja a sustina je - samo nisam budala i necu da budem nicija sluzavka.

Brada

pre 3 godine

Ja jedino sto zelim od svoje supruge, jeste da mi s vremena na vreme priusti jedan oral, i to u prvom delu dana jer sam tad najnapaljeniji. Nazalost, ona uvek ima izgovore i kad to uradi, moram da je teram, kao da ide na robiju. Inace mladi smo i novopeceni mladenci. Sta li ce tek biti za 10-20 god.

Milan

pre 3 godine

Nista od ovoga,samo da ne zvoca,gundja,zanoveta,da nema podmukle i zle komentare,da bude spremna na kompromis,da ne histerise ,ukratko da bude normalna odrasla zrela osoba

Žena

pre 3 godine

Ja sve to već radim svom dragom i on me obožava. Iskreno, mora se muškarac poštivati i uvažavati, prihvatati sa manama koje ima. I svima bude bolje onda.

key and peele

pre 3 godine

da manje prica a pogotovo da manje ocekuje od mene da pricam i da ne koristi jesi li siguran i ako ti tako kazes. naravno, da ne manipulise kolicinom seksa. i malo da je zanimljiva a ne dosadnjakusa koja ni pricicu ne zna da isprica. za resto se mozemo snaci zajedno.

bole

pre 3 godine

"Ljudi, ovo možda može da prodje u nekoj bajci, pustom rajskom ostrvu, ali...kad se čovek iz snova vrati u surovu realnost - ceo spisak pada u vodu. Ne znaš na koju ćeš pre stranu : deca, kuća, posao, veš, šta skuvati za sutra, obići stare roditelje...ma bre, zaposlenim udatim ženama sa decom malo je 24h dnevno. Još i da titraju svojim jačim polovinama, ma da, kako da ne!?"
(Ja, 9. jul 2020 18:37)

Ima dve varijante za takve: Ili je vaš muž već kod ljubavnice ili će tek da ode... Ona (ljubavnica) sve to isto sto je nekima "nemoguće" može da postigne i pride da mu pruži to što mu kod kuće nedostaje... Mnoge pored ljubavnika prethodno "namire" i sopstvenog muža/partnera...
Zato osvestite se što pre dok ne bude kasno...

ajdukstanko

pre 3 godine

Ja, 09. jul 2020 18:37)


Haaha, nije napisano u stilu neke feministkinje i odma nije po volji!? Evo ja kao muskarac koji je 12g u braku a imam 38g, kazem da je ovo sve tacno sem gledanja sporta samnom, jer to od 100 mozda 2. Dodao bih samo jos i tolerantnost, jer niko nije savrsen. A to da zene rade sve same u kuci je cista laz, nisu ovo vise 70e, 80e kad je bilo patrijahalno vaspitavanje, sad je sve 50-50. Budimo realni.

Ja

pre 3 godine

Ljudi, ovo možda može da prodje u nekoj bajci, pustom rajskom ostrvu, ali...kad se čovek iz snova vrati u surovu realnost - ceo spisak pada u vodu. Ne znaš na koju ćeš pre stranu : deca, kuća, posao, veš, šta skuvati za sutra, obići stare roditelje...ma bre, zaposlenim udatim ženama sa decom malo je 24h dnevno. Još i da titraju svojim jačim polovinama, ma da, kako da ne!?

ajdukstanko

pre 3 godine

Ja, 09. jul 2020 18:37)


Haaha, nije napisano u stilu neke feministkinje i odma nije po volji!? Evo ja kao muskarac koji je 12g u braku a imam 38g, kazem da je ovo sve tacno sem gledanja sporta samnom, jer to od 100 mozda 2. Dodao bih samo jos i tolerantnost, jer niko nije savrsen. A to da zene rade sve same u kuci je cista laz, nisu ovo vise 70e, 80e kad je bilo patrijahalno vaspitavanje, sad je sve 50-50. Budimo realni.

Nenad

pre 3 godine

@ bole
Hahha, kako si ti u zabludi. To ti kaze jedan koji se razveo zbog druge zene koja je jedno vreme bila ljubavnica, pa posle razvoda poslala mi i zena. Vec nakon godinu dana nije vise bila ni nalik na onu od pre. Prosto obaveze, manjak strasti jer vise sex nije " zabranjeno voce" , zvocanje ( koje nije postojalo dok je bila samo ljubavnica) , veruj da sam poceo da zalim sto sam se uopste razvodio od prve zene. A mislio sam za ljubavnicu da je zena laf,da sve moze, da joj nista nije tesko, da ne zvoca, kad ono - cvrc. Nije naravno to sve do nje ( verovatno 50:50 moje i njene krivice ) , imam ja dosta mana, a udata zena milion obaveza koje ljubavnica nema, narocito ako je slobodna zena ( neudata ili razvedena) . Budite malo posteni , bar sami prema sebi ako nista drugo.

bole

pre 3 godine

"Ljudi, ovo možda može da prodje u nekoj bajci, pustom rajskom ostrvu, ali...kad se čovek iz snova vrati u surovu realnost - ceo spisak pada u vodu. Ne znaš na koju ćeš pre stranu : deca, kuća, posao, veš, šta skuvati za sutra, obići stare roditelje...ma bre, zaposlenim udatim ženama sa decom malo je 24h dnevno. Još i da titraju svojim jačim polovinama, ma da, kako da ne!?"
(Ja, 9. jul 2020 18:37)

Ima dve varijante za takve: Ili je vaš muž već kod ljubavnice ili će tek da ode... Ona (ljubavnica) sve to isto sto je nekima "nemoguće" može da postigne i pride da mu pruži to što mu kod kuće nedostaje... Mnoge pored ljubavnika prethodno "namire" i sopstvenog muža/partnera...
Zato osvestite se što pre dok ne bude kasno...

Milan

pre 3 godine

Nista od ovoga,samo da ne zvoca,gundja,zanoveta,da nema podmukle i zle komentare,da bude spremna na kompromis,da ne histerise ,ukratko da bude normalna odrasla zrela osoba

da da

pre 3 godine

@Ja: Gospodjo, resavajte to na vreme da ne biste bili robinja do kraja zivota, i to ste samoj sebi napravili. Tako sam ja bila budala ali sam se opametila, evo muz je malopre dosao s posla i pita sta ima da se jede - ima ono sto sam spremis. Sama sam sa blizancima ceo dan i nemam nameru da mu spremam veceru, kicma mi je otpala pored dve bebe. Nije se bunio nego je uzeo i sam spremio. A jel znate zasto? Pa zato sto mu je alternativa da se bavi sa dve vristece bebe dok ja spremam veceru. Ne mogu sve sama da radim i necu. Ako sve sama radim, koji ce mi djavo muz onda?! Inace je dobar covek i stvarno se trudi. Valjda smo mi par, zajedno radimo stvari a ne da sam ja sluzavka. Neko Vam je lepo napisao - lose ste se udali a jos gore postavili u toj situaciji. Zene same sebi napakuju obaveze i ne traze pomoc da slucajno ne bi rekle NECU, jer onda su proglasene za feministkinje, lose majke, sebicne i sve ostalo sto im se pripise a one poveruju. Zena na Balkanu slucajno ne sme da se pobuni i pokaze stav i misljenje jer se odmah smatra ovim sto sam navela. Garantujem da ce pola komentatora da misli da sam neka vestica, feministkinja a sustina je - samo nisam budala i necu da budem nicija sluzavka.

genoveva

pre 3 godine

Ne sporim, ali skoro ceo spisak čine univerzalne ljudske vrednosti, koje jednako žele i žene. Koliko smo svi, kao ljudska bića, spremni da se prema ovim tačkama ponašamo jedni prema drugima?

Brada

pre 3 godine

Ja jedino sto zelim od svoje supruge, jeste da mi s vremena na vreme priusti jedan oral, i to u prvom delu dana jer sam tad najnapaljeniji. Nazalost, ona uvek ima izgovore i kad to uradi, moram da je teram, kao da ide na robiju. Inace mladi smo i novopeceni mladenci. Sta li ce tek biti za 10-20 god.

Ja

pre 3 godine

Ljudi, ovo možda može da prodje u nekoj bajci, pustom rajskom ostrvu, ali...kad se čovek iz snova vrati u surovu realnost - ceo spisak pada u vodu. Ne znaš na koju ćeš pre stranu : deca, kuća, posao, veš, šta skuvati za sutra, obići stare roditelje...ma bre, zaposlenim udatim ženama sa decom malo je 24h dnevno. Još i da titraju svojim jačim polovinama, ma da, kako da ne!?

sunshine

pre 3 godine

Kako da ne, sve ove stvari sam radila na početku zajednickog života, onda kad mi je nekoliko puta pokazao da me ne postuje, da ne ceni moj trud, a daleko bilo da mi uzvrati makar malo, shvatila sam da ipak nije vredno daljeg ulaganja. Zajedno smo jer imamo decu i zajedničke finansijske interese, seks nam je dobar i to je to, ako se dvije nisu pronašli u tom smislu da jedno drugome vole da cine, džaba sve ove stavke koje ste stavili ovde u tekstu.

Fikefik

pre 3 godine

@da da
Sjajan komentar. Pored svih obaveza jos da mu se divim i da ga podrzavam, a on mene sputava na svakom koraku i jos da izgaram od strasti za njim. Muskarci nikako da izadju iz bajki. Zene su vec davno van. Probudite se, il nazad kod mame.

key and peele

pre 3 godine

da manje prica a pogotovo da manje ocekuje od mene da pricam i da ne koristi jesi li siguran i ako ti tako kazes. naravno, da ne manipulise kolicinom seksa. i malo da je zanimljiva a ne dosadnjakusa koja ni pricicu ne zna da isprica. za resto se mozemo snaci zajedno.

Žena

pre 3 godine

Ja sve to već radim svom dragom i on me obožava. Iskreno, mora se muškarac poštivati i uvažavati, prihvatati sa manama koje ima. I svima bude bolje onda.

hm

pre 3 godine

Zvocanje je samo znak da bezite od svog dela porodicnih obaveza. Nista drugo. E sad vi biste da eskivirate a da vam se ne prigovori, nema toga.
Porodica nije obavezna i nije za one koji nece obaveze, dakle ako hocete slobodu da radite sta hocete ili ne radite nista ostanite sami.
A zasto ne ostanu sami, pa uglavnom zato sto nisu sposobni da dodju do seksa, zena ce da im da bar ponekad. To je cela filozofija.

Kily Gonzales

pre 3 godine

Pored svih obaveza jos da mu se divim i da ga podrzavam, a on mene sputava na svakom koraku i jos da izgaram od strasti za njim. Muskarci nikako da izadju iz bajki. Zene su vec davno van. Probudite se, il nazad kod mame.
(Fikefik, 09. jul 2020 23:24)

Jaki muškarci ne bave se sputavanjem žena, a jaku ženu niko ne može da sputa.
Biće da ste u vezi/braku sa slabićem, a i da sami niste mnogo bolji.

Fire walk with me

pre 3 godine

Meni kao muškarcu nikad nije bilo teško da skuvam ručak, operem veš, očistim kuću, sve se to lako uči, još ako se ima volja, još bolje. Neće niko da poštuje čoveka koji samo nešto očekuje a ništa neće da uradi. Većina u Srbiji je vaspitana da čeka da žena uradi i da kaže to je ženski posao. Ima se vremena za sve ako niste lenji. A onda se dobija poštovanje, još ako ste sa ženom drug kao ja, onda je još bolje i gledaju se i utakmice, pije se, pali se vutra, ide se u kafanu, na exit, žurke, gledaju se filmovi i naravno ide se na posao. Ako neko nešto čeka i očekuje nikad ništa neće da dočeka.

hm

pre 3 godine

Najvažniji razlog ženidbe velike većine muškaraca koje poznajem su deca. Gde vi to živite kad smatrate da muškarci, pored toliko radodajki, ne mogu doći do seksa ako ne stupe u brak?
(borivoje, 10. jul 2020 19:09)
Pa eto citam komentare na ovom sajtu gde masa njih godinama ne moze doci do seksa ili ga nikada nisu imali a i svi njihovi drugovi kako kazu ;-).
Znaci lazu? Ili su totalni nesposobnjakovici i luzeri? Vi im recite.
Uzgred, vecinom se zenite zbog dece treba vam inkubator, bas lepo i zene tako imaju svoju racunicu. Sve je to ok, samo bez uzajamnog optuzivanja za nedostarak ideala.

D.

pre 3 godine

Dvoje trebaju graditi odnos kao dva prijatelja pre svega. Da li cete prijatelja vredjati ako vam se ne svidja njegova odluka i da li cete prelaziti preko toga ako vas on vredja? U redu je pokazati nezadovoljstvo ali birati reci, postovanje je vazno. Ne sputavati partnera, ako se bas ne slazete, sedite i razgovarajte smireno kao sa kolegom sa posla, ne kopati drugome oci. Ako se tukao i svadjao sa bracom, sestrama kao dete, pa tako navikao, objasnite mu da mu niste ni brat ni sestra, ali opet bez vredjanja njegove porodice, i da vas ne gleda tako.

Deks

pre 3 godine

@Nenad
Koje to obaveze, molim te, ima udata žena više od neudate/razvedene? Da služi mužu? Znači, brate, ti tražiš sluškinju kojoj ništa nije teško a tebi je sve teško? Gde je tu smisao?

M

pre 3 godine

Dobro što sam pročitala ove komentare, hvala svima na iskrenosti. U našoj vezi od dve godine sve je bilo dobro do pre 2-3 meseca: radila sam (spontano) sve što ovde piše. Sad mu sve smeta, ispade još da ga manipulišem, kao prevarila sam ga da nemam zdravstvene probleme (koje i nemam), eto udaljili smo se, misli da treba oboje da nađemo drugog... I kako je do toga došlo?? Ja mislim da je nezreo i da ne ceni dovoljno ono što smo izgradili, još pride da ga izbaci iz koloseka neki realan problem u životu, bilo koje nesavršenstvo. A život je pun problema i nepredviđenih situacija.

Comi

pre 3 godine

Kad zasluže divljenje i poštovanje, onda će ga i dobiti. A pritom većina mušakraca će da se ponaša onoliko loše koliko im žena dozvoli.

EU Citizen

pre 3 godine

Želim, i to i dobijam, da ne smara i ne zvoca, radi ono što je biološki ženski posao u porodici, dakle brine se o deci (ja imam dovoljno novca da platim pomoć u kući i nikad nisam tražio da mi žena bude služavka i kuvarica, kad se nikom ne kuva, naruči se klopa ili ode u restoran, a i inače, pošto sam gurman, ja kuvam bolje od svih devojala i žena sa kojima sam bio :)) ), ponaša pristojno, lepo i normalno i shvata da je za neke stvari moja reč poslednja, mada ću se sa njom uvek posavetovati (ali za neke druge, na prvom mestu sve što ima veze sa decom je i njena). Zauzvrat ima finansijsku sigurnost za porodicu i sebe udobnost i bezbrižnost, mada ja ne volim sponzoruše i luzerke, i skoro sve devojke i žene sa kojima sam bio su bile uspešne, ali zadatak je muškarca da stvori i da se pobrine i ko to ne ume, nije za porodicu, dobar seks, normalnu i pametnu priču ili savet, povremeno, kad imam volje i energije, odličnu domaću hranu, :) i prilično zanimljiv život i muškarca koji vodi računa o sebi i svemu ostalom i ima život pod apsolutnom kontrolom a ne obrnuto pored sebe. Kojoj to nije dosta, i koja bi da se takmiči sa mnom, umesto da bude ženstvena i slatka, zvoca, sedi na grbači i smara, ta neka potraži nekog luzera ili nađe neke mace, to nije za mene :)) I još nešto: apsolutni ključ uspešnog izbora je porodica, zato sam u ozbiljnim vezama uvek hteo da upoznam roditelje, ako je to normalna i prijatna familija gde su uloge polova normalne i tradicionalne, atmosfera opuštena ali se zna neki red, to je verovatno dobra žena za nešto ozbiljnije. Ako potiče iz rasturene familije, iz nižih društvenih klasa bez kriterijuma, od nekih kvaziumetnika, hipika, pretencioznih i polusuludih pseudointelektulaca sa teorijama o nefunkcionalnom ultraliberaonom vaspitanju koje je proizvelo sadašnje milenijalske i zumerske degenerike, diži ruke što pre, od toga treba samo bežati...

Haha

pre 3 godine

Šta bude sa onima koji naprave decu sa nekim ružnim i groznim ženama? Slučajno ili namerno, pa moraju ostati u braku i švalerisati se? Kako je vama?
(Liota, 11. jul 2020 07:06)
A vi ste svi lepi, zgodni i seksualno privlacni...takvi se "ruznim i groznim" zenama ne bave ni slucajno.

borivoje

pre 3 godine

@hm

Najvažniji razlog ženidbe velike većine muškaraca koje poznajem su deca. Gde vi to živite kad smatrate da muškarci, pored toliko radodajki, ne mogu doći do seksa ako ne stupe u brak?

Belladonna

pre 3 godine

Muškarci stalno spominju zvocanje žena kao nešto što im jako smeta. Molila bih ako neko od tih muškaraca može da mi opiše ili da definiciju zvocanja. Zvocanje je kada:

Anselmo Kenterberijski

pre 3 godine

@sunshine

Zajedno ste jer imate decu, finasijske interese i dobar seks, pa u cemu se razilazite, u shvatanju prirode univerzalija, on je nominalista, ti realista???

Jelena

pre 3 godine

Ja jedino sto zelim od svoje supruge, jeste da mi s vremena na vreme priusti jedan oral, i to u prvom delu dana jer sam tad najnapaljeniji. Nazalost, ona uvek ima izgovore i kad to uradi, moram da je teram, kao da ide na robiju. Inace mladi smo i novopeceni mladenci. Sta li ce tek biti za 10-20 god.
(Brada)

Savet- spusti se prvo ti, u seksu nema teranja, već želje. Ako si sad počeo sa uslovljavanjem u seksu, a da njoj ne priuštiš isto zadovoljstvo- daleko ćeš stići.
Niko ne odbija zadovoljstvo, dragi muškarci- potrudite se.

Vagica

pre 3 godine

Drug mi je pričao, kada je pileo da živi sa devojkom, kako je to živeti sa nekim. Kao, nisi više sam, ne misliš samo o sebi, ne možeš otići negde kada hočeš nego se dogovarati, i za hranu takođe, i blabla... Ne znam kako je živeo do tada, valjda svako i u primarnoj porodici ima obaveze, prava, zadovoljstva i sve ostalo? Dogovoriš se, organizuješ, ponekad kompromis, ne vidim nikakav problem, posebno ne to "zvocanje", nedostatak seksa i ostale bezvezarije. Kako napravite, tako vam i bude. Oboje.

billy_the_cat

pre 3 godine

Ove što pišu nazad kod mame i sl gluposti- zbog vas takvih sve je u raspadu i zbog likova koji misle da. žena mora sve sama. Isti ste. Gospodo kompromis, niko nije najbitniji u vezi, ravnopravni smo.

b

pre 3 godine

Da ne bude kilava...samo kuka nesto... Jao oprala sam sudove kuku, jao oprala sam ves kuku, jao skuvala sam rucak jao...ko da kopala i orala ceo dan... ima sudomasinu, ves masinu i ravnu plocu... Nije da lozi smederevac i cepa drva, pere na ruke itd...operem i ja pa ne kukam

Atropa belladona iliti, narodski, ludaca

pre 3 godine

@Belladona

...kada se udas za profesora sociologije i filozofije u srednjoj, a onda mu drzis govor o tome kako i ti hoces da letujes u Spaniji i nosis ne znam kakve cipele...kada se udas za coveka koji nije majstor, kao komsija, a onda mu drzis besedu zasto on nista ne ume da popravlja kao komsija...kada mu prepricavas kako si provela dan na poslu, pa ova rekla ono, ona rekla ovo...a sve pocne sa ogovaranjama drugarica u osnovnoj i pricama o momku u srednjoj, kako je duhovit, sladak, a onda kako ne znas sta si videla u njemu.Iskreno, 90% stvari koje izgovaras.

Chitty Chitty Bang Bang

pre 3 godine

Muškarci stalno spominju zvocanje žena kao nešto što im jako smeta. Molila bih ako neko od tih muškaraca može da mi opiše ili da definiciju zvocanja. Zvocanje je kada:
(Belladonna, 11. jul 2020 10:14)

...ne dopuštate da sami rastemo, i da kao rezultat tog rasta dođemo do najbolje odluke.

Ceo svet nas stalno gazi, kritikuje i stavlja pod ogroman pritisak. Treba nam neko ko će da nam bude pokretač i podrška, a ne još jedna osoba koja će samo da tera po svom, da nam govori koliko grešimo i da nam svaki neuspeh nabija na nos.

Je l sada jasnije?

Marijana

pre 3 godine

Eu sitizen, mene čudi da već nisi našao savršenu ženu koja ima sve to što si naveo, e sad takva žena možda tebe ne bi htela, možda bi ti nju smorio.

Nenad

pre 3 godine

@ bole
Ne druze, nego kad udju u brak zene imaju vise obaveza , a sa vise obaveza tu je i umor, opada strast jer sve je sad transparentno, nema skrivanja ( a skrivanje je jak afrodizijak) . Ih , kad se setim onog perioda kada je bilo tajno, ma sve je prstalo. Poenta price sa ljubavnicama je ta da je sve to iluzija ,jer okolnosti stvaraju tu laznu sliku, jer nije realna u stvarnom zivotu, tek je stvarni realni odnos ( sa svim manama i vrlinama, ogranicenjima, obavezama) istina. Nije da tu neko nesto laze i namerno stvara laznu sliku ali prosto okolnosti zivota ljubavnice i udate zene su potpuno drugacice i zato se ljubavnica kad postane udata zena posle menja. Ljubavnica nema obaveze oko dece, nema obavezu da ti kuva, riba, sprema, brine o tvojim i njenim roditeljima,ona je slobodna.

Mitar

pre 3 godine

podela posla, da.
Mala deca su vise vezana za majku, to je bioloski. Odrastanjem se to menja,.dakle cekajte. Ja se igram sa njima, al vecinu osyalih stvari radi ona.

Seks je jako bitan, mora se imati vremena za to. I bez ustrucavanjaz stida i slicnih gluposti jer to ubija uzitak.

Klopa mi je nebitna - deci neka skuva, ja se smalazim. Bitno mi je da znam dal nesto ima ili nema, pa da kupim na putu do kuce (i njoi,.ako treba).

Finansije su zajednicke, al priznajem da bih se lose osecao da ona zarađuje viae od mene. Uglavnom ja placam sve obaveze i sl.

mare

pre 3 godine

Muškarci stalno spominju zvocanje žena kao nešto što im jako smeta. Molila bih ako neko od tih muškaraca može da mi opiše ili da definiciju zvocanja. Zvocanje je kada:
(Belladonna, 11. jul 2020 10:14)

Zvocanje je kada žena hoće apsoulutnu kontrolu nad svime i sve mora da bude po njenom, voće mora da stoji na ovoj a ne na onoj strani stola, ako kasniš 10 minuta na ručak moraš da prijaviš jer je strašan zločin zadržati se negde, kisela voda mora da bude baš ova a ne ona druga, i ostale gluposti.

normalan covek

pre 3 godine

Ja odavno nisam video zdravorazumniji komentar od ovog sto je napisao EU Citizen a vi nalupaste minuse coveku...pokazatelj gde mi zivimo

Burazeru svaka ti je ko u Njegosa, svaka cast

Liota

pre 3 godine

Šta bude sa onima koji naprave decu sa nekim ružnim i groznim ženama? Slučajno ili namerno, pa moraju ostati u braku i švalerisati se? Kako je vama? Znam da vas ima mnogo i takav život je za mene noćna mora, bojim se da ne završim kao takvi.

bole

pre 3 godine

@(Nenad, 9. jul 2020 22:11) - pa ko je napisao da ljubavnicu treba da ženiš?! Nisam baš toliko sveta proputovao da bi mogao da dam globalno mišljenje, ali momci zapamtite: Žena čim se uda izgubi sve ovo što je u textu napisamo i kompletan "mode" za sex. Dok se ne udaju sve mogu, sve vrca, sve je manje više savršeno, sve može... E, a kad se udaju valjda smatraju da su svoj "posao" obavile i onda se gasi sve što je vama valjalo i prijalo kod te osobe... Nakon toga počinje taj isti muškarac da ne valja i onda počinje sa zvocanjem, a onda i sve ostalo (naravno ništa dobro i lepo)... Dakle, dragi moji muškarci zapamtite: devojka koja vam postane supruga u 95% slučajeva u Srbiji nema one osobine koje je imala dok se nije udala, kao da je neka druga osoba. Da ne dužim - u većini slučajeva "garanciju na ženu" imate samo dok vam je devojka ili ljubavnica tj dok ne stupite u brak i tako je sa 95% žena u Srbiji... Toliko...Ko razume, shvatiće...

EU Citizen

pre 3 godine

@Marijana
Ali ko vam kaže da nisam, ja sam već neko vreme u porodičnom fazonu, i, iskreno, koliko god da sam u životu bio lud i nije me držalo mesto, dođe čovek u neke godine, već tu oko pola veka, kada to počne da mu prija, a i deca strašno podmlađuju, što je OK, ne da sam i bez njih nešto mentalno i fizički star za svoje kalendarske godine :)) Ja sve što pričam, pričam iz solidnog i raznovrsnog iskustva sa ženskim rodom, gospođo, i proteklog i sadašnjeg :)

glume

pre 3 godine

@bole

Nije to zato što postane supruga, već zato što muškarci kod ljubavnica ne primećuju sve mane (ne upoznaju ih tako dobro), jer manje vremena provode sa njima...

Ja

pre 3 godine

Ljudi, ovo možda može da prodje u nekoj bajci, pustom rajskom ostrvu, ali...kad se čovek iz snova vrati u surovu realnost - ceo spisak pada u vodu. Ne znaš na koju ćeš pre stranu : deca, kuća, posao, veš, šta skuvati za sutra, obići stare roditelje...ma bre, zaposlenim udatim ženama sa decom malo je 24h dnevno. Još i da titraju svojim jačim polovinama, ma da, kako da ne!?

Fikefik

pre 3 godine

@da da
Sjajan komentar. Pored svih obaveza jos da mu se divim i da ga podrzavam, a on mene sputava na svakom koraku i jos da izgaram od strasti za njim. Muskarci nikako da izadju iz bajki. Zene su vec davno van. Probudite se, il nazad kod mame.

da da

pre 3 godine

@Ja: Gospodjo, resavajte to na vreme da ne biste bili robinja do kraja zivota, i to ste samoj sebi napravili. Tako sam ja bila budala ali sam se opametila, evo muz je malopre dosao s posla i pita sta ima da se jede - ima ono sto sam spremis. Sama sam sa blizancima ceo dan i nemam nameru da mu spremam veceru, kicma mi je otpala pored dve bebe. Nije se bunio nego je uzeo i sam spremio. A jel znate zasto? Pa zato sto mu je alternativa da se bavi sa dve vristece bebe dok ja spremam veceru. Ne mogu sve sama da radim i necu. Ako sve sama radim, koji ce mi djavo muz onda?! Inace je dobar covek i stvarno se trudi. Valjda smo mi par, zajedno radimo stvari a ne da sam ja sluzavka. Neko Vam je lepo napisao - lose ste se udali a jos gore postavili u toj situaciji. Zene same sebi napakuju obaveze i ne traze pomoc da slucajno ne bi rekle NECU, jer onda su proglasene za feministkinje, lose majke, sebicne i sve ostalo sto im se pripise a one poveruju. Zena na Balkanu slucajno ne sme da se pobuni i pokaze stav i misljenje jer se odmah smatra ovim sto sam navela. Garantujem da ce pola komentatora da misli da sam neka vestica, feministkinja a sustina je - samo nisam budala i necu da budem nicija sluzavka.

bole

pre 3 godine

"Ljudi, ovo možda može da prodje u nekoj bajci, pustom rajskom ostrvu, ali...kad se čovek iz snova vrati u surovu realnost - ceo spisak pada u vodu. Ne znaš na koju ćeš pre stranu : deca, kuća, posao, veš, šta skuvati za sutra, obići stare roditelje...ma bre, zaposlenim udatim ženama sa decom malo je 24h dnevno. Još i da titraju svojim jačim polovinama, ma da, kako da ne!?"
(Ja, 9. jul 2020 18:37)

Ima dve varijante za takve: Ili je vaš muž već kod ljubavnice ili će tek da ode... Ona (ljubavnica) sve to isto sto je nekima "nemoguće" može da postigne i pride da mu pruži to što mu kod kuće nedostaje... Mnoge pored ljubavnika prethodno "namire" i sopstvenog muža/partnera...
Zato osvestite se što pre dok ne bude kasno...

Brada

pre 3 godine

Ja jedino sto zelim od svoje supruge, jeste da mi s vremena na vreme priusti jedan oral, i to u prvom delu dana jer sam tad najnapaljeniji. Nazalost, ona uvek ima izgovore i kad to uradi, moram da je teram, kao da ide na robiju. Inace mladi smo i novopeceni mladenci. Sta li ce tek biti za 10-20 god.

key and peele

pre 3 godine

da manje prica a pogotovo da manje ocekuje od mene da pricam i da ne koristi jesi li siguran i ako ti tako kazes. naravno, da ne manipulise kolicinom seksa. i malo da je zanimljiva a ne dosadnjakusa koja ni pricicu ne zna da isprica. za resto se mozemo snaci zajedno.

Žena

pre 3 godine

Ja sve to već radim svom dragom i on me obožava. Iskreno, mora se muškarac poštivati i uvažavati, prihvatati sa manama koje ima. I svima bude bolje onda.

EU Citizen

pre 3 godine

Želim, i to i dobijam, da ne smara i ne zvoca, radi ono što je biološki ženski posao u porodici, dakle brine se o deci (ja imam dovoljno novca da platim pomoć u kući i nikad nisam tražio da mi žena bude služavka i kuvarica, kad se nikom ne kuva, naruči se klopa ili ode u restoran, a i inače, pošto sam gurman, ja kuvam bolje od svih devojala i žena sa kojima sam bio :)) ), ponaša pristojno, lepo i normalno i shvata da je za neke stvari moja reč poslednja, mada ću se sa njom uvek posavetovati (ali za neke druge, na prvom mestu sve što ima veze sa decom je i njena). Zauzvrat ima finansijsku sigurnost za porodicu i sebe udobnost i bezbrižnost, mada ja ne volim sponzoruše i luzerke, i skoro sve devojke i žene sa kojima sam bio su bile uspešne, ali zadatak je muškarca da stvori i da se pobrine i ko to ne ume, nije za porodicu, dobar seks, normalnu i pametnu priču ili savet, povremeno, kad imam volje i energije, odličnu domaću hranu, :) i prilično zanimljiv život i muškarca koji vodi računa o sebi i svemu ostalom i ima život pod apsolutnom kontrolom a ne obrnuto pored sebe. Kojoj to nije dosta, i koja bi da se takmiči sa mnom, umesto da bude ženstvena i slatka, zvoca, sedi na grbači i smara, ta neka potraži nekog luzera ili nađe neke mace, to nije za mene :)) I još nešto: apsolutni ključ uspešnog izbora je porodica, zato sam u ozbiljnim vezama uvek hteo da upoznam roditelje, ako je to normalna i prijatna familija gde su uloge polova normalne i tradicionalne, atmosfera opuštena ali se zna neki red, to je verovatno dobra žena za nešto ozbiljnije. Ako potiče iz rasturene familije, iz nižih društvenih klasa bez kriterijuma, od nekih kvaziumetnika, hipika, pretencioznih i polusuludih pseudointelektulaca sa teorijama o nefunkcionalnom ultraliberaonom vaspitanju koje je proizvelo sadašnje milenijalske i zumerske degenerike, diži ruke što pre, od toga treba samo bežati...

ajdukstanko

pre 3 godine

Ja, 09. jul 2020 18:37)


Haaha, nije napisano u stilu neke feministkinje i odma nije po volji!? Evo ja kao muskarac koji je 12g u braku a imam 38g, kazem da je ovo sve tacno sem gledanja sporta samnom, jer to od 100 mozda 2. Dodao bih samo jos i tolerantnost, jer niko nije savrsen. A to da zene rade sve same u kuci je cista laz, nisu ovo vise 70e, 80e kad je bilo patrijahalno vaspitavanje, sad je sve 50-50. Budimo realni.

b

pre 3 godine

Da ne bude kilava...samo kuka nesto... Jao oprala sam sudove kuku, jao oprala sam ves kuku, jao skuvala sam rucak jao...ko da kopala i orala ceo dan... ima sudomasinu, ves masinu i ravnu plocu... Nije da lozi smederevac i cepa drva, pere na ruke itd...operem i ja pa ne kukam

Mitar

pre 3 godine

podela posla, da.
Mala deca su vise vezana za majku, to je bioloski. Odrastanjem se to menja,.dakle cekajte. Ja se igram sa njima, al vecinu osyalih stvari radi ona.

Seks je jako bitan, mora se imati vremena za to. I bez ustrucavanjaz stida i slicnih gluposti jer to ubija uzitak.

Klopa mi je nebitna - deci neka skuva, ja se smalazim. Bitno mi je da znam dal nesto ima ili nema, pa da kupim na putu do kuce (i njoi,.ako treba).

Finansije su zajednicke, al priznajem da bih se lose osecao da ona zarađuje viae od mene. Uglavnom ja placam sve obaveze i sl.

sunshine

pre 3 godine

Kako da ne, sve ove stvari sam radila na početku zajednickog života, onda kad mi je nekoliko puta pokazao da me ne postuje, da ne ceni moj trud, a daleko bilo da mi uzvrati makar malo, shvatila sam da ipak nije vredno daljeg ulaganja. Zajedno smo jer imamo decu i zajedničke finansijske interese, seks nam je dobar i to je to, ako se dvije nisu pronašli u tom smislu da jedno drugome vole da cine, džaba sve ove stavke koje ste stavili ovde u tekstu.

Atropa belladona iliti, narodski, ludaca

pre 3 godine

@Belladona

...kada se udas za profesora sociologije i filozofije u srednjoj, a onda mu drzis govor o tome kako i ti hoces da letujes u Spaniji i nosis ne znam kakve cipele...kada se udas za coveka koji nije majstor, kao komsija, a onda mu drzis besedu zasto on nista ne ume da popravlja kao komsija...kada mu prepricavas kako si provela dan na poslu, pa ova rekla ono, ona rekla ovo...a sve pocne sa ogovaranjama drugarica u osnovnoj i pricama o momku u srednjoj, kako je duhovit, sladak, a onda kako ne znas sta si videla u njemu.Iskreno, 90% stvari koje izgovaras.

Liota

pre 3 godine

Šta bude sa onima koji naprave decu sa nekim ružnim i groznim ženama? Slučajno ili namerno, pa moraju ostati u braku i švalerisati se? Kako je vama? Znam da vas ima mnogo i takav život je za mene noćna mora, bojim se da ne završim kao takvi.

normalan covek

pre 3 godine

Ja odavno nisam video zdravorazumniji komentar od ovog sto je napisao EU Citizen a vi nalupaste minuse coveku...pokazatelj gde mi zivimo

Burazeru svaka ti je ko u Njegosa, svaka cast

Nenad

pre 3 godine

@ bole
Hahha, kako si ti u zabludi. To ti kaze jedan koji se razveo zbog druge zene koja je jedno vreme bila ljubavnica, pa posle razvoda poslala mi i zena. Vec nakon godinu dana nije vise bila ni nalik na onu od pre. Prosto obaveze, manjak strasti jer vise sex nije " zabranjeno voce" , zvocanje ( koje nije postojalo dok je bila samo ljubavnica) , veruj da sam poceo da zalim sto sam se uopste razvodio od prve zene. A mislio sam za ljubavnicu da je zena laf,da sve moze, da joj nista nije tesko, da ne zvoca, kad ono - cvrc. Nije naravno to sve do nje ( verovatno 50:50 moje i njene krivice ) , imam ja dosta mana, a udata zena milion obaveza koje ljubavnica nema, narocito ako je slobodna zena ( neudata ili razvedena) . Budite malo posteni , bar sami prema sebi ako nista drugo.

EU Citizen

pre 3 godine

@Marijana
Ali ko vam kaže da nisam, ja sam već neko vreme u porodičnom fazonu, i, iskreno, koliko god da sam u životu bio lud i nije me držalo mesto, dođe čovek u neke godine, već tu oko pola veka, kada to počne da mu prija, a i deca strašno podmlađuju, što je OK, ne da sam i bez njih nešto mentalno i fizički star za svoje kalendarske godine :)) Ja sve što pričam, pričam iz solidnog i raznovrsnog iskustva sa ženskim rodom, gospođo, i proteklog i sadašnjeg :)

Milan

pre 3 godine

Nista od ovoga,samo da ne zvoca,gundja,zanoveta,da nema podmukle i zle komentare,da bude spremna na kompromis,da ne histerise ,ukratko da bude normalna odrasla zrela osoba

bole

pre 3 godine

@(Nenad, 9. jul 2020 22:11) - pa ko je napisao da ljubavnicu treba da ženiš?! Nisam baš toliko sveta proputovao da bi mogao da dam globalno mišljenje, ali momci zapamtite: Žena čim se uda izgubi sve ovo što je u textu napisamo i kompletan "mode" za sex. Dok se ne udaju sve mogu, sve vrca, sve je manje više savršeno, sve može... E, a kad se udaju valjda smatraju da su svoj "posao" obavile i onda se gasi sve što je vama valjalo i prijalo kod te osobe... Nakon toga počinje taj isti muškarac da ne valja i onda počinje sa zvocanjem, a onda i sve ostalo (naravno ništa dobro i lepo)... Dakle, dragi moji muškarci zapamtite: devojka koja vam postane supruga u 95% slučajeva u Srbiji nema one osobine koje je imala dok se nije udala, kao da je neka druga osoba. Da ne dužim - u većini slučajeva "garanciju na ženu" imate samo dok vam je devojka ili ljubavnica tj dok ne stupite u brak i tako je sa 95% žena u Srbiji... Toliko...Ko razume, shvatiće...

Kily Gonzales

pre 3 godine

Pored svih obaveza jos da mu se divim i da ga podrzavam, a on mene sputava na svakom koraku i jos da izgaram od strasti za njim. Muskarci nikako da izadju iz bajki. Zene su vec davno van. Probudite se, il nazad kod mame.
(Fikefik, 09. jul 2020 23:24)

Jaki muškarci ne bave se sputavanjem žena, a jaku ženu niko ne može da sputa.
Biće da ste u vezi/braku sa slabićem, a i da sami niste mnogo bolji.

Chitty Chitty Bang Bang

pre 3 godine

Muškarci stalno spominju zvocanje žena kao nešto što im jako smeta. Molila bih ako neko od tih muškaraca može da mi opiše ili da definiciju zvocanja. Zvocanje je kada:
(Belladonna, 11. jul 2020 10:14)

...ne dopuštate da sami rastemo, i da kao rezultat tog rasta dođemo do najbolje odluke.

Ceo svet nas stalno gazi, kritikuje i stavlja pod ogroman pritisak. Treba nam neko ko će da nam bude pokretač i podrška, a ne još jedna osoba koja će samo da tera po svom, da nam govori koliko grešimo i da nam svaki neuspeh nabija na nos.

Je l sada jasnije?

borivoje

pre 3 godine

@hm

Najvažniji razlog ženidbe velike većine muškaraca koje poznajem su deca. Gde vi to živite kad smatrate da muškarci, pored toliko radodajki, ne mogu doći do seksa ako ne stupe u brak?

Haha

pre 3 godine

Šta bude sa onima koji naprave decu sa nekim ružnim i groznim ženama? Slučajno ili namerno, pa moraju ostati u braku i švalerisati se? Kako je vama?
(Liota, 11. jul 2020 07:06)
A vi ste svi lepi, zgodni i seksualno privlacni...takvi se "ruznim i groznim" zenama ne bave ni slucajno.

hm

pre 3 godine

Zvocanje je samo znak da bezite od svog dela porodicnih obaveza. Nista drugo. E sad vi biste da eskivirate a da vam se ne prigovori, nema toga.
Porodica nije obavezna i nije za one koji nece obaveze, dakle ako hocete slobodu da radite sta hocete ili ne radite nista ostanite sami.
A zasto ne ostanu sami, pa uglavnom zato sto nisu sposobni da dodju do seksa, zena ce da im da bar ponekad. To je cela filozofija.

hm

pre 3 godine

Najvažniji razlog ženidbe velike većine muškaraca koje poznajem su deca. Gde vi to živite kad smatrate da muškarci, pored toliko radodajki, ne mogu doći do seksa ako ne stupe u brak?
(borivoje, 10. jul 2020 19:09)
Pa eto citam komentare na ovom sajtu gde masa njih godinama ne moze doci do seksa ili ga nikada nisu imali a i svi njihovi drugovi kako kazu ;-).
Znaci lazu? Ili su totalni nesposobnjakovici i luzeri? Vi im recite.
Uzgred, vecinom se zenite zbog dece treba vam inkubator, bas lepo i zene tako imaju svoju racunicu. Sve je to ok, samo bez uzajamnog optuzivanja za nedostarak ideala.

mare

pre 3 godine

Muškarci stalno spominju zvocanje žena kao nešto što im jako smeta. Molila bih ako neko od tih muškaraca može da mi opiše ili da definiciju zvocanja. Zvocanje je kada:
(Belladonna, 11. jul 2020 10:14)

Zvocanje je kada žena hoće apsoulutnu kontrolu nad svime i sve mora da bude po njenom, voće mora da stoji na ovoj a ne na onoj strani stola, ako kasniš 10 minuta na ručak moraš da prijaviš jer je strašan zločin zadržati se negde, kisela voda mora da bude baš ova a ne ona druga, i ostale gluposti.

Belladonna

pre 3 godine

Muškarci stalno spominju zvocanje žena kao nešto što im jako smeta. Molila bih ako neko od tih muškaraca može da mi opiše ili da definiciju zvocanja. Zvocanje je kada:

Marijana

pre 3 godine

Eu sitizen, mene čudi da već nisi našao savršenu ženu koja ima sve to što si naveo, e sad takva žena možda tebe ne bi htela, možda bi ti nju smorio.

Comi

pre 3 godine

Kad zasluže divljenje i poštovanje, onda će ga i dobiti. A pritom većina mušakraca će da se ponaša onoliko loše koliko im žena dozvoli.

Vagica

pre 3 godine

Drug mi je pričao, kada je pileo da živi sa devojkom, kako je to živeti sa nekim. Kao, nisi više sam, ne misliš samo o sebi, ne možeš otići negde kada hočeš nego se dogovarati, i za hranu takođe, i blabla... Ne znam kako je živeo do tada, valjda svako i u primarnoj porodici ima obaveze, prava, zadovoljstva i sve ostalo? Dogovoriš se, organizuješ, ponekad kompromis, ne vidim nikakav problem, posebno ne to "zvocanje", nedostatak seksa i ostale bezvezarije. Kako napravite, tako vam i bude. Oboje.

Jelena

pre 3 godine

Ja jedino sto zelim od svoje supruge, jeste da mi s vremena na vreme priusti jedan oral, i to u prvom delu dana jer sam tad najnapaljeniji. Nazalost, ona uvek ima izgovore i kad to uradi, moram da je teram, kao da ide na robiju. Inace mladi smo i novopeceni mladenci. Sta li ce tek biti za 10-20 god.
(Brada)

Savet- spusti se prvo ti, u seksu nema teranja, već želje. Ako si sad počeo sa uslovljavanjem u seksu, a da njoj ne priuštiš isto zadovoljstvo- daleko ćeš stići.
Niko ne odbija zadovoljstvo, dragi muškarci- potrudite se.

Nenad

pre 3 godine

@ bole
Ne druze, nego kad udju u brak zene imaju vise obaveza , a sa vise obaveza tu je i umor, opada strast jer sve je sad transparentno, nema skrivanja ( a skrivanje je jak afrodizijak) . Ih , kad se setim onog perioda kada je bilo tajno, ma sve je prstalo. Poenta price sa ljubavnicama je ta da je sve to iluzija ,jer okolnosti stvaraju tu laznu sliku, jer nije realna u stvarnom zivotu, tek je stvarni realni odnos ( sa svim manama i vrlinama, ogranicenjima, obavezama) istina. Nije da tu neko nesto laze i namerno stvara laznu sliku ali prosto okolnosti zivota ljubavnice i udate zene su potpuno drugacice i zato se ljubavnica kad postane udata zena posle menja. Ljubavnica nema obaveze oko dece, nema obavezu da ti kuva, riba, sprema, brine o tvojim i njenim roditeljima,ona je slobodna.

billy_the_cat

pre 3 godine

Ove što pišu nazad kod mame i sl gluposti- zbog vas takvih sve je u raspadu i zbog likova koji misle da. žena mora sve sama. Isti ste. Gospodo kompromis, niko nije najbitniji u vezi, ravnopravni smo.

genoveva

pre 3 godine

Ne sporim, ali skoro ceo spisak čine univerzalne ljudske vrednosti, koje jednako žele i žene. Koliko smo svi, kao ljudska bića, spremni da se prema ovim tačkama ponašamo jedni prema drugima?

M

pre 3 godine

Dobro što sam pročitala ove komentare, hvala svima na iskrenosti. U našoj vezi od dve godine sve je bilo dobro do pre 2-3 meseca: radila sam (spontano) sve što ovde piše. Sad mu sve smeta, ispade još da ga manipulišem, kao prevarila sam ga da nemam zdravstvene probleme (koje i nemam), eto udaljili smo se, misli da treba oboje da nađemo drugog... I kako je do toga došlo?? Ja mislim da je nezreo i da ne ceni dovoljno ono što smo izgradili, još pride da ga izbaci iz koloseka neki realan problem u životu, bilo koje nesavršenstvo. A život je pun problema i nepredviđenih situacija.

Deks

pre 3 godine

@Nenad
Koje to obaveze, molim te, ima udata žena više od neudate/razvedene? Da služi mužu? Znači, brate, ti tražiš sluškinju kojoj ništa nije teško a tebi je sve teško? Gde je tu smisao?

Fire walk with me

pre 3 godine

Meni kao muškarcu nikad nije bilo teško da skuvam ručak, operem veš, očistim kuću, sve se to lako uči, još ako se ima volja, još bolje. Neće niko da poštuje čoveka koji samo nešto očekuje a ništa neće da uradi. Većina u Srbiji je vaspitana da čeka da žena uradi i da kaže to je ženski posao. Ima se vremena za sve ako niste lenji. A onda se dobija poštovanje, još ako ste sa ženom drug kao ja, onda je još bolje i gledaju se i utakmice, pije se, pali se vutra, ide se u kafanu, na exit, žurke, gledaju se filmovi i naravno ide se na posao. Ako neko nešto čeka i očekuje nikad ništa neće da dočeka.

D.

pre 3 godine

Dvoje trebaju graditi odnos kao dva prijatelja pre svega. Da li cete prijatelja vredjati ako vam se ne svidja njegova odluka i da li cete prelaziti preko toga ako vas on vredja? U redu je pokazati nezadovoljstvo ali birati reci, postovanje je vazno. Ne sputavati partnera, ako se bas ne slazete, sedite i razgovarajte smireno kao sa kolegom sa posla, ne kopati drugome oci. Ako se tukao i svadjao sa bracom, sestrama kao dete, pa tako navikao, objasnite mu da mu niste ni brat ni sestra, ali opet bez vredjanja njegove porodice, i da vas ne gleda tako.

Anselmo Kenterberijski

pre 3 godine

@sunshine

Zajedno ste jer imate decu, finasijske interese i dobar seks, pa u cemu se razilazite, u shvatanju prirode univerzalija, on je nominalista, ti realista???

glume

pre 3 godine

@bole

Nije to zato što postane supruga, već zato što muškarci kod ljubavnica ne primećuju sve mane (ne upoznaju ih tako dobro), jer manje vremena provode sa njima...