Jelena Đoković nam se obratila sa visine: Konačno je našla svoj unutrašnji mir FOTO

Petak, 07.08.2020.

16:35

Izvor: Super žena

Jelena Ðokoviæ nam se obratila sa visine: Konaèno je našla svoj unutrašnji mir FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

164 Komentari

Sortiraj po:

monden

pre 3 godine

Kraljica opštih mesta
(volpe, 08. avgust 2020 09:19)

Ja sam, više puta, u životu, naišao na kraljice "javnih" mesta, koje su bile daleko šarmantnije i zanimljivije, od dotične.

Iva Jovanovic

pre 3 godine

@(Iva Jovanovic, 9. avgust 2020 13:47) Nije bas da Nole nije imao nista sa 17 godina.... i ranije je isao na takmicenja, osvajao turnire, imao sponzore (mada u manjem obimu),.. svakako se video njegov veliki potencijal. Da, pare su "zajednicke" ali treba napomenuti da ih zaradjuje samo on. Ona radi u fondaciji koja takodje pripada Noletu.
(..., 09. avgust 2020 22:00)

Dakle oboje su pričali kada su počeli da se zabavljaju da su se dovojali kako da se vide (jer nisu imali para oboje!) - Novak je autobusom putovao u Milano da bi je video, a ona je radila dok je studirala da bi se izdržavala....O kojim sponzorima pričaš - sve je to stiglo kasnije! I nisu svi videli njegov potencijal - prvi Teniski savez a ni država nisu dali nikakvu materijalnu podršku i smatrali su da ništa od njega neće biti! I za kraj ona je direkor u fondacije koja pripada njima!! Ajde malo realnosti!

...

pre 3 godine

Nije ni njoj lako. Novak puni novinarske stubce sirom sveta, osvaja turnire, zaradjuje novac, stice sponzore, paparaci ga jure,... a ona da je neka anonimusa koja cuva decu, kuva rucak i usisava kucu. Mora na neki nacin da se istakne, a i kako drugacije nego putovanjima, egzoticnom hranom, mirom u svetu, meditacijom, "trazenjem sebe"... i naravno da vodi fondaciju.

@(Iva Jovanovic, 9. avgust 2020 13:47) Nije bas da Nole nije imao nista sa 17 godina.... i ranije je isao na takmicenja, osvajao turnire, imao sponzore (mada u manjem obimu),.. svakako se video njegov veliki potencijal. Da, pare su "zajednicke" ali treba napomenuti da ih zaradjuje samo on. Ona radi u fondaciji koja takodje pripada Noletu.

Ma daj

pre 3 godine

studirala na Bokoniju u Milanu,priča nekoliko stranih jezika,to se kod nas ne prašta...
(zul?, 8. avgust 2020 14:06)
Na Bokoniju je studirala svaka tatina cerka (i sin) iz Beograda ciji tata je to platio. Imaju posebnu grupu za decu dobrostojecih Balkanaca a takvi posle rade po tatinim firmama ili tatinih drugara i slicno. Jeca ima tatu koji je to platio, ona je zavrsila kao i bukvalno svi sto to zavrse i to je to. Zato je smesno kada kuka kako je bila sirota i oskudevala.
Ovi iz matematicke sto dobiju stipendiju za Kembridz e to je nesto...

Iva Jovanovic

pre 3 godine

Beleska sebi: Uz muzevljev novcanik se lakse nalazi balans kad se penjemo gore. #boljasamodvas #imampare #jupi
(iva, 08. avgust 2020 01:15)

Volela bih ako bi mogla da mi objasniš šta tačno znači “našla miževljev novčanik”?! Zajedno su od svoje 17te godine kada Novak nije imao ništa! Završila fakultet u Milanu, magistrirala, radila pre nego sto su se venčali i sada radi - vodi njihovu fondaciju, rodila dvoje dece ... Dakle sve su to njihove zajedničke pare!! Lično nisam njen fan - bila mi je ranije mnogo simpatičnija ali to ne umanjuje činjenicu da je krajnje iritantno predstavljati je kao
praznoglavu sponzorušu jer to svakako nije!! Kao bilo koji drugi bračni par sve sto je u braku stečeno je zajedničko!!

najviše je morona iz radničke klase

pre 3 godine

dakle Rodzer koji sa namrstenom bogatasicom-Mirkom, gordo i zadovoljno gleda na sirotinju preko puta, ne hajuci ni za bolne i poplavljene, uplakane i ugrozene... (Sajka kokorajka)

Lepo si ovo primetio, vidi se da si odlično upoznat sa švajcarskim prilikama. Rodžer je ,naime, za one koji nisu obavešteni, postavljen od strane švajcarskog premijera na čelo ministarstva zaduženog za brigu o uplakanoj i ugroženoj sirotinji. I tako, Rodžer, Ministar za sirotinju, umesto da sa svojim saradnicima skoči, leti, organizuje, donira, obilazi, pomaže i, uopšte, radi posao za koji ga građani Švajcarske debelo plaćaju, on gospodin molim vas lepo sedi u svojj vili i ne haje! Pa kuda ide ovaj svet gospodo?

moram reci

pre 3 godine

Mislim da je krajnje vreme da Jeca uslika nesto intimno i privatno. Neke savete u sexu,poze,igracke. Ocigledno je da vam je brak uspesan a tu mora da igra veliku ulogu i seks. objasni kako je sa no1 u krevetu. Jedini nacin da je zavole ljudi.

trla baba lan

pre 3 godine

Situacija sa Koronom je očigledno, povoljnija čim se ovoliki broj komentatora bavi Jeleninim životom u nedostatku ozbiljnijih tema.

trt

pre 3 godine

Jelena je uspesna samo po udaji, znaci uspesana udavaca koja soli pamet sa nekim duhovnim guruima i antivakcinaskom propagandom kao i veganskom ishranom.......onaj koga zanima neka je zaprati.....sta je danas sve vest to je cudo.

zul?

pre 3 godine

Naravno da je naše klinke mrze,nije učestvovala u zadruzi u parovima,ne pije ,nije uradila grudi i usta,nema prostački vokabular studirala na Bokoniju u Milanu,priča nekoliko stranih jezika,to se kod nas ne prašta...

Sajka kokorajka

pre 3 godine

Ne smeta vam uvek natmureni Federer, koji ne izbiva iz svoje staklene, kicerajske vile sa platformama i kredencima sto se kao picino oko sijaju i dlakavim tepisima, sa sve ravnim morski- modrim bazenom... dakle Rodzer koji sa namrstenom bogatasicom-Mirkom, gordo i zadovoljno gleda na sirotinju preko puta, ne hajuci ni za bolne i poplavljene, uplakane i ugrozene...Aaaali vas zato svrbe uvek nasmejani Nole Djokovic i njegova Jelena koji vole prirodu, ljude, zivotinje i uzivaju u svakom podarenom trenutku. Ne beze oni od obicnih ljudi. Naprotiv, idu im u susret iz dana u dan. Jer i sami, iako imucni shvataju da su samo delic ove prelepe planete. Odvajaju milione da nekoga usrece, da nekome vrate osmeh na lice, da zbratime zaracene narode...Ipak, kad malo bolje razmislim- dobro je! Budite se lagano, budite...vidite, doduse podsvesno za sada... kome je lepse i ko je za tri klase srecniji. Otud i takve spontane, refleksne reakcije.

Rile

pre 3 godine

@Koliko samo osuda sto je Novak nasao normalnu, obrazovanu, inteligentnu zenu. Umesto da je birao po ukusu Srba promiskuitetnu zenu koja loce pivo i psuje.
(Polidor, 08. avgust 2020 08:15)

Nažalost nisi u pravu. Normalnu, obrazovanu i inteligentnu ženu našao je Federer. A i Nadal se može pohvaliti izborom. Nole nije imao sreće da izabere ženu čiji je najveći uspeh u životu dobra udaja.

Munem ti blavora

pre 3 godine

Draga Jelena, slušao sam Vas i imam visoko mišljenje o Vama,ali imam i jedan problem!
Naime,u četvrtak sam se najeo slanine,imam zatvor,sta da radim?
Nadam se da će se rezultati poklopiti blagovremeno sa vašim dogovorom,a možda i pre.
Unapred zahvalan
Idol :)

Aleksa Pufta

pre 3 godine

Da joj je neko pomenuo da tu ima i zmija ne bi tako mirno bila u zen fazi.
I ja pre neki dan cucao i uzivao u planinskom pogledu ali memam Fejs i taj Instagram pa da jacim kako sam eto uspeo u zivotu a uspeo sam cim sam preziveo poslednje tri decenije u ovoj ludoj zemlji a nisam u Lazi ili zatvoru a nisam ni clan stranke od 8og razreda kada su mi rekli da nisam vise clan Saveza socijalisticke omladine jer nisam platio clanarinu.
I ona je uspela jer je nasla Novaka cini mi se dobricinu samo ne previse visprenog ali u tome je i njen uspeh jer da je pametan...

maunt5

pre 3 godine

Ona se zaista trudi da bude pozitivna i ukaze nam na neke nove trendove u svetu, ali ovaj narod je ,ne mozda, siromasan koliko mu je jos uvek mnogo sto sta nedostupno, pa ona jednostavno samo iritira ljude.
maunt5

Jesenja magla

pre 3 godine

More zamijenili planinom kao većina gradjana? Pa mjesecima su plandovali u Marbelji, poslije još malo krstarenja po Jadranu...Inače, srecan sam zbog Jetze, vratila se kući. Samo naprijed, nastavi da se penjes...

znaOnKoSam

pre 3 godine

Znaci proslih 10 puta kada je pisala da je nalazila unutrasnji mir nije bilo istina? Znaci sada je tek to ono pravo? Ili joj cesto nailaze unutrasnji nemiri pa ne pronalazi dovoljno mesta gde bi se smirila

Polidor

pre 3 godine

Koliko samo osuda sto je Novak nasao normalnu, obrazovanu, inteligentnu zenu. Umesto da je birao po ukusu Srba promiskuitetnu zenu koja loce pivo i psuje.

Iz rusije s ljubavlju

pre 3 godine

Ko ima tu kolicinu novca,u potrazi za mirom je celog zivota. Nema drugog izlaza.
Osim da sve pokloni.

Ko nema novca, moze da ocajava. A moze i da prihvati sitiaciju u miru. I da zivi pristojan i miran zivot.

amater

pre 3 godine

"Beleška sebi: Uz ljubav se lakše nalazi balans kad se penjemo gore"

Ljudi... Pustite je bre na miru više. Jeste, to što ona piše je banalno i otrcano, kao da je izašla iz neke tv romkom limunade, ali ona je takva i takva bi bila i da nije bogata i udata za zvezdu, i osim toga ona nikog ne ugrožava, nije nikakva pretnja, žena jednostavno voli da bude u fazonu "Draga Saveta", pa neka je, to je jedna bezazlena strast i mislim da pre mi koji ostavljamo otrovne komentare imamo problem nego ona. Da je ona stvarno neka zlica, pa radila bi mnogo gore stvari, recimo angažovala bi se politički i to za račun vladajuće partije. Zamislite to, pa tek onda bismo pucali od muke. Ja ću je od sad ostaviti na miru. I ne samo da je više ne prezirem, već naprotiv, mogu vam reći da mi je postala simpatična sa svim tim njenim bleskastim i naivnim frazama i savetima.

super

pre 3 godine

Propustila je šansu da bude anonimna a bogata nažalost nema joj druge šanse svi će se setiti 5g onog snimka šta ti je Novače ili kako već da ne možeš da zatrudnis ako imaš loše zube ili tako nešto ima još bisera .... kažu za cutanje ili je mnogo glup ili mnogo pametan

flex

pre 3 godine

904

Djokovici bas vas briga za ove hejtere koji nikad emociju nisu osetili, super ste samo napred a ovi luzeri neka se jedu
(Mile, 07. avgust 2020 23:25)

Ko bre nije osetio emociju?????
Pa jel trebam da se popnen na brdo da bi osetio emociju ili da meditiram i jogu radim da bi je osetio?????

Vidi, ja kuci kad dodjem sa posla, umoran i neispavan i kad mi se na vratim zatrce moje troje dece pa meni srce iskace od srece, pa kad me zena zagrli, pa kad se jos na sve to vidim sa prijateljem.....gde ces vece emocije, dusevni mir, ili sto ova kaze radost iznutra od ovoga sto sam naveo.....
Imam jednog druga sto mu zena trazila dugo godina unutrasnje mirove, srece itd u hinduizmu, jogi i meditaciji......sad pukla skroz, nije znala gde bije glavom.......sad uzela islam na kraju.....muza ostavila decu isto itd.

Sani Kroket

pre 3 godine

Samo bih da pitam mnogobrojne koji staju u odbranu ove persone. Po cemu je ona to uspesna i poznata? Po udaji i veoma uspesnom muzu? sta je to samostalno uradila u zivotu? Otkucala pogresno tiket?(daleko od toga da je sramota raditi).
Posto znam nas narod,posebno kad nemaju odgovor,bice sta si to ti uradio. Sve sto sam zeleo!Ispunio svoje snove! A sad idemo na neke nove ;)

Dejan

pre 3 godine

Greše ljudi koji kažu da kritikujemo uspešne. Niko ne kritikuje Novaka ovde, nego skorojevicku koja misli da je udajom za uspešnog stekla pravo da prodaje "filozofiju".

a

pre 3 godine

izvini a ko i cuva decu dok se ti zezas? kao da su bez dece umesto svaki trenutak da provedu sa decom. Unuk mi ne doalzi sad zbog Corone dusa me boli svaki dan smo na skajpu ali nekome deca ne nedostaju gledaju sebe

Milos Radunkovic

pre 3 godine

Ona nikako da shvati da najveći broj naših ljudi nervira, sve dotle da su u stanju da je vredjaju. Šta god rekla, ili uradila, "drvlje i kamenje" se ospe po njoj. Jedna fina, zdrava, pametna i što je najvažnije, potpuno prisebna osoba, koja ničim ne zaslužuje da je neko vredja. Ako joj je za utehu, nije sama. Oduvek su, posebno medju našim ljudima, svi oni koji imaju, mogu, i na neki način su "iznad njih" izazivali bes i ogorčenje. Kao žena Novaka Djokovića, makar ako ni zbog čega drugog, zaslužuje poštovanje. Jelena nastavi da širiš dobru energiju, ima puno ljudikoji te cene.

Vile sampion izraziti favorit

pre 3 godine

Đokoviću brate moj napaćeni. Samo ti znaš kako ti je sa njom. Ova bolje da ti je bacila bombu na kuću nego sito.

Milos Radunkovic

pre 3 godine

Mržnja je čudo. Zaslepljuje razum, i čoveka stavlja ispod same životinje. Puno ljudi "ima problem" sa Jelenom Djoković...Ko je Ona, šta bi bila da nije novakova žena, izgleda nezdravo, a deli savete o zdravlju, itd, itd. O njoj, ili bilo kome drugom, treba isključivo suditi na osnovu oniga šta priča, odnosno radi. Ako bi primenili vaš način razmišljanja, onda bi Vi svi ne bi trebali da bilo o čemu dajete mišljenje jer ste "niko i ništa ", baš kao i Jelena, stim što je ona, za razliku id svih vas ,žena Novaka Djokovića, a uz To, i jedna veoma pametna, lepa, humana, u iznad svega osoba koja želi da uticepozitivno na ljude. Ali, kao što rekoh, mržnja je nešto najgore što neko može da ima u svom karakteru i ponašanju.

Milica

pre 3 godine

О Новаку волим све да видим и да прочитам. Дивим се његовом успеху у тенису, његовој доброти и великодушности. Јелена је потпуно небитна. Што мање треба да се појављује у јавности или да се уопште не појављује. Кога брига?

Dabibilodobroiostalodobro

pre 3 godine

Noletu i Jeci, i njihovoj deci, želim svako dobro od Boga.... ali.......
"nemoj govoriti o svojim uspesima pred onim koji nema uspeha" - vrlo mudro kaže jedna izreka iz samurajskog kodeksa.

idi kući kljucaj čia bobice

pre 3 godine

Uradio bih da mogu, istraživanje o tome šta poznate ličnosti (posebno žene drugih tenisera i uspešnih sportista) misle o postovima a i celokupnom medijskom eksponiranju ove osobe, pošto dotična sve kritičke komentare "običnih" komentatora, tumači kao zavist neuspešnih ljudi. Da njoj (i njenoj MHE mami) nije Novaka, bila bi jedna nebitnjakovićka koju niko u životu ne bi zarezivao za mišljenje ni 5%. Nadam se da će brzo doći dan kada će iščeznuti iz medijskog prostora.

Hm

pre 3 godine

Jetza je u rubrici Lepa i zdrava, a nit izgleda lepo, a kamoli zdravo... Kakav crni zdrav duh u njoj i njemu, kao da su iz logora pobegli, ali se ubise da ubede svet koliko su srecni, mirni i stalozeni. On je narocito smiren kada urla na box, skupljace, publiku...

Inace, fotograf se sasvim slucajno nasao tu da uhvati njihov mir? Ahahahah!

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Tako je to kad imaš zakasneo a istovremeno pogrešan čitalački put, onda umesto da te od ranog detinjstva i nadalje proverene književne vrednosti duhovno razvijaju, obogaćuju i oplemenjuju, na početku svoje srednje životne dobi odlučiš da počneš nešto da čitaš i u svom neznanju počneš da čitaš trendovsku kvazi literaturu, neizostavno poveruješ da si nadprosečno inteligentna, natprosečno opšteobrazovna i celom svetu nemerljivo mnogo interesantna osoba...

Bleja

pre 3 godine

Da nije Jece, ja se ne bih nasmejao ovako od srca. Hvala vam duhoviti ljudi.
A tebi Jeco, znam da čitaš( ciganka bi iskočila iz tebe da ne pročitaš šta selo misli o tebi) jbg šta da ti kažem, ugasi sve profile, posveti se deci i za godinu dana će sve biti ok.

IguAna

pre 3 godine

Ova zena je u sustini veoma nesrecna i neostvarena. Nadam se da ce zaista nekad naci mir i srecu i da ce nas mediji postedeti njenih gluposti do tada.

Gradjanin

pre 3 godine

Koga briga sta radi Jelena Djokovic? Valjda pa neka pametna na koju se treba ugledati?
Ko hoce neka je zaprati pa neka se divi "pametnici" protiv vakcine.

Guru

pre 3 godine

Primećujem u komentarima opte poznatu osobinu našeg iskompleksiranog naroda da osuđuju i napadaju uspješne. Zbog takvog mentaliteta smo i narod koji gleda realitije i bespotrebno troši novac na nepotrebno uvijek imajući potrebu za nekim dokazivanjem. To su očigledno dječije bolesti pokondirenih naroda koji se stide vlastitog identiteta i korena, a uvijek su spremni na neargumentovane kritiku i pljuvanje. Savetujem kritičarima koji traže dlaku i jajetu da prvo preispitaju svoj vlastiti život, svoja ostvarenja i shodno tome pozitivne stvari koje su uradili za dobrobit svog naroda i svoje zajednice. Đokovićima takvi nisu ni do koljena....

rani

pre 3 godine

Tri stvari zbog koje uvek "gori internet":
- Iphone, svi modeli!
- Golf 1,2,3,4,5,6,7,8, ne znam jel izasao jos koji!?
- Jelena Djokovic, po zanimanju zena od Djokovica!

II

pre 3 godine

Ne razumem da neko trazi mir u planinskim visinama a onda to objavi na drustvenim mrezama i dobije negativne reakcije na stotine ljudi. Sta se desava sa mirom u takvoj kontradiktornoj objavi? Jednostavno ga vise nema tj. jos gore, stvara se veliki nemir citajuci sve te komentare ljudi koje nikad niste videli u zivotu. Bar bih ja tako reagovala. Covek ima potpuni mir samo kad je daleko od javnosti i misljenja iste. Bolje nazvati ovo pravim imenom: Reklamiranje i trazenje paznje! Pored toga izgledaju kao deca od 5 godina dok se igraju i izvode razne. Sebe izlagati ovako podsmehu celog sveta je zaista neshvatljivo.
kerefeke.

Ana

pre 3 godine

Nemam nista licno protiv Jelene, neka radi sta hoce. Da je simpatisem-bas i ne i to ne zato sto sam zavidna vec zato sto mi ne deluje kao dobra osoba i mislim da to vecina ljudi oseti i zato je ne vole. Novak je dobrica,a Jeca je manipulator koji voli da se za sve pita i u sve mesa, da soli pamet celom svetu. U njenom samopromovisanju se ne vidi dobra namera, vec ego i narcizam. I zena Janka Tipsarevica se promovise, ali ona ne smeta ljudima jer je nekako pozitivna. Meni zao Noleta, ima kraj sebe vesticu. A to u zivotu cesto bude tako, dobrice zavrse sa negativcima.

Biba

pre 3 godine

Zasto se gospodji daje ovoliko medijskog prostora? Njeno zanimanje je supruga. Koga zanima gde ona nalazi mir i zasto to deli s drugim ljudima?
Nemam nista licno protiv nje ali realno smara, strucnjak za ishranu, roditeljstvo, psihologiju, filozofiju, medicinu..

Srpska pokondirena porodica

pre 3 godine

Da li neko zna da li Federerova Mirka, Marijeva supruga i Nadalova supruga uopste imaju Instagram profil? Da li Federer, Mari i Nadal imaju Instagram profil?

Prokuvani brokoli sa susamom

pre 3 godine

Zene poznatih imaju neviđene komplekse, na sve načine pokušavaju da se promovišu kako bi dokazale svetu da nemaju samo ulogu zene, već da su mnogo važniji šrafovi u mašinerija bez kojih svet ne može da funkcioniše. A realno sve nas boli uvo šta se dešava u njenom životu, šta radi, misli, o čemu razmišlja, kako se oseća. 😁 Nas samo zanima tvoj muž, ti si samo levo smetalo. Umesto da žene poznatih vode miran i porodičan život i da što više čuvaju svoju privatnost za sebe, one sve rade suprotno. Jeca cipiripi, ne bi me čudilo da plaćaš da objave vesti o tebi. Pa mi možda zbog toga i ne objave komentar. 😁

Bajkoviti Imaginarijum

pre 3 godine

Beleška sebi: Balans je jogurt, uz koji se lakše vari doručak, a zbog kultura dobrih bakterija i vlakana i česta pro***avanja sa raznih visina zbog promene ambijenta i klime
#burek za doručak
#radost za crvenu floru
#mir za stomak

Era

pre 3 godine

Osoba koja veruje u cipovanje, HARRP, planetu ravnu plocu, ne veruje u nauku....nasla dusevni mir.


To me podseca kao kad sam imao praksu po psihijatrijama, pa zene umisle da su Merlin Monro i nema niko srecniji od njih.

oscar

pre 3 godine

Jos sam da je napisala da je gore na vrhu dok je nasla dusevni mir jela mesavinu kome mamu bobica, cija semena su to, i narendane kore od 500- godisnjeg hrasta.

Srbin

pre 3 godine

Vecina vasih komentara samo otkriva stanje kome u kojoj se nalazimo kao drustvo i pojedinci.Potpuno je nebitno ko vam nesto kaze, samo pokusajte to da primenite bez ikakvih predrasuda i mozda cete otkriti neko novo, zdravije stanje svesti kojim mozete obradovati svoje telo, um i dusu.

Hintreal

pre 3 godine

Radi nesto dete. Dosada je najgora bolest. Lepo si se udala i mislis to je kraj. Ucini sebi uslugu i bavi se necim. Nemoj mi reci ono cuvam decu i slicno. U radu je spas, a ne u visinama i biljkama iz prasuma Bolivije sa medom od Svitaca

kia95

pre 3 godine

priica mi baba kad je bila mlada, petoro dece, dok svima spremi, opere, popegla, nema ona vremena da razmislja i da djabo opseda dokon mozak, a nikad u zivotu nesrecna. nego ti radjaj decu dok jos mozes i uzivaj tipa kao mesijeva zena. sve ima i uziva u tome sa tri sina, cale radi, prirodno, zdravo, normalno. sve drugo su besni izmislili

Bojan

pre 3 godine

Gospođo Đoković, da li znate da u zemlji Srbiji,ovog trenutka par hiljada porodica nema za veceru, ne zna kako ce i da li decu da posalji na ekskurzij ili skolu itd....i ne lupetajte te vaše gluposti više

amater

pre 3 godine

u suštini je prazna ko svemir, ne zna šta će sa sobom, otuda ta potreba da svima pod nos gura svoj privatni život. to bi moglo da se shvati i kao neka vrsta poziva u pomoć...

krik

pre 3 godine

Kako su komentari ljudi puni ljubomore, zavisti, netolerancije,nerazumevanja, nepoštovanja...
Da li su takvi i ljudi koji ih pisu?
Naučite nesto od Jelene i Novaka:balans,radost,posvecenost,istrajnost,ljubav,tolerancija,rad na sebi,koracanje ka vrhu...

Alex M

pre 3 godine

Sta ce toj zeni dusevni mir ?!! udata je za bogatog tenisera, ima sve u zivotu, i trazi mir ? Da je ustala jutros u 6 i radila do 15 h a onda trcala kuci da pravi rucak nebi imala vremena da nista trazi sem malo sna, a mi nebi citali njene gluposti po drustvenim mrezama , jer da nema slavnog muza i ona bi bila samo x nepoznata...

Dragan

pre 3 godine

A ja svo vreme mislio da se balans u zivotu nadje kada se udas za nekoga ko ima milkione, te ne moras vise da brines o svojoj egzistenciji. Kako sam ja naivan.

Dara

pre 3 godine

Otici u prirodu, na visine ove ili one i "naci taj mir" nije problem. Poenta je taj unutrašnji mir naci i sacuvati u ovoj ludnici u kojoj zivimo.

Prokuvani brokoli sa susamom

pre 3 godine

Zene poznatih imaju neviđene komplekse, na sve načine pokušavaju da se promovišu kako bi dokazale svetu da nemaju samo ulogu zene, već da su mnogo važniji šrafovi u mašinerija bez kojih svet ne može da funkcioniše. A realno sve nas boli uvo šta se dešava u njenom životu, šta radi, misli, o čemu razmišlja, kako se oseća. 😁 Nas samo zanima tvoj muž, ti si samo levo smetalo. Umesto da žene poznatih vode miran i porodičan život i da što više čuvaju svoju privatnost za sebe, one sve rade suprotno. Jeca cipiripi, ne bi me čudilo da plaćaš da objave vesti o tebi. Pa mi možda zbog toga i ne objave komentar. 😁

Alex M

pre 3 godine

Sta ce toj zeni dusevni mir ?!! udata je za bogatog tenisera, ima sve u zivotu, i trazi mir ? Da je ustala jutros u 6 i radila do 15 h a onda trcala kuci da pravi rucak nebi imala vremena da nista trazi sem malo sna, a mi nebi citali njene gluposti po drustvenim mrezama , jer da nema slavnog muza i ona bi bila samo x nepoznata...

Dara

pre 3 godine

Otici u prirodu, na visine ove ili one i "naci taj mir" nije problem. Poenta je taj unutrašnji mir naci i sacuvati u ovoj ludnici u kojoj zivimo.

Biba

pre 3 godine

Zasto se gospodji daje ovoliko medijskog prostora? Njeno zanimanje je supruga. Koga zanima gde ona nalazi mir i zasto to deli s drugim ljudima?
Nemam nista licno protiv nje ali realno smara, strucnjak za ishranu, roditeljstvo, psihologiju, filozofiju, medicinu..

Hm

pre 3 godine

Jetza je u rubrici Lepa i zdrava, a nit izgleda lepo, a kamoli zdravo... Kakav crni zdrav duh u njoj i njemu, kao da su iz logora pobegli, ali se ubise da ubede svet koliko su srecni, mirni i stalozeni. On je narocito smiren kada urla na box, skupljace, publiku...

Inace, fotograf se sasvim slucajno nasao tu da uhvati njihov mir? Ahahahah!

idi kući kljucaj čia bobice

pre 3 godine

Uradio bih da mogu, istraživanje o tome šta poznate ličnosti (posebno žene drugih tenisera i uspešnih sportista) misle o postovima a i celokupnom medijskom eksponiranju ove osobe, pošto dotična sve kritičke komentare "običnih" komentatora, tumači kao zavist neuspešnih ljudi. Da njoj (i njenoj MHE mami) nije Novaka, bila bi jedna nebitnjakovićka koju niko u životu ne bi zarezivao za mišljenje ni 5%. Nadam se da će brzo doći dan kada će iščeznuti iz medijskog prostora.

rani

pre 3 godine

Tri stvari zbog koje uvek "gori internet":
- Iphone, svi modeli!
- Golf 1,2,3,4,5,6,7,8, ne znam jel izasao jos koji!?
- Jelena Djokovic, po zanimanju zena od Djokovica!

Ana

pre 3 godine

Nemam nista licno protiv Jelene, neka radi sta hoce. Da je simpatisem-bas i ne i to ne zato sto sam zavidna vec zato sto mi ne deluje kao dobra osoba i mislim da to vecina ljudi oseti i zato je ne vole. Novak je dobrica,a Jeca je manipulator koji voli da se za sve pita i u sve mesa, da soli pamet celom svetu. U njenom samopromovisanju se ne vidi dobra namera, vec ego i narcizam. I zena Janka Tipsarevica se promovise, ali ona ne smeta ljudima jer je nekako pozitivna. Meni zao Noleta, ima kraj sebe vesticu. A to u zivotu cesto bude tako, dobrice zavrse sa negativcima.

amater

pre 3 godine

u suštini je prazna ko svemir, ne zna šta će sa sobom, otuda ta potreba da svima pod nos gura svoj privatni život. to bi moglo da se shvati i kao neka vrsta poziva u pomoć...

Bojan

pre 3 godine

Gospođo Đoković, da li znate da u zemlji Srbiji,ovog trenutka par hiljada porodica nema za veceru, ne zna kako ce i da li decu da posalji na ekskurzij ili skolu itd....i ne lupetajte te vaše gluposti više

oscar

pre 3 godine

Jos sam da je napisala da je gore na vrhu dok je nasla dusevni mir jela mesavinu kome mamu bobica, cija semena su to, i narendane kore od 500- godisnjeg hrasta.

IguAna

pre 3 godine

Ova zena je u sustini veoma nesrecna i neostvarena. Nadam se da ce zaista nekad naci mir i srecu i da ce nas mediji postedeti njenih gluposti do tada.

Era

pre 3 godine

Osoba koja veruje u cipovanje, HARRP, planetu ravnu plocu, ne veruje u nauku....nasla dusevni mir.


To me podseca kao kad sam imao praksu po psihijatrijama, pa zene umisle da su Merlin Monro i nema niko srecniji od njih.

Hintreal

pre 3 godine

Radi nesto dete. Dosada je najgora bolest. Lepo si se udala i mislis to je kraj. Ucini sebi uslugu i bavi se necim. Nemoj mi reci ono cuvam decu i slicno. U radu je spas, a ne u visinama i biljkama iz prasuma Bolivije sa medom od Svitaca

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Tako je to kad imaš zakasneo a istovremeno pogrešan čitalački put, onda umesto da te od ranog detinjstva i nadalje proverene književne vrednosti duhovno razvijaju, obogaćuju i oplemenjuju, na početku svoje srednje životne dobi odlučiš da počneš nešto da čitaš i u svom neznanju počneš da čitaš trendovsku kvazi literaturu, neizostavno poveruješ da si nadprosečno inteligentna, natprosečno opšteobrazovna i celom svetu nemerljivo mnogo interesantna osoba...

Bleja

pre 3 godine

Da nije Jece, ja se ne bih nasmejao ovako od srca. Hvala vam duhoviti ljudi.
A tebi Jeco, znam da čitaš( ciganka bi iskočila iz tebe da ne pročitaš šta selo misli o tebi) jbg šta da ti kažem, ugasi sve profile, posveti se deci i za godinu dana će sve biti ok.

Srpska pokondirena porodica

pre 3 godine

Da li neko zna da li Federerova Mirka, Marijeva supruga i Nadalova supruga uopste imaju Instagram profil? Da li Federer, Mari i Nadal imaju Instagram profil?

II

pre 3 godine

Ne razumem da neko trazi mir u planinskim visinama a onda to objavi na drustvenim mrezama i dobije negativne reakcije na stotine ljudi. Sta se desava sa mirom u takvoj kontradiktornoj objavi? Jednostavno ga vise nema tj. jos gore, stvara se veliki nemir citajuci sve te komentare ljudi koje nikad niste videli u zivotu. Bar bih ja tako reagovala. Covek ima potpuni mir samo kad je daleko od javnosti i misljenja iste. Bolje nazvati ovo pravim imenom: Reklamiranje i trazenje paznje! Pored toga izgledaju kao deca od 5 godina dok se igraju i izvode razne. Sebe izlagati ovako podsmehu celog sveta je zaista neshvatljivo.
kerefeke.

Dragan

pre 3 godine

A ja svo vreme mislio da se balans u zivotu nadje kada se udas za nekoga ko ima milkione, te ne moras vise da brines o svojoj egzistenciji. Kako sam ja naivan.

Bajkoviti Imaginarijum

pre 3 godine

Beleška sebi: Balans je jogurt, uz koji se lakše vari doručak, a zbog kultura dobrih bakterija i vlakana i česta pro***avanja sa raznih visina zbog promene ambijenta i klime
#burek za doručak
#radost za crvenu floru
#mir za stomak

Dabibilodobroiostalodobro

pre 3 godine

Noletu i Jeci, i njihovoj deci, želim svako dobro od Boga.... ali.......
"nemoj govoriti o svojim uspesima pred onim koji nema uspeha" - vrlo mudro kaže jedna izreka iz samurajskog kodeksa.

kia95

pre 3 godine

priica mi baba kad je bila mlada, petoro dece, dok svima spremi, opere, popegla, nema ona vremena da razmislja i da djabo opseda dokon mozak, a nikad u zivotu nesrecna. nego ti radjaj decu dok jos mozes i uzivaj tipa kao mesijeva zena. sve ima i uziva u tome sa tri sina, cale radi, prirodno, zdravo, normalno. sve drugo su besni izmislili

Iz rusije s ljubavlju

pre 3 godine

Ko ima tu kolicinu novca,u potrazi za mirom je celog zivota. Nema drugog izlaza.
Osim da sve pokloni.

Ko nema novca, moze da ocajava. A moze i da prihvati sitiaciju u miru. I da zivi pristojan i miran zivot.

amater

pre 3 godine

"Beleška sebi: Uz ljubav se lakše nalazi balans kad se penjemo gore"

Ljudi... Pustite je bre na miru više. Jeste, to što ona piše je banalno i otrcano, kao da je izašla iz neke tv romkom limunade, ali ona je takva i takva bi bila i da nije bogata i udata za zvezdu, i osim toga ona nikog ne ugrožava, nije nikakva pretnja, žena jednostavno voli da bude u fazonu "Draga Saveta", pa neka je, to je jedna bezazlena strast i mislim da pre mi koji ostavljamo otrovne komentare imamo problem nego ona. Da je ona stvarno neka zlica, pa radila bi mnogo gore stvari, recimo angažovala bi se politički i to za račun vladajuće partije. Zamislite to, pa tek onda bismo pucali od muke. Ja ću je od sad ostaviti na miru. I ne samo da je više ne prezirem, već naprotiv, mogu vam reći da mi je postala simpatična sa svim tim njenim bleskastim i naivnim frazama i savetima.

Gradjanin

pre 3 godine

Koga briga sta radi Jelena Djokovic? Valjda pa neka pametna na koju se treba ugledati?
Ko hoce neka je zaprati pa neka se divi "pametnici" protiv vakcine.

Guru

pre 3 godine

Primećujem u komentarima opte poznatu osobinu našeg iskompleksiranog naroda da osuđuju i napadaju uspješne. Zbog takvog mentaliteta smo i narod koji gleda realitije i bespotrebno troši novac na nepotrebno uvijek imajući potrebu za nekim dokazivanjem. To su očigledno dječije bolesti pokondirenih naroda koji se stide vlastitog identiteta i korena, a uvijek su spremni na neargumentovane kritiku i pljuvanje. Savetujem kritičarima koji traže dlaku i jajetu da prvo preispitaju svoj vlastiti život, svoja ostvarenja i shodno tome pozitivne stvari koje su uradili za dobrobit svog naroda i svoje zajednice. Đokovićima takvi nisu ni do koljena....

krik

pre 3 godine

Kako su komentari ljudi puni ljubomore, zavisti, netolerancije,nerazumevanja, nepoštovanja...
Da li su takvi i ljudi koji ih pisu?
Naučite nesto od Jelene i Novaka:balans,radost,posvecenost,istrajnost,ljubav,tolerancija,rad na sebi,koracanje ka vrhu...

Polidor

pre 3 godine

Koliko samo osuda sto je Novak nasao normalnu, obrazovanu, inteligentnu zenu. Umesto da je birao po ukusu Srba promiskuitetnu zenu koja loce pivo i psuje.

trt

pre 3 godine

Jelena je uspesna samo po udaji, znaci uspesana udavaca koja soli pamet sa nekim duhovnim guruima i antivakcinaskom propagandom kao i veganskom ishranom.......onaj koga zanima neka je zaprati.....sta je danas sve vest to je cudo.

moram reci

pre 3 godine

Mislim da je krajnje vreme da Jeca uslika nesto intimno i privatno. Neke savete u sexu,poze,igracke. Ocigledno je da vam je brak uspesan a tu mora da igra veliku ulogu i seks. objasni kako je sa no1 u krevetu. Jedini nacin da je zavole ljudi.

Srbin

pre 3 godine

Vecina vasih komentara samo otkriva stanje kome u kojoj se nalazimo kao drustvo i pojedinci.Potpuno je nebitno ko vam nesto kaze, samo pokusajte to da primenite bez ikakvih predrasuda i mozda cete otkriti neko novo, zdravije stanje svesti kojim mozete obradovati svoje telo, um i dusu.

Rile

pre 3 godine

@Koliko samo osuda sto je Novak nasao normalnu, obrazovanu, inteligentnu zenu. Umesto da je birao po ukusu Srba promiskuitetnu zenu koja loce pivo i psuje.
(Polidor, 08. avgust 2020 08:15)

Nažalost nisi u pravu. Normalnu, obrazovanu i inteligentnu ženu našao je Federer. A i Nadal se može pohvaliti izborom. Nole nije imao sreće da izabere ženu čiji je najveći uspeh u životu dobra udaja.

Ma daj

pre 3 godine

studirala na Bokoniju u Milanu,priča nekoliko stranih jezika,to se kod nas ne prašta...
(zul?, 8. avgust 2020 14:06)
Na Bokoniju je studirala svaka tatina cerka (i sin) iz Beograda ciji tata je to platio. Imaju posebnu grupu za decu dobrostojecih Balkanaca a takvi posle rade po tatinim firmama ili tatinih drugara i slicno. Jeca ima tatu koji je to platio, ona je zavrsila kao i bukvalno svi sto to zavrse i to je to. Zato je smesno kada kuka kako je bila sirota i oskudevala.
Ovi iz matematicke sto dobiju stipendiju za Kembridz e to je nesto...

Munem ti blavora

pre 3 godine

Draga Jelena, slušao sam Vas i imam visoko mišljenje o Vama,ali imam i jedan problem!
Naime,u četvrtak sam se najeo slanine,imam zatvor,sta da radim?
Nadam se da će se rezultati poklopiti blagovremeno sa vašim dogovorom,a možda i pre.
Unapred zahvalan
Idol :)

Jesenja magla

pre 3 godine

More zamijenili planinom kao većina gradjana? Pa mjesecima su plandovali u Marbelji, poslije još malo krstarenja po Jadranu...Inače, srecan sam zbog Jetze, vratila se kući. Samo naprijed, nastavi da se penjes...

Aleksa Pufta

pre 3 godine

Da joj je neko pomenuo da tu ima i zmija ne bi tako mirno bila u zen fazi.
I ja pre neki dan cucao i uzivao u planinskom pogledu ali memam Fejs i taj Instagram pa da jacim kako sam eto uspeo u zivotu a uspeo sam cim sam preziveo poslednje tri decenije u ovoj ludoj zemlji a nisam u Lazi ili zatvoru a nisam ni clan stranke od 8og razreda kada su mi rekli da nisam vise clan Saveza socijalisticke omladine jer nisam platio clanarinu.
I ona je uspela jer je nasla Novaka cini mi se dobricinu samo ne previse visprenog ali u tome je i njen uspeh jer da je pametan...

flex

pre 3 godine

904

Djokovici bas vas briga za ove hejtere koji nikad emociju nisu osetili, super ste samo napred a ovi luzeri neka se jedu
(Mile, 07. avgust 2020 23:25)

Ko bre nije osetio emociju?????
Pa jel trebam da se popnen na brdo da bi osetio emociju ili da meditiram i jogu radim da bi je osetio?????

Vidi, ja kuci kad dodjem sa posla, umoran i neispavan i kad mi se na vratim zatrce moje troje dece pa meni srce iskace od srece, pa kad me zena zagrli, pa kad se jos na sve to vidim sa prijateljem.....gde ces vece emocije, dusevni mir, ili sto ova kaze radost iznutra od ovoga sto sam naveo.....
Imam jednog druga sto mu zena trazila dugo godina unutrasnje mirove, srece itd u hinduizmu, jogi i meditaciji......sad pukla skroz, nije znala gde bije glavom.......sad uzela islam na kraju.....muza ostavila decu isto itd.

Sajka kokorajka

pre 3 godine

Ne smeta vam uvek natmureni Federer, koji ne izbiva iz svoje staklene, kicerajske vile sa platformama i kredencima sto se kao picino oko sijaju i dlakavim tepisima, sa sve ravnim morski- modrim bazenom... dakle Rodzer koji sa namrstenom bogatasicom-Mirkom, gordo i zadovoljno gleda na sirotinju preko puta, ne hajuci ni za bolne i poplavljene, uplakane i ugrozene...Aaaali vas zato svrbe uvek nasmejani Nole Djokovic i njegova Jelena koji vole prirodu, ljude, zivotinje i uzivaju u svakom podarenom trenutku. Ne beze oni od obicnih ljudi. Naprotiv, idu im u susret iz dana u dan. Jer i sami, iako imucni shvataju da su samo delic ove prelepe planete. Odvajaju milione da nekoga usrece, da nekome vrate osmeh na lice, da zbratime zaracene narode...Ipak, kad malo bolje razmislim- dobro je! Budite se lagano, budite...vidite, doduse podsvesno za sada... kome je lepse i ko je za tri klase srecniji. Otud i takve spontane, refleksne reakcije.

zul?

pre 3 godine

Naravno da je naše klinke mrze,nije učestvovala u zadruzi u parovima,ne pije ,nije uradila grudi i usta,nema prostački vokabular studirala na Bokoniju u Milanu,priča nekoliko stranih jezika,to se kod nas ne prašta...

znaOnKoSam

pre 3 godine

Znaci proslih 10 puta kada je pisala da je nalazila unutrasnji mir nije bilo istina? Znaci sada je tek to ono pravo? Ili joj cesto nailaze unutrasnji nemiri pa ne pronalazi dovoljno mesta gde bi se smirila

trla baba lan

pre 3 godine

Situacija sa Koronom je očigledno, povoljnija čim se ovoliki broj komentatora bavi Jeleninim životom u nedostatku ozbiljnijih tema.

Dejan

pre 3 godine

Greše ljudi koji kažu da kritikujemo uspešne. Niko ne kritikuje Novaka ovde, nego skorojevicku koja misli da je udajom za uspešnog stekla pravo da prodaje "filozofiju".

...

pre 3 godine

Nije ni njoj lako. Novak puni novinarske stubce sirom sveta, osvaja turnire, zaradjuje novac, stice sponzore, paparaci ga jure,... a ona da je neka anonimusa koja cuva decu, kuva rucak i usisava kucu. Mora na neki nacin da se istakne, a i kako drugacije nego putovanjima, egzoticnom hranom, mirom u svetu, meditacijom, "trazenjem sebe"... i naravno da vodi fondaciju.

@(Iva Jovanovic, 9. avgust 2020 13:47) Nije bas da Nole nije imao nista sa 17 godina.... i ranije je isao na takmicenja, osvajao turnire, imao sponzore (mada u manjem obimu),.. svakako se video njegov veliki potencijal. Da, pare su "zajednicke" ali treba napomenuti da ih zaradjuje samo on. Ona radi u fondaciji koja takodje pripada Noletu.

najviše je morona iz radničke klase

pre 3 godine

dakle Rodzer koji sa namrstenom bogatasicom-Mirkom, gordo i zadovoljno gleda na sirotinju preko puta, ne hajuci ni za bolne i poplavljene, uplakane i ugrozene... (Sajka kokorajka)

Lepo si ovo primetio, vidi se da si odlično upoznat sa švajcarskim prilikama. Rodžer je ,naime, za one koji nisu obavešteni, postavljen od strane švajcarskog premijera na čelo ministarstva zaduženog za brigu o uplakanoj i ugroženoj sirotinji. I tako, Rodžer, Ministar za sirotinju, umesto da sa svojim saradnicima skoči, leti, organizuje, donira, obilazi, pomaže i, uopšte, radi posao za koji ga građani Švajcarske debelo plaćaju, on gospodin molim vas lepo sedi u svojj vili i ne haje! Pa kuda ide ovaj svet gospodo?

Vile sampion izraziti favorit

pre 3 godine

Đokoviću brate moj napaćeni. Samo ti znaš kako ti je sa njom. Ova bolje da ti je bacila bombu na kuću nego sito.

super

pre 3 godine

Propustila je šansu da bude anonimna a bogata nažalost nema joj druge šanse svi će se setiti 5g onog snimka šta ti je Novače ili kako već da ne možeš da zatrudnis ako imaš loše zube ili tako nešto ima još bisera .... kažu za cutanje ili je mnogo glup ili mnogo pametan

Milica

pre 3 godine

О Новаку волим све да видим и да прочитам. Дивим се његовом успеху у тенису, његовој доброти и великодушности. Јелена је потпуно небитна. Што мање треба да се појављује у јавности или да се уопште не појављује. Кога брига?

Sani Kroket

pre 3 godine

Samo bih da pitam mnogobrojne koji staju u odbranu ove persone. Po cemu je ona to uspesna i poznata? Po udaji i veoma uspesnom muzu? sta je to samostalno uradila u zivotu? Otkucala pogresno tiket?(daleko od toga da je sramota raditi).
Posto znam nas narod,posebno kad nemaju odgovor,bice sta si to ti uradio. Sve sto sam zeleo!Ispunio svoje snove! A sad idemo na neke nove ;)

Iva Jovanovic

pre 3 godine

Beleska sebi: Uz muzevljev novcanik se lakse nalazi balans kad se penjemo gore. #boljasamodvas #imampare #jupi
(iva, 08. avgust 2020 01:15)

Volela bih ako bi mogla da mi objasniš šta tačno znači “našla miževljev novčanik”?! Zajedno su od svoje 17te godine kada Novak nije imao ništa! Završila fakultet u Milanu, magistrirala, radila pre nego sto su se venčali i sada radi - vodi njihovu fondaciju, rodila dvoje dece ... Dakle sve su to njihove zajedničke pare!! Lično nisam njen fan - bila mi je ranije mnogo simpatičnija ali to ne umanjuje činjenicu da je krajnje iritantno predstavljati je kao
praznoglavu sponzorušu jer to svakako nije!! Kao bilo koji drugi bračni par sve sto je u braku stečeno je zajedničko!!

a

pre 3 godine

izvini a ko i cuva decu dok se ti zezas? kao da su bez dece umesto svaki trenutak da provedu sa decom. Unuk mi ne doalzi sad zbog Corone dusa me boli svaki dan smo na skajpu ali nekome deca ne nedostaju gledaju sebe

maunt5

pre 3 godine

Ona se zaista trudi da bude pozitivna i ukaze nam na neke nove trendove u svetu, ali ovaj narod je ,ne mozda, siromasan koliko mu je jos uvek mnogo sto sta nedostupno, pa ona jednostavno samo iritira ljude.
maunt5

Milos Radunkovic

pre 3 godine

Ona nikako da shvati da najveći broj naših ljudi nervira, sve dotle da su u stanju da je vredjaju. Šta god rekla, ili uradila, "drvlje i kamenje" se ospe po njoj. Jedna fina, zdrava, pametna i što je najvažnije, potpuno prisebna osoba, koja ničim ne zaslužuje da je neko vredja. Ako joj je za utehu, nije sama. Oduvek su, posebno medju našim ljudima, svi oni koji imaju, mogu, i na neki način su "iznad njih" izazivali bes i ogorčenje. Kao žena Novaka Djokovića, makar ako ni zbog čega drugog, zaslužuje poštovanje. Jelena nastavi da širiš dobru energiju, ima puno ljudikoji te cene.

Milos Radunkovic

pre 3 godine

Mržnja je čudo. Zaslepljuje razum, i čoveka stavlja ispod same životinje. Puno ljudi "ima problem" sa Jelenom Djoković...Ko je Ona, šta bi bila da nije novakova žena, izgleda nezdravo, a deli savete o zdravlju, itd, itd. O njoj, ili bilo kome drugom, treba isključivo suditi na osnovu oniga šta priča, odnosno radi. Ako bi primenili vaš način razmišljanja, onda bi Vi svi ne bi trebali da bilo o čemu dajete mišljenje jer ste "niko i ništa ", baš kao i Jelena, stim što je ona, za razliku id svih vas ,žena Novaka Djokovića, a uz To, i jedna veoma pametna, lepa, humana, u iznad svega osoba koja želi da uticepozitivno na ljude. Ali, kao što rekoh, mržnja je nešto najgore što neko može da ima u svom karakteru i ponašanju.

Iva Jovanovic

pre 3 godine

@(Iva Jovanovic, 9. avgust 2020 13:47) Nije bas da Nole nije imao nista sa 17 godina.... i ranije je isao na takmicenja, osvajao turnire, imao sponzore (mada u manjem obimu),.. svakako se video njegov veliki potencijal. Da, pare su "zajednicke" ali treba napomenuti da ih zaradjuje samo on. Ona radi u fondaciji koja takodje pripada Noletu.
(..., 09. avgust 2020 22:00)

Dakle oboje su pričali kada su počeli da se zabavljaju da su se dovojali kako da se vide (jer nisu imali para oboje!) - Novak je autobusom putovao u Milano da bi je video, a ona je radila dok je studirala da bi se izdržavala....O kojim sponzorima pričaš - sve je to stiglo kasnije! I nisu svi videli njegov potencijal - prvi Teniski savez a ni država nisu dali nikakvu materijalnu podršku i smatrali su da ništa od njega neće biti! I za kraj ona je direkor u fondacije koja pripada njima!! Ajde malo realnosti!

monden

pre 3 godine

Kraljica opštih mesta
(volpe, 08. avgust 2020 09:19)

Ja sam, više puta, u životu, naišao na kraljice "javnih" mesta, koje su bile daleko šarmantnije i zanimljivije, od dotične.

krik

pre 3 godine

Kako su komentari ljudi puni ljubomore, zavisti, netolerancije,nerazumevanja, nepoštovanja...
Da li su takvi i ljudi koji ih pisu?
Naučite nesto od Jelene i Novaka:balans,radost,posvecenost,istrajnost,ljubav,tolerancija,rad na sebi,koracanje ka vrhu...

Guru

pre 3 godine

Primećujem u komentarima opte poznatu osobinu našeg iskompleksiranog naroda da osuđuju i napadaju uspješne. Zbog takvog mentaliteta smo i narod koji gleda realitije i bespotrebno troši novac na nepotrebno uvijek imajući potrebu za nekim dokazivanjem. To su očigledno dječije bolesti pokondirenih naroda koji se stide vlastitog identiteta i korena, a uvijek su spremni na neargumentovane kritiku i pljuvanje. Savetujem kritičarima koji traže dlaku i jajetu da prvo preispitaju svoj vlastiti život, svoja ostvarenja i shodno tome pozitivne stvari koje su uradili za dobrobit svog naroda i svoje zajednice. Đokovićima takvi nisu ni do koljena....

Polidor

pre 3 godine

Koliko samo osuda sto je Novak nasao normalnu, obrazovanu, inteligentnu zenu. Umesto da je birao po ukusu Srba promiskuitetnu zenu koja loce pivo i psuje.

Srbin

pre 3 godine

Vecina vasih komentara samo otkriva stanje kome u kojoj se nalazimo kao drustvo i pojedinci.Potpuno je nebitno ko vam nesto kaze, samo pokusajte to da primenite bez ikakvih predrasuda i mozda cete otkriti neko novo, zdravije stanje svesti kojim mozete obradovati svoje telo, um i dusu.

zul?

pre 3 godine

Naravno da je naše klinke mrze,nije učestvovala u zadruzi u parovima,ne pije ,nije uradila grudi i usta,nema prostački vokabular studirala na Bokoniju u Milanu,priča nekoliko stranih jezika,to se kod nas ne prašta...

Sajka kokorajka

pre 3 godine

Ne smeta vam uvek natmureni Federer, koji ne izbiva iz svoje staklene, kicerajske vile sa platformama i kredencima sto se kao picino oko sijaju i dlakavim tepisima, sa sve ravnim morski- modrim bazenom... dakle Rodzer koji sa namrstenom bogatasicom-Mirkom, gordo i zadovoljno gleda na sirotinju preko puta, ne hajuci ni za bolne i poplavljene, uplakane i ugrozene...Aaaali vas zato svrbe uvek nasmejani Nole Djokovic i njegova Jelena koji vole prirodu, ljude, zivotinje i uzivaju u svakom podarenom trenutku. Ne beze oni od obicnih ljudi. Naprotiv, idu im u susret iz dana u dan. Jer i sami, iako imucni shvataju da su samo delic ove prelepe planete. Odvajaju milione da nekoga usrece, da nekome vrate osmeh na lice, da zbratime zaracene narode...Ipak, kad malo bolje razmislim- dobro je! Budite se lagano, budite...vidite, doduse podsvesno za sada... kome je lepse i ko je za tri klase srecniji. Otud i takve spontane, refleksne reakcije.

kia95

pre 3 godine

priica mi baba kad je bila mlada, petoro dece, dok svima spremi, opere, popegla, nema ona vremena da razmislja i da djabo opseda dokon mozak, a nikad u zivotu nesrecna. nego ti radjaj decu dok jos mozes i uzivaj tipa kao mesijeva zena. sve ima i uziva u tome sa tri sina, cale radi, prirodno, zdravo, normalno. sve drugo su besni izmislili

Ana

pre 3 godine

Nemam nista licno protiv Jelene, neka radi sta hoce. Da je simpatisem-bas i ne i to ne zato sto sam zavidna vec zato sto mi ne deluje kao dobra osoba i mislim da to vecina ljudi oseti i zato je ne vole. Novak je dobrica,a Jeca je manipulator koji voli da se za sve pita i u sve mesa, da soli pamet celom svetu. U njenom samopromovisanju se ne vidi dobra namera, vec ego i narcizam. I zena Janka Tipsarevica se promovise, ali ona ne smeta ljudima jer je nekako pozitivna. Meni zao Noleta, ima kraj sebe vesticu. A to u zivotu cesto bude tako, dobrice zavrse sa negativcima.

amater

pre 3 godine

"Beleška sebi: Uz ljubav se lakše nalazi balans kad se penjemo gore"

Ljudi... Pustite je bre na miru više. Jeste, to što ona piše je banalno i otrcano, kao da je izašla iz neke tv romkom limunade, ali ona je takva i takva bi bila i da nije bogata i udata za zvezdu, i osim toga ona nikog ne ugrožava, nije nikakva pretnja, žena jednostavno voli da bude u fazonu "Draga Saveta", pa neka je, to je jedna bezazlena strast i mislim da pre mi koji ostavljamo otrovne komentare imamo problem nego ona. Da je ona stvarno neka zlica, pa radila bi mnogo gore stvari, recimo angažovala bi se politički i to za račun vladajuće partije. Zamislite to, pa tek onda bismo pucali od muke. Ja ću je od sad ostaviti na miru. I ne samo da je više ne prezirem, već naprotiv, mogu vam reći da mi je postala simpatična sa svim tim njenim bleskastim i naivnim frazama i savetima.

Dabibilodobroiostalodobro

pre 3 godine

Noletu i Jeci, i njihovoj deci, želim svako dobro od Boga.... ali.......
"nemoj govoriti o svojim uspesima pred onim koji nema uspeha" - vrlo mudro kaže jedna izreka iz samurajskog kodeksa.

Alex M

pre 3 godine

Sta ce toj zeni dusevni mir ?!! udata je za bogatog tenisera, ima sve u zivotu, i trazi mir ? Da je ustala jutros u 6 i radila do 15 h a onda trcala kuci da pravi rucak nebi imala vremena da nista trazi sem malo sna, a mi nebi citali njene gluposti po drustvenim mrezama , jer da nema slavnog muza i ona bi bila samo x nepoznata...

Bojan

pre 3 godine

Gospođo Đoković, da li znate da u zemlji Srbiji,ovog trenutka par hiljada porodica nema za veceru, ne zna kako ce i da li decu da posalji na ekskurzij ili skolu itd....i ne lupetajte te vaše gluposti više

Hm

pre 3 godine

Jetza je u rubrici Lepa i zdrava, a nit izgleda lepo, a kamoli zdravo... Kakav crni zdrav duh u njoj i njemu, kao da su iz logora pobegli, ali se ubise da ubede svet koliko su srecni, mirni i stalozeni. On je narocito smiren kada urla na box, skupljace, publiku...

Inace, fotograf se sasvim slucajno nasao tu da uhvati njihov mir? Ahahahah!

Prokuvani brokoli sa susamom

pre 3 godine

Zene poznatih imaju neviđene komplekse, na sve načine pokušavaju da se promovišu kako bi dokazale svetu da nemaju samo ulogu zene, već da su mnogo važniji šrafovi u mašinerija bez kojih svet ne može da funkcioniše. A realno sve nas boli uvo šta se dešava u njenom životu, šta radi, misli, o čemu razmišlja, kako se oseća. 😁 Nas samo zanima tvoj muž, ti si samo levo smetalo. Umesto da žene poznatih vode miran i porodičan život i da što više čuvaju svoju privatnost za sebe, one sve rade suprotno. Jeca cipiripi, ne bi me čudilo da plaćaš da objave vesti o tebi. Pa mi možda zbog toga i ne objave komentar. 😁

maunt5

pre 3 godine

Ona se zaista trudi da bude pozitivna i ukaze nam na neke nove trendove u svetu, ali ovaj narod je ,ne mozda, siromasan koliko mu je jos uvek mnogo sto sta nedostupno, pa ona jednostavno samo iritira ljude.
maunt5

idi kući kljucaj čia bobice

pre 3 godine

Uradio bih da mogu, istraživanje o tome šta poznate ličnosti (posebno žene drugih tenisera i uspešnih sportista) misle o postovima a i celokupnom medijskom eksponiranju ove osobe, pošto dotična sve kritičke komentare "običnih" komentatora, tumači kao zavist neuspešnih ljudi. Da njoj (i njenoj MHE mami) nije Novaka, bila bi jedna nebitnjakovićka koju niko u životu ne bi zarezivao za mišljenje ni 5%. Nadam se da će brzo doći dan kada će iščeznuti iz medijskog prostora.

trla baba lan

pre 3 godine

Situacija sa Koronom je očigledno, povoljnija čim se ovoliki broj komentatora bavi Jeleninim životom u nedostatku ozbiljnijih tema.

Iva Jovanovic

pre 3 godine

Beleska sebi: Uz muzevljev novcanik se lakse nalazi balans kad se penjemo gore. #boljasamodvas #imampare #jupi
(iva, 08. avgust 2020 01:15)

Volela bih ako bi mogla da mi objasniš šta tačno znači “našla miževljev novčanik”?! Zajedno su od svoje 17te godine kada Novak nije imao ništa! Završila fakultet u Milanu, magistrirala, radila pre nego sto su se venčali i sada radi - vodi njihovu fondaciju, rodila dvoje dece ... Dakle sve su to njihove zajedničke pare!! Lično nisam njen fan - bila mi je ranije mnogo simpatičnija ali to ne umanjuje činjenicu da je krajnje iritantno predstavljati je kao
praznoglavu sponzorušu jer to svakako nije!! Kao bilo koji drugi bračni par sve sto je u braku stečeno je zajedničko!!

Srpska pokondirena porodica

pre 3 godine

Da li neko zna da li Federerova Mirka, Marijeva supruga i Nadalova supruga uopste imaju Instagram profil? Da li Federer, Mari i Nadal imaju Instagram profil?

Era

pre 3 godine

Osoba koja veruje u cipovanje, HARRP, planetu ravnu plocu, ne veruje u nauku....nasla dusevni mir.


To me podseca kao kad sam imao praksu po psihijatrijama, pa zene umisle da su Merlin Monro i nema niko srecniji od njih.

Biba

pre 3 godine

Zasto se gospodji daje ovoliko medijskog prostora? Njeno zanimanje je supruga. Koga zanima gde ona nalazi mir i zasto to deli s drugim ljudima?
Nemam nista licno protiv nje ali realno smara, strucnjak za ishranu, roditeljstvo, psihologiju, filozofiju, medicinu..

oscar

pre 3 godine

Jos sam da je napisala da je gore na vrhu dok je nasla dusevni mir jela mesavinu kome mamu bobica, cija semena su to, i narendane kore od 500- godisnjeg hrasta.

rani

pre 3 godine

Tri stvari zbog koje uvek "gori internet":
- Iphone, svi modeli!
- Golf 1,2,3,4,5,6,7,8, ne znam jel izasao jos koji!?
- Jelena Djokovic, po zanimanju zena od Djokovica!

amater

pre 3 godine

u suštini je prazna ko svemir, ne zna šta će sa sobom, otuda ta potreba da svima pod nos gura svoj privatni život. to bi moglo da se shvati i kao neka vrsta poziva u pomoć...

Hintreal

pre 3 godine

Radi nesto dete. Dosada je najgora bolest. Lepo si se udala i mislis to je kraj. Ucini sebi uslugu i bavi se necim. Nemoj mi reci ono cuvam decu i slicno. U radu je spas, a ne u visinama i biljkama iz prasuma Bolivije sa medom od Svitaca

IguAna

pre 3 godine

Ova zena je u sustini veoma nesrecna i neostvarena. Nadam se da ce zaista nekad naci mir i srecu i da ce nas mediji postedeti njenih gluposti do tada.

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Tako je to kad imaš zakasneo a istovremeno pogrešan čitalački put, onda umesto da te od ranog detinjstva i nadalje proverene književne vrednosti duhovno razvijaju, obogaćuju i oplemenjuju, na početku svoje srednje životne dobi odlučiš da počneš nešto da čitaš i u svom neznanju počneš da čitaš trendovsku kvazi literaturu, neizostavno poveruješ da si nadprosečno inteligentna, natprosečno opšteobrazovna i celom svetu nemerljivo mnogo interesantna osoba...

Dragan

pre 3 godine

A ja svo vreme mislio da se balans u zivotu nadje kada se udas za nekoga ko ima milkione, te ne moras vise da brines o svojoj egzistenciji. Kako sam ja naivan.

Bajkoviti Imaginarijum

pre 3 godine

Beleška sebi: Balans je jogurt, uz koji se lakše vari doručak, a zbog kultura dobrih bakterija i vlakana i česta pro***avanja sa raznih visina zbog promene ambijenta i klime
#burek za doručak
#radost za crvenu floru
#mir za stomak

Dara

pre 3 godine

Otici u prirodu, na visine ove ili one i "naci taj mir" nije problem. Poenta je taj unutrašnji mir naci i sacuvati u ovoj ludnici u kojoj zivimo.

Milos Radunkovic

pre 3 godine

Ona nikako da shvati da najveći broj naših ljudi nervira, sve dotle da su u stanju da je vredjaju. Šta god rekla, ili uradila, "drvlje i kamenje" se ospe po njoj. Jedna fina, zdrava, pametna i što je najvažnije, potpuno prisebna osoba, koja ničim ne zaslužuje da je neko vredja. Ako joj je za utehu, nije sama. Oduvek su, posebno medju našim ljudima, svi oni koji imaju, mogu, i na neki način su "iznad njih" izazivali bes i ogorčenje. Kao žena Novaka Djokovića, makar ako ni zbog čega drugog, zaslužuje poštovanje. Jelena nastavi da širiš dobru energiju, ima puno ljudikoji te cene.

Milos Radunkovic

pre 3 godine

Mržnja je čudo. Zaslepljuje razum, i čoveka stavlja ispod same životinje. Puno ljudi "ima problem" sa Jelenom Djoković...Ko je Ona, šta bi bila da nije novakova žena, izgleda nezdravo, a deli savete o zdravlju, itd, itd. O njoj, ili bilo kome drugom, treba isključivo suditi na osnovu oniga šta priča, odnosno radi. Ako bi primenili vaš način razmišljanja, onda bi Vi svi ne bi trebali da bilo o čemu dajete mišljenje jer ste "niko i ništa ", baš kao i Jelena, stim što je ona, za razliku id svih vas ,žena Novaka Djokovića, a uz To, i jedna veoma pametna, lepa, humana, u iznad svega osoba koja želi da uticepozitivno na ljude. Ali, kao što rekoh, mržnja je nešto najgore što neko može da ima u svom karakteru i ponašanju.

Iz rusije s ljubavlju

pre 3 godine

Ko ima tu kolicinu novca,u potrazi za mirom je celog zivota. Nema drugog izlaza.
Osim da sve pokloni.

Ko nema novca, moze da ocajava. A moze i da prihvati sitiaciju u miru. I da zivi pristojan i miran zivot.

Gradjanin

pre 3 godine

Koga briga sta radi Jelena Djokovic? Valjda pa neka pametna na koju se treba ugledati?
Ko hoce neka je zaprati pa neka se divi "pametnici" protiv vakcine.

Bleja

pre 3 godine

Da nije Jece, ja se ne bih nasmejao ovako od srca. Hvala vam duhoviti ljudi.
A tebi Jeco, znam da čitaš( ciganka bi iskočila iz tebe da ne pročitaš šta selo misli o tebi) jbg šta da ti kažem, ugasi sve profile, posveti se deci i za godinu dana će sve biti ok.

Rile

pre 3 godine

@Koliko samo osuda sto je Novak nasao normalnu, obrazovanu, inteligentnu zenu. Umesto da je birao po ukusu Srba promiskuitetnu zenu koja loce pivo i psuje.
(Polidor, 08. avgust 2020 08:15)

Nažalost nisi u pravu. Normalnu, obrazovanu i inteligentnu ženu našao je Federer. A i Nadal se može pohvaliti izborom. Nole nije imao sreće da izabere ženu čiji je najveći uspeh u životu dobra udaja.

moram reci

pre 3 godine

Mislim da je krajnje vreme da Jeca uslika nesto intimno i privatno. Neke savete u sexu,poze,igracke. Ocigledno je da vam je brak uspesan a tu mora da igra veliku ulogu i seks. objasni kako je sa no1 u krevetu. Jedini nacin da je zavole ljudi.

II

pre 3 godine

Ne razumem da neko trazi mir u planinskim visinama a onda to objavi na drustvenim mrezama i dobije negativne reakcije na stotine ljudi. Sta se desava sa mirom u takvoj kontradiktornoj objavi? Jednostavno ga vise nema tj. jos gore, stvara se veliki nemir citajuci sve te komentare ljudi koje nikad niste videli u zivotu. Bar bih ja tako reagovala. Covek ima potpuni mir samo kad je daleko od javnosti i misljenja iste. Bolje nazvati ovo pravim imenom: Reklamiranje i trazenje paznje! Pored toga izgledaju kao deca od 5 godina dok se igraju i izvode razne. Sebe izlagati ovako podsmehu celog sveta je zaista neshvatljivo.
kerefeke.

Munem ti blavora

pre 3 godine

Draga Jelena, slušao sam Vas i imam visoko mišljenje o Vama,ali imam i jedan problem!
Naime,u četvrtak sam se najeo slanine,imam zatvor,sta da radim?
Nadam se da će se rezultati poklopiti blagovremeno sa vašim dogovorom,a možda i pre.
Unapred zahvalan
Idol :)

trt

pre 3 godine

Jelena je uspesna samo po udaji, znaci uspesana udavaca koja soli pamet sa nekim duhovnim guruima i antivakcinaskom propagandom kao i veganskom ishranom.......onaj koga zanima neka je zaprati.....sta je danas sve vest to je cudo.

a

pre 3 godine

izvini a ko i cuva decu dok se ti zezas? kao da su bez dece umesto svaki trenutak da provedu sa decom. Unuk mi ne doalzi sad zbog Corone dusa me boli svaki dan smo na skajpu ali nekome deca ne nedostaju gledaju sebe

...

pre 3 godine

Nije ni njoj lako. Novak puni novinarske stubce sirom sveta, osvaja turnire, zaradjuje novac, stice sponzore, paparaci ga jure,... a ona da je neka anonimusa koja cuva decu, kuva rucak i usisava kucu. Mora na neki nacin da se istakne, a i kako drugacije nego putovanjima, egzoticnom hranom, mirom u svetu, meditacijom, "trazenjem sebe"... i naravno da vodi fondaciju.

@(Iva Jovanovic, 9. avgust 2020 13:47) Nije bas da Nole nije imao nista sa 17 godina.... i ranije je isao na takmicenja, osvajao turnire, imao sponzore (mada u manjem obimu),.. svakako se video njegov veliki potencijal. Da, pare su "zajednicke" ali treba napomenuti da ih zaradjuje samo on. Ona radi u fondaciji koja takodje pripada Noletu.

znaOnKoSam

pre 3 godine

Znaci proslih 10 puta kada je pisala da je nalazila unutrasnji mir nije bilo istina? Znaci sada je tek to ono pravo? Ili joj cesto nailaze unutrasnji nemiri pa ne pronalazi dovoljno mesta gde bi se smirila

Sani Kroket

pre 3 godine

Samo bih da pitam mnogobrojne koji staju u odbranu ove persone. Po cemu je ona to uspesna i poznata? Po udaji i veoma uspesnom muzu? sta je to samostalno uradila u zivotu? Otkucala pogresno tiket?(daleko od toga da je sramota raditi).
Posto znam nas narod,posebno kad nemaju odgovor,bice sta si to ti uradio. Sve sto sam zeleo!Ispunio svoje snove! A sad idemo na neke nove ;)

Milica

pre 3 godine

О Новаку волим све да видим и да прочитам. Дивим се његовом успеху у тенису, његовој доброти и великодушности. Јелена је потпуно небитна. Што мање треба да се појављује у јавности или да се уопште не појављује. Кога брига?

Vile sampion izraziti favorit

pre 3 godine

Đokoviću brate moj napaćeni. Samo ti znaš kako ti je sa njom. Ova bolje da ti je bacila bombu na kuću nego sito.

flex

pre 3 godine

904

Djokovici bas vas briga za ove hejtere koji nikad emociju nisu osetili, super ste samo napred a ovi luzeri neka se jedu
(Mile, 07. avgust 2020 23:25)

Ko bre nije osetio emociju?????
Pa jel trebam da se popnen na brdo da bi osetio emociju ili da meditiram i jogu radim da bi je osetio?????

Vidi, ja kuci kad dodjem sa posla, umoran i neispavan i kad mi se na vratim zatrce moje troje dece pa meni srce iskace od srece, pa kad me zena zagrli, pa kad se jos na sve to vidim sa prijateljem.....gde ces vece emocije, dusevni mir, ili sto ova kaze radost iznutra od ovoga sto sam naveo.....
Imam jednog druga sto mu zena trazila dugo godina unutrasnje mirove, srece itd u hinduizmu, jogi i meditaciji......sad pukla skroz, nije znala gde bije glavom.......sad uzela islam na kraju.....muza ostavila decu isto itd.

Aleksa Pufta

pre 3 godine

Da joj je neko pomenuo da tu ima i zmija ne bi tako mirno bila u zen fazi.
I ja pre neki dan cucao i uzivao u planinskom pogledu ali memam Fejs i taj Instagram pa da jacim kako sam eto uspeo u zivotu a uspeo sam cim sam preziveo poslednje tri decenije u ovoj ludoj zemlji a nisam u Lazi ili zatvoru a nisam ni clan stranke od 8og razreda kada su mi rekli da nisam vise clan Saveza socijalisticke omladine jer nisam platio clanarinu.
I ona je uspela jer je nasla Novaka cini mi se dobricinu samo ne previse visprenog ali u tome je i njen uspeh jer da je pametan...

Dejan

pre 3 godine

Greše ljudi koji kažu da kritikujemo uspešne. Niko ne kritikuje Novaka ovde, nego skorojevicku koja misli da je udajom za uspešnog stekla pravo da prodaje "filozofiju".

super

pre 3 godine

Propustila je šansu da bude anonimna a bogata nažalost nema joj druge šanse svi će se setiti 5g onog snimka šta ti je Novače ili kako već da ne možeš da zatrudnis ako imaš loše zube ili tako nešto ima još bisera .... kažu za cutanje ili je mnogo glup ili mnogo pametan

najviše je morona iz radničke klase

pre 3 godine

dakle Rodzer koji sa namrstenom bogatasicom-Mirkom, gordo i zadovoljno gleda na sirotinju preko puta, ne hajuci ni za bolne i poplavljene, uplakane i ugrozene... (Sajka kokorajka)

Lepo si ovo primetio, vidi se da si odlično upoznat sa švajcarskim prilikama. Rodžer je ,naime, za one koji nisu obavešteni, postavljen od strane švajcarskog premijera na čelo ministarstva zaduženog za brigu o uplakanoj i ugroženoj sirotinji. I tako, Rodžer, Ministar za sirotinju, umesto da sa svojim saradnicima skoči, leti, organizuje, donira, obilazi, pomaže i, uopšte, radi posao za koji ga građani Švajcarske debelo plaćaju, on gospodin molim vas lepo sedi u svojj vili i ne haje! Pa kuda ide ovaj svet gospodo?

Ma daj

pre 3 godine

studirala na Bokoniju u Milanu,priča nekoliko stranih jezika,to se kod nas ne prašta...
(zul?, 8. avgust 2020 14:06)
Na Bokoniju je studirala svaka tatina cerka (i sin) iz Beograda ciji tata je to platio. Imaju posebnu grupu za decu dobrostojecih Balkanaca a takvi posle rade po tatinim firmama ili tatinih drugara i slicno. Jeca ima tatu koji je to platio, ona je zavrsila kao i bukvalno svi sto to zavrse i to je to. Zato je smesno kada kuka kako je bila sirota i oskudevala.
Ovi iz matematicke sto dobiju stipendiju za Kembridz e to je nesto...

Iva Jovanovic

pre 3 godine

@(Iva Jovanovic, 9. avgust 2020 13:47) Nije bas da Nole nije imao nista sa 17 godina.... i ranije je isao na takmicenja, osvajao turnire, imao sponzore (mada u manjem obimu),.. svakako se video njegov veliki potencijal. Da, pare su "zajednicke" ali treba napomenuti da ih zaradjuje samo on. Ona radi u fondaciji koja takodje pripada Noletu.
(..., 09. avgust 2020 22:00)

Dakle oboje su pričali kada su počeli da se zabavljaju da su se dovojali kako da se vide (jer nisu imali para oboje!) - Novak je autobusom putovao u Milano da bi je video, a ona je radila dok je studirala da bi se izdržavala....O kojim sponzorima pričaš - sve je to stiglo kasnije! I nisu svi videli njegov potencijal - prvi Teniski savez a ni država nisu dali nikakvu materijalnu podršku i smatrali su da ništa od njega neće biti! I za kraj ona je direkor u fondacije koja pripada njima!! Ajde malo realnosti!

Jesenja magla

pre 3 godine

More zamijenili planinom kao većina gradjana? Pa mjesecima su plandovali u Marbelji, poslije još malo krstarenja po Jadranu...Inače, srecan sam zbog Jetze, vratila se kući. Samo naprijed, nastavi da se penjes...

monden

pre 3 godine

Kraljica opštih mesta
(volpe, 08. avgust 2020 09:19)

Ja sam, više puta, u životu, naišao na kraljice "javnih" mesta, koje su bile daleko šarmantnije i zanimljivije, od dotične.