Deniz Ričards jednom mesečno ostavlja decu zbog muža

Petak, 28.08.2020.

12:55

Izvor: telegraf.rs

Deniz Rièards jednom meseèno ostavlja decu zbog muža IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

neo

pre 3 godine

"šta će im dadilja ?

1. Da im ne bi nešto kreativno a glupo čak i opasno palo na pamet.
2. Nemaju svi komšiluk ko vi u Srbiji ima po svetskim komšilucima svakakvih boleština.
3. Napravljeno jelo je napravljeno jelo molim lepo.
4. Da ne bi gubili vreme do 5h ujutru igrajući igrice i slično.

(profesor Dušan, 29. avgust 2020 06:46)"

1. dace dadilji shrooms, po srpski bunike, i pokvarice dadilju...
2. Malibu je toliko "opasan komsiluk" da zvezde sa Beverli Hilsa migriraju tamo.
3. za hranu i cistocu brine se housekeeper i ide kuci u 5pm, a ne nanny (dadilja) 24h.
4. XBOX mogu da zadrze, one ce se svejedno dopisivati sa plavusanom vrsnjakom Dzejkom na Instagramu do 5am.

sunshine

pre 3 godine

Ostaviti decu sest nedelja kod baba i deda je bezveze, lično JA sam to dete bila, kod babe i dede u planinskom selu bez mobilnih ii bez fiksnog telefona, roditelji me nisu vidjali i bolelo ih je uvo, i dan danas sa trideset i kusur godina im to pamtim i nemojte misliti da deca, pogotovu mala to prihvataju normalno. Vi koji to radite ste teški sebicnjaci od roditelja i prihvatite to, imam troje dece i nikada ih ne bih duže od sedam dana ostavila nigde.

džoni

pre 3 godine

A zašto bi ti trebalo da razumeš bilo šta sto drugi ljudi rade? I zašto misliš da mozes da osudjujes druge? Ja nikome nas model ne namećem, prosto navodim njegove prednosti. Ti kako mozes, želiš i smatraš da je ispravno. Pre svega ja decu nisam radjao, radjala ih je supruga. Dodatno, živim u Beogradu, gde bi deca morala da budu sama kuci dok supruga i ja radimo, jer alternative nema, pa prikane, u hiljadu zivota biram da 6-8-10 nedelja tokom leta deca budu u maloj sredini kod babe, dede i tetke, koji ih niti gaje niti vaspitavaju, jer to nije njihova uloga, već svi skupa uživaju. Evo danas ih bas vracamo za Bg. Oni prepuni utisaka, kao i svakog leta, po ceo dan ispred zgrade se ostalim klincima, slobodni. I zimo radimo isto, sa skijanja ih pravo spustimo kod matoraca, pa onda nastave grudvanje, sankanje i ostalo sve do kraja raspusta. Kada smo u Bgu, za vikend ih pricuvaju moji koji još uvek rade, da mi odemo na žurku, ili okupimo društvo. Angažujemo i bebisiterku kada to bude optimalnije rešenje. Moji ih odvedu i na more na deset dana svakog leta, a pored njih povedu i još neko od unucica, i to posto se mi vratimo sa porodičnog odmora. Ponovo, svako u okviru svojih mogucnosti i u skladu sa svojim uverenjima. Moja deca rastu zadovoljna i ispunjena, a pored sebe imaju i zadovoljne roditelje.



Razumem da decu ostavis dan-dva kod babe i dede, ponekad, ali ovaj sto ostavi decu mesec ipo dana....eeejjj zivote 6nedelja!?!? Pa sto si radjao decu ako ce baba da ih gaji i vaspitava? Jos rece- nije da ih ne pozelim....Boze svasta.
A sto se tice doticne, samo zeli paznju. Bas deci od 15-16 godina trebaju dadilje, haha.
(Kad neko lupi pa osta ziv, 28. avgust 2020

123

pre 3 godine

Najnormalnija stvar. Supruga i ja ostavljamo klince babama i dedama od prve godine. Vikend, nedelju dana, 3 nedelje.. u zavisnosti od situacije. S druge strane, znamo koliko smo blagosloveni jer imamo roditelje koji to žele i mogu, a nismo bili svesni toga dok nismo krenuli da komuniciramo sa ostalim roditeljima male dece na tu temu. Mi nismo radjanjem dece izgubili ostale delove sebe i postali “samo roditelji”. I dalje imamo potrebu za druženjem, putovanjima, vremenom za nas ili za same sebe. Ta praksa ostavljanja dece se ispostavlja višestruko korisnom: roditelji su ispunjeniji, babe i dede, tetke.. ko već.. zadovoljavaju svoju potrebu za unučićima, sestricima, bratancima, deca se navikavaju na različite sredine, životne uslove, pravila, rastu okružena bliskoscu i ljubavlju sa više strana. Nama nije bilo problematicno privikavanje na vrtic, nije bilo frke pred odlazak na rekreativnu. Danas bas idemo po njih posle 6 nedelja boravka u tazbini. Jedva čekamo, naravno nedostaju opasno sve vreme..I moram da priznam da ne znam koga mi je više zao, da li onih roditelja koji svoju decu patološki vezuju za sebe, ili onih čiji roditelji se sa unucicima poigraju sat , dva i tu njihov angazman prestaje
(džoni, 28. avgust 2020 15:15)

Samo mi reci da li te deca zovu ciko ili po imenu? Posto tata ne mogu zato sto jddva znaju ko si. Ako zelis porodicu onda se tome posvetis, ako zelis da putujes i ugadjas svojoj g... 6 nedelja bez prestanka onda jednostavno nemoj imati decu jer za to i nisi.

milos

pre 3 godine

glupaca da ostavlja decu, uzas, monstrum!
(realno, 28. avgust 2020 13:15)
pre svega,to vise nisu deca negi tinejdzeri. Drugo,zalim taj tvoj zivot gde si ti rob deci i braku i gde nisi u stanju sat vremena da posvetis samo sebi,zeni ili prijateljima ako ih uopste vise imas

profesor Dušan

pre 3 godine

šta će im dadilja ?
1. Da im ne bi nešto kreativno a glupo čak i opasno palo na pamet.
2. Nemaju svi komšiluk ko vi u Srbiji ima po svetskim komšilucima svakakvih boleština.
3. Napravljeno jelo je napravljeno jelo molim lepo.
4. Da ne bi gubili vreme do 5h ujutru igrajući igrice i slično.

Eto zato im odprilike treba dadilja a ne da im menja pelene.

dule

pre 3 godine

"Starship troopers" rado pogledam i danas...Kakva je tu ribetina bila kao Karmen Ibanez...Čudo.Pa onda uz Brosnana u Bondu...Ostade misterija kako joj onaj kreten Čarli ne prenese SIDU (aids),a napravi joj decu...Sve na stranu,slatka je bila k'o šećerna bolest...
(Ceki opinionista del cazzo, 28. avgust 2020 14:44)

Vidiš meni u starship troopers mnogo bolja bila ona druga, kovrdžava.

Bole

pre 3 godine

Supruga i ja volimo da izlazimo zajedno ali za to retko imamo priliku pored dvoje (male) dece. Nekada smo izlazili skoro svaki petak i subotu, uglavnom na (rock) svirke.
Sada je to mozda 1x mesecno ako prespavaju kod babe i dede.
Opustimo se nekad kod kuce kad uspavamo decu ali nije isto jer barem jedno predje kod nas u krevet u toku noci.
O dadilji na vece sam razmisljao ali to opet podrazumeva da su oni kod kuce kad se vratimo.
Sve u svemu jos koja godina pa valjda vise nece hteti u nas krevet i sobu pa se mozemo i zakljucati :-)
Lepo je biti roditelj ali ponekad jeste potrebno vreme bez dece, jedno vece povremeno moze biti dovoljno.
Izlazim bez supruge (i ona bez mene) ali to nije isto kao kad nas dvoje izadjemo, djuskamo i mazimo se.

eh

pre 3 godine

Moram da vam odam jednu tajnu: Vasi roditelji nisu duzni da cuvaju vasu decu. Vi ste ih pravili - vasa su odgovornost. Pricate o tome da ne treba biti rob dece, ali nemate problem da vasi roditelji budu vasi robovi i da im uvaljujete svoju decu. Da da, uvaljujete. Znam, gledam to svaki dan oko sebe. Cik probajte da napravite od neke starije zene npr. Dankinje babu-robinju cele porodice, nece moci. Druga je stvar kad baba/deda zele da pomognu, brinu se o unucima, to je potpuno prirodno i normalno, pozeljno i za decu ali i za starije, za roditelje da se odmore, visestruka psiholoska korist za sve. Ali uvaljivanje dece svakodnevno, nabijanje obaveze vec namucenom srpskom penzioneru (uglavnom babi) - jezivo. Za to dragi moji, postoji placena osoba - dadilja. Samo sto to balkanska sirotinja ne moze da skonta, a nikad i nece. Ocekujem brdo minusa.

Kad neko lupi pa osta ziv

pre 3 godine

Razumem da decu ostavis dan-dva kod babe i dede, ponekad, ali ovaj sto ostavi decu mesec ipo dana....eeejjj zivote 6nedelja!?!? Pa sto si radjao decu ako ce baba da ih gaji i vaspitava? Jos rece- nije da ih ne pozelim....Boze svasta.
A sto se tice doticne, samo zeli paznju. Bas deci od 15-16 godina trebaju dadilje, haha.

Salle

pre 3 godine

Neka ćerke budu ponosne što im je ćale legendarni Čarli Šin.
Eto nikad nisa čuo za ovu da sad nisam saznao da je Čarlijeva bivša.
Mislio bih da su deca ovog mlitavog.
(Čarli je vanvremenski, 28. avgust 2020 17:40)

Ta za koju nikad nisi čuo, je dok je legendarni čale bio na odvikavanju sa sve tadašnjom ribom, uzela dete od legendarnog i njegove narkomanke, i dobila privremeno starateljstvo nad njim. Eto sad si čuo ko je ta. Žena zaslužuje respekt do neba.

Jelena

pre 3 godine

Jaoj što to lepo zvuči....Muž i ja za 4 god, od kako smo dobili dete, izašli jednom na sat vremena, i to je to. Živimo daleko od baba i dede, a koncept dadilja nismo sasvim prihvatili, nije mi prirodno. Tako da se stalno juri, žuri i lako sagori.

Ja

pre 3 godine

Svaka joj čast, treba tako. Onda imaš i baterije i trezvenost za podizanje zdravih ljudi. Moj suprug i ja nemamo taj luksuz, nažalost. Baba i deda nisu zainteresovani za decu, a za dadilju trenutno nemamo para. Mislim, može na sat, dva, pa da odemo u šetnju, ali cilj je da zapravo negde prespavamo sami. Svaki vikend se dovijamo kako da budemo sami bar pola sata, a to je izuzetno retko. Bože zdravlja da za koju godinu možemo sebi da priuštimo praznu kuću na nekoliko dana i posvetimo se jedno drugome.

Čarli je vanvremenski

pre 3 godine

Neka ćerke budu ponosne što im je ćale legendarni Čarli Šin.
Eto nikad nisa čuo za ovu da sad nisam saznao da je Čarlijeva bivša.
Mislio bih da su deca ovog mlitavog.

Bibi

pre 3 godine

To je super stvar, moj muž i ja koristimo dva vikenda u mesecu, naša devojčica ide kod bake i uživa tamo, a nas dvoje uživamo sami u svom stanu...
To nas jako zblizi i opusti.
Napune se baterije za sledeću radnu nedelju.

džoni

pre 3 godine

Najnormalnija stvar. Supruga i ja ostavljamo klince babama i dedama od prve godine. Vikend, nedelju dana, 3 nedelje.. u zavisnosti od situacije. S druge strane, znamo koliko smo blagosloveni jer imamo roditelje koji to žele i mogu, a nismo bili svesni toga dok nismo krenuli da komuniciramo sa ostalim roditeljima male dece na tu temu. Mi nismo radjanjem dece izgubili ostale delove sebe i postali “samo roditelji”. I dalje imamo potrebu za druženjem, putovanjima, vremenom za nas ili za same sebe. Ta praksa ostavljanja dece se ispostavlja višestruko korisnom: roditelji su ispunjeniji, babe i dede, tetke.. ko već.. zadovoljavaju svoju potrebu za unučićima, sestricima, bratancima, deca se navikavaju na različite sredine, životne uslove, pravila, rastu okružena bliskoscu i ljubavlju sa više strana. Nama nije bilo problematicno privikavanje na vrtic, nije bilo frke pred odlazak na rekreativnu. Danas bas idemo po njih posle 6 nedelja boravka u tazbini. Jedva čekamo, naravno nedostaju opasno sve vreme..I moram da priznam da ne znam koga mi je više zao, da li onih roditelja koji svoju decu patološki vezuju za sebe, ili onih čiji roditelji se sa unucicima poigraju sat , dva i tu njihov angazman prestaje

Mici

pre 3 godine

Problem je kada se supruznici ne podnose pa im deca odrzavaju brak, najgora kombinacija.. Bitno je da su roditelji srecni pa ce biti i deca !

Reziel

pre 3 godine

Skroz OK priča. Daleko bolje nego da tata ostaje do kasno "na poslu", ili da kad dodje kući legne na kauč dok ne krene na spavanje. Da se razumemo, isto važi i za majke. Ovako, posvetite se deci kvalitetno, provodite svi zajedno vreme, ali dva dana su samo vaši.

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

"Starship troopers" rado pogledam i danas...Kakva je tu ribetina bila kao Karmen Ibanez...Čudo.Pa onda uz Brosnana u Bondu...Ostade misterija kako joj onaj kreten Čarli ne prenese SIDU (aids),a napravi joj decu...Sve na stranu,slatka je bila k'o šećerna bolest...

neo

pre 3 godine

Cerke od 15 i 16 godina verovatno slave kad ih ostavite za vikend ali bizarno je to da ih ostavljate sa dadiljom?? Nekim ljudima treba objasniti da im deca vise nisu deca..

saška

pre 3 godine

Apsolutno tacno. Ne treba biti rob deci. To nije sebicno, vec je neophodno. Ako su roditelji zadovoljni i srecni, takva je i atmosfera u kuci, a samim tim su i deca srecna i zadovoljna. Ako robujete deci, stvarate narcisoidne, sebicne i samozive kretene.

Vagica

pre 3 godine

Kako je ona bila lepa, prirodno lepa... Pojavila se u seriji "Seinfeld" dok je bila mlada, i u onom filmu "Wild Things". Pre le pa.
Pre Čarli Šina, naravno.

saška

pre 3 godine

Apsolutno tacno. Ne treba biti rob deci. To nije sebicno, vec je neophodno. Ako su roditelji zadovoljni i srecni, takva je i atmosfera u kuci, a samim tim su i deca srecna i zadovoljna. Ako robujete deci, stvarate narcisoidne, sebicne i samozive kretene.

Reziel

pre 3 godine

Skroz OK priča. Daleko bolje nego da tata ostaje do kasno "na poslu", ili da kad dodje kući legne na kauč dok ne krene na spavanje. Da se razumemo, isto važi i za majke. Ovako, posvetite se deci kvalitetno, provodite svi zajedno vreme, ali dva dana su samo vaši.

Vagica

pre 3 godine

Kako je ona bila lepa, prirodno lepa... Pojavila se u seriji "Seinfeld" dok je bila mlada, i u onom filmu "Wild Things". Pre le pa.
Pre Čarli Šina, naravno.

Mici

pre 3 godine

Problem je kada se supruznici ne podnose pa im deca odrzavaju brak, najgora kombinacija.. Bitno je da su roditelji srecni pa ce biti i deca !

eh

pre 3 godine

Moram da vam odam jednu tajnu: Vasi roditelji nisu duzni da cuvaju vasu decu. Vi ste ih pravili - vasa su odgovornost. Pricate o tome da ne treba biti rob dece, ali nemate problem da vasi roditelji budu vasi robovi i da im uvaljujete svoju decu. Da da, uvaljujete. Znam, gledam to svaki dan oko sebe. Cik probajte da napravite od neke starije zene npr. Dankinje babu-robinju cele porodice, nece moci. Druga je stvar kad baba/deda zele da pomognu, brinu se o unucima, to je potpuno prirodno i normalno, pozeljno i za decu ali i za starije, za roditelje da se odmore, visestruka psiholoska korist za sve. Ali uvaljivanje dece svakodnevno, nabijanje obaveze vec namucenom srpskom penzioneru (uglavnom babi) - jezivo. Za to dragi moji, postoji placena osoba - dadilja. Samo sto to balkanska sirotinja ne moze da skonta, a nikad i nece. Ocekujem brdo minusa.

Bibi

pre 3 godine

To je super stvar, moj muž i ja koristimo dva vikenda u mesecu, naša devojčica ide kod bake i uživa tamo, a nas dvoje uživamo sami u svom stanu...
To nas jako zblizi i opusti.
Napune se baterije za sledeću radnu nedelju.

Ja

pre 3 godine

Svaka joj čast, treba tako. Onda imaš i baterije i trezvenost za podizanje zdravih ljudi. Moj suprug i ja nemamo taj luksuz, nažalost. Baba i deda nisu zainteresovani za decu, a za dadilju trenutno nemamo para. Mislim, može na sat, dva, pa da odemo u šetnju, ali cilj je da zapravo negde prespavamo sami. Svaki vikend se dovijamo kako da budemo sami bar pola sata, a to je izuzetno retko. Bože zdravlja da za koju godinu možemo sebi da priuštimo praznu kuću na nekoliko dana i posvetimo se jedno drugome.

neo

pre 3 godine

Cerke od 15 i 16 godina verovatno slave kad ih ostavite za vikend ali bizarno je to da ih ostavljate sa dadiljom?? Nekim ljudima treba objasniti da im deca vise nisu deca..

džoni

pre 3 godine

Najnormalnija stvar. Supruga i ja ostavljamo klince babama i dedama od prve godine. Vikend, nedelju dana, 3 nedelje.. u zavisnosti od situacije. S druge strane, znamo koliko smo blagosloveni jer imamo roditelje koji to žele i mogu, a nismo bili svesni toga dok nismo krenuli da komuniciramo sa ostalim roditeljima male dece na tu temu. Mi nismo radjanjem dece izgubili ostale delove sebe i postali “samo roditelji”. I dalje imamo potrebu za druženjem, putovanjima, vremenom za nas ili za same sebe. Ta praksa ostavljanja dece se ispostavlja višestruko korisnom: roditelji su ispunjeniji, babe i dede, tetke.. ko već.. zadovoljavaju svoju potrebu za unučićima, sestricima, bratancima, deca se navikavaju na različite sredine, životne uslove, pravila, rastu okružena bliskoscu i ljubavlju sa više strana. Nama nije bilo problematicno privikavanje na vrtic, nije bilo frke pred odlazak na rekreativnu. Danas bas idemo po njih posle 6 nedelja boravka u tazbini. Jedva čekamo, naravno nedostaju opasno sve vreme..I moram da priznam da ne znam koga mi je više zao, da li onih roditelja koji svoju decu patološki vezuju za sebe, ili onih čiji roditelji se sa unucicima poigraju sat , dva i tu njihov angazman prestaje

Salle

pre 3 godine

Neka ćerke budu ponosne što im je ćale legendarni Čarli Šin.
Eto nikad nisa čuo za ovu da sad nisam saznao da je Čarlijeva bivša.
Mislio bih da su deca ovog mlitavog.
(Čarli je vanvremenski, 28. avgust 2020 17:40)

Ta za koju nikad nisi čuo, je dok je legendarni čale bio na odvikavanju sa sve tadašnjom ribom, uzela dete od legendarnog i njegove narkomanke, i dobila privremeno starateljstvo nad njim. Eto sad si čuo ko je ta. Žena zaslužuje respekt do neba.

Kad neko lupi pa osta ziv

pre 3 godine

Razumem da decu ostavis dan-dva kod babe i dede, ponekad, ali ovaj sto ostavi decu mesec ipo dana....eeejjj zivote 6nedelja!?!? Pa sto si radjao decu ako ce baba da ih gaji i vaspitava? Jos rece- nije da ih ne pozelim....Boze svasta.
A sto se tice doticne, samo zeli paznju. Bas deci od 15-16 godina trebaju dadilje, haha.

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

"Starship troopers" rado pogledam i danas...Kakva je tu ribetina bila kao Karmen Ibanez...Čudo.Pa onda uz Brosnana u Bondu...Ostade misterija kako joj onaj kreten Čarli ne prenese SIDU (aids),a napravi joj decu...Sve na stranu,slatka je bila k'o šećerna bolest...

Jelena

pre 3 godine

Jaoj što to lepo zvuči....Muž i ja za 4 god, od kako smo dobili dete, izašli jednom na sat vremena, i to je to. Živimo daleko od baba i dede, a koncept dadilja nismo sasvim prihvatili, nije mi prirodno. Tako da se stalno juri, žuri i lako sagori.

milos

pre 3 godine

glupaca da ostavlja decu, uzas, monstrum!
(realno, 28. avgust 2020 13:15)
pre svega,to vise nisu deca negi tinejdzeri. Drugo,zalim taj tvoj zivot gde si ti rob deci i braku i gde nisi u stanju sat vremena da posvetis samo sebi,zeni ili prijateljima ako ih uopste vise imas

sunshine

pre 3 godine

Ostaviti decu sest nedelja kod baba i deda je bezveze, lično JA sam to dete bila, kod babe i dede u planinskom selu bez mobilnih ii bez fiksnog telefona, roditelji me nisu vidjali i bolelo ih je uvo, i dan danas sa trideset i kusur godina im to pamtim i nemojte misliti da deca, pogotovu mala to prihvataju normalno. Vi koji to radite ste teški sebicnjaci od roditelja i prihvatite to, imam troje dece i nikada ih ne bih duže od sedam dana ostavila nigde.

Bole

pre 3 godine

Supruga i ja volimo da izlazimo zajedno ali za to retko imamo priliku pored dvoje (male) dece. Nekada smo izlazili skoro svaki petak i subotu, uglavnom na (rock) svirke.
Sada je to mozda 1x mesecno ako prespavaju kod babe i dede.
Opustimo se nekad kod kuce kad uspavamo decu ali nije isto jer barem jedno predje kod nas u krevet u toku noci.
O dadilji na vece sam razmisljao ali to opet podrazumeva da su oni kod kuce kad se vratimo.
Sve u svemu jos koja godina pa valjda vise nece hteti u nas krevet i sobu pa se mozemo i zakljucati :-)
Lepo je biti roditelj ali ponekad jeste potrebno vreme bez dece, jedno vece povremeno moze biti dovoljno.
Izlazim bez supruge (i ona bez mene) ali to nije isto kao kad nas dvoje izadjemo, djuskamo i mazimo se.

123

pre 3 godine

Najnormalnija stvar. Supruga i ja ostavljamo klince babama i dedama od prve godine. Vikend, nedelju dana, 3 nedelje.. u zavisnosti od situacije. S druge strane, znamo koliko smo blagosloveni jer imamo roditelje koji to žele i mogu, a nismo bili svesni toga dok nismo krenuli da komuniciramo sa ostalim roditeljima male dece na tu temu. Mi nismo radjanjem dece izgubili ostale delove sebe i postali “samo roditelji”. I dalje imamo potrebu za druženjem, putovanjima, vremenom za nas ili za same sebe. Ta praksa ostavljanja dece se ispostavlja višestruko korisnom: roditelji su ispunjeniji, babe i dede, tetke.. ko već.. zadovoljavaju svoju potrebu za unučićima, sestricima, bratancima, deca se navikavaju na različite sredine, životne uslove, pravila, rastu okružena bliskoscu i ljubavlju sa više strana. Nama nije bilo problematicno privikavanje na vrtic, nije bilo frke pred odlazak na rekreativnu. Danas bas idemo po njih posle 6 nedelja boravka u tazbini. Jedva čekamo, naravno nedostaju opasno sve vreme..I moram da priznam da ne znam koga mi je više zao, da li onih roditelja koji svoju decu patološki vezuju za sebe, ili onih čiji roditelji se sa unucicima poigraju sat , dva i tu njihov angazman prestaje
(džoni, 28. avgust 2020 15:15)

Samo mi reci da li te deca zovu ciko ili po imenu? Posto tata ne mogu zato sto jddva znaju ko si. Ako zelis porodicu onda se tome posvetis, ako zelis da putujes i ugadjas svojoj g... 6 nedelja bez prestanka onda jednostavno nemoj imati decu jer za to i nisi.

profesor Dušan

pre 3 godine

šta će im dadilja ?
1. Da im ne bi nešto kreativno a glupo čak i opasno palo na pamet.
2. Nemaju svi komšiluk ko vi u Srbiji ima po svetskim komšilucima svakakvih boleština.
3. Napravljeno jelo je napravljeno jelo molim lepo.
4. Da ne bi gubili vreme do 5h ujutru igrajući igrice i slično.

Eto zato im odprilike treba dadilja a ne da im menja pelene.

Čarli je vanvremenski

pre 3 godine

Neka ćerke budu ponosne što im je ćale legendarni Čarli Šin.
Eto nikad nisa čuo za ovu da sad nisam saznao da je Čarlijeva bivša.
Mislio bih da su deca ovog mlitavog.

džoni

pre 3 godine

A zašto bi ti trebalo da razumeš bilo šta sto drugi ljudi rade? I zašto misliš da mozes da osudjujes druge? Ja nikome nas model ne namećem, prosto navodim njegove prednosti. Ti kako mozes, želiš i smatraš da je ispravno. Pre svega ja decu nisam radjao, radjala ih je supruga. Dodatno, živim u Beogradu, gde bi deca morala da budu sama kuci dok supruga i ja radimo, jer alternative nema, pa prikane, u hiljadu zivota biram da 6-8-10 nedelja tokom leta deca budu u maloj sredini kod babe, dede i tetke, koji ih niti gaje niti vaspitavaju, jer to nije njihova uloga, već svi skupa uživaju. Evo danas ih bas vracamo za Bg. Oni prepuni utisaka, kao i svakog leta, po ceo dan ispred zgrade se ostalim klincima, slobodni. I zimo radimo isto, sa skijanja ih pravo spustimo kod matoraca, pa onda nastave grudvanje, sankanje i ostalo sve do kraja raspusta. Kada smo u Bgu, za vikend ih pricuvaju moji koji još uvek rade, da mi odemo na žurku, ili okupimo društvo. Angažujemo i bebisiterku kada to bude optimalnije rešenje. Moji ih odvedu i na more na deset dana svakog leta, a pored njih povedu i još neko od unucica, i to posto se mi vratimo sa porodičnog odmora. Ponovo, svako u okviru svojih mogucnosti i u skladu sa svojim uverenjima. Moja deca rastu zadovoljna i ispunjena, a pored sebe imaju i zadovoljne roditelje.



Razumem da decu ostavis dan-dva kod babe i dede, ponekad, ali ovaj sto ostavi decu mesec ipo dana....eeejjj zivote 6nedelja!?!? Pa sto si radjao decu ako ce baba da ih gaji i vaspitava? Jos rece- nije da ih ne pozelim....Boze svasta.
A sto se tice doticne, samo zeli paznju. Bas deci od 15-16 godina trebaju dadilje, haha.
(Kad neko lupi pa osta ziv, 28. avgust 2020

neo

pre 3 godine

"šta će im dadilja ?

1. Da im ne bi nešto kreativno a glupo čak i opasno palo na pamet.
2. Nemaju svi komšiluk ko vi u Srbiji ima po svetskim komšilucima svakakvih boleština.
3. Napravljeno jelo je napravljeno jelo molim lepo.
4. Da ne bi gubili vreme do 5h ujutru igrajući igrice i slično.

(profesor Dušan, 29. avgust 2020 06:46)"

1. dace dadilji shrooms, po srpski bunike, i pokvarice dadilju...
2. Malibu je toliko "opasan komsiluk" da zvezde sa Beverli Hilsa migriraju tamo.
3. za hranu i cistocu brine se housekeeper i ide kuci u 5pm, a ne nanny (dadilja) 24h.
4. XBOX mogu da zadrze, one ce se svejedno dopisivati sa plavusanom vrsnjakom Dzejkom na Instagramu do 5am.

dule

pre 3 godine

"Starship troopers" rado pogledam i danas...Kakva je tu ribetina bila kao Karmen Ibanez...Čudo.Pa onda uz Brosnana u Bondu...Ostade misterija kako joj onaj kreten Čarli ne prenese SIDU (aids),a napravi joj decu...Sve na stranu,slatka je bila k'o šećerna bolest...
(Ceki opinionista del cazzo, 28. avgust 2020 14:44)

Vidiš meni u starship troopers mnogo bolja bila ona druga, kovrdžava.

Čarli je vanvremenski

pre 3 godine

Neka ćerke budu ponosne što im je ćale legendarni Čarli Šin.
Eto nikad nisa čuo za ovu da sad nisam saznao da je Čarlijeva bivša.
Mislio bih da su deca ovog mlitavog.

džoni

pre 3 godine

Najnormalnija stvar. Supruga i ja ostavljamo klince babama i dedama od prve godine. Vikend, nedelju dana, 3 nedelje.. u zavisnosti od situacije. S druge strane, znamo koliko smo blagosloveni jer imamo roditelje koji to žele i mogu, a nismo bili svesni toga dok nismo krenuli da komuniciramo sa ostalim roditeljima male dece na tu temu. Mi nismo radjanjem dece izgubili ostale delove sebe i postali “samo roditelji”. I dalje imamo potrebu za druženjem, putovanjima, vremenom za nas ili za same sebe. Ta praksa ostavljanja dece se ispostavlja višestruko korisnom: roditelji su ispunjeniji, babe i dede, tetke.. ko već.. zadovoljavaju svoju potrebu za unučićima, sestricima, bratancima, deca se navikavaju na različite sredine, životne uslove, pravila, rastu okružena bliskoscu i ljubavlju sa više strana. Nama nije bilo problematicno privikavanje na vrtic, nije bilo frke pred odlazak na rekreativnu. Danas bas idemo po njih posle 6 nedelja boravka u tazbini. Jedva čekamo, naravno nedostaju opasno sve vreme..I moram da priznam da ne znam koga mi je više zao, da li onih roditelja koji svoju decu patološki vezuju za sebe, ili onih čiji roditelji se sa unucicima poigraju sat , dva i tu njihov angazman prestaje

neo

pre 3 godine

Cerke od 15 i 16 godina verovatno slave kad ih ostavite za vikend ali bizarno je to da ih ostavljate sa dadiljom?? Nekim ljudima treba objasniti da im deca vise nisu deca..

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

"Starship troopers" rado pogledam i danas...Kakva je tu ribetina bila kao Karmen Ibanez...Čudo.Pa onda uz Brosnana u Bondu...Ostade misterija kako joj onaj kreten Čarli ne prenese SIDU (aids),a napravi joj decu...Sve na stranu,slatka je bila k'o šećerna bolest...

Kad neko lupi pa osta ziv

pre 3 godine

Razumem da decu ostavis dan-dva kod babe i dede, ponekad, ali ovaj sto ostavi decu mesec ipo dana....eeejjj zivote 6nedelja!?!? Pa sto si radjao decu ako ce baba da ih gaji i vaspitava? Jos rece- nije da ih ne pozelim....Boze svasta.
A sto se tice doticne, samo zeli paznju. Bas deci od 15-16 godina trebaju dadilje, haha.

džoni

pre 3 godine

A zašto bi ti trebalo da razumeš bilo šta sto drugi ljudi rade? I zašto misliš da mozes da osudjujes druge? Ja nikome nas model ne namećem, prosto navodim njegove prednosti. Ti kako mozes, želiš i smatraš da je ispravno. Pre svega ja decu nisam radjao, radjala ih je supruga. Dodatno, živim u Beogradu, gde bi deca morala da budu sama kuci dok supruga i ja radimo, jer alternative nema, pa prikane, u hiljadu zivota biram da 6-8-10 nedelja tokom leta deca budu u maloj sredini kod babe, dede i tetke, koji ih niti gaje niti vaspitavaju, jer to nije njihova uloga, već svi skupa uživaju. Evo danas ih bas vracamo za Bg. Oni prepuni utisaka, kao i svakog leta, po ceo dan ispred zgrade se ostalim klincima, slobodni. I zimo radimo isto, sa skijanja ih pravo spustimo kod matoraca, pa onda nastave grudvanje, sankanje i ostalo sve do kraja raspusta. Kada smo u Bgu, za vikend ih pricuvaju moji koji još uvek rade, da mi odemo na žurku, ili okupimo društvo. Angažujemo i bebisiterku kada to bude optimalnije rešenje. Moji ih odvedu i na more na deset dana svakog leta, a pored njih povedu i još neko od unucica, i to posto se mi vratimo sa porodičnog odmora. Ponovo, svako u okviru svojih mogucnosti i u skladu sa svojim uverenjima. Moja deca rastu zadovoljna i ispunjena, a pored sebe imaju i zadovoljne roditelje.



Razumem da decu ostavis dan-dva kod babe i dede, ponekad, ali ovaj sto ostavi decu mesec ipo dana....eeejjj zivote 6nedelja!?!? Pa sto si radjao decu ako ce baba da ih gaji i vaspitava? Jos rece- nije da ih ne pozelim....Boze svasta.
A sto se tice doticne, samo zeli paznju. Bas deci od 15-16 godina trebaju dadilje, haha.
(Kad neko lupi pa osta ziv, 28. avgust 2020

Jelena

pre 3 godine

Jaoj što to lepo zvuči....Muž i ja za 4 god, od kako smo dobili dete, izašli jednom na sat vremena, i to je to. Živimo daleko od baba i dede, a koncept dadilja nismo sasvim prihvatili, nije mi prirodno. Tako da se stalno juri, žuri i lako sagori.

eh

pre 3 godine

Moram da vam odam jednu tajnu: Vasi roditelji nisu duzni da cuvaju vasu decu. Vi ste ih pravili - vasa su odgovornost. Pricate o tome da ne treba biti rob dece, ali nemate problem da vasi roditelji budu vasi robovi i da im uvaljujete svoju decu. Da da, uvaljujete. Znam, gledam to svaki dan oko sebe. Cik probajte da napravite od neke starije zene npr. Dankinje babu-robinju cele porodice, nece moci. Druga je stvar kad baba/deda zele da pomognu, brinu se o unucima, to je potpuno prirodno i normalno, pozeljno i za decu ali i za starije, za roditelje da se odmore, visestruka psiholoska korist za sve. Ali uvaljivanje dece svakodnevno, nabijanje obaveze vec namucenom srpskom penzioneru (uglavnom babi) - jezivo. Za to dragi moji, postoji placena osoba - dadilja. Samo sto to balkanska sirotinja ne moze da skonta, a nikad i nece. Ocekujem brdo minusa.

Vagica

pre 3 godine

Kako je ona bila lepa, prirodno lepa... Pojavila se u seriji "Seinfeld" dok je bila mlada, i u onom filmu "Wild Things". Pre le pa.
Pre Čarli Šina, naravno.

Bibi

pre 3 godine

To je super stvar, moj muž i ja koristimo dva vikenda u mesecu, naša devojčica ide kod bake i uživa tamo, a nas dvoje uživamo sami u svom stanu...
To nas jako zblizi i opusti.
Napune se baterije za sledeću radnu nedelju.

123

pre 3 godine

Najnormalnija stvar. Supruga i ja ostavljamo klince babama i dedama od prve godine. Vikend, nedelju dana, 3 nedelje.. u zavisnosti od situacije. S druge strane, znamo koliko smo blagosloveni jer imamo roditelje koji to žele i mogu, a nismo bili svesni toga dok nismo krenuli da komuniciramo sa ostalim roditeljima male dece na tu temu. Mi nismo radjanjem dece izgubili ostale delove sebe i postali “samo roditelji”. I dalje imamo potrebu za druženjem, putovanjima, vremenom za nas ili za same sebe. Ta praksa ostavljanja dece se ispostavlja višestruko korisnom: roditelji su ispunjeniji, babe i dede, tetke.. ko već.. zadovoljavaju svoju potrebu za unučićima, sestricima, bratancima, deca se navikavaju na različite sredine, životne uslove, pravila, rastu okružena bliskoscu i ljubavlju sa više strana. Nama nije bilo problematicno privikavanje na vrtic, nije bilo frke pred odlazak na rekreativnu. Danas bas idemo po njih posle 6 nedelja boravka u tazbini. Jedva čekamo, naravno nedostaju opasno sve vreme..I moram da priznam da ne znam koga mi je više zao, da li onih roditelja koji svoju decu patološki vezuju za sebe, ili onih čiji roditelji se sa unucicima poigraju sat , dva i tu njihov angazman prestaje
(džoni, 28. avgust 2020 15:15)

Samo mi reci da li te deca zovu ciko ili po imenu? Posto tata ne mogu zato sto jddva znaju ko si. Ako zelis porodicu onda se tome posvetis, ako zelis da putujes i ugadjas svojoj g... 6 nedelja bez prestanka onda jednostavno nemoj imati decu jer za to i nisi.

sunshine

pre 3 godine

Ostaviti decu sest nedelja kod baba i deda je bezveze, lično JA sam to dete bila, kod babe i dede u planinskom selu bez mobilnih ii bez fiksnog telefona, roditelji me nisu vidjali i bolelo ih je uvo, i dan danas sa trideset i kusur godina im to pamtim i nemojte misliti da deca, pogotovu mala to prihvataju normalno. Vi koji to radite ste teški sebicnjaci od roditelja i prihvatite to, imam troje dece i nikada ih ne bih duže od sedam dana ostavila nigde.

saška

pre 3 godine

Apsolutno tacno. Ne treba biti rob deci. To nije sebicno, vec je neophodno. Ako su roditelji zadovoljni i srecni, takva je i atmosfera u kuci, a samim tim su i deca srecna i zadovoljna. Ako robujete deci, stvarate narcisoidne, sebicne i samozive kretene.

Salle

pre 3 godine

Neka ćerke budu ponosne što im je ćale legendarni Čarli Šin.
Eto nikad nisa čuo za ovu da sad nisam saznao da je Čarlijeva bivša.
Mislio bih da su deca ovog mlitavog.
(Čarli je vanvremenski, 28. avgust 2020 17:40)

Ta za koju nikad nisi čuo, je dok je legendarni čale bio na odvikavanju sa sve tadašnjom ribom, uzela dete od legendarnog i njegove narkomanke, i dobila privremeno starateljstvo nad njim. Eto sad si čuo ko je ta. Žena zaslužuje respekt do neba.

profesor Dušan

pre 3 godine

šta će im dadilja ?
1. Da im ne bi nešto kreativno a glupo čak i opasno palo na pamet.
2. Nemaju svi komšiluk ko vi u Srbiji ima po svetskim komšilucima svakakvih boleština.
3. Napravljeno jelo je napravljeno jelo molim lepo.
4. Da ne bi gubili vreme do 5h ujutru igrajući igrice i slično.

Eto zato im odprilike treba dadilja a ne da im menja pelene.

neo

pre 3 godine

"šta će im dadilja ?

1. Da im ne bi nešto kreativno a glupo čak i opasno palo na pamet.
2. Nemaju svi komšiluk ko vi u Srbiji ima po svetskim komšilucima svakakvih boleština.
3. Napravljeno jelo je napravljeno jelo molim lepo.
4. Da ne bi gubili vreme do 5h ujutru igrajući igrice i slično.

(profesor Dušan, 29. avgust 2020 06:46)"

1. dace dadilji shrooms, po srpski bunike, i pokvarice dadilju...
2. Malibu je toliko "opasan komsiluk" da zvezde sa Beverli Hilsa migriraju tamo.
3. za hranu i cistocu brine se housekeeper i ide kuci u 5pm, a ne nanny (dadilja) 24h.
4. XBOX mogu da zadrze, one ce se svejedno dopisivati sa plavusanom vrsnjakom Dzejkom na Instagramu do 5am.

Ja

pre 3 godine

Svaka joj čast, treba tako. Onda imaš i baterije i trezvenost za podizanje zdravih ljudi. Moj suprug i ja nemamo taj luksuz, nažalost. Baba i deda nisu zainteresovani za decu, a za dadilju trenutno nemamo para. Mislim, može na sat, dva, pa da odemo u šetnju, ali cilj je da zapravo negde prespavamo sami. Svaki vikend se dovijamo kako da budemo sami bar pola sata, a to je izuzetno retko. Bože zdravlja da za koju godinu možemo sebi da priuštimo praznu kuću na nekoliko dana i posvetimo se jedno drugome.

Reziel

pre 3 godine

Skroz OK priča. Daleko bolje nego da tata ostaje do kasno "na poslu", ili da kad dodje kući legne na kauč dok ne krene na spavanje. Da se razumemo, isto važi i za majke. Ovako, posvetite se deci kvalitetno, provodite svi zajedno vreme, ali dva dana su samo vaši.

Mici

pre 3 godine

Problem je kada se supruznici ne podnose pa im deca odrzavaju brak, najgora kombinacija.. Bitno je da su roditelji srecni pa ce biti i deca !

dule

pre 3 godine

"Starship troopers" rado pogledam i danas...Kakva je tu ribetina bila kao Karmen Ibanez...Čudo.Pa onda uz Brosnana u Bondu...Ostade misterija kako joj onaj kreten Čarli ne prenese SIDU (aids),a napravi joj decu...Sve na stranu,slatka je bila k'o šećerna bolest...
(Ceki opinionista del cazzo, 28. avgust 2020 14:44)

Vidiš meni u starship troopers mnogo bolja bila ona druga, kovrdžava.

Bole

pre 3 godine

Supruga i ja volimo da izlazimo zajedno ali za to retko imamo priliku pored dvoje (male) dece. Nekada smo izlazili skoro svaki petak i subotu, uglavnom na (rock) svirke.
Sada je to mozda 1x mesecno ako prespavaju kod babe i dede.
Opustimo se nekad kod kuce kad uspavamo decu ali nije isto jer barem jedno predje kod nas u krevet u toku noci.
O dadilji na vece sam razmisljao ali to opet podrazumeva da su oni kod kuce kad se vratimo.
Sve u svemu jos koja godina pa valjda vise nece hteti u nas krevet i sobu pa se mozemo i zakljucati :-)
Lepo je biti roditelj ali ponekad jeste potrebno vreme bez dece, jedno vece povremeno moze biti dovoljno.
Izlazim bez supruge (i ona bez mene) ali to nije isto kao kad nas dvoje izadjemo, djuskamo i mazimo se.

milos

pre 3 godine

glupaca da ostavlja decu, uzas, monstrum!
(realno, 28. avgust 2020 13:15)
pre svega,to vise nisu deca negi tinejdzeri. Drugo,zalim taj tvoj zivot gde si ti rob deci i braku i gde nisi u stanju sat vremena da posvetis samo sebi,zeni ili prijateljima ako ih uopste vise imas