Nataša Bekvalac ima savet: "Ako nećeš da te muž vara..."

Petak, 18.09.2020.

15:42

Izvor: Super žena

Nataša Bekvalac ima savet: "Ako neæeš da te muž vara..." IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

149 Komentari

Sortiraj po:

Vagica

pre 3 godine

Ne znam zašto neko ozbiljno shvata sve šro se kaže. Takođe ne shvatam kako neko razume samo na jedan način koji je njemu blizak i takl i tumači sve šro neko drugi kaže, nema šanse da se malo prošire vidici. Ne sviđa mi se Nataša i ne privlači me takav tip zabave, sticajem okolnosti znam mnogo o njoj... Ali, strapni su komentari, posebno od ovih koji su uvek bili u zapećku i život prošao pored njih, hteli i želeli nešto i samo zavidili drugima, ništa nisu radili od onog šta su želeli, nisu bili zadovoljni onim što imaju, pa jedva dočekaju da nekoga kririkuju. To mi je najstrašnije od svega. Strašnije i od tri bivša muža (ne znam zašto se iko time bavi, imala nijednog ili dvadeset, to ništa ne menja).

Marija

pre 3 godine

@profesor Dušan
Postovani,
Vara iskljucivo i samo čovek pokvaren u duši, bez obzira na to šta mu pruzas.
Covek kome data rec nista ne znaci, koji ima slab karakter, kome prevara cini sastavni deo zivota i nije vredan nicega.
Tezak je to zivot, koji zivis sa nekim kome ne mozes da verujes i na koga ne mozes da se oslonis. A, opet te zivot dovede u tu situaciju da te takav covek i zapadne, jer nikoga ne treba voleti tako duboko i jako da ga stavis ispred sebe i svojih potreba.
Bio je prvi i imao je apsolutno sve, lepu i prepametnu decu , ugadjalo mu ste do nerazumnih granica, imao je zenu na kojoj su mu zavideli, ali je na sve to pljunuo.
Ni na jednom decijem rodjendanu nije bio, uvek je bio prezauzet. Stalno mu je nesto drugo bilo vaznije od porodice.
Sem para nista drugo i nije imao da da onima koji su ga najvise voleli. Na zalost.

Maja

pre 3 godine

@ ivan
Bravo. Mislim da si napisao sustinu. Vecini momaka je u mladjim danima, a mnogima i kasnije jer nikad ne sazru, devojka pre svega statusni simbol kojim se dokazuju tj pokazuju u drustvu ko su i koliko vrede. Ko osvoji onu koja se kotira kao neka "ribetina" najtrazenija u drustvu, sa posla, sa faksu, iz kraja i slicno taj se vodi kao uspesan. Zato se uglavnom i " zaljubljuju " tj lepe za zene koje tesko da ce ikad moci da osvoje i posle kao glumataju patnju i sve su im zene ovakve i onakve zbog odbijanja onih prvih. Ima toga i kod zena , ali ipak je izrazenije kod muskaraca i razlika je u tome sta je fokus- muskarcima je to fizicki izgled zene, a zenama je cesce to koliko taj neko zaradjuje . I to je najveci problem jer niko ne gleda dublje

Ivan

pre 3 godine

@ prager
Iz tvog komentara reklo bi se da ti i dalje imas kompleks sto te te koje navodno sad ne zelis, poput Natase, nisu htele ranije. I to ne mozes da prezalis iako si navodno srecan sa drugim tipom zene koju si ozenio. Mene npr nikad nisu zanimale takve zene i uopste se ne bavim takvima,cak mi je Nata sasvim kul, nekako je pozitivno otkacena, duhovita, iako me takve zene nikad nisu privlacile u ljubavnom smislu,nego samo kao ortaci. Ja sam bio streber i privlacile su me streberke, ti si bio streber a privlacile su te ovakve kao Nata , zato si i ogorcen. Znam dosta takvih koji su se vecito zaljubljivali u najtrazenije tj najpopularnije i najlepse devojke iz kraja, skole, faksa ,koje su svi hteli, jer je tu igra ega a ne prave ljubavi jer eto takmicis se sa drugim muskarcima ko ce je dobiti i onda ti prsne ego kad vidis da je odabrala drugog.Ja nikad nisam bio u takvoj zamci jer sam isao uvek van sveta, nisu me nikad zanimale te nazovi najpopularnije devojke jer sam uvek dublje gledao , trazio ono nesto i bio najzadovoljniji kada ja iskopam dragulj koji ne deluje na prvu loptu kao dragulj ali ja znam da jeste. I bio sam tada najzadovoljniji bez da iko zna sta ja imam. Za razliku od vas ostalih koji ste birali devojke da bi se pokazali pred drugima.

P

pre 3 godine

Nije baš uvek tako.Imam love,ok izgledam,žene me saleću.Ali boli me uvo za njih!Imam svoju najsladju devojčicu,koja mi je dva sina rodila,koja se udala za mene iako tada nisam imao ništa.Svojim radom stekli smo mnogo...Strast sve jača,u četrdesetim čak snažnija nego ranije.Moja žena tvrdi da je orgazam lek za glavobolju.Tako da ja nisam imao prilike da budem odbijen zbog glavobolje.Tako da Bekvalac...Ipak je problem u tebi.Nisu sve žene prevarene.Za svoju garantujem.

vera u Boga

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da ima zena koje kazu da ih muz ne vara. Kako mogu biti sigurne?! Sto je najgore kad se to desi, a uglavnom se desi, one ne mogu da se oporave od soka! Zato je bolje da cute o tome! Dok god ih ne bije dobro je. Sve drugo je podnosljivo!

Stefan

pre 3 godine

Zena koja je 3 kuza promenila, sva trojica su na kraju digla ruku na nju. Zena koja je varala svakog za kes i karijeru.

Slobodno slusajte savete :)

www

pre 3 godine

Ako nećeš da te muž vara, ti treba da shvatiš da se svet ne vrti oko tebe, da si samo ti važna, da ne pokušavaš da "prevaspitavaš" muža, da ... ima toga još puno, a dotična ... pa, nije problem dušu njima, problem je u tebi, jer osim izgleda verovatno ništa smisleno nisi mogla da pružiš. By the way, uživo izgleda da lošije nego na slikama, mršava kao vešalica.

Ana

pre 3 godine

Problem izuzetno retkih zena je sto njima prilaze mangupi. Ovi dobri i normalni momci/muskarci nemaju petlju da im pridju. Sve zene vole da im muskarac pridje i osvoji je. Ima onih koje prve krecu u "napad", ali vecina zena, narocito one koje su zenstvene, ocekuju da im muskarac pridje prvi. Nata je oduvek bila prelepa, uglavnom je bila sa problematicnim muskarcima. Jedino mi je onaj Ljuba ok delovao, ali moguce da njih dvoje karakterno nisu bili dobra kombinacija, ona je suvise energicna za njega po mom misljenju, a on je miran. Plus showbusiness lifestyle namece nerealna ocekivanja od svega, ne zive oni kao mi, obicna raja. Meni Natasa pozitivno deluje, zao mi je sto nema srece u ljubavi. Mada, vecina nas nema, ona makar ima lep izgled, porodicu, novac i ok posao. Sta mi da radimo koji ni to nemamo?

sasaja

pre 3 godine

ma kako da ne. pa nismo svi mi osti. a drugo ko zna sta si i ti sve radila. pa ti se tako i vracalo. e sada su kao svi muskarci isti

Saul Goodman

pre 3 godine

Bivša verenica mi je non stop zvocala sa pričama kako ja ne umem da se obučem, kako ona najbolje zna šta mi stoji, kako ne smem da jedem nezdravu hranu, kako je najbolje za mene da jedem ono što ona misli da treba... Ne znam zašto je bila toliko opterećena sa tim... U jednom momentu jednostavno više nisam mogao, ljubav se ugasila i otišao sam...

zavesa sa tufnama

pre 3 godine

ako neces da te muz vara, sta trazis sa njim!?!?

razumete devojcice?

cim si pocela da mislis o varanju to je kraj. to se otkriva pre braka, a ne u toku braka.

Goran

pre 3 godine

Tri propala braka iza sebe? Mislim da bi ona trebala da stavi prst na celo i razmisli o sebi i svojim postupcima u baraku a ne da deli savete koji veze nemaju sa mozgom.

srb

pre 3 godine

Haha Nata je hit.
Secam se gostovala u nekoj emisiji imala je dve epske izjave "Lako je vama da budete verne kad ne licite ni na sta" i "Malo sam se ja puta udavala koliko su me prosili".

Da sam budala ona bi mi bila zena po meri, svaka krpa nadje zakrpu a buduci da jasno ona vara muzeve verujem i da oni varaju nju. Prosto, ona ne zna za bolje.

prager

pre 3 godine

Ako neces da te muz vara zapitaj se sta ti je u zivotu vazno. Dok sam bio u kasnim tinejdzerskim godinama, bio sam povucen, mrsav, totalno neinteresantan zvjerkama poput tebe. One su se lozile na izlaske, prve tetovaze, bijesna auta, likove koji su od pon do nedelje izlazili i kao neke face glumili. Posle takve kao ti predju na „uspesne srpske biznismene“. Pogledaj malo nasu estradu i te poznate lujke. Svi su sa biznismenima nekim. E onda bi takve kao ti da se sa 40 smire i imaju stabilnog muskarca pokraj sebe. Ne ide to nato, kad se palis na pajsere, tako ti bude onda. U medjuvremenu sam zavrsio visu skolu, udebljao se :-), fakultet zavrsio , zaposlio se, postao menadzer, vidio svijeta. Polako sam bio interesantan zvjerkama poput tebe. Pocele su se loziti na biznis vizu i miles & more karticu, sluzbeni audi i premije. Ali ti te vrste zena onda vise nisu interesantne, tipa ko nije pitao nije ni dobio. Vecinom su se sve poudavale za baustelce, papucare i dizace/spustace rampi na parkinzima. Tetovaze su jos tu al je dosla i stomacina sa onim nasim balkanskim muskim torbicama i izlazak u balkan gril. Ja sam ozenio fakultetski obrazovanu, imamo super klince i oboje sretni. Vec 10tak godina.

hotel Mona

pre 3 godine

Pa kod nas u hotelu i za vreme korone, puno je parova koji posle ruckova ili za vreme pauze na poslu uzimaju sobe za poslepodnevni odmor.

Malo se istresu... i na dalje se mirni vracaju ili poslu ili oorodicama.

Nije varanje uvek neverstvo.

Mona hoteli su primer.
Zato dobro dosli.

Piksi

pre 3 godine

Ona mora da je bila prethodnu noć sa nekim oženjenim.
Kad se probudila shvatila da bi se to isto njoj moglo dogoditi, da je u braku.

Može biti i ta opcija, a?

Karakondžula

pre 3 godine

... ko o čemu, Nata o poštenju... svetica, mamina... jos kao klinka se vucarala sa starijim, oženjenim... Pokrij se ušima i nemoj deloti savete...

P-76ers

pre 3 godine

Ove zene nisu vise zene nego monstrumi, koji piju krv i samo zvocaju i ako je sve potaman, sve ima i samo zvoca. Samo nervoza ljudi moji. Sta je sa ovim zenam. Jel moguce da su sve iste. Ali uzas koje pirane!
(Robertson, 18. septembar 2020 23:31)

Naravno da su sve iste...

Ne slušaš je uopšte spreman na svađu...

Kad ukapira da nisi prisutan, samo opleti po njoj...

Stojan

pre 3 godine

Ko ne nadje ono sto mu treba u braku, on to trazi sa strane. Bilo da je mir, postovanje, sloga, ljubav ili redovan sex... pa vi prevarene malo porazmislite. Ili prevareni.

Dragoslav

pre 3 godine

Nataša, još kao klinka si se fokusirala na estradu što ti je osakatilo duhovni, emotivni i intelektualni razvoj, a već tada si izgledala previše zanosno. Tvoj karinerni tata gi je kupio i srednju i Višu trenersku školu. Ako ne možeš naći pravu ljubav, možda je i do tebe. Da li te privlači stalno isti tip frajera ili ti privlačiš isti tip frajera?
Prvi muž ti je prodavao kokice ispred bioskopa pa postade veoma uspešan biznismen. Nisi se upitala kako, zašto i da li je to prava ljubav?
Dodao bih, svaka žena koja ima dobrog muža, a nije dobra zaslužuje da on vara. Uteha je čudo, kao droga.

Ivan

pre 3 godine

@ milenkooo
Bogami nemas ni ti. Sloboda je lepa i veoma umiljata zena ali za nju vazi ona " ispod mire sto djavola vire". Nije da je ona losa ali niti je bila smerna nit verna a znala je da se trpa ozenjenim. Iz svog iskustva mogu reci da se vise treba bojati tih koje deluju smerno nego onih koje deluju slobodnije, jer je cesto potpuno suprotno.

Predrag Marković Forest

pre 3 godine

Ako neceš da te muž vara, nemoj da od frajera koji može da ima bilo koju, praviš "nice guy", takvih ima mnogo.

zzz

pre 3 godine

@profesor Dušan
Istina je da ce 80% vas prevariti ako
im se ukaze sansa, sa nekom "mackom", bez obzira kakva vam je supruga.
Jadni ste vecinom i tu pomoci nema!

racki

pre 3 godine

ti sto imas tri braka, svaki te tukao sa svakim si se sudila,,,svakih tri meseca se veris ,,svake subote druga veza,,kako ti nije dosadno da roditeljima kazes ovo je moj buduci muz..verovatno su baka i deka ponosni na tebe...

Safe zone

pre 3 godine

Isto je i ako niko nece da te zeni. Ni onda nemas muza i niko te ne vara. Posle bezbroj avantura, tri propala braka i dvoje dece od razlicitih oceva treba biti ozbiljan avanturista da bi ozenio takvu. Ne verujem da ima puno spremnih na izazov.

Dejan

pre 3 godine

Najveći problem je u vama jer niste znali kako da izaberete supruga, niste znali da odaberete normalnu osobu a i sami ste svojim ponašanjem do toga doveli. To će vam se verovatno opet desiti jer takav izbor pravite. Želim vam mnogo više sreće u budućem izboru partnera.

oscar

pre 3 godine

Aha, a s kim oni to varaju, te sve sigurno nisu u vezi ili u braku?
Ima jedna stara narodna izreka, "pas ne skoci dok kerusa ne mahne repom"
(sIx, 18. septembar 2020 21:19)

slazem se. nego sta se desava ako je kerusi kupiran rep? cime ce da mase?

oscar

pre 3 godine

Ovo izgleda kao da je pisala neka sredovecna razvedena novinarka iz zenskog casopisa.
(Straight Outta München, 18. septembar 2020 22:37)

Npr. Sanja Marinkovic. Uklapa se u profil.

Robertson

pre 3 godine

Ove zene nisu vise zene nego monstrumi, koji piju krv i samo zvocaju i ako je sve potaman, sve ima i samo zvoca. Samo nervoza ljudi moji. Sta je sa ovim zenam. Jel moguce da su sve iste. Ali uzas koje pirane!

Rotkva strugana

pre 3 godine

Kako se ni jedna ne ugleda na Slobodu Micalovic,koju bi recimo, 97,5% muskaraca ozenilo pre ovih gore navedenih!!!!

Hahahaha Sloboda je nasrtala na ozenjenog Vojina naivčino,svetica prava. Muškarci su generalno glupi i površni, svašta može da im se proda.

Straight Outta München

pre 3 godine

Ako nećeš da te muž vara :

1. Nemoj da zvocaš ceo dan
2. Nemoj samo da serviraš svoje planove
3. Nemoj samo da govoriš uradi to, ovo, ono,...
4. Nemoj da ti svaki dan fali nešto, te boli te glava, te vrti ti se, te treseš se, te na dijeti si, te necu ovo necu ono ....
5. Ućuti ponekad
6. Zagrli svog momka/muža
7. Saslušaj ga
8. Ne traži 4h od njega da odete iz Vranja u Zrenjanin samo zato što je tvoja prijateljica, koja ima momka iz Zrenjanina , kupila sto i stolice i takvih nema u Vranju,...
9. Daj mu
10. Daj mu opet
(profesor Dušan, 18. septembar 2020 18:42

Ovo izgleda kao da je pisala neka sredovecna razvedena novinarka iz zenskog casopisa.

cg.pg.

pre 3 godine

a sa kim muzevi varaju, sa njom i njoj slicnim ljepuskastim , niskomoralnim zenama . ne varaju ih valjda sa drugarima ili postenim zenama , koih ima jos uvijek !

samo kazem

pre 3 godine

... varaš ti njega!
(Brza Fotografija, 18. septembar 2020 18:32)

I??? Koja je onda poenta tog braka?
(MomaSRB, 18. septembar 2020 18:48)

ne znamo ni mi al pitaj Natasu ona zna iz iskustva sigurno.

sIx

pre 3 godine

Aha, a s kim oni to varaju, te sve sigurno nisu u vezi ili u braku?
Ima jedna stara narodna izreka, "pas ne skoci dok kerusa ne mahne repom"

yxcvbnm

pre 3 godine

Ne zaibilazite fine momke.
Ovi sto se tetoviraju, divljaju za volanom, opijaju se, drogiraju, zaradjuju mutnim radnjama kad tad ce ti napraviti problem.
Nije sramota imati finu, postenu osobu krak sebe, vazi i za ž i m.

Pop

pre 3 godine

Moral mora da se CENI i POŠTUJE!

...a kod nas se ceni površnost i samoživost...

Tu sloge , a onda ni sreće, nema...

... treba puuuno loših iskustava, usijanim glavama, da sazru za život, prekasno, najčešće, nažalost... onda problemi iz kojih se retko ko izvuče normalan...

...i to ti je život, koji je već dobro prošao...

To je

Vlad

pre 3 godine

početak kraja, neo-feminizam (a ne feminizam) može samo da uništi evropsku civilizaciju.

Na kraju muslimani 4 ili 5 dece po žene a evropljani 1... na kraju matematike i demografija ne laže.

Da žene imaju iste prave kao muškarac nje probleme i tako treba da bude, ali isto tako ne sme da se zaboravi ljubav, dece i pravoslavnu civilizaciju. Ne smemo da razmišljamo kao amerikanci ili englezi... Oni za 50 godine biće ili crni ili arapi, mi trebamo da ostanemo mi, tu je prava pobeda.

humanista

pre 3 godine

Bice da je mislila ,,ako neces da te muz vara,varaj ti nega,,Tri braka iza sebe i onda ,,savetujes,,,Bice zanimljivo cuti sta ce reci posle petog razvoda.

Jelena

pre 3 godine

Nato lepoto, jure oni tebe ceo zivot a ne ti njih, samo sto se ove ljubomorne prave lude a ovi posteni mogu o tebi samo da sanjaju! Udaj se jos sest puta, moze ti se!

Olja

pre 3 godine

Vec ga nemas, cim ima potrebu da zadovoljstvo trazi izvan braka. A takav brak je vise kao neka interesna zajednica dok ga neka druga ne "zaludi" pa i tu zajednicu napusti.

taksista Dusan

pre 3 godine

@ "Ako nećeš da te muž vara :
1. Nemoj da zvocaš ceo dan
2. Nemoj samo da serviraš svoje planove
3. Nemoj samo da govoriš uradi to, ovo, ono,...
4. Nemoj da ti svaki dan fali nešto, te boli te glava, te vrti ti se, te treseš se, te na dijeti si, te necu ovo necu ono ....
5. Ućuti ponekad
6. Zagrli svog momka/muža
7. Saslušaj ga
8. Ne traži 4h od njega da odete iz Vranja u Zrenjanin samo zato što je tvoja prijateljica, koja ima momka iz Zrenjanina , kupila sto i stolice i takvih nema u Vranju,...
9. Daj mu
10. Daj mu opet
(profesor Dušan, 18. septembar 2020 18:42)"

1. sedi pored nje, pomazi je, pitaj sta nije u redu i zasto se trese, poljubi je u celo, ohrabri je i izvedi je negde.

Uros Nejaki

pre 3 godine

U mom skorasnjem slucaju, tasta i tast se cude sto mi smeta to sto moja zena kada je nezadovoljna nasim odnosom odlazi na kafu sa drugim muskarcima. Smatraju da ne treba da ogranicavam njenu slobodu. Moze da bude i ovako.

kojih tacaka

pre 3 godine

kako bese tretman.. orosavanje vagine.. nata svakog napravi poznatim. cak i onog poznatog ajti strunjacaka sto bije zene. zbog takvih programeri izadjose na los glas

boring

pre 3 godine

jao, jao, pa toliko ima finih momaka koji bi sigurno, makar vecina, bili verni i nezni prema svojim zenama, ali oni su dosadni i malo zaradjuju, jel tako?

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Ako nećeš da te muž vara,redovno se kao naljuti na njega i daj mu čuveni tretman tišinom,a on će da se pretvara da ga to pogadja !

milankooo utreht

pre 3 godine

Joj bože kuda plovi ovaj brod! Karleusa,Natasa,Soraja,Afrika...to su idoli nasim klinkama! Kako se ni jedna ne ugleda na Slobodu Micalovic,koju bi recimo, 97,5% muskaraca ozenilo pre ovih gore navedenih!!!!! Kako nemate mozga grama jednog,nije mi jasno!

Harizmatican

pre 3 godine

Ako te jedan prevari moguce da si naisla na budalu, dva ajde losi izbori ali vise od toga moras da se zapitas sta nije u redu sa tobom. I obicno ovakve zene kao Natasa koje vicu na sav glas da su jake nisu dovoljno zrele da pogledaju u sebe i vide da mozda nesto sa njom nije kako treba a ne da su svi drugi krivi.

profesor Dušan

pre 3 godine

Ako nećeš da te muž vara :

1. Nemoj da zvocaš ceo dan
2. Nemoj samo da serviraš svoje planove
3. Nemoj samo da govoriš uradi to, ovo, ono,...
4. Nemoj da ti svaki dan fali nešto, te boli te glava, te vrti ti se, te treseš se, te na dijeti si, te necu ovo necu ono ....
5. Ućuti ponekad
6. Zagrli svog momka/muža
7. Saslušaj ga
8. Ne traži 4h od njega da odete iz Vranja u Zrenjanin samo zato što je tvoja prijateljica, koja ima momka iz Zrenjanina , kupila sto i stolice i takvih nema u Vranju,...
9. Daj mu
10. Daj mu opet

profesor Dušan

pre 3 godine

Ako nećeš da te muž vara :

1. Nemoj da zvocaš ceo dan
2. Nemoj samo da serviraš svoje planove
3. Nemoj samo da govoriš uradi to, ovo, ono,...
4. Nemoj da ti svaki dan fali nešto, te boli te glava, te vrti ti se, te treseš se, te na dijeti si, te necu ovo necu ono ....
5. Ućuti ponekad
6. Zagrli svog momka/muža
7. Saslušaj ga
8. Ne traži 4h od njega da odete iz Vranja u Zrenjanin samo zato što je tvoja prijateljica, koja ima momka iz Zrenjanina , kupila sto i stolice i takvih nema u Vranju,...
9. Daj mu
10. Daj mu opet

milankooo utreht

pre 3 godine

Joj bože kuda plovi ovaj brod! Karleusa,Natasa,Soraja,Afrika...to su idoli nasim klinkama! Kako se ni jedna ne ugleda na Slobodu Micalovic,koju bi recimo, 97,5% muskaraca ozenilo pre ovih gore navedenih!!!!! Kako nemate mozga grama jednog,nije mi jasno!

Harizmatican

pre 3 godine

Ako te jedan prevari moguce da si naisla na budalu, dva ajde losi izbori ali vise od toga moras da se zapitas sta nije u redu sa tobom. I obicno ovakve zene kao Natasa koje vicu na sav glas da su jake nisu dovoljno zrele da pogledaju u sebe i vide da mozda nesto sa njom nije kako treba a ne da su svi drugi krivi.

boring

pre 3 godine

jao, jao, pa toliko ima finih momaka koji bi sigurno, makar vecina, bili verni i nezni prema svojim zenama, ali oni su dosadni i malo zaradjuju, jel tako?

Robertson

pre 3 godine

Ove zene nisu vise zene nego monstrumi, koji piju krv i samo zvocaju i ako je sve potaman, sve ima i samo zvoca. Samo nervoza ljudi moji. Sta je sa ovim zenam. Jel moguce da su sve iste. Ali uzas koje pirane!

Rotkva strugana

pre 3 godine

Kako se ni jedna ne ugleda na Slobodu Micalovic,koju bi recimo, 97,5% muskaraca ozenilo pre ovih gore navedenih!!!!

Hahahaha Sloboda je nasrtala na ozenjenog Vojina naivčino,svetica prava. Muškarci su generalno glupi i površni, svašta može da im se proda.

oscar

pre 3 godine

Ovo izgleda kao da je pisala neka sredovecna razvedena novinarka iz zenskog casopisa.
(Straight Outta München, 18. septembar 2020 22:37)

Npr. Sanja Marinkovic. Uklapa se u profil.

yxcvbnm

pre 3 godine

Ne zaibilazite fine momke.
Ovi sto se tetoviraju, divljaju za volanom, opijaju se, drogiraju, zaradjuju mutnim radnjama kad tad ce ti napraviti problem.
Nije sramota imati finu, postenu osobu krak sebe, vazi i za ž i m.

Uros Nejaki

pre 3 godine

U mom skorasnjem slucaju, tasta i tast se cude sto mi smeta to sto moja zena kada je nezadovoljna nasim odnosom odlazi na kafu sa drugim muskarcima. Smatraju da ne treba da ogranicavam njenu slobodu. Moze da bude i ovako.

humanista

pre 3 godine

Bice da je mislila ,,ako neces da te muz vara,varaj ti nega,,Tri braka iza sebe i onda ,,savetujes,,,Bice zanimljivo cuti sta ce reci posle petog razvoda.

cg.pg.

pre 3 godine

a sa kim muzevi varaju, sa njom i njoj slicnim ljepuskastim , niskomoralnim zenama . ne varaju ih valjda sa drugarima ili postenim zenama , koih ima jos uvijek !

samo kazem

pre 3 godine

... varaš ti njega!
(Brza Fotografija, 18. septembar 2020 18:32)

I??? Koja je onda poenta tog braka?
(MomaSRB, 18. septembar 2020 18:48)

ne znamo ni mi al pitaj Natasu ona zna iz iskustva sigurno.

taksista Dusan

pre 3 godine

@ "Ako nećeš da te muž vara :
1. Nemoj da zvocaš ceo dan
2. Nemoj samo da serviraš svoje planove
3. Nemoj samo da govoriš uradi to, ovo, ono,...
4. Nemoj da ti svaki dan fali nešto, te boli te glava, te vrti ti se, te treseš se, te na dijeti si, te necu ovo necu ono ....
5. Ućuti ponekad
6. Zagrli svog momka/muža
7. Saslušaj ga
8. Ne traži 4h od njega da odete iz Vranja u Zrenjanin samo zato što je tvoja prijateljica, koja ima momka iz Zrenjanina , kupila sto i stolice i takvih nema u Vranju,...
9. Daj mu
10. Daj mu opet
(profesor Dušan, 18. septembar 2020 18:42)"

1. sedi pored nje, pomazi je, pitaj sta nije u redu i zasto se trese, poljubi je u celo, ohrabri je i izvedi je negde.

Straight Outta München

pre 3 godine

Ako nećeš da te muž vara :

1. Nemoj da zvocaš ceo dan
2. Nemoj samo da serviraš svoje planove
3. Nemoj samo da govoriš uradi to, ovo, ono,...
4. Nemoj da ti svaki dan fali nešto, te boli te glava, te vrti ti se, te treseš se, te na dijeti si, te necu ovo necu ono ....
5. Ućuti ponekad
6. Zagrli svog momka/muža
7. Saslušaj ga
8. Ne traži 4h od njega da odete iz Vranja u Zrenjanin samo zato što je tvoja prijateljica, koja ima momka iz Zrenjanina , kupila sto i stolice i takvih nema u Vranju,...
9. Daj mu
10. Daj mu opet
(profesor Dušan, 18. septembar 2020 18:42

Ovo izgleda kao da je pisala neka sredovecna razvedena novinarka iz zenskog casopisa.

Olja

pre 3 godine

Vec ga nemas, cim ima potrebu da zadovoljstvo trazi izvan braka. A takav brak je vise kao neka interesna zajednica dok ga neka druga ne "zaludi" pa i tu zajednicu napusti.

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Ako nećeš da te muž vara,redovno se kao naljuti na njega i daj mu čuveni tretman tišinom,a on će da se pretvara da ga to pogadja !

kojih tacaka

pre 3 godine

kako bese tretman.. orosavanje vagine.. nata svakog napravi poznatim. cak i onog poznatog ajti strunjacaka sto bije zene. zbog takvih programeri izadjose na los glas

Pop

pre 3 godine

Moral mora da se CENI i POŠTUJE!

...a kod nas se ceni površnost i samoživost...

Tu sloge , a onda ni sreće, nema...

... treba puuuno loših iskustava, usijanim glavama, da sazru za život, prekasno, najčešće, nažalost... onda problemi iz kojih se retko ko izvuče normalan...

...i to ti je život, koji je već dobro prošao...

To je

Vlad

pre 3 godine

početak kraja, neo-feminizam (a ne feminizam) može samo da uništi evropsku civilizaciju.

Na kraju muslimani 4 ili 5 dece po žene a evropljani 1... na kraju matematike i demografija ne laže.

Da žene imaju iste prave kao muškarac nje probleme i tako treba da bude, ali isto tako ne sme da se zaboravi ljubav, dece i pravoslavnu civilizaciju. Ne smemo da razmišljamo kao amerikanci ili englezi... Oni za 50 godine biće ili crni ili arapi, mi trebamo da ostanemo mi, tu je prava pobeda.

P

pre 3 godine

Nije baš uvek tako.Imam love,ok izgledam,žene me saleću.Ali boli me uvo za njih!Imam svoju najsladju devojčicu,koja mi je dva sina rodila,koja se udala za mene iako tada nisam imao ništa.Svojim radom stekli smo mnogo...Strast sve jača,u četrdesetim čak snažnija nego ranije.Moja žena tvrdi da je orgazam lek za glavobolju.Tako da ja nisam imao prilike da budem odbijen zbog glavobolje.Tako da Bekvalac...Ipak je problem u tebi.Nisu sve žene prevarene.Za svoju garantujem.

oscar

pre 3 godine

Aha, a s kim oni to varaju, te sve sigurno nisu u vezi ili u braku?
Ima jedna stara narodna izreka, "pas ne skoci dok kerusa ne mahne repom"
(sIx, 18. septembar 2020 21:19)

slazem se. nego sta se desava ako je kerusi kupiran rep? cime ce da mase?

Jelena

pre 3 godine

Nato lepoto, jure oni tebe ceo zivot a ne ti njih, samo sto se ove ljubomorne prave lude a ovi posteni mogu o tebi samo da sanjaju! Udaj se jos sest puta, moze ti se!

sIx

pre 3 godine

Aha, a s kim oni to varaju, te sve sigurno nisu u vezi ili u braku?
Ima jedna stara narodna izreka, "pas ne skoci dok kerusa ne mahne repom"

Stefan

pre 3 godine

Zena koja je 3 kuza promenila, sva trojica su na kraju digla ruku na nju. Zena koja je varala svakog za kes i karijeru.

Slobodno slusajte savete :)

Saul Goodman

pre 3 godine

Bivša verenica mi je non stop zvocala sa pričama kako ja ne umem da se obučem, kako ona najbolje zna šta mi stoji, kako ne smem da jedem nezdravu hranu, kako je najbolje za mene da jedem ono što ona misli da treba... Ne znam zašto je bila toliko opterećena sa tim... U jednom momentu jednostavno više nisam mogao, ljubav se ugasila i otišao sam...

Ana

pre 3 godine

Problem izuzetno retkih zena je sto njima prilaze mangupi. Ovi dobri i normalni momci/muskarci nemaju petlju da im pridju. Sve zene vole da im muskarac pridje i osvoji je. Ima onih koje prve krecu u "napad", ali vecina zena, narocito one koje su zenstvene, ocekuju da im muskarac pridje prvi. Nata je oduvek bila prelepa, uglavnom je bila sa problematicnim muskarcima. Jedino mi je onaj Ljuba ok delovao, ali moguce da njih dvoje karakterno nisu bili dobra kombinacija, ona je suvise energicna za njega po mom misljenju, a on je miran. Plus showbusiness lifestyle namece nerealna ocekivanja od svega, ne zive oni kao mi, obicna raja. Meni Natasa pozitivno deluje, zao mi je sto nema srece u ljubavi. Mada, vecina nas nema, ona makar ima lep izgled, porodicu, novac i ok posao. Sta mi da radimo koji ni to nemamo?

www

pre 3 godine

Ako nećeš da te muž vara, ti treba da shvatiš da se svet ne vrti oko tebe, da si samo ti važna, da ne pokušavaš da "prevaspitavaš" muža, da ... ima toga još puno, a dotična ... pa, nije problem dušu njima, problem je u tebi, jer osim izgleda verovatno ništa smisleno nisi mogla da pružiš. By the way, uživo izgleda da lošije nego na slikama, mršava kao vešalica.

srb

pre 3 godine

Haha Nata je hit.
Secam se gostovala u nekoj emisiji imala je dve epske izjave "Lako je vama da budete verne kad ne licite ni na sta" i "Malo sam se ja puta udavala koliko su me prosili".

Da sam budala ona bi mi bila zena po meri, svaka krpa nadje zakrpu a buduci da jasno ona vara muzeve verujem i da oni varaju nju. Prosto, ona ne zna za bolje.

zzz

pre 3 godine

@profesor Dušan
Istina je da ce 80% vas prevariti ako
im se ukaze sansa, sa nekom "mackom", bez obzira kakva vam je supruga.
Jadni ste vecinom i tu pomoci nema!

Ivan

pre 3 godine

@ prager
Iz tvog komentara reklo bi se da ti i dalje imas kompleks sto te te koje navodno sad ne zelis, poput Natase, nisu htele ranije. I to ne mozes da prezalis iako si navodno srecan sa drugim tipom zene koju si ozenio. Mene npr nikad nisu zanimale takve zene i uopste se ne bavim takvima,cak mi je Nata sasvim kul, nekako je pozitivno otkacena, duhovita, iako me takve zene nikad nisu privlacile u ljubavnom smislu,nego samo kao ortaci. Ja sam bio streber i privlacile su me streberke, ti si bio streber a privlacile su te ovakve kao Nata , zato si i ogorcen. Znam dosta takvih koji su se vecito zaljubljivali u najtrazenije tj najpopularnije i najlepse devojke iz kraja, skole, faksa ,koje su svi hteli, jer je tu igra ega a ne prave ljubavi jer eto takmicis se sa drugim muskarcima ko ce je dobiti i onda ti prsne ego kad vidis da je odabrala drugog.Ja nikad nisam bio u takvoj zamci jer sam isao uvek van sveta, nisu me nikad zanimale te nazovi najpopularnije devojke jer sam uvek dublje gledao , trazio ono nesto i bio najzadovoljniji kada ja iskopam dragulj koji ne deluje na prvu loptu kao dragulj ali ja znam da jeste. I bio sam tada najzadovoljniji bez da iko zna sta ja imam. Za razliku od vas ostalih koji ste birali devojke da bi se pokazali pred drugima.

prager

pre 3 godine

Ako neces da te muz vara zapitaj se sta ti je u zivotu vazno. Dok sam bio u kasnim tinejdzerskim godinama, bio sam povucen, mrsav, totalno neinteresantan zvjerkama poput tebe. One su se lozile na izlaske, prve tetovaze, bijesna auta, likove koji su od pon do nedelje izlazili i kao neke face glumili. Posle takve kao ti predju na „uspesne srpske biznismene“. Pogledaj malo nasu estradu i te poznate lujke. Svi su sa biznismenima nekim. E onda bi takve kao ti da se sa 40 smire i imaju stabilnog muskarca pokraj sebe. Ne ide to nato, kad se palis na pajsere, tako ti bude onda. U medjuvremenu sam zavrsio visu skolu, udebljao se :-), fakultet zavrsio , zaposlio se, postao menadzer, vidio svijeta. Polako sam bio interesantan zvjerkama poput tebe. Pocele su se loziti na biznis vizu i miles & more karticu, sluzbeni audi i premije. Ali ti te vrste zena onda vise nisu interesantne, tipa ko nije pitao nije ni dobio. Vecinom su se sve poudavale za baustelce, papucare i dizace/spustace rampi na parkinzima. Tetovaze su jos tu al je dosla i stomacina sa onim nasim balkanskim muskim torbicama i izlazak u balkan gril. Ja sam ozenio fakultetski obrazovanu, imamo super klince i oboje sretni. Vec 10tak godina.

Ivan

pre 3 godine

@ milenkooo
Bogami nemas ni ti. Sloboda je lepa i veoma umiljata zena ali za nju vazi ona " ispod mire sto djavola vire". Nije da je ona losa ali niti je bila smerna nit verna a znala je da se trpa ozenjenim. Iz svog iskustva mogu reci da se vise treba bojati tih koje deluju smerno nego onih koje deluju slobodnije, jer je cesto potpuno suprotno.

Piksi

pre 3 godine

Ona mora da je bila prethodnu noć sa nekim oženjenim.
Kad se probudila shvatila da bi se to isto njoj moglo dogoditi, da je u braku.

Može biti i ta opcija, a?

vera u Boga

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da ima zena koje kazu da ih muz ne vara. Kako mogu biti sigurne?! Sto je najgore kad se to desi, a uglavnom se desi, one ne mogu da se oporave od soka! Zato je bolje da cute o tome! Dok god ih ne bije dobro je. Sve drugo je podnosljivo!

zavesa sa tufnama

pre 3 godine

ako neces da te muz vara, sta trazis sa njim!?!?

razumete devojcice?

cim si pocela da mislis o varanju to je kraj. to se otkriva pre braka, a ne u toku braka.

Vagica

pre 3 godine

Ne znam zašto neko ozbiljno shvata sve šro se kaže. Takođe ne shvatam kako neko razume samo na jedan način koji je njemu blizak i takl i tumači sve šro neko drugi kaže, nema šanse da se malo prošire vidici. Ne sviđa mi se Nataša i ne privlači me takav tip zabave, sticajem okolnosti znam mnogo o njoj... Ali, strapni su komentari, posebno od ovih koji su uvek bili u zapećku i život prošao pored njih, hteli i želeli nešto i samo zavidili drugima, ništa nisu radili od onog šta su želeli, nisu bili zadovoljni onim što imaju, pa jedva dočekaju da nekoga kririkuju. To mi je najstrašnije od svega. Strašnije i od tri bivša muža (ne znam zašto se iko time bavi, imala nijednog ili dvadeset, to ništa ne menja).

Goran

pre 3 godine

Tri propala braka iza sebe? Mislim da bi ona trebala da stavi prst na celo i razmisli o sebi i svojim postupcima u baraku a ne da deli savete koji veze nemaju sa mozgom.

Maja

pre 3 godine

@ ivan
Bravo. Mislim da si napisao sustinu. Vecini momaka je u mladjim danima, a mnogima i kasnije jer nikad ne sazru, devojka pre svega statusni simbol kojim se dokazuju tj pokazuju u drustvu ko su i koliko vrede. Ko osvoji onu koja se kotira kao neka "ribetina" najtrazenija u drustvu, sa posla, sa faksu, iz kraja i slicno taj se vodi kao uspesan. Zato se uglavnom i " zaljubljuju " tj lepe za zene koje tesko da ce ikad moci da osvoje i posle kao glumataju patnju i sve su im zene ovakve i onakve zbog odbijanja onih prvih. Ima toga i kod zena , ali ipak je izrazenije kod muskaraca i razlika je u tome sta je fokus- muskarcima je to fizicki izgled zene, a zenama je cesce to koliko taj neko zaradjuje . I to je najveci problem jer niko ne gleda dublje

Safe zone

pre 3 godine

Isto je i ako niko nece da te zeni. Ni onda nemas muza i niko te ne vara. Posle bezbroj avantura, tri propala braka i dvoje dece od razlicitih oceva treba biti ozbiljan avanturista da bi ozenio takvu. Ne verujem da ima puno spremnih na izazov.

Karakondžula

pre 3 godine

... ko o čemu, Nata o poštenju... svetica, mamina... jos kao klinka se vucarala sa starijim, oženjenim... Pokrij se ušima i nemoj deloti savete...

P-76ers

pre 3 godine

Ove zene nisu vise zene nego monstrumi, koji piju krv i samo zvocaju i ako je sve potaman, sve ima i samo zvoca. Samo nervoza ljudi moji. Sta je sa ovim zenam. Jel moguce da su sve iste. Ali uzas koje pirane!
(Robertson, 18. septembar 2020 23:31)

Naravno da su sve iste...

Ne slušaš je uopšte spreman na svađu...

Kad ukapira da nisi prisutan, samo opleti po njoj...

Stojan

pre 3 godine

Ko ne nadje ono sto mu treba u braku, on to trazi sa strane. Bilo da je mir, postovanje, sloga, ljubav ili redovan sex... pa vi prevarene malo porazmislite. Ili prevareni.

Marija

pre 3 godine

@profesor Dušan
Postovani,
Vara iskljucivo i samo čovek pokvaren u duši, bez obzira na to šta mu pruzas.
Covek kome data rec nista ne znaci, koji ima slab karakter, kome prevara cini sastavni deo zivota i nije vredan nicega.
Tezak je to zivot, koji zivis sa nekim kome ne mozes da verujes i na koga ne mozes da se oslonis. A, opet te zivot dovede u tu situaciju da te takav covek i zapadne, jer nikoga ne treba voleti tako duboko i jako da ga stavis ispred sebe i svojih potreba.
Bio je prvi i imao je apsolutno sve, lepu i prepametnu decu , ugadjalo mu ste do nerazumnih granica, imao je zenu na kojoj su mu zavideli, ali je na sve to pljunuo.
Ni na jednom decijem rodjendanu nije bio, uvek je bio prezauzet. Stalno mu je nesto drugo bilo vaznije od porodice.
Sem para nista drugo i nije imao da da onima koji su ga najvise voleli. Na zalost.

racki

pre 3 godine

ti sto imas tri braka, svaki te tukao sa svakim si se sudila,,,svakih tri meseca se veris ,,svake subote druga veza,,kako ti nije dosadno da roditeljima kazes ovo je moj buduci muz..verovatno su baka i deka ponosni na tebe...

sasaja

pre 3 godine

ma kako da ne. pa nismo svi mi osti. a drugo ko zna sta si i ti sve radila. pa ti se tako i vracalo. e sada su kao svi muskarci isti

Dejan

pre 3 godine

Najveći problem je u vama jer niste znali kako da izaberete supruga, niste znali da odaberete normalnu osobu a i sami ste svojim ponašanjem do toga doveli. To će vam se verovatno opet desiti jer takav izbor pravite. Želim vam mnogo više sreće u budućem izboru partnera.

Dragoslav

pre 3 godine

Nataša, još kao klinka si se fokusirala na estradu što ti je osakatilo duhovni, emotivni i intelektualni razvoj, a već tada si izgledala previše zanosno. Tvoj karinerni tata gi je kupio i srednju i Višu trenersku školu. Ako ne možeš naći pravu ljubav, možda je i do tebe. Da li te privlači stalno isti tip frajera ili ti privlačiš isti tip frajera?
Prvi muž ti je prodavao kokice ispred bioskopa pa postade veoma uspešan biznismen. Nisi se upitala kako, zašto i da li je to prava ljubav?
Dodao bih, svaka žena koja ima dobrog muža, a nije dobra zaslužuje da on vara. Uteha je čudo, kao droga.

hotel Mona

pre 3 godine

Pa kod nas u hotelu i za vreme korone, puno je parova koji posle ruckova ili za vreme pauze na poslu uzimaju sobe za poslepodnevni odmor.

Malo se istresu... i na dalje se mirni vracaju ili poslu ili oorodicama.

Nije varanje uvek neverstvo.

Mona hoteli su primer.
Zato dobro dosli.

Predrag Marković Forest

pre 3 godine

Ako neceš da te muž vara, nemoj da od frajera koji može da ima bilo koju, praviš "nice guy", takvih ima mnogo.

Straight Outta München

pre 3 godine

Ako nećeš da te muž vara :

1. Nemoj da zvocaš ceo dan
2. Nemoj samo da serviraš svoje planove
3. Nemoj samo da govoriš uradi to, ovo, ono,...
4. Nemoj da ti svaki dan fali nešto, te boli te glava, te vrti ti se, te treseš se, te na dijeti si, te necu ovo necu ono ....
5. Ućuti ponekad
6. Zagrli svog momka/muža
7. Saslušaj ga
8. Ne traži 4h od njega da odete iz Vranja u Zrenjanin samo zato što je tvoja prijateljica, koja ima momka iz Zrenjanina , kupila sto i stolice i takvih nema u Vranju,...
9. Daj mu
10. Daj mu opet
(profesor Dušan, 18. septembar 2020 18:42

Ovo izgleda kao da je pisala neka sredovecna razvedena novinarka iz zenskog casopisa.

profesor Dušan

pre 3 godine

Ako nećeš da te muž vara :

1. Nemoj da zvocaš ceo dan
2. Nemoj samo da serviraš svoje planove
3. Nemoj samo da govoriš uradi to, ovo, ono,...
4. Nemoj da ti svaki dan fali nešto, te boli te glava, te vrti ti se, te treseš se, te na dijeti si, te necu ovo necu ono ....
5. Ućuti ponekad
6. Zagrli svog momka/muža
7. Saslušaj ga
8. Ne traži 4h od njega da odete iz Vranja u Zrenjanin samo zato što je tvoja prijateljica, koja ima momka iz Zrenjanina , kupila sto i stolice i takvih nema u Vranju,...
9. Daj mu
10. Daj mu opet

milankooo utreht

pre 3 godine

Joj bože kuda plovi ovaj brod! Karleusa,Natasa,Soraja,Afrika...to su idoli nasim klinkama! Kako se ni jedna ne ugleda na Slobodu Micalovic,koju bi recimo, 97,5% muskaraca ozenilo pre ovih gore navedenih!!!!! Kako nemate mozga grama jednog,nije mi jasno!

Vlad

pre 3 godine

početak kraja, neo-feminizam (a ne feminizam) može samo da uništi evropsku civilizaciju.

Na kraju muslimani 4 ili 5 dece po žene a evropljani 1... na kraju matematike i demografija ne laže.

Da žene imaju iste prave kao muškarac nje probleme i tako treba da bude, ali isto tako ne sme da se zaboravi ljubav, dece i pravoslavnu civilizaciju. Ne smemo da razmišljamo kao amerikanci ili englezi... Oni za 50 godine biće ili crni ili arapi, mi trebamo da ostanemo mi, tu je prava pobeda.

oscar

pre 3 godine

Aha, a s kim oni to varaju, te sve sigurno nisu u vezi ili u braku?
Ima jedna stara narodna izreka, "pas ne skoci dok kerusa ne mahne repom"
(sIx, 18. septembar 2020 21:19)

slazem se. nego sta se desava ako je kerusi kupiran rep? cime ce da mase?

Jelena

pre 3 godine

Nato lepoto, jure oni tebe ceo zivot a ne ti njih, samo sto se ove ljubomorne prave lude a ovi posteni mogu o tebi samo da sanjaju! Udaj se jos sest puta, moze ti se!

Robertson

pre 3 godine

Ove zene nisu vise zene nego monstrumi, koji piju krv i samo zvocaju i ako je sve potaman, sve ima i samo zvoca. Samo nervoza ljudi moji. Sta je sa ovim zenam. Jel moguce da su sve iste. Ali uzas koje pirane!

sIx

pre 3 godine

Aha, a s kim oni to varaju, te sve sigurno nisu u vezi ili u braku?
Ima jedna stara narodna izreka, "pas ne skoci dok kerusa ne mahne repom"

taksista Dusan

pre 3 godine

@ "Ako nećeš da te muž vara :
1. Nemoj da zvocaš ceo dan
2. Nemoj samo da serviraš svoje planove
3. Nemoj samo da govoriš uradi to, ovo, ono,...
4. Nemoj da ti svaki dan fali nešto, te boli te glava, te vrti ti se, te treseš se, te na dijeti si, te necu ovo necu ono ....
5. Ućuti ponekad
6. Zagrli svog momka/muža
7. Saslušaj ga
8. Ne traži 4h od njega da odete iz Vranja u Zrenjanin samo zato što je tvoja prijateljica, koja ima momka iz Zrenjanina , kupila sto i stolice i takvih nema u Vranju,...
9. Daj mu
10. Daj mu opet
(profesor Dušan, 18. septembar 2020 18:42)"

1. sedi pored nje, pomazi je, pitaj sta nije u redu i zasto se trese, poljubi je u celo, ohrabri je i izvedi je negde.

vera u Boga

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da ima zena koje kazu da ih muz ne vara. Kako mogu biti sigurne?! Sto je najgore kad se to desi, a uglavnom se desi, one ne mogu da se oporave od soka! Zato je bolje da cute o tome! Dok god ih ne bije dobro je. Sve drugo je podnosljivo!

boring

pre 3 godine

jao, jao, pa toliko ima finih momaka koji bi sigurno, makar vecina, bili verni i nezni prema svojim zenama, ali oni su dosadni i malo zaradjuju, jel tako?

Harizmatican

pre 3 godine

Ako te jedan prevari moguce da si naisla na budalu, dva ajde losi izbori ali vise od toga moras da se zapitas sta nije u redu sa tobom. I obicno ovakve zene kao Natasa koje vicu na sav glas da su jake nisu dovoljno zrele da pogledaju u sebe i vide da mozda nesto sa njom nije kako treba a ne da su svi drugi krivi.

kojih tacaka

pre 3 godine

kako bese tretman.. orosavanje vagine.. nata svakog napravi poznatim. cak i onog poznatog ajti strunjacaka sto bije zene. zbog takvih programeri izadjose na los glas

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Ako nećeš da te muž vara,redovno se kao naljuti na njega i daj mu čuveni tretman tišinom,a on će da se pretvara da ga to pogadja !

Rotkva strugana

pre 3 godine

Kako se ni jedna ne ugleda na Slobodu Micalovic,koju bi recimo, 97,5% muskaraca ozenilo pre ovih gore navedenih!!!!

Hahahaha Sloboda je nasrtala na ozenjenog Vojina naivčino,svetica prava. Muškarci su generalno glupi i površni, svašta može da im se proda.

Uros Nejaki

pre 3 godine

U mom skorasnjem slucaju, tasta i tast se cude sto mi smeta to sto moja zena kada je nezadovoljna nasim odnosom odlazi na kafu sa drugim muskarcima. Smatraju da ne treba da ogranicavam njenu slobodu. Moze da bude i ovako.

www

pre 3 godine

Ako nećeš da te muž vara, ti treba da shvatiš da se svet ne vrti oko tebe, da si samo ti važna, da ne pokušavaš da "prevaspitavaš" muža, da ... ima toga još puno, a dotična ... pa, nije problem dušu njima, problem je u tebi, jer osim izgleda verovatno ništa smisleno nisi mogla da pružiš. By the way, uživo izgleda da lošije nego na slikama, mršava kao vešalica.

humanista

pre 3 godine

Bice da je mislila ,,ako neces da te muz vara,varaj ti nega,,Tri braka iza sebe i onda ,,savetujes,,,Bice zanimljivo cuti sta ce reci posle petog razvoda.

cg.pg.

pre 3 godine

a sa kim muzevi varaju, sa njom i njoj slicnim ljepuskastim , niskomoralnim zenama . ne varaju ih valjda sa drugarima ili postenim zenama , koih ima jos uvijek !

oscar

pre 3 godine

Ovo izgleda kao da je pisala neka sredovecna razvedena novinarka iz zenskog casopisa.
(Straight Outta München, 18. septembar 2020 22:37)

Npr. Sanja Marinkovic. Uklapa se u profil.

Olja

pre 3 godine

Vec ga nemas, cim ima potrebu da zadovoljstvo trazi izvan braka. A takav brak je vise kao neka interesna zajednica dok ga neka druga ne "zaludi" pa i tu zajednicu napusti.

prager

pre 3 godine

Ako neces da te muz vara zapitaj se sta ti je u zivotu vazno. Dok sam bio u kasnim tinejdzerskim godinama, bio sam povucen, mrsav, totalno neinteresantan zvjerkama poput tebe. One su se lozile na izlaske, prve tetovaze, bijesna auta, likove koji su od pon do nedelje izlazili i kao neke face glumili. Posle takve kao ti predju na „uspesne srpske biznismene“. Pogledaj malo nasu estradu i te poznate lujke. Svi su sa biznismenima nekim. E onda bi takve kao ti da se sa 40 smire i imaju stabilnog muskarca pokraj sebe. Ne ide to nato, kad se palis na pajsere, tako ti bude onda. U medjuvremenu sam zavrsio visu skolu, udebljao se :-), fakultet zavrsio , zaposlio se, postao menadzer, vidio svijeta. Polako sam bio interesantan zvjerkama poput tebe. Pocele su se loziti na biznis vizu i miles & more karticu, sluzbeni audi i premije. Ali ti te vrste zena onda vise nisu interesantne, tipa ko nije pitao nije ni dobio. Vecinom su se sve poudavale za baustelce, papucare i dizace/spustace rampi na parkinzima. Tetovaze su jos tu al je dosla i stomacina sa onim nasim balkanskim muskim torbicama i izlazak u balkan gril. Ja sam ozenio fakultetski obrazovanu, imamo super klince i oboje sretni. Vec 10tak godina.

Stefan

pre 3 godine

Zena koja je 3 kuza promenila, sva trojica su na kraju digla ruku na nju. Zena koja je varala svakog za kes i karijeru.

Slobodno slusajte savete :)

P

pre 3 godine

Nije baš uvek tako.Imam love,ok izgledam,žene me saleću.Ali boli me uvo za njih!Imam svoju najsladju devojčicu,koja mi je dva sina rodila,koja se udala za mene iako tada nisam imao ništa.Svojim radom stekli smo mnogo...Strast sve jača,u četrdesetim čak snažnija nego ranije.Moja žena tvrdi da je orgazam lek za glavobolju.Tako da ja nisam imao prilike da budem odbijen zbog glavobolje.Tako da Bekvalac...Ipak je problem u tebi.Nisu sve žene prevarene.Za svoju garantujem.

Ana

pre 3 godine

Problem izuzetno retkih zena je sto njima prilaze mangupi. Ovi dobri i normalni momci/muskarci nemaju petlju da im pridju. Sve zene vole da im muskarac pridje i osvoji je. Ima onih koje prve krecu u "napad", ali vecina zena, narocito one koje su zenstvene, ocekuju da im muskarac pridje prvi. Nata je oduvek bila prelepa, uglavnom je bila sa problematicnim muskarcima. Jedino mi je onaj Ljuba ok delovao, ali moguce da njih dvoje karakterno nisu bili dobra kombinacija, ona je suvise energicna za njega po mom misljenju, a on je miran. Plus showbusiness lifestyle namece nerealna ocekivanja od svega, ne zive oni kao mi, obicna raja. Meni Natasa pozitivno deluje, zao mi je sto nema srece u ljubavi. Mada, vecina nas nema, ona makar ima lep izgled, porodicu, novac i ok posao. Sta mi da radimo koji ni to nemamo?

yxcvbnm

pre 3 godine

Ne zaibilazite fine momke.
Ovi sto se tetoviraju, divljaju za volanom, opijaju se, drogiraju, zaradjuju mutnim radnjama kad tad ce ti napraviti problem.
Nije sramota imati finu, postenu osobu krak sebe, vazi i za ž i m.

samo kazem

pre 3 godine

... varaš ti njega!
(Brza Fotografija, 18. septembar 2020 18:32)

I??? Koja je onda poenta tog braka?
(MomaSRB, 18. septembar 2020 18:48)

ne znamo ni mi al pitaj Natasu ona zna iz iskustva sigurno.

Stojan

pre 3 godine

Ko ne nadje ono sto mu treba u braku, on to trazi sa strane. Bilo da je mir, postovanje, sloga, ljubav ili redovan sex... pa vi prevarene malo porazmislite. Ili prevareni.

Dragoslav

pre 3 godine

Nataša, još kao klinka si se fokusirala na estradu što ti je osakatilo duhovni, emotivni i intelektualni razvoj, a već tada si izgledala previše zanosno. Tvoj karinerni tata gi je kupio i srednju i Višu trenersku školu. Ako ne možeš naći pravu ljubav, možda je i do tebe. Da li te privlači stalno isti tip frajera ili ti privlačiš isti tip frajera?
Prvi muž ti je prodavao kokice ispred bioskopa pa postade veoma uspešan biznismen. Nisi se upitala kako, zašto i da li je to prava ljubav?
Dodao bih, svaka žena koja ima dobrog muža, a nije dobra zaslužuje da on vara. Uteha je čudo, kao droga.

hotel Mona

pre 3 godine

Pa kod nas u hotelu i za vreme korone, puno je parova koji posle ruckova ili za vreme pauze na poslu uzimaju sobe za poslepodnevni odmor.

Malo se istresu... i na dalje se mirni vracaju ili poslu ili oorodicama.

Nije varanje uvek neverstvo.

Mona hoteli su primer.
Zato dobro dosli.

sasaja

pre 3 godine

ma kako da ne. pa nismo svi mi osti. a drugo ko zna sta si i ti sve radila. pa ti se tako i vracalo. e sada su kao svi muskarci isti

Pop

pre 3 godine

Moral mora da se CENI i POŠTUJE!

...a kod nas se ceni površnost i samoživost...

Tu sloge , a onda ni sreće, nema...

... treba puuuno loših iskustava, usijanim glavama, da sazru za život, prekasno, najčešće, nažalost... onda problemi iz kojih se retko ko izvuče normalan...

...i to ti je život, koji je već dobro prošao...

To je

Safe zone

pre 3 godine

Isto je i ako niko nece da te zeni. Ni onda nemas muza i niko te ne vara. Posle bezbroj avantura, tri propala braka i dvoje dece od razlicitih oceva treba biti ozbiljan avanturista da bi ozenio takvu. Ne verujem da ima puno spremnih na izazov.

Goran

pre 3 godine

Tri propala braka iza sebe? Mislim da bi ona trebala da stavi prst na celo i razmisli o sebi i svojim postupcima u baraku a ne da deli savete koji veze nemaju sa mozgom.

racki

pre 3 godine

ti sto imas tri braka, svaki te tukao sa svakim si se sudila,,,svakih tri meseca se veris ,,svake subote druga veza,,kako ti nije dosadno da roditeljima kazes ovo je moj buduci muz..verovatno su baka i deka ponosni na tebe...

Dejan

pre 3 godine

Najveći problem je u vama jer niste znali kako da izaberete supruga, niste znali da odaberete normalnu osobu a i sami ste svojim ponašanjem do toga doveli. To će vam se verovatno opet desiti jer takav izbor pravite. Želim vam mnogo više sreće u budućem izboru partnera.

Predrag Marković Forest

pre 3 godine

Ako neceš da te muž vara, nemoj da od frajera koji može da ima bilo koju, praviš "nice guy", takvih ima mnogo.

zzz

pre 3 godine

@profesor Dušan
Istina je da ce 80% vas prevariti ako
im se ukaze sansa, sa nekom "mackom", bez obzira kakva vam je supruga.
Jadni ste vecinom i tu pomoci nema!

Ivan

pre 3 godine

@ milenkooo
Bogami nemas ni ti. Sloboda je lepa i veoma umiljata zena ali za nju vazi ona " ispod mire sto djavola vire". Nije da je ona losa ali niti je bila smerna nit verna a znala je da se trpa ozenjenim. Iz svog iskustva mogu reci da se vise treba bojati tih koje deluju smerno nego onih koje deluju slobodnije, jer je cesto potpuno suprotno.

Karakondžula

pre 3 godine

... ko o čemu, Nata o poštenju... svetica, mamina... jos kao klinka se vucarala sa starijim, oženjenim... Pokrij se ušima i nemoj deloti savete...

Piksi

pre 3 godine

Ona mora da je bila prethodnu noć sa nekim oženjenim.
Kad se probudila shvatila da bi se to isto njoj moglo dogoditi, da je u braku.

Može biti i ta opcija, a?

Saul Goodman

pre 3 godine

Bivša verenica mi je non stop zvocala sa pričama kako ja ne umem da se obučem, kako ona najbolje zna šta mi stoji, kako ne smem da jedem nezdravu hranu, kako je najbolje za mene da jedem ono što ona misli da treba... Ne znam zašto je bila toliko opterećena sa tim... U jednom momentu jednostavno više nisam mogao, ljubav se ugasila i otišao sam...

zavesa sa tufnama

pre 3 godine

ako neces da te muz vara, sta trazis sa njim!?!?

razumete devojcice?

cim si pocela da mislis o varanju to je kraj. to se otkriva pre braka, a ne u toku braka.

P-76ers

pre 3 godine

Ove zene nisu vise zene nego monstrumi, koji piju krv i samo zvocaju i ako je sve potaman, sve ima i samo zvoca. Samo nervoza ljudi moji. Sta je sa ovim zenam. Jel moguce da su sve iste. Ali uzas koje pirane!
(Robertson, 18. septembar 2020 23:31)

Naravno da su sve iste...

Ne slušaš je uopšte spreman na svađu...

Kad ukapira da nisi prisutan, samo opleti po njoj...

srb

pre 3 godine

Haha Nata je hit.
Secam se gostovala u nekoj emisiji imala je dve epske izjave "Lako je vama da budete verne kad ne licite ni na sta" i "Malo sam se ja puta udavala koliko su me prosili".

Da sam budala ona bi mi bila zena po meri, svaka krpa nadje zakrpu a buduci da jasno ona vara muzeve verujem i da oni varaju nju. Prosto, ona ne zna za bolje.

Ivan

pre 3 godine

@ prager
Iz tvog komentara reklo bi se da ti i dalje imas kompleks sto te te koje navodno sad ne zelis, poput Natase, nisu htele ranije. I to ne mozes da prezalis iako si navodno srecan sa drugim tipom zene koju si ozenio. Mene npr nikad nisu zanimale takve zene i uopste se ne bavim takvima,cak mi je Nata sasvim kul, nekako je pozitivno otkacena, duhovita, iako me takve zene nikad nisu privlacile u ljubavnom smislu,nego samo kao ortaci. Ja sam bio streber i privlacile su me streberke, ti si bio streber a privlacile su te ovakve kao Nata , zato si i ogorcen. Znam dosta takvih koji su se vecito zaljubljivali u najtrazenije tj najpopularnije i najlepse devojke iz kraja, skole, faksa ,koje su svi hteli, jer je tu igra ega a ne prave ljubavi jer eto takmicis se sa drugim muskarcima ko ce je dobiti i onda ti prsne ego kad vidis da je odabrala drugog.Ja nikad nisam bio u takvoj zamci jer sam isao uvek van sveta, nisu me nikad zanimale te nazovi najpopularnije devojke jer sam uvek dublje gledao , trazio ono nesto i bio najzadovoljniji kada ja iskopam dragulj koji ne deluje na prvu loptu kao dragulj ali ja znam da jeste. I bio sam tada najzadovoljniji bez da iko zna sta ja imam. Za razliku od vas ostalih koji ste birali devojke da bi se pokazali pred drugima.

Vagica

pre 3 godine

Ne znam zašto neko ozbiljno shvata sve šro se kaže. Takođe ne shvatam kako neko razume samo na jedan način koji je njemu blizak i takl i tumači sve šro neko drugi kaže, nema šanse da se malo prošire vidici. Ne sviđa mi se Nataša i ne privlači me takav tip zabave, sticajem okolnosti znam mnogo o njoj... Ali, strapni su komentari, posebno od ovih koji su uvek bili u zapećku i život prošao pored njih, hteli i želeli nešto i samo zavidili drugima, ništa nisu radili od onog šta su želeli, nisu bili zadovoljni onim što imaju, pa jedva dočekaju da nekoga kririkuju. To mi je najstrašnije od svega. Strašnije i od tri bivša muža (ne znam zašto se iko time bavi, imala nijednog ili dvadeset, to ništa ne menja).

Maja

pre 3 godine

@ ivan
Bravo. Mislim da si napisao sustinu. Vecini momaka je u mladjim danima, a mnogima i kasnije jer nikad ne sazru, devojka pre svega statusni simbol kojim se dokazuju tj pokazuju u drustvu ko su i koliko vrede. Ko osvoji onu koja se kotira kao neka "ribetina" najtrazenija u drustvu, sa posla, sa faksu, iz kraja i slicno taj se vodi kao uspesan. Zato se uglavnom i " zaljubljuju " tj lepe za zene koje tesko da ce ikad moci da osvoje i posle kao glumataju patnju i sve su im zene ovakve i onakve zbog odbijanja onih prvih. Ima toga i kod zena , ali ipak je izrazenije kod muskaraca i razlika je u tome sta je fokus- muskarcima je to fizicki izgled zene, a zenama je cesce to koliko taj neko zaradjuje . I to je najveci problem jer niko ne gleda dublje

Marija

pre 3 godine

@profesor Dušan
Postovani,
Vara iskljucivo i samo čovek pokvaren u duši, bez obzira na to šta mu pruzas.
Covek kome data rec nista ne znaci, koji ima slab karakter, kome prevara cini sastavni deo zivota i nije vredan nicega.
Tezak je to zivot, koji zivis sa nekim kome ne mozes da verujes i na koga ne mozes da se oslonis. A, opet te zivot dovede u tu situaciju da te takav covek i zapadne, jer nikoga ne treba voleti tako duboko i jako da ga stavis ispred sebe i svojih potreba.
Bio je prvi i imao je apsolutno sve, lepu i prepametnu decu , ugadjalo mu ste do nerazumnih granica, imao je zenu na kojoj su mu zavideli, ali je na sve to pljunuo.
Ni na jednom decijem rodjendanu nije bio, uvek je bio prezauzet. Stalno mu je nesto drugo bilo vaznije od porodice.
Sem para nista drugo i nije imao da da onima koji su ga najvise voleli. Na zalost.