Jelena Janković je u drugom stanju: Čeka dete sa uglednim doktorom

Četvrtak, 26.11.2020.

08:10

Izvor: Super žena

Jelena Jankoviæ je u drugom stanju: Èeka dete sa uglednim doktorom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

PSL

pre 3 godine

Čemu ružni komentari na ovaku lepu vest. Ona baš nije lepa on je debeo itd.. Šteta što nisu neke face iz parova i zadruge. u svakom slučaju želim sve najbolje Jeleni i njenom partneru i neka ih sreća prati.

Ana

pre 3 godine

Ruzna pa ruzna, pa sta ako je ruzna? I ruzne se udaju. Uostalom mnogo je veci br ruznih muskaraca nego zena/devojaka, pa ne vidim bas da su ostali nezenje.
A Jecu sam upoznala i pravi je drug i covek.

Surova realnost

pre 3 godine

@trp je samo surovo realan, sta ga kritikujete. Nije rekao da je Jelena losa osoba, samo je realno opisao musko-zenske poglede na svet.
(Marko, 26. novembar 2020 13:46)
Vas zanimaju lepe...
Lepe nisu zainteresovane za prosecnjake i golje iako oni mozda nisu lose osobe...
Sta da se radi

natalitet

pre 3 godine

svaka cast I neka je sretno posebno što je naglasak na cenjen doctor šta da je obican doctor to ne bi bilo fensi ako je on cenjen I ucen kako onda oženi sportiskinju a znamo da su spotristio svi hiperaktivni što je jedan vid poremecaja a knjigu nisu videli ni u izlogu možda su prošli nekada kraj neke knjižare ali ne znaju šta je u izlogu da su toi knjige toliko o cenjenostiDR jedino ako je iz interesa žrtvovo diploma DR

Gde je nestala spontanost i opustenost?

pre 3 godine

@bas - izraz "sve su one iste" se ne odnosi na izgled, nego na ponasanje. Devojke salju lazne signale, poigravaju se sa muskim osecanjima, igraju igrice, daju broj telefona pa se ne javljaju na pozive, napravile su citavu nauku od odlaska na pice (prva 3-4 puta prihvate ali "ne stizu" da se vide, pa onda kad stignu pomeraju satnice, mesta,... 10 min pre zakazanog jave da ne mogu doci,...), pricaju kako imaju decka pa pokazuju slike na kojima su same sa drugaricama (hoce da pokazu da ga u stvari nemaju), kad odu na pice, pilje u telefon i odmeravaju sta je decko obukao, kakve su mu namere, propituju ga, ako se decko trudi-onda je sonja, ako se ne trudi-onda mu nije stalo, podsmevaju se onom ko se trudi (hihihi viiidiii gaaa, zaljuuubio seee), drugarice smisljaju nove igrice za testiranja, jedan dan je sve super, a sutradan ga devojka "ne zna" na ulici, traze paznju, a kada je dobiju, onda odbijaju tog momka,... Spisku nema kraja. Svaka ima svoj "sistem". Kad momak odustane, zenski komentari su "plasi se, nije mu stalo,..." pa kukaju da se vrati. Momak opet pokusava, ona opet po starom. Evo primer samo jedne iz mog slucaja. Ponasala se sve tako, ja pokusavao, vidim da ne funkcise, prekinem komunikaciju i zaboravim je, a od tada njene drugarice kruze oko mene sa nepristojnim komentarima, kako sam "lenj, nezreo,...". A ona mi pravi ljubomorne scene kada me vidi sa drugom dev. ili u drustvu. Okreni, obrni, opet ja ispadam kriv. Zar ne moze otvoreno da se porazgovara u svemu?

polupripitomljeni texasanin

pre 3 godine

Cestitam Jelena! Rodjenje prvog deteta je sreća neopisiva. Uzivaj u tome! Svu sreću njoj I njenom izabraniku.

Par anegdota, igrala Jelena neki manji turnir u Dallasu I dođje nas par da navija. Ona nas vidi I čuje I sama pridje posle meča I da nam broj telefona koga da zovemo da nam završi karte da se ne trošimo. Posle sedeli u njenoj lozi ostatak turnira koji je izgubila u finalu. Bila nervozna to finale protiv Roberte Vinci psovala nam Jeca kao kocijas a mi navijali za Jecu na talijanskom da dekoncentrisemo Robertu.

Isto tako u Indian Wells posle meča se slika sa mojim sinom (tada šestogodišnjim) prepozna nas iz Dallasa s njena mama Snezana nam da broj telefona da je nazovemo da nam završi karte. Opet u Jelenioj lozi do kraja turnira. Da ne pričam o poklonjenim znojnicama I autogramima. Jako dobri ljudi!

Jednom rečju Kraljica!!!

...

pre 3 godine

Presrecan sam zbog njih, pogotove nje. nrk je sa srecom JJ. ja sam se potajno nadao njenom povratku na teren i zvanicnoj penziji da bi dobila svecani ispracaj koji zasluzuje

Sića

pre 3 godine

Ugledni doktor? Zar to mora da se napiše Jeco? Kompleksi su čudo. Ne treba ti to, uživaj u novcu koji si pošteno zaradila, bez ovakvih naslovnica.

davis cup

pre 3 godine

Za nasu najbolju teniserku i patriotu koja se uvek odazivala pozivu u reprezentaciju a ne kao neke umišljene ,sve najbolje u zivotu i da se ostvari kao majka u pravom smislu reči.

Stefan bgd

pre 3 godine

Prvo cestitke i bez zlobe dalje pricam. Ja ne bih mogao da poljubim osobu koja mi se ne svidja fizicki barem malo. Oprostite, ali Jelena je bas ruznjikava, tako da osim za pare, tesko da bi zenio... Inace vesti ovog tipa su mi vrh u moru korone i kosova. Pozdrav

iv

pre 3 godine

(trp, 26. novembar 2020 08:30)
O cemu ti pricas,ja se lozio na nju,za mene je ona bila jedna od najprivlačnijih nasih sportistkinja,kako na terenu tako i van njega,jedino je uzivo nisam upoznao,al da jesam,ko zna sta bi se tu izdesavalo uz ludu sreću,mozda bi sad i 4to čekali?
Ukratko,ukusi su različiti.

Јабучило

pre 3 godine

Koliko novac, popularnost, bogatstvo devojci ne znače mnogo ako nije prirodno lepa. Ona je bila sa onim vaterpolistom to puklo i sad je jedva sa 35.godina našla nekog debelog doktora.
Dobar primer dinamike ondosa izmedju polova.
Da zaključim, devojmama je glavni kvalitet lepota i mladost a sve ostalo; karijera, posao, resursi, prestiž garderoba ne znači mnogo.
(trp, 26. novembar 2020 08:30)

Видиш, ако се воле и поштују, све је небитно. Остало је брак из рачуна. Наравно, и то је живот. Ту се љубав не важи, а може да отвори неке друге аспекте односа. А тврдња да су младост и лепота женском роду главни квалитет у ствари и није неоснована.

радите ли ви што или само причате

pre 3 godine

,,Ona je bila sa onim vaterpolistom to puklo i sad je jedva sa 35.godina našla nekog debelog doktora.''
Е ово је приказ стања нашег друштва :)! Доктор је неки тамо дебели лик, којег ружна цура једва нађе. А лијепа празна цура ће боље да прође и да се уда у 20 за криминалца. П.С. цењеном колеги коментатору желим најлепшу жену да ожени, по његовим мерилима. :)) Можда једног дана као друштво научимо шта су праве вредности.

Braankooo

pre 3 godine

Svaka čast. Daće Bog da sve to bude kako valja.
Malo mi iskustvo čitanja između redova nameće zaključak da mladoženji dižu cenu, a mladini su ljuti što je s njim pa bi sad javno da to peglaju.
Ako budu pametni da vide ljubav u svemu tome iznad svih gluposti i budu zahvalni Bogu na daru biće srećni.

blatobran

pre 3 godine

Ko je ova bese?
(Goran Loznica, 26. novembar 2020 08:52)

Ma bitno je da ti znas ko su Luna i Marko.

Cestitam Jeco!

(Maša bez medveda, 26. novembar 2020 09:05)

A ko su Luna i Marko? Ti verovatno znaš, ne bi tek tako lupila imena.

seljadin

pre 3 godine

mozda nije lepa u licu, ali je zgodna i dobra, i jos uspesna, mislim da je mnogo zavidnih komentara, a verujem da su se neki od njih i nabacivali, ali ih je oladila

iosonostefan

pre 3 godine

@bas Meni je iskreno bitno i jedno i drugo. Nisam licemer pa da lažem. Ne kažem ni da sam ispravan ali tako je. Srećom ne smeta mi da sam sam pa sam se pomirio sa tom činjenicom da je veća šansa da ostanem sam nego da se uklopim sa nekom i da oboje budemo srećni...

Barba

pre 3 godine

Bravoooo. Ziva bila ti nama! Takvo srce kada je igrala za Srbiju se ne srece cesto! Nek je sa srecom i rodila jos mnogo dece. Bas devojka na mestu, bez skandala, vaspitana, ma pravi car. Zivela!

Znamo sve

pre 3 godine

(trp, 26. novembar 2020 08:30)
Jeste i onda biste hteli da te po vama jedine sto vrede (mlade lepotice) imaju samo jedan kriterijum - da ste dobri (posto niste ni lepi ni uspesni...a dobar pa to svako za sebe misli)
I onda sledi vecno kukumavcenje na atraktivne sponzoruse koje zamisli ne cene "dobrotu" kao vrhunski kvalitet. Ne cenite ni vi ali to je normalno posto ste vi eto takvi.

trp

pre 3 godine

Koliko novac, popularnost, bogatstvo devojci ne znače mnogo ako nije prirodno lepa. Ona je bila sa onim vaterpolistom to puklo i sad je jedva sa 35.godina našla nekog debelog doktora.
Dobar primer dinamike ondosa izmedju polova.
Da zaključim, devojmama je glavni kvalitet lepota i mladost a sve ostalo; karijera, posao, resursi, prestiž garderoba ne znači mnogo.

Zoran

pre 3 godine

Bas je zasluzila, da Bude SVE kako treba. Jelena je mnogo dala Srbiji.
KAD usporedim sa danasnje srpske teniserke, nebo I zemalja. Jeca je u 2 navrata bila BR. 1 na planeti.

Vladanko

pre 3 godine

Cestitke Jeco, velika si teniserka i covek! Zasluzila si da se ostvaris kao majka! Nikada necemo zaboraviti tvoje nastupe za Srbiju pod bolovima i borbu do poslednjeg atoma snage za razliku od nekih teniskih "manekenki"!!!

bas

pre 3 godine

@trp: Pa zato sto se zenite devojkama samo zato sto su lepe, zato posle i kukate kad nemate zivotnog partnera, pa su vam 'sve one iste'. Znam coveka koji se ozenio samo zato sto devojka ima velike grudi (ne, ne salim se) pa se razveo ekspresno, bolje da ne idem i detalje. Sad ogorcen na ceo zenski rod, a sve njegove drugarice koje su fine i normalne su u srecnim brakovima. Povrsni ste i zato tako i prodjete.

Covece, jel ti bitno da kad omatoris zena bude lepa baba ili da imas s kim da popijes kafu i porazgovaras o necemu sto ima veze s mozgom? Neko ko ti je oslonac, ko ce uvek biti tu za tebe?

Inace sam imala cast da upoznam Jelenu, jedna fina i kulturna devojka. Sigurna sam da njenom muzu nece nista da fali pored nje.

Vladanko

pre 3 godine

Cestitke Jeco, velika si teniserka i covek! Zasluzila si da se ostvaris kao majka! Nikada necemo zaboraviti tvoje nastupe za Srbiju pod bolovima i borbu do poslednjeg atoma snage za razliku od nekih teniskih "manekenki"!!!

bas

pre 3 godine

@trp: Pa zato sto se zenite devojkama samo zato sto su lepe, zato posle i kukate kad nemate zivotnog partnera, pa su vam 'sve one iste'. Znam coveka koji se ozenio samo zato sto devojka ima velike grudi (ne, ne salim se) pa se razveo ekspresno, bolje da ne idem i detalje. Sad ogorcen na ceo zenski rod, a sve njegove drugarice koje su fine i normalne su u srecnim brakovima. Povrsni ste i zato tako i prodjete.

Covece, jel ti bitno da kad omatoris zena bude lepa baba ili da imas s kim da popijes kafu i porazgovaras o necemu sto ima veze s mozgom? Neko ko ti je oslonac, ko ce uvek biti tu za tebe?

Inace sam imala cast da upoznam Jelenu, jedna fina i kulturna devojka. Sigurna sam da njenom muzu nece nista da fali pored nje.

Barba

pre 3 godine

Bravoooo. Ziva bila ti nama! Takvo srce kada je igrala za Srbiju se ne srece cesto! Nek je sa srecom i rodila jos mnogo dece. Bas devojka na mestu, bez skandala, vaspitana, ma pravi car. Zivela!

Zoran

pre 3 godine

Bas je zasluzila, da Bude SVE kako treba. Jelena je mnogo dala Srbiji.
KAD usporedim sa danasnje srpske teniserke, nebo I zemalja. Jeca je u 2 navrata bila BR. 1 na planeti.

trp

pre 3 godine

Koliko novac, popularnost, bogatstvo devojci ne znače mnogo ako nije prirodno lepa. Ona je bila sa onim vaterpolistom to puklo i sad je jedva sa 35.godina našla nekog debelog doktora.
Dobar primer dinamike ondosa izmedju polova.
Da zaključim, devojmama je glavni kvalitet lepota i mladost a sve ostalo; karijera, posao, resursi, prestiž garderoba ne znači mnogo.

polupripitomljeni texasanin

pre 3 godine

Cestitam Jelena! Rodjenje prvog deteta je sreća neopisiva. Uzivaj u tome! Svu sreću njoj I njenom izabraniku.

Par anegdota, igrala Jelena neki manji turnir u Dallasu I dođje nas par da navija. Ona nas vidi I čuje I sama pridje posle meča I da nam broj telefona koga da zovemo da nam završi karte da se ne trošimo. Posle sedeli u njenoj lozi ostatak turnira koji je izgubila u finalu. Bila nervozna to finale protiv Roberte Vinci psovala nam Jeca kao kocijas a mi navijali za Jecu na talijanskom da dekoncentrisemo Robertu.

Isto tako u Indian Wells posle meča se slika sa mojim sinom (tada šestogodišnjim) prepozna nas iz Dallasa s njena mama Snezana nam da broj telefona da je nazovemo da nam završi karte. Opet u Jelenioj lozi do kraja turnira. Da ne pričam o poklonjenim znojnicama I autogramima. Jako dobri ljudi!

Jednom rečju Kraljica!!!

blatobran

pre 3 godine

Ko je ova bese?
(Goran Loznica, 26. novembar 2020 08:52)

Ma bitno je da ti znas ko su Luna i Marko.

Cestitam Jeco!

(Maša bez medveda, 26. novembar 2020 09:05)

A ko su Luna i Marko? Ti verovatno znaš, ne bi tek tako lupila imena.

Surova realnost

pre 3 godine

@trp je samo surovo realan, sta ga kritikujete. Nije rekao da je Jelena losa osoba, samo je realno opisao musko-zenske poglede na svet.
(Marko, 26. novembar 2020 13:46)
Vas zanimaju lepe...
Lepe nisu zainteresovane za prosecnjake i golje iako oni mozda nisu lose osobe...
Sta da se radi

радите ли ви што или само причате

pre 3 godine

,,Ona je bila sa onim vaterpolistom to puklo i sad je jedva sa 35.godina našla nekog debelog doktora.''
Е ово је приказ стања нашег друштва :)! Доктор је неки тамо дебели лик, којег ружна цура једва нађе. А лијепа празна цура ће боље да прође и да се уда у 20 за криминалца. П.С. цењеном колеги коментатору желим најлепшу жену да ожени, по његовим мерилима. :)) Можда једног дана као друштво научимо шта су праве вредности.

iosonostefan

pre 3 godine

@bas Meni je iskreno bitno i jedno i drugo. Nisam licemer pa da lažem. Ne kažem ni da sam ispravan ali tako je. Srećom ne smeta mi da sam sam pa sam se pomirio sa tom činjenicom da je veća šansa da ostanem sam nego da se uklopim sa nekom i da oboje budemo srećni...

Ana

pre 3 godine

Ruzna pa ruzna, pa sta ako je ruzna? I ruzne se udaju. Uostalom mnogo je veci br ruznih muskaraca nego zena/devojaka, pa ne vidim bas da su ostali nezenje.
A Jecu sam upoznala i pravi je drug i covek.

Znamo sve

pre 3 godine

(trp, 26. novembar 2020 08:30)
Jeste i onda biste hteli da te po vama jedine sto vrede (mlade lepotice) imaju samo jedan kriterijum - da ste dobri (posto niste ni lepi ni uspesni...a dobar pa to svako za sebe misli)
I onda sledi vecno kukumavcenje na atraktivne sponzoruse koje zamisli ne cene "dobrotu" kao vrhunski kvalitet. Ne cenite ni vi ali to je normalno posto ste vi eto takvi.

seljadin

pre 3 godine

mozda nije lepa u licu, ali je zgodna i dobra, i jos uspesna, mislim da je mnogo zavidnih komentara, a verujem da su se neki od njih i nabacivali, ali ih je oladila

iv

pre 3 godine

(trp, 26. novembar 2020 08:30)
O cemu ti pricas,ja se lozio na nju,za mene je ona bila jedna od najprivlačnijih nasih sportistkinja,kako na terenu tako i van njega,jedino je uzivo nisam upoznao,al da jesam,ko zna sta bi se tu izdesavalo uz ludu sreću,mozda bi sad i 4to čekali?
Ukratko,ukusi su različiti.

Braankooo

pre 3 godine

Svaka čast. Daće Bog da sve to bude kako valja.
Malo mi iskustvo čitanja između redova nameće zaključak da mladoženji dižu cenu, a mladini su ljuti što je s njim pa bi sad javno da to peglaju.
Ako budu pametni da vide ljubav u svemu tome iznad svih gluposti i budu zahvalni Bogu na daru biće srećni.

PSL

pre 3 godine

Čemu ružni komentari na ovaku lepu vest. Ona baš nije lepa on je debeo itd.. Šteta što nisu neke face iz parova i zadruge. u svakom slučaju želim sve najbolje Jeleni i njenom partneru i neka ih sreća prati.

Gde je nestala spontanost i opustenost?

pre 3 godine

@bas - izraz "sve su one iste" se ne odnosi na izgled, nego na ponasanje. Devojke salju lazne signale, poigravaju se sa muskim osecanjima, igraju igrice, daju broj telefona pa se ne javljaju na pozive, napravile su citavu nauku od odlaska na pice (prva 3-4 puta prihvate ali "ne stizu" da se vide, pa onda kad stignu pomeraju satnice, mesta,... 10 min pre zakazanog jave da ne mogu doci,...), pricaju kako imaju decka pa pokazuju slike na kojima su same sa drugaricama (hoce da pokazu da ga u stvari nemaju), kad odu na pice, pilje u telefon i odmeravaju sta je decko obukao, kakve su mu namere, propituju ga, ako se decko trudi-onda je sonja, ako se ne trudi-onda mu nije stalo, podsmevaju se onom ko se trudi (hihihi viiidiii gaaa, zaljuuubio seee), drugarice smisljaju nove igrice za testiranja, jedan dan je sve super, a sutradan ga devojka "ne zna" na ulici, traze paznju, a kada je dobiju, onda odbijaju tog momka,... Spisku nema kraja. Svaka ima svoj "sistem". Kad momak odustane, zenski komentari su "plasi se, nije mu stalo,..." pa kukaju da se vrati. Momak opet pokusava, ona opet po starom. Evo primer samo jedne iz mog slucaja. Ponasala se sve tako, ja pokusavao, vidim da ne funkcise, prekinem komunikaciju i zaboravim je, a od tada njene drugarice kruze oko mene sa nepristojnim komentarima, kako sam "lenj, nezreo,...". A ona mi pravi ljubomorne scene kada me vidi sa drugom dev. ili u drustvu. Okreni, obrni, opet ja ispadam kriv. Zar ne moze otvoreno da se porazgovara u svemu?

Јабучило

pre 3 godine

Koliko novac, popularnost, bogatstvo devojci ne znače mnogo ako nije prirodno lepa. Ona je bila sa onim vaterpolistom to puklo i sad je jedva sa 35.godina našla nekog debelog doktora.
Dobar primer dinamike ondosa izmedju polova.
Da zaključim, devojmama je glavni kvalitet lepota i mladost a sve ostalo; karijera, posao, resursi, prestiž garderoba ne znači mnogo.
(trp, 26. novembar 2020 08:30)

Видиш, ако се воле и поштују, све је небитно. Остало је брак из рачуна. Наравно, и то је живот. Ту се љубав не важи, а може да отвори неке друге аспекте односа. А тврдња да су младост и лепота женском роду главни квалитет у ствари и није неоснована.

davis cup

pre 3 godine

Za nasu najbolju teniserku i patriotu koja se uvek odazivala pozivu u reprezentaciju a ne kao neke umišljene ,sve najbolje u zivotu i da se ostvari kao majka u pravom smislu reči.

...

pre 3 godine

Presrecan sam zbog njih, pogotove nje. nrk je sa srecom JJ. ja sam se potajno nadao njenom povratku na teren i zvanicnoj penziji da bi dobila svecani ispracaj koji zasluzuje

Sića

pre 3 godine

Ugledni doktor? Zar to mora da se napiše Jeco? Kompleksi su čudo. Ne treba ti to, uživaj u novcu koji si pošteno zaradila, bez ovakvih naslovnica.

Stefan bgd

pre 3 godine

Prvo cestitke i bez zlobe dalje pricam. Ja ne bih mogao da poljubim osobu koja mi se ne svidja fizicki barem malo. Oprostite, ali Jelena je bas ruznjikava, tako da osim za pare, tesko da bi zenio... Inace vesti ovog tipa su mi vrh u moru korone i kosova. Pozdrav

natalitet

pre 3 godine

svaka cast I neka je sretno posebno što je naglasak na cenjen doctor šta da je obican doctor to ne bi bilo fensi ako je on cenjen I ucen kako onda oženi sportiskinju a znamo da su spotristio svi hiperaktivni što je jedan vid poremecaja a knjigu nisu videli ni u izlogu možda su prošli nekada kraj neke knjižare ali ne znaju šta je u izlogu da su toi knjige toliko o cenjenostiDR jedino ako je iz interesa žrtvovo diploma DR

trp

pre 3 godine

Koliko novac, popularnost, bogatstvo devojci ne znače mnogo ako nije prirodno lepa. Ona je bila sa onim vaterpolistom to puklo i sad je jedva sa 35.godina našla nekog debelog doktora.
Dobar primer dinamike ondosa izmedju polova.
Da zaključim, devojmama je glavni kvalitet lepota i mladost a sve ostalo; karijera, posao, resursi, prestiž garderoba ne znači mnogo.

Vladanko

pre 3 godine

Cestitke Jeco, velika si teniserka i covek! Zasluzila si da se ostvaris kao majka! Nikada necemo zaboraviti tvoje nastupe za Srbiju pod bolovima i borbu do poslednjeg atoma snage za razliku od nekih teniskih "manekenki"!!!

Braankooo

pre 3 godine

Svaka čast. Daće Bog da sve to bude kako valja.
Malo mi iskustvo čitanja između redova nameće zaključak da mladoženji dižu cenu, a mladini su ljuti što je s njim pa bi sad javno da to peglaju.
Ako budu pametni da vide ljubav u svemu tome iznad svih gluposti i budu zahvalni Bogu na daru biće srećni.

Stefan bgd

pre 3 godine

Prvo cestitke i bez zlobe dalje pricam. Ja ne bih mogao da poljubim osobu koja mi se ne svidja fizicki barem malo. Oprostite, ali Jelena je bas ruznjikava, tako da osim za pare, tesko da bi zenio... Inace vesti ovog tipa su mi vrh u moru korone i kosova. Pozdrav

Gde je nestala spontanost i opustenost?

pre 3 godine

@bas - izraz "sve su one iste" se ne odnosi na izgled, nego na ponasanje. Devojke salju lazne signale, poigravaju se sa muskim osecanjima, igraju igrice, daju broj telefona pa se ne javljaju na pozive, napravile su citavu nauku od odlaska na pice (prva 3-4 puta prihvate ali "ne stizu" da se vide, pa onda kad stignu pomeraju satnice, mesta,... 10 min pre zakazanog jave da ne mogu doci,...), pricaju kako imaju decka pa pokazuju slike na kojima su same sa drugaricama (hoce da pokazu da ga u stvari nemaju), kad odu na pice, pilje u telefon i odmeravaju sta je decko obukao, kakve su mu namere, propituju ga, ako se decko trudi-onda je sonja, ako se ne trudi-onda mu nije stalo, podsmevaju se onom ko se trudi (hihihi viiidiii gaaa, zaljuuubio seee), drugarice smisljaju nove igrice za testiranja, jedan dan je sve super, a sutradan ga devojka "ne zna" na ulici, traze paznju, a kada je dobiju, onda odbijaju tog momka,... Spisku nema kraja. Svaka ima svoj "sistem". Kad momak odustane, zenski komentari su "plasi se, nije mu stalo,..." pa kukaju da se vrati. Momak opet pokusava, ona opet po starom. Evo primer samo jedne iz mog slucaja. Ponasala se sve tako, ja pokusavao, vidim da ne funkcise, prekinem komunikaciju i zaboravim je, a od tada njene drugarice kruze oko mene sa nepristojnim komentarima, kako sam "lenj, nezreo,...". A ona mi pravi ljubomorne scene kada me vidi sa drugom dev. ili u drustvu. Okreni, obrni, opet ja ispadam kriv. Zar ne moze otvoreno da se porazgovara u svemu?

bas

pre 3 godine

@trp: Pa zato sto se zenite devojkama samo zato sto su lepe, zato posle i kukate kad nemate zivotnog partnera, pa su vam 'sve one iste'. Znam coveka koji se ozenio samo zato sto devojka ima velike grudi (ne, ne salim se) pa se razveo ekspresno, bolje da ne idem i detalje. Sad ogorcen na ceo zenski rod, a sve njegove drugarice koje su fine i normalne su u srecnim brakovima. Povrsni ste i zato tako i prodjete.

Covece, jel ti bitno da kad omatoris zena bude lepa baba ili da imas s kim da popijes kafu i porazgovaras o necemu sto ima veze s mozgom? Neko ko ti je oslonac, ko ce uvek biti tu za tebe?

Inace sam imala cast da upoznam Jelenu, jedna fina i kulturna devojka. Sigurna sam da njenom muzu nece nista da fali pored nje.

blatobran

pre 3 godine

Ko je ova bese?
(Goran Loznica, 26. novembar 2020 08:52)

Ma bitno je da ti znas ko su Luna i Marko.

Cestitam Jeco!

(Maša bez medveda, 26. novembar 2020 09:05)

A ko su Luna i Marko? Ti verovatno znaš, ne bi tek tako lupila imena.

natalitet

pre 3 godine

svaka cast I neka je sretno posebno što je naglasak na cenjen doctor šta da je obican doctor to ne bi bilo fensi ako je on cenjen I ucen kako onda oženi sportiskinju a znamo da su spotristio svi hiperaktivni što je jedan vid poremecaja a knjigu nisu videli ni u izlogu možda su prošli nekada kraj neke knjižare ali ne znaju šta je u izlogu da su toi knjige toliko o cenjenostiDR jedino ako je iz interesa žrtvovo diploma DR

Sića

pre 3 godine

Ugledni doktor? Zar to mora da se napiše Jeco? Kompleksi su čudo. Ne treba ti to, uživaj u novcu koji si pošteno zaradila, bez ovakvih naslovnica.

iosonostefan

pre 3 godine

@bas Meni je iskreno bitno i jedno i drugo. Nisam licemer pa da lažem. Ne kažem ni da sam ispravan ali tako je. Srećom ne smeta mi da sam sam pa sam se pomirio sa tom činjenicom da je veća šansa da ostanem sam nego da se uklopim sa nekom i da oboje budemo srećni...

iv

pre 3 godine

(trp, 26. novembar 2020 08:30)
O cemu ti pricas,ja se lozio na nju,za mene je ona bila jedna od najprivlačnijih nasih sportistkinja,kako na terenu tako i van njega,jedino je uzivo nisam upoznao,al da jesam,ko zna sta bi se tu izdesavalo uz ludu sreću,mozda bi sad i 4to čekali?
Ukratko,ukusi su različiti.

Surova realnost

pre 3 godine

@trp je samo surovo realan, sta ga kritikujete. Nije rekao da je Jelena losa osoba, samo je realno opisao musko-zenske poglede na svet.
(Marko, 26. novembar 2020 13:46)
Vas zanimaju lepe...
Lepe nisu zainteresovane za prosecnjake i golje iako oni mozda nisu lose osobe...
Sta da se radi

Barba

pre 3 godine

Bravoooo. Ziva bila ti nama! Takvo srce kada je igrala za Srbiju se ne srece cesto! Nek je sa srecom i rodila jos mnogo dece. Bas devojka na mestu, bez skandala, vaspitana, ma pravi car. Zivela!

Јабучило

pre 3 godine

Koliko novac, popularnost, bogatstvo devojci ne znače mnogo ako nije prirodno lepa. Ona je bila sa onim vaterpolistom to puklo i sad je jedva sa 35.godina našla nekog debelog doktora.
Dobar primer dinamike ondosa izmedju polova.
Da zaključim, devojmama je glavni kvalitet lepota i mladost a sve ostalo; karijera, posao, resursi, prestiž garderoba ne znači mnogo.
(trp, 26. novembar 2020 08:30)

Видиш, ако се воле и поштују, све је небитно. Остало је брак из рачуна. Наравно, и то је живот. Ту се љубав не важи, а може да отвори неке друге аспекте односа. А тврдња да су младост и лепота женском роду главни квалитет у ствари и није неоснована.

davis cup

pre 3 godine

Za nasu najbolju teniserku i patriotu koja se uvek odazivala pozivu u reprezentaciju a ne kao neke umišljene ,sve najbolje u zivotu i da se ostvari kao majka u pravom smislu reči.

Zoran

pre 3 godine

Bas je zasluzila, da Bude SVE kako treba. Jelena je mnogo dala Srbiji.
KAD usporedim sa danasnje srpske teniserke, nebo I zemalja. Jeca je u 2 navrata bila BR. 1 na planeti.

радите ли ви што или само причате

pre 3 godine

,,Ona je bila sa onim vaterpolistom to puklo i sad je jedva sa 35.godina našla nekog debelog doktora.''
Е ово је приказ стања нашег друштва :)! Доктор је неки тамо дебели лик, којег ружна цура једва нађе. А лијепа празна цура ће боље да прође и да се уда у 20 за криминалца. П.С. цењеном колеги коментатору желим најлепшу жену да ожени, по његовим мерилима. :)) Можда једног дана као друштво научимо шта су праве вредности.

Ana

pre 3 godine

Ruzna pa ruzna, pa sta ako je ruzna? I ruzne se udaju. Uostalom mnogo je veci br ruznih muskaraca nego zena/devojaka, pa ne vidim bas da su ostali nezenje.
A Jecu sam upoznala i pravi je drug i covek.

Znamo sve

pre 3 godine

(trp, 26. novembar 2020 08:30)
Jeste i onda biste hteli da te po vama jedine sto vrede (mlade lepotice) imaju samo jedan kriterijum - da ste dobri (posto niste ni lepi ni uspesni...a dobar pa to svako za sebe misli)
I onda sledi vecno kukumavcenje na atraktivne sponzoruse koje zamisli ne cene "dobrotu" kao vrhunski kvalitet. Ne cenite ni vi ali to je normalno posto ste vi eto takvi.

seljadin

pre 3 godine

mozda nije lepa u licu, ali je zgodna i dobra, i jos uspesna, mislim da je mnogo zavidnih komentara, a verujem da su se neki od njih i nabacivali, ali ih je oladila

PSL

pre 3 godine

Čemu ružni komentari na ovaku lepu vest. Ona baš nije lepa on je debeo itd.. Šteta što nisu neke face iz parova i zadruge. u svakom slučaju želim sve najbolje Jeleni i njenom partneru i neka ih sreća prati.

...

pre 3 godine

Presrecan sam zbog njih, pogotove nje. nrk je sa srecom JJ. ja sam se potajno nadao njenom povratku na teren i zvanicnoj penziji da bi dobila svecani ispracaj koji zasluzuje

polupripitomljeni texasanin

pre 3 godine

Cestitam Jelena! Rodjenje prvog deteta je sreća neopisiva. Uzivaj u tome! Svu sreću njoj I njenom izabraniku.

Par anegdota, igrala Jelena neki manji turnir u Dallasu I dođje nas par da navija. Ona nas vidi I čuje I sama pridje posle meča I da nam broj telefona koga da zovemo da nam završi karte da se ne trošimo. Posle sedeli u njenoj lozi ostatak turnira koji je izgubila u finalu. Bila nervozna to finale protiv Roberte Vinci psovala nam Jeca kao kocijas a mi navijali za Jecu na talijanskom da dekoncentrisemo Robertu.

Isto tako u Indian Wells posle meča se slika sa mojim sinom (tada šestogodišnjim) prepozna nas iz Dallasa s njena mama Snezana nam da broj telefona da je nazovemo da nam završi karte. Opet u Jelenioj lozi do kraja turnira. Da ne pričam o poklonjenim znojnicama I autogramima. Jako dobri ljudi!

Jednom rečju Kraljica!!!