Istraživanje pokazalo: Jedan muški atribut privlači sve žene

Sreda, 13.01.2021.

09:50

Izvor: super zena

Istraživanje pokazalo: Jedan muški atribut privlaèi sve žene IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

176 Komentari

Sortiraj po:

Ni zlopamtilo ali ni zlatna ribica

pre 3 godine

@ A ako zene traze da muskarac ima novac,i to je normalno,jer ne treba im sigurno neka lenstina,koju ce vuci na ledjima u zivotu,i sa kojom ce podizati decu.
(Tina, 16. januar 2021 21:36)

Koliko po Vasem misleju treba da ima sopstvenog, podvlacim sopstvenog, novca do 25 godine zivota?

Ovde nije rec o tome da li covek sa 30-35 treba da ima ozbiljan posao i pristojne prihode nego da li devojke treba da biraju momke po tome koliko njihovi roditelji imaju para.

U tim godinama se foramiraju licnosti,i, izmedju ostalog, odnos prema suprotnom polu.

Dazbe sto postanete fine sa 30 godina - tada vam, uglavnom, vise nista ne verujemo.

Tina

pre 3 godine

Za muskarca je poraz ako osvaja novcanikom,jer to uglavnom znaci da nema sa cim drugim.
Poznavala sam vise momaka,koji su lepo izgledali,i imali lepo ponasanje,bez nekog novca,a da su zene za njima letele.
A ako zene traze da muskarac ima novac,i to je normalno,jer ne treba im sigurno neka lenstina,koju ce vuci na ledjima u zivotu,i sa kojom ce podizati decu.

Александар

pre 3 godine

Заиста мислим да су ови коментари право освежење. Увек их радо читам и приметим да у правој мери осликавају наше друштво и наш менталитет. Некад се насмејем некад се запањим. Могу мислити како је администраторима, морају сваки да прочитају.

Елем,да се вратим теми... многи спомињу како жене воле новчаник код мушкарца,али нико још није појаснио једну важну чињеницу:
само жене атрактивног изгледа имају нарочито изражен тај порив материјализма. Немам ни најмању намеру да икога увредим,само јавно износим оно што је непопуларно јавно рећи.
Жене просечног или лошег изгледа немају те "трипове" и врло лако се са њима успоставља контакт.
Други је падеж што их готово нико неће. Сви хоће добру рибу. А оне хоће лову, лагодан живот,добра кола,и да се продају што скупље.
Наши мушкарци то не могу да им пруже јер смо просто, слабог материјалног стања. И тако у круг. Е зато имамо ове коментаре.
Дакле момци, навалите на "кршеве"
Ту вам лова не треба.

Dejan

pre 3 godine

Živa istina. Moj rođak iz Krajine rmpalija, četvrtasta brada prava dinarska čeljust. Samo menjao Švabice kada je radio u mojoj firmi u GER.

MILICA24

pre 3 godine

Ja volim visoke, da nisu debeli, da su inteligentni, fizicki aktivni, da nisu lenji, da su pomalo streberi, da ne puse, ne piju i ne kockaju, da znaju i hoce kuvati. Znaci da nisu skart neki...

Hocu da znam

pre 3 godine

godina.Kada budete vi prestali da gledate d**eta i s**e i mi ćemo visinu.
(QWERTY, 13. januar 2021 21:12)



Pa sestro mila ako to ne budemo radili - kako cemo rasu da produljimo?

PowerRanger

pre 3 godine

Zene privlaci i izgled, pozitivna energija, vedrina, da ih nasmejete, odvedete na neko zanimljivo mesto i poljubite strastveno na dobar nacin i na dobra mesta ;) vole one pravog bekriju cak i kada je bez posla :D

Oblak u Bermudama

pre 3 godine

Kakva brada, kakve gluposti novčanici i ostalo. Muškarci se zaljubljuju gledajući, žene slušajući. Možda sam nizak i ružan, ali sam nadasve šarmantan. Kada sam upoznao moju suprugu zabavljala se sa dečkom koji je manekenski tip, ali je po njenim rečima "slika bez tona".

...

pre 3 godine

@(Ma kakvi, 13. januar 2021 19:10) Zene izgledaju bolje od muskaraca da bi se sto bolje UDALE! Retko koja je postigla nesto vise u profesionalnom zivotu, sigurnost grade na lajkovima, a od muskarca ocekuju sve! Izgled, visinu, obrazovanje, uspeh, novac, nekretninu, auto, humor, sarmantnost, kavaljerstvo,... spisku nema kraja. Pa ima li to smisla? Da li vi devojke imate i trunku obraza?
Znam i nalickane muskarce, koji su tako kao zene. Imaju gomilu odece, parfema, krema, pomada, dzidzabidza (satovi, ogrlice, narukvice, desetine naocara,...), idu na tretmane,... sve sto zarade spucaju na sebe. Kada ih zene vide, odmah imaju onaj WOW efekat. A kada ih bolje upoznaju i shvate da nemaju da ponude nista vise od lepe fasade, onda automatski upadaju u kategoriju "nije stabilan".

Miki

pre 3 godine

Danasnje "zene", cast izuzecima ali ima ih! Znaci, privlace ih pare, ali ne sad da imas lovu i vozis klasican auto i vodis lagan zivot, nego da se istaknes od drugih sa malo bahacenjem tj troskarenjem, skupe krpe i obavezno dobar auto sportak ili dzip. Jer te danasnje "zene" sanjaju nesto ne znam sta? A jedan on snova je da se istaknu sa vama i da budu vidjene...u prevodu bolest koja se siri kao korona.

Lola

pre 3 godine

Ma kakva visina pa 10 mesta..najgluplja izjava koju možete čuti samo kod nas.
To se samo naše brdjanke lože na najviše tipove jer im je takav mentalni sklop. Čim se presele u civilizaciju negde u Evropu ili Ameriku i skapiraju kako svet funkcioniše, više im te brdjanske fore nisu dominantne.
Sad je In da se muškarac u nečemu ističe u odnosu na masu, da sija u nečemu,da nije ružan to svakako.. i naravno uvek poželjno da je situiran.

Ma vazi

pre 3 godine

Zene izgledaju bolje od muskaraca da bi se sto bolje UDALE! Retko koja je postigla nesto vise u profesionalnom zivotu, sigurnost grade na lajkovima, a od muskarca ocekuju sve!
(..., 13. januar 2021 23:19)

Zene se i te kako profesionalno ostvare ali tada imaju vise od 25, 26 pa su vam matore. Sta se tu moze.

Sto se ocekivanja tice i vi ocekujete od zene sve. Svi bi hteli sve. A na kraju vecina prihvati sta moze da dobije. Ili ostane sama. I to je ok.
Ti bi i lepu i zgodnu i profesionalno ostvarenu i dobru i odanu i vrednu pa zar to nije sve.

bora

pre 3 godine

Ne znam zbog čega se toliko pominje visina u komentarima. Imam kolegu visokog 170 centimetara. Jako uspešan švaler, spavao sa sto žena. Ali je uporan i ljigav do bola. Ali to prolazi. Toliko o ženskim kriterijumima.

Mina

pre 3 godine

Ovde se bukvalno javljaju neke koje zele nas ostale zene da predstave kao da smo neke materijalistkinje zeljnje da jedemo lebac ili da nas neko izdrzava, da nas voza u skupim automobilima i ne znam ti ja sta. Jedna kaze da je to kao osnova, ja prosto ne mogu da verujem sta citam. Sad bi mi rekli pa ti ne zivis u Srbiji, ali ja stalno idem u Srbiju i druzim se sa devojkama iz Srbije i ovako cesce razmisljaju njihove mame , one bas i ne. Znate kako porodica vas slomi, nametne vam neke lose vrednosti kao sto je to da gledate koliko neko ima para i sta vozi i da li vozi.Meni je to strasno, pa jela bih pomije svaki dan ako sam sa onim koga volim. Kakve one sve zahteve ovde ne pisu i onda se cude sto se muskarci sprdaju. Bitno je da je obrazovan, ali sta je za vas obrazovan? Moj brat od strica građevinac magistar ima dosta para,ali ne zna nista van toga, ah da razume se u automoblie i fudbal. Za mene obrazovan znaci da mu je opsta kultura na visokom nivou. Jos pisu kao normalan..Pa sta vam je to normalan? Zar nenormalni misu u ludnici? Mnogo gluposti mogu da procitam na ovom portalu, nekada i zene briljraju, bas na ovakvim temama. Onoga koga volim cu i da izdrzavam ,ako je nepokretan nosicu ga ako treba, ako je slep vodicu ga... Aman ljudi biramo vas zato sto vas biramo.one koje vam traze devitne knjizice ili vas pitaju sta radite i da li radite odmah nogirajte ako ste pametni. Imacete problema sa njima uvek. Ako ste i vi takvi, onda ok, krpa-zakrpa.

Carls

pre 3 godine

(Ja, 13. januar 2021 20:40)

Ala si joj odgovorila. Uopste nisi shvatio/la komentar.
Zena je lepo napisala da postoje zene kojie nisu kalkulanti i Vi joj onda napisete komentar gde kazete da ste Vi kalkulant i obrazlozite zasto. Ja vam iz sopstvenog iskustva kazem da je zena 100% u pravu. Imam suprugu domacicu koja nikada nije morala da izadje iz kuce da nije htela, a vi nam govorite o nekim mucenicama. Pa naravno da ima mucenica, ali nisu sve mucenice i ne razmisljaju sve tako plitko, stomakom i tako materijalisticki. Srpski mi nije prvi jezik, ako sam nesto pogresio u tom smislu, prostite. Mozda je vas muka naterala, ja to postujem, ali kao sto sam rekao , nisu sve zene materijalisti, i zaista ima divnih zena koje na takve stvari ni ne pomisljaju. Kamen oko vrata i slicne gluposti. Svaka cast Alisa, svet bi bio puno bolji da je vise takvih devojaka, ne bibilo ovoliko frustracije. Ja sam star i prosao sam puno sveta, sve ste u pravu. Glas slican vasem treba da se cuje u ovom ludilu. Veliki pozdrav!

Svasta

pre 3 godine

Naravno da su pare bitne. Ako si prosek, neces da se nesto trudis a hoces dobru ribu da ti ugadja samo pare resavaju stvar.
A takvih sto bi to tako voleli je najvise.
Ako nemas pare moras da se potrudis i to za prosecnu tj slicnu sebi. A to je vec smaranje.

Zuco

pre 3 godine

Cuvena prica. Siroka vilica. Imam 32 godine,bebi facu. Ceo zivot izgledam mladje. Malu glavu i nemam siroku vilicu. Jos kad se doda da sam svetlosmedj sa plavim ocima,jasno je zasto sam na osnovu fizickog izgleda ceo zivot privlacio klinke. A desavalo mi se da me zene koje su mladje i do 6,7 godina bez ikakvog razloga nagruvaju na prvu loptu,u fazonu ti si klinac. Oseti se covek neprijatno i stalno se pita zasto?Pomirio sam se sa tom cinjenicom,ali nijednoj nisam ostao duzan. Argumentima ih ispoklapam koliko je moguce,da vide s kim imaju posla. Pojedine tek tada uvide zrelost i intelekt,ali cemu uopste to? Predrasude su cudo. Takav smo narod. Al zato kad vidi nekog krkana sa sirokom vilicom,crnom bradom,odmah komentar ,markantan ,zreo. Nevezano sto je mozda i glup.

Hogar

pre 3 godine

ja vec 15 godina na 6 meseci rotiram devojke kojima je placena usluga (verovali ili ne ima ih dosta kod nas, mesecno su cene 500-3000€ u zavisnosti sta se dogovori u aranzmanu), samo sam jednoj produzio ugovor na punih godinu dana. Uopste se ne cimam na sta se loze niti me zanima da se ja sad nesto zbog njih namestam i glupiram. Para imam da tako idem narednih 500 godina

Jova

pre 3 godine

Pre par meseci je bio članak kako žene privlače visoki muškarci, pa kako su u stvari bitna široka ramena, sada je bitan oblik donje vilice. Obrni, okreni, žene vole da su muškarci muževni, a koliko tačno visoki, kolika ramena, vilica- nebitno. Bitno je da su šarmantni i muževni, a svakome će neko odgovarati. Zamislite kada bi sve žene volele samo jedan tip muškaraca ili kada bi se samo jedan određeni tip žena dopadao muškarcima. Sve je to priroda lepo uredila. Žene treba da budu ženstvene, a muškarci muževni i da svi umeju da nose svoje male nepravilnosti, jer niko nije ( i ne treba) da bude savršen.

Ili možda dlakava leđa

pre 3 godine

skoro sam procitao da ih privlace celavci,sad bradonje,aman, žene ajde odlučite vise,cu dumrem
(clickbite, 13. januar 2021 20:06)

Pa kako ti nije jasan odgovor - privlače ih > ćelave bradonje

hahaha

pre 3 godine

@Cekpolako: Vidim da su te zene bas ubole na bolno mesto. Prirodno je zenama da gledaju visinu kao sto je muskarcima prirodno da gledaju u zenu sa lepim grudima i koja je zgodna. U cemu je problem? U tome sto nisi visok, iako kazes da jesi? Naravno da nikom normalnom to nije presudno kod izbora zivotnog parnera ali da je privlacno - da, jeste. Lepo je videti visokog i zgodnog muskarca kao sto je lepo videti dobro gradjenu zenu.

Moj muz inace nije visok pa sam se opet udala za njega. I on je ozenio mene ovako ravnu kao dasku, iako su mu sigurno lepe zgodne zene sa oblinama, sto je sasvim u redu.

uf

pre 3 godine

@Ja: Uf pa gde si ih sad cacnula u ekonomiju, ovde po komentarima stices utisak da su sve sami Rokfeleri a ne ljudi koji rade za 200 evra ili su nezaposleni, a realnost je da je to veci deo Srbije. Evo sad ce da ti objasne da nemas pojma a navela si potpunu istinu, bukvalno vecina muskaraca koje znam su samo teret svojim zenama, lenji, nesposobni, sa smesnim platama, nece da rade, misle da su pametniji nego sto jesu. Samo gledaj sad sta ce meni da odgovore, a sve ovo je realnost i tuzna slika Srbije i njenih muskaraca.

QWERTY

pre 3 godine

Naravno da ne gledaju to prvo, to gledaju drugo. A ako me matematika dobro služi posle jedan ide dva.
Ali ne bojte se braćo nije istina ovo što pojedine žene trube i to što vi sami ponavljate, ne traže sve žene pare, "noramalne" momke ili opake momke. Kao što i kod muškaraca postoje individue sa višom inteligencijom tako je i kod žena, isto kao što ima odvratnih gadura ima i dobrih duša. Nisu sve kalkulantkinje i ne rade sve onako kako ih je selo naučilo. Najčešće ćete čuti kako je njoj bitno da ste obrazovan i normalan i da radite. Zato što prirodno traže sigurnost i zaštitu. To su relativno pametne žene, one malo "pametnije" od njih ali i alavije žele sve to ali samo da ga ima više. Pored sigurnosti žene uzbuđuje moć, a moć se manifestuje na mnogo načina... Kod skromnijih glava to su pare, kola, posao, vlast... Moć i sigurnost. Eto za prosečne dosta. Što se tiče žena i muškaraca koje smatram pametnim ili "nenormalnim", vama nema potrebe išta govoriti. Da li će lebac da sedne ili legne ili ga neće ni biti vas mnogo ne interesuje, e zato ćete uvek i biti privlačni.


Ne, nego ćemo da izdržavamo muškarca. Obrazovana sam -hocu obrazovnog, radim-hocu da i on radi, postena sam-hocu takvog, kulturna sam-hocu takvog, Visoka sam-hocu visokog. Zapravo, našla sam takvog i zajedno smo ukupno 10 godina.Kada budete vi prestali da gledate d**eta i s**e i mi ćemo visinu.

Dane

pre 3 godine

Ovi likovi sto se hvale da privlace zene svojom "alatkom", ili idu goli ulicom ili zene imaju rentgenski vid, pa vide sta muskarci ne vide.
(hmm, 13. januar 2021 19:09)

Malo samopouzdanje, malo reputacija. Ima tu nečega. Ko ne veruje, neka ulica "penis cam" na jutjubu i neka pogleda kako žene svih godina overavaju dobar komad. Ama nijedna nije imuna. Besramno bulje, do te mere da im nijedan muškarac nije ravan.

boki 77

pre 3 godine

Najbitniji je na koji nacin me tretira i da ima ono nesto sto me privlaci....a ne moze da se objasni rijecima.Sve drugo je ne bitno,kakva vilica, kakvi bakaraci:))

DonJuan

pre 3 godine

Iskljucivo krmetizam - a to je skup osobina neodoljivih zenama, kao sto su lovarnost, bahatost, bezobrazluk, prostakluk, agresivnost i zadriglost hahahahahahah

Ja

pre 3 godine

Alisa u zemlji Stalkera

Ne znam u kojoj zemlji, odnosno u kom filmu Vi zivite, ali znam da u ovoj ovde Srbiji ima mnogo zena mucenica, koje su decenijama u kuci bile i zensko i musko, zaradjivale i izdrzavale svoje nezaposlene, depresivne, pijane, lenje, neostvarene i bez sigurnog zanimanja... "jace polovine". Mislim da zato zene naglasavaju faktore kao sto su posao i obrazovanje, a ti faktori bi normalno trebalo da se podrazumevaju, a ne da se naglasavaju i podvlace. Ne mora svako da bude doktor nauka, ali osnovno je da zna nesto da radi i da hoce da radi. Nema te seljanke i glupace na ovom svetu kojoj treba kamen oko vrata. To sto Vi nabrajate, to su osnovni i fundamentalni faktori, koji se dalje mogu stepenovati na nize i vise, a cetvrtaste vilice i ostali atributi su nadgradnja nad tom osnovom i bonus.

matori

pre 3 godine

@Ma mora bre da bude musko u svakom pogledu, nikakve seka-perse i metroseksualci, sto jednom nedeljno rade pilung depiranih grudi,ne dolaze u obzir! Da, kockasta vilica, da izvajane ruke, da snaga, da odlucnost, da hrabrost, da ima muda, sve, sve sve...ili nista!
(Ja, 13. januar 2021 17:48)

ovde nije do kraja definisano tačno koji muškarci...
ruke, snaga, odlučnost.... imaju dva tipa muškaraca:
1. momci koji se bave sportom. ali oni pretežno veoma vode računa o količini dlaka na telu i uglavnom ih nemaju. ne moraju biti skroz depilirani, ali su ošišani skroz, ispod miške, dole, grudi... mirišu dobro, naginju ka fenseraju.
2. ruralni tip, koji radi teže fizičke poslove, jeste u formi, ali ne vodi o higijeni računa maksimalno, već tu ima propusta... prilično maljav. stil oblačenja "baš me briga"...

dakle koji?

Marija Maxima

pre 3 godine

jedina fizička osbina, ako se generalizuje, koju žene vole kod muškaraca je visina.
jeste i četvrtasata vilica, što znači osim snage i veliki nivo testosterona, sposobnost za veliku porodicu...
(dr nick riviera, 13. januar 2021 12:20)

Niste sasvim precizni gospodine. Visina između 178 i 187. Ne valja ni kad je mnogo iznad 187 ni kad je mnogo ispod 178.

hmm

pre 3 godine

Ovi likovi sto se hvale da privlace zene svojom "alatkom", ili idu goli ulicom ili zene imaju rentgenski vid, pa vide sta muskarci ne vide.

Ma kakvi

pre 3 godine

Muškarci su za razliku od žena svesni svog izgleda, a muvaju čak i dva koplja niže devojke jer ih njihov rang ne želi.
(Dane, 13. januar 2021 17:53)
Ma kakvi zene su sasvim svesne svog izgleda dok su muskarci totalno nerealni.
Uz to zene nam izgledaju mnogo bolje od muskaraca, to je tako kod svih Slovena, jedino dinaridi nesto vrede tako da to sto ti pricas je nemoguce.
Vi ste nerealni.

kvasac

pre 3 godine

Socioliški posmatrano, po društvenom statusu žena je uvek gledala "na gore", a muškarci "na dole".
To je arhetipski, urezano u podsvest hiljada generacija.
Mislim da nasilna "pozitivna diskriminacija" to jednostavno ne može da promeni. Samo pravi probleme.
Doduše, svaki od ponuđeni sistema odabira i novi i stari stvaraju frustracije podređenoj grupi.

Presipanje iz šupljeg u prazno...preraspodela.

Bljak

pre 3 godine

Visina, visina, visina, visina...
Mozga bez!
Šta ćeš sa visinom, majke ti, ako ostalog NEMA???
Zatvorite oči i otvorite srca, možda vas odvedu do pravog čoveka...
(Čekpolako, 13. januar 2021 18:07)

Vazi vi nemojte da gledate s**e i d**e a mi necemo visinu.
Zatvorite oci i otvorite srce... kako vas nije sramota.
Ne smes sad ni pare ni izgled ni visinu da gledas jer bi nikakvi da budu bolje pozicionirani da biraju.
Ljudi birajte kako god hocete i ne mesajte se zenama u izbor, one biraju sebi pa kako im bude. A to navlacenje vode na svoju vodenicu, gde ubedjujete druge u ono sto vama odgovara je smesno

Čekpolako

pre 3 godine

Visina, visina, visina, visina...
Mozga bez!
Šta ćeš sa visinom, majke ti, ako ostalog NEMA???
Dobrota, lepota, građa, um niko i ne spominje-to je nepotrebno, manje bitno?
Samo VISINA!
Koliko li je mladića od 160-170cm visine, prepunih vrlina. nesrećno zbog takvih koje pate za košarkašima.
Svim kompleksašicama želim svakoj po banderu uz sebe, tupoglavu i uglavnom-poružnu. Imaće VISINU a sve ostalo je manje važno!
Lično jesam među višim ljudima ali nisam slep niti bez duše da ne vidim jad niskih muškaraca. Upravo zbog tog, tako bednog a od žena cenjenog atributa.
Zatvorite oči i otvorite srca, možda vas odvedu do pravog čoveka...

Lemi NS

pre 3 godine

Ok, zanimljiva tema pa rekih da se oglasim. Moje misljenje i vidjenje cele price je... ja sam 190, sa 93 kg jer nsma treniranja kosarke. Visok sam ali nista specijalno, imam 33 godine. Vidjao sam se sa dosta devojka, i sve su preferisale to sto sam visok. Tek onda stize sarm, zavrsio sam neki fax...ali visina je bas njima bitna ? i da nemas stomak. Mada ta varijabla je bas diskutabilna.
Zavisi onda od drugih faktora. Ili sto bi Balasevic rekao, kod zena igra neki 5ti kec.

Pozdrav,

Mila

pre 3 godine

Visina. Pa 10 praznih mesta pa ostalo.
(da, 13. januar 2021 17:34)

A jel vi to trazite peraca prozora, rezervnog igraca za kosarkasku reprezentaciju ili mozda ipak partnera za zivot, ili bar krevet?

Alisa u zemlji Stalkera

pre 3 godine

Lova..., džaba ti sve, ako nemaš šuške
@Bosanac
Netačno! Ne znam na kakve ste žene nailazili u životu, ali je netačno da sve žene prvo to gledaju. Meni kod muškarca je važno da je normalan, pošten, obrazovan, da radi, da nije "lezi lebe da te jedem"... Sto se fizičkog izgleda tice treba da je visok, jer ja sam visoka a ne bih bila sa nekim ko je niži
@Veličkovićka

Naravno da ne gledaju to prvo, to gledaju drugo. A ako me matematika dobro služi posle jedan ide dva.
Ali ne bojte se braćo nije istina ovo što pojedine žene trube i to što vi sami ponavljate, ne traže sve žene pare, "noramalne" momke ili opake momke. Kao što i kod muškaraca postoje individue sa višom inteligencijom tako je i kod žena, isto kao što ima odvratnih gadura ima i dobrih duša. Nisu sve kalkulantkinje i ne rade sve onako kako ih je selo naučilo. Najčešće ćete čuti kako je njoj bitno da ste obrazovan i normalan i da radite. Zato što prirodno traže sigurnost i zaštitu. To su relativno pametne žene, one malo "pametnije" od njih ali i alavije žele sve to ali samo da ga ima više. Pored sigurnosti žene uzbuđuje moć, a moć se manifestuje na mnogo načina... Kod skromnijih glava to su pare, kola, posao, vlast... Moć i sigurnost. Eto za prosečne dosta. Što se tiče žena i muškaraca koje smatram pametnim ili "nenormalnim", vama nema potrebe išta govoriti. Da li će lebac da sedne ili legne ili ga neće ni biti vas mnogo ne interesuje, e zato ćete uvek i biti privlačni.

mhm

pre 3 godine

Za sve, a pogotovo iskompleksirane zbog visine ili para - ponizavanje zena kad se nadjete u drustvu nekog ko ima to sto vi mislite da vam fali, daje kontra efekat. Neretko se nama svide i nizi momci, samo oni su u stalnom strahu i to ih sputava maksimalno.

A kada cete vi shvatiti

pre 3 godine

90 posto žena i nije za bolje od "daj šta daš" kvaliteta muškaraca. Što pre to shvate, pre će im biti bolje.
(Dane, 13. januar 2021 16:29)

I 90% muskaraca nisu za bolje nego za "daj sta das" pa ni oni nikako to da shvate vec kukumavce za lepoticama

Ja

pre 3 godine

Ma mora bre da bude musko u svakom pogledu, nikakve seka-perse i metroseksualci, sto jednom nedeljno rade pilung depiranih grudi,ne dolaze u obzir! Da, kockasta vilica, da izvajane ruke, da snaga, da odlucnost, da hrabrost, da ima muda, sve, sve sve...ili nista!

fer86

pre 3 godine

Koliko ppacenickih komentara ima na ovoj temi to je da se covjek stvarno zapita...Vecini komentatora tu ne bi pomogao niti auto iz tog famoznog trojca koji sudeci po komentarima rjesava apsolutno sve ovozemaljske probleme Audi,Bmw,Mercedes.Vama nijedan automobil na svijetu ne moze rijesiti komplekse koje vucete i taj mentalni sklop gdje SVE zene dijelite,zapravo ih niti ne dijelite vec ih sve ubacujete u isti kos,kos sponzorusa.Te sponze za kojim slinite na instagramu..Pola njih niti ne zivi zivotom koji nastoje prikazati na svojim profilima, niti su sve zene takve.Dapace,90% njih nije takvo,medju tih 90% moze se komotno naci zene koje vjerovali ili ne nije briga kakav auto vozite jer njima pazi sad auto sluzi samo i isljucivo za prijevoz od tocke A do tocke B i gotovo.Vama koji sve zene smatrate okrutnim materijalistima ne moze nikakav BMW ili Mercedes od 100 000 eura pomoci,jer da ga i posjedujete vasi strahovi,nesigurnost i kompleksi bi izbili cim bi se pored vase "makine" parkirao lik koji voza Ferrarija ili Lamborghinija i jos bi vam na nos nabio cinjenicu,imam vise love od tebe a sad se mici s mog parking mjesta.Znam masu takve ekipe po Zagrebu kaj fura takve aute,rijetko koji od njih da ima curu ili da uspije odvuci bar jednu od njih iz separea da spava s njima prosto iz razloga sto su preglupi da shvate da su one tu dosle samo iz jednog razloga,da se provedu i to za dzabe.A zene nisu glupe,nijedna nece spavati s budalom koja osim para nema apsolutno nista za ponuditi.

Dane

pre 3 godine

90 posto žena i nije za bolje od "daj šta daš" kvaliteta muškaraca. Što pre to shvate, pre će im biti bolje.
(Dane, 13. januar 2021 16:29)

I 90% muskaraca nisu za bolje nego za "daj sta das" pa ni oni nikako to da shvate vec kukumavce za lepoticama
(A kada cete vi shvatiti, 13. januar 2021 17:32)

Muškarci su za razliku od žena svesni svog izgleda, a muvaju čak i dva koplja niže devojke jer ih njihov rang ne želi.

Ivan

pre 3 godine

Znači Indijanci su plašljivi i nesigurni.
(Lakota, 13. januar 2021 15:26)

Juzno-americki su vrlo plasljivi i nesigurni. Za severno-americke ne znam.

Da li imaju uske vilice, da li su takvi zato sto su porobljeni... ne bih znao, ali znam da su plaslijvi.

theEliminator

pre 3 godine

privući itakako pažnju, videće ga, izdvojiće ga vizuelno iz mase to je emocionalna faza koja se ne može kontrolisati ali neće hteti da ima, imaju ništa sa njim ukoliko nema para ili je prosečan, običan smrtnik i to je faza kada se uključuje racio, alfa i omega današnjeg ženskog sveta a verovatno je oduvek bilo tako (institut ugovorenog braka...), tako da je za toga koji dobro izgleda a imovinski je prosečan izgled samo dodatno opterećenje i izvor traume jer ne može da ima osobu kakvu fizički zaslužuje već može da bude samo sa onom koja je dve lige ispod njega, sličan problem imaju i devojke koje dobro izgledaju jer većina muškaraca sa kojima one hoće da budu fizički ne izgledaju dobro a kompezaciju im pruža logo BMW, AUDI, BENZ...
(Sgt. Cliford Stone, 13. januar 2021 13:24)

Potpun pogodak!

Svi znamo klasicnu pricu iz americkih filmova: mlada i zgodna devojka zivi u raskosnoj vili sa matorcem milionerom, a kad on ode na posao, ona ga vara sa isto tako mladim i zgodnim bastovanom koji u toj vili radi. A zasto ona nije u vezi sa tim bastovanom koji joj fizicki odgovara, vec sa matorcem? Sve je jasno.

bole

pre 3 godine

pozeljni su Oni koji lice na TRENUTNO POPULARNE FILMSKE I MUZICKE ZVEZDE JER ONI ASOCIRAJU NA MOC A MOC JE Je sveee / npr ta vilica novac stan mega auto/ al zanimljivo nij TRAKTOR JOHN DEER IYKO KOSTA VISE OD 100 .000 € A NI 200 HEKTARA ZEMLJE KOJA KOSTAAAAAA JER PODRAZUMEVA DA TREBA RADITI A ZENE SU UVEK GLEDALE KO JE BOGAT MOCAN DA NE MORA DA RADI A DA STO BOLJE ZIVI ..../Dobro ne bas sve ..ali malo je tih drugih /

Dakle MOĆ JE SAVRSENO PRIVLACNA SAMO JE U RAZLICITIM PERIODIMA ISTORIJE IMALA RAZLICITE MANIFESTACIJE

NikolaKG80

pre 3 godine

@Vera, da, zaista SVAKA žena ima "NEŠTO" što privlači muškarce. Inače, jaka donja vilica je kvalitet koji nažalost nemam, a verujem da je privlačna ženama pošto su meni privlačne žene sa malo širom vilicom i lepo popunjenim obrazima... Imaju veći kapacitet

Dane

pre 3 godine

Ja znam da ima mnogo, mnogo usamljenih i nevoljenih devojaka, žena... retko ko se više bavi tim stvarima.Još malo će žene da preuzmu stvar u svoje ruke i same nalaze partnere.Tako da... nije bitna ni brada ni bilo šta drugo, uskoro će biti daj šta daš...
(niko se više i ne udvara, 13. januar 2021 15:36)

90 posto žena i nije za bolje od "daj šta daš" kvaliteta muškaraca. Što pre to shvate, pre će im biti bolje.

Ne verujem

pre 3 godine

Tako da... nije bitna ni brada ni bilo šta drugo, uskoro će biti daj šta daš...
(niko se više i ne udvara, 13. januar 2021 15:36)
Nece to nikada biti kod zena, bar ne obrazovanijih one mogu i same a daj sta das nije im opcija.

Sabre

pre 3 godine

Imam partnera već nekoliko godina, najbolji do sada, u sve se slažemo 1/1, duša od čoveka, al mi mnogo smeta što je moje visine. Tako da znate, od fizičkih karakteristika, zene najviše vole visinu kod muškarca.
(Zena, 13. januar 2021 13:58)

Toliki vekovi i milenijumi i sta vec oces evolucije, emancipacija zena, ovo ono, i evo cim moze anonimno iskreno da se prizna dolazimo do toga da mozes da budes i lep i zgodan i da se super slazete i sve i da postoji opasnost da ces biti ostavljen zato STO SI ISTE VISINE KAO ZENA. I onda su muskarci povrsni...

Sanja

pre 3 godine

Sto se tice fizičkog izgleda jer to je tema, meni je važna visina, da ima negovane zube, da vodi računa o higijeni, volim da vidim muškarce u odelima i u oficirskoj uniformi. :-)
Što se tiče punog novčanika, dobrih kola, jer vidim da muškarci misle da nam je to najvažnije, e pa nije. Meni je bilo važno da je dobar, normalan, pošten, školovan, zaposlen. Imala sam sreće da upoznam takvog coveka. Imamo dvoje dece i srecna sam sto sam svojoj deci našla divnog tatu.
Nemojte nas stavljati sve u isti koš, jer prosto, niste u pravu. Kao što nisu ni žene koje kažu da su svi muškarci isti. Ima hvala bogu i dalje normalnih i jednih i drugih samo je pitanje čemu tezite u zivotu. Ako želite da vam partner izgleda fizički besprekorono a ne gledate mentalnu stranu, onda nemojte ni imati velika očekivanja. Fizički izgled nikada ne treba da bude presudan, iako je to ono prvo sto primetimo.

Veličkovićka

pre 3 godine

Lova..., džaba ti sve, ako nemaš šuške - sto bi rekao legendarni Šojić..
(Bosanac, 13. januar 2021 13:42)

Netačno! Ne znam na kakve ste žene nailazili u životu, ali je netačno da sve žene prvo to gledaju. Meni kod muškarca je važno da je normalan, pošten, obrazovan, da radi, da nije "lezi lebe da te jedem" ... Sto se fizičkog izgleda tice treba da je visok, jer ja sam visoka a ne bih bila sa nekim ko je niži od mene. U mom okruženju nemam nijednu drugaricu koja je trčala za parama, naravno da ne kažem da to ne postoji. Uvek je bilo kojima je to važno ili najvažnije. Jedna drugarica se zabavljala sa dečkom, sve ok je bilo dok on nije otvorio firmu i krenuo da zarađuje pare. Provodio je tamo dosta vremena, nju zanemario, a imao je i pare, dobar auto, stan,..ostavila ga je i sad je sa dečkom i žive kao podstanari. Nemojte sve generalizovati jer ima normalnih i žena i muškaraca. Samo je problem kod nekih da sagledaju kriterijume i da ih ne postavljaju tako visoko. Zbog tih kriterijuma moja kuma nema dečka godinama. Za nju muskarac treba da ima stila, treba da ima ovakve crte lica, (ne juri pare). Onda drug, treba devojka da ima ovo , ono... i eto, oboje sami godinama.

Komša

pre 3 godine

Istraživanje u Nemačkoj.
Nemci ,osim na istoku gde su se mešali sa Slovrnima obično imaju izraženije vilice.
Ništa ružno/strašno nego je jednostavno tako.
Verovatno i sredina malo diktira ukus,pri čemu se,kao i u drugim stvarima oseca uzicaj tradicionalnog a ne samo mode/trenda.

Neka plemena smatraju da su privlačne žene sa dugačkim vratovima pa ove još kao devojčice počinju da redjaju neke ogrlice kako bi im bio duži...

Verovatno postoji i ta neka tradicionalna predstava kod Nemaca kako jedan muškarac treba da izgleda i da to takodje igra neku ulogu.

niko se više i ne udvara

pre 3 godine

Ja znam da ima mnogo, mnogo usamljenih i nevoljenih devojaka, žena... retko ko se više bavi tim stvarima.Još malo će žene da preuzmu stvar u svoje ruke i same nalaze partnere.Tako da... nije bitna ni brada ni bilo šta drugo, uskoro će biti daj šta daš...

Darko

pre 3 godine

Sve manje muškarca voli žene, a sve više žena je frustrirano zbog toga. To je naša realnost.
(Marijana, 13. januar 2021 12:48)

To ne može biti dalje od istine. Zapravo su žene zastranile, plus one koje nisu postale su nerealno izbirljive. Znači žena koja je na skali 3 od 10, želi tipa koji je 9 od 10. Većina žena spada u tu kategoriju(3 ili 4 od 10), pa se očekivano razočaraju kada top mužjaci ne žele bukvalno ni da ih pogledaju.

Slabiji pol

pre 3 godine

I naterali su svet da takav nestabilan pol bude ne samo ravnopravan nego i ima veća prava od muškaraca.Zamislite kad takav pol dominira u administraciji, pravosudju, kabinetima i kancelarijama, donosi zakone, upravlja ekonomijom a najnoviji fetiš i vojskom. I najbitnije medijima
Jednostavno, ne može na dobro da izadje. Njihove vrednosti koje su plod prirodnih nagona, nisu vrednosti kvalitetne države i sistema.

zeljko

pre 3 godine

Upravo imam ovakvu bradu, 1/1 i isto mogu da potvrdim: zene isto privlaci. Inace, u ostalom izgledam sasvim prosecno, 1,79m, 90 kg, pivski stomak,procelav. Nikad nisam imao problem da pronadjem zensku, mene su jurile.....takodje je bitna alatka, tu isto sam u + (25cm).
Znaci, brada+alatka, a za ostalo ko te pita.....provereno
(Potvrdjeno, 13. januar 2021 12:29)

25 cm od kolena.

Brada

pre 3 godine

Manite se brade. Klinkama je iskljucivo bitan izgled, znaci da si lep. Kad prodje taj period oko 24-25 god, onda prosecna devojka gleda da nadje nesto ozbiljno, a nabedjena prosecna devojka trazi i dalje lepotana ali da ima dobar auto, stan, posao i takve obicno docekuju tridesete same, a posle kad im prodje vreme na kraju zavrse sa muskarcem sa kojim ranije nikad ne bi bile, po principu daj sta das jer mi vreme proslo. Ima ih raznih, ali me mrzi da pisem, jer o zenama mozemo do sutra...

Фактор мира и стабилности

pre 3 godine

Повелика, четвртаста и мало истурена брада, заправо је огроман физички хендикеп за мушкарца, нарочито у боксу и улично-кафанским борбама. Драге моје даме, покушајте да вашег снажног изабраника изненада шорнете аперкатом, али не прејако, и изненадићете се како лако пада у несвест.

Pravimo se Tose

pre 3 godine

Lova..., džaba ti sve, ako nemaš šuške - sto bi rekao legendarni Šojić..
(Bosanac, 13. januar 2021 13:42)

Tako je ribe, napucane i razne "bombe" koje biste hteli dzaba ti sve ako nemas lovu. Obicne ce se zadovoljiti obicnim koji bilo sta radi da nije bas zgubidan.
Veci je ovde problem sto prosecni obicni sljaker ne bi obicnu nego sto bi ribe lovu.

Vera

pre 3 godine

Neke se loze na mozak, neke na glas, neke na misice, neke na novcanik, neke na visinu, ...
Kao i sa muskarcima svaka zena ima sta je privlaci, mada je mozda malo raznovrsnije.
Interesantno mi je da 9 od 10 zena koje poznajem od detinjstva ciji su ocevi celavi sada ima celave muzeve i momke. Valjda i to ide sa testosteronom cesto :)

trp

pre 3 godine

Šta devojke vole zavisi od perioda života.
Nisu njima isti kriterijumi kad su u žurka fazi 16 do 24 godine ili kasnije kad gledaju više za ozbiljno.
Dok su mladje izgled je sve, ono da si sladak u licu...Kasnije kada žele da se udaju status je bitniji jer im treba neko da se brine o njima i da imaju resurse za potomstvo.
Devojke od 30+ ne mogu da odole tipu koji ima svoj stan u lepom delu grada i dobar posao.

Zena

pre 3 godine

Imam partnera već nekoliko godina, najbolji do sada, u sve se slažemo 1/1, duša od čoveka, al mi mnogo smeta što je moje visine. Tako da znate, od fizičkih karakteristika, zene najviše vole visinu kod muškarca.

Sgt. Cliford Stone

pre 3 godine

Ja verujem da je istraživanje tačno ali je ostalo nedorečeno, takav muškarac će njoj, njima privući itakako pažnju, videće ga, izdvojiće ga vizuelno iz mase to je emocionalna faza koja se ne može kontrolisati ali neće hteti da ima, imaju ništa sa njim ukoliko nema para ili je prosečan, običan smrtnik i to je faza kada se uključuje racio, alfa i omega današnjeg ženskog sveta a verovatno je oduvek bilo tako (institut ugovorenog braka...), tako da je za toga koji dobro izgleda a imovinski je prosečan izgled samo dodatno opterećenje i izvor traume jer ne može da ima osobu kakvu fizički zaslužuje već može da bude samo sa onom koja je dve lige ispod njega, sličan problem imaju i devojke koje dobro izgledaju jer većina muškaraca sa kojima one hoće da budu fizički ne izgledaju dobro a kompezaciju im pruža logo BMW, AUDI, BENZ...

РУ

pre 3 godine

Frojd je ceo život proučavao žene, a na samrti je izgovorio : "ništa mi nije jasno".
A Veliki Njegoš reče :" stotinu će promjeniti vera, dok ne nađe, što joj srcu drago".
Man te se talasanja, žene su žene.

Mare

pre 3 godine

Jaoo kako se pravite pametni sa komentarima tipa u nemackoj zene imaju kockaste vilice. 100 posto tačno istrazivanje opšte poznata stvar da muškarci sa višim nivoom testosterona imaju izrazenije i kockastije vilice. I onima koji uzimaju steroide vilice postaju izraženije, a žene to podsvesno primećuju i privlačno im je.

Ivan

pre 3 godine

Ja imam upravo blaže crte lica ko beba, a žene se lepe.
(NikolaBg, 13. januar 2021 09:58)

Nista nije jedini parametar. Mozda se lepi onih 20%, mozda se lepe zbog drugih tvojih kvaliteta ali bi im se jos vise svidjao da imas krupniju vilicu. Ne verujem da imas kontakt sa milion zena godisnje koje su ti izrazile da im se svidjas..... Nije mi poenta da podrzim ispitivanje koje je sprovedeno, nego da naglasim kako treba tumaciti bilo koje istrazivanje koje se zasniva na odredjenom uzorku.

Recimo, ja sa mojim sadasnjim automobilo nemam nikakvih problema, iako je poznat kao automobil koji je sklon kvarovima. Da li to znaci da moje iskustvo opovrgava opsti zakljucak o toj marci automobila? Apsolutno ne. Sta vise, moguce je da cu imati problema. Sta vise, ukoliko se uzmu u obzir svi automobili moje marke u Beogradu protiv svih Tojota, 100% ce moja grupacija znacajno vise vremena provesti kod mehanicara od vlasnika Tojota.

Profil

pre 3 godine

Najviše ih prilaze feminizirani muškarci, koji su spremni da ih slušaju i da im budu drugarice, znao sam par njih koji su tako omastili brke!

XXL

pre 3 godine

E mož' misliti naučnici su istraživali i došli do zaključka da jedan muški atribut privlači žene. Ne bih rekao da su im ta istraživanja validna. Dobro de zasnivaju se na nauci, a koja je to nauka koja je 'shvatila' - žene? Pogotovo kako funkcionišu.

Dragan

pre 3 godine

Imam 43 godine, fizicki se dobro drzim mozda izgledam kao da da imam 35 godina..Zaradjujem prosecnu platu oko 55 hiljada, nisam ozenjen nemam dece, imao sam dosta zena u zivotu, neke me zovu i dan danas kada su udate i imaju decu, moj atribut je veliki polni organ da bas zbog toga sam imao dosta devojaka zena sa kojima sam i dan danas posle tipa 20 godina u sjajnim odnosima.

Potvrdjeno

pre 3 godine

Upravo imam ovakvu bradu, 1/1 i isto mogu da potvrdim: zene isto privlaci. Inace, u ostalom izgledam sasvim prosecno, 1,79m, 90 kg, pivski stomak,procelav. Nikad nisam imao problem da pronadjem zensku, mene su jurile.....takodje je bitna alatka, tu isto sam u + (25cm).
Znaci, brada+alatka, a za ostalo ko te pita.....provereno

Popaj

pre 3 godine

Iz mog iskustva-oko je najvaznije.
Bistar, vedar, blago nasmejan i samouveren pogled, pomalo drzak i postojan.
Ogromna vecina zena prosto zalepi oci za moje. I odmah je sve jasno.
Ostaje samo da pokvarim ili opravdam prvi utisak.
Kakva brada, guza, bicepsi ili santimetri.
Oci sve govore

dr nick riviera

pre 3 godine

jedina fizička osbina, ako se generalizuje, koju žene vole kod muškaraca je visina.
jeste i četvrtasata vilica, što znači osim snage i veliki nivo testosterona, sposobnost za veliku porodicu...

Pegone

pre 3 godine

Meni na zenama se pravo dopadaju oci kao sto ima Heather Graham.Imam prijateljicu isto sa zelenim ocima i istim oblikom sa malo spustenim zavrsecima.

Bbb

pre 3 godine

Kao i u tekstu sto pise vazan je fizicki izgled i novac.Sve ostalo je nebitno ili je sklonjeno sa strane.Fizicki izgled donosi neku prednost ali ne i presudnu,jer ono nekoj se svidis,a nekoj i ne bas,tako da su tu ukusi razliciti.Navedite mi jednog momka ma kakav on bio da ima problem sa izborom devojaka,...takvih slucajeva nema i to je realnost;
Takodje,nadjite mi devojku koja izgleda malkice iznad proseka a da se zabavlja sa momkom koji nije solventan..nema takvih slucajeva...

coach

pre 3 godine

Eee, ko danas sve nosi bradu... Vazan je fazon drvosece, a sto su bicepsi ko u zene, to je manje vazno.
(shone, 13. januar 2021 10:36)

Fazon drvosece kao u Cecinom spotu za pesmu idi dok si mlad :)

Lajon

pre 3 godine

Znaci pecinski covek je modi. Samo da nadjem pecinsku zenu.
(eko, 13. januar 2021 11:06)
@
Naprotiv, moda diktira muskarce koji nose suknje, haljine i uopste ne traze zene.

Skromni doprinos studiji

pre 3 godine

Široka, kockasta vilica kao i maljavost po celom telu uz mišiće su glavni pokazatelj visokog nivoa testosterona kod muškarca (ne ulazim u to da li je prirodno ili hemijski kod modernih muškaraca) pa su zato takvi muškarci svim ženama privlačni, samo je pitanje da li svesno ili nesvesno pošto nekad naše telo uopšte ne sluša želje iz glave već dejstvuje instinktivno vođeno primalnim nagonima.

RASPAD SISTEMA

pre 3 godine

e da mi je pamet ova a godina manje... samo jedan muski atribut je bitan, a to je novcanik.
(ma bas, 13. januar 2021 11:08)

Ali to je promenjiva kategorija. Može da potroši pare ili da dobije otkaz, a kromanjonska vilica ostaje za ceo život.

Yuh

pre 3 godine

Sve zene (a i muskarci) reaguju na veci polni organ.
Bilo opusten bilo u erekciji, od 15 pa na gore pod uslovom da je deblji.
I to je otprilike to.

Marko

pre 3 godine

Ja nemam jaku isklesanu bradu nego vise "baby face", ali imam 190cm, siroka ramena, uske kukove, maljava prsa, dizem 110kg na benchu... Vole me one uglavnom od 35+ godina. Mladje slabo.

FocusBg

pre 3 godine

Problem je što takvih muškaraca više i nema. Uzane lastex farmerke goli gležnjevi,patičice,duks i kapuljača crvenkapica. Depilirani,po celom telom pa i oko organa.

Marko

pre 3 godine

Eee, ko danas sve nosi bradu... Vazan je fazon drvosece, a sto su bicepsi ko u zene, to je manje vazno.
(shone, 13. januar 2021 10:36)

Biceps je najmanje zaslužan za "veličinu" ruke. Triceps je tu glavni.

Doktor zivota

pre 3 godine

Jedno je realnost a drugo je fantaziranje.... Da su svi muskarci i zene trazili ono idealno danas ni nas na ovom svetu ne bi ni bilo. Manje mastanja vise realnih mogucnosti pa cemo svi biti mnogo srecniji.

Aron

pre 3 godine

Pa ako je tako onda je najbolje biti bokser. Šalu na stranu izbor partnera kod žena je vrlo ozbiljna stvar. Pogotovo u Srbiji gde su dve oblasti vrlo teško i komplikovane. Prva je rad u javnom sektoru a druga je nalaženje devojke ili žene. To je bar kod vas žena jako osetljivo i teško pitanje. Tešku ti selekciju moraš da prodjes da bi se nekoj dopao. Nije ovo Francuska ili Švedska pa da sve ide lako i na neku neposrednost. Ta priča i magiji i hemiji je priča za javnost iza toga stoji dosta truda, rada, posredovanja i pregovora. Često kada neko kaže ženi "Šta ćeš sa njim vidiš da ne valja" nije u pravu, problem je u tome što oba vrlo dobro zna zašto i zbog čega je sa njim. Ona ga verovatno zna od ranije i sigurno se puno trudio da zadobije njenu pažnju. Ja kod moje prve devojke sam se dosta trudio na fakultetu da bi je pridobio. Kasnije sve sa kojima sam bio već sam ih od ranije poznavao i to su me upoznavali prijatelji i rođaci. Na taj način su mi vraćali neku uslugu koju su mi dugovali bilo što sam im našao posao, upoznao sa nekom ili pozajmio veći novac. I naravno pre toga su pripremali teren govoreći o meni sve najbolje. Ti ovako ako pridjes direktno možeš da popricas nije sporno ali ćeš glatko biti odbijen. Jer be zna ona ko si ti, da li si uredu ili problem. Možda je samo prva pozitivna impresija sami obmana i foliranje koje će joj kasnije napraviti problem.

Maraja

pre 3 godine

Ujeee, otkrili rupu na saksiji. Više testosterona, četvrtastija vilica, ergo, jači mužjak, sposoban da obezbedi dobro potomstvo i ulovi hranu. Obična biologija.

koronarius

pre 3 godine

To sve zavisi od karaktera zene. One koje su submisivne (pasivne, stidljive) vole takav tip muskarca. A one sa domino karakterom (strastvene tigrice u krevetu) vole nas sa baby face izgledom.

Smuleco

pre 3 godine

Rezultati bi bili potpuno drugačiji u oblasti Mediterana, u Africi, ili npr. Aziji. Prema tome, istraživanja ovog tipa su uglavnom glupost.

Nacija klonova

pre 3 godine

U današnje vreme moderne estetske hirurgije, svaki muškarac može uz pomoć titanijumskih implatata da ima kockastu facu, kao što i svaka žena može da nampumpa usta i stavi silikonske implatate u grudi i guzicu.
Uskoro ćemo da gledamo klonirane žene, a boga mi i muškarce kao što danas gledamo lutke u izlogu. U čemu je poenta i šta je sa individualnošću?

Srki

pre 3 godine

Motion of the ocean je najbitniji!!!!

Tu se pokaze znanje i umece, tu zena pada ako ti to znas da radis, odnosno da vodis!!!

Brada cetvrtasta mozda na prvi pogled pali zene, ali kada vide da neko zna motion of the ocean, e ta je vec gotova.

Smuleco

pre 3 godine

Rezultati bi bili potpuno drugačiji u oblasti Mediterana, u Africi, ili npr. Aziji. Prema tome, istraživanja ovog tipa su uglavnom glupost.

koronarius

pre 3 godine

To sve zavisi od karaktera zene. One koje su submisivne (pasivne, stidljive) vole takav tip muskarca. A one sa domino karakterom (strastvene tigrice u krevetu) vole nas sa baby face izgledom.

trp

pre 3 godine

Šta devojke vole zavisi od perioda života.
Nisu njima isti kriterijumi kad su u žurka fazi 16 do 24 godine ili kasnije kad gledaju više za ozbiljno.
Dok su mladje izgled je sve, ono da si sladak u licu...Kasnije kada žele da se udaju status je bitniji jer im treba neko da se brine o njima i da imaju resurse za potomstvo.
Devojke od 30+ ne mogu da odole tipu koji ima svoj stan u lepom delu grada i dobar posao.

РУ

pre 3 godine

Frojd je ceo život proučavao žene, a na samrti je izgovorio : "ništa mi nije jasno".
A Veliki Njegoš reče :" stotinu će promjeniti vera, dok ne nađe, što joj srcu drago".
Man te se talasanja, žene su žene.

Marko

pre 3 godine

Eee, ko danas sve nosi bradu... Vazan je fazon drvosece, a sto su bicepsi ko u zene, to je manje vazno.
(shone, 13. januar 2021 10:36)

Biceps je najmanje zaslužan za "veličinu" ruke. Triceps je tu glavni.

RASPAD SISTEMA

pre 3 godine

e da mi je pamet ova a godina manje... samo jedan muski atribut je bitan, a to je novcanik.
(ma bas, 13. januar 2021 11:08)

Ali to je promenjiva kategorija. Može da potroši pare ili da dobije otkaz, a kromanjonska vilica ostaje za ceo život.

Maraja

pre 3 godine

Ujeee, otkrili rupu na saksiji. Više testosterona, četvrtastija vilica, ergo, jači mužjak, sposoban da obezbedi dobro potomstvo i ulovi hranu. Obična biologija.

FocusBg

pre 3 godine

Problem je što takvih muškaraca više i nema. Uzane lastex farmerke goli gležnjevi,patičice,duks i kapuljača crvenkapica. Depilirani,po celom telom pa i oko organa.

Zena

pre 3 godine

Imam partnera već nekoliko godina, najbolji do sada, u sve se slažemo 1/1, duša od čoveka, al mi mnogo smeta što je moje visine. Tako da znate, od fizičkih karakteristika, zene najviše vole visinu kod muškarca.

Doktor zivota

pre 3 godine

Jedno je realnost a drugo je fantaziranje.... Da su svi muskarci i zene trazili ono idealno danas ni nas na ovom svetu ne bi ni bilo. Manje mastanja vise realnih mogucnosti pa cemo svi biti mnogo srecniji.

Mina

pre 3 godine

Ovde se bukvalno javljaju neke koje zele nas ostale zene da predstave kao da smo neke materijalistkinje zeljnje da jedemo lebac ili da nas neko izdrzava, da nas voza u skupim automobilima i ne znam ti ja sta. Jedna kaze da je to kao osnova, ja prosto ne mogu da verujem sta citam. Sad bi mi rekli pa ti ne zivis u Srbiji, ali ja stalno idem u Srbiju i druzim se sa devojkama iz Srbije i ovako cesce razmisljaju njihove mame , one bas i ne. Znate kako porodica vas slomi, nametne vam neke lose vrednosti kao sto je to da gledate koliko neko ima para i sta vozi i da li vozi.Meni je to strasno, pa jela bih pomije svaki dan ako sam sa onim koga volim. Kakve one sve zahteve ovde ne pisu i onda se cude sto se muskarci sprdaju. Bitno je da je obrazovan, ali sta je za vas obrazovan? Moj brat od strica građevinac magistar ima dosta para,ali ne zna nista van toga, ah da razume se u automoblie i fudbal. Za mene obrazovan znaci da mu je opsta kultura na visokom nivou. Jos pisu kao normalan..Pa sta vam je to normalan? Zar nenormalni misu u ludnici? Mnogo gluposti mogu da procitam na ovom portalu, nekada i zene briljraju, bas na ovakvim temama. Onoga koga volim cu i da izdrzavam ,ako je nepokretan nosicu ga ako treba, ako je slep vodicu ga... Aman ljudi biramo vas zato sto vas biramo.one koje vam traze devitne knjizice ili vas pitaju sta radite i da li radite odmah nogirajte ako ste pametni. Imacete problema sa njima uvek. Ako ste i vi takvi, onda ok, krpa-zakrpa.

bora

pre 3 godine

Ne znam zbog čega se toliko pominje visina u komentarima. Imam kolegu visokog 170 centimetara. Jako uspešan švaler, spavao sa sto žena. Ali je uporan i ljigav do bola. Ali to prolazi. Toliko o ženskim kriterijumima.

Marko

pre 3 godine

Ja nemam jaku isklesanu bradu nego vise "baby face", ali imam 190cm, siroka ramena, uske kukove, maljava prsa, dizem 110kg na benchu... Vole me one uglavnom od 35+ godina. Mladje slabo.

niko se više i ne udvara

pre 3 godine

Ja znam da ima mnogo, mnogo usamljenih i nevoljenih devojaka, žena... retko ko se više bavi tim stvarima.Još malo će žene da preuzmu stvar u svoje ruke i same nalaze partnere.Tako da... nije bitna ni brada ni bilo šta drugo, uskoro će biti daj šta daš...

Skromni doprinos studiji

pre 3 godine

Široka, kockasta vilica kao i maljavost po celom telu uz mišiće su glavni pokazatelj visokog nivoa testosterona kod muškarca (ne ulazim u to da li je prirodno ili hemijski kod modernih muškaraca) pa su zato takvi muškarci svim ženama privlačni, samo je pitanje da li svesno ili nesvesno pošto nekad naše telo uopšte ne sluša želje iz glave već dejstvuje instinktivno vođeno primalnim nagonima.

dr nick riviera

pre 3 godine

jedina fizička osbina, ako se generalizuje, koju žene vole kod muškaraca je visina.
jeste i četvrtasata vilica, što znači osim snage i veliki nivo testosterona, sposobnost za veliku porodicu...

Vera

pre 3 godine

Neke se loze na mozak, neke na glas, neke na misice, neke na novcanik, neke na visinu, ...
Kao i sa muskarcima svaka zena ima sta je privlaci, mada je mozda malo raznovrsnije.
Interesantno mi je da 9 od 10 zena koje poznajem od detinjstva ciji su ocevi celavi sada ima celave muzeve i momke. Valjda i to ide sa testosteronom cesto :)

Popaj

pre 3 godine

Iz mog iskustva-oko je najvaznije.
Bistar, vedar, blago nasmejan i samouveren pogled, pomalo drzak i postojan.
Ogromna vecina zena prosto zalepi oci za moje. I odmah je sve jasno.
Ostaje samo da pokvarim ili opravdam prvi utisak.
Kakva brada, guza, bicepsi ili santimetri.
Oci sve govore

Čekpolako

pre 3 godine

Visina, visina, visina, visina...
Mozga bez!
Šta ćeš sa visinom, majke ti, ako ostalog NEMA???
Dobrota, lepota, građa, um niko i ne spominje-to je nepotrebno, manje bitno?
Samo VISINA!
Koliko li je mladića od 160-170cm visine, prepunih vrlina. nesrećno zbog takvih koje pate za košarkašima.
Svim kompleksašicama želim svakoj po banderu uz sebe, tupoglavu i uglavnom-poružnu. Imaće VISINU a sve ostalo je manje važno!
Lično jesam među višim ljudima ali nisam slep niti bez duše da ne vidim jad niskih muškaraca. Upravo zbog tog, tako bednog a od žena cenjenog atributa.
Zatvorite oči i otvorite srca, možda vas odvedu do pravog čoveka...

Sabre

pre 3 godine

Imam partnera već nekoliko godina, najbolji do sada, u sve se slažemo 1/1, duša od čoveka, al mi mnogo smeta što je moje visine. Tako da znate, od fizičkih karakteristika, zene najviše vole visinu kod muškarca.
(Zena, 13. januar 2021 13:58)

Toliki vekovi i milenijumi i sta vec oces evolucije, emancipacija zena, ovo ono, i evo cim moze anonimno iskreno da se prizna dolazimo do toga da mozes da budes i lep i zgodan i da se super slazete i sve i da postoji opasnost da ces biti ostavljen zato STO SI ISTE VISINE KAO ZENA. I onda su muskarci povrsni...

Lajon

pre 3 godine

Znaci pecinski covek je modi. Samo da nadjem pecinsku zenu.
(eko, 13. januar 2021 11:06)
@
Naprotiv, moda diktira muskarce koji nose suknje, haljine i uopste ne traze zene.

fer86

pre 3 godine

Koliko ppacenickih komentara ima na ovoj temi to je da se covjek stvarno zapita...Vecini komentatora tu ne bi pomogao niti auto iz tog famoznog trojca koji sudeci po komentarima rjesava apsolutno sve ovozemaljske probleme Audi,Bmw,Mercedes.Vama nijedan automobil na svijetu ne moze rijesiti komplekse koje vucete i taj mentalni sklop gdje SVE zene dijelite,zapravo ih niti ne dijelite vec ih sve ubacujete u isti kos,kos sponzorusa.Te sponze za kojim slinite na instagramu..Pola njih niti ne zivi zivotom koji nastoje prikazati na svojim profilima, niti su sve zene takve.Dapace,90% njih nije takvo,medju tih 90% moze se komotno naci zene koje vjerovali ili ne nije briga kakav auto vozite jer njima pazi sad auto sluzi samo i isljucivo za prijevoz od tocke A do tocke B i gotovo.Vama koji sve zene smatrate okrutnim materijalistima ne moze nikakav BMW ili Mercedes od 100 000 eura pomoci,jer da ga i posjedujete vasi strahovi,nesigurnost i kompleksi bi izbili cim bi se pored vase "makine" parkirao lik koji voza Ferrarija ili Lamborghinija i jos bi vam na nos nabio cinjenicu,imam vise love od tebe a sad se mici s mog parking mjesta.Znam masu takve ekipe po Zagrebu kaj fura takve aute,rijetko koji od njih da ima curu ili da uspije odvuci bar jednu od njih iz separea da spava s njima prosto iz razloga sto su preglupi da shvate da su one tu dosle samo iz jednog razloga,da se provedu i to za dzabe.A zene nisu glupe,nijedna nece spavati s budalom koja osim para nema apsolutno nista za ponuditi.

Ili možda dlakava leđa

pre 3 godine

skoro sam procitao da ih privlace celavci,sad bradonje,aman, žene ajde odlučite vise,cu dumrem
(clickbite, 13. januar 2021 20:06)

Pa kako ti nije jasan odgovor - privlače ih > ćelave bradonje

XXL

pre 3 godine

E mož' misliti naučnici su istraživali i došli do zaključka da jedan muški atribut privlači žene. Ne bih rekao da su im ta istraživanja validna. Dobro de zasnivaju se na nauci, a koja je to nauka koja je 'shvatila' - žene? Pogotovo kako funkcionišu.

Mila

pre 3 godine

Visina. Pa 10 praznih mesta pa ostalo.
(da, 13. januar 2021 17:34)

A jel vi to trazite peraca prozora, rezervnog igraca za kosarkasku reprezentaciju ili mozda ipak partnera za zivot, ili bar krevet?

Dane

pre 3 godine

90 posto žena i nije za bolje od "daj šta daš" kvaliteta muškaraca. Što pre to shvate, pre će im biti bolje.
(Dane, 13. januar 2021 16:29)

I 90% muskaraca nisu za bolje nego za "daj sta das" pa ni oni nikako to da shvate vec kukumavce za lepoticama
(A kada cete vi shvatiti, 13. januar 2021 17:32)

Muškarci su za razliku od žena svesni svog izgleda, a muvaju čak i dva koplja niže devojke jer ih njihov rang ne želi.

Alisa u zemlji Stalkera

pre 3 godine

Lova..., džaba ti sve, ako nemaš šuške
@Bosanac
Netačno! Ne znam na kakve ste žene nailazili u životu, ali je netačno da sve žene prvo to gledaju. Meni kod muškarca je važno da je normalan, pošten, obrazovan, da radi, da nije "lezi lebe da te jedem"... Sto se fizičkog izgleda tice treba da je visok, jer ja sam visoka a ne bih bila sa nekim ko je niži
@Veličkovićka

Naravno da ne gledaju to prvo, to gledaju drugo. A ako me matematika dobro služi posle jedan ide dva.
Ali ne bojte se braćo nije istina ovo što pojedine žene trube i to što vi sami ponavljate, ne traže sve žene pare, "noramalne" momke ili opake momke. Kao što i kod muškaraca postoje individue sa višom inteligencijom tako je i kod žena, isto kao što ima odvratnih gadura ima i dobrih duša. Nisu sve kalkulantkinje i ne rade sve onako kako ih je selo naučilo. Najčešće ćete čuti kako je njoj bitno da ste obrazovan i normalan i da radite. Zato što prirodno traže sigurnost i zaštitu. To su relativno pametne žene, one malo "pametnije" od njih ali i alavije žele sve to ali samo da ga ima više. Pored sigurnosti žene uzbuđuje moć, a moć se manifestuje na mnogo načina... Kod skromnijih glava to su pare, kola, posao, vlast... Moć i sigurnost. Eto za prosečne dosta. Što se tiče žena i muškaraca koje smatram pametnim ili "nenormalnim", vama nema potrebe išta govoriti. Da li će lebac da sedne ili legne ili ga neće ni biti vas mnogo ne interesuje, e zato ćete uvek i biti privlačni.

Bbb

pre 3 godine

Kao i u tekstu sto pise vazan je fizicki izgled i novac.Sve ostalo je nebitno ili je sklonjeno sa strane.Fizicki izgled donosi neku prednost ali ne i presudnu,jer ono nekoj se svidis,a nekoj i ne bas,tako da su tu ukusi razliciti.Navedite mi jednog momka ma kakav on bio da ima problem sa izborom devojaka,...takvih slucajeva nema i to je realnost;
Takodje,nadjite mi devojku koja izgleda malkice iznad proseka a da se zabavlja sa momkom koji nije solventan..nema takvih slucajeva...

Brada

pre 3 godine

Manite se brade. Klinkama je iskljucivo bitan izgled, znaci da si lep. Kad prodje taj period oko 24-25 god, onda prosecna devojka gleda da nadje nesto ozbiljno, a nabedjena prosecna devojka trazi i dalje lepotana ali da ima dobar auto, stan, posao i takve obicno docekuju tridesete same, a posle kad im prodje vreme na kraju zavrse sa muskarcem sa kojim ranije nikad ne bi bile, po principu daj sta das jer mi vreme proslo. Ima ih raznih, ali me mrzi da pisem, jer o zenama mozemo do sutra...

theEliminator

pre 3 godine

privući itakako pažnju, videće ga, izdvojiće ga vizuelno iz mase to je emocionalna faza koja se ne može kontrolisati ali neće hteti da ima, imaju ništa sa njim ukoliko nema para ili je prosečan, običan smrtnik i to je faza kada se uključuje racio, alfa i omega današnjeg ženskog sveta a verovatno je oduvek bilo tako (institut ugovorenog braka...), tako da je za toga koji dobro izgleda a imovinski je prosečan izgled samo dodatno opterećenje i izvor traume jer ne može da ima osobu kakvu fizički zaslužuje već može da bude samo sa onom koja je dve lige ispod njega, sličan problem imaju i devojke koje dobro izgledaju jer većina muškaraca sa kojima one hoće da budu fizički ne izgledaju dobro a kompezaciju im pruža logo BMW, AUDI, BENZ...
(Sgt. Cliford Stone, 13. januar 2021 13:24)

Potpun pogodak!

Svi znamo klasicnu pricu iz americkih filmova: mlada i zgodna devojka zivi u raskosnoj vili sa matorcem milionerom, a kad on ode na posao, ona ga vara sa isto tako mladim i zgodnim bastovanom koji u toj vili radi. A zasto ona nije u vezi sa tim bastovanom koji joj fizicki odgovara, vec sa matorcem? Sve je jasno.

Ma vazi

pre 3 godine

Zene izgledaju bolje od muskaraca da bi se sto bolje UDALE! Retko koja je postigla nesto vise u profesionalnom zivotu, sigurnost grade na lajkovima, a od muskarca ocekuju sve!
(..., 13. januar 2021 23:19)

Zene se i te kako profesionalno ostvare ali tada imaju vise od 25, 26 pa su vam matore. Sta se tu moze.

Sto se ocekivanja tice i vi ocekujete od zene sve. Svi bi hteli sve. A na kraju vecina prihvati sta moze da dobije. Ili ostane sama. I to je ok.
Ti bi i lepu i zgodnu i profesionalno ostvarenu i dobru i odanu i vrednu pa zar to nije sve.

Darko

pre 3 godine

Sve manje muškarca voli žene, a sve više žena je frustrirano zbog toga. To je naša realnost.
(Marijana, 13. januar 2021 12:48)

To ne može biti dalje od istine. Zapravo su žene zastranile, plus one koje nisu postale su nerealno izbirljive. Znači žena koja je na skali 3 od 10, želi tipa koji je 9 od 10. Većina žena spada u tu kategoriju(3 ili 4 od 10), pa se očekivano razočaraju kada top mužjaci ne žele bukvalno ni da ih pogledaju.

Nacija klonova

pre 3 godine

U današnje vreme moderne estetske hirurgije, svaki muškarac može uz pomoć titanijumskih implatata da ima kockastu facu, kao što i svaka žena može da nampumpa usta i stavi silikonske implatate u grudi i guzicu.
Uskoro ćemo da gledamo klonirane žene, a boga mi i muškarce kao što danas gledamo lutke u izlogu. U čemu je poenta i šta je sa individualnošću?

Veličkovićka

pre 3 godine

Lova..., džaba ti sve, ako nemaš šuške - sto bi rekao legendarni Šojić..
(Bosanac, 13. januar 2021 13:42)

Netačno! Ne znam na kakve ste žene nailazili u životu, ali je netačno da sve žene prvo to gledaju. Meni kod muškarca je važno da je normalan, pošten, obrazovan, da radi, da nije "lezi lebe da te jedem" ... Sto se fizičkog izgleda tice treba da je visok, jer ja sam visoka a ne bih bila sa nekim ko je niži od mene. U mom okruženju nemam nijednu drugaricu koja je trčala za parama, naravno da ne kažem da to ne postoji. Uvek je bilo kojima je to važno ili najvažnije. Jedna drugarica se zabavljala sa dečkom, sve ok je bilo dok on nije otvorio firmu i krenuo da zarađuje pare. Provodio je tamo dosta vremena, nju zanemario, a imao je i pare, dobar auto, stan,..ostavila ga je i sad je sa dečkom i žive kao podstanari. Nemojte sve generalizovati jer ima normalnih i žena i muškaraca. Samo je problem kod nekih da sagledaju kriterijume i da ih ne postavljaju tako visoko. Zbog tih kriterijuma moja kuma nema dečka godinama. Za nju muskarac treba da ima stila, treba da ima ovakve crte lica, (ne juri pare). Onda drug, treba devojka da ima ovo , ono... i eto, oboje sami godinama.

Sgt. Cliford Stone

pre 3 godine

Ja verujem da je istraživanje tačno ali je ostalo nedorečeno, takav muškarac će njoj, njima privući itakako pažnju, videće ga, izdvojiće ga vizuelno iz mase to je emocionalna faza koja se ne može kontrolisati ali neće hteti da ima, imaju ništa sa njim ukoliko nema para ili je prosečan, običan smrtnik i to je faza kada se uključuje racio, alfa i omega današnjeg ženskog sveta a verovatno je oduvek bilo tako (institut ugovorenog braka...), tako da je za toga koji dobro izgleda a imovinski je prosečan izgled samo dodatno opterećenje i izvor traume jer ne može da ima osobu kakvu fizički zaslužuje već može da bude samo sa onom koja je dve lige ispod njega, sličan problem imaju i devojke koje dobro izgledaju jer većina muškaraca sa kojima one hoće da budu fizički ne izgledaju dobro a kompezaciju im pruža logo BMW, AUDI, BENZ...

hmm

pre 3 godine

Ovi likovi sto se hvale da privlace zene svojom "alatkom", ili idu goli ulicom ili zene imaju rentgenski vid, pa vide sta muskarci ne vide.

Zuco

pre 3 godine

Cuvena prica. Siroka vilica. Imam 32 godine,bebi facu. Ceo zivot izgledam mladje. Malu glavu i nemam siroku vilicu. Jos kad se doda da sam svetlosmedj sa plavim ocima,jasno je zasto sam na osnovu fizickog izgleda ceo zivot privlacio klinke. A desavalo mi se da me zene koje su mladje i do 6,7 godina bez ikakvog razloga nagruvaju na prvu loptu,u fazonu ti si klinac. Oseti se covek neprijatno i stalno se pita zasto?Pomirio sam se sa tom cinjenicom,ali nijednoj nisam ostao duzan. Argumentima ih ispoklapam koliko je moguce,da vide s kim imaju posla. Pojedine tek tada uvide zrelost i intelekt,ali cemu uopste to? Predrasude su cudo. Takav smo narod. Al zato kad vidi nekog krkana sa sirokom vilicom,crnom bradom,odmah komentar ,markantan ,zreo. Nevezano sto je mozda i glup.

bole

pre 3 godine

pozeljni su Oni koji lice na TRENUTNO POPULARNE FILMSKE I MUZICKE ZVEZDE JER ONI ASOCIRAJU NA MOC A MOC JE Je sveee / npr ta vilica novac stan mega auto/ al zanimljivo nij TRAKTOR JOHN DEER IYKO KOSTA VISE OD 100 .000 € A NI 200 HEKTARA ZEMLJE KOJA KOSTAAAAAA JER PODRAZUMEVA DA TREBA RADITI A ZENE SU UVEK GLEDALE KO JE BOGAT MOCAN DA NE MORA DA RADI A DA STO BOLJE ZIVI ..../Dobro ne bas sve ..ali malo je tih drugih /

Dakle MOĆ JE SAVRSENO PRIVLACNA SAMO JE U RAZLICITIM PERIODIMA ISTORIJE IMALA RAZLICITE MANIFESTACIJE

hahaha

pre 3 godine

@Cekpolako: Vidim da su te zene bas ubole na bolno mesto. Prirodno je zenama da gledaju visinu kao sto je muskarcima prirodno da gledaju u zenu sa lepim grudima i koja je zgodna. U cemu je problem? U tome sto nisi visok, iako kazes da jesi? Naravno da nikom normalnom to nije presudno kod izbora zivotnog parnera ali da je privlacno - da, jeste. Lepo je videti visokog i zgodnog muskarca kao sto je lepo videti dobro gradjenu zenu.

Moj muz inace nije visok pa sam se opet udala za njega. I on je ozenio mene ovako ravnu kao dasku, iako su mu sigurno lepe zgodne zene sa oblinama, sto je sasvim u redu.

Jova

pre 3 godine

Pre par meseci je bio članak kako žene privlače visoki muškarci, pa kako su u stvari bitna široka ramena, sada je bitan oblik donje vilice. Obrni, okreni, žene vole da su muškarci muževni, a koliko tačno visoki, kolika ramena, vilica- nebitno. Bitno je da su šarmantni i muževni, a svakome će neko odgovarati. Zamislite kada bi sve žene volele samo jedan tip muškaraca ili kada bi se samo jedan određeni tip žena dopadao muškarcima. Sve je to priroda lepo uredila. Žene treba da budu ženstvene, a muškarci muževni i da svi umeju da nose svoje male nepravilnosti, jer niko nije ( i ne treba) da bude savršen.

Dane

pre 3 godine

Ja znam da ima mnogo, mnogo usamljenih i nevoljenih devojaka, žena... retko ko se više bavi tim stvarima.Još malo će žene da preuzmu stvar u svoje ruke i same nalaze partnere.Tako da... nije bitna ni brada ni bilo šta drugo, uskoro će biti daj šta daš...
(niko se više i ne udvara, 13. januar 2021 15:36)

90 posto žena i nije za bolje od "daj šta daš" kvaliteta muškaraca. Što pre to shvate, pre će im biti bolje.

A kada cete vi shvatiti

pre 3 godine

90 posto žena i nije za bolje od "daj šta daš" kvaliteta muškaraca. Što pre to shvate, pre će im biti bolje.
(Dane, 13. januar 2021 16:29)

I 90% muskaraca nisu za bolje nego za "daj sta das" pa ni oni nikako to da shvate vec kukumavce za lepoticama

Carls

pre 3 godine

(Ja, 13. januar 2021 20:40)

Ala si joj odgovorila. Uopste nisi shvatio/la komentar.
Zena je lepo napisala da postoje zene kojie nisu kalkulanti i Vi joj onda napisete komentar gde kazete da ste Vi kalkulant i obrazlozite zasto. Ja vam iz sopstvenog iskustva kazem da je zena 100% u pravu. Imam suprugu domacicu koja nikada nije morala da izadje iz kuce da nije htela, a vi nam govorite o nekim mucenicama. Pa naravno da ima mucenica, ali nisu sve mucenice i ne razmisljaju sve tako plitko, stomakom i tako materijalisticki. Srpski mi nije prvi jezik, ako sam nesto pogresio u tom smislu, prostite. Mozda je vas muka naterala, ja to postujem, ali kao sto sam rekao , nisu sve zene materijalisti, i zaista ima divnih zena koje na takve stvari ni ne pomisljaju. Kamen oko vrata i slicne gluposti. Svaka cast Alisa, svet bi bio puno bolji da je vise takvih devojaka, ne bibilo ovoliko frustracije. Ja sam star i prosao sam puno sveta, sve ste u pravu. Glas slican vasem treba da se cuje u ovom ludilu. Veliki pozdrav!

Profil

pre 3 godine

Najviše ih prilaze feminizirani muškarci, koji su spremni da ih slušaju i da im budu drugarice, znao sam par njih koji su tako omastili brke!

zeljko

pre 3 godine

Upravo imam ovakvu bradu, 1/1 i isto mogu da potvrdim: zene isto privlaci. Inace, u ostalom izgledam sasvim prosecno, 1,79m, 90 kg, pivski stomak,procelav. Nikad nisam imao problem da pronadjem zensku, mene su jurile.....takodje je bitna alatka, tu isto sam u + (25cm).
Znaci, brada+alatka, a za ostalo ko te pita.....provereno
(Potvrdjeno, 13. januar 2021 12:29)

25 cm od kolena.

DonJuan

pre 3 godine

Iskljucivo krmetizam - a to je skup osobina neodoljivih zenama, kao sto su lovarnost, bahatost, bezobrazluk, prostakluk, agresivnost i zadriglost hahahahahahah

Ja

pre 3 godine

Alisa u zemlji Stalkera

Ne znam u kojoj zemlji, odnosno u kom filmu Vi zivite, ali znam da u ovoj ovde Srbiji ima mnogo zena mucenica, koje su decenijama u kuci bile i zensko i musko, zaradjivale i izdrzavale svoje nezaposlene, depresivne, pijane, lenje, neostvarene i bez sigurnog zanimanja... "jace polovine". Mislim da zato zene naglasavaju faktore kao sto su posao i obrazovanje, a ti faktori bi normalno trebalo da se podrazumevaju, a ne da se naglasavaju i podvlace. Ne mora svako da bude doktor nauka, ali osnovno je da zna nesto da radi i da hoce da radi. Nema te seljanke i glupace na ovom svetu kojoj treba kamen oko vrata. To sto Vi nabrajate, to su osnovni i fundamentalni faktori, koji se dalje mogu stepenovati na nize i vise, a cetvrtaste vilice i ostali atributi su nadgradnja nad tom osnovom i bonus.

Ne verujem

pre 3 godine

Tako da... nije bitna ni brada ni bilo šta drugo, uskoro će biti daj šta daš...
(niko se više i ne udvara, 13. januar 2021 15:36)
Nece to nikada biti kod zena, bar ne obrazovanijih one mogu i same a daj sta das nije im opcija.

...

pre 3 godine

@(Ma kakvi, 13. januar 2021 19:10) Zene izgledaju bolje od muskaraca da bi se sto bolje UDALE! Retko koja je postigla nesto vise u profesionalnom zivotu, sigurnost grade na lajkovima, a od muskarca ocekuju sve! Izgled, visinu, obrazovanje, uspeh, novac, nekretninu, auto, humor, sarmantnost, kavaljerstvo,... spisku nema kraja. Pa ima li to smisla? Da li vi devojke imate i trunku obraza?
Znam i nalickane muskarce, koji su tako kao zene. Imaju gomilu odece, parfema, krema, pomada, dzidzabidza (satovi, ogrlice, narukvice, desetine naocara,...), idu na tretmane,... sve sto zarade spucaju na sebe. Kada ih zene vide, odmah imaju onaj WOW efekat. A kada ih bolje upoznaju i shvate da nemaju da ponude nista vise od lepe fasade, onda automatski upadaju u kategoriju "nije stabilan".

coach

pre 3 godine

Eee, ko danas sve nosi bradu... Vazan je fazon drvosece, a sto su bicepsi ko u zene, to je manje vazno.
(shone, 13. januar 2021 10:36)

Fazon drvosece kao u Cecinom spotu za pesmu idi dok si mlad :)

Dragan

pre 3 godine

Imam 43 godine, fizicki se dobro drzim mozda izgledam kao da da imam 35 godina..Zaradjujem prosecnu platu oko 55 hiljada, nisam ozenjen nemam dece, imao sam dosta zena u zivotu, neke me zovu i dan danas kada su udate i imaju decu, moj atribut je veliki polni organ da bas zbog toga sam imao dosta devojaka zena sa kojima sam i dan danas posle tipa 20 godina u sjajnim odnosima.

matori

pre 3 godine

@Ma mora bre da bude musko u svakom pogledu, nikakve seka-perse i metroseksualci, sto jednom nedeljno rade pilung depiranih grudi,ne dolaze u obzir! Da, kockasta vilica, da izvajane ruke, da snaga, da odlucnost, da hrabrost, da ima muda, sve, sve sve...ili nista!
(Ja, 13. januar 2021 17:48)

ovde nije do kraja definisano tačno koji muškarci...
ruke, snaga, odlučnost.... imaju dva tipa muškaraca:
1. momci koji se bave sportom. ali oni pretežno veoma vode računa o količini dlaka na telu i uglavnom ih nemaju. ne moraju biti skroz depilirani, ali su ošišani skroz, ispod miške, dole, grudi... mirišu dobro, naginju ka fenseraju.
2. ruralni tip, koji radi teže fizičke poslove, jeste u formi, ali ne vodi o higijeni računa maksimalno, već tu ima propusta... prilično maljav. stil oblačenja "baš me briga"...

dakle koji?

Miki

pre 3 godine

Danasnje "zene", cast izuzecima ali ima ih! Znaci, privlace ih pare, ali ne sad da imas lovu i vozis klasican auto i vodis lagan zivot, nego da se istaknes od drugih sa malo bahacenjem tj troskarenjem, skupe krpe i obavezno dobar auto sportak ili dzip. Jer te danasnje "zene" sanjaju nesto ne znam sta? A jedan on snova je da se istaknu sa vama i da budu vidjene...u prevodu bolest koja se siri kao korona.

Фактор мира и стабилности

pre 3 godine

Повелика, четвртаста и мало истурена брада, заправо је огроман физички хендикеп за мушкарца, нарочито у боксу и улично-кафанским борбама. Драге моје даме, покушајте да вашег снажног изабраника изненада шорнете аперкатом, али не прејако, и изненадићете се како лако пада у несвест.

Lola

pre 3 godine

Ma kakva visina pa 10 mesta..najgluplja izjava koju možete čuti samo kod nas.
To se samo naše brdjanke lože na najviše tipove jer im je takav mentalni sklop. Čim se presele u civilizaciju negde u Evropu ili Ameriku i skapiraju kako svet funkcioniše, više im te brdjanske fore nisu dominantne.
Sad je In da se muškarac u nečemu ističe u odnosu na masu, da sija u nečemu,da nije ružan to svakako.. i naravno uvek poželjno da je situiran.

Svasta

pre 3 godine

Naravno da su pare bitne. Ako si prosek, neces da se nesto trudis a hoces dobru ribu da ti ugadja samo pare resavaju stvar.
A takvih sto bi to tako voleli je najvise.
Ako nemas pare moras da se potrudis i to za prosecnu tj slicnu sebi. A to je vec smaranje.

Aron

pre 3 godine

Pa ako je tako onda je najbolje biti bokser. Šalu na stranu izbor partnera kod žena je vrlo ozbiljna stvar. Pogotovo u Srbiji gde su dve oblasti vrlo teško i komplikovane. Prva je rad u javnom sektoru a druga je nalaženje devojke ili žene. To je bar kod vas žena jako osetljivo i teško pitanje. Tešku ti selekciju moraš da prodjes da bi se nekoj dopao. Nije ovo Francuska ili Švedska pa da sve ide lako i na neku neposrednost. Ta priča i magiji i hemiji je priča za javnost iza toga stoji dosta truda, rada, posredovanja i pregovora. Često kada neko kaže ženi "Šta ćeš sa njim vidiš da ne valja" nije u pravu, problem je u tome što oba vrlo dobro zna zašto i zbog čega je sa njim. Ona ga verovatno zna od ranije i sigurno se puno trudio da zadobije njenu pažnju. Ja kod moje prve devojke sam se dosta trudio na fakultetu da bi je pridobio. Kasnije sve sa kojima sam bio već sam ih od ranije poznavao i to su me upoznavali prijatelji i rođaci. Na taj način su mi vraćali neku uslugu koju su mi dugovali bilo što sam im našao posao, upoznao sa nekom ili pozajmio veći novac. I naravno pre toga su pripremali teren govoreći o meni sve najbolje. Ti ovako ako pridjes direktno možeš da popricas nije sporno ali ćeš glatko biti odbijen. Jer be zna ona ko si ti, da li si uredu ili problem. Možda je samo prva pozitivna impresija sami obmana i foliranje koje će joj kasnije napraviti problem.

Hogar

pre 3 godine

ja vec 15 godina na 6 meseci rotiram devojke kojima je placena usluga (verovali ili ne ima ih dosta kod nas, mesecno su cene 500-3000€ u zavisnosti sta se dogovori u aranzmanu), samo sam jednoj produzio ugovor na punih godinu dana. Uopste se ne cimam na sta se loze niti me zanima da se ja sad nesto zbog njih namestam i glupiram. Para imam da tako idem narednih 500 godina

Srki

pre 3 godine

Motion of the ocean je najbitniji!!!!

Tu se pokaze znanje i umece, tu zena pada ako ti to znas da radis, odnosno da vodis!!!

Brada cetvrtasta mozda na prvi pogled pali zene, ali kada vide da neko zna motion of the ocean, e ta je vec gotova.

Ivan

pre 3 godine

Ja imam upravo blaže crte lica ko beba, a žene se lepe.
(NikolaBg, 13. januar 2021 09:58)

Nista nije jedini parametar. Mozda se lepi onih 20%, mozda se lepe zbog drugih tvojih kvaliteta ali bi im se jos vise svidjao da imas krupniju vilicu. Ne verujem da imas kontakt sa milion zena godisnje koje su ti izrazile da im se svidjas..... Nije mi poenta da podrzim ispitivanje koje je sprovedeno, nego da naglasim kako treba tumaciti bilo koje istrazivanje koje se zasniva na odredjenom uzorku.

Recimo, ja sa mojim sadasnjim automobilo nemam nikakvih problema, iako je poznat kao automobil koji je sklon kvarovima. Da li to znaci da moje iskustvo opovrgava opsti zakljucak o toj marci automobila? Apsolutno ne. Sta vise, moguce je da cu imati problema. Sta vise, ukoliko se uzmu u obzir svi automobili moje marke u Beogradu protiv svih Tojota, 100% ce moja grupacija znacajno vise vremena provesti kod mehanicara od vlasnika Tojota.

Sanja

pre 3 godine

Sto se tice fizičkog izgleda jer to je tema, meni je važna visina, da ima negovane zube, da vodi računa o higijeni, volim da vidim muškarce u odelima i u oficirskoj uniformi. :-)
Što se tiče punog novčanika, dobrih kola, jer vidim da muškarci misle da nam je to najvažnije, e pa nije. Meni je bilo važno da je dobar, normalan, pošten, školovan, zaposlen. Imala sam sreće da upoznam takvog coveka. Imamo dvoje dece i srecna sam sto sam svojoj deci našla divnog tatu.
Nemojte nas stavljati sve u isti koš, jer prosto, niste u pravu. Kao što nisu ni žene koje kažu da su svi muškarci isti. Ima hvala bogu i dalje normalnih i jednih i drugih samo je pitanje čemu tezite u zivotu. Ako želite da vam partner izgleda fizički besprekorono a ne gledate mentalnu stranu, onda nemojte ni imati velika očekivanja. Fizički izgled nikada ne treba da bude presudan, iako je to ono prvo sto primetimo.

Bljak

pre 3 godine

Visina, visina, visina, visina...
Mozga bez!
Šta ćeš sa visinom, majke ti, ako ostalog NEMA???
Zatvorite oči i otvorite srca, možda vas odvedu do pravog čoveka...
(Čekpolako, 13. januar 2021 18:07)

Vazi vi nemojte da gledate s**e i d**e a mi necemo visinu.
Zatvorite oci i otvorite srce... kako vas nije sramota.
Ne smes sad ni pare ni izgled ni visinu da gledas jer bi nikakvi da budu bolje pozicionirani da biraju.
Ljudi birajte kako god hocete i ne mesajte se zenama u izbor, one biraju sebi pa kako im bude. A to navlacenje vode na svoju vodenicu, gde ubedjujete druge u ono sto vama odgovara je smesno

Dane

pre 3 godine

Ovi likovi sto se hvale da privlace zene svojom "alatkom", ili idu goli ulicom ili zene imaju rentgenski vid, pa vide sta muskarci ne vide.
(hmm, 13. januar 2021 19:09)

Malo samopouzdanje, malo reputacija. Ima tu nečega. Ko ne veruje, neka ulica "penis cam" na jutjubu i neka pogleda kako žene svih godina overavaju dobar komad. Ama nijedna nije imuna. Besramno bulje, do te mere da im nijedan muškarac nije ravan.

PowerRanger

pre 3 godine

Zene privlaci i izgled, pozitivna energija, vedrina, da ih nasmejete, odvedete na neko zanimljivo mesto i poljubite strastveno na dobar nacin i na dobra mesta ;) vole one pravog bekriju cak i kada je bez posla :D

Slabiji pol

pre 3 godine

I naterali su svet da takav nestabilan pol bude ne samo ravnopravan nego i ima veća prava od muškaraca.Zamislite kad takav pol dominira u administraciji, pravosudju, kabinetima i kancelarijama, donosi zakone, upravlja ekonomijom a najnoviji fetiš i vojskom. I najbitnije medijima
Jednostavno, ne može na dobro da izadje. Njihove vrednosti koje su plod prirodnih nagona, nisu vrednosti kvalitetne države i sistema.

boki 77

pre 3 godine

Najbitniji je na koji nacin me tretira i da ima ono nesto sto me privlaci....a ne moze da se objasni rijecima.Sve drugo je ne bitno,kakva vilica, kakvi bakaraci:))

Ja

pre 3 godine

Ma mora bre da bude musko u svakom pogledu, nikakve seka-perse i metroseksualci, sto jednom nedeljno rade pilung depiranih grudi,ne dolaze u obzir! Da, kockasta vilica, da izvajane ruke, da snaga, da odlucnost, da hrabrost, da ima muda, sve, sve sve...ili nista!

Oblak u Bermudama

pre 3 godine

Kakva brada, kakve gluposti novčanici i ostalo. Muškarci se zaljubljuju gledajući, žene slušajući. Možda sam nizak i ružan, ali sam nadasve šarmantan. Kada sam upoznao moju suprugu zabavljala se sa dečkom koji je manekenski tip, ali je po njenim rečima "slika bez tona".

Komša

pre 3 godine

Istraživanje u Nemačkoj.
Nemci ,osim na istoku gde su se mešali sa Slovrnima obično imaju izraženije vilice.
Ništa ružno/strašno nego je jednostavno tako.
Verovatno i sredina malo diktira ukus,pri čemu se,kao i u drugim stvarima oseca uzicaj tradicionalnog a ne samo mode/trenda.

Neka plemena smatraju da su privlačne žene sa dugačkim vratovima pa ove još kao devojčice počinju da redjaju neke ogrlice kako bi im bio duži...

Verovatno postoji i ta neka tradicionalna predstava kod Nemaca kako jedan muškarac treba da izgleda i da to takodje igra neku ulogu.

Marija Maxima

pre 3 godine

jedina fizička osbina, ako se generalizuje, koju žene vole kod muškaraca je visina.
jeste i četvrtasata vilica, što znači osim snage i veliki nivo testosterona, sposobnost za veliku porodicu...
(dr nick riviera, 13. januar 2021 12:20)

Niste sasvim precizni gospodine. Visina između 178 i 187. Ne valja ni kad je mnogo iznad 187 ni kad je mnogo ispod 178.

uf

pre 3 godine

@Ja: Uf pa gde si ih sad cacnula u ekonomiju, ovde po komentarima stices utisak da su sve sami Rokfeleri a ne ljudi koji rade za 200 evra ili su nezaposleni, a realnost je da je to veci deo Srbije. Evo sad ce da ti objasne da nemas pojma a navela si potpunu istinu, bukvalno vecina muskaraca koje znam su samo teret svojim zenama, lenji, nesposobni, sa smesnim platama, nece da rade, misle da su pametniji nego sto jesu. Samo gledaj sad sta ce meni da odgovore, a sve ovo je realnost i tuzna slika Srbije i njenih muskaraca.

Ma kakvi

pre 3 godine

Muškarci su za razliku od žena svesni svog izgleda, a muvaju čak i dva koplja niže devojke jer ih njihov rang ne želi.
(Dane, 13. januar 2021 17:53)
Ma kakvi zene su sasvim svesne svog izgleda dok su muskarci totalno nerealni.
Uz to zene nam izgledaju mnogo bolje od muskaraca, to je tako kod svih Slovena, jedino dinaridi nesto vrede tako da to sto ti pricas je nemoguce.
Vi ste nerealni.

QWERTY

pre 3 godine

Naravno da ne gledaju to prvo, to gledaju drugo. A ako me matematika dobro služi posle jedan ide dva.
Ali ne bojte se braćo nije istina ovo što pojedine žene trube i to što vi sami ponavljate, ne traže sve žene pare, "noramalne" momke ili opake momke. Kao što i kod muškaraca postoje individue sa višom inteligencijom tako je i kod žena, isto kao što ima odvratnih gadura ima i dobrih duša. Nisu sve kalkulantkinje i ne rade sve onako kako ih je selo naučilo. Najčešće ćete čuti kako je njoj bitno da ste obrazovan i normalan i da radite. Zato što prirodno traže sigurnost i zaštitu. To su relativno pametne žene, one malo "pametnije" od njih ali i alavije žele sve to ali samo da ga ima više. Pored sigurnosti žene uzbuđuje moć, a moć se manifestuje na mnogo načina... Kod skromnijih glava to su pare, kola, posao, vlast... Moć i sigurnost. Eto za prosečne dosta. Što se tiče žena i muškaraca koje smatram pametnim ili "nenormalnim", vama nema potrebe išta govoriti. Da li će lebac da sedne ili legne ili ga neće ni biti vas mnogo ne interesuje, e zato ćete uvek i biti privlačni.


Ne, nego ćemo da izdržavamo muškarca. Obrazovana sam -hocu obrazovnog, radim-hocu da i on radi, postena sam-hocu takvog, kulturna sam-hocu takvog, Visoka sam-hocu visokog. Zapravo, našla sam takvog i zajedno smo ukupno 10 godina.Kada budete vi prestali da gledate d**eta i s**e i mi ćemo visinu.

Mare

pre 3 godine

Jaoo kako se pravite pametni sa komentarima tipa u nemackoj zene imaju kockaste vilice. 100 posto tačno istrazivanje opšte poznata stvar da muškarci sa višim nivoom testosterona imaju izrazenije i kockastije vilice. I onima koji uzimaju steroide vilice postaju izraženije, a žene to podsvesno primećuju i privlačno im je.

Pravimo se Tose

pre 3 godine

Lova..., džaba ti sve, ako nemaš šuške - sto bi rekao legendarni Šojić..
(Bosanac, 13. januar 2021 13:42)

Tako je ribe, napucane i razne "bombe" koje biste hteli dzaba ti sve ako nemas lovu. Obicne ce se zadovoljiti obicnim koji bilo sta radi da nije bas zgubidan.
Veci je ovde problem sto prosecni obicni sljaker ne bi obicnu nego sto bi ribe lovu.

kvasac

pre 3 godine

Socioliški posmatrano, po društvenom statusu žena je uvek gledala "na gore", a muškarci "na dole".
To je arhetipski, urezano u podsvest hiljada generacija.
Mislim da nasilna "pozitivna diskriminacija" to jednostavno ne može da promeni. Samo pravi probleme.
Doduše, svaki od ponuđeni sistema odabira i novi i stari stvaraju frustracije podređenoj grupi.

Presipanje iz šupljeg u prazno...preraspodela.

mhm

pre 3 godine

Za sve, a pogotovo iskompleksirane zbog visine ili para - ponizavanje zena kad se nadjete u drustvu nekog ko ima to sto vi mislite da vam fali, daje kontra efekat. Neretko se nama svide i nizi momci, samo oni su u stalnom strahu i to ih sputava maksimalno.

Pegone

pre 3 godine

Meni na zenama se pravo dopadaju oci kao sto ima Heather Graham.Imam prijateljicu isto sa zelenim ocima i istim oblikom sa malo spustenim zavrsecima.

Lemi NS

pre 3 godine

Ok, zanimljiva tema pa rekih da se oglasim. Moje misljenje i vidjenje cele price je... ja sam 190, sa 93 kg jer nsma treniranja kosarke. Visok sam ali nista specijalno, imam 33 godine. Vidjao sam se sa dosta devojka, i sve su preferisale to sto sam visok. Tek onda stize sarm, zavrsio sam neki fax...ali visina je bas njima bitna ? i da nemas stomak. Mada ta varijabla je bas diskutabilna.
Zavisi onda od drugih faktora. Ili sto bi Balasevic rekao, kod zena igra neki 5ti kec.

Pozdrav,

Hocu da znam

pre 3 godine

godina.Kada budete vi prestali da gledate d**eta i s**e i mi ćemo visinu.
(QWERTY, 13. januar 2021 21:12)



Pa sestro mila ako to ne budemo radili - kako cemo rasu da produljimo?

NikolaKG80

pre 3 godine

@Vera, da, zaista SVAKA žena ima "NEŠTO" što privlači muškarce. Inače, jaka donja vilica je kvalitet koji nažalost nemam, a verujem da je privlačna ženama pošto su meni privlačne žene sa malo širom vilicom i lepo popunjenim obrazima... Imaju veći kapacitet

Yuh

pre 3 godine

Sve zene (a i muskarci) reaguju na veci polni organ.
Bilo opusten bilo u erekciji, od 15 pa na gore pod uslovom da je deblji.
I to je otprilike to.

Ivan

pre 3 godine

Znači Indijanci su plašljivi i nesigurni.
(Lakota, 13. januar 2021 15:26)

Juzno-americki su vrlo plasljivi i nesigurni. Za severno-americke ne znam.

Da li imaju uske vilice, da li su takvi zato sto su porobljeni... ne bih znao, ali znam da su plaslijvi.

Dejan

pre 3 godine

Živa istina. Moj rođak iz Krajine rmpalija, četvrtasta brada prava dinarska čeljust. Samo menjao Švabice kada je radio u mojoj firmi u GER.

MILICA24

pre 3 godine

Ja volim visoke, da nisu debeli, da su inteligentni, fizicki aktivni, da nisu lenji, da su pomalo streberi, da ne puse, ne piju i ne kockaju, da znaju i hoce kuvati. Znaci da nisu skart neki...

Potvrdjeno

pre 3 godine

Upravo imam ovakvu bradu, 1/1 i isto mogu da potvrdim: zene isto privlaci. Inace, u ostalom izgledam sasvim prosecno, 1,79m, 90 kg, pivski stomak,procelav. Nikad nisam imao problem da pronadjem zensku, mene su jurile.....takodje je bitna alatka, tu isto sam u + (25cm).
Znaci, brada+alatka, a za ostalo ko te pita.....provereno

Александар

pre 3 godine

Заиста мислим да су ови коментари право освежење. Увек их радо читам и приметим да у правој мери осликавају наше друштво и наш менталитет. Некад се насмејем некад се запањим. Могу мислити како је администраторима, морају сваки да прочитају.

Елем,да се вратим теми... многи спомињу како жене воле новчаник код мушкарца,али нико још није појаснио једну важну чињеницу:
само жене атрактивног изгледа имају нарочито изражен тај порив материјализма. Немам ни најмању намеру да икога увредим,само јавно износим оно што је непопуларно јавно рећи.
Жене просечног или лошег изгледа немају те "трипове" и врло лако се са њима успоставља контакт.
Други је падеж што их готово нико неће. Сви хоће добру рибу. А оне хоће лову, лагодан живот,добра кола,и да се продају што скупље.
Наши мушкарци то не могу да им пруже јер смо просто, слабог материјалног стања. И тако у круг. Е зато имамо ове коментаре.
Дакле момци, навалите на "кршеве"
Ту вам лова не треба.

Ni zlopamtilo ali ni zlatna ribica

pre 3 godine

@ A ako zene traze da muskarac ima novac,i to je normalno,jer ne treba im sigurno neka lenstina,koju ce vuci na ledjima u zivotu,i sa kojom ce podizati decu.
(Tina, 16. januar 2021 21:36)

Koliko po Vasem misleju treba da ima sopstvenog, podvlacim sopstvenog, novca do 25 godine zivota?

Ovde nije rec o tome da li covek sa 30-35 treba da ima ozbiljan posao i pristojne prihode nego da li devojke treba da biraju momke po tome koliko njihovi roditelji imaju para.

U tim godinama se foramiraju licnosti,i, izmedju ostalog, odnos prema suprotnom polu.

Dazbe sto postanete fine sa 30 godina - tada vam, uglavnom, vise nista ne verujemo.

Tina

pre 3 godine

Za muskarca je poraz ako osvaja novcanikom,jer to uglavnom znaci da nema sa cim drugim.
Poznavala sam vise momaka,koji su lepo izgledali,i imali lepo ponasanje,bez nekog novca,a da su zene za njima letele.
A ako zene traze da muskarac ima novac,i to je normalno,jer ne treba im sigurno neka lenstina,koju ce vuci na ledjima u zivotu,i sa kojom ce podizati decu.

Potvrdjeno

pre 3 godine

Upravo imam ovakvu bradu, 1/1 i isto mogu da potvrdim: zene isto privlaci. Inace, u ostalom izgledam sasvim prosecno, 1,79m, 90 kg, pivski stomak,procelav. Nikad nisam imao problem da pronadjem zensku, mene su jurile.....takodje je bitna alatka, tu isto sam u + (25cm).
Znaci, brada+alatka, a za ostalo ko te pita.....provereno

Srki

pre 3 godine

Motion of the ocean je najbitniji!!!!

Tu se pokaze znanje i umece, tu zena pada ako ti to znas da radis, odnosno da vodis!!!

Brada cetvrtasta mozda na prvi pogled pali zene, ali kada vide da neko zna motion of the ocean, e ta je vec gotova.

Dragan

pre 3 godine

Imam 43 godine, fizicki se dobro drzim mozda izgledam kao da da imam 35 godina..Zaradjujem prosecnu platu oko 55 hiljada, nisam ozenjen nemam dece, imao sam dosta zena u zivotu, neke me zovu i dan danas kada su udate i imaju decu, moj atribut je veliki polni organ da bas zbog toga sam imao dosta devojaka zena sa kojima sam i dan danas posle tipa 20 godina u sjajnim odnosima.

Zena

pre 3 godine

Imam partnera već nekoliko godina, najbolji do sada, u sve se slažemo 1/1, duša od čoveka, al mi mnogo smeta što je moje visine. Tako da znate, od fizičkih karakteristika, zene najviše vole visinu kod muškarca.

koronarius

pre 3 godine

To sve zavisi od karaktera zene. One koje su submisivne (pasivne, stidljive) vole takav tip muskarca. A one sa domino karakterom (strastvene tigrice u krevetu) vole nas sa baby face izgledom.

QWERTY

pre 3 godine

Naravno da ne gledaju to prvo, to gledaju drugo. A ako me matematika dobro služi posle jedan ide dva.
Ali ne bojte se braćo nije istina ovo što pojedine žene trube i to što vi sami ponavljate, ne traže sve žene pare, "noramalne" momke ili opake momke. Kao što i kod muškaraca postoje individue sa višom inteligencijom tako je i kod žena, isto kao što ima odvratnih gadura ima i dobrih duša. Nisu sve kalkulantkinje i ne rade sve onako kako ih je selo naučilo. Najčešće ćete čuti kako je njoj bitno da ste obrazovan i normalan i da radite. Zato što prirodno traže sigurnost i zaštitu. To su relativno pametne žene, one malo "pametnije" od njih ali i alavije žele sve to ali samo da ga ima više. Pored sigurnosti žene uzbuđuje moć, a moć se manifestuje na mnogo načina... Kod skromnijih glava to su pare, kola, posao, vlast... Moć i sigurnost. Eto za prosečne dosta. Što se tiče žena i muškaraca koje smatram pametnim ili "nenormalnim", vama nema potrebe išta govoriti. Da li će lebac da sedne ili legne ili ga neće ni biti vas mnogo ne interesuje, e zato ćete uvek i biti privlačni.


Ne, nego ćemo da izdržavamo muškarca. Obrazovana sam -hocu obrazovnog, radim-hocu da i on radi, postena sam-hocu takvog, kulturna sam-hocu takvog, Visoka sam-hocu visokog. Zapravo, našla sam takvog i zajedno smo ukupno 10 godina.Kada budete vi prestali da gledate d**eta i s**e i mi ćemo visinu.

Ja

pre 3 godine

Alisa u zemlji Stalkera

Ne znam u kojoj zemlji, odnosno u kom filmu Vi zivite, ali znam da u ovoj ovde Srbiji ima mnogo zena mucenica, koje su decenijama u kuci bile i zensko i musko, zaradjivale i izdrzavale svoje nezaposlene, depresivne, pijane, lenje, neostvarene i bez sigurnog zanimanja... "jace polovine". Mislim da zato zene naglasavaju faktore kao sto su posao i obrazovanje, a ti faktori bi normalno trebalo da se podrazumevaju, a ne da se naglasavaju i podvlace. Ne mora svako da bude doktor nauka, ali osnovno je da zna nesto da radi i da hoce da radi. Nema te seljanke i glupace na ovom svetu kojoj treba kamen oko vrata. To sto Vi nabrajate, to su osnovni i fundamentalni faktori, koji se dalje mogu stepenovati na nize i vise, a cetvrtaste vilice i ostali atributi su nadgradnja nad tom osnovom i bonus.

Marko

pre 3 godine

Ja nemam jaku isklesanu bradu nego vise "baby face", ali imam 190cm, siroka ramena, uske kukove, maljava prsa, dizem 110kg na benchu... Vole me one uglavnom od 35+ godina. Mladje slabo.

Hogar

pre 3 godine

ja vec 15 godina na 6 meseci rotiram devojke kojima je placena usluga (verovali ili ne ima ih dosta kod nas, mesecno su cene 500-3000€ u zavisnosti sta se dogovori u aranzmanu), samo sam jednoj produzio ugovor na punih godinu dana. Uopste se ne cimam na sta se loze niti me zanima da se ja sad nesto zbog njih namestam i glupiram. Para imam da tako idem narednih 500 godina

Lola

pre 3 godine

Ma kakva visina pa 10 mesta..najgluplja izjava koju možete čuti samo kod nas.
To se samo naše brdjanke lože na najviše tipove jer im je takav mentalni sklop. Čim se presele u civilizaciju negde u Evropu ili Ameriku i skapiraju kako svet funkcioniše, više im te brdjanske fore nisu dominantne.
Sad je In da se muškarac u nečemu ističe u odnosu na masu, da sija u nečemu,da nije ružan to svakako.. i naravno uvek poželjno da je situiran.

Ma kakvi

pre 3 godine

Muškarci su za razliku od žena svesni svog izgleda, a muvaju čak i dva koplja niže devojke jer ih njihov rang ne želi.
(Dane, 13. januar 2021 17:53)
Ma kakvi zene su sasvim svesne svog izgleda dok su muskarci totalno nerealni.
Uz to zene nam izgledaju mnogo bolje od muskaraca, to je tako kod svih Slovena, jedino dinaridi nesto vrede tako da to sto ti pricas je nemoguce.
Vi ste nerealni.

Yuh

pre 3 godine

Sve zene (a i muskarci) reaguju na veci polni organ.
Bilo opusten bilo u erekciji, od 15 pa na gore pod uslovom da je deblji.
I to je otprilike to.

Bbb

pre 3 godine

Kao i u tekstu sto pise vazan je fizicki izgled i novac.Sve ostalo je nebitno ili je sklonjeno sa strane.Fizicki izgled donosi neku prednost ali ne i presudnu,jer ono nekoj se svidis,a nekoj i ne bas,tako da su tu ukusi razliciti.Navedite mi jednog momka ma kakav on bio da ima problem sa izborom devojaka,...takvih slucajeva nema i to je realnost;
Takodje,nadjite mi devojku koja izgleda malkice iznad proseka a da se zabavlja sa momkom koji nije solventan..nema takvih slucajeva...

Ja

pre 3 godine

Ma mora bre da bude musko u svakom pogledu, nikakve seka-perse i metroseksualci, sto jednom nedeljno rade pilung depiranih grudi,ne dolaze u obzir! Da, kockasta vilica, da izvajane ruke, da snaga, da odlucnost, da hrabrost, da ima muda, sve, sve sve...ili nista!

Dane

pre 3 godine

90 posto žena i nije za bolje od "daj šta daš" kvaliteta muškaraca. Što pre to shvate, pre će im biti bolje.
(Dane, 13. januar 2021 16:29)

I 90% muskaraca nisu za bolje nego za "daj sta das" pa ni oni nikako to da shvate vec kukumavce za lepoticama
(A kada cete vi shvatiti, 13. januar 2021 17:32)

Muškarci su za razliku od žena svesni svog izgleda, a muvaju čak i dva koplja niže devojke jer ih njihov rang ne želi.

Ma vazi

pre 3 godine

Zene izgledaju bolje od muskaraca da bi se sto bolje UDALE! Retko koja je postigla nesto vise u profesionalnom zivotu, sigurnost grade na lajkovima, a od muskarca ocekuju sve!
(..., 13. januar 2021 23:19)

Zene se i te kako profesionalno ostvare ali tada imaju vise od 25, 26 pa su vam matore. Sta se tu moze.

Sto se ocekivanja tice i vi ocekujete od zene sve. Svi bi hteli sve. A na kraju vecina prihvati sta moze da dobije. Ili ostane sama. I to je ok.
Ti bi i lepu i zgodnu i profesionalno ostvarenu i dobru i odanu i vrednu pa zar to nije sve.

Mila

pre 3 godine

Visina. Pa 10 praznih mesta pa ostalo.
(da, 13. januar 2021 17:34)

A jel vi to trazite peraca prozora, rezervnog igraca za kosarkasku reprezentaciju ili mozda ipak partnera za zivot, ili bar krevet?

Smuleco

pre 3 godine

Rezultati bi bili potpuno drugačiji u oblasti Mediterana, u Africi, ili npr. Aziji. Prema tome, istraživanja ovog tipa su uglavnom glupost.

Dane

pre 3 godine

Ja znam da ima mnogo, mnogo usamljenih i nevoljenih devojaka, žena... retko ko se više bavi tim stvarima.Još malo će žene da preuzmu stvar u svoje ruke i same nalaze partnere.Tako da... nije bitna ni brada ni bilo šta drugo, uskoro će biti daj šta daš...
(niko se više i ne udvara, 13. januar 2021 15:36)

90 posto žena i nije za bolje od "daj šta daš" kvaliteta muškaraca. Što pre to shvate, pre će im biti bolje.

uf

pre 3 godine

@Ja: Uf pa gde si ih sad cacnula u ekonomiju, ovde po komentarima stices utisak da su sve sami Rokfeleri a ne ljudi koji rade za 200 evra ili su nezaposleni, a realnost je da je to veci deo Srbije. Evo sad ce da ti objasne da nemas pojma a navela si potpunu istinu, bukvalno vecina muskaraca koje znam su samo teret svojim zenama, lenji, nesposobni, sa smesnim platama, nece da rade, misle da su pametniji nego sto jesu. Samo gledaj sad sta ce meni da odgovore, a sve ovo je realnost i tuzna slika Srbije i njenih muskaraca.

Miki

pre 3 godine

Danasnje "zene", cast izuzecima ali ima ih! Znaci, privlace ih pare, ali ne sad da imas lovu i vozis klasican auto i vodis lagan zivot, nego da se istaknes od drugih sa malo bahacenjem tj troskarenjem, skupe krpe i obavezno dobar auto sportak ili dzip. Jer te danasnje "zene" sanjaju nesto ne znam sta? A jedan on snova je da se istaknu sa vama i da budu vidjene...u prevodu bolest koja se siri kao korona.

...

pre 3 godine

@(Ma kakvi, 13. januar 2021 19:10) Zene izgledaju bolje od muskaraca da bi se sto bolje UDALE! Retko koja je postigla nesto vise u profesionalnom zivotu, sigurnost grade na lajkovima, a od muskarca ocekuju sve! Izgled, visinu, obrazovanje, uspeh, novac, nekretninu, auto, humor, sarmantnost, kavaljerstvo,... spisku nema kraja. Pa ima li to smisla? Da li vi devojke imate i trunku obraza?
Znam i nalickane muskarce, koji su tako kao zene. Imaju gomilu odece, parfema, krema, pomada, dzidzabidza (satovi, ogrlice, narukvice, desetine naocara,...), idu na tretmane,... sve sto zarade spucaju na sebe. Kada ih zene vide, odmah imaju onaj WOW efekat. A kada ih bolje upoznaju i shvate da nemaju da ponude nista vise od lepe fasade, onda automatski upadaju u kategoriju "nije stabilan".

Sgt. Cliford Stone

pre 3 godine

Ja verujem da je istraživanje tačno ali je ostalo nedorečeno, takav muškarac će njoj, njima privući itakako pažnju, videće ga, izdvojiće ga vizuelno iz mase to je emocionalna faza koja se ne može kontrolisati ali neće hteti da ima, imaju ništa sa njim ukoliko nema para ili je prosečan, običan smrtnik i to je faza kada se uključuje racio, alfa i omega današnjeg ženskog sveta a verovatno je oduvek bilo tako (institut ugovorenog braka...), tako da je za toga koji dobro izgleda a imovinski je prosečan izgled samo dodatno opterećenje i izvor traume jer ne može da ima osobu kakvu fizički zaslužuje već može da bude samo sa onom koja je dve lige ispod njega, sličan problem imaju i devojke koje dobro izgledaju jer većina muškaraca sa kojima one hoće da budu fizički ne izgledaju dobro a kompezaciju im pruža logo BMW, AUDI, BENZ...

Bljak

pre 3 godine

Visina, visina, visina, visina...
Mozga bez!
Šta ćeš sa visinom, majke ti, ako ostalog NEMA???
Zatvorite oči i otvorite srca, možda vas odvedu do pravog čoveka...
(Čekpolako, 13. januar 2021 18:07)

Vazi vi nemojte da gledate s**e i d**e a mi necemo visinu.
Zatvorite oci i otvorite srce... kako vas nije sramota.
Ne smes sad ni pare ni izgled ni visinu da gledas jer bi nikakvi da budu bolje pozicionirani da biraju.
Ljudi birajte kako god hocete i ne mesajte se zenama u izbor, one biraju sebi pa kako im bude. A to navlacenje vode na svoju vodenicu, gde ubedjujete druge u ono sto vama odgovara je smesno

FocusBg

pre 3 godine

Problem je što takvih muškaraca više i nema. Uzane lastex farmerke goli gležnjevi,patičice,duks i kapuljača crvenkapica. Depilirani,po celom telom pa i oko organa.

РУ

pre 3 godine

Frojd je ceo život proučavao žene, a na samrti je izgovorio : "ništa mi nije jasno".
A Veliki Njegoš reče :" stotinu će promjeniti vera, dok ne nađe, što joj srcu drago".
Man te se talasanja, žene su žene.

trp

pre 3 godine

Šta devojke vole zavisi od perioda života.
Nisu njima isti kriterijumi kad su u žurka fazi 16 do 24 godine ili kasnije kad gledaju više za ozbiljno.
Dok su mladje izgled je sve, ono da si sladak u licu...Kasnije kada žele da se udaju status je bitniji jer im treba neko da se brine o njima i da imaju resurse za potomstvo.
Devojke od 30+ ne mogu da odole tipu koji ima svoj stan u lepom delu grada i dobar posao.

Čekpolako

pre 3 godine

Visina, visina, visina, visina...
Mozga bez!
Šta ćeš sa visinom, majke ti, ako ostalog NEMA???
Dobrota, lepota, građa, um niko i ne spominje-to je nepotrebno, manje bitno?
Samo VISINA!
Koliko li je mladića od 160-170cm visine, prepunih vrlina. nesrećno zbog takvih koje pate za košarkašima.
Svim kompleksašicama želim svakoj po banderu uz sebe, tupoglavu i uglavnom-poružnu. Imaće VISINU a sve ostalo je manje važno!
Lično jesam među višim ljudima ali nisam slep niti bez duše da ne vidim jad niskih muškaraca. Upravo zbog tog, tako bednog a od žena cenjenog atributa.
Zatvorite oči i otvorite srca, možda vas odvedu do pravog čoveka...

DonJuan

pre 3 godine

Iskljucivo krmetizam - a to je skup osobina neodoljivih zenama, kao sto su lovarnost, bahatost, bezobrazluk, prostakluk, agresivnost i zadriglost hahahahahahah

NikolaKG80

pre 3 godine

@Vera, da, zaista SVAKA žena ima "NEŠTO" što privlači muškarce. Inače, jaka donja vilica je kvalitet koji nažalost nemam, a verujem da je privlačna ženama pošto su meni privlačne žene sa malo širom vilicom i lepo popunjenim obrazima... Imaju veći kapacitet

bora

pre 3 godine

Ne znam zbog čega se toliko pominje visina u komentarima. Imam kolegu visokog 170 centimetara. Jako uspešan švaler, spavao sa sto žena. Ali je uporan i ljigav do bola. Ali to prolazi. Toliko o ženskim kriterijumima.

fer86

pre 3 godine

Koliko ppacenickih komentara ima na ovoj temi to je da se covjek stvarno zapita...Vecini komentatora tu ne bi pomogao niti auto iz tog famoznog trojca koji sudeci po komentarima rjesava apsolutno sve ovozemaljske probleme Audi,Bmw,Mercedes.Vama nijedan automobil na svijetu ne moze rijesiti komplekse koje vucete i taj mentalni sklop gdje SVE zene dijelite,zapravo ih niti ne dijelite vec ih sve ubacujete u isti kos,kos sponzorusa.Te sponze za kojim slinite na instagramu..Pola njih niti ne zivi zivotom koji nastoje prikazati na svojim profilima, niti su sve zene takve.Dapace,90% njih nije takvo,medju tih 90% moze se komotno naci zene koje vjerovali ili ne nije briga kakav auto vozite jer njima pazi sad auto sluzi samo i isljucivo za prijevoz od tocke A do tocke B i gotovo.Vama koji sve zene smatrate okrutnim materijalistima ne moze nikakav BMW ili Mercedes od 100 000 eura pomoci,jer da ga i posjedujete vasi strahovi,nesigurnost i kompleksi bi izbili cim bi se pored vase "makine" parkirao lik koji voza Ferrarija ili Lamborghinija i jos bi vam na nos nabio cinjenicu,imam vise love od tebe a sad se mici s mog parking mjesta.Znam masu takve ekipe po Zagrebu kaj fura takve aute,rijetko koji od njih da ima curu ili da uspije odvuci bar jednu od njih iz separea da spava s njima prosto iz razloga sto su preglupi da shvate da su one tu dosle samo iz jednog razloga,da se provedu i to za dzabe.A zene nisu glupe,nijedna nece spavati s budalom koja osim para nema apsolutno nista za ponuditi.

Slabiji pol

pre 3 godine

I naterali su svet da takav nestabilan pol bude ne samo ravnopravan nego i ima veća prava od muškaraca.Zamislite kad takav pol dominira u administraciji, pravosudju, kabinetima i kancelarijama, donosi zakone, upravlja ekonomijom a najnoviji fetiš i vojskom. I najbitnije medijima
Jednostavno, ne može na dobro da izadje. Njihove vrednosti koje su plod prirodnih nagona, nisu vrednosti kvalitetne države i sistema.

Sanja

pre 3 godine

Sto se tice fizičkog izgleda jer to je tema, meni je važna visina, da ima negovane zube, da vodi računa o higijeni, volim da vidim muškarce u odelima i u oficirskoj uniformi. :-)
Što se tiče punog novčanika, dobrih kola, jer vidim da muškarci misle da nam je to najvažnije, e pa nije. Meni je bilo važno da je dobar, normalan, pošten, školovan, zaposlen. Imala sam sreće da upoznam takvog coveka. Imamo dvoje dece i srecna sam sto sam svojoj deci našla divnog tatu.
Nemojte nas stavljati sve u isti koš, jer prosto, niste u pravu. Kao što nisu ni žene koje kažu da su svi muškarci isti. Ima hvala bogu i dalje normalnih i jednih i drugih samo je pitanje čemu tezite u zivotu. Ako želite da vam partner izgleda fizički besprekorono a ne gledate mentalnu stranu, onda nemojte ni imati velika očekivanja. Fizički izgled nikada ne treba da bude presudan, iako je to ono prvo sto primetimo.

theEliminator

pre 3 godine

privući itakako pažnju, videće ga, izdvojiće ga vizuelno iz mase to je emocionalna faza koja se ne može kontrolisati ali neće hteti da ima, imaju ništa sa njim ukoliko nema para ili je prosečan, običan smrtnik i to je faza kada se uključuje racio, alfa i omega današnjeg ženskog sveta a verovatno je oduvek bilo tako (institut ugovorenog braka...), tako da je za toga koji dobro izgleda a imovinski je prosečan izgled samo dodatno opterećenje i izvor traume jer ne može da ima osobu kakvu fizički zaslužuje već može da bude samo sa onom koja je dve lige ispod njega, sličan problem imaju i devojke koje dobro izgledaju jer većina muškaraca sa kojima one hoće da budu fizički ne izgledaju dobro a kompezaciju im pruža logo BMW, AUDI, BENZ...
(Sgt. Cliford Stone, 13. januar 2021 13:24)

Potpun pogodak!

Svi znamo klasicnu pricu iz americkih filmova: mlada i zgodna devojka zivi u raskosnoj vili sa matorcem milionerom, a kad on ode na posao, ona ga vara sa isto tako mladim i zgodnim bastovanom koji u toj vili radi. A zasto ona nije u vezi sa tim bastovanom koji joj fizicki odgovara, vec sa matorcem? Sve je jasno.

bole

pre 3 godine

pozeljni su Oni koji lice na TRENUTNO POPULARNE FILMSKE I MUZICKE ZVEZDE JER ONI ASOCIRAJU NA MOC A MOC JE Je sveee / npr ta vilica novac stan mega auto/ al zanimljivo nij TRAKTOR JOHN DEER IYKO KOSTA VISE OD 100 .000 € A NI 200 HEKTARA ZEMLJE KOJA KOSTAAAAAA JER PODRAZUMEVA DA TREBA RADITI A ZENE SU UVEK GLEDALE KO JE BOGAT MOCAN DA NE MORA DA RADI A DA STO BOLJE ZIVI ..../Dobro ne bas sve ..ali malo je tih drugih /

Dakle MOĆ JE SAVRSENO PRIVLACNA SAMO JE U RAZLICITIM PERIODIMA ISTORIJE IMALA RAZLICITE MANIFESTACIJE

Darko

pre 3 godine

Sve manje muškarca voli žene, a sve više žena je frustrirano zbog toga. To je naša realnost.
(Marijana, 13. januar 2021 12:48)

To ne može biti dalje od istine. Zapravo su žene zastranile, plus one koje nisu postale su nerealno izbirljive. Znači žena koja je na skali 3 od 10, želi tipa koji je 9 od 10. Većina žena spada u tu kategoriju(3 ili 4 od 10), pa se očekivano razočaraju kada top mužjaci ne žele bukvalno ni da ih pogledaju.

dr nick riviera

pre 3 godine

jedina fizička osbina, ako se generalizuje, koju žene vole kod muškaraca je visina.
jeste i četvrtasata vilica, što znači osim snage i veliki nivo testosterona, sposobnost za veliku porodicu...

XXL

pre 3 godine

E mož' misliti naučnici su istraživali i došli do zaključka da jedan muški atribut privlači žene. Ne bih rekao da su im ta istraživanja validna. Dobro de zasnivaju se na nauci, a koja je to nauka koja je 'shvatila' - žene? Pogotovo kako funkcionišu.

A kada cete vi shvatiti

pre 3 godine

90 posto žena i nije za bolje od "daj šta daš" kvaliteta muškaraca. Što pre to shvate, pre će im biti bolje.
(Dane, 13. januar 2021 16:29)

I 90% muskaraca nisu za bolje nego za "daj sta das" pa ni oni nikako to da shvate vec kukumavce za lepoticama

Александар

pre 3 godine

Заиста мислим да су ови коментари право освежење. Увек их радо читам и приметим да у правој мери осликавају наше друштво и наш менталитет. Некад се насмејем некад се запањим. Могу мислити како је администраторима, морају сваки да прочитају.

Елем,да се вратим теми... многи спомињу како жене воле новчаник код мушкарца,али нико још није појаснио једну важну чињеницу:
само жене атрактивног изгледа имају нарочито изражен тај порив материјализма. Немам ни најмању намеру да икога увредим,само јавно износим оно што је непопуларно јавно рећи.
Жене просечног или лошег изгледа немају те "трипове" и врло лако се са њима успоставља контакт.
Други је падеж што их готово нико неће. Сви хоће добру рибу. А оне хоће лову, лагодан живот,добра кола,и да се продају што скупље.
Наши мушкарци то не могу да им пруже јер смо просто, слабог материјалног стања. И тако у круг. Е зато имамо ове коментаре.
Дакле момци, навалите на "кршеве"
Ту вам лова не треба.

Mare

pre 3 godine

Jaoo kako se pravite pametni sa komentarima tipa u nemackoj zene imaju kockaste vilice. 100 posto tačno istrazivanje opšte poznata stvar da muškarci sa višim nivoom testosterona imaju izrazenije i kockastije vilice. I onima koji uzimaju steroide vilice postaju izraženije, a žene to podsvesno primećuju i privlačno im je.

Ivan

pre 3 godine

Znači Indijanci su plašljivi i nesigurni.
(Lakota, 13. januar 2021 15:26)

Juzno-americki su vrlo plasljivi i nesigurni. Za severno-americke ne znam.

Da li imaju uske vilice, da li su takvi zato sto su porobljeni... ne bih znao, ali znam da su plaslijvi.

Zuco

pre 3 godine

Cuvena prica. Siroka vilica. Imam 32 godine,bebi facu. Ceo zivot izgledam mladje. Malu glavu i nemam siroku vilicu. Jos kad se doda da sam svetlosmedj sa plavim ocima,jasno je zasto sam na osnovu fizickog izgleda ceo zivot privlacio klinke. A desavalo mi se da me zene koje su mladje i do 6,7 godina bez ikakvog razloga nagruvaju na prvu loptu,u fazonu ti si klinac. Oseti se covek neprijatno i stalno se pita zasto?Pomirio sam se sa tom cinjenicom,ali nijednoj nisam ostao duzan. Argumentima ih ispoklapam koliko je moguce,da vide s kim imaju posla. Pojedine tek tada uvide zrelost i intelekt,ali cemu uopste to? Predrasude su cudo. Takav smo narod. Al zato kad vidi nekog krkana sa sirokom vilicom,crnom bradom,odmah komentar ,markantan ,zreo. Nevezano sto je mozda i glup.

Dane

pre 3 godine

Ovi likovi sto se hvale da privlace zene svojom "alatkom", ili idu goli ulicom ili zene imaju rentgenski vid, pa vide sta muskarci ne vide.
(hmm, 13. januar 2021 19:09)

Malo samopouzdanje, malo reputacija. Ima tu nečega. Ko ne veruje, neka ulica "penis cam" na jutjubu i neka pogleda kako žene svih godina overavaju dobar komad. Ama nijedna nije imuna. Besramno bulje, do te mere da im nijedan muškarac nije ravan.

MILICA24

pre 3 godine

Ja volim visoke, da nisu debeli, da su inteligentni, fizicki aktivni, da nisu lenji, da su pomalo streberi, da ne puse, ne piju i ne kockaju, da znaju i hoce kuvati. Znaci da nisu skart neki...

Aron

pre 3 godine

Pa ako je tako onda je najbolje biti bokser. Šalu na stranu izbor partnera kod žena je vrlo ozbiljna stvar. Pogotovo u Srbiji gde su dve oblasti vrlo teško i komplikovane. Prva je rad u javnom sektoru a druga je nalaženje devojke ili žene. To je bar kod vas žena jako osetljivo i teško pitanje. Tešku ti selekciju moraš da prodjes da bi se nekoj dopao. Nije ovo Francuska ili Švedska pa da sve ide lako i na neku neposrednost. Ta priča i magiji i hemiji je priča za javnost iza toga stoji dosta truda, rada, posredovanja i pregovora. Često kada neko kaže ženi "Šta ćeš sa njim vidiš da ne valja" nije u pravu, problem je u tome što oba vrlo dobro zna zašto i zbog čega je sa njim. Ona ga verovatno zna od ranije i sigurno se puno trudio da zadobije njenu pažnju. Ja kod moje prve devojke sam se dosta trudio na fakultetu da bi je pridobio. Kasnije sve sa kojima sam bio već sam ih od ranije poznavao i to su me upoznavali prijatelji i rođaci. Na taj način su mi vraćali neku uslugu koju su mi dugovali bilo što sam im našao posao, upoznao sa nekom ili pozajmio veći novac. I naravno pre toga su pripremali teren govoreći o meni sve najbolje. Ti ovako ako pridjes direktno možeš da popricas nije sporno ali ćeš glatko biti odbijen. Jer be zna ona ko si ti, da li si uredu ili problem. Možda je samo prva pozitivna impresija sami obmana i foliranje koje će joj kasnije napraviti problem.

Popaj

pre 3 godine

Iz mog iskustva-oko je najvaznije.
Bistar, vedar, blago nasmejan i samouveren pogled, pomalo drzak i postojan.
Ogromna vecina zena prosto zalepi oci za moje. I odmah je sve jasno.
Ostaje samo da pokvarim ili opravdam prvi utisak.
Kakva brada, guza, bicepsi ili santimetri.
Oci sve govore

Pegone

pre 3 godine

Meni na zenama se pravo dopadaju oci kao sto ima Heather Graham.Imam prijateljicu isto sa zelenim ocima i istim oblikom sa malo spustenim zavrsecima.

Tina

pre 3 godine

Za muskarca je poraz ako osvaja novcanikom,jer to uglavnom znaci da nema sa cim drugim.
Poznavala sam vise momaka,koji su lepo izgledali,i imali lepo ponasanje,bez nekog novca,a da su zene za njima letele.
A ako zene traze da muskarac ima novac,i to je normalno,jer ne treba im sigurno neka lenstina,koju ce vuci na ledjima u zivotu,i sa kojom ce podizati decu.

Ivan

pre 3 godine

Ja imam upravo blaže crte lica ko beba, a žene se lepe.
(NikolaBg, 13. januar 2021 09:58)

Nista nije jedini parametar. Mozda se lepi onih 20%, mozda se lepe zbog drugih tvojih kvaliteta ali bi im se jos vise svidjao da imas krupniju vilicu. Ne verujem da imas kontakt sa milion zena godisnje koje su ti izrazile da im se svidjas..... Nije mi poenta da podrzim ispitivanje koje je sprovedeno, nego da naglasim kako treba tumaciti bilo koje istrazivanje koje se zasniva na odredjenom uzorku.

Recimo, ja sa mojim sadasnjim automobilo nemam nikakvih problema, iako je poznat kao automobil koji je sklon kvarovima. Da li to znaci da moje iskustvo opovrgava opsti zakljucak o toj marci automobila? Apsolutno ne. Sta vise, moguce je da cu imati problema. Sta vise, ukoliko se uzmu u obzir svi automobili moje marke u Beogradu protiv svih Tojota, 100% ce moja grupacija znacajno vise vremena provesti kod mehanicara od vlasnika Tojota.

Ne verujem

pre 3 godine

Tako da... nije bitna ni brada ni bilo šta drugo, uskoro će biti daj šta daš...
(niko se više i ne udvara, 13. januar 2021 15:36)
Nece to nikada biti kod zena, bar ne obrazovanijih one mogu i same a daj sta das nije im opcija.

Mina

pre 3 godine

Ovde se bukvalno javljaju neke koje zele nas ostale zene da predstave kao da smo neke materijalistkinje zeljnje da jedemo lebac ili da nas neko izdrzava, da nas voza u skupim automobilima i ne znam ti ja sta. Jedna kaze da je to kao osnova, ja prosto ne mogu da verujem sta citam. Sad bi mi rekli pa ti ne zivis u Srbiji, ali ja stalno idem u Srbiju i druzim se sa devojkama iz Srbije i ovako cesce razmisljaju njihove mame , one bas i ne. Znate kako porodica vas slomi, nametne vam neke lose vrednosti kao sto je to da gledate koliko neko ima para i sta vozi i da li vozi.Meni je to strasno, pa jela bih pomije svaki dan ako sam sa onim koga volim. Kakve one sve zahteve ovde ne pisu i onda se cude sto se muskarci sprdaju. Bitno je da je obrazovan, ali sta je za vas obrazovan? Moj brat od strica građevinac magistar ima dosta para,ali ne zna nista van toga, ah da razume se u automoblie i fudbal. Za mene obrazovan znaci da mu je opsta kultura na visokom nivou. Jos pisu kao normalan..Pa sta vam je to normalan? Zar nenormalni misu u ludnici? Mnogo gluposti mogu da procitam na ovom portalu, nekada i zene briljraju, bas na ovakvim temama. Onoga koga volim cu i da izdrzavam ,ako je nepokretan nosicu ga ako treba, ako je slep vodicu ga... Aman ljudi biramo vas zato sto vas biramo.one koje vam traze devitne knjizice ili vas pitaju sta radite i da li radite odmah nogirajte ako ste pametni. Imacete problema sa njima uvek. Ako ste i vi takvi, onda ok, krpa-zakrpa.

Hocu da znam

pre 3 godine

godina.Kada budete vi prestali da gledate d**eta i s**e i mi ćemo visinu.
(QWERTY, 13. januar 2021 21:12)



Pa sestro mila ako to ne budemo radili - kako cemo rasu da produljimo?

Maraja

pre 3 godine

Ujeee, otkrili rupu na saksiji. Više testosterona, četvrtastija vilica, ergo, jači mužjak, sposoban da obezbedi dobro potomstvo i ulovi hranu. Obična biologija.

Veličkovićka

pre 3 godine

Lova..., džaba ti sve, ako nemaš šuške - sto bi rekao legendarni Šojić..
(Bosanac, 13. januar 2021 13:42)

Netačno! Ne znam na kakve ste žene nailazili u životu, ali je netačno da sve žene prvo to gledaju. Meni kod muškarca je važno da je normalan, pošten, obrazovan, da radi, da nije "lezi lebe da te jedem" ... Sto se fizičkog izgleda tice treba da je visok, jer ja sam visoka a ne bih bila sa nekim ko je niži od mene. U mom okruženju nemam nijednu drugaricu koja je trčala za parama, naravno da ne kažem da to ne postoji. Uvek je bilo kojima je to važno ili najvažnije. Jedna drugarica se zabavljala sa dečkom, sve ok je bilo dok on nije otvorio firmu i krenuo da zarađuje pare. Provodio je tamo dosta vremena, nju zanemario, a imao je i pare, dobar auto, stan,..ostavila ga je i sad je sa dečkom i žive kao podstanari. Nemojte sve generalizovati jer ima normalnih i žena i muškaraca. Samo je problem kod nekih da sagledaju kriterijume i da ih ne postavljaju tako visoko. Zbog tih kriterijuma moja kuma nema dečka godinama. Za nju muskarac treba da ima stila, treba da ima ovakve crte lica, (ne juri pare). Onda drug, treba devojka da ima ovo , ono... i eto, oboje sami godinama.

Skromni doprinos studiji

pre 3 godine

Široka, kockasta vilica kao i maljavost po celom telu uz mišiće su glavni pokazatelj visokog nivoa testosterona kod muškarca (ne ulazim u to da li je prirodno ili hemijski kod modernih muškaraca) pa su zato takvi muškarci svim ženama privlačni, samo je pitanje da li svesno ili nesvesno pošto nekad naše telo uopšte ne sluša želje iz glave već dejstvuje instinktivno vođeno primalnim nagonima.

Brada

pre 3 godine

Manite se brade. Klinkama je iskljucivo bitan izgled, znaci da si lep. Kad prodje taj period oko 24-25 god, onda prosecna devojka gleda da nadje nesto ozbiljno, a nabedjena prosecna devojka trazi i dalje lepotana ali da ima dobar auto, stan, posao i takve obicno docekuju tridesete same, a posle kad im prodje vreme na kraju zavrse sa muskarcem sa kojim ranije nikad ne bi bile, po principu daj sta das jer mi vreme proslo. Ima ih raznih, ali me mrzi da pisem, jer o zenama mozemo do sutra...

niko se više i ne udvara

pre 3 godine

Ja znam da ima mnogo, mnogo usamljenih i nevoljenih devojaka, žena... retko ko se više bavi tim stvarima.Još malo će žene da preuzmu stvar u svoje ruke i same nalaze partnere.Tako da... nije bitna ni brada ni bilo šta drugo, uskoro će biti daj šta daš...

coach

pre 3 godine

Eee, ko danas sve nosi bradu... Vazan je fazon drvosece, a sto su bicepsi ko u zene, to je manje vazno.
(shone, 13. januar 2021 10:36)

Fazon drvosece kao u Cecinom spotu za pesmu idi dok si mlad :)

RASPAD SISTEMA

pre 3 godine

e da mi je pamet ova a godina manje... samo jedan muski atribut je bitan, a to je novcanik.
(ma bas, 13. januar 2021 11:08)

Ali to je promenjiva kategorija. Može da potroši pare ili da dobije otkaz, a kromanjonska vilica ostaje za ceo život.

Marko

pre 3 godine

Eee, ko danas sve nosi bradu... Vazan je fazon drvosece, a sto su bicepsi ko u zene, to je manje vazno.
(shone, 13. januar 2021 10:36)

Biceps je najmanje zaslužan za "veličinu" ruke. Triceps je tu glavni.

Alisa u zemlji Stalkera

pre 3 godine

Lova..., džaba ti sve, ako nemaš šuške
@Bosanac
Netačno! Ne znam na kakve ste žene nailazili u životu, ali je netačno da sve žene prvo to gledaju. Meni kod muškarca je važno da je normalan, pošten, obrazovan, da radi, da nije "lezi lebe da te jedem"... Sto se fizičkog izgleda tice treba da je visok, jer ja sam visoka a ne bih bila sa nekim ko je niži
@Veličkovićka

Naravno da ne gledaju to prvo, to gledaju drugo. A ako me matematika dobro služi posle jedan ide dva.
Ali ne bojte se braćo nije istina ovo što pojedine žene trube i to što vi sami ponavljate, ne traže sve žene pare, "noramalne" momke ili opake momke. Kao što i kod muškaraca postoje individue sa višom inteligencijom tako je i kod žena, isto kao što ima odvratnih gadura ima i dobrih duša. Nisu sve kalkulantkinje i ne rade sve onako kako ih je selo naučilo. Najčešće ćete čuti kako je njoj bitno da ste obrazovan i normalan i da radite. Zato što prirodno traže sigurnost i zaštitu. To su relativno pametne žene, one malo "pametnije" od njih ali i alavije žele sve to ali samo da ga ima više. Pored sigurnosti žene uzbuđuje moć, a moć se manifestuje na mnogo načina... Kod skromnijih glava to su pare, kola, posao, vlast... Moć i sigurnost. Eto za prosečne dosta. Što se tiče žena i muškaraca koje smatram pametnim ili "nenormalnim", vama nema potrebe išta govoriti. Da li će lebac da sedne ili legne ili ga neće ni biti vas mnogo ne interesuje, e zato ćete uvek i biti privlačni.

PowerRanger

pre 3 godine

Zene privlaci i izgled, pozitivna energija, vedrina, da ih nasmejete, odvedete na neko zanimljivo mesto i poljubite strastveno na dobar nacin i na dobra mesta ;) vole one pravog bekriju cak i kada je bez posla :D

Sabre

pre 3 godine

Imam partnera već nekoliko godina, najbolji do sada, u sve se slažemo 1/1, duša od čoveka, al mi mnogo smeta što je moje visine. Tako da znate, od fizičkih karakteristika, zene najviše vole visinu kod muškarca.
(Zena, 13. januar 2021 13:58)

Toliki vekovi i milenijumi i sta vec oces evolucije, emancipacija zena, ovo ono, i evo cim moze anonimno iskreno da se prizna dolazimo do toga da mozes da budes i lep i zgodan i da se super slazete i sve i da postoji opasnost da ces biti ostavljen zato STO SI ISTE VISINE KAO ZENA. I onda su muskarci povrsni...

Svasta

pre 3 godine

Naravno da su pare bitne. Ako si prosek, neces da se nesto trudis a hoces dobru ribu da ti ugadja samo pare resavaju stvar.
A takvih sto bi to tako voleli je najvise.
Ako nemas pare moras da se potrudis i to za prosecnu tj slicnu sebi. A to je vec smaranje.

Profil

pre 3 godine

Najviše ih prilaze feminizirani muškarci, koji su spremni da ih slušaju i da im budu drugarice, znao sam par njih koji su tako omastili brke!

Vera

pre 3 godine

Neke se loze na mozak, neke na glas, neke na misice, neke na novcanik, neke na visinu, ...
Kao i sa muskarcima svaka zena ima sta je privlaci, mada je mozda malo raznovrsnije.
Interesantno mi je da 9 od 10 zena koje poznajem od detinjstva ciji su ocevi celavi sada ima celave muzeve i momke. Valjda i to ide sa testosteronom cesto :)

Lemi NS

pre 3 godine

Ok, zanimljiva tema pa rekih da se oglasim. Moje misljenje i vidjenje cele price je... ja sam 190, sa 93 kg jer nsma treniranja kosarke. Visok sam ali nista specijalno, imam 33 godine. Vidjao sam se sa dosta devojka, i sve su preferisale to sto sam visok. Tek onda stize sarm, zavrsio sam neki fax...ali visina je bas njima bitna ? i da nemas stomak. Mada ta varijabla je bas diskutabilna.
Zavisi onda od drugih faktora. Ili sto bi Balasevic rekao, kod zena igra neki 5ti kec.

Pozdrav,

matori

pre 3 godine

@Ma mora bre da bude musko u svakom pogledu, nikakve seka-perse i metroseksualci, sto jednom nedeljno rade pilung depiranih grudi,ne dolaze u obzir! Da, kockasta vilica, da izvajane ruke, da snaga, da odlucnost, da hrabrost, da ima muda, sve, sve sve...ili nista!
(Ja, 13. januar 2021 17:48)

ovde nije do kraja definisano tačno koji muškarci...
ruke, snaga, odlučnost.... imaju dva tipa muškaraca:
1. momci koji se bave sportom. ali oni pretežno veoma vode računa o količini dlaka na telu i uglavnom ih nemaju. ne moraju biti skroz depilirani, ali su ošišani skroz, ispod miške, dole, grudi... mirišu dobro, naginju ka fenseraju.
2. ruralni tip, koji radi teže fizičke poslove, jeste u formi, ali ne vodi o higijeni računa maksimalno, već tu ima propusta... prilično maljav. stil oblačenja "baš me briga"...

dakle koji?

Фактор мира и стабилности

pre 3 godine

Повелика, четвртаста и мало истурена брада, заправо је огроман физички хендикеп за мушкарца, нарочито у боксу и улично-кафанским борбама. Драге моје даме, покушајте да вашег снажног изабраника изненада шорнете аперкатом, али не прејако, и изненадићете се како лако пада у несвест.

mhm

pre 3 godine

Za sve, a pogotovo iskompleksirane zbog visine ili para - ponizavanje zena kad se nadjete u drustvu nekog ko ima to sto vi mislite da vam fali, daje kontra efekat. Neretko se nama svide i nizi momci, samo oni su u stalnom strahu i to ih sputava maksimalno.

Oblak u Bermudama

pre 3 godine

Kakva brada, kakve gluposti novčanici i ostalo. Muškarci se zaljubljuju gledajući, žene slušajući. Možda sam nizak i ružan, ali sam nadasve šarmantan. Kada sam upoznao moju suprugu zabavljala se sa dečkom koji je manekenski tip, ali je po njenim rečima "slika bez tona".

Pravimo se Tose

pre 3 godine

Lova..., džaba ti sve, ako nemaš šuške - sto bi rekao legendarni Šojić..
(Bosanac, 13. januar 2021 13:42)

Tako je ribe, napucane i razne "bombe" koje biste hteli dzaba ti sve ako nemas lovu. Obicne ce se zadovoljiti obicnim koji bilo sta radi da nije bas zgubidan.
Veci je ovde problem sto prosecni obicni sljaker ne bi obicnu nego sto bi ribe lovu.

Marija Maxima

pre 3 godine

jedina fizička osbina, ako se generalizuje, koju žene vole kod muškaraca je visina.
jeste i četvrtasata vilica, što znači osim snage i veliki nivo testosterona, sposobnost za veliku porodicu...
(dr nick riviera, 13. januar 2021 12:20)

Niste sasvim precizni gospodine. Visina između 178 i 187. Ne valja ni kad je mnogo iznad 187 ni kad je mnogo ispod 178.

hahaha

pre 3 godine

@Cekpolako: Vidim da su te zene bas ubole na bolno mesto. Prirodno je zenama da gledaju visinu kao sto je muskarcima prirodno da gledaju u zenu sa lepim grudima i koja je zgodna. U cemu je problem? U tome sto nisi visok, iako kazes da jesi? Naravno da nikom normalnom to nije presudno kod izbora zivotnog parnera ali da je privlacno - da, jeste. Lepo je videti visokog i zgodnog muskarca kao sto je lepo videti dobro gradjenu zenu.

Moj muz inace nije visok pa sam se opet udala za njega. I on je ozenio mene ovako ravnu kao dasku, iako su mu sigurno lepe zgodne zene sa oblinama, sto je sasvim u redu.

Doktor zivota

pre 3 godine

Jedno je realnost a drugo je fantaziranje.... Da su svi muskarci i zene trazili ono idealno danas ni nas na ovom svetu ne bi ni bilo. Manje mastanja vise realnih mogucnosti pa cemo svi biti mnogo srecniji.

Lajon

pre 3 godine

Znaci pecinski covek je modi. Samo da nadjem pecinsku zenu.
(eko, 13. januar 2021 11:06)
@
Naprotiv, moda diktira muskarce koji nose suknje, haljine i uopste ne traze zene.

zeljko

pre 3 godine

Upravo imam ovakvu bradu, 1/1 i isto mogu da potvrdim: zene isto privlaci. Inace, u ostalom izgledam sasvim prosecno, 1,79m, 90 kg, pivski stomak,procelav. Nikad nisam imao problem da pronadjem zensku, mene su jurile.....takodje je bitna alatka, tu isto sam u + (25cm).
Znaci, brada+alatka, a za ostalo ko te pita.....provereno
(Potvrdjeno, 13. januar 2021 12:29)

25 cm od kolena.

kvasac

pre 3 godine

Socioliški posmatrano, po društvenom statusu žena je uvek gledala "na gore", a muškarci "na dole".
To je arhetipski, urezano u podsvest hiljada generacija.
Mislim da nasilna "pozitivna diskriminacija" to jednostavno ne može da promeni. Samo pravi probleme.
Doduše, svaki od ponuđeni sistema odabira i novi i stari stvaraju frustracije podređenoj grupi.

Presipanje iz šupljeg u prazno...preraspodela.

hmm

pre 3 godine

Ovi likovi sto se hvale da privlace zene svojom "alatkom", ili idu goli ulicom ili zene imaju rentgenski vid, pa vide sta muskarci ne vide.

Jova

pre 3 godine

Pre par meseci je bio članak kako žene privlače visoki muškarci, pa kako su u stvari bitna široka ramena, sada je bitan oblik donje vilice. Obrni, okreni, žene vole da su muškarci muževni, a koliko tačno visoki, kolika ramena, vilica- nebitno. Bitno je da su šarmantni i muževni, a svakome će neko odgovarati. Zamislite kada bi sve žene volele samo jedan tip muškaraca ili kada bi se samo jedan određeni tip žena dopadao muškarcima. Sve je to priroda lepo uredila. Žene treba da budu ženstvene, a muškarci muževni i da svi umeju da nose svoje male nepravilnosti, jer niko nije ( i ne treba) da bude savršen.

Ni zlopamtilo ali ni zlatna ribica

pre 3 godine

@ A ako zene traze da muskarac ima novac,i to je normalno,jer ne treba im sigurno neka lenstina,koju ce vuci na ledjima u zivotu,i sa kojom ce podizati decu.
(Tina, 16. januar 2021 21:36)

Koliko po Vasem misleju treba da ima sopstvenog, podvlacim sopstvenog, novca do 25 godine zivota?

Ovde nije rec o tome da li covek sa 30-35 treba da ima ozbiljan posao i pristojne prihode nego da li devojke treba da biraju momke po tome koliko njihovi roditelji imaju para.

U tim godinama se foramiraju licnosti,i, izmedju ostalog, odnos prema suprotnom polu.

Dazbe sto postanete fine sa 30 godina - tada vam, uglavnom, vise nista ne verujemo.

Carls

pre 3 godine

(Ja, 13. januar 2021 20:40)

Ala si joj odgovorila. Uopste nisi shvatio/la komentar.
Zena je lepo napisala da postoje zene kojie nisu kalkulanti i Vi joj onda napisete komentar gde kazete da ste Vi kalkulant i obrazlozite zasto. Ja vam iz sopstvenog iskustva kazem da je zena 100% u pravu. Imam suprugu domacicu koja nikada nije morala da izadje iz kuce da nije htela, a vi nam govorite o nekim mucenicama. Pa naravno da ima mucenica, ali nisu sve mucenice i ne razmisljaju sve tako plitko, stomakom i tako materijalisticki. Srpski mi nije prvi jezik, ako sam nesto pogresio u tom smislu, prostite. Mozda je vas muka naterala, ja to postujem, ali kao sto sam rekao , nisu sve zene materijalisti, i zaista ima divnih zena koje na takve stvari ni ne pomisljaju. Kamen oko vrata i slicne gluposti. Svaka cast Alisa, svet bi bio puno bolji da je vise takvih devojaka, ne bibilo ovoliko frustracije. Ja sam star i prosao sam puno sveta, sve ste u pravu. Glas slican vasem treba da se cuje u ovom ludilu. Veliki pozdrav!

Komša

pre 3 godine

Istraživanje u Nemačkoj.
Nemci ,osim na istoku gde su se mešali sa Slovrnima obično imaju izraženije vilice.
Ništa ružno/strašno nego je jednostavno tako.
Verovatno i sredina malo diktira ukus,pri čemu se,kao i u drugim stvarima oseca uzicaj tradicionalnog a ne samo mode/trenda.

Neka plemena smatraju da su privlačne žene sa dugačkim vratovima pa ove još kao devojčice počinju da redjaju neke ogrlice kako bi im bio duži...

Verovatno postoji i ta neka tradicionalna predstava kod Nemaca kako jedan muškarac treba da izgleda i da to takodje igra neku ulogu.

boki 77

pre 3 godine

Najbitniji je na koji nacin me tretira i da ima ono nesto sto me privlaci....a ne moze da se objasni rijecima.Sve drugo je ne bitno,kakva vilica, kakvi bakaraci:))

Ili možda dlakava leđa

pre 3 godine

skoro sam procitao da ih privlace celavci,sad bradonje,aman, žene ajde odlučite vise,cu dumrem
(clickbite, 13. januar 2021 20:06)

Pa kako ti nije jasan odgovor - privlače ih > ćelave bradonje

Nacija klonova

pre 3 godine

U današnje vreme moderne estetske hirurgije, svaki muškarac može uz pomoć titanijumskih implatata da ima kockastu facu, kao što i svaka žena može da nampumpa usta i stavi silikonske implatate u grudi i guzicu.
Uskoro ćemo da gledamo klonirane žene, a boga mi i muškarce kao što danas gledamo lutke u izlogu. U čemu je poenta i šta je sa individualnošću?

Dejan

pre 3 godine

Živa istina. Moj rođak iz Krajine rmpalija, četvrtasta brada prava dinarska čeljust. Samo menjao Švabice kada je radio u mojoj firmi u GER.