Devojke otkrile najgore komplimente koje su dobijale od muškaraca

Sreda, 27.01.2021.

10:08

Izvor: super zena

Devojke otkrile najgore komplimente koje su dobijale od muškaraca IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Ana

pre 3 godine

@stari laf
Vidim da ima dosta takvih, koji bi da smuvaju neku bolju od sebe ali da je ponižavaju na bilo koji način. Još kad čujem to da je uobražena ili da je umislila da je bolja od nekoga - šta vi znate šta koja misli? U redu je da vas neka odbije, nije kraj sveta, ne sviđate joj se i doviđenja. Nije u redu da vas zavlači, ali se i tada omrenete i doviđenja.
Imala sam jednog bivšeg koji je stalbo pokušavao da napravi da sam ja loša u bilo kom pogledu i da treba da sam srećna što me on hoće. Pre toga se baš trudio da me smuva. Na kraju je deset godina od kad sam ga ostavila zivkao telefonom i kukao, plakao, puštao pesme, sedeo ispod prozora, psovao i šta li sve ne.
Ne razumem, ako vam se neko sviđa, sviđa vam se i budete normalni, a ove psihopate koje imaju neke računice neka nađu iste takve ili neka prevaziđu svoje komplekse i reše probleme sami sa sobom, ne vidim šta će postići time što nekoj troše vreme i pokušavaju da joj unište bar mali deo života. Koliko moraju biti loši, zli, da to rade?

LOLA_9211

pre 3 godine

Ja inače mrzim da prilazim djevojkama,ali tebi sam morao...Gledam u njega,kontam šta da kažem...rekoh Oprosti sto sam te na to natjerala. :) Ostade čovjek bez teksta. Elem,moraš znati i šta dalje da kažeš nakon komplimenta za koji si mislio da će biti dovoljan. A možda sam i izgledala kao neko kome je jedan kompliment dovoljan;)

Marijana

pre 3 godine

Meni je jedan, pripao kosu i gledao u prste. Čudan lik. Nije davao komplimente, kao kada idete na pijacu, pa zagledate neku životinju koja je na prodaju, tako sam se osećala, šta znam, kosa je moja, a nokte nemam veštačke, kratki su... Generalno, nisam dobijala neke komplimente. To je pomalo i otužno, mislim da nisam, ni ružna ni glupa..

стари лаф

pre 3 godine

Постоје и тзв. негативни комлименти. То је уобичајена тактика за прилаз некој уображеној жени, којој ниједан мушкарац није довољно добар и која је за себе умислила да је богиња око које се врти цео свет. Тада проспеш баш неки такав комплимент, који врло брзо преокренеш у нешто тако позитивно што ће је поново винути у небеса. Проблем је у томе што тај позитиван који долази касније мора да буде веома јак, а онај негативан се изговара у помало шаљиво-мангупском стилу. За то мораш да будеш фаца ... а не неки смотани програмер ...

uhbaš

pre 3 godine

Sve devojke kapiram sto su se uvredile, jer su "komplimenti" stvarno idiotski, ali ovu prvu ne razumem nikako.

Oh mica se uvredila jer je momak uvredio ceo zenskih rod oh kako je samo mogao da kaze da su druge zene glupe.

A da je rekao da mu je ona najlepsa na svetu i da su sve druge ruzne u odnosu na nju, normalno da se ne bi uvredila, folirant.

Drage devojke ne budite površne kao dotična gospodjica.
(Mare, 28. januar 2021 09:05)

Dragi Mare, ne budi glup kao doticni gospodin. Ako su mu zene glupe onda ce mu sigurno i njene drugarice biti glupe, rodjake ce biti glupe, a mozda mu i zensko dete bude glupo, pa trazi sina. kad vidim broj lajkova na ovo shvatam zasto je sektor komentara pun incela. Necete j... sa ovakvim mozgom.

Vagica

pre 3 godine

Tuđe reči su proizvod tužeg mozga, ne okoline. To je samo njihova reakcija na okolinu. Da li si nekome vau ili bljak, nebitno je.

nišlija

pre 3 godine

Sećam se pre desetak godina sam imao aferu tada Ja oko 20 plus i ona oko 30 plus,mnogo simpatična,bombonica i nisam je video do oko njene 40-te i...Ja je sreo posle dužeg vremena i znam da je starija od mene šta ću joj kažem i JA-ti ne stariš uopšte...Ejjjj od smeška kad me je videla je napravila faaacuuu ne pitaaaj...Još pamtim tu facu,evo jeza me prošla...

Silvester

pre 3 godine

Ja sam jednoj devojci da je kravooka, ona mi je odgovorila "mama ti je krava". Srećom tu je bila jedna njena prijateljica, pa joj objasnila da sam rekao da ima lepe oči kao krava, velike, duboke, pametne, sa dugim trepavicama. Tad se dotična gospođica izvinula i rekla da lepši kompliment nikad nije dobila. I dan danas je zovemo Jeka kravooka.

Ehehehe

pre 3 godine

To što žene više vole laži od istine je nešto drugo.
(Dušan, 28. januar 2021 09:11)

Dok vi bas volite da vam se kaze da ste u krevetu onako ili slabo obdareni, bas to onako prihvatite kul jer je istina.
Zato svaki prica kako je svim svojim devojkama bio najbolji "one su mu rekle".
Svi lazu. I svi vise vole laz ako istina boli.

bgd

pre 3 godine

Moj omiljeni - pa nisi ti tako glupa. (Posto sam radila par godina kao model i imam takvu gradju, odmah pomisle da sam neka glupaca jer eto, setam po pisti).

Malena

pre 3 godine

Vidim da je većina muškaraca ovde pogrešno shvatilo poruku. Nije poenta u tome da su volele da ih neko laže, već da su neke izjave jednostavno suvišne ili čak ružne za izgovoriti. Da li je taj dečko koji ne rekao da je rasista i da mu se sviđa crna devojka očekivao da će biti sa njim nakon te izjave? Ako je normalna neće. Da li smatrate da je normalno ići redom i govoriti ljudima uopste sve sto mislite? Da li smete direktoru da kazete da je smrdljivko, mami da je nametljiva,...? Da se razumemo, nikada nisam dala neiskren kompliment, ali ne idem i ljude gađam njihovim nedostacima.

Gluposti

pre 3 godine

Oh mica se uvredila jer je momak uvredio ceo zenskih rod oh kako je samo mogao da kaze da su druge zene glupe.
(Mare, 28. januar 2021 09:05)

Kada muskarac kaze sve su zene glupe, ali ti eto nisi, vreme je za adio decko i muvaj dalje. Jer on zaista mrzi i prezire sve zene a njoj se uvlaci da dobije seks.
Kad tad i ona ce mu biti glupa.
A i on je dovoljno glup da ne shvata da kad vec lazes (a laze je nije iskren) onda je to tema za precutati. Nisu ni muskarci bas pametni koliko misle da jesu. Cak bih rekla da su gluplji od zena, one kad farbaju i mazu da nesto dobiju rade to inteligentnije. Ovo je prilicno tupav nacin da dodjes do .....

jolly

pre 3 godine

Moja zena kada obuce nesto i pita me kako joj stoji, moj je odgovor uvek: "Pa nisam valjda lud da odgovorim." Jer nikad ne znam da li joj se svidja ili ne svidja, a od toga zavisi sta hoce od mene da cuje. Tako da... komplimenti su minsko polje koje ja uredno zaobilazim. Ne mogu jos uvek da zaobidjem snajper pitanje: "Jesi primetio nesto?" Ako ima neka mudrost, tu sam da ucim od iskusnijih.

Ja

pre 3 godine

"Svidjas mi se jer izgledas ok, ali nista vau. Dosta mi je prelepih tipova, ovako je lakse."

"Simpatican si, ali nizak/debeo/previsok."

"Dobro si gradjen, ali imas veliki nos, a meni je to bas ruzno na muskarcu."

"Ti si iznenadjujuce fin i svestran s obzirom na nedostatak obrazovanja."

"Nisi bas lepotan, ali dobar si u krevetu, a to ionako radimo u mraku."

A, dragi pobornici "iskrenosti", kako vam se svidjaju ovakvi komplimenti? Mozda kad su upuceni ka vama shvatite da iskrenost ne moze da opravda nevaspitanje. Ne biste zeleli takvu iskrenost prema sebi, koliko god je podrzavali ovde.

Robert

pre 3 godine

To su oni, sirovi i bez promisljanja, komplimenti na prvom dejtu, gde ni ne poznajes osobu, a pokusavas reci nesto pohvalno. I onda se lako pretera i sve zvuci neozbiljno. Uz to, ako se baziraju na omalovazavanju drugih osoba (pametna si, sve do sada su bile glupace), ode u nepovrat. No, eto, uglavnom se cura pokusava odobrovoljit na seks, pa lupaj onda sve pohvale koje ti padnu na pamet. Pravi komplimenti mogu doci tek nakon boljeg upoznavanja, sve pre toga je usiljeno, ne zvuci kako treba i salje pogresnu poruku.

Stefan

pre 3 godine

U prevodu devojke se čude i ismevaju muškarce kada su iskreni prema njima ?!?

Muškarci znate šta vam je činiti sa ovako glupim ženama.

Samo lažite i lažite kako su sve naj, naj.
Taj narcisoidni svet zaslužuje samo laži.

balkanoid

pre 3 godine

Decake treba da pocbu da uce u skolama da NE daju zenama komplimente... Svako sa malo zivotnog iskustva zna da ne postizu time nista, a kopaju sebi jamu bez potrebe.

Zena na brdovitom Balkanu

pre 3 godine

Rublika „ Super Zena „ .
Komentatori , 99% muskog pola?!!!

I to oni isfrustranjeniji od najisfrustanjenijih!
Znaci , ludilo mozga.
Molim redakciju b92 da napravi rubliku i za ove „ pacenike „ da se situ isplacu sto moraju deliri planetu sa zenama .

Hvala!!!

P. S : Stobom sam jer imas muski mozak.
Ni danas nije svatio zasto je bivsi. Toliko o muskom mozgu

Mare

pre 3 godine

Sve devojke kapiram sto su se uvredile, jer su "komplimenti" stvarno idiotski, ali ovu prvu ne razumem nikako.

Oh mica se uvredila jer je momak uvredio ceo zenskih rod oh kako je samo mogao da kaze da su druge zene glupe.

A da je rekao da mu je ona najlepsa na svetu i da su sve druge ruzne u odnosu na nju, normalno da se ne bi uvredila, folirant.

Drage devojke ne budite površne kao dotična gospodjica.

Dušan

pre 3 godine

Pa moraš da budeš bas idiot da ovako uputis nekom kompliment.
(honestly, 28. januar 2021 08:48)

Komplimenti su onako iskreno ja bih rekao.
To što žene više vole laži od istine je nešto drugo. Ja bih bio sretan da ti kažu odmah što misle o tebi da nema navlačenja i bi ne bi.

cobo

pre 3 godine

Najgori su neiskreni komplimenti,kad se "zrtva" ocito dodvara,"balavi" :(
Muškarci nikako da razumeju zene,mi moramo da posmatramo zene kao drugove za igru,znaci"hoceš se sa mnom igrati",a zašto bi se ona s tobom igrala kad ima boljih drugara za igru i ako si dosadan ona ce se igrati s drugim.Zato muškarci,ne zaboravite,imajte uvek u glavi ono,"hoceš se sa mnom igrati" ,opa,moram biti dobar drugar za igru ?!

sestreheroji

pre 3 godine

" sto si ti meni lepa izdaleka" hahahaha, a stvarno je bio srecan kad je to rekao. zezamo se u drustvu na taj racun, evo vec 20+ godina

Mare

pre 3 godine

Sve devojke kapiram sto su se uvredile, jer su "komplimenti" stvarno idiotski, ali ovu prvu ne razumem nikako.

Oh mica se uvredila jer je momak uvredio ceo zenskih rod oh kako je samo mogao da kaze da su druge zene glupe.

A da je rekao da mu je ona najlepsa na svetu i da su sve druge ruzne u odnosu na nju, normalno da se ne bi uvredila, folirant.

Drage devojke ne budite površne kao dotična gospodjica.

Stefan

pre 3 godine

U prevodu devojke se čude i ismevaju muškarce kada su iskreni prema njima ?!?

Muškarci znate šta vam je činiti sa ovako glupim ženama.

Samo lažite i lažite kako su sve naj, naj.
Taj narcisoidni svet zaslužuje samo laži.

Ja

pre 3 godine

"Svidjas mi se jer izgledas ok, ali nista vau. Dosta mi je prelepih tipova, ovako je lakse."

"Simpatican si, ali nizak/debeo/previsok."

"Dobro si gradjen, ali imas veliki nos, a meni je to bas ruzno na muskarcu."

"Ti si iznenadjujuce fin i svestran s obzirom na nedostatak obrazovanja."

"Nisi bas lepotan, ali dobar si u krevetu, a to ionako radimo u mraku."

A, dragi pobornici "iskrenosti", kako vam se svidjaju ovakvi komplimenti? Mozda kad su upuceni ka vama shvatite da iskrenost ne moze da opravda nevaspitanje. Ne biste zeleli takvu iskrenost prema sebi, koliko god je podrzavali ovde.

sestreheroji

pre 3 godine

" sto si ti meni lepa izdaleka" hahahaha, a stvarno je bio srecan kad je to rekao. zezamo se u drustvu na taj racun, evo vec 20+ godina

balkanoid

pre 3 godine

Decake treba da pocbu da uce u skolama da NE daju zenama komplimente... Svako sa malo zivotnog iskustva zna da ne postizu time nista, a kopaju sebi jamu bez potrebe.

Ehehehe

pre 3 godine

To što žene više vole laži od istine je nešto drugo.
(Dušan, 28. januar 2021 09:11)

Dok vi bas volite da vam se kaze da ste u krevetu onako ili slabo obdareni, bas to onako prihvatite kul jer je istina.
Zato svaki prica kako je svim svojim devojkama bio najbolji "one su mu rekle".
Svi lazu. I svi vise vole laz ako istina boli.

uhbaš

pre 3 godine

Sve devojke kapiram sto su se uvredile, jer su "komplimenti" stvarno idiotski, ali ovu prvu ne razumem nikako.

Oh mica se uvredila jer je momak uvredio ceo zenskih rod oh kako je samo mogao da kaze da su druge zene glupe.

A da je rekao da mu je ona najlepsa na svetu i da su sve druge ruzne u odnosu na nju, normalno da se ne bi uvredila, folirant.

Drage devojke ne budite površne kao dotična gospodjica.
(Mare, 28. januar 2021 09:05)

Dragi Mare, ne budi glup kao doticni gospodin. Ako su mu zene glupe onda ce mu sigurno i njene drugarice biti glupe, rodjake ce biti glupe, a mozda mu i zensko dete bude glupo, pa trazi sina. kad vidim broj lajkova na ovo shvatam zasto je sektor komentara pun incela. Necete j... sa ovakvim mozgom.

cobo

pre 3 godine

Najgori su neiskreni komplimenti,kad se "zrtva" ocito dodvara,"balavi" :(
Muškarci nikako da razumeju zene,mi moramo da posmatramo zene kao drugove za igru,znaci"hoceš se sa mnom igrati",a zašto bi se ona s tobom igrala kad ima boljih drugara za igru i ako si dosadan ona ce se igrati s drugim.Zato muškarci,ne zaboravite,imajte uvek u glavi ono,"hoceš se sa mnom igrati" ,opa,moram biti dobar drugar za igru ?!

Malena

pre 3 godine

Vidim da je većina muškaraca ovde pogrešno shvatilo poruku. Nije poenta u tome da su volele da ih neko laže, već da su neke izjave jednostavno suvišne ili čak ružne za izgovoriti. Da li je taj dečko koji ne rekao da je rasista i da mu se sviđa crna devojka očekivao da će biti sa njim nakon te izjave? Ako je normalna neće. Da li smatrate da je normalno ići redom i govoriti ljudima uopste sve sto mislite? Da li smete direktoru da kazete da je smrdljivko, mami da je nametljiva,...? Da se razumemo, nikada nisam dala neiskren kompliment, ali ne idem i ljude gađam njihovim nedostacima.

Ana

pre 3 godine

@stari laf
Vidim da ima dosta takvih, koji bi da smuvaju neku bolju od sebe ali da je ponižavaju na bilo koji način. Još kad čujem to da je uobražena ili da je umislila da je bolja od nekoga - šta vi znate šta koja misli? U redu je da vas neka odbije, nije kraj sveta, ne sviđate joj se i doviđenja. Nije u redu da vas zavlači, ali se i tada omrenete i doviđenja.
Imala sam jednog bivšeg koji je stalbo pokušavao da napravi da sam ja loša u bilo kom pogledu i da treba da sam srećna što me on hoće. Pre toga se baš trudio da me smuva. Na kraju je deset godina od kad sam ga ostavila zivkao telefonom i kukao, plakao, puštao pesme, sedeo ispod prozora, psovao i šta li sve ne.
Ne razumem, ako vam se neko sviđa, sviđa vam se i budete normalni, a ove psihopate koje imaju neke računice neka nađu iste takve ili neka prevaziđu svoje komplekse i reše probleme sami sa sobom, ne vidim šta će postići time što nekoj troše vreme i pokušavaju da joj unište bar mali deo života. Koliko moraju biti loši, zli, da to rade?

Dušan

pre 3 godine

Pa moraš da budeš bas idiot da ovako uputis nekom kompliment.
(honestly, 28. januar 2021 08:48)

Komplimenti su onako iskreno ja bih rekao.
To što žene više vole laži od istine je nešto drugo. Ja bih bio sretan da ti kažu odmah što misle o tebi da nema navlačenja i bi ne bi.

Gluposti

pre 3 godine

Oh mica se uvredila jer je momak uvredio ceo zenskih rod oh kako je samo mogao da kaze da su druge zene glupe.
(Mare, 28. januar 2021 09:05)

Kada muskarac kaze sve su zene glupe, ali ti eto nisi, vreme je za adio decko i muvaj dalje. Jer on zaista mrzi i prezire sve zene a njoj se uvlaci da dobije seks.
Kad tad i ona ce mu biti glupa.
A i on je dovoljno glup da ne shvata da kad vec lazes (a laze je nije iskren) onda je to tema za precutati. Nisu ni muskarci bas pametni koliko misle da jesu. Cak bih rekla da su gluplji od zena, one kad farbaju i mazu da nesto dobiju rade to inteligentnije. Ovo je prilicno tupav nacin da dodjes do .....

Zena na brdovitom Balkanu

pre 3 godine

Rublika „ Super Zena „ .
Komentatori , 99% muskog pola?!!!

I to oni isfrustranjeniji od najisfrustanjenijih!
Znaci , ludilo mozga.
Molim redakciju b92 da napravi rubliku i za ove „ pacenike „ da se situ isplacu sto moraju deliri planetu sa zenama .

Hvala!!!

P. S : Stobom sam jer imas muski mozak.
Ni danas nije svatio zasto je bivsi. Toliko o muskom mozgu

bgd

pre 3 godine

Moj omiljeni - pa nisi ti tako glupa. (Posto sam radila par godina kao model i imam takvu gradju, odmah pomisle da sam neka glupaca jer eto, setam po pisti).

LOLA_9211

pre 3 godine

Ja inače mrzim da prilazim djevojkama,ali tebi sam morao...Gledam u njega,kontam šta da kažem...rekoh Oprosti sto sam te na to natjerala. :) Ostade čovjek bez teksta. Elem,moraš znati i šta dalje da kažeš nakon komplimenta za koji si mislio da će biti dovoljan. A možda sam i izgledala kao neko kome je jedan kompliment dovoljan;)

jolly

pre 3 godine

Moja zena kada obuce nesto i pita me kako joj stoji, moj je odgovor uvek: "Pa nisam valjda lud da odgovorim." Jer nikad ne znam da li joj se svidja ili ne svidja, a od toga zavisi sta hoce od mene da cuje. Tako da... komplimenti su minsko polje koje ja uredno zaobilazim. Ne mogu jos uvek da zaobidjem snajper pitanje: "Jesi primetio nesto?" Ako ima neka mudrost, tu sam da ucim od iskusnijih.

Robert

pre 3 godine

To su oni, sirovi i bez promisljanja, komplimenti na prvom dejtu, gde ni ne poznajes osobu, a pokusavas reci nesto pohvalno. I onda se lako pretera i sve zvuci neozbiljno. Uz to, ako se baziraju na omalovazavanju drugih osoba (pametna si, sve do sada su bile glupace), ode u nepovrat. No, eto, uglavnom se cura pokusava odobrovoljit na seks, pa lupaj onda sve pohvale koje ti padnu na pamet. Pravi komplimenti mogu doci tek nakon boljeg upoznavanja, sve pre toga je usiljeno, ne zvuci kako treba i salje pogresnu poruku.

Marijana

pre 3 godine

Meni je jedan, pripao kosu i gledao u prste. Čudan lik. Nije davao komplimente, kao kada idete na pijacu, pa zagledate neku životinju koja je na prodaju, tako sam se osećala, šta znam, kosa je moja, a nokte nemam veštačke, kratki su... Generalno, nisam dobijala neke komplimente. To je pomalo i otužno, mislim da nisam, ni ružna ni glupa..

nišlija

pre 3 godine

Sećam se pre desetak godina sam imao aferu tada Ja oko 20 plus i ona oko 30 plus,mnogo simpatična,bombonica i nisam je video do oko njene 40-te i...Ja je sreo posle dužeg vremena i znam da je starija od mene šta ću joj kažem i JA-ti ne stariš uopšte...Ejjjj od smeška kad me je videla je napravila faaacuuu ne pitaaaj...Još pamtim tu facu,evo jeza me prošla...

Vagica

pre 3 godine

Tuđe reči su proizvod tužeg mozga, ne okoline. To je samo njihova reakcija na okolinu. Da li si nekome vau ili bljak, nebitno je.

Silvester

pre 3 godine

Ja sam jednoj devojci da je kravooka, ona mi je odgovorila "mama ti je krava". Srećom tu je bila jedna njena prijateljica, pa joj objasnila da sam rekao da ima lepe oči kao krava, velike, duboke, pametne, sa dugim trepavicama. Tad se dotična gospođica izvinula i rekla da lepši kompliment nikad nije dobila. I dan danas je zovemo Jeka kravooka.

стари лаф

pre 3 godine

Постоје и тзв. негативни комлименти. То је уобичајена тактика за прилаз некој уображеној жени, којој ниједан мушкарац није довољно добар и која је за себе умислила да је богиња око које се врти цео свет. Тада проспеш баш неки такав комплимент, који врло брзо преокренеш у нешто тако позитивно што ће је поново винути у небеса. Проблем је у томе што тај позитиван који долази касније мора да буде веома јак, а онај негативан се изговара у помало шаљиво-мангупском стилу. За то мораш да будеш фаца ... а не неки смотани програмер ...

cobo

pre 3 godine

Najgori su neiskreni komplimenti,kad se "zrtva" ocito dodvara,"balavi" :(
Muškarci nikako da razumeju zene,mi moramo da posmatramo zene kao drugove za igru,znaci"hoceš se sa mnom igrati",a zašto bi se ona s tobom igrala kad ima boljih drugara za igru i ako si dosadan ona ce se igrati s drugim.Zato muškarci,ne zaboravite,imajte uvek u glavi ono,"hoceš se sa mnom igrati" ,opa,moram biti dobar drugar za igru ?!

Stefan

pre 3 godine

U prevodu devojke se čude i ismevaju muškarce kada su iskreni prema njima ?!?

Muškarci znate šta vam je činiti sa ovako glupim ženama.

Samo lažite i lažite kako su sve naj, naj.
Taj narcisoidni svet zaslužuje samo laži.

Mare

pre 3 godine

Sve devojke kapiram sto su se uvredile, jer su "komplimenti" stvarno idiotski, ali ovu prvu ne razumem nikako.

Oh mica se uvredila jer je momak uvredio ceo zenskih rod oh kako je samo mogao da kaze da su druge zene glupe.

A da je rekao da mu je ona najlepsa na svetu i da su sve druge ruzne u odnosu na nju, normalno da se ne bi uvredila, folirant.

Drage devojke ne budite površne kao dotična gospodjica.

Dušan

pre 3 godine

Pa moraš da budeš bas idiot da ovako uputis nekom kompliment.
(honestly, 28. januar 2021 08:48)

Komplimenti su onako iskreno ja bih rekao.
To što žene više vole laži od istine je nešto drugo. Ja bih bio sretan da ti kažu odmah što misle o tebi da nema navlačenja i bi ne bi.

balkanoid

pre 3 godine

Decake treba da pocbu da uce u skolama da NE daju zenama komplimente... Svako sa malo zivotnog iskustva zna da ne postizu time nista, a kopaju sebi jamu bez potrebe.

стари лаф

pre 3 godine

Постоје и тзв. негативни комлименти. То је уобичајена тактика за прилаз некој уображеној жени, којој ниједан мушкарац није довољно добар и која је за себе умислила да је богиња око које се врти цео свет. Тада проспеш баш неки такав комплимент, који врло брзо преокренеш у нешто тако позитивно што ће је поново винути у небеса. Проблем је у томе што тај позитиван који долази касније мора да буде веома јак, а онај негативан се изговара у помало шаљиво-мангупском стилу. За то мораш да будеш фаца ... а не неки смотани програмер ...

Silvester

pre 3 godine

Ja sam jednoj devojci da je kravooka, ona mi je odgovorila "mama ti je krava". Srećom tu je bila jedna njena prijateljica, pa joj objasnila da sam rekao da ima lepe oči kao krava, velike, duboke, pametne, sa dugim trepavicama. Tad se dotična gospođica izvinula i rekla da lepši kompliment nikad nije dobila. I dan danas je zovemo Jeka kravooka.

nišlija

pre 3 godine

Sećam se pre desetak godina sam imao aferu tada Ja oko 20 plus i ona oko 30 plus,mnogo simpatična,bombonica i nisam je video do oko njene 40-te i...Ja je sreo posle dužeg vremena i znam da je starija od mene šta ću joj kažem i JA-ti ne stariš uopšte...Ejjjj od smeška kad me je videla je napravila faaacuuu ne pitaaaj...Još pamtim tu facu,evo jeza me prošla...

Ja

pre 3 godine

"Svidjas mi se jer izgledas ok, ali nista vau. Dosta mi je prelepih tipova, ovako je lakse."

"Simpatican si, ali nizak/debeo/previsok."

"Dobro si gradjen, ali imas veliki nos, a meni je to bas ruzno na muskarcu."

"Ti si iznenadjujuce fin i svestran s obzirom na nedostatak obrazovanja."

"Nisi bas lepotan, ali dobar si u krevetu, a to ionako radimo u mraku."

A, dragi pobornici "iskrenosti", kako vam se svidjaju ovakvi komplimenti? Mozda kad su upuceni ka vama shvatite da iskrenost ne moze da opravda nevaspitanje. Ne biste zeleli takvu iskrenost prema sebi, koliko god je podrzavali ovde.

uhbaš

pre 3 godine

Sve devojke kapiram sto su se uvredile, jer su "komplimenti" stvarno idiotski, ali ovu prvu ne razumem nikako.

Oh mica se uvredila jer je momak uvredio ceo zenskih rod oh kako je samo mogao da kaze da su druge zene glupe.

A da je rekao da mu je ona najlepsa na svetu i da su sve druge ruzne u odnosu na nju, normalno da se ne bi uvredila, folirant.

Drage devojke ne budite površne kao dotična gospodjica.
(Mare, 28. januar 2021 09:05)

Dragi Mare, ne budi glup kao doticni gospodin. Ako su mu zene glupe onda ce mu sigurno i njene drugarice biti glupe, rodjake ce biti glupe, a mozda mu i zensko dete bude glupo, pa trazi sina. kad vidim broj lajkova na ovo shvatam zasto je sektor komentara pun incela. Necete j... sa ovakvim mozgom.

Zena na brdovitom Balkanu

pre 3 godine

Rublika „ Super Zena „ .
Komentatori , 99% muskog pola?!!!

I to oni isfrustranjeniji od najisfrustanjenijih!
Znaci , ludilo mozga.
Molim redakciju b92 da napravi rubliku i za ove „ pacenike „ da se situ isplacu sto moraju deliri planetu sa zenama .

Hvala!!!

P. S : Stobom sam jer imas muski mozak.
Ni danas nije svatio zasto je bivsi. Toliko o muskom mozgu

bgd

pre 3 godine

Moj omiljeni - pa nisi ti tako glupa. (Posto sam radila par godina kao model i imam takvu gradju, odmah pomisle da sam neka glupaca jer eto, setam po pisti).

LOLA_9211

pre 3 godine

Ja inače mrzim da prilazim djevojkama,ali tebi sam morao...Gledam u njega,kontam šta da kažem...rekoh Oprosti sto sam te na to natjerala. :) Ostade čovjek bez teksta. Elem,moraš znati i šta dalje da kažeš nakon komplimenta za koji si mislio da će biti dovoljan. A možda sam i izgledala kao neko kome je jedan kompliment dovoljan;)

Ana

pre 3 godine

@stari laf
Vidim da ima dosta takvih, koji bi da smuvaju neku bolju od sebe ali da je ponižavaju na bilo koji način. Još kad čujem to da je uobražena ili da je umislila da je bolja od nekoga - šta vi znate šta koja misli? U redu je da vas neka odbije, nije kraj sveta, ne sviđate joj se i doviđenja. Nije u redu da vas zavlači, ali se i tada omrenete i doviđenja.
Imala sam jednog bivšeg koji je stalbo pokušavao da napravi da sam ja loša u bilo kom pogledu i da treba da sam srećna što me on hoće. Pre toga se baš trudio da me smuva. Na kraju je deset godina od kad sam ga ostavila zivkao telefonom i kukao, plakao, puštao pesme, sedeo ispod prozora, psovao i šta li sve ne.
Ne razumem, ako vam se neko sviđa, sviđa vam se i budete normalni, a ove psihopate koje imaju neke računice neka nađu iste takve ili neka prevaziđu svoje komplekse i reše probleme sami sa sobom, ne vidim šta će postići time što nekoj troše vreme i pokušavaju da joj unište bar mali deo života. Koliko moraju biti loši, zli, da to rade?

sestreheroji

pre 3 godine

" sto si ti meni lepa izdaleka" hahahaha, a stvarno je bio srecan kad je to rekao. zezamo se u drustvu na taj racun, evo vec 20+ godina

Gluposti

pre 3 godine

Oh mica se uvredila jer je momak uvredio ceo zenskih rod oh kako je samo mogao da kaze da su druge zene glupe.
(Mare, 28. januar 2021 09:05)

Kada muskarac kaze sve su zene glupe, ali ti eto nisi, vreme je za adio decko i muvaj dalje. Jer on zaista mrzi i prezire sve zene a njoj se uvlaci da dobije seks.
Kad tad i ona ce mu biti glupa.
A i on je dovoljno glup da ne shvata da kad vec lazes (a laze je nije iskren) onda je to tema za precutati. Nisu ni muskarci bas pametni koliko misle da jesu. Cak bih rekla da su gluplji od zena, one kad farbaju i mazu da nesto dobiju rade to inteligentnije. Ovo je prilicno tupav nacin da dodjes do .....

jolly

pre 3 godine

Moja zena kada obuce nesto i pita me kako joj stoji, moj je odgovor uvek: "Pa nisam valjda lud da odgovorim." Jer nikad ne znam da li joj se svidja ili ne svidja, a od toga zavisi sta hoce od mene da cuje. Tako da... komplimenti su minsko polje koje ja uredno zaobilazim. Ne mogu jos uvek da zaobidjem snajper pitanje: "Jesi primetio nesto?" Ako ima neka mudrost, tu sam da ucim od iskusnijih.

Vagica

pre 3 godine

Tuđe reči su proizvod tužeg mozga, ne okoline. To je samo njihova reakcija na okolinu. Da li si nekome vau ili bljak, nebitno je.

Marijana

pre 3 godine

Meni je jedan, pripao kosu i gledao u prste. Čudan lik. Nije davao komplimente, kao kada idete na pijacu, pa zagledate neku životinju koja je na prodaju, tako sam se osećala, šta znam, kosa je moja, a nokte nemam veštačke, kratki su... Generalno, nisam dobijala neke komplimente. To je pomalo i otužno, mislim da nisam, ni ružna ni glupa..

Malena

pre 3 godine

Vidim da je većina muškaraca ovde pogrešno shvatilo poruku. Nije poenta u tome da su volele da ih neko laže, već da su neke izjave jednostavno suvišne ili čak ružne za izgovoriti. Da li je taj dečko koji ne rekao da je rasista i da mu se sviđa crna devojka očekivao da će biti sa njim nakon te izjave? Ako je normalna neće. Da li smatrate da je normalno ići redom i govoriti ljudima uopste sve sto mislite? Da li smete direktoru da kazete da je smrdljivko, mami da je nametljiva,...? Da se razumemo, nikada nisam dala neiskren kompliment, ali ne idem i ljude gađam njihovim nedostacima.

Ehehehe

pre 3 godine

To što žene više vole laži od istine je nešto drugo.
(Dušan, 28. januar 2021 09:11)

Dok vi bas volite da vam se kaze da ste u krevetu onako ili slabo obdareni, bas to onako prihvatite kul jer je istina.
Zato svaki prica kako je svim svojim devojkama bio najbolji "one su mu rekle".
Svi lazu. I svi vise vole laz ako istina boli.

Robert

pre 3 godine

To su oni, sirovi i bez promisljanja, komplimenti na prvom dejtu, gde ni ne poznajes osobu, a pokusavas reci nesto pohvalno. I onda se lako pretera i sve zvuci neozbiljno. Uz to, ako se baziraju na omalovazavanju drugih osoba (pametna si, sve do sada su bile glupace), ode u nepovrat. No, eto, uglavnom se cura pokusava odobrovoljit na seks, pa lupaj onda sve pohvale koje ti padnu na pamet. Pravi komplimenti mogu doci tek nakon boljeg upoznavanja, sve pre toga je usiljeno, ne zvuci kako treba i salje pogresnu poruku.