Ako uradite samo nekoliko sitnica, žene će vas još više voleti

Petak, 05.03.2021.

08:35

Izvor: super zena

Ako uradite samo nekoliko sitnica, žene æe vas još više voleti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Jadan, mali muceni ja

pre 3 godine

@muskarcina - niko vas ni na sta ne tera. Sve to sto trpite trpite iz nekih vasih kalkulantskih razloga i tu vam niko nije kriv

muskarcina

pre 3 godine

1. Slušajte kad vam se otvori
Na taj nacin postajete njen emocionalni toaletni papir. Preko vas se rijesava svih neprijatnosti koje je nakupila u periodu izmedju vidjanja pa se prociscava prepricavajuci vam njene probleme. Samim tim, postavljate se u poodredjen polozaj i postavljate nju i njen zivot i prioritete iznad vasih.

2. Ako kažete da ćete nešto da uradite, to i uradite!
Ovde je zaboravljeno dodati da se misli kada kazete da cete nesto uraditi ZA NJU. Na ovaj nacin postajete siguran oslonac, poslusan radnik, pouzdan izvrsilac njenih zelja, sluga i rob takoreci. A poznato je da zene obozavaju ovakve, sigurne i poslusne muskarce...

3. Ljubavni gestovi nisu dovoljni, koristite reči
Naravno, zenama nema nista draze nego kad pretresaju vezu sa muskarcem sa kojim su u vezi :-)... (malo ironije). Apsolutno ne, za to imaju drugarice.

4. Uprkos jednakosti, preuzmite "muški deo posla"
Naravno, podrazumijeva se da musko vise zaradjuje, radi teze i opasnije poslove. Ipak je on musko. Ali mora i da usisa kucu, skuva veceru, opere sudje i podove.. Ipak smo svi jednaki i ravnopravni, zar ne?

5. Budite iskreni
Sad ozbiljno, duboko sam u petoj deceniji. Iz vlastitog iskustva, a imao sam 5 visegodisnjih veza, sa 3 partnerke zivio, ovo apsolutno nije tacno. Funkcionise iz pocetka veze, stvarno odlicno. Ali zenama dosadite ako ste stalno iskreni. Izgube onu dozu nesigurnosti koja im je potrebna da bi im veza bila zanimljiva. Jednostano im prestanete biti interesantni.

Biraj i ti

pre 3 godine

Prvo - nisam napisao da devojke ne otplacuju kredite po pola, nego da ce pre odabrati ONOG KO IMA STAN, nego onog sa kim MORAJU otplacivati dozivotni kredit.
(Sve neke uspesne i savremene, 6. mart 2021 15:28)
Veruj mi i muskarci to gledaju da se nekoj uvale u stan ako moze.
Pa sta? Sta te briga?
Sta se ti bavis tudjim kriterijumima da neces ti da im nameces kako sebi da biraju partnera.
Ti trazi da devojka ima svoj stan. I da je lepa. I da je normalna. Eto postavi to sve kao kriterijume. Sve vreme kukas kao da ti ne smes imati kriterijume. Trazi sve pa ako ne nadjes nista, ako nadjes super.
Sta te briga sta tamo neke zene traze nije to tvoj problem. Jos ocito nisi ni nacisto sta ti trazis, cim tek "pretis" nekim spiskom. I sto pretis? Napravi spisak od 1000tacaka. Tvoja stvar. Samo se ne bavi drugima. Oni sebi traze, sta te briga i kako i zasto. Njihov zivot.
Ti samo o svojim kriterijumima treba da mislis. Znaci da ima stan ili da ga otplacuje. Eto. U cemu je problem?
Ako si tako pozicioniran kako kazes mozes da biras. Sta te briga za one bez stana?

Nemam para, ali hocu sponzorusu

pre 3 godine

@sve neke uspesne - svako ko moze nesto da bira bira ono bolje. To psiholoski ima smisla i ne vidim zasto je to neko veliko iznenadjenje, za coveka menadzera u uspesnoj firmi, pa jos stranoj :). Sad bitno je sta ko ima za kriterijume na sta treba obratiti paznju: ja nisam birala onoga sa kim ne bih morala da otplacujem kredit, ali jesam onoga ko je bio pozitivniji, duhovitiji i sa kim sam mogla da se zamislim da zivim ceo zivot. Ni ti nisi odabrao na radis kao magacioner nego kao menadzer u velikoj stranoj firmi, jer si u mogucnosti. Legitimno. Cudno je sto kao menadzer nemas neke zelje i kriterijume kod devojaka, nego sad pretis "da ces da pravis spisak zelja". Sto neko rece, to se podrazumeva, ne bi trebalo da se bude bez nekih nacela i kriterijuma.

Sve neke uspesne i savremene

pre 3 godine

@(Nemam para, ali hocu sponzorusu, 6. mart 2021 11:13) Mene bi bilo sramota da sam napisao ovoliku gomilu besmislica. Prvo - nisam napisao da devojke ne otplacuju kredite po pola, nego da ce pre odabrati ONOG KO IMA STAN, nego onog sa kim MORAJU otplacivati dozivotni kredit. Drugo - ne gledam sponzoruse nego pisem o "obicnim" devojkama. Problem je sto one imaju visoka ocekivanja, mnogo vise nego sto i same mogu da ispune, a uz sve to pricaju o nekoj ravnopravnosti. O sponzorusama moze da "masta" mala grupa ljudi (ako sam odabrao pravi izraz, ali pre bih to mastanje nazvao mucenjem, finansijskim). Trece - ja imam dosta novca, u menadzmentu sam velike strane firme, a imam i svoju firmu, tako da otpada prica da "nemam para, ali hocu sponzorusu" kako ste se Vi potpisali.

Svasra

pre 3 godine

Nego, da mi malo okrenemo fokus na njih, da vidimo sta one nude. Mozemo i mi da napravimo spisak zelja....
(Sve neke uspesne i savremene, 6. mart 2021 07:28)

Kome treba muskarac koji nema spisak zelja pobogu? U prevodu neko ko trazi ko corava koka pa sta nabode.
Ko sve ovde komentarise... Covek bez spiska zelja, ocito daj sta das.

Nemam para, ali hocu sponzorusu

pre 3 godine

@sve neke uspesne - i te kako se otplacuju krediti zajedno. Samo sto ti to ne znas, jer gledas sponzoruse koje su to sto jesu i koje jure tipove s parama i to se promeniti nece. Napravi lepo spisak, niko ti ne brani, trazi devojku kakvu si zamislio samo nemoj da pricas lazi da zene ne otplacuju kredite i slicno....

Sve neke uspesne i savremene

pre 3 godine

@(ja, 5. mart 2021 10:46) Krov nad glavom i normalni prihodi i jesu ono sto zene traze, posto retko koja to moze sama sebi da priusti. To je za njih bingo! Sto bi se mucile sa nekim oko dozivotnog kredita za stan, kada mogu naci nekog ko to vec ima.. Sa druge strane, svesne su da bogati muskarci imaju razlicite zelje i mogucnosti, da ih mnoge zele u ovom ili onom smislu, tako da cak iako ih upecaju, tesko ce ih zadrzati.
Nego, da mi malo okrenemo fokus na njih, da vidimo sta one nude. Mozemo i mi da napravimo spisak zelja....

...

pre 3 godine

Ovaj spisak se odnosi na zrele i ozbiljne osobe, dakle 40/45+. Do tada, sve ovo se gleda kao nedostatak. One to posmatraju kao slabost, nesigurnost, preveliku zainteresovanost, preveliki trud,... a to im ne prija, verovatno zato sto ih momak gusi i stalo mu je. Nagledao sam se stotina primere gde su devojke izludele za upravo suprotnim primerima.

Pa sad

pre 3 godine

Malo cu ovo ispraviti....
To sto neki misle da moraju da obezbede jahte i egzoticna putovanja, to je njihov problem. Zene to ne ocekuju niti mastamo o tome.
(Costola, 5. mart 2021 19:02)

Malo cu i ja tebe ispraviti.
Za one ribe o kojima fantaziraju moraju to da obezbede. Ali to jeste njihov problem.

Costola

pre 3 godine

Normalnim ženama je dovoljno da imate krov nad glavom, pristojne prihode i već ste dovoljno bogati. Opet kažem normalnim ženama, a takvih je najviše, verovali ili ne.
(ja, 05. mart 2021 10:46)
Malo cu ovo ispraviti, jer vidim potencijal da se pogresno razume, krov nad glavom ne mora nuzno da bude obezbedjen od strane muskarca, dosta nas zajedno s muzevima otplacujemo kredite za stanove. Bitno je da ima ljubavi, strasti i, naravno, mora od necega da se zivi. Ali da se zivi pristojno. To sto neki misle da moraju da obezbede jahte i egzoticna putovanja, to je njihov problem. Zene to ne ocekuju niti mastamo o tome.

undercover

pre 3 godine

A šta dama tačno donosi u vezu ili brak, smem li da pitam? Optimizam? Moralnu podršku?
(Dragan, 5. mart 2021 16:50)

Dušu i kilo krvi.

Djole prolece

pre 3 godine

@Dott - druze, ako je zaista potrebna takva taktika da bi te zena volela nesto opasno nije u redu s oboma i sa ovim sto to praktikuje i sa ovim sto se pali na to. Mislim, ako se nadju dvoje psihopata mozda i mogu tako, ali nisam siguran da to ne bi eskaliralo...

Dragan

pre 3 godine

Normalnim ženama je dovoljno da imate krov nad glavom, pristojne prihode i već ste dovoljno bogati. Opet kažem normalnim ženama, a takvih je najviše, verovali ili ne.
(ja, 05. mart 2021 10:46)

Ajde. Samo krov nad glavom i pristojne prihode? Za samo taj krov nad glavom, ukoliko ne želiš u dužničko ropstvo u narednih 20-30 godina, treba ti plata od 150 hiljada, pa naviše.

A šta dama tačno donosi u vezu ili brak, smem li da pitam? Optimizam? Moralnu podršku?

cingcongdingdong

pre 3 godine

4. Uprkos jednakosti, preuzmite "muški deo posla"
Gde je tu jednakost ako se neki posao deli na muski i zenski.
Pre ce biti da su zenama puna usta o jednakosti a ne bi htele da se odreknu postojecih privilegija, sto nas opet dovodi do toga da jednakost ne postoji samo zato sto je zene ne zele.

Dott

pre 3 godine

Bitno je znati sve ove stavke, to kazem jer bitno je i ne biti u svima savrsen, to bi bila velika greska, jer ona ne bi mogla u svemu da vas prati. Znamo kakve su zene ili devojke, vole da imaju neku pridiku i ako joj je ne date, ona ce opet pridikovati, a vi cete biti u cudu sta joj je sad i necete znati kako da resite problem. Zato sami ga stvorite, tako sto neku od stavki necete ispostovati, pa je nakon njene pridike samo ispravite i ona ce vas voleti svaki dasn sve vise.

cisto da se zna

pre 3 godine

Brate mili....
Znas ono kad ti treba partner a dobijes Princezu. Titraj, titraj...
Iz licnog iskustva, to se ne zavrsi dobro.
Pravi MUSKARAC trazi pravu ZENU a curicu.

ma ajte molim vas

pre 3 godine

Ovo poslednje oko iskrenosti je totalna laz. Zene hoce uvek da cuju ono sto im prija, da im se povladjuje i uvlacis u du...nikako istinu. Ako im kazes istinu onda te optuze da si zenomrzac.

ja

pre 3 godine

Broj žena u mom životu se značajno povećao negde u slično vreme kada sam zaradio za naše uslove ozbiljne pare. Ali ne, nije to razlog "povećanja" , jer one ne dobijaju od mene mnogo, možda poneki vikend ili odmor, ali u 100% slučajeva su se na neki način revanširale, ne u krevetu naravno. Prvo, žene su sa godinama (45 mi je i razveden sam) slobodnije, shvataju da vreme prolazi i drugo imam milion posto više samopouzdanja sto ih u stvari najviše privlači. Žene vole ostvarene, a ne bogate, i to je nešto iskonsko u njima, a ja prvi ne bih bio ni minut sa nekom koja je samnom zbog novca, toliki paćenik nisam. Normalnim ženama je dovoljno da imate krov nad glavom, pristojne prihode i već ste dovoljno bogati. Opet kažem normalnim ženama, a takvih je najviše, verovali ili ne.

Vlada

pre 3 godine

Ja bih još dodao nemojte da urlate na ženu kao nezdravi, i ono naj važnije nemojte da je bijete, a ni decu. Nisu vam oni krivi što ste vi jadni i nezadovoljni svojim životom.

Nataša

pre 3 godine

Sviđa mi se kako je sve sročeno, ali bih dodala i da se prava žena, s druge strane, ne ponaša kao zavidni i ljubomorni stršljen. Verujte, to nije nikome privlačno, i kolko god mislile pojedine da su nekoga zavarale time što se nisu potpisale, u nesvesnim pokretima, u očima, izrazu lica ili prostom analizom vašeg ličnog načina izražavanja lako je otkriti nečije pretvaranje da je dobronameran ili da je prijatelj dok piše ružne komentare misleći da niko ne shvata ko je autor te zgusnute koncentracije negativnosti u samo nekoliko redaka. Ti misliš da niko neće osetiti ili primetiti po nečemu da ste to tačno vi. Ali hoće 🙂

Costola

pre 3 godine

Normalnim ženama je dovoljno da imate krov nad glavom, pristojne prihode i već ste dovoljno bogati. Opet kažem normalnim ženama, a takvih je najviše, verovali ili ne.
(ja, 05. mart 2021 10:46)
Malo cu ovo ispraviti, jer vidim potencijal da se pogresno razume, krov nad glavom ne mora nuzno da bude obezbedjen od strane muskarca, dosta nas zajedno s muzevima otplacujemo kredite za stanove. Bitno je da ima ljubavi, strasti i, naravno, mora od necega da se zivi. Ali da se zivi pristojno. To sto neki misle da moraju da obezbede jahte i egzoticna putovanja, to je njihov problem. Zene to ne ocekuju niti mastamo o tome.

ja

pre 3 godine

Broj žena u mom životu se značajno povećao negde u slično vreme kada sam zaradio za naše uslove ozbiljne pare. Ali ne, nije to razlog "povećanja" , jer one ne dobijaju od mene mnogo, možda poneki vikend ili odmor, ali u 100% slučajeva su se na neki način revanširale, ne u krevetu naravno. Prvo, žene su sa godinama (45 mi je i razveden sam) slobodnije, shvataju da vreme prolazi i drugo imam milion posto više samopouzdanja sto ih u stvari najviše privlači. Žene vole ostvarene, a ne bogate, i to je nešto iskonsko u njima, a ja prvi ne bih bio ni minut sa nekom koja je samnom zbog novca, toliki paćenik nisam. Normalnim ženama je dovoljno da imate krov nad glavom, pristojne prihode i već ste dovoljno bogati. Opet kažem normalnim ženama, a takvih je najviše, verovali ili ne.

Vlada

pre 3 godine

Ja bih još dodao nemojte da urlate na ženu kao nezdravi, i ono naj važnije nemojte da je bijete, a ni decu. Nisu vam oni krivi što ste vi jadni i nezadovoljni svojim životom.

Pa sad

pre 3 godine

Malo cu ovo ispraviti....
To sto neki misle da moraju da obezbede jahte i egzoticna putovanja, to je njihov problem. Zene to ne ocekuju niti mastamo o tome.
(Costola, 5. mart 2021 19:02)

Malo cu i ja tebe ispraviti.
Za one ribe o kojima fantaziraju moraju to da obezbede. Ali to jeste njihov problem.

ma ajte molim vas

pre 3 godine

Ovo poslednje oko iskrenosti je totalna laz. Zene hoce uvek da cuju ono sto im prija, da im se povladjuje i uvlacis u du...nikako istinu. Ako im kazes istinu onda te optuze da si zenomrzac.

Nemam para, ali hocu sponzorusu

pre 3 godine

@sve neke uspesne - i te kako se otplacuju krediti zajedno. Samo sto ti to ne znas, jer gledas sponzoruse koje su to sto jesu i koje jure tipove s parama i to se promeniti nece. Napravi lepo spisak, niko ti ne brani, trazi devojku kakvu si zamislio samo nemoj da pricas lazi da zene ne otplacuju kredite i slicno....

Nataša

pre 3 godine

Sviđa mi se kako je sve sročeno, ali bih dodala i da se prava žena, s druge strane, ne ponaša kao zavidni i ljubomorni stršljen. Verujte, to nije nikome privlačno, i kolko god mislile pojedine da su nekoga zavarale time što se nisu potpisale, u nesvesnim pokretima, u očima, izrazu lica ili prostom analizom vašeg ličnog načina izražavanja lako je otkriti nečije pretvaranje da je dobronameran ili da je prijatelj dok piše ružne komentare misleći da niko ne shvata ko je autor te zgusnute koncentracije negativnosti u samo nekoliko redaka. Ti misliš da niko neće osetiti ili primetiti po nečemu da ste to tačno vi. Ali hoće 🙂

Dragan

pre 3 godine

Normalnim ženama je dovoljno da imate krov nad glavom, pristojne prihode i već ste dovoljno bogati. Opet kažem normalnim ženama, a takvih je najviše, verovali ili ne.
(ja, 05. mart 2021 10:46)

Ajde. Samo krov nad glavom i pristojne prihode? Za samo taj krov nad glavom, ukoliko ne želiš u dužničko ropstvo u narednih 20-30 godina, treba ti plata od 150 hiljada, pa naviše.

A šta dama tačno donosi u vezu ili brak, smem li da pitam? Optimizam? Moralnu podršku?

Svasra

pre 3 godine

Nego, da mi malo okrenemo fokus na njih, da vidimo sta one nude. Mozemo i mi da napravimo spisak zelja....
(Sve neke uspesne i savremene, 6. mart 2021 07:28)

Kome treba muskarac koji nema spisak zelja pobogu? U prevodu neko ko trazi ko corava koka pa sta nabode.
Ko sve ovde komentarise... Covek bez spiska zelja, ocito daj sta das.

Biraj i ti

pre 3 godine

Prvo - nisam napisao da devojke ne otplacuju kredite po pola, nego da ce pre odabrati ONOG KO IMA STAN, nego onog sa kim MORAJU otplacivati dozivotni kredit.
(Sve neke uspesne i savremene, 6. mart 2021 15:28)
Veruj mi i muskarci to gledaju da se nekoj uvale u stan ako moze.
Pa sta? Sta te briga?
Sta se ti bavis tudjim kriterijumima da neces ti da im nameces kako sebi da biraju partnera.
Ti trazi da devojka ima svoj stan. I da je lepa. I da je normalna. Eto postavi to sve kao kriterijume. Sve vreme kukas kao da ti ne smes imati kriterijume. Trazi sve pa ako ne nadjes nista, ako nadjes super.
Sta te briga sta tamo neke zene traze nije to tvoj problem. Jos ocito nisi ni nacisto sta ti trazis, cim tek "pretis" nekim spiskom. I sto pretis? Napravi spisak od 1000tacaka. Tvoja stvar. Samo se ne bavi drugima. Oni sebi traze, sta te briga i kako i zasto. Njihov zivot.
Ti samo o svojim kriterijumima treba da mislis. Znaci da ima stan ili da ga otplacuje. Eto. U cemu je problem?
Ako si tako pozicioniran kako kazes mozes da biras. Sta te briga za one bez stana?

undercover

pre 3 godine

A šta dama tačno donosi u vezu ili brak, smem li da pitam? Optimizam? Moralnu podršku?
(Dragan, 5. mart 2021 16:50)

Dušu i kilo krvi.

Nemam para, ali hocu sponzorusu

pre 3 godine

@sve neke uspesne - svako ko moze nesto da bira bira ono bolje. To psiholoski ima smisla i ne vidim zasto je to neko veliko iznenadjenje, za coveka menadzera u uspesnoj firmi, pa jos stranoj :). Sad bitno je sta ko ima za kriterijume na sta treba obratiti paznju: ja nisam birala onoga sa kim ne bih morala da otplacujem kredit, ali jesam onoga ko je bio pozitivniji, duhovitiji i sa kim sam mogla da se zamislim da zivim ceo zivot. Ni ti nisi odabrao na radis kao magacioner nego kao menadzer u velikoj stranoj firmi, jer si u mogucnosti. Legitimno. Cudno je sto kao menadzer nemas neke zelje i kriterijume kod devojaka, nego sad pretis "da ces da pravis spisak zelja". Sto neko rece, to se podrazumeva, ne bi trebalo da se bude bez nekih nacela i kriterijuma.

Djole prolece

pre 3 godine

@Dott - druze, ako je zaista potrebna takva taktika da bi te zena volela nesto opasno nije u redu s oboma i sa ovim sto to praktikuje i sa ovim sto se pali na to. Mislim, ako se nadju dvoje psihopata mozda i mogu tako, ali nisam siguran da to ne bi eskaliralo...

...

pre 3 godine

Ovaj spisak se odnosi na zrele i ozbiljne osobe, dakle 40/45+. Do tada, sve ovo se gleda kao nedostatak. One to posmatraju kao slabost, nesigurnost, preveliku zainteresovanost, preveliki trud,... a to im ne prija, verovatno zato sto ih momak gusi i stalo mu je. Nagledao sam se stotina primere gde su devojke izludele za upravo suprotnim primerima.

cisto da se zna

pre 3 godine

Brate mili....
Znas ono kad ti treba partner a dobijes Princezu. Titraj, titraj...
Iz licnog iskustva, to se ne zavrsi dobro.
Pravi MUSKARAC trazi pravu ZENU a curicu.

Sve neke uspesne i savremene

pre 3 godine

@(ja, 5. mart 2021 10:46) Krov nad glavom i normalni prihodi i jesu ono sto zene traze, posto retko koja to moze sama sebi da priusti. To je za njih bingo! Sto bi se mucile sa nekim oko dozivotnog kredita za stan, kada mogu naci nekog ko to vec ima.. Sa druge strane, svesne su da bogati muskarci imaju razlicite zelje i mogucnosti, da ih mnoge zele u ovom ili onom smislu, tako da cak iako ih upecaju, tesko ce ih zadrzati.
Nego, da mi malo okrenemo fokus na njih, da vidimo sta one nude. Mozemo i mi da napravimo spisak zelja....

cingcongdingdong

pre 3 godine

4. Uprkos jednakosti, preuzmite "muški deo posla"
Gde je tu jednakost ako se neki posao deli na muski i zenski.
Pre ce biti da su zenama puna usta o jednakosti a ne bi htele da se odreknu postojecih privilegija, sto nas opet dovodi do toga da jednakost ne postoji samo zato sto je zene ne zele.

muskarcina

pre 3 godine

1. Slušajte kad vam se otvori
Na taj nacin postajete njen emocionalni toaletni papir. Preko vas se rijesava svih neprijatnosti koje je nakupila u periodu izmedju vidjanja pa se prociscava prepricavajuci vam njene probleme. Samim tim, postavljate se u poodredjen polozaj i postavljate nju i njen zivot i prioritete iznad vasih.

2. Ako kažete da ćete nešto da uradite, to i uradite!
Ovde je zaboravljeno dodati da se misli kada kazete da cete nesto uraditi ZA NJU. Na ovaj nacin postajete siguran oslonac, poslusan radnik, pouzdan izvrsilac njenih zelja, sluga i rob takoreci. A poznato je da zene obozavaju ovakve, sigurne i poslusne muskarce...

3. Ljubavni gestovi nisu dovoljni, koristite reči
Naravno, zenama nema nista draze nego kad pretresaju vezu sa muskarcem sa kojim su u vezi :-)... (malo ironije). Apsolutno ne, za to imaju drugarice.

4. Uprkos jednakosti, preuzmite "muški deo posla"
Naravno, podrazumijeva se da musko vise zaradjuje, radi teze i opasnije poslove. Ipak je on musko. Ali mora i da usisa kucu, skuva veceru, opere sudje i podove.. Ipak smo svi jednaki i ravnopravni, zar ne?

5. Budite iskreni
Sad ozbiljno, duboko sam u petoj deceniji. Iz vlastitog iskustva, a imao sam 5 visegodisnjih veza, sa 3 partnerke zivio, ovo apsolutno nije tacno. Funkcionise iz pocetka veze, stvarno odlicno. Ali zenama dosadite ako ste stalno iskreni. Izgube onu dozu nesigurnosti koja im je potrebna da bi im veza bila zanimljiva. Jednostano im prestanete biti interesantni.

Dott

pre 3 godine

Bitno je znati sve ove stavke, to kazem jer bitno je i ne biti u svima savrsen, to bi bila velika greska, jer ona ne bi mogla u svemu da vas prati. Znamo kakve su zene ili devojke, vole da imaju neku pridiku i ako joj je ne date, ona ce opet pridikovati, a vi cete biti u cudu sta joj je sad i necete znati kako da resite problem. Zato sami ga stvorite, tako sto neku od stavki necete ispostovati, pa je nakon njene pridike samo ispravite i ona ce vas voleti svaki dasn sve vise.

Jadan, mali muceni ja

pre 3 godine

@muskarcina - niko vas ni na sta ne tera. Sve to sto trpite trpite iz nekih vasih kalkulantskih razloga i tu vam niko nije kriv

Sve neke uspesne i savremene

pre 3 godine

@(Nemam para, ali hocu sponzorusu, 6. mart 2021 11:13) Mene bi bilo sramota da sam napisao ovoliku gomilu besmislica. Prvo - nisam napisao da devojke ne otplacuju kredite po pola, nego da ce pre odabrati ONOG KO IMA STAN, nego onog sa kim MORAJU otplacivati dozivotni kredit. Drugo - ne gledam sponzoruse nego pisem o "obicnim" devojkama. Problem je sto one imaju visoka ocekivanja, mnogo vise nego sto i same mogu da ispune, a uz sve to pricaju o nekoj ravnopravnosti. O sponzorusama moze da "masta" mala grupa ljudi (ako sam odabrao pravi izraz, ali pre bih to mastanje nazvao mucenjem, finansijskim). Trece - ja imam dosta novca, u menadzmentu sam velike strane firme, a imam i svoju firmu, tako da otpada prica da "nemam para, ali hocu sponzorusu" kako ste se Vi potpisali.

Dragan

pre 3 godine

Normalnim ženama je dovoljno da imate krov nad glavom, pristojne prihode i već ste dovoljno bogati. Opet kažem normalnim ženama, a takvih je najviše, verovali ili ne.
(ja, 05. mart 2021 10:46)

Ajde. Samo krov nad glavom i pristojne prihode? Za samo taj krov nad glavom, ukoliko ne želiš u dužničko ropstvo u narednih 20-30 godina, treba ti plata od 150 hiljada, pa naviše.

A šta dama tačno donosi u vezu ili brak, smem li da pitam? Optimizam? Moralnu podršku?

cingcongdingdong

pre 3 godine

4. Uprkos jednakosti, preuzmite "muški deo posla"
Gde je tu jednakost ako se neki posao deli na muski i zenski.
Pre ce biti da su zenama puna usta o jednakosti a ne bi htele da se odreknu postojecih privilegija, sto nas opet dovodi do toga da jednakost ne postoji samo zato sto je zene ne zele.

Dott

pre 3 godine

Bitno je znati sve ove stavke, to kazem jer bitno je i ne biti u svima savrsen, to bi bila velika greska, jer ona ne bi mogla u svemu da vas prati. Znamo kakve su zene ili devojke, vole da imaju neku pridiku i ako joj je ne date, ona ce opet pridikovati, a vi cete biti u cudu sta joj je sad i necete znati kako da resite problem. Zato sami ga stvorite, tako sto neku od stavki necete ispostovati, pa je nakon njene pridike samo ispravite i ona ce vas voleti svaki dasn sve vise.

Sve neke uspesne i savremene

pre 3 godine

@(ja, 5. mart 2021 10:46) Krov nad glavom i normalni prihodi i jesu ono sto zene traze, posto retko koja to moze sama sebi da priusti. To je za njih bingo! Sto bi se mucile sa nekim oko dozivotnog kredita za stan, kada mogu naci nekog ko to vec ima.. Sa druge strane, svesne su da bogati muskarci imaju razlicite zelje i mogucnosti, da ih mnoge zele u ovom ili onom smislu, tako da cak iako ih upecaju, tesko ce ih zadrzati.
Nego, da mi malo okrenemo fokus na njih, da vidimo sta one nude. Mozemo i mi da napravimo spisak zelja....

ma ajte molim vas

pre 3 godine

Ovo poslednje oko iskrenosti je totalna laz. Zene hoce uvek da cuju ono sto im prija, da im se povladjuje i uvlacis u du...nikako istinu. Ako im kazes istinu onda te optuze da si zenomrzac.

ja

pre 3 godine

Broj žena u mom životu se značajno povećao negde u slično vreme kada sam zaradio za naše uslove ozbiljne pare. Ali ne, nije to razlog "povećanja" , jer one ne dobijaju od mene mnogo, možda poneki vikend ili odmor, ali u 100% slučajeva su se na neki način revanširale, ne u krevetu naravno. Prvo, žene su sa godinama (45 mi je i razveden sam) slobodnije, shvataju da vreme prolazi i drugo imam milion posto više samopouzdanja sto ih u stvari najviše privlači. Žene vole ostvarene, a ne bogate, i to je nešto iskonsko u njima, a ja prvi ne bih bio ni minut sa nekom koja je samnom zbog novca, toliki paćenik nisam. Normalnim ženama je dovoljno da imate krov nad glavom, pristojne prihode i već ste dovoljno bogati. Opet kažem normalnim ženama, a takvih je najviše, verovali ili ne.

Sve neke uspesne i savremene

pre 3 godine

@(Nemam para, ali hocu sponzorusu, 6. mart 2021 11:13) Mene bi bilo sramota da sam napisao ovoliku gomilu besmislica. Prvo - nisam napisao da devojke ne otplacuju kredite po pola, nego da ce pre odabrati ONOG KO IMA STAN, nego onog sa kim MORAJU otplacivati dozivotni kredit. Drugo - ne gledam sponzoruse nego pisem o "obicnim" devojkama. Problem je sto one imaju visoka ocekivanja, mnogo vise nego sto i same mogu da ispune, a uz sve to pricaju o nekoj ravnopravnosti. O sponzorusama moze da "masta" mala grupa ljudi (ako sam odabrao pravi izraz, ali pre bih to mastanje nazvao mucenjem, finansijskim). Trece - ja imam dosta novca, u menadzmentu sam velike strane firme, a imam i svoju firmu, tako da otpada prica da "nemam para, ali hocu sponzorusu" kako ste se Vi potpisali.

cisto da se zna

pre 3 godine

Brate mili....
Znas ono kad ti treba partner a dobijes Princezu. Titraj, titraj...
Iz licnog iskustva, to se ne zavrsi dobro.
Pravi MUSKARAC trazi pravu ZENU a curicu.

undercover

pre 3 godine

A šta dama tačno donosi u vezu ili brak, smem li da pitam? Optimizam? Moralnu podršku?
(Dragan, 5. mart 2021 16:50)

Dušu i kilo krvi.

Biraj i ti

pre 3 godine

Prvo - nisam napisao da devojke ne otplacuju kredite po pola, nego da ce pre odabrati ONOG KO IMA STAN, nego onog sa kim MORAJU otplacivati dozivotni kredit.
(Sve neke uspesne i savremene, 6. mart 2021 15:28)
Veruj mi i muskarci to gledaju da se nekoj uvale u stan ako moze.
Pa sta? Sta te briga?
Sta se ti bavis tudjim kriterijumima da neces ti da im nameces kako sebi da biraju partnera.
Ti trazi da devojka ima svoj stan. I da je lepa. I da je normalna. Eto postavi to sve kao kriterijume. Sve vreme kukas kao da ti ne smes imati kriterijume. Trazi sve pa ako ne nadjes nista, ako nadjes super.
Sta te briga sta tamo neke zene traze nije to tvoj problem. Jos ocito nisi ni nacisto sta ti trazis, cim tek "pretis" nekim spiskom. I sto pretis? Napravi spisak od 1000tacaka. Tvoja stvar. Samo se ne bavi drugima. Oni sebi traze, sta te briga i kako i zasto. Njihov zivot.
Ti samo o svojim kriterijumima treba da mislis. Znaci da ima stan ili da ga otplacuje. Eto. U cemu je problem?
Ako si tako pozicioniran kako kazes mozes da biras. Sta te briga za one bez stana?

Nemam para, ali hocu sponzorusu

pre 3 godine

@sve neke uspesne - i te kako se otplacuju krediti zajedno. Samo sto ti to ne znas, jer gledas sponzoruse koje su to sto jesu i koje jure tipove s parama i to se promeniti nece. Napravi lepo spisak, niko ti ne brani, trazi devojku kakvu si zamislio samo nemoj da pricas lazi da zene ne otplacuju kredite i slicno....

Djole prolece

pre 3 godine

@Dott - druze, ako je zaista potrebna takva taktika da bi te zena volela nesto opasno nije u redu s oboma i sa ovim sto to praktikuje i sa ovim sto se pali na to. Mislim, ako se nadju dvoje psihopata mozda i mogu tako, ali nisam siguran da to ne bi eskaliralo...

muskarcina

pre 3 godine

1. Slušajte kad vam se otvori
Na taj nacin postajete njen emocionalni toaletni papir. Preko vas se rijesava svih neprijatnosti koje je nakupila u periodu izmedju vidjanja pa se prociscava prepricavajuci vam njene probleme. Samim tim, postavljate se u poodredjen polozaj i postavljate nju i njen zivot i prioritete iznad vasih.

2. Ako kažete da ćete nešto da uradite, to i uradite!
Ovde je zaboravljeno dodati da se misli kada kazete da cete nesto uraditi ZA NJU. Na ovaj nacin postajete siguran oslonac, poslusan radnik, pouzdan izvrsilac njenih zelja, sluga i rob takoreci. A poznato je da zene obozavaju ovakve, sigurne i poslusne muskarce...

3. Ljubavni gestovi nisu dovoljni, koristite reči
Naravno, zenama nema nista draze nego kad pretresaju vezu sa muskarcem sa kojim su u vezi :-)... (malo ironije). Apsolutno ne, za to imaju drugarice.

4. Uprkos jednakosti, preuzmite "muški deo posla"
Naravno, podrazumijeva se da musko vise zaradjuje, radi teze i opasnije poslove. Ipak je on musko. Ali mora i da usisa kucu, skuva veceru, opere sudje i podove.. Ipak smo svi jednaki i ravnopravni, zar ne?

5. Budite iskreni
Sad ozbiljno, duboko sam u petoj deceniji. Iz vlastitog iskustva, a imao sam 5 visegodisnjih veza, sa 3 partnerke zivio, ovo apsolutno nije tacno. Funkcionise iz pocetka veze, stvarno odlicno. Ali zenama dosadite ako ste stalno iskreni. Izgube onu dozu nesigurnosti koja im je potrebna da bi im veza bila zanimljiva. Jednostano im prestanete biti interesantni.

Jadan, mali muceni ja

pre 3 godine

@muskarcina - niko vas ni na sta ne tera. Sve to sto trpite trpite iz nekih vasih kalkulantskih razloga i tu vam niko nije kriv

Pa sad

pre 3 godine

Malo cu ovo ispraviti....
To sto neki misle da moraju da obezbede jahte i egzoticna putovanja, to je njihov problem. Zene to ne ocekuju niti mastamo o tome.
(Costola, 5. mart 2021 19:02)

Malo cu i ja tebe ispraviti.
Za one ribe o kojima fantaziraju moraju to da obezbede. Ali to jeste njihov problem.

...

pre 3 godine

Ovaj spisak se odnosi na zrele i ozbiljne osobe, dakle 40/45+. Do tada, sve ovo se gleda kao nedostatak. One to posmatraju kao slabost, nesigurnost, preveliku zainteresovanost, preveliki trud,... a to im ne prija, verovatno zato sto ih momak gusi i stalo mu je. Nagledao sam se stotina primere gde su devojke izludele za upravo suprotnim primerima.

Vlada

pre 3 godine

Ja bih još dodao nemojte da urlate na ženu kao nezdravi, i ono naj važnije nemojte da je bijete, a ni decu. Nisu vam oni krivi što ste vi jadni i nezadovoljni svojim životom.

Costola

pre 3 godine

Normalnim ženama je dovoljno da imate krov nad glavom, pristojne prihode i već ste dovoljno bogati. Opet kažem normalnim ženama, a takvih je najviše, verovali ili ne.
(ja, 05. mart 2021 10:46)
Malo cu ovo ispraviti, jer vidim potencijal da se pogresno razume, krov nad glavom ne mora nuzno da bude obezbedjen od strane muskarca, dosta nas zajedno s muzevima otplacujemo kredite za stanove. Bitno je da ima ljubavi, strasti i, naravno, mora od necega da se zivi. Ali da se zivi pristojno. To sto neki misle da moraju da obezbede jahte i egzoticna putovanja, to je njihov problem. Zene to ne ocekuju niti mastamo o tome.

Nataša

pre 3 godine

Sviđa mi se kako je sve sročeno, ali bih dodala i da se prava žena, s druge strane, ne ponaša kao zavidni i ljubomorni stršljen. Verujte, to nije nikome privlačno, i kolko god mislile pojedine da su nekoga zavarale time što se nisu potpisale, u nesvesnim pokretima, u očima, izrazu lica ili prostom analizom vašeg ličnog načina izražavanja lako je otkriti nečije pretvaranje da je dobronameran ili da je prijatelj dok piše ružne komentare misleći da niko ne shvata ko je autor te zgusnute koncentracije negativnosti u samo nekoliko redaka. Ti misliš da niko neće osetiti ili primetiti po nečemu da ste to tačno vi. Ali hoće 🙂

Nemam para, ali hocu sponzorusu

pre 3 godine

@sve neke uspesne - svako ko moze nesto da bira bira ono bolje. To psiholoski ima smisla i ne vidim zasto je to neko veliko iznenadjenje, za coveka menadzera u uspesnoj firmi, pa jos stranoj :). Sad bitno je sta ko ima za kriterijume na sta treba obratiti paznju: ja nisam birala onoga sa kim ne bih morala da otplacujem kredit, ali jesam onoga ko je bio pozitivniji, duhovitiji i sa kim sam mogla da se zamislim da zivim ceo zivot. Ni ti nisi odabrao na radis kao magacioner nego kao menadzer u velikoj stranoj firmi, jer si u mogucnosti. Legitimno. Cudno je sto kao menadzer nemas neke zelje i kriterijume kod devojaka, nego sad pretis "da ces da pravis spisak zelja". Sto neko rece, to se podrazumeva, ne bi trebalo da se bude bez nekih nacela i kriterijuma.

Svasra

pre 3 godine

Nego, da mi malo okrenemo fokus na njih, da vidimo sta one nude. Mozemo i mi da napravimo spisak zelja....
(Sve neke uspesne i savremene, 6. mart 2021 07:28)

Kome treba muskarac koji nema spisak zelja pobogu? U prevodu neko ko trazi ko corava koka pa sta nabode.
Ko sve ovde komentarise... Covek bez spiska zelja, ocito daj sta das.