Muškarci otkrili kako bi trebalo da izgleda savršena žena

Subota, 08.05.2021.

15:39

Izvor: B92

Muškarci otkrili kako bi trebalo da izgleda savršena žena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Blago rečeno.... užas

pre 2 godine

@Odličan komentar, pun argumenata i čvrstih dokaza. Pravi ženski.
(Molim vas, objavite komentar, 11. maj 2021 11:18)
A ko si ti da ti neko nesto dokazuje?
(Svasta, 15. maj 2021 17:47)


@Molim vas, objavite komentar - druže, zar si očekivao drugi komentar? Od ovakvih žena samo treba bežati.

Svasta

pre 2 godine

Odličan komentar, pun argumenata i čvrstih dokaza. Pravi ženski.
(Molim vas, objavite komentar, 11. maj 2021 11:18)
A ko si ti da ti neko nesto dokazuje?

ljubav ne postoji

pre 2 godine

(Pero, nezenja do daljnjeg, 8. maj 2021 21:43)

Ja sam cutala, ocekivala normalan odnos,
nisam zelela da budem objekat, trazila sam partnera
za razgovor, suzivot, srecu, ludosti... da smo tu i u sreci
i ne daj Boze tuzi,
precenila sam ga.
Njemu je trebala lutka za poziranje kao i svakom drugom.

eto sta sad

pre 2 godine

Ukratko receno:

"Nijedna zena koja je zadovoljna nece zvocati."
Kad osetim ljubav mogu da pomerim planine,
kad osetim distanciranje, razocaram se.. i sta onda hocete?

Molim vas, objavite komentar

pre 2 godine

(Molim vas, objavite komentar, 10. maj 2021 15:18)
I sto se i pored svega ti toliko bavis zenama? Odmori covece, prosto zivi svoj zivot i zanemari zene. Ovako si mentalni rob, pun besa i frustracija
(Svasta, 10. maj 2021 18:48)

Odličan komentar, pun argumenata i čvrstih dokaza. Pravi ženski.

Aule

pre 2 godine

Nisu one losi ljudi, one imaju mnogo vise hormona od nas muskaraca i kad im prorade svi ne mogu se osecati dobro, nervira ih svaka sitnica. Zato moras biti musko i izdrzati ili naci neku temu da je smiris, da ne sipas ulje na vatru, da je dodatno ne iritiras, da ne prihvatas sve previse licno da pokusas da je iskuliras i uvece ce sve biti u redu, ako sve to uradis.
(D., 10. maj 2021 18:54)

Radio sam to 20 i kusur godina, ne mogu vise da me izvrnes naopacke, umorio sam se i sto se mene tice moze da udara glavom u zid sa sve hormonima, ionako je ne slusam 95% vremena, smara kako zine, sto ti hormoni ne ucine da nestane na 15 minuta cim pocne da grakce.

D.

pre 2 godine

@ "...To su konstantni, ničim izazvani napadi na ličnost i integritet muškarca, i to uglavnom zbog ženskog nezadovoljstva sopstvenim životom, te neizlečenim kompleksima.
Žene su jednostavno loši ljudi, većinom. Do podneva mrze sebe, od podneva ceo svet. To je 99 posto ženskog sveta danas....

(Molim vas, objavite komentar, 10. maj 2021 15:18)"

Nisu one losi ljudi, one imaju mnogo vise hormona od nas muskaraca i kad im prorade svi ne mogu se osecati dobro, nervira ih svaka sitnica. Zato moras biti musko i izdrzati ili naci neku temu da je smiris, da ne sipas ulje na vatru, da je dodatno ne iritiras, da ne prihvatas sve previse licno da pokusas da je iskuliras i uvece ce sve biti u redu, ako sve to uradis.

Svasta

pre 2 godine

(Molim vas, objavite komentar, 10. maj 2021 15:18)
I sto se i pored svega ti toliko bavis zenama? Odmori covece, prosto zivi svoj zivot i zanemari zene. Ovako si mentalni rob, pun besa i frustracija

Molim vas, objavite komentar

pre 2 godine

(Nina, 09. maj 2021 18:32)

Postoji definicija zvocanja. To je ono kada žena(sko) želi da bude po njenom, isključivo po njenom, uvek i nikako drugačije.
To su konstantni, ničim izazvani napadi na ličnost i integritet muškarca, i to uglavnom zbog ženskog nezadovoljstva sopstvenim životom, te neizlečenim kompleksima.
Žene su jednostavno loši ljudi, većinom. Do podneva mrze sebe, od podneva ceo svet. To je 99 posto ženskog sveta danas.

A o higijeni je izlišno i pričati. Dovoljno je ući u neki ženski wc. Tu je sve rečeno.
Žene su generalno aljkave, po prirodi su takve. Znam po svojim sestrama, po svojim i njihovim drugaricama. Bukvalno u sopstvenom smeću spavaju, ali su zato namontirane do vrha kada krenu napolje.

Marijana

pre 2 godine

@Savršena je svaka koju ne moram da trpim. Verovatno se nećemo nikad upoznati, pa nije ni bitno, ima onaj ko hoće da trpi, tako da tvoje mišljenje nije stvarno tako jakooo bitno. Ono što tebi ne odgovara, drugome odgovara. Ne znam što se uopšte ja trudim da ti odgovorim, gubim svoje vreme.

Hm

pre 2 godine

Da je lepa, zgodna, da vodi racuna o sebi i da je pristupacna...
Za "pametne" teme i ozbiljnije price imam prijatelje. Za novac se snalazim sam, tako da mi je nebitno koliko zaradjuje. Eto ne trazim previse, ali recite mi ako gresim?
(samo_kazem, 9. maj 2021 09:02)
Ako si ti lep, zgodan dasa i vodis racuna o sebi. Ne ono nisam debeo i ruzan, vec ako si lep i zgodan.
Ako nisi vec si prosecniji moras drugacije da se revansiras, jer ocito je ne zelis za pravog partnera. Ne zanima te ni razgovor ni sta misli, dakle kao lutka za seks, lepa i pristupacna. Fer je onda da sve ti kesiras a ona ce biti lepa. To mozes da nadjes.
I onda se ljudi cude kako dolazi do takvih odnosa.

I sta bi sa penkalom?

pre 2 godine

Nema, nepismena, nevidljiva da lepo mirise i da ima mekanu kozu.

Zvocanje-proof i ne moram stalno da je gledam ni da komuniciram sa njom...e sad kako bih je uopste i upoznao JESTE omanji problem, ali da ne sitnicarim.

Nadoljub

pre 2 godine

@Nadoljub

Brate molim te uradi nesto sa svojim zivotom. Mnogo si dosadan. I neki od komentara na drugim vestima ti prosto odisu dosadom, saberi se malo.
(neverujem, 09. maj 2021 14:48)

Moj život je sredjen, brate i potpuno sam sabran. Ono što komentarišem je karakternog tipa i nema za cilj da zabavlja, pa ako ti je dosadno i tražiš zabavu, slobodno preskoči moje komentare, a ja evo obećavam da neću da se bunim što si ih preskočio.

fer86

pre 2 godine

Mislim da je moja kolegica na poslu savrsena,pokusavam da ne gledam u nju dok delam ali mi to bas i ne polazi za rukom.Morat cu joj priopciti da mi se dopada i bok,samo se bzveze mucim...Jbg...

Souri

pre 2 godine

Da bude ogromna, trusna, tamnoputa, giant balluba sa gu**vima kao naćvama.

Da voli da se odeva u kostret, i da jednom mesecno jede blitvu i ribu, gola...

neo

pre 2 godine

"Poznajem je, ne smem ime da joj kažem, drugar sam joj, oboje imamo porodice. Pametna, prelepa, duhovita.
(Klompa vajdasagi, 08. maj 2021 20:28)"

Poznajes njenu spoljasnju javnu stranu i svidja ti se. Svojoj zeni poznajes unutrasnju porodicnu stranu.
Kako znas da je unutrasnja porodicna strana te pomenute zene bolja od unutrasnje strane tvoje zene? Recices, mozda, bolja je prema svom muzu. Da li si ti isti kao njen muz, kako znas kakva je njegova porodicna unutrasnja strana? Kakva bi tvoja zena bila prema njenom muzu? Mozda cak i bolja nego pomenuta zena?
Moras to sve resiti prvo :)

Nina

pre 2 godine

@@Molim vas, objavite komentar

Ali upravo je problem sto ne postoji definicija sta je to tacno zvocanje, svako ima svoju percepciju zvocanja. Ono sto sam ja primetila, kod nekih svojih kolega, drugara, poznanika (koji zive sa devojkama, zenama) je da oni svi govore da im partnerke zvocaju, a kad ih pitas sta im to stalno zvocaju odgovori budu tipa: sto nisi bacio stvari koje su za pranje u korpu gde stoji ves za pranje, sto nisi izuo prljavu obucu u hodnik (ne hodnik zgrade nego hodnik u stanu) nego hodas po sobi, sto nisi bacio smece kad si izlazio (ne baca on uvek smece, baci ona 100 puta samo on nikad nema osecaj da kad je kesa za smece puna da se smece treba baciti) i gomila drugih stvari uglavnom vezanih za kucne poslove koje oni nikad NE VIDE da treba da se urade, pa im se za svaku stvar treba posebno reci kao da su retardirani. I to je njima zvocanje. Da napomenem da sve one rade, znaci niti jedna nije domacica, decu vecinom nemaju i verujem da 90% njih ne bi zvocalo kad bi oni znali da pociste za sobom, ali to je problem kod dosta muskaraca kod nas, sto nisu navikli da zive sami, nego samo predju od mame do devojke, a i ako zive sami neretko im upravo majke dolaze da pociste za njima. Vecina kolega sa faxa koji su ziveli privatno majke su im dolazile da im ciste, znam i 3 lika koja su iz istog grada i njihove majke su se dogovarale kad ce koja da dodje da cisti...
Ti takvi posle jedva znaju dupe posle nuzde da obrisu i takvi najcesce kukaju da im zene zvocaju.

sasa

pre 2 godine

@Molim vas, objavite komentar

Sta tacno znaci zvocanje? Citajuci tebe reklo bi se kad zena progovori ti smatras to zvocanjem. Dalje ti delujes jako isfrustriran i ako zelis bilo koga pored sebe bolje ti je da poradis prvo na sebi jer tu ima bas mnogo posla.

Kanadjanka

pre 2 godine

Ne postoji univerzalno idealna zena jer je svaki muskarac drugačiji. To je kao slagalica, dobar je samo onaj deo slagalice koji se uklopi sa drugim delom. Idealna žena je ona koja čini muškarca i decu u potpunosti srećnim i kompletnim. Pošto je to samo teoretski dostižan cilj, u kojoj meri će neka žena biti idealna zavisi dosta od toga koliko pre muœkarac dovoljno sazri da shvati da ništa nije idealno u životu ali da to nije kraj sveta. Ni Zvezda ne osvaja Ligu Šampiona svake godine pa i dalje navijam za nju.
(Alkos, 9. maj 2021 07:32)
---
Slazem se. Najvaznije, ali i najteze, je biti objektivan prema samom/samoj sebi - sagledati svoje nesavrsenosti i onda razmisliti kakav partner bi bio odgovarajuci. Po meni, tu ne treba detaljisati, vec identifikovati nekoliko bitnih osobina. Na primer, ako ste po prirodi kolerik, treba da nadjete osobu koja nije ista takva, vec obrnuto - smirena i strpljiva. Ako ste neodlucni, treba vam odlucan partner, itd., itd. Aspekti inteligencije i mogucnosti zarade su takodje bitni i tu treba traziti svog ekvivalenta, ali to nije presudno koliko je presudno da se karakteri dobro uklapaju i da postoji seksualna kompatibilnost. Ono sto je interesantno je da je sto se karakterne kompatibilnosti, slicna situacija i sa decom. Na primer, ja se trenutno najlosije slazem sa detetom koje mi je najslicnije, jer nam se podudaraju lose osobine. Medjuljudski odnosi nisu jednostavni i zahtevaju puno nege i ljubavi. Nema idealnog/idealne!

howyesno

pre 2 godine

Savršena žena je ona koja je pre svega mlada, obrazovana, zdrava, lepa, sa dugom ravnom kosom i osmehom kao filmska zvezda. Uvek spremna na seks kad se meni hoće, izuzetno prsata, dimenzije 90-60-90, sa predivnim stopalima, sređena (može da kuva potpuno sređena), da priča kad ja mislim da treba i da obavezno ćuti kad mi smeta buka. Savršena žena pojede tačno odmeren kalorijski obrok izuzetno zdrave hrane koji sama sprema u pauzama između svoje savršenosti, od pića popije samo jednu čašu dobrog vina isključivo uz ručak.
Ne jede burek, picu već samo smutije i zdrave savršene ukusne salate i čorbice.
Ima neprolaznu lepotu, usta kao Jollie a oči kao Elizabet Tejlor.
Rađa samo dečake, nikako devojčice, i to su, naravno, mali genijalci, IQ iznad 130...Bavi se dobrotvornim radom, ima svoj biznis, kuću itd
Savršena žena uspeva da pronađe savršenog muškarca...

@Molim vas, objavite komentar

pre 2 godine

Ne zvoca svaka zena. Ona koja je emotivno ispunjena a da se to pokazuje kroz dobar sex nece nikad zvocati. Evo 16 godina, sve jos sljaka, rado se "druzimo" kad god mozemo, oboje uzivamo, zvocanja ni od korova. Nijedna zena koja je zadovoljna nece zvocati. Naravno, ako i pored toga bacate carape gde stignete, niko to nece trpeti, nekome je zvocanje i kad mu neko kaze pokupi carape za sobom, a svako ko ima preko 5 godina bi valjalo da zna cemu sluzi korpa za ves, tako da - kriterijumi su razliciti.

neverujem

pre 2 godine

@Nadoljub

Brate molim te uradi nesto sa svojim zivotom. Mnogo si dosadan. I neki od komentara na drugim vestima ti prosto odisu dosadom, saberi se malo.

porcelan

pre 2 godine

@dalanik:iz komentara se naslućuje loša osoba.skoro odvratniji i besmisleniji komentar nisam pročitala.

p.s.unajmi radnika pa neka ti bude vredan.

I, tako...

pre 2 godine

Bolje sam prolazio u zivotu, nego na komentarima, sudeci po minusima, a bas sam bio precizan, sto je cudno posle subotnjeg izlaska.Sva sreca da ima alkohola, pa mogu da bulaznim o glupostima, pa prodje i svetlooka koja slusa Rijanu, ipak krupnjace i narodnjake ni pijan :)))

Haj nehaj

pre 2 godine

@Molim vas, objavite komentar

Auh, pa što si nervozan i besan? Komentar ti je ČISTO ZVOCANJE, vidi se da ga praktikuješ. Drugo je što očekuješ da samo ti to možeš, a žene ne smeju. Treće, izgleda da baš i nisi tako dobar i da te sve odbijaju, pa si zato ogorčen.
Četvrto, kakve veze ima što je spavala sa njim na "prvom" sastanku, znaju se godinama i već su bili zajedno, nike da ga je tek upoznala. Izgleda te boli što ti nisi ničija ljubav i što nijedna neće sa tobom, i zbog toga pišeš sve jer si frustriran. Budi malo realan.

Zanimljivo

pre 2 godine

Naravno, pošto nam je izbor devojaka takav kakav je, ja samo spuštam kriterijume jer ne želim večno da budem sam. Na kraju sam spustio. kriterijume na to da samo ne igra igrice i da iole pristojno izgleda. I verovali ili ne, čak ni takvu ne mogu da nađem. Toliko o kvalitetu devojaka u Srbiji.
(Samo neka ste vi "savršene", 9. maj 2021 07:56)
A nije ti palo na pamet da te kvalitetnije nece tebe, ma kakvo visoko misljenje imao ti o sebi.

Miki

pre 2 godine

Savetujem devojkama da ne padaju na ovo da zele mirne i tihe, takve devojke uvek zavrse povredjene, a nasuprot tome namazane zmije dobiju najbolje momke, sve vam je jasno :)

Molim vas, objavite komentar

pre 2 godine

Zene traze (one koje su iz mog okruzenja, ne znam za ove sponzoruse) paznju, lepe reci, podrsku, razumevanje, male dokaze ljubavi bar na pocetku, pomoc u kuci, oko dece...To nije tesko verujte mi. E kad takvi budete onda mozete govoriti kakva je vasa idealna devojka ili zena. A zvoca samo ona zena koja je nezadovoljna u braku.
(Uhh, 09. maj 2021 00:13)

Zvoca SVAKA žena, ali svaka. Pitanje je samo kada će tačno u vezi/braku sa tom praksom početi.
I kada smo kod dokazivanja ljubavi, kakvo zapravo vi dokazujete ljubav? Jedino što žene "rade" odlučivanje o tome da li vam se sviđa trud jadnika koji se lome oko vas "dokazujući" vam ljubav planiranjem izlazaka, poklonima, putovanjima i sl.

Komentar ti je, uz svako poštovanje prema tebi i tvojoj ličnosti i idealima, sačuvaj Bože.
Kakvu pomoć oko dece tražiš na početku veze?
Kako je "vređanje" to što ti neko kaže svoje mišljenje o tome da je 21. vek i da su ljudi generalno slobodniji nego ranije?
Kako očekuješ lepu reč, a istovremeno smatraš da svako ko ti kaže nešto lepo pokušava da te odvuče u krevet?

Stvar je u tome da si oduvek bila zaljubljena u tu tvoju "staru ljubav". Odbijala si svakoga ko nije ta osoba, a istovremeno dizala svoj ego na račun ponižavanja tih drugih koji su želeli da budu sa tobom.
Na kraju kada te je taj ponovo primetio, pristala si da spavaš sa njim, i to na prvom sastanku.

E, toliko o tome koliko tražiš "strpljivog". Smešne ste sa tim vašim argumentima.

magacin

pre 2 godine

Sudeći po komenatrima sve baje su neke pametne i teaže minimum. Sudeći po realnosti, one sa plastičnim noktima, trepavicama, umazanih kragna od pudera, bez škole, one se prve udaju baš za ove baje kojo traže nešto što kao ne postoji. Postoji, postoji, ali nije za vas.

DaLanik

pre 2 godine

Evo ovako, kako izabrati ženu. Ne tražite lepu. Sve su one lepe kao mlade, ali vremenom izgube lepotu, kako se kaže "lepota je prolazna". Ne tražite dobru. Možda je dobra danas, ali vremenom će postati čangrizava baba. Ne tražite pametnu. Po definiciji, ne postoje pametne žene. Tražite vrednu. Ako je vredna kao mlada, biće vredna ceo život. To je jedina ženska osobina koja traje.

Gospodarica Glavna

pre 2 godine

@Brdhanin:
- poštovanje mora da se zasluži
- dòbar seks nijedna odbit neće. Loš i rutinski bogme hoće.
- hranu možeš i sam sebi da spremiš ako nisi sakat. Bar ponekad. Žene misu po difoltu vaše kuvarice.
- podrška zavisi od togaza šta se traži. Opet, žene nisu bića bez mozga da ne umeju da procene kad podšku daju akad je uskraćuju.
Aj uzdravlje.

Keleno

pre 2 godine

@Jabučilo
Najjače mi je kada krenu ovi što su umislili da se nekome sopstvena žena ne sviđa jer sa njom dele svakodnevni život. Imao sam jednu, sad drugu suprugu. Brak sa prvom loš jer je sve glumila, a u suštini naporna, teška, ne možeš se dogovoriti, ne možeš pričati o nekim složenijim stvarima, samo bi kuvala i ništa drugo. Inače je uvek nasmejana za javnost, pomislio bi čovek da je neka draga i vesela. To su one koje okrenu list kad se udaju. Druga, često naizgled namrgođena, načitana, obrazovana (kažu da je obrazovanje žene od suštinske važnosti za brak), lepa, zgodna, sve se lako dogovorimo, nema bežanja, kompromisi. Sa obe sam delio i loše i dobro, i mogu reći da ima ljudi koji ulepšavaju život, i onih drugih.

samo_kazem

pre 2 godine

Da je lepa, zgodna, da vodi racuna o sebi i da je pristupacna...
Za "pametne" teme i ozbiljnije price imam prijatelje. Za novac se snalazim sam, tako da mi je nebitno koliko zaradjuje. Eto ne trazim previse, ali recite mi ako gresim?

Aleksis

pre 2 godine

Da je vitka i lepa, da ćuti i da zna da kuva, čisti i da je verna.
(Milan, 08. maj 2021 23:35)

Prijatelju, pa tebi ne treba žena.

Alkos

pre 2 godine

Ne postoji univerzalno idealna zena jer je svaki muskarac drugačiji. To je kao slagalica, dobar je samo onaj deo slagalice koji se uklopi sa drugim delom. Idealna žena je ona koja čini muškarca i decu u potpunosti srećnim i kompletnim. Pošto je to samo teoretski dostižan cilj, u kojoj meri će neka žena biti idealna zavisi dosta od toga koliko pre muœkarac dovoljno sazri da shvati da ništa nije idealno u životu ali da to nije kraj sveta. Ni Zvezda ne osvaja Ligu Šampiona svake godine pa i dalje navijam za nju.

Samo neka ste vi "savršene"

pre 2 godine

Nekad sam imao viziju o savršenoj devojci. To bi trebalo da bude emotivna osoba, puna razumevanja, ozbiljna i odgovorna, obrazovana, uspešna, da ima ciljeve, radi na sebi (usavršavanje, kursevi, licence, neki privatni biznis sa strane,..), da pristojno zarađuje, samu sebe izdržava i da se trudi da uštedi novac. Naravno, pošto nam je izbor devojaka takav kakav je, ja samo spuštam kriterijume jer ne želim večno da budem sam. Na kraju sam spustio. kriterijume na to da samo ne igra igrice i da iole pristojno izgleda. I verovali ili ne, čak ni takvu ne mogu da nađem. Toliko o kvalitetu devojaka u Srbiji.

Dogovor i kompromis kuću gradi

pre 2 godine

Msm, da bi se ceo život s nekim mogao provesti, treba znati sa manama partner(a)ke, jer na dobre osobine se čovek lako navikne. Ako možeš s manama izaći na kraj onda si na konju. Pored dogovora, i kompromis kuću gradi. Ne trebamo se menjati iz korena nikad osim ako to sami želimo, ali malo ublažavanja sebe samih nije na odmet. Sve u skladu sa željama

I, tako...

pre 2 godine

Tamnooka, vitka, ista muzika (gitare i bubnjevi) , isti humor (bez granica npr. kako poznati antikvar prodaje 15 prstiju trojerucice ili na grame pepeo SV. Save, a jos poznatiji kolekcionar trazi kilo macki za posudu :O), raznovrsnost u filmovima, da voli da seta, da zna da ceni tisinu, barem kada je meni potrebna, da se podudaramo u seksualnim potrebama i granicama, da je svesna da ja na mom obrazovanju radim jako drugo, na stvarima koje malo koga zanimaju, ali ih mnogi uzimaju u usta, pa ili uglavnom precutim ili bude neprijatno i da se ne takmici u pameti sa mnom.Ne volim price "kako si proveo dan" :))))

Ayala

pre 2 godine

Moze covek naci pravu. Da ti je lepo sa njom i pre i posle seksa . Problem je sto kratko traje. Zenama se opusti jezik i onda palaca, pa krv piju i to po pravilu sto je pazljiviji muz to ga vise gazi.

Nadoljub

pre 2 godine

Iskreno pobožna, verna, dostojanstvena, bračno i porodično privržena. To su osobine koje i ženu i muškarca okreću pravim vrednostima i čine ih karakternima. Inače, te druge osobine tipa prelepa, istaknuto prsata, duhovita, jako komunikativna, samostalna, poništavaju gravitaciju i okreću je prema spolja. I za muškarca i za ženu važno je da ih vode osobine centripetalnog, a ne centrifugalnog tipa. Najvažnije je jako bračno i porodično jezgro. To je snaga koja timski pobedjuje sve izazove savremenog življenja. Zašto da biraš ženu ili ženo da biraš muškarca čije osobine vuku ne prema tebi, nego vuku od tebe? To ne znači da budemo vezani kao sijamski blizanci, da ne saradjujemo sa drugima, da budemo odsečeni od sveta i zarobljenici pustog ostrva, kako bi pomislili neki razuzdani ljudi, nego znači da naše osobine čine da smo dobro postavili prioritete i dobro smo organizovani.

Duh

pre 2 godine

@Jeste, kako da ne

Ne moze se biti duhovit (vidis, "duhovan" i "duhovit" imaju istu etimologiju), a ne biti inteligentan. Dakle, ti otpadas :)))

Cica bez princa

pre 2 godine

Eto mene kao ženu npr. privlače uglavnom cinični, namrgodjeni pomalo misteriozni muškarci, koji nisu svima na izvolite, sa specifičnim smislom za humor i bez pločica na stomaku. Par kila viška su čak štaviše poželjni, teško je zagrliti nešto koščato. Šta ja da radim?

Uhh

pre 2 godine

Evo primera kako ne znaju sta hoce: Ja nevina do 25 god. Realno prosecan izgled, skladna figura ali govorili su mi da "ima ono nesto" kada su sa mnom. Dok ne dodje do teme seksa. E onda kada kazem da je stanje takvo kakvo je i da mi ne pada na pamet da to uradim tek onako, slede komentari...Prva grupa su oni koji se uplase jer nikad nisu bili sa nevinom devojkom. Druga grupa su oni koji pokusavaju da budu ti koji ce biti prvi jer im to imponuje i kad slatke reci ne uspeju raskinu odmah. Treca grupa su oni koji pocnu da vredjaju jer "to nije normalno, znas li ti koji je vek, znaci niko te nije hteo do sada" i ima toga jos. A poenta je bila da prvi put bude sa nekim normalnim i strpljivim, nije mi zelja bila da se cuvam do braka. Elem, prodje tako neko vreme, naidjem na staru ljubav i prvo vece naseg sastanka se desi to. Pazljiv i dobar, ja se uskoro zaljubim u njega. Zene traze (one koje su iz mog okruzenja, ne znam za ove sponzoruse) paznju, lepe reci, podrsku, razumevanje, male dokaze ljubavi bar na pocetku, pomoc u kuci, oko dece...To nije tesko verujte mi. E kad takvi budete onda mozete govoriti kakva je vasa idealna devojka ili zena. A zvoca samo ona zena koja je nezadovoljna u braku.

Tja

pre 2 godine

Ja jesam pogledaj moj komentar.Pod broj 1 mora da bude pametna, da ne bude kao prosecna splavarusa koja je uzor devojkama u Srbiji.Tako da je takvu devojku tako tesko naci u Srbiji.Pogotovu ako je mladja od 25 godina.
(Aerospace engineering, 8. maj 2021 22:33)
Ni momci tih godina nisu u proseku nista bolji. Uglavnom "brate, brate" nepismeni tupsoni a spram njih i splavaruse. Sve je to uskladjeno.
A onda imate i starije momke koji bi mladje devojke a te mladje generacije su takve i eto problema.

Ne razumeju one ljubav, plitka su to stvorenja, te žene...

pre 2 godine

Kažu meni jednom:

"Ne smeš joj prići i reći da je seksi! Gde ćeš tako odma', jesi reatrdiran?"

- Nisam. Kako onda? -

"Priđeš normalno, i kažeš joj da je lepa, a ne seksi!"

I ja priđem i kažem izabranici mog srca:
- Ej, lepa si, nisi seksi. -


I evo me, 50ta se gazi, srećno sam neoženjen! Hvala mojim savetnicima...

Јабучило

pre 2 godine

Poznajem je, ne smem ime da joj kažem, drugar sam joj, oboje imamo porodice. Pametna, prelepa, duhovita.
(Klompa vajdasagi, 08. maj 2021 20:28)

Само не дели невољу с тобом као твоја жена.

Aerospace engineering

pre 2 godine

Koliko se vidi po komentarima svaki muškarac očigledno očekuje da neka savršena žena za njega bude lepa. To je svakom muškarcu izgleda broj 1 što se tiče odabira ženske. Broj 2 koliko vidim se potencira na duhovitost, a nigde niko da napiše da treba da ima neki intelekt. Sta to onda znači zapravo? Da žensku osobu biraš prema izgledu i ponašanju, a ne prema intelektu? Ispada da se intelekt najmanje gleda kad nijedan muškarac nije spomenuo tu reč u željama. Svi traže kao neku da je duhovita, a zaboravlja svako da ta osoba koja je duhovita mora biti svakako van prosečno inteligentna osoba da bi mogla uopšte biti duhovita. U prevodu, muškarci traže kao nešto duhovito i obavezno da je lepo, ali niko ne spominje kakav intelekt očekuju od nje jer zapravo, nijednom od njih ni ne treba previše pametna žena jer to nijedan muškarac zapravo ne voli da mu je partner inteligentniji od njega samog. A zašto? Pa da bi mogao lakše da manipuliše sa njom :) I kad sve saberes, niko ne traži zapravo pametnu, a traži da ima odlike izvan prosečno pametnog čoveka. Koji licemeri su muškarci zapravo, zar ne? :)
(Jeste, kako da ne..., 08. maj 2021 21:26)

Ja jesam pogledaj moj komentar.Pod broj 1 mora da bude pametna, da ne bude kao prosecna splavarusa koja je uzor devojkama u Srbiji.Tako da je takvu devojku tako tesko naci u Srbiji.Pogotovu ako je mladja od 25 godina.

Dragan

pre 2 godine

(Jeste, kako da ne..., 08. maj 2021 21:26)

Kako si se ti kvalitetno izlupala u svom komentaru. I što je najgore, vidi se da muške komentare uopšte pročitala nisi ali si zato odmah izmislila za šta ćeš optužiti muškarce. Prava istina je vrlo jednostavna. Muškarci imaju niske standarde i male prohteve. Nas je vrlo lako zadovoljiti, vas žene je jako teško, a u mnogim slučajevima potpuno nemoguće zadovoljiti. A manipulacija je alat kojim se u proseku gledano žene služe nešto više nego muškarci.

Aleksis

pre 2 godine

Teške nebuloze zasnovane na dvostrukim aršinima, idealizacijama do bola i nerealnoj potrazi za simbiozom nespojivih kontrasta!


ljudi volite se i volite svoje zene.
nema idealno nigde na svetu.
razmisljajte šta sve imate sa njom, a ne šta nemate.

sasa

pre 2 godine

Jedan kaze "da se ne izdvaja iz mase a da je jedinstvena", a drugi "da je ponizna a da ima jasan stav".... ju, ju, ju ako ovi znaju sta hoce....

Ja sam plitak meni karakter nije bitan dok god izgleda kao kim basinger u 80-tim. To je meni idealna zena(ni sad joj nista ne fali)....Karakteru cu lako ja da se prilagodim.

Jeste, kako da ne...

pre 2 godine

Koliko se vidi po komentarima svaki muškarac očigledno očekuje da neka savršena žena za njega bude lepa. To je svakom muškarcu izgleda broj 1 što se tiče odabira ženske. Broj 2 koliko vidim se potencira na duhovitost, a nigde niko da napiše da treba da ima neki intelekt. Sta to onda znači zapravo? Da žensku osobu biraš prema izgledu i ponašanju, a ne prema intelektu? Ispada da se intelekt najmanje gleda kad nijedan muškarac nije spomenuo tu reč u željama. Svi traže kao neku da je duhovita, a zaboravlja svako da ta osoba koja je duhovita mora biti svakako van prosečno inteligentna osoba da bi mogla uopšte biti duhovita. U prevodu, muškarci traže kao nešto duhovito i obavezno da je lepo, ali niko ne spominje kakav intelekt očekuju od nje jer zapravo, nijednom od njih ni ne treba previše pametna žena jer to nijedan muškarac zapravo ne voli da mu je partner inteligentniji od njega samog. A zašto? Pa da bi mogao lakše da manipuliše sa njom :) I kad sve saberes, niko ne traži zapravo pametnu, a traži da ima odlike izvan prosečno pametnog čoveka. Koji licemeri su muškarci zapravo, zar ne? :)

Pero, nezenja do daljnjeg

pre 2 godine

Bas me briga kako izgleda dok god nije skroz odvratna. Glavno je da zna da cuti i da to cesto praktikuje i da nije neka lenja mrcina.
Po izgledu sam ih nasao milion koje mi odgovaraju, ima po neka i vredna, ali da zna da cuti duze od pola sata ni jednu jedinu nikada nisam ni upoznao, a kamo li bio sa njom.

Dosadnjaković

pre 2 godine

90% svetskih muškaraca juri za 90% svetskih žena. Sa druge strane, 90% svetskih žena juri za 10% svetskih muškaraca. To znači da (sa ženskog stanovišta) većina muškaraca ne spada u tu "željenu grupu od 10%" i onda kreće traženje dlake u jajetu. Naravno, onima 10% poželjnih se oprašta sve. I izgled, i govor, i obrazovanje, i maniri, i godine, i minuli rad, brakovi, ljubavnice itd.

Aerospace engineering

pre 2 godine

Da je pametna da mogu da pricam o raznim temama, da imamo slicno razmisljanje i uverenja i na kraju da ima lep osmeh.Nikad nisam gledao zenu kao seksualni objekat tako da nikad ne bi bio sa zenom koja samo gleda da dobro izgleda kao kod danasnjih vecina zena.

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Бежи од паметних сине, само гледај сисате! Имају велику душу, па немаш проблема. Паз' да те не обману силиконушкиње!

Mediocritical

pre 2 godine

I za muškarce i za žene važi isto pravilo: To što mi mislimo da nam odgovara, nema veze sa životom. Pa ga tako i živimo. I jedni i drugi mislimo da smo to što "jesmo", pa povrh toga kao "takvi", tražimo nekog po svojoj meri...
Auuuuu kakva muka i traćenje i života, ali dobro, svi mi sazrevamo pogrešnim putevima, pa valjda dođemo do one prave(og).
Recimo ja sam našao ženu svog života a totalno smo različiti, i po bioritmu, i po interesovanjima, jedino poštujemo iste vrednosti, a čak i mane gledamo jedo kod drugog da upotrebimo što korisnije, sarađujemo kao dva veslača u čamcu koji različitim tempom i veličinom vesla, veslamo u zajedničkom smeru, kako ko ume, i koliko ko može, i uvek stižemo na željena mesta, i jefo drugo bodrimo dok sarađujemo, mi smo tim i dva životna saborca, koji se više poštuju nego vole... Ili obratno, sve jedno.

trp

pre 2 godine

Bitno mi je da nema veliki body count.
Po meni treba tražiti devojke koje nisu zavisne od muške pažnje, koje su slabo aktivne na društvenim mrežama, nemaju tetovaže, pirsinge...Prava devojka nema iza sebe razvod ili dete...jako bitno da je devojka iz funkcionalne porodice.

Mediocritical

pre 2 godine

I za muškarce i za žene važi isto pravilo: To što mi mislimo da nam odgovara, nema veze sa životom. Pa ga tako i živimo. I jedni i drugi mislimo da smo to što "jesmo", pa povrh toga kao "takvi", tražimo nekog po svojoj meri...
Auuuuu kakva muka i traćenje i života, ali dobro, svi mi sazrevamo pogrešnim putevima, pa valjda dođemo do one prave(og).
Recimo ja sam našao ženu svog života a totalno smo različiti, i po bioritmu, i po interesovanjima, jedino poštujemo iste vrednosti, a čak i mane gledamo jedo kod drugog da upotrebimo što korisnije, sarađujemo kao dva veslača u čamcu koji različitim tempom i veličinom vesla, veslamo u zajedničkom smeru, kako ko ume, i koliko ko može, i uvek stižemo na željena mesta, i jefo drugo bodrimo dok sarađujemo, mi smo tim i dva životna saborca, koji se više poštuju nego vole... Ili obratno, sve jedno.

Aerospace engineering

pre 2 godine

Da je pametna da mogu da pricam o raznim temama, da imamo slicno razmisljanje i uverenja i na kraju da ima lep osmeh.Nikad nisam gledao zenu kao seksualni objekat tako da nikad ne bi bio sa zenom koja samo gleda da dobro izgleda kao kod danasnjih vecina zena.

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Бежи од паметних сине, само гледај сисате! Имају велику душу, па немаш проблема. Паз' да те не обману силиконушкиње!

Јабучило

pre 2 godine

Poznajem je, ne smem ime da joj kažem, drugar sam joj, oboje imamo porodice. Pametna, prelepa, duhovita.
(Klompa vajdasagi, 08. maj 2021 20:28)

Само не дели невољу с тобом као твоја жена.

Aleksis

pre 2 godine

Teške nebuloze zasnovane na dvostrukim aršinima, idealizacijama do bola i nerealnoj potrazi za simbiozom nespojivih kontrasta!


ljudi volite se i volite svoje zene.
nema idealno nigde na svetu.
razmisljajte šta sve imate sa njom, a ne šta nemate.

Dragan

pre 2 godine

(Jeste, kako da ne..., 08. maj 2021 21:26)

Kako si se ti kvalitetno izlupala u svom komentaru. I što je najgore, vidi se da muške komentare uopšte pročitala nisi ali si zato odmah izmislila za šta ćeš optužiti muškarce. Prava istina je vrlo jednostavna. Muškarci imaju niske standarde i male prohteve. Nas je vrlo lako zadovoljiti, vas žene je jako teško, a u mnogim slučajevima potpuno nemoguće zadovoljiti. A manipulacija je alat kojim se u proseku gledano žene služe nešto više nego muškarci.

trp

pre 2 godine

Bitno mi je da nema veliki body count.
Po meni treba tražiti devojke koje nisu zavisne od muške pažnje, koje su slabo aktivne na društvenim mrežama, nemaju tetovaže, pirsinge...Prava devojka nema iza sebe razvod ili dete...jako bitno da je devojka iz funkcionalne porodice.

Dosadnjaković

pre 2 godine

90% svetskih muškaraca juri za 90% svetskih žena. Sa druge strane, 90% svetskih žena juri za 10% svetskih muškaraca. To znači da (sa ženskog stanovišta) većina muškaraca ne spada u tu "željenu grupu od 10%" i onda kreće traženje dlake u jajetu. Naravno, onima 10% poželjnih se oprašta sve. I izgled, i govor, i obrazovanje, i maniri, i godine, i minuli rad, brakovi, ljubavnice itd.

Aleksis

pre 2 godine

Da je vitka i lepa, da ćuti i da zna da kuva, čisti i da je verna.
(Milan, 08. maj 2021 23:35)

Prijatelju, pa tebi ne treba žena.

Ne razumeju one ljubav, plitka su to stvorenja, te žene...

pre 2 godine

Kažu meni jednom:

"Ne smeš joj prići i reći da je seksi! Gde ćeš tako odma', jesi reatrdiran?"

- Nisam. Kako onda? -

"Priđeš normalno, i kažeš joj da je lepa, a ne seksi!"

I ja priđem i kažem izabranici mog srca:
- Ej, lepa si, nisi seksi. -


I evo me, 50ta se gazi, srećno sam neoženjen! Hvala mojim savetnicima...

Jeste, kako da ne...

pre 2 godine

Koliko se vidi po komentarima svaki muškarac očigledno očekuje da neka savršena žena za njega bude lepa. To je svakom muškarcu izgleda broj 1 što se tiče odabira ženske. Broj 2 koliko vidim se potencira na duhovitost, a nigde niko da napiše da treba da ima neki intelekt. Sta to onda znači zapravo? Da žensku osobu biraš prema izgledu i ponašanju, a ne prema intelektu? Ispada da se intelekt najmanje gleda kad nijedan muškarac nije spomenuo tu reč u željama. Svi traže kao neku da je duhovita, a zaboravlja svako da ta osoba koja je duhovita mora biti svakako van prosečno inteligentna osoba da bi mogla uopšte biti duhovita. U prevodu, muškarci traže kao nešto duhovito i obavezno da je lepo, ali niko ne spominje kakav intelekt očekuju od nje jer zapravo, nijednom od njih ni ne treba previše pametna žena jer to nijedan muškarac zapravo ne voli da mu je partner inteligentniji od njega samog. A zašto? Pa da bi mogao lakše da manipuliše sa njom :) I kad sve saberes, niko ne traži zapravo pametnu, a traži da ima odlike izvan prosečno pametnog čoveka. Koji licemeri su muškarci zapravo, zar ne? :)

Aerospace engineering

pre 2 godine

Koliko se vidi po komentarima svaki muškarac očigledno očekuje da neka savršena žena za njega bude lepa. To je svakom muškarcu izgleda broj 1 što se tiče odabira ženske. Broj 2 koliko vidim se potencira na duhovitost, a nigde niko da napiše da treba da ima neki intelekt. Sta to onda znači zapravo? Da žensku osobu biraš prema izgledu i ponašanju, a ne prema intelektu? Ispada da se intelekt najmanje gleda kad nijedan muškarac nije spomenuo tu reč u željama. Svi traže kao neku da je duhovita, a zaboravlja svako da ta osoba koja je duhovita mora biti svakako van prosečno inteligentna osoba da bi mogla uopšte biti duhovita. U prevodu, muškarci traže kao nešto duhovito i obavezno da je lepo, ali niko ne spominje kakav intelekt očekuju od nje jer zapravo, nijednom od njih ni ne treba previše pametna žena jer to nijedan muškarac zapravo ne voli da mu je partner inteligentniji od njega samog. A zašto? Pa da bi mogao lakše da manipuliše sa njom :) I kad sve saberes, niko ne traži zapravo pametnu, a traži da ima odlike izvan prosečno pametnog čoveka. Koji licemeri su muškarci zapravo, zar ne? :)
(Jeste, kako da ne..., 08. maj 2021 21:26)

Ja jesam pogledaj moj komentar.Pod broj 1 mora da bude pametna, da ne bude kao prosecna splavarusa koja je uzor devojkama u Srbiji.Tako da je takvu devojku tako tesko naci u Srbiji.Pogotovu ako je mladja od 25 godina.

Uhh

pre 2 godine

Evo primera kako ne znaju sta hoce: Ja nevina do 25 god. Realno prosecan izgled, skladna figura ali govorili su mi da "ima ono nesto" kada su sa mnom. Dok ne dodje do teme seksa. E onda kada kazem da je stanje takvo kakvo je i da mi ne pada na pamet da to uradim tek onako, slede komentari...Prva grupa su oni koji se uplase jer nikad nisu bili sa nevinom devojkom. Druga grupa su oni koji pokusavaju da budu ti koji ce biti prvi jer im to imponuje i kad slatke reci ne uspeju raskinu odmah. Treca grupa su oni koji pocnu da vredjaju jer "to nije normalno, znas li ti koji je vek, znaci niko te nije hteo do sada" i ima toga jos. A poenta je bila da prvi put bude sa nekim normalnim i strpljivim, nije mi zelja bila da se cuvam do braka. Elem, prodje tako neko vreme, naidjem na staru ljubav i prvo vece naseg sastanka se desi to. Pazljiv i dobar, ja se uskoro zaljubim u njega. Zene traze (one koje su iz mog okruzenja, ne znam za ove sponzoruse) paznju, lepe reci, podrsku, razumevanje, male dokaze ljubavi bar na pocetku, pomoc u kuci, oko dece...To nije tesko verujte mi. E kad takvi budete onda mozete govoriti kakva je vasa idealna devojka ili zena. A zvoca samo ona zena koja je nezadovoljna u braku.

Nina

pre 2 godine

@@Molim vas, objavite komentar

Ali upravo je problem sto ne postoji definicija sta je to tacno zvocanje, svako ima svoju percepciju zvocanja. Ono sto sam ja primetila, kod nekih svojih kolega, drugara, poznanika (koji zive sa devojkama, zenama) je da oni svi govore da im partnerke zvocaju, a kad ih pitas sta im to stalno zvocaju odgovori budu tipa: sto nisi bacio stvari koje su za pranje u korpu gde stoji ves za pranje, sto nisi izuo prljavu obucu u hodnik (ne hodnik zgrade nego hodnik u stanu) nego hodas po sobi, sto nisi bacio smece kad si izlazio (ne baca on uvek smece, baci ona 100 puta samo on nikad nema osecaj da kad je kesa za smece puna da se smece treba baciti) i gomila drugih stvari uglavnom vezanih za kucne poslove koje oni nikad NE VIDE da treba da se urade, pa im se za svaku stvar treba posebno reci kao da su retardirani. I to je njima zvocanje. Da napomenem da sve one rade, znaci niti jedna nije domacica, decu vecinom nemaju i verujem da 90% njih ne bi zvocalo kad bi oni znali da pociste za sobom, ali to je problem kod dosta muskaraca kod nas, sto nisu navikli da zive sami, nego samo predju od mame do devojke, a i ako zive sami neretko im upravo majke dolaze da pociste za njima. Vecina kolega sa faxa koji su ziveli privatno majke su im dolazile da im ciste, znam i 3 lika koja su iz istog grada i njihove majke su se dogovarale kad ce koja da dodje da cisti...
Ti takvi posle jedva znaju dupe posle nuzde da obrisu i takvi najcesce kukaju da im zene zvocaju.

@Molim vas, objavite komentar

pre 2 godine

Ne zvoca svaka zena. Ona koja je emotivno ispunjena a da se to pokazuje kroz dobar sex nece nikad zvocati. Evo 16 godina, sve jos sljaka, rado se "druzimo" kad god mozemo, oboje uzivamo, zvocanja ni od korova. Nijedna zena koja je zadovoljna nece zvocati. Naravno, ako i pored toga bacate carape gde stignete, niko to nece trpeti, nekome je zvocanje i kad mu neko kaze pokupi carape za sobom, a svako ko ima preko 5 godina bi valjalo da zna cemu sluzi korpa za ves, tako da - kriterijumi su razliciti.

Gospodarica Glavna

pre 2 godine

@Brdhanin:
- poštovanje mora da se zasluži
- dòbar seks nijedna odbit neće. Loš i rutinski bogme hoće.
- hranu možeš i sam sebi da spremiš ako nisi sakat. Bar ponekad. Žene misu po difoltu vaše kuvarice.
- podrška zavisi od togaza šta se traži. Opet, žene nisu bića bez mozga da ne umeju da procene kad podšku daju akad je uskraćuju.
Aj uzdravlje.

Tja

pre 2 godine

Ja jesam pogledaj moj komentar.Pod broj 1 mora da bude pametna, da ne bude kao prosecna splavarusa koja je uzor devojkama u Srbiji.Tako da je takvu devojku tako tesko naci u Srbiji.Pogotovu ako je mladja od 25 godina.
(Aerospace engineering, 8. maj 2021 22:33)
Ni momci tih godina nisu u proseku nista bolji. Uglavnom "brate, brate" nepismeni tupsoni a spram njih i splavaruse. Sve je to uskladjeno.
A onda imate i starije momke koji bi mladje devojke a te mladje generacije su takve i eto problema.

Alkos

pre 2 godine

Ne postoji univerzalno idealna zena jer je svaki muskarac drugačiji. To je kao slagalica, dobar je samo onaj deo slagalice koji se uklopi sa drugim delom. Idealna žena je ona koja čini muškarca i decu u potpunosti srećnim i kompletnim. Pošto je to samo teoretski dostižan cilj, u kojoj meri će neka žena biti idealna zavisi dosta od toga koliko pre muœkarac dovoljno sazri da shvati da ništa nije idealno u životu ali da to nije kraj sveta. Ni Zvezda ne osvaja Ligu Šampiona svake godine pa i dalje navijam za nju.

Zanimljivo

pre 2 godine

Naravno, pošto nam je izbor devojaka takav kakav je, ja samo spuštam kriterijume jer ne želim večno da budem sam. Na kraju sam spustio. kriterijume na to da samo ne igra igrice i da iole pristojno izgleda. I verovali ili ne, čak ni takvu ne mogu da nađem. Toliko o kvalitetu devojaka u Srbiji.
(Samo neka ste vi "savršene", 9. maj 2021 07:56)
A nije ti palo na pamet da te kvalitetnije nece tebe, ma kakvo visoko misljenje imao ti o sebi.

Pero, nezenja do daljnjeg

pre 2 godine

Bas me briga kako izgleda dok god nije skroz odvratna. Glavno je da zna da cuti i da to cesto praktikuje i da nije neka lenja mrcina.
Po izgledu sam ih nasao milion koje mi odgovaraju, ima po neka i vredna, ali da zna da cuti duze od pola sata ni jednu jedinu nikada nisam ni upoznao, a kamo li bio sa njom.

Dogovor i kompromis kuću gradi

pre 2 godine

Msm, da bi se ceo život s nekim mogao provesti, treba znati sa manama partner(a)ke, jer na dobre osobine se čovek lako navikne. Ako možeš s manama izaći na kraj onda si na konju. Pored dogovora, i kompromis kuću gradi. Ne trebamo se menjati iz korena nikad osim ako to sami želimo, ali malo ublažavanja sebe samih nije na odmet. Sve u skladu sa željama

Hm

pre 2 godine

Da je lepa, zgodna, da vodi racuna o sebi i da je pristupacna...
Za "pametne" teme i ozbiljnije price imam prijatelje. Za novac se snalazim sam, tako da mi je nebitno koliko zaradjuje. Eto ne trazim previse, ali recite mi ako gresim?
(samo_kazem, 9. maj 2021 09:02)
Ako si ti lep, zgodan dasa i vodis racuna o sebi. Ne ono nisam debeo i ruzan, vec ako si lep i zgodan.
Ako nisi vec si prosecniji moras drugacije da se revansiras, jer ocito je ne zelis za pravog partnera. Ne zanima te ni razgovor ni sta misli, dakle kao lutka za seks, lepa i pristupacna. Fer je onda da sve ti kesiras a ona ce biti lepa. To mozes da nadjes.
I onda se ljudi cude kako dolazi do takvih odnosa.

magacin

pre 2 godine

Sudeći po komenatrima sve baje su neke pametne i teaže minimum. Sudeći po realnosti, one sa plastičnim noktima, trepavicama, umazanih kragna od pudera, bez škole, one se prve udaju baš za ove baje kojo traže nešto što kao ne postoji. Postoji, postoji, ali nije za vas.

Cica bez princa

pre 2 godine

Eto mene kao ženu npr. privlače uglavnom cinični, namrgodjeni pomalo misteriozni muškarci, koji nisu svima na izvolite, sa specifičnim smislom za humor i bez pločica na stomaku. Par kila viška su čak štaviše poželjni, teško je zagrliti nešto koščato. Šta ja da radim?

Miki

pre 2 godine

Savetujem devojkama da ne padaju na ovo da zele mirne i tihe, takve devojke uvek zavrse povredjene, a nasuprot tome namazane zmije dobiju najbolje momke, sve vam je jasno :)

Keleno

pre 2 godine

@Jabučilo
Najjače mi je kada krenu ovi što su umislili da se nekome sopstvena žena ne sviđa jer sa njom dele svakodnevni život. Imao sam jednu, sad drugu suprugu. Brak sa prvom loš jer je sve glumila, a u suštini naporna, teška, ne možeš se dogovoriti, ne možeš pričati o nekim složenijim stvarima, samo bi kuvala i ništa drugo. Inače je uvek nasmejana za javnost, pomislio bi čovek da je neka draga i vesela. To su one koje okrenu list kad se udaju. Druga, često naizgled namrgođena, načitana, obrazovana (kažu da je obrazovanje žene od suštinske važnosti za brak), lepa, zgodna, sve se lako dogovorimo, nema bežanja, kompromisi. Sa obe sam delio i loše i dobro, i mogu reći da ima ljudi koji ulepšavaju život, i onih drugih.

Kanadjanka

pre 2 godine

Ne postoji univerzalno idealna zena jer je svaki muskarac drugačiji. To je kao slagalica, dobar je samo onaj deo slagalice koji se uklopi sa drugim delom. Idealna žena je ona koja čini muškarca i decu u potpunosti srećnim i kompletnim. Pošto je to samo teoretski dostižan cilj, u kojoj meri će neka žena biti idealna zavisi dosta od toga koliko pre muœkarac dovoljno sazri da shvati da ništa nije idealno u životu ali da to nije kraj sveta. Ni Zvezda ne osvaja Ligu Šampiona svake godine pa i dalje navijam za nju.
(Alkos, 9. maj 2021 07:32)
---
Slazem se. Najvaznije, ali i najteze, je biti objektivan prema samom/samoj sebi - sagledati svoje nesavrsenosti i onda razmisliti kakav partner bi bio odgovarajuci. Po meni, tu ne treba detaljisati, vec identifikovati nekoliko bitnih osobina. Na primer, ako ste po prirodi kolerik, treba da nadjete osobu koja nije ista takva, vec obrnuto - smirena i strpljiva. Ako ste neodlucni, treba vam odlucan partner, itd., itd. Aspekti inteligencije i mogucnosti zarade su takodje bitni i tu treba traziti svog ekvivalenta, ali to nije presudno koliko je presudno da se karakteri dobro uklapaju i da postoji seksualna kompatibilnost. Ono sto je interesantno je da je sto se karakterne kompatibilnosti, slicna situacija i sa decom. Na primer, ja se trenutno najlosije slazem sa detetom koje mi je najslicnije, jer nam se podudaraju lose osobine. Medjuljudski odnosi nisu jednostavni i zahtevaju puno nege i ljubavi. Nema idealnog/idealne!

porcelan

pre 2 godine

@dalanik:iz komentara se naslućuje loša osoba.skoro odvratniji i besmisleniji komentar nisam pročitala.

p.s.unajmi radnika pa neka ti bude vredan.

neo

pre 2 godine

"Poznajem je, ne smem ime da joj kažem, drugar sam joj, oboje imamo porodice. Pametna, prelepa, duhovita.
(Klompa vajdasagi, 08. maj 2021 20:28)"

Poznajes njenu spoljasnju javnu stranu i svidja ti se. Svojoj zeni poznajes unutrasnju porodicnu stranu.
Kako znas da je unutrasnja porodicna strana te pomenute zene bolja od unutrasnje strane tvoje zene? Recices, mozda, bolja je prema svom muzu. Da li si ti isti kao njen muz, kako znas kakva je njegova porodicna unutrasnja strana? Kakva bi tvoja zena bila prema njenom muzu? Mozda cak i bolja nego pomenuta zena?
Moras to sve resiti prvo :)

sasa

pre 2 godine

Jedan kaze "da se ne izdvaja iz mase a da je jedinstvena", a drugi "da je ponizna a da ima jasan stav".... ju, ju, ju ako ovi znaju sta hoce....

Ja sam plitak meni karakter nije bitan dok god izgleda kao kim basinger u 80-tim. To je meni idealna zena(ni sad joj nista ne fali)....Karakteru cu lako ja da se prilagodim.

Haj nehaj

pre 2 godine

@Molim vas, objavite komentar

Auh, pa što si nervozan i besan? Komentar ti je ČISTO ZVOCANJE, vidi se da ga praktikuješ. Drugo je što očekuješ da samo ti to možeš, a žene ne smeju. Treće, izgleda da baš i nisi tako dobar i da te sve odbijaju, pa si zato ogorčen.
Četvrto, kakve veze ima što je spavala sa njim na "prvom" sastanku, znaju se godinama i već su bili zajedno, nike da ga je tek upoznala. Izgleda te boli što ti nisi ničija ljubav i što nijedna neće sa tobom, i zbog toga pišeš sve jer si frustriran. Budi malo realan.

sasa

pre 2 godine

@Molim vas, objavite komentar

Sta tacno znaci zvocanje? Citajuci tebe reklo bi se kad zena progovori ti smatras to zvocanjem. Dalje ti delujes jako isfrustriran i ako zelis bilo koga pored sebe bolje ti je da poradis prvo na sebi jer tu ima bas mnogo posla.

Molim vas, objavite komentar

pre 2 godine

Zene traze (one koje su iz mog okruzenja, ne znam za ove sponzoruse) paznju, lepe reci, podrsku, razumevanje, male dokaze ljubavi bar na pocetku, pomoc u kuci, oko dece...To nije tesko verujte mi. E kad takvi budete onda mozete govoriti kakva je vasa idealna devojka ili zena. A zvoca samo ona zena koja je nezadovoljna u braku.
(Uhh, 09. maj 2021 00:13)

Zvoca SVAKA žena, ali svaka. Pitanje je samo kada će tačno u vezi/braku sa tom praksom početi.
I kada smo kod dokazivanja ljubavi, kakvo zapravo vi dokazujete ljubav? Jedino što žene "rade" odlučivanje o tome da li vam se sviđa trud jadnika koji se lome oko vas "dokazujući" vam ljubav planiranjem izlazaka, poklonima, putovanjima i sl.

Komentar ti je, uz svako poštovanje prema tebi i tvojoj ličnosti i idealima, sačuvaj Bože.
Kakvu pomoć oko dece tražiš na početku veze?
Kako je "vređanje" to što ti neko kaže svoje mišljenje o tome da je 21. vek i da su ljudi generalno slobodniji nego ranije?
Kako očekuješ lepu reč, a istovremeno smatraš da svako ko ti kaže nešto lepo pokušava da te odvuče u krevet?

Stvar je u tome da si oduvek bila zaljubljena u tu tvoju "staru ljubav". Odbijala si svakoga ko nije ta osoba, a istovremeno dizala svoj ego na račun ponižavanja tih drugih koji su želeli da budu sa tobom.
Na kraju kada te je taj ponovo primetio, pristala si da spavaš sa njim, i to na prvom sastanku.

E, toliko o tome koliko tražiš "strpljivog". Smešne ste sa tim vašim argumentima.

Molim vas, objavite komentar

pre 2 godine

(Nina, 09. maj 2021 18:32)

Postoji definicija zvocanja. To je ono kada žena(sko) želi da bude po njenom, isključivo po njenom, uvek i nikako drugačije.
To su konstantni, ničim izazvani napadi na ličnost i integritet muškarca, i to uglavnom zbog ženskog nezadovoljstva sopstvenim životom, te neizlečenim kompleksima.
Žene su jednostavno loši ljudi, većinom. Do podneva mrze sebe, od podneva ceo svet. To je 99 posto ženskog sveta danas.

A o higijeni je izlišno i pričati. Dovoljno je ući u neki ženski wc. Tu je sve rečeno.
Žene su generalno aljkave, po prirodi su takve. Znam po svojim sestrama, po svojim i njihovim drugaricama. Bukvalno u sopstvenom smeću spavaju, ali su zato namontirane do vrha kada krenu napolje.

Duh

pre 2 godine

@Jeste, kako da ne

Ne moze se biti duhovit (vidis, "duhovan" i "duhovit" imaju istu etimologiju), a ne biti inteligentan. Dakle, ti otpadas :)))

Samo neka ste vi "savršene"

pre 2 godine

Nekad sam imao viziju o savršenoj devojci. To bi trebalo da bude emotivna osoba, puna razumevanja, ozbiljna i odgovorna, obrazovana, uspešna, da ima ciljeve, radi na sebi (usavršavanje, kursevi, licence, neki privatni biznis sa strane,..), da pristojno zarađuje, samu sebe izdržava i da se trudi da uštedi novac. Naravno, pošto nam je izbor devojaka takav kakav je, ja samo spuštam kriterijume jer ne želim večno da budem sam. Na kraju sam spustio. kriterijume na to da samo ne igra igrice i da iole pristojno izgleda. I verovali ili ne, čak ni takvu ne mogu da nađem. Toliko o kvalitetu devojaka u Srbiji.

Svasta

pre 2 godine

(Molim vas, objavite komentar, 10. maj 2021 15:18)
I sto se i pored svega ti toliko bavis zenama? Odmori covece, prosto zivi svoj zivot i zanemari zene. Ovako si mentalni rob, pun besa i frustracija

Ayala

pre 2 godine

Moze covek naci pravu. Da ti je lepo sa njom i pre i posle seksa . Problem je sto kratko traje. Zenama se opusti jezik i onda palaca, pa krv piju i to po pravilu sto je pazljiviji muz to ga vise gazi.

fer86

pre 2 godine

Mislim da je moja kolegica na poslu savrsena,pokusavam da ne gledam u nju dok delam ali mi to bas i ne polazi za rukom.Morat cu joj priopciti da mi se dopada i bok,samo se bzveze mucim...Jbg...

Nadoljub

pre 2 godine

@Nadoljub

Brate molim te uradi nesto sa svojim zivotom. Mnogo si dosadan. I neki od komentara na drugim vestima ti prosto odisu dosadom, saberi se malo.
(neverujem, 09. maj 2021 14:48)

Moj život je sredjen, brate i potpuno sam sabran. Ono što komentarišem je karakternog tipa i nema za cilj da zabavlja, pa ako ti je dosadno i tražiš zabavu, slobodno preskoči moje komentare, a ja evo obećavam da neću da se bunim što si ih preskočio.

howyesno

pre 2 godine

Savršena žena je ona koja je pre svega mlada, obrazovana, zdrava, lepa, sa dugom ravnom kosom i osmehom kao filmska zvezda. Uvek spremna na seks kad se meni hoće, izuzetno prsata, dimenzije 90-60-90, sa predivnim stopalima, sređena (može da kuva potpuno sređena), da priča kad ja mislim da treba i da obavezno ćuti kad mi smeta buka. Savršena žena pojede tačno odmeren kalorijski obrok izuzetno zdrave hrane koji sama sprema u pauzama između svoje savršenosti, od pića popije samo jednu čašu dobrog vina isključivo uz ručak.
Ne jede burek, picu već samo smutije i zdrave savršene ukusne salate i čorbice.
Ima neprolaznu lepotu, usta kao Jollie a oči kao Elizabet Tejlor.
Rađa samo dečake, nikako devojčice, i to su, naravno, mali genijalci, IQ iznad 130...Bavi se dobrotvornim radom, ima svoj biznis, kuću itd
Savršena žena uspeva da pronađe savršenog muškarca...

DaLanik

pre 2 godine

Evo ovako, kako izabrati ženu. Ne tražite lepu. Sve su one lepe kao mlade, ali vremenom izgube lepotu, kako se kaže "lepota je prolazna". Ne tražite dobru. Možda je dobra danas, ali vremenom će postati čangrizava baba. Ne tražite pametnu. Po definiciji, ne postoje pametne žene. Tražite vrednu. Ako je vredna kao mlada, biće vredna ceo život. To je jedina ženska osobina koja traje.

neverujem

pre 2 godine

@Nadoljub

Brate molim te uradi nesto sa svojim zivotom. Mnogo si dosadan. I neki od komentara na drugim vestima ti prosto odisu dosadom, saberi se malo.

Nadoljub

pre 2 godine

Iskreno pobožna, verna, dostojanstvena, bračno i porodično privržena. To su osobine koje i ženu i muškarca okreću pravim vrednostima i čine ih karakternima. Inače, te druge osobine tipa prelepa, istaknuto prsata, duhovita, jako komunikativna, samostalna, poništavaju gravitaciju i okreću je prema spolja. I za muškarca i za ženu važno je da ih vode osobine centripetalnog, a ne centrifugalnog tipa. Najvažnije je jako bračno i porodično jezgro. To je snaga koja timski pobedjuje sve izazove savremenog življenja. Zašto da biraš ženu ili ženo da biraš muškarca čije osobine vuku ne prema tebi, nego vuku od tebe? To ne znači da budemo vezani kao sijamski blizanci, da ne saradjujemo sa drugima, da budemo odsečeni od sveta i zarobljenici pustog ostrva, kako bi pomislili neki razuzdani ljudi, nego znači da naše osobine čine da smo dobro postavili prioritete i dobro smo organizovani.

D.

pre 2 godine

@ "...To su konstantni, ničim izazvani napadi na ličnost i integritet muškarca, i to uglavnom zbog ženskog nezadovoljstva sopstvenim životom, te neizlečenim kompleksima.
Žene su jednostavno loši ljudi, većinom. Do podneva mrze sebe, od podneva ceo svet. To je 99 posto ženskog sveta danas....

(Molim vas, objavite komentar, 10. maj 2021 15:18)"

Nisu one losi ljudi, one imaju mnogo vise hormona od nas muskaraca i kad im prorade svi ne mogu se osecati dobro, nervira ih svaka sitnica. Zato moras biti musko i izdrzati ili naci neku temu da je smiris, da ne sipas ulje na vatru, da je dodatno ne iritiras, da ne prihvatas sve previse licno da pokusas da je iskuliras i uvece ce sve biti u redu, ako sve to uradis.

Aule

pre 2 godine

Nisu one losi ljudi, one imaju mnogo vise hormona od nas muskaraca i kad im prorade svi ne mogu se osecati dobro, nervira ih svaka sitnica. Zato moras biti musko i izdrzati ili naci neku temu da je smiris, da ne sipas ulje na vatru, da je dodatno ne iritiras, da ne prihvatas sve previse licno da pokusas da je iskuliras i uvece ce sve biti u redu, ako sve to uradis.
(D., 10. maj 2021 18:54)

Radio sam to 20 i kusur godina, ne mogu vise da me izvrnes naopacke, umorio sam se i sto se mene tice moze da udara glavom u zid sa sve hormonima, ionako je ne slusam 95% vremena, smara kako zine, sto ti hormoni ne ucine da nestane na 15 minuta cim pocne da grakce.

Souri

pre 2 godine

Da bude ogromna, trusna, tamnoputa, giant balluba sa gu**vima kao naćvama.

Da voli da se odeva u kostret, i da jednom mesecno jede blitvu i ribu, gola...

Molim vas, objavite komentar

pre 2 godine

(Molim vas, objavite komentar, 10. maj 2021 15:18)
I sto se i pored svega ti toliko bavis zenama? Odmori covece, prosto zivi svoj zivot i zanemari zene. Ovako si mentalni rob, pun besa i frustracija
(Svasta, 10. maj 2021 18:48)

Odličan komentar, pun argumenata i čvrstih dokaza. Pravi ženski.

samo_kazem

pre 2 godine

Da je lepa, zgodna, da vodi racuna o sebi i da je pristupacna...
Za "pametne" teme i ozbiljnije price imam prijatelje. Za novac se snalazim sam, tako da mi je nebitno koliko zaradjuje. Eto ne trazim previse, ali recite mi ako gresim?

ljubav ne postoji

pre 2 godine

(Pero, nezenja do daljnjeg, 8. maj 2021 21:43)

Ja sam cutala, ocekivala normalan odnos,
nisam zelela da budem objekat, trazila sam partnera
za razgovor, suzivot, srecu, ludosti... da smo tu i u sreci
i ne daj Boze tuzi,
precenila sam ga.
Njemu je trebala lutka za poziranje kao i svakom drugom.

Marijana

pre 2 godine

@Savršena je svaka koju ne moram da trpim. Verovatno se nećemo nikad upoznati, pa nije ni bitno, ima onaj ko hoće da trpi, tako da tvoje mišljenje nije stvarno tako jakooo bitno. Ono što tebi ne odgovara, drugome odgovara. Ne znam što se uopšte ja trudim da ti odgovorim, gubim svoje vreme.

I, tako...

pre 2 godine

Tamnooka, vitka, ista muzika (gitare i bubnjevi) , isti humor (bez granica npr. kako poznati antikvar prodaje 15 prstiju trojerucice ili na grame pepeo SV. Save, a jos poznatiji kolekcionar trazi kilo macki za posudu :O), raznovrsnost u filmovima, da voli da seta, da zna da ceni tisinu, barem kada je meni potrebna, da se podudaramo u seksualnim potrebama i granicama, da je svesna da ja na mom obrazovanju radim jako drugo, na stvarima koje malo koga zanimaju, ali ih mnogi uzimaju u usta, pa ili uglavnom precutim ili bude neprijatno i da se ne takmici u pameti sa mnom.Ne volim price "kako si proveo dan" :))))

I sta bi sa penkalom?

pre 2 godine

Nema, nepismena, nevidljiva da lepo mirise i da ima mekanu kozu.

Zvocanje-proof i ne moram stalno da je gledam ni da komuniciram sa njom...e sad kako bih je uopste i upoznao JESTE omanji problem, ali da ne sitnicarim.

I, tako...

pre 2 godine

Bolje sam prolazio u zivotu, nego na komentarima, sudeci po minusima, a bas sam bio precizan, sto je cudno posle subotnjeg izlaska.Sva sreca da ima alkohola, pa mogu da bulaznim o glupostima, pa prodje i svetlooka koja slusa Rijanu, ipak krupnjace i narodnjake ni pijan :)))

Blago rečeno.... užas

pre 2 godine

@Odličan komentar, pun argumenata i čvrstih dokaza. Pravi ženski.
(Molim vas, objavite komentar, 11. maj 2021 11:18)
A ko si ti da ti neko nesto dokazuje?
(Svasta, 15. maj 2021 17:47)


@Molim vas, objavite komentar - druže, zar si očekivao drugi komentar? Od ovakvih žena samo treba bežati.

eto sta sad

pre 2 godine

Ukratko receno:

"Nijedna zena koja je zadovoljna nece zvocati."
Kad osetim ljubav mogu da pomerim planine,
kad osetim distanciranje, razocaram se.. i sta onda hocete?

Svasta

pre 2 godine

Odličan komentar, pun argumenata i čvrstih dokaza. Pravi ženski.
(Molim vas, objavite komentar, 11. maj 2021 11:18)
A ko si ti da ti neko nesto dokazuje?

Pero, nezenja do daljnjeg

pre 2 godine

Bas me briga kako izgleda dok god nije skroz odvratna. Glavno je da zna da cuti i da to cesto praktikuje i da nije neka lenja mrcina.
Po izgledu sam ih nasao milion koje mi odgovaraju, ima po neka i vredna, ali da zna da cuti duze od pola sata ni jednu jedinu nikada nisam ni upoznao, a kamo li bio sa njom.

trp

pre 2 godine

Bitno mi je da nema veliki body count.
Po meni treba tražiti devojke koje nisu zavisne od muške pažnje, koje su slabo aktivne na društvenim mrežama, nemaju tetovaže, pirsinge...Prava devojka nema iza sebe razvod ili dete...jako bitno da je devojka iz funkcionalne porodice.

Jeste, kako da ne...

pre 2 godine

Koliko se vidi po komentarima svaki muškarac očigledno očekuje da neka savršena žena za njega bude lepa. To je svakom muškarcu izgleda broj 1 što se tiče odabira ženske. Broj 2 koliko vidim se potencira na duhovitost, a nigde niko da napiše da treba da ima neki intelekt. Sta to onda znači zapravo? Da žensku osobu biraš prema izgledu i ponašanju, a ne prema intelektu? Ispada da se intelekt najmanje gleda kad nijedan muškarac nije spomenuo tu reč u željama. Svi traže kao neku da je duhovita, a zaboravlja svako da ta osoba koja je duhovita mora biti svakako van prosečno inteligentna osoba da bi mogla uopšte biti duhovita. U prevodu, muškarci traže kao nešto duhovito i obavezno da je lepo, ali niko ne spominje kakav intelekt očekuju od nje jer zapravo, nijednom od njih ni ne treba previše pametna žena jer to nijedan muškarac zapravo ne voli da mu je partner inteligentniji od njega samog. A zašto? Pa da bi mogao lakše da manipuliše sa njom :) I kad sve saberes, niko ne traži zapravo pametnu, a traži da ima odlike izvan prosečno pametnog čoveka. Koji licemeri su muškarci zapravo, zar ne? :)

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Бежи од паметних сине, само гледај сисате! Имају велику душу, па немаш проблема. Паз' да те не обману силиконушкиње!

DaLanik

pre 2 godine

Evo ovako, kako izabrati ženu. Ne tražite lepu. Sve su one lepe kao mlade, ali vremenom izgube lepotu, kako se kaže "lepota je prolazna". Ne tražite dobru. Možda je dobra danas, ali vremenom će postati čangrizava baba. Ne tražite pametnu. Po definiciji, ne postoje pametne žene. Tražite vrednu. Ako je vredna kao mlada, biće vredna ceo život. To je jedina ženska osobina koja traje.

Samo neka ste vi "savršene"

pre 2 godine

Nekad sam imao viziju o savršenoj devojci. To bi trebalo da bude emotivna osoba, puna razumevanja, ozbiljna i odgovorna, obrazovana, uspešna, da ima ciljeve, radi na sebi (usavršavanje, kursevi, licence, neki privatni biznis sa strane,..), da pristojno zarađuje, samu sebe izdržava i da se trudi da uštedi novac. Naravno, pošto nam je izbor devojaka takav kakav je, ja samo spuštam kriterijume jer ne želim večno da budem sam. Na kraju sam spustio. kriterijume na to da samo ne igra igrice i da iole pristojno izgleda. I verovali ili ne, čak ni takvu ne mogu da nađem. Toliko o kvalitetu devojaka u Srbiji.

I, tako...

pre 2 godine

Tamnooka, vitka, ista muzika (gitare i bubnjevi) , isti humor (bez granica npr. kako poznati antikvar prodaje 15 prstiju trojerucice ili na grame pepeo SV. Save, a jos poznatiji kolekcionar trazi kilo macki za posudu :O), raznovrsnost u filmovima, da voli da seta, da zna da ceni tisinu, barem kada je meni potrebna, da se podudaramo u seksualnim potrebama i granicama, da je svesna da ja na mom obrazovanju radim jako drugo, na stvarima koje malo koga zanimaju, ali ih mnogi uzimaju u usta, pa ili uglavnom precutim ili bude neprijatno i da se ne takmici u pameti sa mnom.Ne volim price "kako si proveo dan" :))))

sasa

pre 2 godine

Jedan kaze "da se ne izdvaja iz mase a da je jedinstvena", a drugi "da je ponizna a da ima jasan stav".... ju, ju, ju ako ovi znaju sta hoce....

Ja sam plitak meni karakter nije bitan dok god izgleda kao kim basinger u 80-tim. To je meni idealna zena(ni sad joj nista ne fali)....Karakteru cu lako ja da se prilagodim.

Ayala

pre 2 godine

Moze covek naci pravu. Da ti je lepo sa njom i pre i posle seksa . Problem je sto kratko traje. Zenama se opusti jezik i onda palaca, pa krv piju i to po pravilu sto je pazljiviji muz to ga vise gazi.

Dosadnjaković

pre 2 godine

90% svetskih muškaraca juri za 90% svetskih žena. Sa druge strane, 90% svetskih žena juri za 10% svetskih muškaraca. To znači da (sa ženskog stanovišta) većina muškaraca ne spada u tu "željenu grupu od 10%" i onda kreće traženje dlake u jajetu. Naravno, onima 10% poželjnih se oprašta sve. I izgled, i govor, i obrazovanje, i maniri, i godine, i minuli rad, brakovi, ljubavnice itd.

samo_kazem

pre 2 godine

Da je lepa, zgodna, da vodi racuna o sebi i da je pristupacna...
Za "pametne" teme i ozbiljnije price imam prijatelje. Za novac se snalazim sam, tako da mi je nebitno koliko zaradjuje. Eto ne trazim previse, ali recite mi ako gresim?

Molim vas, objavite komentar

pre 2 godine

Zene traze (one koje su iz mog okruzenja, ne znam za ove sponzoruse) paznju, lepe reci, podrsku, razumevanje, male dokaze ljubavi bar na pocetku, pomoc u kuci, oko dece...To nije tesko verujte mi. E kad takvi budete onda mozete govoriti kakva je vasa idealna devojka ili zena. A zvoca samo ona zena koja je nezadovoljna u braku.
(Uhh, 09. maj 2021 00:13)

Zvoca SVAKA žena, ali svaka. Pitanje je samo kada će tačno u vezi/braku sa tom praksom početi.
I kada smo kod dokazivanja ljubavi, kakvo zapravo vi dokazujete ljubav? Jedino što žene "rade" odlučivanje o tome da li vam se sviđa trud jadnika koji se lome oko vas "dokazujući" vam ljubav planiranjem izlazaka, poklonima, putovanjima i sl.

Komentar ti je, uz svako poštovanje prema tebi i tvojoj ličnosti i idealima, sačuvaj Bože.
Kakvu pomoć oko dece tražiš na početku veze?
Kako je "vređanje" to što ti neko kaže svoje mišljenje o tome da je 21. vek i da su ljudi generalno slobodniji nego ranije?
Kako očekuješ lepu reč, a istovremeno smatraš da svako ko ti kaže nešto lepo pokušava da te odvuče u krevet?

Stvar je u tome da si oduvek bila zaljubljena u tu tvoju "staru ljubav". Odbijala si svakoga ko nije ta osoba, a istovremeno dizala svoj ego na račun ponižavanja tih drugih koji su želeli da budu sa tobom.
Na kraju kada te je taj ponovo primetio, pristala si da spavaš sa njim, i to na prvom sastanku.

E, toliko o tome koliko tražiš "strpljivog". Smešne ste sa tim vašim argumentima.

Dragan

pre 2 godine

(Jeste, kako da ne..., 08. maj 2021 21:26)

Kako si se ti kvalitetno izlupala u svom komentaru. I što je najgore, vidi se da muške komentare uopšte pročitala nisi ali si zato odmah izmislila za šta ćeš optužiti muškarce. Prava istina je vrlo jednostavna. Muškarci imaju niske standarde i male prohteve. Nas je vrlo lako zadovoljiti, vas žene je jako teško, a u mnogim slučajevima potpuno nemoguće zadovoljiti. A manipulacija je alat kojim se u proseku gledano žene služe nešto više nego muškarci.

howyesno

pre 2 godine

Savršena žena je ona koja je pre svega mlada, obrazovana, zdrava, lepa, sa dugom ravnom kosom i osmehom kao filmska zvezda. Uvek spremna na seks kad se meni hoće, izuzetno prsata, dimenzije 90-60-90, sa predivnim stopalima, sređena (može da kuva potpuno sređena), da priča kad ja mislim da treba i da obavezno ćuti kad mi smeta buka. Savršena žena pojede tačno odmeren kalorijski obrok izuzetno zdrave hrane koji sama sprema u pauzama između svoje savršenosti, od pića popije samo jednu čašu dobrog vina isključivo uz ručak.
Ne jede burek, picu već samo smutije i zdrave savršene ukusne salate i čorbice.
Ima neprolaznu lepotu, usta kao Jollie a oči kao Elizabet Tejlor.
Rađa samo dečake, nikako devojčice, i to su, naravno, mali genijalci, IQ iznad 130...Bavi se dobrotvornim radom, ima svoj biznis, kuću itd
Savršena žena uspeva da pronađe savršenog muškarca...

Molim vas, objavite komentar

pre 2 godine

(Nina, 09. maj 2021 18:32)

Postoji definicija zvocanja. To je ono kada žena(sko) želi da bude po njenom, isključivo po njenom, uvek i nikako drugačije.
To su konstantni, ničim izazvani napadi na ličnost i integritet muškarca, i to uglavnom zbog ženskog nezadovoljstva sopstvenim životom, te neizlečenim kompleksima.
Žene su jednostavno loši ljudi, većinom. Do podneva mrze sebe, od podneva ceo svet. To je 99 posto ženskog sveta danas.

A o higijeni je izlišno i pričati. Dovoljno je ući u neki ženski wc. Tu je sve rečeno.
Žene su generalno aljkave, po prirodi su takve. Znam po svojim sestrama, po svojim i njihovim drugaricama. Bukvalno u sopstvenom smeću spavaju, ali su zato namontirane do vrha kada krenu napolje.

Ne razumeju one ljubav, plitka su to stvorenja, te žene...

pre 2 godine

Kažu meni jednom:

"Ne smeš joj prići i reći da je seksi! Gde ćeš tako odma', jesi reatrdiran?"

- Nisam. Kako onda? -

"Priđeš normalno, i kažeš joj da je lepa, a ne seksi!"

I ja priđem i kažem izabranici mog srca:
- Ej, lepa si, nisi seksi. -


I evo me, 50ta se gazi, srećno sam neoženjen! Hvala mojim savetnicima...

Nadoljub

pre 2 godine

Iskreno pobožna, verna, dostojanstvena, bračno i porodično privržena. To su osobine koje i ženu i muškarca okreću pravim vrednostima i čine ih karakternima. Inače, te druge osobine tipa prelepa, istaknuto prsata, duhovita, jako komunikativna, samostalna, poništavaju gravitaciju i okreću je prema spolja. I za muškarca i za ženu važno je da ih vode osobine centripetalnog, a ne centrifugalnog tipa. Najvažnije je jako bračno i porodično jezgro. To je snaga koja timski pobedjuje sve izazove savremenog življenja. Zašto da biraš ženu ili ženo da biraš muškarca čije osobine vuku ne prema tebi, nego vuku od tebe? To ne znači da budemo vezani kao sijamski blizanci, da ne saradjujemo sa drugima, da budemo odsečeni od sveta i zarobljenici pustog ostrva, kako bi pomislili neki razuzdani ljudi, nego znači da naše osobine čine da smo dobro postavili prioritete i dobro smo organizovani.

Souri

pre 2 godine

Da bude ogromna, trusna, tamnoputa, giant balluba sa gu**vima kao naćvama.

Da voli da se odeva u kostret, i da jednom mesecno jede blitvu i ribu, gola...

I sta bi sa penkalom?

pre 2 godine

Nema, nepismena, nevidljiva da lepo mirise i da ima mekanu kozu.

Zvocanje-proof i ne moram stalno da je gledam ni da komuniciram sa njom...e sad kako bih je uopste i upoznao JESTE omanji problem, ali da ne sitnicarim.

I, tako...

pre 2 godine

Bolje sam prolazio u zivotu, nego na komentarima, sudeci po minusima, a bas sam bio precizan, sto je cudno posle subotnjeg izlaska.Sva sreca da ima alkohola, pa mogu da bulaznim o glupostima, pa prodje i svetlooka koja slusa Rijanu, ipak krupnjace i narodnjake ni pijan :)))

Uhh

pre 2 godine

Evo primera kako ne znaju sta hoce: Ja nevina do 25 god. Realno prosecan izgled, skladna figura ali govorili su mi da "ima ono nesto" kada su sa mnom. Dok ne dodje do teme seksa. E onda kada kazem da je stanje takvo kakvo je i da mi ne pada na pamet da to uradim tek onako, slede komentari...Prva grupa su oni koji se uplase jer nikad nisu bili sa nevinom devojkom. Druga grupa su oni koji pokusavaju da budu ti koji ce biti prvi jer im to imponuje i kad slatke reci ne uspeju raskinu odmah. Treca grupa su oni koji pocnu da vredjaju jer "to nije normalno, znas li ti koji je vek, znaci niko te nije hteo do sada" i ima toga jos. A poenta je bila da prvi put bude sa nekim normalnim i strpljivim, nije mi zelja bila da se cuvam do braka. Elem, prodje tako neko vreme, naidjem na staru ljubav i prvo vece naseg sastanka se desi to. Pazljiv i dobar, ja se uskoro zaljubim u njega. Zene traze (one koje su iz mog okruzenja, ne znam za ove sponzoruse) paznju, lepe reci, podrsku, razumevanje, male dokaze ljubavi bar na pocetku, pomoc u kuci, oko dece...To nije tesko verujte mi. E kad takvi budete onda mozete govoriti kakva je vasa idealna devojka ili zena. A zvoca samo ona zena koja je nezadovoljna u braku.

Marijana

pre 2 godine

@Savršena je svaka koju ne moram da trpim. Verovatno se nećemo nikad upoznati, pa nije ni bitno, ima onaj ko hoće da trpi, tako da tvoje mišljenje nije stvarno tako jakooo bitno. Ono što tebi ne odgovara, drugome odgovara. Ne znam što se uopšte ja trudim da ti odgovorim, gubim svoje vreme.

Molim vas, objavite komentar

pre 2 godine

(Molim vas, objavite komentar, 10. maj 2021 15:18)
I sto se i pored svega ti toliko bavis zenama? Odmori covece, prosto zivi svoj zivot i zanemari zene. Ovako si mentalni rob, pun besa i frustracija
(Svasta, 10. maj 2021 18:48)

Odličan komentar, pun argumenata i čvrstih dokaza. Pravi ženski.

Aerospace engineering

pre 2 godine

Koliko se vidi po komentarima svaki muškarac očigledno očekuje da neka savršena žena za njega bude lepa. To je svakom muškarcu izgleda broj 1 što se tiče odabira ženske. Broj 2 koliko vidim se potencira na duhovitost, a nigde niko da napiše da treba da ima neki intelekt. Sta to onda znači zapravo? Da žensku osobu biraš prema izgledu i ponašanju, a ne prema intelektu? Ispada da se intelekt najmanje gleda kad nijedan muškarac nije spomenuo tu reč u željama. Svi traže kao neku da je duhovita, a zaboravlja svako da ta osoba koja je duhovita mora biti svakako van prosečno inteligentna osoba da bi mogla uopšte biti duhovita. U prevodu, muškarci traže kao nešto duhovito i obavezno da je lepo, ali niko ne spominje kakav intelekt očekuju od nje jer zapravo, nijednom od njih ni ne treba previše pametna žena jer to nijedan muškarac zapravo ne voli da mu je partner inteligentniji od njega samog. A zašto? Pa da bi mogao lakše da manipuliše sa njom :) I kad sve saberes, niko ne traži zapravo pametnu, a traži da ima odlike izvan prosečno pametnog čoveka. Koji licemeri su muškarci zapravo, zar ne? :)
(Jeste, kako da ne..., 08. maj 2021 21:26)

Ja jesam pogledaj moj komentar.Pod broj 1 mora da bude pametna, da ne bude kao prosecna splavarusa koja je uzor devojkama u Srbiji.Tako da je takvu devojku tako tesko naci u Srbiji.Pogotovu ako je mladja od 25 godina.

Gospodarica Glavna

pre 2 godine

@Brdhanin:
- poštovanje mora da se zasluži
- dòbar seks nijedna odbit neće. Loš i rutinski bogme hoće.
- hranu možeš i sam sebi da spremiš ako nisi sakat. Bar ponekad. Žene misu po difoltu vaše kuvarice.
- podrška zavisi od togaza šta se traži. Opet, žene nisu bića bez mozga da ne umeju da procene kad podšku daju akad je uskraćuju.
Aj uzdravlje.

D.

pre 2 godine

@ "...To su konstantni, ničim izazvani napadi na ličnost i integritet muškarca, i to uglavnom zbog ženskog nezadovoljstva sopstvenim životom, te neizlečenim kompleksima.
Žene su jednostavno loši ljudi, većinom. Do podneva mrze sebe, od podneva ceo svet. To je 99 posto ženskog sveta danas....

(Molim vas, objavite komentar, 10. maj 2021 15:18)"

Nisu one losi ljudi, one imaju mnogo vise hormona od nas muskaraca i kad im prorade svi ne mogu se osecati dobro, nervira ih svaka sitnica. Zato moras biti musko i izdrzati ili naci neku temu da je smiris, da ne sipas ulje na vatru, da je dodatno ne iritiras, da ne prihvatas sve previse licno da pokusas da je iskuliras i uvece ce sve biti u redu, ako sve to uradis.

Aule

pre 2 godine

Nisu one losi ljudi, one imaju mnogo vise hormona od nas muskaraca i kad im prorade svi ne mogu se osecati dobro, nervira ih svaka sitnica. Zato moras biti musko i izdrzati ili naci neku temu da je smiris, da ne sipas ulje na vatru, da je dodatno ne iritiras, da ne prihvatas sve previse licno da pokusas da je iskuliras i uvece ce sve biti u redu, ako sve to uradis.
(D., 10. maj 2021 18:54)

Radio sam to 20 i kusur godina, ne mogu vise da me izvrnes naopacke, umorio sam se i sto se mene tice moze da udara glavom u zid sa sve hormonima, ionako je ne slusam 95% vremena, smara kako zine, sto ti hormoni ne ucine da nestane na 15 minuta cim pocne da grakce.

Aerospace engineering

pre 2 godine

Da je pametna da mogu da pricam o raznim temama, da imamo slicno razmisljanje i uverenja i na kraju da ima lep osmeh.Nikad nisam gledao zenu kao seksualni objekat tako da nikad ne bi bio sa zenom koja samo gleda da dobro izgleda kao kod danasnjih vecina zena.

Haj nehaj

pre 2 godine

@Molim vas, objavite komentar

Auh, pa što si nervozan i besan? Komentar ti je ČISTO ZVOCANJE, vidi se da ga praktikuješ. Drugo je što očekuješ da samo ti to možeš, a žene ne smeju. Treće, izgleda da baš i nisi tako dobar i da te sve odbijaju, pa si zato ogorčen.
Četvrto, kakve veze ima što je spavala sa njim na "prvom" sastanku, znaju se godinama i već su bili zajedno, nike da ga je tek upoznala. Izgleda te boli što ti nisi ničija ljubav i što nijedna neće sa tobom, i zbog toga pišeš sve jer si frustriran. Budi malo realan.

Mediocritical

pre 2 godine

I za muškarce i za žene važi isto pravilo: To što mi mislimo da nam odgovara, nema veze sa životom. Pa ga tako i živimo. I jedni i drugi mislimo da smo to što "jesmo", pa povrh toga kao "takvi", tražimo nekog po svojoj meri...
Auuuuu kakva muka i traćenje i života, ali dobro, svi mi sazrevamo pogrešnim putevima, pa valjda dođemo do one prave(og).
Recimo ja sam našao ženu svog života a totalno smo različiti, i po bioritmu, i po interesovanjima, jedino poštujemo iste vrednosti, a čak i mane gledamo jedo kod drugog da upotrebimo što korisnije, sarađujemo kao dva veslača u čamcu koji različitim tempom i veličinom vesla, veslamo u zajedničkom smeru, kako ko ume, i koliko ko može, i uvek stižemo na željena mesta, i jefo drugo bodrimo dok sarađujemo, mi smo tim i dva životna saborca, koji se više poštuju nego vole... Ili obratno, sve jedno.

Cica bez princa

pre 2 godine

Eto mene kao ženu npr. privlače uglavnom cinični, namrgodjeni pomalo misteriozni muškarci, koji nisu svima na izvolite, sa specifičnim smislom za humor i bez pločica na stomaku. Par kila viška su čak štaviše poželjni, teško je zagrliti nešto koščato. Šta ja da radim?

Nina

pre 2 godine

@@Molim vas, objavite komentar

Ali upravo je problem sto ne postoji definicija sta je to tacno zvocanje, svako ima svoju percepciju zvocanja. Ono sto sam ja primetila, kod nekih svojih kolega, drugara, poznanika (koji zive sa devojkama, zenama) je da oni svi govore da im partnerke zvocaju, a kad ih pitas sta im to stalno zvocaju odgovori budu tipa: sto nisi bacio stvari koje su za pranje u korpu gde stoji ves za pranje, sto nisi izuo prljavu obucu u hodnik (ne hodnik zgrade nego hodnik u stanu) nego hodas po sobi, sto nisi bacio smece kad si izlazio (ne baca on uvek smece, baci ona 100 puta samo on nikad nema osecaj da kad je kesa za smece puna da se smece treba baciti) i gomila drugih stvari uglavnom vezanih za kucne poslove koje oni nikad NE VIDE da treba da se urade, pa im se za svaku stvar treba posebno reci kao da su retardirani. I to je njima zvocanje. Da napomenem da sve one rade, znaci niti jedna nije domacica, decu vecinom nemaju i verujem da 90% njih ne bi zvocalo kad bi oni znali da pociste za sobom, ali to je problem kod dosta muskaraca kod nas, sto nisu navikli da zive sami, nego samo predju od mame do devojke, a i ako zive sami neretko im upravo majke dolaze da pociste za njima. Vecina kolega sa faxa koji su ziveli privatno majke su im dolazile da im ciste, znam i 3 lika koja su iz istog grada i njihove majke su se dogovarale kad ce koja da dodje da cisti...
Ti takvi posle jedva znaju dupe posle nuzde da obrisu i takvi najcesce kukaju da im zene zvocaju.

Zanimljivo

pre 2 godine

Naravno, pošto nam je izbor devojaka takav kakav je, ja samo spuštam kriterijume jer ne želim večno da budem sam. Na kraju sam spustio. kriterijume na to da samo ne igra igrice i da iole pristojno izgleda. I verovali ili ne, čak ni takvu ne mogu da nađem. Toliko o kvalitetu devojaka u Srbiji.
(Samo neka ste vi "savršene", 9. maj 2021 07:56)
A nije ti palo na pamet da te kvalitetnije nece tebe, ma kakvo visoko misljenje imao ti o sebi.

Miki

pre 2 godine

Savetujem devojkama da ne padaju na ovo da zele mirne i tihe, takve devojke uvek zavrse povredjene, a nasuprot tome namazane zmije dobiju najbolje momke, sve vam je jasno :)

Svasta

pre 2 godine

(Molim vas, objavite komentar, 10. maj 2021 15:18)
I sto se i pored svega ti toliko bavis zenama? Odmori covece, prosto zivi svoj zivot i zanemari zene. Ovako si mentalni rob, pun besa i frustracija

Nadoljub

pre 2 godine

@Nadoljub

Brate molim te uradi nesto sa svojim zivotom. Mnogo si dosadan. I neki od komentara na drugim vestima ti prosto odisu dosadom, saberi se malo.
(neverujem, 09. maj 2021 14:48)

Moj život je sredjen, brate i potpuno sam sabran. Ono što komentarišem je karakternog tipa i nema za cilj da zabavlja, pa ako ti je dosadno i tražiš zabavu, slobodno preskoči moje komentare, a ja evo obećavam da neću da se bunim što si ih preskočio.

magacin

pre 2 godine

Sudeći po komenatrima sve baje su neke pametne i teaže minimum. Sudeći po realnosti, one sa plastičnim noktima, trepavicama, umazanih kragna od pudera, bez škole, one se prve udaju baš za ove baje kojo traže nešto što kao ne postoji. Postoji, postoji, ali nije za vas.

neverujem

pre 2 godine

@Nadoljub

Brate molim te uradi nesto sa svojim zivotom. Mnogo si dosadan. I neki od komentara na drugim vestima ti prosto odisu dosadom, saberi se malo.

Aleksis

pre 2 godine

Teške nebuloze zasnovane na dvostrukim aršinima, idealizacijama do bola i nerealnoj potrazi za simbiozom nespojivih kontrasta!


ljudi volite se i volite svoje zene.
nema idealno nigde na svetu.
razmisljajte šta sve imate sa njom, a ne šta nemate.

@Molim vas, objavite komentar

pre 2 godine

Ne zvoca svaka zena. Ona koja je emotivno ispunjena a da se to pokazuje kroz dobar sex nece nikad zvocati. Evo 16 godina, sve jos sljaka, rado se "druzimo" kad god mozemo, oboje uzivamo, zvocanja ni od korova. Nijedna zena koja je zadovoljna nece zvocati. Naravno, ako i pored toga bacate carape gde stignete, niko to nece trpeti, nekome je zvocanje i kad mu neko kaze pokupi carape za sobom, a svako ko ima preko 5 godina bi valjalo da zna cemu sluzi korpa za ves, tako da - kriterijumi su razliciti.

Keleno

pre 2 godine

@Jabučilo
Najjače mi je kada krenu ovi što su umislili da se nekome sopstvena žena ne sviđa jer sa njom dele svakodnevni život. Imao sam jednu, sad drugu suprugu. Brak sa prvom loš jer je sve glumila, a u suštini naporna, teška, ne možeš se dogovoriti, ne možeš pričati o nekim složenijim stvarima, samo bi kuvala i ništa drugo. Inače je uvek nasmejana za javnost, pomislio bi čovek da je neka draga i vesela. To su one koje okrenu list kad se udaju. Druga, često naizgled namrgođena, načitana, obrazovana (kažu da je obrazovanje žene od suštinske važnosti za brak), lepa, zgodna, sve se lako dogovorimo, nema bežanja, kompromisi. Sa obe sam delio i loše i dobro, i mogu reći da ima ljudi koji ulepšavaju život, i onih drugih.

fer86

pre 2 godine

Mislim da je moja kolegica na poslu savrsena,pokusavam da ne gledam u nju dok delam ali mi to bas i ne polazi za rukom.Morat cu joj priopciti da mi se dopada i bok,samo se bzveze mucim...Jbg...

sasa

pre 2 godine

@Molim vas, objavite komentar

Sta tacno znaci zvocanje? Citajuci tebe reklo bi se kad zena progovori ti smatras to zvocanjem. Dalje ti delujes jako isfrustriran i ako zelis bilo koga pored sebe bolje ti je da poradis prvo na sebi jer tu ima bas mnogo posla.

Kanadjanka

pre 2 godine

Ne postoji univerzalno idealna zena jer je svaki muskarac drugačiji. To je kao slagalica, dobar je samo onaj deo slagalice koji se uklopi sa drugim delom. Idealna žena je ona koja čini muškarca i decu u potpunosti srećnim i kompletnim. Pošto je to samo teoretski dostižan cilj, u kojoj meri će neka žena biti idealna zavisi dosta od toga koliko pre muœkarac dovoljno sazri da shvati da ništa nije idealno u životu ali da to nije kraj sveta. Ni Zvezda ne osvaja Ligu Šampiona svake godine pa i dalje navijam za nju.
(Alkos, 9. maj 2021 07:32)
---
Slazem se. Najvaznije, ali i najteze, je biti objektivan prema samom/samoj sebi - sagledati svoje nesavrsenosti i onda razmisliti kakav partner bi bio odgovarajuci. Po meni, tu ne treba detaljisati, vec identifikovati nekoliko bitnih osobina. Na primer, ako ste po prirodi kolerik, treba da nadjete osobu koja nije ista takva, vec obrnuto - smirena i strpljiva. Ako ste neodlucni, treba vam odlucan partner, itd., itd. Aspekti inteligencije i mogucnosti zarade su takodje bitni i tu treba traziti svog ekvivalenta, ali to nije presudno koliko je presudno da se karakteri dobro uklapaju i da postoji seksualna kompatibilnost. Ono sto je interesantno je da je sto se karakterne kompatibilnosti, slicna situacija i sa decom. Na primer, ja se trenutno najlosije slazem sa detetom koje mi je najslicnije, jer nam se podudaraju lose osobine. Medjuljudski odnosi nisu jednostavni i zahtevaju puno nege i ljubavi. Nema idealnog/idealne!

neo

pre 2 godine

"Poznajem je, ne smem ime da joj kažem, drugar sam joj, oboje imamo porodice. Pametna, prelepa, duhovita.
(Klompa vajdasagi, 08. maj 2021 20:28)"

Poznajes njenu spoljasnju javnu stranu i svidja ti se. Svojoj zeni poznajes unutrasnju porodicnu stranu.
Kako znas da je unutrasnja porodicna strana te pomenute zene bolja od unutrasnje strane tvoje zene? Recices, mozda, bolja je prema svom muzu. Da li si ti isti kao njen muz, kako znas kakva je njegova porodicna unutrasnja strana? Kakva bi tvoja zena bila prema njenom muzu? Mozda cak i bolja nego pomenuta zena?
Moras to sve resiti prvo :)

Hm

pre 2 godine

Da je lepa, zgodna, da vodi racuna o sebi i da je pristupacna...
Za "pametne" teme i ozbiljnije price imam prijatelje. Za novac se snalazim sam, tako da mi je nebitno koliko zaradjuje. Eto ne trazim previse, ali recite mi ako gresim?
(samo_kazem, 9. maj 2021 09:02)
Ako si ti lep, zgodan dasa i vodis racuna o sebi. Ne ono nisam debeo i ruzan, vec ako si lep i zgodan.
Ako nisi vec si prosecniji moras drugacije da se revansiras, jer ocito je ne zelis za pravog partnera. Ne zanima te ni razgovor ni sta misli, dakle kao lutka za seks, lepa i pristupacna. Fer je onda da sve ti kesiras a ona ce biti lepa. To mozes da nadjes.
I onda se ljudi cude kako dolazi do takvih odnosa.

Aleksis

pre 2 godine

Da je vitka i lepa, da ćuti i da zna da kuva, čisti i da je verna.
(Milan, 08. maj 2021 23:35)

Prijatelju, pa tebi ne treba žena.

Јабучило

pre 2 godine

Poznajem je, ne smem ime da joj kažem, drugar sam joj, oboje imamo porodice. Pametna, prelepa, duhovita.
(Klompa vajdasagi, 08. maj 2021 20:28)

Само не дели невољу с тобом као твоја жена.

Duh

pre 2 godine

@Jeste, kako da ne

Ne moze se biti duhovit (vidis, "duhovan" i "duhovit" imaju istu etimologiju), a ne biti inteligentan. Dakle, ti otpadas :)))

Tja

pre 2 godine

Ja jesam pogledaj moj komentar.Pod broj 1 mora da bude pametna, da ne bude kao prosecna splavarusa koja je uzor devojkama u Srbiji.Tako da je takvu devojku tako tesko naci u Srbiji.Pogotovu ako je mladja od 25 godina.
(Aerospace engineering, 8. maj 2021 22:33)
Ni momci tih godina nisu u proseku nista bolji. Uglavnom "brate, brate" nepismeni tupsoni a spram njih i splavaruse. Sve je to uskladjeno.
A onda imate i starije momke koji bi mladje devojke a te mladje generacije su takve i eto problema.

porcelan

pre 2 godine

@dalanik:iz komentara se naslućuje loša osoba.skoro odvratniji i besmisleniji komentar nisam pročitala.

p.s.unajmi radnika pa neka ti bude vredan.

Svasta

pre 2 godine

Odličan komentar, pun argumenata i čvrstih dokaza. Pravi ženski.
(Molim vas, objavite komentar, 11. maj 2021 11:18)
A ko si ti da ti neko nesto dokazuje?

ljubav ne postoji

pre 2 godine

(Pero, nezenja do daljnjeg, 8. maj 2021 21:43)

Ja sam cutala, ocekivala normalan odnos,
nisam zelela da budem objekat, trazila sam partnera
za razgovor, suzivot, srecu, ludosti... da smo tu i u sreci
i ne daj Boze tuzi,
precenila sam ga.
Njemu je trebala lutka za poziranje kao i svakom drugom.

eto sta sad

pre 2 godine

Ukratko receno:

"Nijedna zena koja je zadovoljna nece zvocati."
Kad osetim ljubav mogu da pomerim planine,
kad osetim distanciranje, razocaram se.. i sta onda hocete?

Blago rečeno.... užas

pre 2 godine

@Odličan komentar, pun argumenata i čvrstih dokaza. Pravi ženski.
(Molim vas, objavite komentar, 11. maj 2021 11:18)
A ko si ti da ti neko nesto dokazuje?
(Svasta, 15. maj 2021 17:47)


@Molim vas, objavite komentar - druže, zar si očekivao drugi komentar? Od ovakvih žena samo treba bežati.

Dogovor i kompromis kuću gradi

pre 2 godine

Msm, da bi se ceo život s nekim mogao provesti, treba znati sa manama partner(a)ke, jer na dobre osobine se čovek lako navikne. Ako možeš s manama izaći na kraj onda si na konju. Pored dogovora, i kompromis kuću gradi. Ne trebamo se menjati iz korena nikad osim ako to sami želimo, ali malo ublažavanja sebe samih nije na odmet. Sve u skladu sa željama

Alkos

pre 2 godine

Ne postoji univerzalno idealna zena jer je svaki muskarac drugačiji. To je kao slagalica, dobar je samo onaj deo slagalice koji se uklopi sa drugim delom. Idealna žena je ona koja čini muškarca i decu u potpunosti srećnim i kompletnim. Pošto je to samo teoretski dostižan cilj, u kojoj meri će neka žena biti idealna zavisi dosta od toga koliko pre muœkarac dovoljno sazri da shvati da ništa nije idealno u životu ali da to nije kraj sveta. Ni Zvezda ne osvaja Ligu Šampiona svake godine pa i dalje navijam za nju.