Naučnici tvrde da su otkrili tajnu uspešnog flerta

Nedelja, 08.05.2022.

15:03

Izvor: RTS

Nauènici tvrde da su otkrili tajnu uspešnog flerta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Nervozni poštar

pre 1 godinu

trp: Brate, ko ti drma kavez? Ne znači da ako ti nemaš uspeha kod lepih devojaka, ne može da ima niko. Treba biti prirodan, normalan, racionalan i dosledan sebi, bez ikakvog foliranja i glumatanja, biti jednostavno ono što jesi. Tu je ključ. A onda, ko poštuje sebe, poštovaće ga onda i devojke. Nisu izgled i status sve. Treba imati nešto i u glavi.

Portugalac

pre 1 godinu

Imao sam jednu drugaricu svi smo se lozili na nju. Dolazi lik mrsav nema ga nigde kao da ga je poplava izbacilala. Ode ona sa njim. Pitamo je posle ajde gde bas njega. Kaze kad bi znali koliki k♡♡♡♡ ima I vi biste da ste zensko. Flert je bio taj: videla ga je dok mokri na ulici. Toliko o istrazivanju

Muškarci koji mrze žene

pre 1 godinu

(Samo primećujem, 9. maj 2022 00:35)

A balkanski muškarci se baš lome da ulože u bajs i pedalaju do posla, i niko od njih ne gura keš u kola što brže i više može? O kom moralu i prioritetima vi tačno nekome pričate? Da tačno je, u Srbiji je sramota sedeti u parku ili na reci uz limenku piva, sramota je voziti bajs ili koristiti javni prevoz. I još mnogo šta što je na zapadu normalno i nema nikakve veze sa finansijskim mogućnostima. Ali dosta je licemerno za to prozivati jednu Natašu, kad je muški deo stanovništva podjednako odgovoran za svaku društvenu pojavu, ili u ovom slučaju anomaliju.

vazi

pre 1 godinu

1. статус, моћ
2. изглед
3. паре
у зависности од државе до државе и жене до жене може да се мења редослед ове 3 ставке али то је то. ниједној жени ништа друго није битно, а ко хоће да лаже себе и друге слободно.
(добровољац, 8. maj 2022 22:01)

Muskarcima je bitno
1.izgled
I nista drugo nije bitno
Sta hoces od zena?

gluposti

pre 1 godinu

Pa naravno da je i zenama bitan izgled. To je na prvu loptu najvaznije. Sve je bitno izgled, visina, tezina, ponasanje, osmeh, zubi, odeca, higijena, kako mirise, kakav mu je glas, ko je, sta je, obrazovanje, finansijsko stanje, politicki i drustveni nazori, da li pusi, pije, da li je kuckar, da li je smotan ili opusten, da li samo rezi o sponzorima, lovatorima i sponzorusama i mrzi ceo svet ili je normalan, ma sve se gleda bas sve. Kako ko, neko ceni jedno vise od drugog.
I u cemu je tu problem?
Ja ne razumem muske komentare, vi sta samo jednu stvar gledate, sta li?
Birate zene za seks pa je to kod vas prosto, gledate zadnjicu i sise a ostalo ako se kasnije ispostavi dobro ako ne nikom nista. Ja gledam odmah sve. A te samo za seks pa taj bi trebalo da izgleda kao Supermen da ja bas nista drugo ne gledam.
Uopste ne razumem u cemu je problem.

Dragi zeka

pre 1 godinu

"...Ja, prvo, ne volim prebogate i premoćne ljude. Nije da imam nešto protiv bilo koga, pogotovo ne lično, ali ne bih volela da me muvaju. Ne volim toliko neravnopravan odnos i ne bi mi to nikad prijalo"

nataša, 8. maj 2022 23:29


Naravno - postoji donja granica u svemu, ali i gornja granica preko koje postaje nebitno, pa čak i neprijatno. Recimo, eto, taj često spominjani humor - lepo je kada neko može da te nasmeje, ali ako će po ceo dan biti neozbiljan ili neozbiljna, onda to na kraju doasdi i postane odbojno.

Inače, humor je samo deo jedne mnogo šire stvari, koja je zapravo vazna - biti zanimljiv. Zanimljiv se može biti na razne načine, pa je lakše izbeći monotoniju.

Ali najvažnije od svega je izbeći da se druga osoba oseća neprijatno. To će je ohladiti za sva vremena.

Moja situacija je malo specifična: Pošto se bavim kućnim popravkama, većinu devojaka i žena upoznajem "na njihovom terenu", u kući ili stanu, gde se osećaju opuštenije, a pošto me zovu isključivo po preporuci, znači da su već čule pozitivne stvari o meni. Naravno, najčešće se završi tako što odem, popravim ono za šta sam pozvan, usput malo popričam, popijem čaj i - to je to. Važno je da je prvi utisak dobar, a uglavnom jeste i većina njih mi se javlja i maše i sa druge strane ulice, kada se sretenmo.

A posle? Kako kad. Važno je da je svima lepo, pa makar ostalo samo na razgovoru i ispijanju čaja.

Marko

pre 1 godinu

@trp

pa ne bas, najveci mit je da zene biraju, sutra cete zameniti sa likom koji nudi duplo, "sigurnost" jelte

Mozes ti njoj da se svidis na prvu,ali vise bolje je kod zena baki moj,a da foliras da vise imas mozes mesec dva ...

Sterling Cooper

pre 1 godinu

@Cuj Norvezani....nacija poznata po spontanosti, šarmu, humoru.
(realno, 08. maj 2022 20:49)
Iznenadio bi se, samo to ću reći.

Miroljub

pre 1 godinu

Ovo nema veze sa vezom. Moj drugar je u mladosti promenio bar 30 devojaka a stipsa nevidjena. Ako plati devojci jedno pice i to je to. Ali je zato mrsav(zgodan), visok i lepuskast. Izgled muskarca je kod devojaka 90% flerta, htele one to da priznaju ili ne, znam puno likova koji su ekstra zabavni i u drustvu devojke se lepo provedu sa njima i nasmeju ali su ili debeljuskasti ili ruznjikavi i jedva nadju devojku jednom u 3 godine.

CeLaVsAmPaStA

pre 1 godinu

@natasa
Bravo Natasa, rijetko se cuje ovako nesto u ovom iskvarenom svijetu. Nadam se da ces naci sebi nekog ko ti u potpunosti odgovara, ako vec nisi. Puno srece ti zelim.

Nepoznavalac prilika

pre 1 godinu

Koliko isfrustriranih likova ovde....
Pokusajte da radite na sebi, nabacite neke misice, imajte lepe zube, cistu garderobu sa uparenim bojama, pokusajte da komunicirate sa upakovanim emocijama i dozom samopouzdanja i pratite pokrete sagovornica. Novac se podrazumeva, ali u meri da imate za kesten pire ili veceru a ne za voznju na privatnoj jahti.
Da, humor pali itekako....

Bsbdb

pre 1 godinu

“Pazi molim te "naučnici"... Pa oni su operisani od toga...”

Pa jeste, ako si naučnike video samo u američkim filmovima iz osamdesetih. U stvarnosti, kako da ti kažem, superioran um obično dolazi u superiornom pakovanju. E sad, što ti za naučnicima i naučnicama možeš samo da uzdišeš i da eventualno maštaš kako je u krevetu kad mozak radi 300 na sat i kida, to je neka druga priča. Svakako, neuporedivo sa noktarkama i kladioničarima kad te pogledaju onim tupim pogledima od kojih libido umire.

nbg

pre 1 godinu

(trp, 08. maj 2022 20:43)
Auu, koliko si ti naivan decko, da ne upotrebim tezu rec... Svakog tog lepotana, koji radi na sebi,kako ti kazes, oduvace obican momak koji je pun samopouzdanja, koji je svestan sebe i svoje muskosti. Budi musko, na to zene padaju od pamtiveka, a ovo ostalo sto si nabrojao mozda moze da zadivi mamu, tetku, strinu,itd...

Pajazzo

pre 1 godinu

Kasno sam shvatio da zene cene iskrenost. Ako bi da spavas sa njom reci joj (malo u oblandu i poseceri, al budi iskren), ako hoces vezu reci joj, najgore je kad gubis vreme a ne zelite isto. A za muskarce, jbg, dosta da nam se javite u prolazu i pali smo.

Pera

pre 1 godinu

Flert je makar lagan, mene vise brinulo ono posle. Ipak me priroda nije obdarila...
(Nemanja, 08. maj 2022 22:01)

Ni mene... al sta je tu je druze, ne mlzes to promeniti. Kome odgovara, odgovara, kome ne, neka trazi dalje...imao sam devojaka, sve su bile zadovoljne, kao i trenutna..sa svojih 12.5...sta cu, mucih se dok nisam to prihvatio i shvatio da ima onih kojima je to dovoljno, uz trud oko svega ostalog...

ma kakva bakicaa, babuskara!!

pre 1 godinu

Izgled prije svega, pa ostalô! Stavka "ostalô" obuhvata sve druge stavke i status, a bitnije je od samog izgleda, ali ako izgled nije zadovoljen, taj nece dobiti nikakvu priliku da bi pokazao te ostale stavke. Onda opet dolazimo do toga da je izgled prvi na ljestvici zahtjeva. Ako je prvi onda je o nsbitniji! Ma daj bre, ne znam vise ...vrzino kolo...

Samo primećujem

pre 1 godinu

@(нс бој, 8. maj 2022 23:55)
Pa one nas u komentarima na portalu upravo ubeđuju da žele momke koji su sve suprotno od toga. Da nije svađalica, da ne pravi probleme, skandale, da je posvećen samo njima,... Istina je tamo negde, posebno kada zu žene u pitanju.

Samo primećujem

pre 1 godinu

@Ako mi se sviđa, može bukvalno da vozi bicikl i ide gradskim prevozom, skroz bi mi bilo ok, jer je potpuno nevažno.
(nataša, 8. maj 2022 23:29)

A šta fali vožnji bicikla i koriscenju sredstava javnog prevoza? Na zapadu je to potpuno normalno, čak i pohvalno zato što se štedi novac a vožnjom bicikla i poboljšava zdravlje i kondicija. Ali čitajući tvoj komentar, zaključujem da je ovde izgleda to sramota. Balkanske žene izgleda nisu ni svesne koliko su moralno na niskom nivou.

нс бој

pre 1 godinu

Мораш бити фаца у друштву,значи будала,забаван,слободан,да знаш песме,да играш,изглед ако ниси леп онда мораш бити згодан,у тренингу,мораш имати став,бити паметан,бацати форе,ако си физички јак и смеш се побити то је плус.Што више ових особина у комбинацији више успеха.Ја сам у главном стидан био,нисам ни неки лепотан,тако да сам мање успеха имао на кеца,оно први пут видиш рибу и смуваш је,ал зато колегинице су само падале.Било је свега ал најважније је да нађете партнера с којим ћете провести живот.

pero

pre 1 godinu

Drugari koje znam, najbolje prolaze smaraju ribe dok ne popuste bez obraza lazu, a zene vole cuti laz, ja sa druge strane ako mi nesto ne odgovori nikad joj se vise necu javit, a ima ko hoce, zato i ne prolazim?
Al neka opet nebi

nataša

pre 1 godinu

@ dobrovoljac

Sasvim netačno. Ja, prvo, ne volim prebogate i premoćne ljude. Nije da imam nešto protiv bilo koga, pogotovo ne lično, ali ne bih volela da me muvaju. Ne volim toliko neravnopravan odnos i ne bi mi to nikad prijalo.
Izgled mi je bitan, tj. da mi je taj neko lep i sladak, da ga želim. Jer ako nema privlačnosti, nema seksa, a ako nema seksa, nema ni prave ljubavi. Ako mi se sviđa, može bukvalno da vozi bicikl i ide gradskim prevozom, skroz bi mi bilo ok, jer je potpuno nevažno.

Somborac

pre 1 godinu

trp, 08. maj 2022 20:43

nemas ti pojma, makar nekada... Sedam meseci oko nje, nabacujes se , flertujes, pa pravis je ljubomornom. pa opet navaljujes na nju. pa nestanes na par nedelja iz tog lokala. pa opet dodjes sa drugom. pa opet navalis na nju. pa nece. pa opet oko nje ko mecka oko rupe. pa oladis se malo... i tako posle sedam meseci ipak oce. danas 13 godina zajedno i svoje dece od 10 i 8 godina. Slazem se da dok ona nije htela nije nista ni bilo ali da ja nisam bio uporan ne bi danas bili zajedno..

добровољац

pre 1 godinu

1. статус, моћ
2. изглед
3. паре

у зависности од државе до државе и жене до жене може да се мења редослед ове 3 ставке али то је то. ниједној жени ништа друго није битно, а ко хоће да лаже себе и друге слободно.

nataša

pre 1 godinu

Nije humor u pitanju. Ako ste pored nekoga sa kim vam je lepo, to izaziva osmeh. Ne mora da bude nimalo duhovit, ali izgled nije nevažan, naročito ako imate neki "tip". Ja volim lepo lice i kosu i kada je neko zgodnjikav makar. A ne volim previše ulickanosti.

pedro

pre 1 godinu

Ovo vazi za one koji su fizicki privlacni, u protivnom ako si ružan ne pomaze nista,cak ce te poceti prezirati ako previse navaljujes.. Nazalost sve je vezano za izgled, tako da se slazem sa komentarom da flert ne postoji jer zene su te koje biraju i odlucuju ko ce ih ,,osvojiti" ,muskarci se tu nista ne pitaju..

trp

pre 1 godinu

Ne postoji flert, muvanje, zavodjenje to je jedan veliki mit. Ako te devojke ne vidi kao ljubavnu priliku možeš da dubiš na glavi nema poente. Jedina istina je da devojke biraju kome će da daju šansu da ih zavede tj. muški pol da reaguje na očite znake interesa. Ženski pol bira muškarce a ne muškarci da biraju žene.
Nema tu mnogo filosofije, ako te devojka odabere ti ćeš sa jako malo truda da završiš posao, onda šta god pričao sve prolazi, svaka šala, fora sve prolazi.
Devojke se najslađe smeju sa momcima koji su im privlačni. Mit o humoru kao nekom silver bullet-om je samo mit, ti ako si ružan, siromašan, low status ništa ti ne pomaže dok ne popraviš to svoje stanje.
Devojke padaju na na tri stvari a to su: izgled, pare, status sve ostalo je totalno nebitno na ljubavnom tržištu. Muškarci moraju da rade na sebi da budu što bolji na svim poljima i kasnije da eskaliraju samo sa onim ženama koje ih žele a ostalne da zaobiđu koje im nisu dale znake interesa.

Nisam stručnjak, al mogu pogledati

pre 1 godinu

Šta ja znam, nema tu nekih tajni, mi bajo moj raspalimo po pivi, pa ko prvi padne bude nošen kući, samo ne mogu da se pofalim da sam u duelima sa trebama, više puta nosio nego što sam bio nošen! 😅😂🤣

Jota

pre 1 godinu

Smarate sa tim humorom. Kome treba neko da ga zabavlja, neka smuva klovna. Vole i muskarci duhovite zene, pa se to ne potencira. A vecina zena nije duhovita, osim ogovaranja nemaju sta drugo da ponude...

trp

pre 1 godinu

Ti danas da bi smuvao devojku moraš da budeš bolji od svih njenih kombinacija, bivših i svih mogućih trenutnih muvača koji orbitiraju oko nje. Tu ima raznih likova, bogatih privatnika, dijasporaca, fakultetski obrazovanih sa solidnim poslovima, likova u treningu...Vraški težak posao i mislim na devojke koje liče na nešto, to je za obične muškarce težak posao skoro nemoguće.
Danas muškarac mora da bude sa devojkom sa gorom od sebe za dve-tri lige ispod.

Na istom smo zadatku

pre 1 godinu

Al' ste zakomplikovali...
A o humoru je vec bio clanak. To smo apsolvirali.
Dajte nesto kako da pomirimo muzjake i zenke, po komentarima izgledaju kao suprotstavljene strane.

Tor

pre 1 godinu

Flertujem samo kad hocu nesto da odvedem u krevet, i moze kako god ona hoce... Kad hocu dugu vezu, otvorim 16 pari očiju, nema tu mnogo flertovanja, tad već rade razne vrste matematike....

trp

pre 1 godinu

Ne postoji flert, muvanje, zavodjenje to je jedan veliki mit. Ako te devojke ne vidi kao ljubavnu priliku možeš da dubiš na glavi nema poente. Jedina istina je da devojke biraju kome će da daju šansu da ih zavede tj. muški pol da reaguje na očite znake interesa. Ženski pol bira muškarce a ne muškarci da biraju žene.
Nema tu mnogo filosofije, ako te devojka odabere ti ćeš sa jako malo truda da završiš posao, onda šta god pričao sve prolazi, svaka šala, fora sve prolazi.
Devojke se najslađe smeju sa momcima koji su im privlačni. Mit o humoru kao nekom silver bullet-om je samo mit, ti ako si ružan, siromašan, low status ništa ti ne pomaže dok ne popraviš to svoje stanje.
Devojke padaju na na tri stvari a to su: izgled, pare, status sve ostalo je totalno nebitno na ljubavnom tržištu. Muškarci moraju da rade na sebi da budu što bolji na svim poljima i kasnije da eskaliraju samo sa onim ženama koje ih žele a ostalne da zaobiđu koje im nisu dale znake interesa.

Jota

pre 1 godinu

Smarate sa tim humorom. Kome treba neko da ga zabavlja, neka smuva klovna. Vole i muskarci duhovite zene, pa se to ne potencira. A vecina zena nije duhovita, osim ogovaranja nemaju sta drugo da ponude...

trp

pre 1 godinu

Ti danas da bi smuvao devojku moraš da budeš bolji od svih njenih kombinacija, bivših i svih mogućih trenutnih muvača koji orbitiraju oko nje. Tu ima raznih likova, bogatih privatnika, dijasporaca, fakultetski obrazovanih sa solidnim poslovima, likova u treningu...Vraški težak posao i mislim na devojke koje liče na nešto, to je za obične muškarce težak posao skoro nemoguće.
Danas muškarac mora da bude sa devojkom sa gorom od sebe za dve-tri lige ispod.

pedro

pre 1 godinu

Ovo vazi za one koji su fizicki privlacni, u protivnom ako si ružan ne pomaze nista,cak ce te poceti prezirati ako previse navaljujes.. Nazalost sve je vezano za izgled, tako da se slazem sa komentarom da flert ne postoji jer zene su te koje biraju i odlucuju ko ce ih ,,osvojiti" ,muskarci se tu nista ne pitaju..

Tor

pre 1 godinu

Flertujem samo kad hocu nesto da odvedem u krevet, i moze kako god ona hoce... Kad hocu dugu vezu, otvorim 16 pari očiju, nema tu mnogo flertovanja, tad već rade razne vrste matematike....

nataša

pre 1 godinu

@ dobrovoljac

Sasvim netačno. Ja, prvo, ne volim prebogate i premoćne ljude. Nije da imam nešto protiv bilo koga, pogotovo ne lično, ali ne bih volela da me muvaju. Ne volim toliko neravnopravan odnos i ne bi mi to nikad prijalo.
Izgled mi je bitan, tj. da mi je taj neko lep i sladak, da ga želim. Jer ako nema privlačnosti, nema seksa, a ako nema seksa, nema ni prave ljubavi. Ako mi se sviđa, može bukvalno da vozi bicikl i ide gradskim prevozom, skroz bi mi bilo ok, jer je potpuno nevažno.

Na istom smo zadatku

pre 1 godinu

Al' ste zakomplikovali...
A o humoru je vec bio clanak. To smo apsolvirali.
Dajte nesto kako da pomirimo muzjake i zenke, po komentarima izgledaju kao suprotstavljene strane.

добровољац

pre 1 godinu

1. статус, моћ
2. изглед
3. паре

у зависности од државе до државе и жене до жене може да се мења редослед ове 3 ставке али то је то. ниједној жени ништа друго није битно, а ко хоће да лаже себе и друге слободно.

pero

pre 1 godinu

Drugari koje znam, najbolje prolaze smaraju ribe dok ne popuste bez obraza lazu, a zene vole cuti laz, ja sa druge strane ako mi nesto ne odgovori nikad joj se vise necu javit, a ima ko hoce, zato i ne prolazim?
Al neka opet nebi

Somborac

pre 1 godinu

trp, 08. maj 2022 20:43

nemas ti pojma, makar nekada... Sedam meseci oko nje, nabacujes se , flertujes, pa pravis je ljubomornom. pa opet navaljujes na nju. pa nestanes na par nedelja iz tog lokala. pa opet dodjes sa drugom. pa opet navalis na nju. pa nece. pa opet oko nje ko mecka oko rupe. pa oladis se malo... i tako posle sedam meseci ipak oce. danas 13 godina zajedno i svoje dece od 10 i 8 godina. Slazem se da dok ona nije htela nije nista ni bilo ali da ja nisam bio uporan ne bi danas bili zajedno..

nataša

pre 1 godinu

Nije humor u pitanju. Ako ste pored nekoga sa kim vam je lepo, to izaziva osmeh. Ne mora da bude nimalo duhovit, ali izgled nije nevažan, naročito ako imate neki "tip". Ja volim lepo lice i kosu i kada je neko zgodnjikav makar. A ne volim previše ulickanosti.

Nisam stručnjak, al mogu pogledati

pre 1 godinu

Šta ja znam, nema tu nekih tajni, mi bajo moj raspalimo po pivi, pa ko prvi padne bude nošen kući, samo ne mogu da se pofalim da sam u duelima sa trebama, više puta nosio nego što sam bio nošen! 😅😂🤣

vazi

pre 1 godinu

1. статус, моћ
2. изглед
3. паре
у зависности од државе до државе и жене до жене може да се мења редослед ове 3 ставке али то је то. ниједној жени ништа друго није битно, а ко хоће да лаже себе и друге слободно.
(добровољац, 8. maj 2022 22:01)

Muskarcima je bitno
1.izgled
I nista drugo nije bitno
Sta hoces od zena?

gluposti

pre 1 godinu

Pa naravno da je i zenama bitan izgled. To je na prvu loptu najvaznije. Sve je bitno izgled, visina, tezina, ponasanje, osmeh, zubi, odeca, higijena, kako mirise, kakav mu je glas, ko je, sta je, obrazovanje, finansijsko stanje, politicki i drustveni nazori, da li pusi, pije, da li je kuckar, da li je smotan ili opusten, da li samo rezi o sponzorima, lovatorima i sponzorusama i mrzi ceo svet ili je normalan, ma sve se gleda bas sve. Kako ko, neko ceni jedno vise od drugog.
I u cemu je tu problem?
Ja ne razumem muske komentare, vi sta samo jednu stvar gledate, sta li?
Birate zene za seks pa je to kod vas prosto, gledate zadnjicu i sise a ostalo ako se kasnije ispostavi dobro ako ne nikom nista. Ja gledam odmah sve. A te samo za seks pa taj bi trebalo da izgleda kao Supermen da ja bas nista drugo ne gledam.
Uopste ne razumem u cemu je problem.

Dragi zeka

pre 1 godinu

"...Ja, prvo, ne volim prebogate i premoćne ljude. Nije da imam nešto protiv bilo koga, pogotovo ne lično, ali ne bih volela da me muvaju. Ne volim toliko neravnopravan odnos i ne bi mi to nikad prijalo"

nataša, 8. maj 2022 23:29


Naravno - postoji donja granica u svemu, ali i gornja granica preko koje postaje nebitno, pa čak i neprijatno. Recimo, eto, taj često spominjani humor - lepo je kada neko može da te nasmeje, ali ako će po ceo dan biti neozbiljan ili neozbiljna, onda to na kraju doasdi i postane odbojno.

Inače, humor je samo deo jedne mnogo šire stvari, koja je zapravo vazna - biti zanimljiv. Zanimljiv se može biti na razne načine, pa je lakše izbeći monotoniju.

Ali najvažnije od svega je izbeći da se druga osoba oseća neprijatno. To će je ohladiti za sva vremena.

Moja situacija je malo specifična: Pošto se bavim kućnim popravkama, većinu devojaka i žena upoznajem "na njihovom terenu", u kući ili stanu, gde se osećaju opuštenije, a pošto me zovu isključivo po preporuci, znači da su već čule pozitivne stvari o meni. Naravno, najčešće se završi tako što odem, popravim ono za šta sam pozvan, usput malo popričam, popijem čaj i - to je to. Važno je da je prvi utisak dobar, a uglavnom jeste i većina njih mi se javlja i maše i sa druge strane ulice, kada se sretenmo.

A posle? Kako kad. Važno je da je svima lepo, pa makar ostalo samo na razgovoru i ispijanju čaja.

Nepoznavalac prilika

pre 1 godinu

Koliko isfrustriranih likova ovde....
Pokusajte da radite na sebi, nabacite neke misice, imajte lepe zube, cistu garderobu sa uparenim bojama, pokusajte da komunicirate sa upakovanim emocijama i dozom samopouzdanja i pratite pokrete sagovornica. Novac se podrazumeva, ali u meri da imate za kesten pire ili veceru a ne za voznju na privatnoj jahti.
Da, humor pali itekako....

нс бој

pre 1 godinu

Мораш бити фаца у друштву,значи будала,забаван,слободан,да знаш песме,да играш,изглед ако ниси леп онда мораш бити згодан,у тренингу,мораш имати став,бити паметан,бацати форе,ако си физички јак и смеш се побити то је плус.Што више ових особина у комбинацији више успеха.Ја сам у главном стидан био,нисам ни неки лепотан,тако да сам мање успеха имао на кеца,оно први пут видиш рибу и смуваш је,ал зато колегинице су само падале.Било је свега ал најважније је да нађете партнера с којим ћете провести живот.

nbg

pre 1 godinu

(trp, 08. maj 2022 20:43)
Auu, koliko si ti naivan decko, da ne upotrebim tezu rec... Svakog tog lepotana, koji radi na sebi,kako ti kazes, oduvace obican momak koji je pun samopouzdanja, koji je svestan sebe i svoje muskosti. Budi musko, na to zene padaju od pamtiveka, a ovo ostalo sto si nabrojao mozda moze da zadivi mamu, tetku, strinu,itd...

Pajazzo

pre 1 godinu

Kasno sam shvatio da zene cene iskrenost. Ako bi da spavas sa njom reci joj (malo u oblandu i poseceri, al budi iskren), ako hoces vezu reci joj, najgore je kad gubis vreme a ne zelite isto. A za muskarce, jbg, dosta da nam se javite u prolazu i pali smo.

Miroljub

pre 1 godinu

Ovo nema veze sa vezom. Moj drugar je u mladosti promenio bar 30 devojaka a stipsa nevidjena. Ako plati devojci jedno pice i to je to. Ali je zato mrsav(zgodan), visok i lepuskast. Izgled muskarca je kod devojaka 90% flerta, htele one to da priznaju ili ne, znam puno likova koji su ekstra zabavni i u drustvu devojke se lepo provedu sa njima i nasmeju ali su ili debeljuskasti ili ruznjikavi i jedva nadju devojku jednom u 3 godine.

Muškarci koji mrze žene

pre 1 godinu

(Samo primećujem, 9. maj 2022 00:35)

A balkanski muškarci se baš lome da ulože u bajs i pedalaju do posla, i niko od njih ne gura keš u kola što brže i više može? O kom moralu i prioritetima vi tačno nekome pričate? Da tačno je, u Srbiji je sramota sedeti u parku ili na reci uz limenku piva, sramota je voziti bajs ili koristiti javni prevoz. I još mnogo šta što je na zapadu normalno i nema nikakve veze sa finansijskim mogućnostima. Ali dosta je licemerno za to prozivati jednu Natašu, kad je muški deo stanovništva podjednako odgovoran za svaku društvenu pojavu, ili u ovom slučaju anomaliju.

Bsbdb

pre 1 godinu

“Pazi molim te "naučnici"... Pa oni su operisani od toga...”

Pa jeste, ako si naučnike video samo u američkim filmovima iz osamdesetih. U stvarnosti, kako da ti kažem, superioran um obično dolazi u superiornom pakovanju. E sad, što ti za naučnicima i naučnicama možeš samo da uzdišeš i da eventualno maštaš kako je u krevetu kad mozak radi 300 na sat i kida, to je neka druga priča. Svakako, neuporedivo sa noktarkama i kladioničarima kad te pogledaju onim tupim pogledima od kojih libido umire.

Samo primećujem

pre 1 godinu

@Ako mi se sviđa, može bukvalno da vozi bicikl i ide gradskim prevozom, skroz bi mi bilo ok, jer je potpuno nevažno.
(nataša, 8. maj 2022 23:29)

A šta fali vožnji bicikla i koriscenju sredstava javnog prevoza? Na zapadu je to potpuno normalno, čak i pohvalno zato što se štedi novac a vožnjom bicikla i poboljšava zdravlje i kondicija. Ali čitajući tvoj komentar, zaključujem da je ovde izgleda to sramota. Balkanske žene izgleda nisu ni svesne koliko su moralno na niskom nivou.

ma kakva bakicaa, babuskara!!

pre 1 godinu

Izgled prije svega, pa ostalô! Stavka "ostalô" obuhvata sve druge stavke i status, a bitnije je od samog izgleda, ali ako izgled nije zadovoljen, taj nece dobiti nikakvu priliku da bi pokazao te ostale stavke. Onda opet dolazimo do toga da je izgled prvi na ljestvici zahtjeva. Ako je prvi onda je o nsbitniji! Ma daj bre, ne znam vise ...vrzino kolo...

Pera

pre 1 godinu

Flert je makar lagan, mene vise brinulo ono posle. Ipak me priroda nije obdarila...
(Nemanja, 08. maj 2022 22:01)

Ni mene... al sta je tu je druze, ne mlzes to promeniti. Kome odgovara, odgovara, kome ne, neka trazi dalje...imao sam devojaka, sve su bile zadovoljne, kao i trenutna..sa svojih 12.5...sta cu, mucih se dok nisam to prihvatio i shvatio da ima onih kojima je to dovoljno, uz trud oko svega ostalog...

CeLaVsAmPaStA

pre 1 godinu

@natasa
Bravo Natasa, rijetko se cuje ovako nesto u ovom iskvarenom svijetu. Nadam se da ces naci sebi nekog ko ti u potpunosti odgovara, ako vec nisi. Puno srece ti zelim.

Sterling Cooper

pre 1 godinu

@Cuj Norvezani....nacija poznata po spontanosti, šarmu, humoru.
(realno, 08. maj 2022 20:49)
Iznenadio bi se, samo to ću reći.

Portugalac

pre 1 godinu

Imao sam jednu drugaricu svi smo se lozili na nju. Dolazi lik mrsav nema ga nigde kao da ga je poplava izbacilala. Ode ona sa njim. Pitamo je posle ajde gde bas njega. Kaze kad bi znali koliki k♡♡♡♡ ima I vi biste da ste zensko. Flert je bio taj: videla ga je dok mokri na ulici. Toliko o istrazivanju

Samo primećujem

pre 1 godinu

@(нс бој, 8. maj 2022 23:55)
Pa one nas u komentarima na portalu upravo ubeđuju da žele momke koji su sve suprotno od toga. Da nije svađalica, da ne pravi probleme, skandale, da je posvećen samo njima,... Istina je tamo negde, posebno kada zu žene u pitanju.

Marko

pre 1 godinu

@trp

pa ne bas, najveci mit je da zene biraju, sutra cete zameniti sa likom koji nudi duplo, "sigurnost" jelte

Mozes ti njoj da se svidis na prvu,ali vise bolje je kod zena baki moj,a da foliras da vise imas mozes mesec dva ...

Nervozni poštar

pre 1 godinu

trp: Brate, ko ti drma kavez? Ne znači da ako ti nemaš uspeha kod lepih devojaka, ne može da ima niko. Treba biti prirodan, normalan, racionalan i dosledan sebi, bez ikakvog foliranja i glumatanja, biti jednostavno ono što jesi. Tu je ključ. A onda, ko poštuje sebe, poštovaće ga onda i devojke. Nisu izgled i status sve. Treba imati nešto i u glavi.

Somborac

pre 1 godinu

trp, 08. maj 2022 20:43

nemas ti pojma, makar nekada... Sedam meseci oko nje, nabacujes se , flertujes, pa pravis je ljubomornom. pa opet navaljujes na nju. pa nestanes na par nedelja iz tog lokala. pa opet dodjes sa drugom. pa opet navalis na nju. pa nece. pa opet oko nje ko mecka oko rupe. pa oladis se malo... i tako posle sedam meseci ipak oce. danas 13 godina zajedno i svoje dece od 10 i 8 godina. Slazem se da dok ona nije htela nije nista ni bilo ali da ja nisam bio uporan ne bi danas bili zajedno..

нс бој

pre 1 godinu

Мораш бити фаца у друштву,значи будала,забаван,слободан,да знаш песме,да играш,изглед ако ниси леп онда мораш бити згодан,у тренингу,мораш имати став,бити паметан,бацати форе,ако си физички јак и смеш се побити то је плус.Што више ових особина у комбинацији више успеха.Ја сам у главном стидан био,нисам ни неки лепотан,тако да сам мање успеха имао на кеца,оно први пут видиш рибу и смуваш је,ал зато колегинице су само падале.Било је свега ал најважније је да нађете партнера с којим ћете провести живот.

Jota

pre 1 godinu

Smarate sa tim humorom. Kome treba neko da ga zabavlja, neka smuva klovna. Vole i muskarci duhovite zene, pa se to ne potencira. A vecina zena nije duhovita, osim ogovaranja nemaju sta drugo da ponude...

trp

pre 1 godinu

Ti danas da bi smuvao devojku moraš da budeš bolji od svih njenih kombinacija, bivših i svih mogućih trenutnih muvača koji orbitiraju oko nje. Tu ima raznih likova, bogatih privatnika, dijasporaca, fakultetski obrazovanih sa solidnim poslovima, likova u treningu...Vraški težak posao i mislim na devojke koje liče na nešto, to je za obične muškarce težak posao skoro nemoguće.
Danas muškarac mora da bude sa devojkom sa gorom od sebe za dve-tri lige ispod.

trp

pre 1 godinu

Ne postoji flert, muvanje, zavodjenje to je jedan veliki mit. Ako te devojke ne vidi kao ljubavnu priliku možeš da dubiš na glavi nema poente. Jedina istina je da devojke biraju kome će da daju šansu da ih zavede tj. muški pol da reaguje na očite znake interesa. Ženski pol bira muškarce a ne muškarci da biraju žene.
Nema tu mnogo filosofije, ako te devojka odabere ti ćeš sa jako malo truda da završiš posao, onda šta god pričao sve prolazi, svaka šala, fora sve prolazi.
Devojke se najslađe smeju sa momcima koji su im privlačni. Mit o humoru kao nekom silver bullet-om je samo mit, ti ako si ružan, siromašan, low status ništa ti ne pomaže dok ne popraviš to svoje stanje.
Devojke padaju na na tri stvari a to su: izgled, pare, status sve ostalo je totalno nebitno na ljubavnom tržištu. Muškarci moraju da rade na sebi da budu što bolji na svim poljima i kasnije da eskaliraju samo sa onim ženama koje ih žele a ostalne da zaobiđu koje im nisu dale znake interesa.

добровољац

pre 1 godinu

1. статус, моћ
2. изглед
3. паре

у зависности од државе до државе и жене до жене може да се мења редослед ове 3 ставке али то је то. ниједној жени ништа друго није битно, а ко хоће да лаже себе и друге слободно.

Nisam stručnjak, al mogu pogledati

pre 1 godinu

Šta ja znam, nema tu nekih tajni, mi bajo moj raspalimo po pivi, pa ko prvi padne bude nošen kući, samo ne mogu da se pofalim da sam u duelima sa trebama, više puta nosio nego što sam bio nošen! 😅😂🤣

Tor

pre 1 godinu

Flertujem samo kad hocu nesto da odvedem u krevet, i moze kako god ona hoce... Kad hocu dugu vezu, otvorim 16 pari očiju, nema tu mnogo flertovanja, tad već rade razne vrste matematike....

nataša

pre 1 godinu

@ dobrovoljac

Sasvim netačno. Ja, prvo, ne volim prebogate i premoćne ljude. Nije da imam nešto protiv bilo koga, pogotovo ne lično, ali ne bih volela da me muvaju. Ne volim toliko neravnopravan odnos i ne bi mi to nikad prijalo.
Izgled mi je bitan, tj. da mi je taj neko lep i sladak, da ga želim. Jer ako nema privlačnosti, nema seksa, a ako nema seksa, nema ni prave ljubavi. Ako mi se sviđa, može bukvalno da vozi bicikl i ide gradskim prevozom, skroz bi mi bilo ok, jer je potpuno nevažno.

Marko

pre 1 godinu

@trp

pa ne bas, najveci mit je da zene biraju, sutra cete zameniti sa likom koji nudi duplo, "sigurnost" jelte

Mozes ti njoj da se svidis na prvu,ali vise bolje je kod zena baki moj,a da foliras da vise imas mozes mesec dva ...

pero

pre 1 godinu

Drugari koje znam, najbolje prolaze smaraju ribe dok ne popuste bez obraza lazu, a zene vole cuti laz, ja sa druge strane ako mi nesto ne odgovori nikad joj se vise necu javit, a ima ko hoce, zato i ne prolazim?
Al neka opet nebi

Samo primećujem

pre 1 godinu

@Ako mi se sviđa, može bukvalno da vozi bicikl i ide gradskim prevozom, skroz bi mi bilo ok, jer je potpuno nevažno.
(nataša, 8. maj 2022 23:29)

A šta fali vožnji bicikla i koriscenju sredstava javnog prevoza? Na zapadu je to potpuno normalno, čak i pohvalno zato što se štedi novac a vožnjom bicikla i poboljšava zdravlje i kondicija. Ali čitajući tvoj komentar, zaključujem da je ovde izgleda to sramota. Balkanske žene izgleda nisu ni svesne koliko su moralno na niskom nivou.

gluposti

pre 1 godinu

Pa naravno da je i zenama bitan izgled. To je na prvu loptu najvaznije. Sve je bitno izgled, visina, tezina, ponasanje, osmeh, zubi, odeca, higijena, kako mirise, kakav mu je glas, ko je, sta je, obrazovanje, finansijsko stanje, politicki i drustveni nazori, da li pusi, pije, da li je kuckar, da li je smotan ili opusten, da li samo rezi o sponzorima, lovatorima i sponzorusama i mrzi ceo svet ili je normalan, ma sve se gleda bas sve. Kako ko, neko ceni jedno vise od drugog.
I u cemu je tu problem?
Ja ne razumem muske komentare, vi sta samo jednu stvar gledate, sta li?
Birate zene za seks pa je to kod vas prosto, gledate zadnjicu i sise a ostalo ako se kasnije ispostavi dobro ako ne nikom nista. Ja gledam odmah sve. A te samo za seks pa taj bi trebalo da izgleda kao Supermen da ja bas nista drugo ne gledam.
Uopste ne razumem u cemu je problem.

nataša

pre 1 godinu

Nije humor u pitanju. Ako ste pored nekoga sa kim vam je lepo, to izaziva osmeh. Ne mora da bude nimalo duhovit, ali izgled nije nevažan, naročito ako imate neki "tip". Ja volim lepo lice i kosu i kada je neko zgodnjikav makar. A ne volim previše ulickanosti.

Sterling Cooper

pre 1 godinu

@Cuj Norvezani....nacija poznata po spontanosti, šarmu, humoru.
(realno, 08. maj 2022 20:49)
Iznenadio bi se, samo to ću reći.

vazi

pre 1 godinu

1. статус, моћ
2. изглед
3. паре
у зависности од државе до државе и жене до жене може да се мења редослед ове 3 ставке али то је то. ниједној жени ништа друго није битно, а ко хоће да лаже себе и друге слободно.
(добровољац, 8. maj 2022 22:01)

Muskarcima je bitno
1.izgled
I nista drugo nije bitno
Sta hoces od zena?

Samo primećujem

pre 1 godinu

@(нс бој, 8. maj 2022 23:55)
Pa one nas u komentarima na portalu upravo ubeđuju da žele momke koji su sve suprotno od toga. Da nije svađalica, da ne pravi probleme, skandale, da je posvećen samo njima,... Istina je tamo negde, posebno kada zu žene u pitanju.

Portugalac

pre 1 godinu

Imao sam jednu drugaricu svi smo se lozili na nju. Dolazi lik mrsav nema ga nigde kao da ga je poplava izbacilala. Ode ona sa njim. Pitamo je posle ajde gde bas njega. Kaze kad bi znali koliki k♡♡♡♡ ima I vi biste da ste zensko. Flert je bio taj: videla ga je dok mokri na ulici. Toliko o istrazivanju

pedro

pre 1 godinu

Ovo vazi za one koji su fizicki privlacni, u protivnom ako si ružan ne pomaze nista,cak ce te poceti prezirati ako previse navaljujes.. Nazalost sve je vezano za izgled, tako da se slazem sa komentarom da flert ne postoji jer zene su te koje biraju i odlucuju ko ce ih ,,osvojiti" ,muskarci se tu nista ne pitaju..

Miroljub

pre 1 godinu

Ovo nema veze sa vezom. Moj drugar je u mladosti promenio bar 30 devojaka a stipsa nevidjena. Ako plati devojci jedno pice i to je to. Ali je zato mrsav(zgodan), visok i lepuskast. Izgled muskarca je kod devojaka 90% flerta, htele one to da priznaju ili ne, znam puno likova koji su ekstra zabavni i u drustvu devojke se lepo provedu sa njima i nasmeju ali su ili debeljuskasti ili ruznjikavi i jedva nadju devojku jednom u 3 godine.

Muškarci koji mrze žene

pre 1 godinu

(Samo primećujem, 9. maj 2022 00:35)

A balkanski muškarci se baš lome da ulože u bajs i pedalaju do posla, i niko od njih ne gura keš u kola što brže i više može? O kom moralu i prioritetima vi tačno nekome pričate? Da tačno je, u Srbiji je sramota sedeti u parku ili na reci uz limenku piva, sramota je voziti bajs ili koristiti javni prevoz. I još mnogo šta što je na zapadu normalno i nema nikakve veze sa finansijskim mogućnostima. Ali dosta je licemerno za to prozivati jednu Natašu, kad je muški deo stanovništva podjednako odgovoran za svaku društvenu pojavu, ili u ovom slučaju anomaliju.

Bsbdb

pre 1 godinu

“Pazi molim te "naučnici"... Pa oni su operisani od toga...”

Pa jeste, ako si naučnike video samo u američkim filmovima iz osamdesetih. U stvarnosti, kako da ti kažem, superioran um obično dolazi u superiornom pakovanju. E sad, što ti za naučnicima i naučnicama možeš samo da uzdišeš i da eventualno maštaš kako je u krevetu kad mozak radi 300 na sat i kida, to je neka druga priča. Svakako, neuporedivo sa noktarkama i kladioničarima kad te pogledaju onim tupim pogledima od kojih libido umire.

Nepoznavalac prilika

pre 1 godinu

Koliko isfrustriranih likova ovde....
Pokusajte da radite na sebi, nabacite neke misice, imajte lepe zube, cistu garderobu sa uparenim bojama, pokusajte da komunicirate sa upakovanim emocijama i dozom samopouzdanja i pratite pokrete sagovornica. Novac se podrazumeva, ali u meri da imate za kesten pire ili veceru a ne za voznju na privatnoj jahti.
Da, humor pali itekako....

CeLaVsAmPaStA

pre 1 godinu

@natasa
Bravo Natasa, rijetko se cuje ovako nesto u ovom iskvarenom svijetu. Nadam se da ces naci sebi nekog ko ti u potpunosti odgovara, ako vec nisi. Puno srece ti zelim.

nbg

pre 1 godinu

(trp, 08. maj 2022 20:43)
Auu, koliko si ti naivan decko, da ne upotrebim tezu rec... Svakog tog lepotana, koji radi na sebi,kako ti kazes, oduvace obican momak koji je pun samopouzdanja, koji je svestan sebe i svoje muskosti. Budi musko, na to zene padaju od pamtiveka, a ovo ostalo sto si nabrojao mozda moze da zadivi mamu, tetku, strinu,itd...

Dragi zeka

pre 1 godinu

"...Ja, prvo, ne volim prebogate i premoćne ljude. Nije da imam nešto protiv bilo koga, pogotovo ne lično, ali ne bih volela da me muvaju. Ne volim toliko neravnopravan odnos i ne bi mi to nikad prijalo"

nataša, 8. maj 2022 23:29


Naravno - postoji donja granica u svemu, ali i gornja granica preko koje postaje nebitno, pa čak i neprijatno. Recimo, eto, taj često spominjani humor - lepo je kada neko može da te nasmeje, ali ako će po ceo dan biti neozbiljan ili neozbiljna, onda to na kraju doasdi i postane odbojno.

Inače, humor je samo deo jedne mnogo šire stvari, koja je zapravo vazna - biti zanimljiv. Zanimljiv se može biti na razne načine, pa je lakše izbeći monotoniju.

Ali najvažnije od svega je izbeći da se druga osoba oseća neprijatno. To će je ohladiti za sva vremena.

Moja situacija je malo specifična: Pošto se bavim kućnim popravkama, većinu devojaka i žena upoznajem "na njihovom terenu", u kući ili stanu, gde se osećaju opuštenije, a pošto me zovu isključivo po preporuci, znači da su već čule pozitivne stvari o meni. Naravno, najčešće se završi tako što odem, popravim ono za šta sam pozvan, usput malo popričam, popijem čaj i - to je to. Važno je da je prvi utisak dobar, a uglavnom jeste i većina njih mi se javlja i maše i sa druge strane ulice, kada se sretenmo.

A posle? Kako kad. Važno je da je svima lepo, pa makar ostalo samo na razgovoru i ispijanju čaja.

Nervozni poštar

pre 1 godinu

trp: Brate, ko ti drma kavez? Ne znači da ako ti nemaš uspeha kod lepih devojaka, ne može da ima niko. Treba biti prirodan, normalan, racionalan i dosledan sebi, bez ikakvog foliranja i glumatanja, biti jednostavno ono što jesi. Tu je ključ. A onda, ko poštuje sebe, poštovaće ga onda i devojke. Nisu izgled i status sve. Treba imati nešto i u glavi.

Na istom smo zadatku

pre 1 godinu

Al' ste zakomplikovali...
A o humoru je vec bio clanak. To smo apsolvirali.
Dajte nesto kako da pomirimo muzjake i zenke, po komentarima izgledaju kao suprotstavljene strane.

Pajazzo

pre 1 godinu

Kasno sam shvatio da zene cene iskrenost. Ako bi da spavas sa njom reci joj (malo u oblandu i poseceri, al budi iskren), ako hoces vezu reci joj, najgore je kad gubis vreme a ne zelite isto. A za muskarce, jbg, dosta da nam se javite u prolazu i pali smo.

ma kakva bakicaa, babuskara!!

pre 1 godinu

Izgled prije svega, pa ostalô! Stavka "ostalô" obuhvata sve druge stavke i status, a bitnije je od samog izgleda, ali ako izgled nije zadovoljen, taj nece dobiti nikakvu priliku da bi pokazao te ostale stavke. Onda opet dolazimo do toga da je izgled prvi na ljestvici zahtjeva. Ako je prvi onda je o nsbitniji! Ma daj bre, ne znam vise ...vrzino kolo...

Pera

pre 1 godinu

Flert je makar lagan, mene vise brinulo ono posle. Ipak me priroda nije obdarila...
(Nemanja, 08. maj 2022 22:01)

Ni mene... al sta je tu je druze, ne mlzes to promeniti. Kome odgovara, odgovara, kome ne, neka trazi dalje...imao sam devojaka, sve su bile zadovoljne, kao i trenutna..sa svojih 12.5...sta cu, mucih se dok nisam to prihvatio i shvatio da ima onih kojima je to dovoljno, uz trud oko svega ostalog...