One su nezasite i nikad im nije dosta: Evo koliko često žene žele seks

Petak, 15.07.2022.

15:36

Izvor: superžena

One su nezasite i nikad im nije dosta: Evo koliko èesto žene žele seks IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

115 Komentari

Sortiraj po:

Answer

pre 1 godinu

Pa, ako je tako kao sto tvrdis, onda i vecina tih muskaraca ne bi videli zenu u zivotu da nemaju pare, tako da je tu svako na dobitku, zar ne?
(Hocu svoj deo, 21. jul 2022 09:49)

Svaka roba ima svog kupca, a žene su danas jeftina roba.

Nisu muškarci krivi za to što se žene prodaju.

Žene se prodaju zato što su kur**.
Muškarci kupuju jer nemaju pametnija posla.

Anna

pre 1 godinu

@Hocu svoj deo

haqhhaha kako dobra scena! zamisljam coveka kako ide unaokolo i startuje muskarce koji placaju sa "neka plati ona, druze, ne budi blesav" :D :D :D

Pa sou!

Hocu svoj deo

pre 1 godinu

A zašto bi bila sa nekim u vezi ako sa tim nekim ne uživa u seksu?
Sponzoruša bi bila. Većina žena su sponzoruše.
(Answer, 20. jul 2022 17:55)

Pa, ako je tako kao sto tvrdis, onda i vecina tih muskaraca ne bi videli zenu u zivotu da nemaju pare, tako da je tu svako na dobitku, zar ne?

Anna

pre 1 godinu

A zašto bi bila sa nekim u vezi ako sa tim nekim ne uživa u seksu?
Sponzoruša bi bila. Većina žena su sponzoruše.
(Answer, 20. jul 2022 17:55)

Pa, sve manje ih ostaje, ali kad se prica o tome, onda ovi muskarci sto misle da neko treba da im "obeca tri puta nedeljno" padnu opet u amok - te: a deca, a porodica, samo na uzivanje se misli, nije brak samo sex, udala si se i cuti, mora se i pretrpeti... Nijedan nece reci ok ne svidja joj se vise muz/decko razvodi se, raskida... Vama je ok samo kad ste vi u prilici da nadjete mladju i da kazete zbogom staroj porodici (sto je legitimno), ali ako druga strana to uradi onda bes, panika, opanjkavanje, vredhanje. Pustite te lecemerne price

NN

pre 1 godinu

@Neobjektivnost - Decko, glavu gore i nastavi da upoznajes, nema odustajanja i mracenja!
Ima dobrih devojaka, mozda da promenis krugove u kojima se kreces i da upoznajes na drugi nacin (npr. preko prijatelja ili nekoga ko poznaje nekog drugog).
Sto se tice komentara koje si prethodno dobio, uglavnom su se prepoznali u tome sto si napisao, na neki nacin :)

Answer

pre 1 godinu

Sto se sexa tice, ne znam zasto bi zena odbijala uzivanje, e, sad, ako ne uziva, naravno da nece biti zainteresovana za sex. To je normalno za svakoga
(Zarko, 18. jul 2022 17:42)

A zašto bi bila sa nekim u vezi ako sa tim nekim ne uživa u seksu?
Sponzoruša bi bila. Većina žena su sponzoruše.

Hocu svoj deo

pre 1 godinu

 U turističkoj agenciji sam nebrojano puta video parove kako dolaze da odaberu gde će ići na letovanje. A nakon što odaberu, muškarac dogovara dinamiku plaćanja. Do sada sam uvek čuo da momak vozi devojku na posao (većina njih čak i nema svoj auto a busom neće da se muče). Zašto neka devojka ne vozi dečka na posao?
(Neobjektivnost, 19. jul 2022 07:35)

Ne znam sto se jedis na zene, evo iz tvog komentara vidimo da bi ti bas voleo da ti neka placa letovanja i da te vozi na posao. Sasvim fer. Sto se ljutis na devojke koje isto tako to zele i pored sebe imaju nekoga ko to za njih radi.
Ti treba da se ljutis na muskarce koji to rade, lepo sledeci put kad budes gledao preko plota u agenciji, pridji tom djuvegiji i objasni mu da radi strasno pogresnu stvar. Bas da vidimo sta ce da ti kaze :D
Svasta ko sve danas ide unaokolo ubedjen da je provalio sve misterije univerzuma

Vazda neka muka

pre 1 godinu

@Neobjektivnost - ti ne budi lud kao drugi. Svoje pare trosi samo na sebe, ko ti brani? Napravi mauzolej za zivota pa sve sa sobom, posle. Nemoj da te iskoriscavaju

Anna

pre 1 godinu

@Neobjektivnost

Zene im zaradjuju manje, a oni hoce bas s njima na odmor, u mogucnosti su da plate - u cemu je tacno tvoj problem s tim?

Trenutno je moja plata opterecena kreditom, za porodicno dobro, da ne bude da kupujem svaki mesec torbu od 500e. Muz placa bas dosta ostalih troskova. Tako smo se dogovorili, ali nekoj zluradoj, pakosnoj osobi, koja je nezadovoljna svojim zivotom i gleda u tudje novcanike, moze izgledati kao da sve on placa. Ili platite nesto ili nemojte. Vasa stvar. Ako ste platili a da vas niko nije primorao na to, ne vidim razlog za kuknjavu.

Zarko

pre 1 godinu

@ Neobjektivnost

Da li su ti muskarci opljackani? Nisu.
Prvo to da razresimo.
Moja sestra je nastavnica u skoli, zet je automehanicar. Ima svoju radnju, jasno ti je da zaradjuje vise. Ti bi vrv moju sestru nazvao sponzorusom.
Da, on placa letovanje, da zive u "njegovom" stanu. Ona deci kupuje sve sto treba, namirnice, obucu, odecu, sve sto treba. Svoju platu trosi na porodicu. Ne trosi je na skupe cipele a da deca nemaju sta da jedu. To su podlosti. Svaki put problem bio kad je ostajala trudna, jednom je nisu vratili na posao. Bila je pod ugovorom na odredjeno. Porodiljska kasnila umnogome, da nije bilo muza sta bi radila - gladovala? Naravno da cu i ja i svaki normalni muskarac placati ono sto mogu i treba za svoju porodicu. Nije to neko sa strane ko je dosao da te opljacka. Ukoliko nisi spreman da delis, ne moras. Niko te ne primorava. Vozi svoja kola, zivi u svom stanu, trosi svoje pare samo na sebe i eto. Nista ne moras da delis. Bas nista. Nikoga ne moras da izdrzavas. Ja ne znam jesu li i vasi ocevi tako gledali sta ko kupuje i ko koga vozi pa ste preuzeli taj model, model vam je los ali vas problem. Uvek mozete da zivite tako da ne trosite na drugoga. Kako bi pomogao nekoga u nevolji, rodjaka, prijatelja dete, nekoga ko ne moze da vrati, kad ti je problem sto neko placa pice zeni ili devojci to jeste raspolaze svojim novcem kako on hoce i zeli?!

Mila

pre 1 godinu

(Neobjektivnost, 19. jul 2022 07:35)

Jel Vi to ozbiljno zagledate u svakoj prilici ko za stolom, u agenciji ili bioskopu placa? :D

Ja sa partnerom koristim aplikaciju za deljenje troškova, on češće plaća kada smo napolju jer se ja dosta više bavim kupovinom namirnica, online narudžbinama, računima i svemu ostalom što njega mrzi. Vi tako objektivni biste pomislili za stolom pored nas da mi on finansira lifestyle i da su jelte sve žene sponzoruše. On zadovoljan što ima nekoga sa kim je komplementaran i ko plaća tamo gde njega mrzi da proviri nos. Pitam se kome je život lepši, njemu u kreditu po pola, i ponosnim gde smo oboje stigli na poslovnom planu - i pored deteta, ili vama što jurite stanove i kola da se dokažete celom svetu i pokupite usput neki trofej na dve noge, a onda su žene oko vas uvek loše. S kime li samo mislite tako nadobudni da pravite i vaspitavate decu?

Mlada Vojvođanka

pre 1 godinu

Vojvo...djanke su zakon a ne ovo Beogra....djanke. Ozbiljnooo )))
(AJA, 18. jul 2022 12:00)

Konačno da je neko shvatio ; )

Neobjektivnost

pre 1 godinu

@(Zarko, 18. jul 2022 17:42)
Pa dobro, eto Vi ste imali tu sreću i meni je drago zbog Vas. Recimo da ja negde grešim i da sam donosio pogrešne odluke, ali kako objašnjavate to da u svakom restoranu u kom sam bio, muškarac vadi novčanik i plaća? U kafiću takođe, prodavnici, na ulazu u bazen, pozorište, bioskop.... U turističkoj agenciji sam nebrojano puta video parove kako dolaze da odaberu gde će ići na letovanje. A nakon što odaberu, muškarac dogovara dinamiku plaćanja. Do sada sam uvek čuo da momak vozi devojku na posao (većina njih čak i nema svoj auto a busom neće da se muče). Zašto neka devojka ne vozi dečka na posao?

Zarko

pre 1 godinu

@ Neobjektivnost - zaista je zalosno ako nisi nista od toga iskusio sa devojkom. Ne znam kako ih biras. Ja i zena zajedno otplacujemo kredit za stan, letovanja placamo zajedno, tako je bilo i kad smo se zabavljali. na drugom sastanku me je odvela u pozoriste i na veceru, ja sam platio na prvom sastanku. Nijedan rodjendan nije prosao da nisam dobio poklon. Moji bliski drugovi i brat zive vrlo slicno, znaci gledajte malo s kim se druzite. Stipsu je bar lako provaliti bilo da je muska ili zenska.
Sto se sexa tice, ne znam zasto bi zena odbijala uzivanje, e, sad, ako ne uziva, naravno da nece biti zainteresovana za sex. To je normalno za svakoga

daj mi razlog

pre 1 godinu

Morate da shvatite da to što vam se čini da žene ne žele seks nije do žena nego do vas. Prvo, na ličnom nivou, realno većina vas se ni ne pere dva put na dan, a kamoli šta dalje.

Drugo, braćo draga, pa ne može da se mrzi žensko i da se priča da sve hoće samo pare i da su lake i promiskuitetne čim malo iskoče iz okvira, i da zadrigli dobacujete devojčicama, i da se žalite što se žene ne zagrću, i da ih pljujete kad ih manijaci napastvuju, i da vrištite što je sela u kola s njim, sama je tražila…. al onda svako od vas pojedinačno da ima trista prelepotica godišnje. Ne biva.
(Bdbd, 16. jul 2022 19:59)

I još ako nisi lik koji se vodi stereotipima i tako pokazuje svoj nedostatak inteligencije milina. Šta misliš o tome?

Zato

pre 1 godinu

Zasto onda postoje samo javne kuce za muskarce?
(Boza, 17. jul 2022 00:36)

Zato sto ima zabrinjavajuci broj muskaraca koji niti znaju niti hoce da se potrude ni oko cega pa tako ni oko sexa - hoce sve na gotovo, a to kosta

Neobjektivnost

pre 1 godinu

@(Eci, 17. jul 2022 00:20)
Pa da, devojka će pokloniti jednom-dvaput godišnje dečku sat, pribor za brijanje ili parfem. Ali će očekivati od dečka da plaća sve u međuvremenu (piće, ručak, izlazak, izlet, godišnji odmor, pokloni za rođendan i praznike,...) i još će mu objašnjavati da to tako ide i pritom se boriti za jednakost.
Ozbiljni momci već sa 27-28 počinju da kupuju stan od sopstvenog novca i prihoda (znam 15-ak primera, i ja sam među njima, ništa nasleđeno ili poklonjeno). Čudno kako devojke brzo promene mišljenje o tim momcima čim čuju da imaju sopstveni stan, odmah ih gledaju drugim očima.
A ovo poslednje što ste napisali, da spoj dve osobe zavisi samo od te dve osobe a ne od drugih faktora, je nešto što se na toliko mnogo načina demantuje, i to se jasno vidi na svakom koraku. Valjda i Vi to vidite.

Neobjektivnost

pre 1 godinu

@(Daj vise, 17. jul 2022 14:40)
Nema ja šta da dam. Ja samo iznosim činjenice, ono što vidim prethodnih 15-20 godina u svim mestima u kojima sam živeo i u svim slojevima društva. Najveći broj devojaka pokušava da sa što manjim ulogom izvuče što veću dobit. Ove koje sam naveo nisu nikakve primadone, belle, lepotice, bombetine ili šta već. One su obične nastavnice, prodavačice, radnice u administraciji,... i ako neko hoće da bude sa njima, mora što više da ponudi, verovatno da bi se one osećale sigurno.
Za one napucane ne smem ni da zamislim kako teku stvari.

Александар

pre 1 godinu

Питање просто,одговор још простији,зависи од тога колко им треба лове.

Daj vise

pre 1 godinu

(Neobjektivnost, 16. jul 2022 23:14)
Opet ti sa istom pricom. Ne zivimo mi svi na Marsu i oko nas i sasvim obicni muskaci bez mnogo love imaju devojke i zene koje takodje rade, rintaju i prezivljavaju svi zajedno. E sad sto muskarci hoce sredjene primadone i bolje ribice da sebi takvom dignu cenu pred ostalim muskarcima, pa neka im placaju i vodaju njihov problem. I oni to i rade, za sve pare samo ako imaju, niko ih ne tera. Mogu i dzabe da pridju kod neke obicnije.
Znate vi to sve dobro.

Milos Radulovic

pre 1 godinu

Какве "црне" жене ...Имају секс када им је апсолутно све како су замислиле, а То је веома ретко. Још и некако тамо до 40-так година, а онда се гасе 99%.

Eci

pre 1 godinu

@ Neobjektivnost

Čudno je da misliš da nijedna ne kupuje ništa dečku, niti ga ikad počasti. Viđala sam da devojke kupuju momcima poklone. A to da bude uredan stan i prijatan ili neutralan miris u njemu svako voli. Ali ti momci ako imaju nekretnine, auto, to su sve odrasli ljudi od 35, 40 godina. Od mlađe generacije se to sigurno i ne očekuje, pa opet i oni između 25 i 30 mnogi imaju devojke. Da li će se nekome desiti iskren odnos koji prerasta u vezu, to više zavisi od spoja te dve osobe, ne toliko od drugih faktora.

me

pre 1 godinu

@ Boginja od majmuna

"najprivlačnija žena s kojom sam ikada bio" Kako lepo priznanje, blago tvojoj supruzi. Meni ne deluje da imate ogroman problem. Pogotovo što zvuči kao da vam dobro ide taj seks kada ga imate. Znači da iskra među vama nije zgasla, i da i dalje tinja jako uzbuđenje. Imaš razloga da budeš zadovoljan. Ali naravno, iskren razgovor među vama ne bi škodio. I još: budi uredan u njenom prisustvu, neka ti dah bude lep i miris tela primamljiv. To naravno ne znači da se treba kupati u parfemu ili biti ulickan, već samo tuširanje barem jednom ili dva puta dnevno, čisti zubi i tako to. Zagrliš je ponekad, pričaš s njom, pomogneš joj po kući, a u krevetu joj pružiš nešto o čemu će sa smeškom misliti i kada nisi tu, i bićeš skoro pa idealan muž. Ako bude mislila da joj je bilo jako lepo prošli put i doživela je barem jedan orgazam, ili dva, biće lepo raspoložena i želeće uskoro opet i sama. 🙂

Neobjektivnost

pre 1 godinu

@(Bdbd, 16. jul 2022 19:59)
Ti mora da se šališ sa nama. To što si napisao verovatno važi za muškarce 50+. Mlađi su zategnuti, treniraju, lepo se oblače, imaju moderne frizure, hobije,... i ne jure za devojkama zato što su teške kao crna zemlja.
A za ovo da žene nisu sponzoruše i da ih navodno ne zanima novac... to ćeš druže da izviniš, ali debelo grešiš. Kada si video neku da je poslednji put platila nešto svom dečku (klopu, izlet, letovanje, odeću, obuću, tehniku,...)? A da ne pričamo o nečemu krupnijem (auto, nekretnina i slično), pa makar i sebi da su kupile. Moji poznanici koji ne žive sa svojim devojkama, treba debelo da se potrude da bi došli do odnosa. Voze skupe aute da se snajke opuste i budu viđene, pa onda uveče šetnja, piće, večera, bioskop, da flertovanje celo veče, pogledi, dodiri,... dok se devojke ne opuste. Pa onda u stanu da sve bude tip top, nov nameštaj, prigušeno svetlo, mirišljave sveće. Ako nema toga, one baš i nisu zainteresovane, boli ih glava. Kažu da su muškarci nezainteresovani i da se ne trude. One očekuju sve a ne nude ništa zauzvrat. Pa sta je to? Kakav je to odnos?

Arch Enemy

pre 1 godinu

Debljina novčanika je tu pokretač za akciju, što deblji novčanik više je i sexanja i paljevine kod žena, mislim da to svi znamo, čemu okolišanje !

Dr Mr

pre 1 godinu

Moja zeli svaki dan… kazem joj, aj malo pauze, da se uzelimo jedno drugog.. nece ni da cuje… kako onda sa devojkom? Ljubavnicom? Svalerkom?komsinicom?… dusa zeli a telo kaze, smanji dozivljaj budalo, inace ce ti se svih 5 sresti ili na koronarnom ili na sahrani…

Skoro mi je 30 leta

pre 1 godinu

Naravno da svi hoće više seksa uz kednu zvezdicu *ali sa prelepim osobama. Problem je što tih osoba nema toliko mnogo koliko ima drugih ljudi i onda smo u problemu... Ili pak mislimo da jesmo?
(LaHaine, 16. jul 2022 16:00)

Kao neko ko nije nešto preterano lep u licu niti građen kao Apolon sa nekom prosečnom malo širom, nabijenom građom, previše dlaka i tek nešto iznad 180 imao sam iznenađujuć broj devojki od 19-39 god. pa iz skromnog iskustva mogu da kažem da sve žene vole seks i često ga same iniciraju ukoliko ste im privlačni. A to nije teško postići jer je dovoljno da ste u kondiciji kako biste mogli više puta za redom, da nemate višak kilograma, da skraćujete dlake uz redovno tuširanje i čistu odeću, uvek dobar parfem i odmereno ponašanje toliko da im stavite do znanja da ih želite ali ne i da ih pritiskate. Naravno komunikacija je ključ da čujete šta i kako voli jer u suprotnom ona neće uživati pa samim tim ni želeti opet sa vama. Iskreno se nadam da će ovo pomoći nekome.

Bdbd

pre 1 godinu

Morate da shvatite da to što vam se čini da žene ne žele seks nije do žena nego do vas. Prvo, na ličnom nivou, realno većina vas se ni ne pere dva put na dan, a kamoli šta dalje.

Drugo, braćo draga, pa ne može da se mrzi žensko i da se priča da sve hoće samo pare i da su lake i promiskuitetne čim malo iskoče iz okvira, i da zadrigli dobacujete devojčicama, i da se žalite što se žene ne zagrću, i da ih pljujete kad ih manijaci napastvuju, i da vrištite što je sela u kola s njim, sama je tražila…. al onda svako od vas pojedinačno da ima trista prelepotica godišnje. Ne biva.

Boginja od majmuna

pre 1 godinu

Naravno da svi hoće više seksa uz kednu zvezdicu *ali sa prelepim osobama. Problem je što tih osoba nema toliko mnogo koliko ima drugih ljudi i onda smo u problemu... Ili pak mislimo da jesmo?
(LaHaine, 16. jul 2022 16:00)

Da te demantujem donekle iz mog ugla. Žena mi nije neka lepotica, srednje lepa. Ali meni je najprivlačnija ženska osoba sa kojom sam ikada bio. I posle 11 godina braka radtržem je kad je dohvatim. Ali ona nije nikad bila a ni sada, da ne može bez toga. Uvek hoće kad tražim ali nije od onih koja prva poteže. Imam ozbiljan problem sa tim jer često mislim (sad se slažem sa tobom), da bi bila drugačija da sam neki Bred Pit. I strašno sam frustriran oko toga. Čas mislim ima nekog, čas frigidna, čas patrijarhalna. Bila bi savršena samo da me saleće češće. Eh!

LaHaine

pre 1 godinu

Naravno da svi hoće više seksa uz kednu zvezdicu *ali sa prelepim osobama. Problem je što tih osoba nema toliko mnogo koliko ima drugih ljudi i onda smo u problemu... Ili pak mislimo da jesmo?

Stojan Mutikaša

pre 1 godinu

A sta kazete za mene koja masturbiram bar 3x dnevno
(ma. ja, 15. jul 2022 22:30)

Ništa ne kažemo,ali,dobronamjeran savjet,pronađi dobrog psihologa.
Sve u granicama normale.
(Žorž, 16. jul 2022 11:01)

Zasto psihologa?Bolje Ginisa.

Roki

pre 1 godinu

Sto se toga tice ne opterecujem se, radimo u istoj firmi, mala firma gde smo svi kao familija, svaki dan mi prica koliko me voli, vrlo cesto mi kaze nemoj nikad da me ostavis i da nadjes drugu, zelja joj je da imamo brdo dece, sad poceli drugo da pravimo. Nzm ni ja, zna samo da nas ovo dete izmori maksimalno, i ona i ja iscedjeni kao krpe, ali ja mogu da imam sex, dok kod nje krevet i spavanje jer se dete non stop budi, prevrce i pravi haos...
Inace znamo tacno gde se ko krece(uglavnom posao-kuca) telefoni su nam transparentni, slazemo se lepo, jednostavno volimo se i to otvoreno pokazujemo, alliiiiii taj sex je nedovoljan, bar po mom misljenju...
(Belogradjanin, 15. jul 2022 22:36)

Opusteno samo, ako postoji poverenje,razumevanje i ljubav svi problemi su resivi.Normalno je da, kada se dete rodi ,majkama ono bude u prvom planu, ali proci ce i to dete ce odrasti. Tako je bilo i u mom slucaju, sada 10 godina od rodjena deteta kao da nikad nisam ni imao takav "problem". Zena i ja uzivamo u seksu, koristimo svaku priliku za to, ja 40 ona 36 godina i zelja nas nije prosla i kada je seks u pitanju uvek smo ZA. Samo opusteno, doci ce sve na svoje. Pozdrav.

ferdinand

pre 1 godinu

Istrazivanje je ocigledno zastarelo jer favorizuje heteroseksualni sex. Sad se pojavila potreba za multivarijabilnim statistikama.
(Dr, 16. jul 2022 08:31)

Seks jedino i postoji kod heteroseksualnih parova. Sve ostalo nije seks...

Harvi Dent ?

pre 1 godinu

Seks je kanta puna govana, odozgo prelivenih medom. Pitanje je samo koliko brzo ližete med.
(Televisa presenta, 15. jul 2022 23:09)

To se kaže za brak, genije.

Kako kad

pre 1 godinu

ove brojke su debelo preterane, samo retke žene žele toliko i toliko često sexa. njima je sex prilično sporedna stvar, naravno osim izuzetaka.
(darkwood, 16. jul 2022 09:57)

Ne slazem se. Sustina je u detaljima. Zelja za sexom zavisi od mnogo faktora.

Nije ista zelja kod tinejdzera, ljudi sa 40 godina ili ljudi koji imaju 60 godina.

Veliku ulogu igra i sam stil zivota. Kada smo preoptereceni manje zelimo i stignemo da mislimo na sex.

Moja zena(30) i ja(33godine) ako radimo mnogo desi se da ne bude sexa 4 dana. Kada smo na odmoru bude 2 puta dnevno, ako pobegnemo za vikende bude i vise od toga. U nekom normalnom stanju bude skoro svaki dan. Znaci da zelja postoji.

Naravno da ni nama nije do sexa kada nas pritisne posao pa radimo po 12h dnevno, ili kada nas deca sprecavaju.

GoranH

pre 1 godinu

Istrazivanje je ocigledno zastarelo jer favorizuje heteroseksualni sex. Sad se pojavila potreba za multivarijabilnim statistikama.
(Dr, 16. jul 2022 08:31)

U tekstu govore o seksu, ne spominju s kim i kako.

Ty

pre 1 godinu

“ove brojke su debelo preterane, samo retke žene žele toliko i toliko često sexa. njima je sex prilično sporedna stvar, naravno osim izuzetaka.”

Ne može se sve posmatrati kroz ličnu prizmu. Naravno da gomila muškaraca misli da je ženama seks nebitan. Lošima zaista tako deluje. Oni koji ljudski rade posao ipak znaju istinu.

XYZ

pre 1 godinu

@cvele One bez ljubavi ne mogu? Slažem se, ali napisati takvu rečenicu na kraju posle ovakvog ličnog iskustva koje si podelio, deluje kao da pričaš o kakvom umilnom anđelu, a ne o ženi koja vara.

Iskreno svaka ti čast na samokontroli, vidi se da si dobar čovek. Zato one i odlaze na neku drugu stranu.

Velika preporuka za sve da pročitaju od Jovana Dučića "Blago cara Radovana", čovek je genije...

Svako dobro.

Žorž

pre 1 godinu

A sta kazete za mene koja masturbiram bar 3x dnevno
(ma. ja, 15. jul 2022 22:30)

Ništa ne kažemo,ali,dobronamjeran savjet,pronađi dobrog psihologa.
Sve u granicama normale.

Zero Flyer

pre 1 godinu

Istrazivanje je ocigledno zastarelo jer favorizuje heteroseksualni sex. Sad se pojavila potreba za multivarijabilnim statistikama.
(Dr, 16. jul 2022 08:31)

Једи говна.

Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti

pre 1 godinu

A sta kazete za mene koja masturbiram bar 3x dnevno
(ma. ja, 15. jul 2022 22:30)

Pod hitno kod oftalmologa🤣

darkwood

pre 1 godinu

ove brojke su debelo preterane, samo retke žene žele toliko i toliko često sexa. njima je sex prilično sporedna stvar, naravno osim izuzetaka.

Nikola

pre 1 godinu

Tvoj problem nije rešiv! Ali bi trebalo da poradiš na sebi, svom ponašanju kao i da se po potrebi obratiš lekaru ili farmaceutu...
(Nikola, 15. jul 2022 18:30)

Koji si ti kompleksas. Sva sreca pa zene, sem teretane i novca, i nemaju neke kriterijume.
(deda, 15. jul 2022 19:25)

Naprotiv, imaš totalno pogrešnu percepciju, nisam ništa od navedenog ali ne možeš biti kao ja ni za još 100 godina, to nisu kompleksi već nešto realno ali to nije važno...nego i ti bi trebalo da poradiš na ponašanju zajedno sa drugarom ...eto vidiš čak se i slažete u razmišljanju jer obojica ste indirektno a zbog svojih kompleksa izvređali žene i potpuno ste nesvesni svoje greške. To je veoma žalosno a kod žena potpuno neprihvatljivo jer nemate obojica gram mozga, kulture i poštovanja prema navedenima. I onda kako sada misliš da imaš neku prođu bilo gde, pitanje je da li uopšte i hleba znaš da nasečeš samostalno a nešto bi ti sad tu da imaš i da se praviš pametan.

матори

pre 1 godinu

Čitam ovo kao samac sa svoje 53 godine i imam osećaj kao da sa neke visoke stene posmatram dole neke robove koji se muče. Super je što hormoni s godinama opadaju a time i opsesivne želje koje pojedu najlepši deo života. Za mnoge je mladost pakao jer ne nalaze emotivno i seksualno zadovoljenje. Kad to prođe, shvatiš da si u stvari uvek mogao bez toga bez problema. Ali hormoni su čudo. Što reče Eva Ras, seks je bitan samo kad ga nema.
(Marko, 15. jul 2022 20:17)

И новац је битан само кад га нема Марко. А тако и многе друге ствари. Разумемо се?

Dule

pre 1 godinu

Žena udata, ima decu i radi nije sposobna da ima sex više od 1-2 nedeljno..
Svaka čast izuzecima, upoznao sam mnoge mnoge takve i nijedna nemože da ti obeća 3x nedeljno sex

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Mamurnim rečima moga komše , nelečenog alkoholičara:

" Sinko, figurativno ću ti reći samo ovo:

Žena je jedna rupa koju niko nije uspeo da zatrpa !

Ja, kao udarnik , sam to trpao i trpao i trpao...ceo moj život, ali rupa ostade !"

Belogradjanin

pre 1 godinu

@Belogradjanin

Druže moram malo da te mračim. Moja situacija je kao da sam čitao tvoj tekst. Seksa nema, svi me hvale koliko joj pomažem, koliko sam sa decom, kako gledam da joj udovoljim, ceo život je zovem najlepšim imenima, ali seksa nema, ljubavi sve manje.

Sada ćerke imaju 8 i 10 godina, a mi se razvodimo jer ona godinama već ima momke po 10 godina mlađe, a ja radio prekovremene da bismo preživeli. U trenutku kad sam došao do njenih prepiski iz telefona je imala dvojicu i nije mogla da odluči koga da otkači jer su joj obojica ,,duše".
Želim ti da to ne doživiš, ali mi sve liči na to. One bez ljubavi ne mogu, a ako je nema prema tebi, postoji mogućnost da će je negde drugde naći.
(cvele, 15. jul 2022 20:26)

Sto se toga tice ne opterecujem se, radimo u istoj firmi, mala firma gde smo svi kao familija, svaki dan mi prica koliko me voli, vrlo cesto mi kaze nemoj nikad da me ostavis i da nadjes drugu, zelja joj je da imamo brdo dece, sad poceli drugo da pravimo. Nzm ni ja, zna samo da nas ovo dete izmori maksimalno, i ona i ja iscedjeni kao krpe, ali ja mogu da imam sex, dok kod nje krevet i spavanje jer se dete non stop budi, prevrce i pravi haos...
Inace znamo tacno gde se ko krece(uglavnom posao-kuca) telefoni su nam transparentni, slazemo se lepo, jednostavno volimo se i to otvoreno pokazujemo, alliiiiii taj sex je nedovoljan, bar po mom misljenju...

Рон Џереми

pre 1 godinu

Сао ме занима узорак на којем сте радили анкету. Где су вам оне што имју децу, посао, домаћинство......
Ово "истраживање" може да се примени на девојке између 18-30 година под условом да су саме.

Pornićarka

pre 1 godinu

Nekako ispada u praksi da smo svi ozenili pogresne i obrnuto…
(kudadalje, 15. jul 2022 19:26)

Slažem se. A solo stoje sa strane i gledaju i ništa im nije jasno.

dr.joker

pre 1 godinu

Ja spadam u 13 % ? Prvenstveno je važna higijena. I miris. Urednost i privlačan miris čine čuda. Lakše mi je solo a i lepše trenutno. Imam s kim, al nemam tu napetost da bukti, a samoj sebi najbolje ugodim.
(Ups, 15. jul 2022 20:40)

Menjaj ga ...

Niče

pre 1 godinu

"dok smo bili u vezi nisam mogao da je skinem sa one stvari, bukvalno me napastvovala, i onda kad je doslo dete zaokret za 360 stepeni"

Znači ništa se nije promenilo?

Marko

pre 1 godinu

Čitam ovo kao samac sa svoje 53 godine i imam osećaj kao da sa neke visoke stene posmatram dole neke robove koji se muče. Super je što hormoni s godinama opadaju a time i opsesivne želje koje pojedu najlepši deo života. Za mnoge je mladost pakao jer ne nalaze emotivno i seksualno zadovoljenje. Kad to prođe, shvatiš da si u stvari uvek mogao bez toga bez problema. Ali hormoni su čudo. Što reče Eva Ras, seks je bitan samo kad ga nema.

haralampije

pre 1 godinu

(Fire walk with me, 15. jul 2022 18:43)
Bravo za komentar, pravo u metu! I to je dobra životna filozofija - problem rešavaj od sebe.
Dodaću i ovo: Ljudi se zapuste brutalno, imam drugare od kojih orah ne bi uzeo iz ruke iako su dobri ljudi. Onda se žali na ženu, pa bre dobro te trpi u kući, izgledaš ko klošar! Uredna frizura i odeća, telesna i oralna higijena, batali alkohol i cigare, pa onda imaš šansu.

filip

pre 1 godinu

(Belogradjanin, 15. jul 2022 18:25)

Šta ti bi da se ženiš..

Druže jedan je život, ako sada ne budeš uživao u seksu kada ćeš?? I još jedna stvar baš me zanima kada bi joj se pojavio glavni turčin iz serije da li bi idalje bila nevoljna i umorna, lagano prelaziš iz alfe u betu, trgni se..

Ups

pre 1 godinu

Ja spadam u 13 % 😁 Prvenstveno je važna higijena. I miris. Urednost i privlačan miris čine čuda. Lakše mi je solo a i lepše trenutno. Imam s kim, al nemam tu napetost da bukti, a samoj sebi najbolje ugodim.

drmr

pre 1 godinu

Ako imas 6 nula na racunu onda mogu i svaki dan, vise puta...
(polusvet, 15. jul 2022 18:40)

kojih 6 nula? imam nula koliko hoces i opet nista

cvele

pre 1 godinu

@Belogradjanin

Druže moram malo da te mračim. Moja situacija je kao da sam čitao tvoj tekst. Seksa nema, svi me hvale koliko joj pomažem, koliko sam sa decom, kako gledam da joj udovoljim, ceo život je zovem najlepšim imenima, ali seksa nema, ljubavi sve manje.

Sada ćerke imaju 8 i 10 godina, a mi se razvodimo jer ona godinama već ima momke po 10 godina mlađe, a ja radio prekovremene da bismo preživeli. U trenutku kad sam došao do njenih prepiski iz telefona je imala dvojicu i nije mogla da odluči koga da otkači jer su joj obojica ,,duše".
Želim ti da to ne doživiš, ali mi sve liči na to. One bez ljubavi ne mogu, a ako je nema prema tebi, postoji mogućnost da će je negde drugde naći.

Kapija od drveta

pre 1 godinu

Znači oženio sam krivu. Na početku veze minimalno 2x dnevno, vikendom i više ok bili smo mlađi. A sad? Sramota da i kažem...
A te vaše ankete su nula

:)

pre 1 godinu

Verovatno će se javiti muškarci, čija devojka, žena nije u tom fazonu, ali to govori da očigledno ne želi da vama. E to je problem ako je kod većeg broja muškaraca.

Starogradsko momce

pre 1 godinu

normalno je da se "stvari" malo menjaju posle radjanja dece.Ali prava zena koja hoce da uziva uvek nadje vremena da vam se da.Cak i da potencira igru.Zene su gladne takve igre i dobro je sto je tako.Prirodna pojava t.j.potreba.Nicega nema u svemu tome losega.Ja licno obozavam kad vidim pohotnu zenu.Za to treba ziveti i sve im pruziti.

deda

pre 1 godinu

Tvoj problem nije rešiv! Ali bi trebalo da poradiš na sebi, svom ponašanju kao i da se po potrebi obratiš lekaru ili farmaceutu...
(Nikola, 15. jul 2022 18:30)

Koji si ti kompleksas. Sva sreca pa zene, sem teretane i novca, i nemaju neke kriterijume.

Koji sex?

pre 1 godinu

Sex je kao koka-kola: popiješ jednom, sutra bi opet. Ako nema, prođe ti ta misao narednih dana kako bi ti baaš legla. I kako prolaze dani i nedelje možeš bez koka-kole i sve manje misliš na nju. Na kraju je ne primetiš ni u prodavnici, već kupiš neko lepo pivo i na miru popiješ.

seljadin

pre 1 godinu

ne zaboravite da zene gledaju sex i kroz mogucnost zaceca, ako su tipicne onda im je sve tesko, pa beze od sexa da je bi mozda slucajno zartudnile

Belogradjanin

pre 1 godinu

Vole zene sex mozda i vise nego mi, samo im bzv da pricaju svima kao sto muskarci rade. Dok ste u vezi tj da kazemo na pocetku svega, one su nezasite, mogu non stop, kad god i gde god, jos ako je iz ljubavi, pa prozdrale bi svaki deo vaseg tela. Tako i moja supruga, dok smo bili u vezi nisam mogao da je skinem sa one stvari, bukvalno me napastvovala, i onda kad je doslo dete zaokret za 360 stepeni, nema snage kako ona kaze a po meni ni volje ni zelje. Stvarno nisam verovao u te price, ali mogu bez sumnje da potvrdim da je 100% istina. Trudim se da podelimo poslove da joj olaksam sa detetom i ucestvujem u odgajanju deteta, sredjivanju kuce, cak sam jos vise pojacao bas da vidim da li ce se nesto promeniti, ali jos gore, jos redji sex. Kaze mi smo jos dobri, njene drugarice ga imaju jos manje sa svojim muzevima, a sve one su ispod 30 godina, eto vidis da nismo jedini, doduse svi imaju malu decu. Rekoh sta ce te da radite kad omatorite, mozda ce te i hteti ali mi necemo moci. Ovo jako lose utice na mene i psihicki i fizicki, imas nesto a ne mozes da koristis, a nisam za prevare pa ne mogu kao vecina da se "izduvam" sa strane. Primecujem da sam sve brzi i brzi, zavrsim za cas posla, bez obzira da li sam se rucno praznio dan pre. Od silnog iscekivanja kao da mi je prvi put, uzas. Hvala Bogu pa je i dalje tvrd kao kamen.

Fire walk with me

pre 1 godinu

Jeste ovo ali zavisi i sa kim imaju sex. Neće normalno da legne sa svakim. Generalno ja sa ženom imam vrhunski seksualni odnos pa znam mnogo stvari jer mi priča sve a i ja se trudim dosta. Ona sa mnom svaki put ima orgazam ali većina muškaraca je dosta sirovo i u seksu gleda samo sebe i svoje potrebe i neće da zadovolji ženu pa ona, iako joj je dotični muž neće da spava sa njim stalno nego kad mora. Slušam šta pričaju njene drugarice, pa to je tragikomedija kakvih sve ljudi ima. Nisu ni žene cveće ali ako želite stalan sex morate da znate kako se žena zadovoljava i da svaki put dajete maksimum jer realno niko ne voli da ga tretiraju kao objekat i stvar a mnogo ljudi a pogotovo žena je tako tretirano. Ljubav, samo ljubav, razumevanje i poverenje i trud i to je recept za stalan seks i obostrano zadovoljstvo. Tako žena ili devojka nikad neće da vas odbije, štaviše tražiće sama. Ovu anketu su radile žene šta bi volele u idealnim uslovima, na muškarcu je da se što više trudi da ga stvori

Nikola

pre 1 godinu

Da žene stvarno imaju jak libido onda ne bi bile izbirljive ovako...
Neka devojka i ako je zagorela i dalje neće sa svakim pa makar to potrajalo određen period.
Koliko puta čujete kako se žale da im se niko ne sviđa godinama jer one samo ciljaju top primerke a sa običnjacima završavaju zbog nužde.
(ae, 15. jul 2022 18:16)

Tvoj problem nije rešiv! Ali bi trebalo da poradiš na sebi, svom ponašanju kao i da se po potrebi obratiš lekaru ili farmaceutu...

ae

pre 1 godinu

Da žene stvarno imaju jak libido onda ne bi bile izbirljive ovako...
Neka devojka i ako je zagorela i dalje neće sa svakim pa makar to potrajalo određen period.
Koliko puta čujete kako se žale da im se niko ne sviđa godinama jer one samo ciljaju top primerke a sa običnjacima završavaju zbog nužde.

Belogradjanin

pre 1 godinu

Vole zene sex mozda i vise nego mi, samo im bzv da pricaju svima kao sto muskarci rade. Dok ste u vezi tj da kazemo na pocetku svega, one su nezasite, mogu non stop, kad god i gde god, jos ako je iz ljubavi, pa prozdrale bi svaki deo vaseg tela. Tako i moja supruga, dok smo bili u vezi nisam mogao da je skinem sa one stvari, bukvalno me napastvovala, i onda kad je doslo dete zaokret za 360 stepeni, nema snage kako ona kaze a po meni ni volje ni zelje. Stvarno nisam verovao u te price, ali mogu bez sumnje da potvrdim da je 100% istina. Trudim se da podelimo poslove da joj olaksam sa detetom i ucestvujem u odgajanju deteta, sredjivanju kuce, cak sam jos vise pojacao bas da vidim da li ce se nesto promeniti, ali jos gore, jos redji sex. Kaze mi smo jos dobri, njene drugarice ga imaju jos manje sa svojim muzevima, a sve one su ispod 30 godina, eto vidis da nismo jedini, doduse svi imaju malu decu. Rekoh sta ce te da radite kad omatorite, mozda ce te i hteti ali mi necemo moci. Ovo jako lose utice na mene i psihicki i fizicki, imas nesto a ne mozes da koristis, a nisam za prevare pa ne mogu kao vecina da se "izduvam" sa strane. Primecujem da sam sve brzi i brzi, zavrsim za cas posla, bez obzira da li sam se rucno praznio dan pre. Od silnog iscekivanja kao da mi je prvi put, uzas. Hvala Bogu pa je i dalje tvrd kao kamen.

Niče

pre 1 godinu

"dok smo bili u vezi nisam mogao da je skinem sa one stvari, bukvalno me napastvovala, i onda kad je doslo dete zaokret za 360 stepeni"

Znači ništa se nije promenilo?

Koji sex?

pre 1 godinu

Sex je kao koka-kola: popiješ jednom, sutra bi opet. Ako nema, prođe ti ta misao narednih dana kako bi ti baaš legla. I kako prolaze dani i nedelje možeš bez koka-kole i sve manje misliš na nju. Na kraju je ne primetiš ni u prodavnici, već kupiš neko lepo pivo i na miru popiješ.

cvele

pre 1 godinu

@Belogradjanin

Druže moram malo da te mračim. Moja situacija je kao da sam čitao tvoj tekst. Seksa nema, svi me hvale koliko joj pomažem, koliko sam sa decom, kako gledam da joj udovoljim, ceo život je zovem najlepšim imenima, ali seksa nema, ljubavi sve manje.

Sada ćerke imaju 8 i 10 godina, a mi se razvodimo jer ona godinama već ima momke po 10 godina mlađe, a ja radio prekovremene da bismo preživeli. U trenutku kad sam došao do njenih prepiski iz telefona je imala dvojicu i nije mogla da odluči koga da otkači jer su joj obojica ,,duše".
Želim ti da to ne doživiš, ali mi sve liči na to. One bez ljubavi ne mogu, a ako je nema prema tebi, postoji mogućnost da će je negde drugde naći.

Kapija od drveta

pre 1 godinu

Znači oženio sam krivu. Na početku veze minimalno 2x dnevno, vikendom i više ok bili smo mlađi. A sad? Sramota da i kažem...
A te vaše ankete su nula

ae

pre 1 godinu

Da žene stvarno imaju jak libido onda ne bi bile izbirljive ovako...
Neka devojka i ako je zagorela i dalje neće sa svakim pa makar to potrajalo određen period.
Koliko puta čujete kako se žale da im se niko ne sviđa godinama jer one samo ciljaju top primerke a sa običnjacima završavaju zbog nužde.

haralampije

pre 1 godinu

(Fire walk with me, 15. jul 2022 18:43)
Bravo za komentar, pravo u metu! I to je dobra životna filozofija - problem rešavaj od sebe.
Dodaću i ovo: Ljudi se zapuste brutalno, imam drugare od kojih orah ne bi uzeo iz ruke iako su dobri ljudi. Onda se žali na ženu, pa bre dobro te trpi u kući, izgledaš ko klošar! Uredna frizura i odeća, telesna i oralna higijena, batali alkohol i cigare, pa onda imaš šansu.

Fire walk with me

pre 1 godinu

Jeste ovo ali zavisi i sa kim imaju sex. Neće normalno da legne sa svakim. Generalno ja sa ženom imam vrhunski seksualni odnos pa znam mnogo stvari jer mi priča sve a i ja se trudim dosta. Ona sa mnom svaki put ima orgazam ali većina muškaraca je dosta sirovo i u seksu gleda samo sebe i svoje potrebe i neće da zadovolji ženu pa ona, iako joj je dotični muž neće da spava sa njim stalno nego kad mora. Slušam šta pričaju njene drugarice, pa to je tragikomedija kakvih sve ljudi ima. Nisu ni žene cveće ali ako želite stalan sex morate da znate kako se žena zadovoljava i da svaki put dajete maksimum jer realno niko ne voli da ga tretiraju kao objekat i stvar a mnogo ljudi a pogotovo žena je tako tretirano. Ljubav, samo ljubav, razumevanje i poverenje i trud i to je recept za stalan seks i obostrano zadovoljstvo. Tako žena ili devojka nikad neće da vas odbije, štaviše tražiće sama. Ovu anketu su radile žene šta bi volele u idealnim uslovima, na muškarcu je da se što više trudi da ga stvori

Zero Flyer

pre 1 godinu

Istrazivanje je ocigledno zastarelo jer favorizuje heteroseksualni sex. Sad se pojavila potreba za multivarijabilnim statistikama.
(Dr, 16. jul 2022 08:31)

Једи говна.

drmr

pre 1 godinu

Ako imas 6 nula na racunu onda mogu i svaki dan, vise puta...
(polusvet, 15. jul 2022 18:40)

kojih 6 nula? imam nula koliko hoces i opet nista

Starogradsko momce

pre 1 godinu

normalno je da se "stvari" malo menjaju posle radjanja dece.Ali prava zena koja hoce da uziva uvek nadje vremena da vam se da.Cak i da potencira igru.Zene su gladne takve igre i dobro je sto je tako.Prirodna pojava t.j.potreba.Nicega nema u svemu tome losega.Ja licno obozavam kad vidim pohotnu zenu.Za to treba ziveti i sve im pruziti.

Marko

pre 1 godinu

Čitam ovo kao samac sa svoje 53 godine i imam osećaj kao da sa neke visoke stene posmatram dole neke robove koji se muče. Super je što hormoni s godinama opadaju a time i opsesivne želje koje pojedu najlepši deo života. Za mnoge je mladost pakao jer ne nalaze emotivno i seksualno zadovoljenje. Kad to prođe, shvatiš da si u stvari uvek mogao bez toga bez problema. Ali hormoni su čudo. Što reče Eva Ras, seks je bitan samo kad ga nema.

матори

pre 1 godinu

Čitam ovo kao samac sa svoje 53 godine i imam osećaj kao da sa neke visoke stene posmatram dole neke robove koji se muče. Super je što hormoni s godinama opadaju a time i opsesivne želje koje pojedu najlepši deo života. Za mnoge je mladost pakao jer ne nalaze emotivno i seksualno zadovoljenje. Kad to prođe, shvatiš da si u stvari uvek mogao bez toga bez problema. Ali hormoni su čudo. Što reče Eva Ras, seks je bitan samo kad ga nema.
(Marko, 15. jul 2022 20:17)

И новац је битан само кад га нема Марко. А тако и многе друге ствари. Разумемо се?

Рон Џереми

pre 1 godinu

Сао ме занима узорак на којем сте радили анкету. Где су вам оне што имју децу, посао, домаћинство......
Ово "истраживање" може да се примени на девојке између 18-30 година под условом да су саме.

Pornićarka

pre 1 godinu

Nekako ispada u praksi da smo svi ozenili pogresne i obrnuto…
(kudadalje, 15. jul 2022 19:26)

Slažem se. A solo stoje sa strane i gledaju i ništa im nije jasno.

Dule

pre 1 godinu

Žena udata, ima decu i radi nije sposobna da ima sex više od 1-2 nedeljno..
Svaka čast izuzecima, upoznao sam mnoge mnoge takve i nijedna nemože da ti obeća 3x nedeljno sex

Belogradjanin

pre 1 godinu

@Belogradjanin

Druže moram malo da te mračim. Moja situacija je kao da sam čitao tvoj tekst. Seksa nema, svi me hvale koliko joj pomažem, koliko sam sa decom, kako gledam da joj udovoljim, ceo život je zovem najlepšim imenima, ali seksa nema, ljubavi sve manje.

Sada ćerke imaju 8 i 10 godina, a mi se razvodimo jer ona godinama već ima momke po 10 godina mlađe, a ja radio prekovremene da bismo preživeli. U trenutku kad sam došao do njenih prepiski iz telefona je imala dvojicu i nije mogla da odluči koga da otkači jer su joj obojica ,,duše".
Želim ti da to ne doživiš, ali mi sve liči na to. One bez ljubavi ne mogu, a ako je nema prema tebi, postoji mogućnost da će je negde drugde naći.
(cvele, 15. jul 2022 20:26)

Sto se toga tice ne opterecujem se, radimo u istoj firmi, mala firma gde smo svi kao familija, svaki dan mi prica koliko me voli, vrlo cesto mi kaze nemoj nikad da me ostavis i da nadjes drugu, zelja joj je da imamo brdo dece, sad poceli drugo da pravimo. Nzm ni ja, zna samo da nas ovo dete izmori maksimalno, i ona i ja iscedjeni kao krpe, ali ja mogu da imam sex, dok kod nje krevet i spavanje jer se dete non stop budi, prevrce i pravi haos...
Inace znamo tacno gde se ko krece(uglavnom posao-kuca) telefoni su nam transparentni, slazemo se lepo, jednostavno volimo se i to otvoreno pokazujemo, alliiiiii taj sex je nedovoljan, bar po mom misljenju...

filip

pre 1 godinu

(Belogradjanin, 15. jul 2022 18:25)

Šta ti bi da se ženiš..

Druže jedan je život, ako sada ne budeš uživao u seksu kada ćeš?? I još jedna stvar baš me zanima kada bi joj se pojavio glavni turčin iz serije da li bi idalje bila nevoljna i umorna, lagano prelaziš iz alfe u betu, trgni se..

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Mamurnim rečima moga komše , nelečenog alkoholičara:

" Sinko, figurativno ću ti reći samo ovo:

Žena je jedna rupa koju niko nije uspeo da zatrpa !

Ja, kao udarnik , sam to trpao i trpao i trpao...ceo moj život, ali rupa ostade !"

Ups

pre 1 godinu

Ja spadam u 13 % 😁 Prvenstveno je važna higijena. I miris. Urednost i privlačan miris čine čuda. Lakše mi je solo a i lepše trenutno. Imam s kim, al nemam tu napetost da bukti, a samoj sebi najbolje ugodim.

Harvi Dent ?

pre 1 godinu

Seks je kanta puna govana, odozgo prelivenih medom. Pitanje je samo koliko brzo ližete med.
(Televisa presenta, 15. jul 2022 23:09)

To se kaže za brak, genije.

:)

pre 1 godinu

Verovatno će se javiti muškarci, čija devojka, žena nije u tom fazonu, ali to govori da očigledno ne želi da vama. E to je problem ako je kod većeg broja muškaraca.

deda

pre 1 godinu

Tvoj problem nije rešiv! Ali bi trebalo da poradiš na sebi, svom ponašanju kao i da se po potrebi obratiš lekaru ili farmaceutu...
(Nikola, 15. jul 2022 18:30)

Koji si ti kompleksas. Sva sreca pa zene, sem teretane i novca, i nemaju neke kriterijume.

darkwood

pre 1 godinu

ove brojke su debelo preterane, samo retke žene žele toliko i toliko često sexa. njima je sex prilično sporedna stvar, naravno osim izuzetaka.

Bdbd

pre 1 godinu

Morate da shvatite da to što vam se čini da žene ne žele seks nije do žena nego do vas. Prvo, na ličnom nivou, realno većina vas se ni ne pere dva put na dan, a kamoli šta dalje.

Drugo, braćo draga, pa ne može da se mrzi žensko i da se priča da sve hoće samo pare i da su lake i promiskuitetne čim malo iskoče iz okvira, i da zadrigli dobacujete devojčicama, i da se žalite što se žene ne zagrću, i da ih pljujete kad ih manijaci napastvuju, i da vrištite što je sela u kola s njim, sama je tražila…. al onda svako od vas pojedinačno da ima trista prelepotica godišnje. Ne biva.

dr.joker

pre 1 godinu

Ja spadam u 13 % ? Prvenstveno je važna higijena. I miris. Urednost i privlačan miris čine čuda. Lakše mi je solo a i lepše trenutno. Imam s kim, al nemam tu napetost da bukti, a samoj sebi najbolje ugodim.
(Ups, 15. jul 2022 20:40)

Menjaj ga ...

Žorž

pre 1 godinu

A sta kazete za mene koja masturbiram bar 3x dnevno
(ma. ja, 15. jul 2022 22:30)

Ništa ne kažemo,ali,dobronamjeran savjet,pronađi dobrog psihologa.
Sve u granicama normale.

Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti

pre 1 godinu

A sta kazete za mene koja masturbiram bar 3x dnevno
(ma. ja, 15. jul 2022 22:30)

Pod hitno kod oftalmologa🤣

Skoro mi je 30 leta

pre 1 godinu

Naravno da svi hoće više seksa uz kednu zvezdicu *ali sa prelepim osobama. Problem je što tih osoba nema toliko mnogo koliko ima drugih ljudi i onda smo u problemu... Ili pak mislimo da jesmo?
(LaHaine, 16. jul 2022 16:00)

Kao neko ko nije nešto preterano lep u licu niti građen kao Apolon sa nekom prosečnom malo širom, nabijenom građom, previše dlaka i tek nešto iznad 180 imao sam iznenađujuć broj devojki od 19-39 god. pa iz skromnog iskustva mogu da kažem da sve žene vole seks i često ga same iniciraju ukoliko ste im privlačni. A to nije teško postići jer je dovoljno da ste u kondiciji kako biste mogli više puta za redom, da nemate višak kilograma, da skraćujete dlake uz redovno tuširanje i čistu odeću, uvek dobar parfem i odmereno ponašanje toliko da im stavite do znanja da ih želite ali ne i da ih pritiskate. Naravno komunikacija je ključ da čujete šta i kako voli jer u suprotnom ona neće uživati pa samim tim ni želeti opet sa vama. Iskreno se nadam da će ovo pomoći nekome.

seljadin

pre 1 godinu

ne zaboravite da zene gledaju sex i kroz mogucnost zaceca, ako su tipicne onda im je sve tesko, pa beze od sexa da je bi mozda slucajno zartudnile

Neobjektivnost

pre 1 godinu

@(Bdbd, 16. jul 2022 19:59)
Ti mora da se šališ sa nama. To što si napisao verovatno važi za muškarce 50+. Mlađi su zategnuti, treniraju, lepo se oblače, imaju moderne frizure, hobije,... i ne jure za devojkama zato što su teške kao crna zemlja.
A za ovo da žene nisu sponzoruše i da ih navodno ne zanima novac... to ćeš druže da izviniš, ali debelo grešiš. Kada si video neku da je poslednji put platila nešto svom dečku (klopu, izlet, letovanje, odeću, obuću, tehniku,...)? A da ne pričamo o nečemu krupnijem (auto, nekretnina i slično), pa makar i sebi da su kupile. Moji poznanici koji ne žive sa svojim devojkama, treba debelo da se potrude da bi došli do odnosa. Voze skupe aute da se snajke opuste i budu viđene, pa onda uveče šetnja, piće, večera, bioskop, da flertovanje celo veče, pogledi, dodiri,... dok se devojke ne opuste. Pa onda u stanu da sve bude tip top, nov nameštaj, prigušeno svetlo, mirišljave sveće. Ako nema toga, one baš i nisu zainteresovane, boli ih glava. Kažu da su muškarci nezainteresovani i da se ne trude. One očekuju sve a ne nude ništa zauzvrat. Pa sta je to? Kakav je to odnos?

LaHaine

pre 1 godinu

Naravno da svi hoće više seksa uz kednu zvezdicu *ali sa prelepim osobama. Problem je što tih osoba nema toliko mnogo koliko ima drugih ljudi i onda smo u problemu... Ili pak mislimo da jesmo?

Nikola

pre 1 godinu

Da žene stvarno imaju jak libido onda ne bi bile izbirljive ovako...
Neka devojka i ako je zagorela i dalje neće sa svakim pa makar to potrajalo određen period.
Koliko puta čujete kako se žale da im se niko ne sviđa godinama jer one samo ciljaju top primerke a sa običnjacima završavaju zbog nužde.
(ae, 15. jul 2022 18:16)

Tvoj problem nije rešiv! Ali bi trebalo da poradiš na sebi, svom ponašanju kao i da se po potrebi obratiš lekaru ili farmaceutu...

me

pre 1 godinu

@ Boginja od majmuna

"najprivlačnija žena s kojom sam ikada bio" Kako lepo priznanje, blago tvojoj supruzi. Meni ne deluje da imate ogroman problem. Pogotovo što zvuči kao da vam dobro ide taj seks kada ga imate. Znači da iskra među vama nije zgasla, i da i dalje tinja jako uzbuđenje. Imaš razloga da budeš zadovoljan. Ali naravno, iskren razgovor među vama ne bi škodio. I još: budi uredan u njenom prisustvu, neka ti dah bude lep i miris tela primamljiv. To naravno ne znači da se treba kupati u parfemu ili biti ulickan, već samo tuširanje barem jednom ili dva puta dnevno, čisti zubi i tako to. Zagrliš je ponekad, pričaš s njom, pomogneš joj po kući, a u krevetu joj pružiš nešto o čemu će sa smeškom misliti i kada nisi tu, i bićeš skoro pa idealan muž. Ako bude mislila da joj je bilo jako lepo prošli put i doživela je barem jedan orgazam, ili dva, biće lepo raspoložena i želeće uskoro opet i sama. 🙂

ferdinand

pre 1 godinu

Istrazivanje je ocigledno zastarelo jer favorizuje heteroseksualni sex. Sad se pojavila potreba za multivarijabilnim statistikama.
(Dr, 16. jul 2022 08:31)

Seks jedino i postoji kod heteroseksualnih parova. Sve ostalo nije seks...

Boginja od majmuna

pre 1 godinu

Naravno da svi hoće više seksa uz kednu zvezdicu *ali sa prelepim osobama. Problem je što tih osoba nema toliko mnogo koliko ima drugih ljudi i onda smo u problemu... Ili pak mislimo da jesmo?
(LaHaine, 16. jul 2022 16:00)

Da te demantujem donekle iz mog ugla. Žena mi nije neka lepotica, srednje lepa. Ali meni je najprivlačnija ženska osoba sa kojom sam ikada bio. I posle 11 godina braka radtržem je kad je dohvatim. Ali ona nije nikad bila a ni sada, da ne može bez toga. Uvek hoće kad tražim ali nije od onih koja prva poteže. Imam ozbiljan problem sa tim jer često mislim (sad se slažem sa tobom), da bi bila drugačija da sam neki Bred Pit. I strašno sam frustriran oko toga. Čas mislim ima nekog, čas frigidna, čas patrijarhalna. Bila bi savršena samo da me saleće češće. Eh!

Nikola

pre 1 godinu

Tvoj problem nije rešiv! Ali bi trebalo da poradiš na sebi, svom ponašanju kao i da se po potrebi obratiš lekaru ili farmaceutu...
(Nikola, 15. jul 2022 18:30)

Koji si ti kompleksas. Sva sreca pa zene, sem teretane i novca, i nemaju neke kriterijume.
(deda, 15. jul 2022 19:25)

Naprotiv, imaš totalno pogrešnu percepciju, nisam ništa od navedenog ali ne možeš biti kao ja ni za još 100 godina, to nisu kompleksi već nešto realno ali to nije važno...nego i ti bi trebalo da poradiš na ponašanju zajedno sa drugarom ...eto vidiš čak se i slažete u razmišljanju jer obojica ste indirektno a zbog svojih kompleksa izvređali žene i potpuno ste nesvesni svoje greške. To je veoma žalosno a kod žena potpuno neprihvatljivo jer nemate obojica gram mozga, kulture i poštovanja prema navedenima. I onda kako sada misliš da imaš neku prođu bilo gde, pitanje je da li uopšte i hleba znaš da nasečeš samostalno a nešto bi ti sad tu da imaš i da se praviš pametan.

Arch Enemy

pre 1 godinu

Debljina novčanika je tu pokretač za akciju, što deblji novčanik više je i sexanja i paljevine kod žena, mislim da to svi znamo, čemu okolišanje !

Kako kad

pre 1 godinu

ove brojke su debelo preterane, samo retke žene žele toliko i toliko često sexa. njima je sex prilično sporedna stvar, naravno osim izuzetaka.
(darkwood, 16. jul 2022 09:57)

Ne slazem se. Sustina je u detaljima. Zelja za sexom zavisi od mnogo faktora.

Nije ista zelja kod tinejdzera, ljudi sa 40 godina ili ljudi koji imaju 60 godina.

Veliku ulogu igra i sam stil zivota. Kada smo preoptereceni manje zelimo i stignemo da mislimo na sex.

Moja zena(30) i ja(33godine) ako radimo mnogo desi se da ne bude sexa 4 dana. Kada smo na odmoru bude 2 puta dnevno, ako pobegnemo za vikende bude i vise od toga. U nekom normalnom stanju bude skoro svaki dan. Znaci da zelja postoji.

Naravno da ni nama nije do sexa kada nas pritisne posao pa radimo po 12h dnevno, ili kada nas deca sprecavaju.

Daj vise

pre 1 godinu

(Neobjektivnost, 16. jul 2022 23:14)
Opet ti sa istom pricom. Ne zivimo mi svi na Marsu i oko nas i sasvim obicni muskaci bez mnogo love imaju devojke i zene koje takodje rade, rintaju i prezivljavaju svi zajedno. E sad sto muskarci hoce sredjene primadone i bolje ribice da sebi takvom dignu cenu pred ostalim muskarcima, pa neka im placaju i vodaju njihov problem. I oni to i rade, za sve pare samo ako imaju, niko ih ne tera. Mogu i dzabe da pridju kod neke obicnije.
Znate vi to sve dobro.

Zarko

pre 1 godinu

@ Neobjektivnost - zaista je zalosno ako nisi nista od toga iskusio sa devojkom. Ne znam kako ih biras. Ja i zena zajedno otplacujemo kredit za stan, letovanja placamo zajedno, tako je bilo i kad smo se zabavljali. na drugom sastanku me je odvela u pozoriste i na veceru, ja sam platio na prvom sastanku. Nijedan rodjendan nije prosao da nisam dobio poklon. Moji bliski drugovi i brat zive vrlo slicno, znaci gledajte malo s kim se druzite. Stipsu je bar lako provaliti bilo da je muska ili zenska.
Sto se sexa tice, ne znam zasto bi zena odbijala uzivanje, e, sad, ako ne uziva, naravno da nece biti zainteresovana za sex. To je normalno za svakoga

Mila

pre 1 godinu

(Neobjektivnost, 19. jul 2022 07:35)

Jel Vi to ozbiljno zagledate u svakoj prilici ko za stolom, u agenciji ili bioskopu placa? :D

Ja sa partnerom koristim aplikaciju za deljenje troškova, on češće plaća kada smo napolju jer se ja dosta više bavim kupovinom namirnica, online narudžbinama, računima i svemu ostalom što njega mrzi. Vi tako objektivni biste pomislili za stolom pored nas da mi on finansira lifestyle i da su jelte sve žene sponzoruše. On zadovoljan što ima nekoga sa kim je komplementaran i ko plaća tamo gde njega mrzi da proviri nos. Pitam se kome je život lepši, njemu u kreditu po pola, i ponosnim gde smo oboje stigli na poslovnom planu - i pored deteta, ili vama što jurite stanove i kola da se dokažete celom svetu i pokupite usput neki trofej na dve noge, a onda su žene oko vas uvek loše. S kime li samo mislite tako nadobudni da pravite i vaspitavate decu?

Roki

pre 1 godinu

Sto se toga tice ne opterecujem se, radimo u istoj firmi, mala firma gde smo svi kao familija, svaki dan mi prica koliko me voli, vrlo cesto mi kaze nemoj nikad da me ostavis i da nadjes drugu, zelja joj je da imamo brdo dece, sad poceli drugo da pravimo. Nzm ni ja, zna samo da nas ovo dete izmori maksimalno, i ona i ja iscedjeni kao krpe, ali ja mogu da imam sex, dok kod nje krevet i spavanje jer se dete non stop budi, prevrce i pravi haos...
Inace znamo tacno gde se ko krece(uglavnom posao-kuca) telefoni su nam transparentni, slazemo se lepo, jednostavno volimo se i to otvoreno pokazujemo, alliiiiii taj sex je nedovoljan, bar po mom misljenju...
(Belogradjanin, 15. jul 2022 22:36)

Opusteno samo, ako postoji poverenje,razumevanje i ljubav svi problemi su resivi.Normalno je da, kada se dete rodi ,majkama ono bude u prvom planu, ali proci ce i to dete ce odrasti. Tako je bilo i u mom slucaju, sada 10 godina od rodjena deteta kao da nikad nisam ni imao takav "problem". Zena i ja uzivamo u seksu, koristimo svaku priliku za to, ja 40 ona 36 godina i zelja nas nije prosla i kada je seks u pitanju uvek smo ZA. Samo opusteno, doci ce sve na svoje. Pozdrav.

Ty

pre 1 godinu

“ove brojke su debelo preterane, samo retke žene žele toliko i toliko često sexa. njima je sex prilično sporedna stvar, naravno osim izuzetaka.”

Ne može se sve posmatrati kroz ličnu prizmu. Naravno da gomila muškaraca misli da je ženama seks nebitan. Lošima zaista tako deluje. Oni koji ljudski rade posao ipak znaju istinu.

Zarko

pre 1 godinu

@ Neobjektivnost

Da li su ti muskarci opljackani? Nisu.
Prvo to da razresimo.
Moja sestra je nastavnica u skoli, zet je automehanicar. Ima svoju radnju, jasno ti je da zaradjuje vise. Ti bi vrv moju sestru nazvao sponzorusom.
Da, on placa letovanje, da zive u "njegovom" stanu. Ona deci kupuje sve sto treba, namirnice, obucu, odecu, sve sto treba. Svoju platu trosi na porodicu. Ne trosi je na skupe cipele a da deca nemaju sta da jedu. To su podlosti. Svaki put problem bio kad je ostajala trudna, jednom je nisu vratili na posao. Bila je pod ugovorom na odredjeno. Porodiljska kasnila umnogome, da nije bilo muza sta bi radila - gladovala? Naravno da cu i ja i svaki normalni muskarac placati ono sto mogu i treba za svoju porodicu. Nije to neko sa strane ko je dosao da te opljacka. Ukoliko nisi spreman da delis, ne moras. Niko te ne primorava. Vozi svoja kola, zivi u svom stanu, trosi svoje pare samo na sebe i eto. Nista ne moras da delis. Bas nista. Nikoga ne moras da izdrzavas. Ja ne znam jesu li i vasi ocevi tako gledali sta ko kupuje i ko koga vozi pa ste preuzeli taj model, model vam je los ali vas problem. Uvek mozete da zivite tako da ne trosite na drugoga. Kako bi pomogao nekoga u nevolji, rodjaka, prijatelja dete, nekoga ko ne moze da vrati, kad ti je problem sto neko placa pice zeni ili devojci to jeste raspolaze svojim novcem kako on hoce i zeli?!

Stojan Mutikaša

pre 1 godinu

A sta kazete za mene koja masturbiram bar 3x dnevno
(ma. ja, 15. jul 2022 22:30)

Ništa ne kažemo,ali,dobronamjeran savjet,pronađi dobrog psihologa.
Sve u granicama normale.
(Žorž, 16. jul 2022 11:01)

Zasto psihologa?Bolje Ginisa.

Neobjektivnost

pre 1 godinu

@(Daj vise, 17. jul 2022 14:40)
Nema ja šta da dam. Ja samo iznosim činjenice, ono što vidim prethodnih 15-20 godina u svim mestima u kojima sam živeo i u svim slojevima društva. Najveći broj devojaka pokušava da sa što manjim ulogom izvuče što veću dobit. Ove koje sam naveo nisu nikakve primadone, belle, lepotice, bombetine ili šta već. One su obične nastavnice, prodavačice, radnice u administraciji,... i ako neko hoće da bude sa njima, mora što više da ponudi, verovatno da bi se one osećale sigurno.
Za one napucane ne smem ni da zamislim kako teku stvari.

Eci

pre 1 godinu

@ Neobjektivnost

Čudno je da misliš da nijedna ne kupuje ništa dečku, niti ga ikad počasti. Viđala sam da devojke kupuju momcima poklone. A to da bude uredan stan i prijatan ili neutralan miris u njemu svako voli. Ali ti momci ako imaju nekretnine, auto, to su sve odrasli ljudi od 35, 40 godina. Od mlađe generacije se to sigurno i ne očekuje, pa opet i oni između 25 i 30 mnogi imaju devojke. Da li će se nekome desiti iskren odnos koji prerasta u vezu, to više zavisi od spoja te dve osobe, ne toliko od drugih faktora.

GoranH

pre 1 godinu

Istrazivanje je ocigledno zastarelo jer favorizuje heteroseksualni sex. Sad se pojavila potreba za multivarijabilnim statistikama.
(Dr, 16. jul 2022 08:31)

U tekstu govore o seksu, ne spominju s kim i kako.

NN

pre 1 godinu

@Neobjektivnost - Decko, glavu gore i nastavi da upoznajes, nema odustajanja i mracenja!
Ima dobrih devojaka, mozda da promenis krugove u kojima se kreces i da upoznajes na drugi nacin (npr. preko prijatelja ili nekoga ko poznaje nekog drugog).
Sto se tice komentara koje si prethodno dobio, uglavnom su se prepoznali u tome sto si napisao, na neki nacin :)

Neobjektivnost

pre 1 godinu

@(Eci, 17. jul 2022 00:20)
Pa da, devojka će pokloniti jednom-dvaput godišnje dečku sat, pribor za brijanje ili parfem. Ali će očekivati od dečka da plaća sve u međuvremenu (piće, ručak, izlazak, izlet, godišnji odmor, pokloni za rođendan i praznike,...) i još će mu objašnjavati da to tako ide i pritom se boriti za jednakost.
Ozbiljni momci već sa 27-28 počinju da kupuju stan od sopstvenog novca i prihoda (znam 15-ak primera, i ja sam među njima, ništa nasleđeno ili poklonjeno). Čudno kako devojke brzo promene mišljenje o tim momcima čim čuju da imaju sopstveni stan, odmah ih gledaju drugim očima.
A ovo poslednje što ste napisali, da spoj dve osobe zavisi samo od te dve osobe a ne od drugih faktora, je nešto što se na toliko mnogo načina demantuje, i to se jasno vidi na svakom koraku. Valjda i Vi to vidite.

Zato

pre 1 godinu

Zasto onda postoje samo javne kuce za muskarce?
(Boza, 17. jul 2022 00:36)

Zato sto ima zabrinjavajuci broj muskaraca koji niti znaju niti hoce da se potrude ni oko cega pa tako ni oko sexa - hoce sve na gotovo, a to kosta

Anna

pre 1 godinu

@Neobjektivnost

Zene im zaradjuju manje, a oni hoce bas s njima na odmor, u mogucnosti su da plate - u cemu je tacno tvoj problem s tim?

Trenutno je moja plata opterecena kreditom, za porodicno dobro, da ne bude da kupujem svaki mesec torbu od 500e. Muz placa bas dosta ostalih troskova. Tako smo se dogovorili, ali nekoj zluradoj, pakosnoj osobi, koja je nezadovoljna svojim zivotom i gleda u tudje novcanike, moze izgledati kao da sve on placa. Ili platite nesto ili nemojte. Vasa stvar. Ako ste platili a da vas niko nije primorao na to, ne vidim razlog za kuknjavu.

Vazda neka muka

pre 1 godinu

@Neobjektivnost - ti ne budi lud kao drugi. Svoje pare trosi samo na sebe, ko ti brani? Napravi mauzolej za zivota pa sve sa sobom, posle. Nemoj da te iskoriscavaju

XYZ

pre 1 godinu

@cvele One bez ljubavi ne mogu? Slažem se, ali napisati takvu rečenicu na kraju posle ovakvog ličnog iskustva koje si podelio, deluje kao da pričaš o kakvom umilnom anđelu, a ne o ženi koja vara.

Iskreno svaka ti čast na samokontroli, vidi se da si dobar čovek. Zato one i odlaze na neku drugu stranu.

Velika preporuka za sve da pročitaju od Jovana Dučića "Blago cara Radovana", čovek je genije...

Svako dobro.

Dr Mr

pre 1 godinu

Moja zeli svaki dan… kazem joj, aj malo pauze, da se uzelimo jedno drugog.. nece ni da cuje… kako onda sa devojkom? Ljubavnicom? Svalerkom?komsinicom?… dusa zeli a telo kaze, smanji dozivljaj budalo, inace ce ti se svih 5 sresti ili na koronarnom ili na sahrani…

Hocu svoj deo

pre 1 godinu

 U turističkoj agenciji sam nebrojano puta video parove kako dolaze da odaberu gde će ići na letovanje. A nakon što odaberu, muškarac dogovara dinamiku plaćanja. Do sada sam uvek čuo da momak vozi devojku na posao (većina njih čak i nema svoj auto a busom neće da se muče). Zašto neka devojka ne vozi dečka na posao?
(Neobjektivnost, 19. jul 2022 07:35)

Ne znam sto se jedis na zene, evo iz tvog komentara vidimo da bi ti bas voleo da ti neka placa letovanja i da te vozi na posao. Sasvim fer. Sto se ljutis na devojke koje isto tako to zele i pored sebe imaju nekoga ko to za njih radi.
Ti treba da se ljutis na muskarce koji to rade, lepo sledeci put kad budes gledao preko plota u agenciji, pridji tom djuvegiji i objasni mu da radi strasno pogresnu stvar. Bas da vidimo sta ce da ti kaze :D
Svasta ko sve danas ide unaokolo ubedjen da je provalio sve misterije univerzuma

Neobjektivnost

pre 1 godinu

@(Zarko, 18. jul 2022 17:42)
Pa dobro, eto Vi ste imali tu sreću i meni je drago zbog Vas. Recimo da ja negde grešim i da sam donosio pogrešne odluke, ali kako objašnjavate to da u svakom restoranu u kom sam bio, muškarac vadi novčanik i plaća? U kafiću takođe, prodavnici, na ulazu u bazen, pozorište, bioskop.... U turističkoj agenciji sam nebrojano puta video parove kako dolaze da odaberu gde će ići na letovanje. A nakon što odaberu, muškarac dogovara dinamiku plaćanja. Do sada sam uvek čuo da momak vozi devojku na posao (većina njih čak i nema svoj auto a busom neće da se muče). Zašto neka devojka ne vozi dečka na posao?

Hocu svoj deo

pre 1 godinu

A zašto bi bila sa nekim u vezi ako sa tim nekim ne uživa u seksu?
Sponzoruša bi bila. Većina žena su sponzoruše.
(Answer, 20. jul 2022 17:55)

Pa, ako je tako kao sto tvrdis, onda i vecina tih muskaraca ne bi videli zenu u zivotu da nemaju pare, tako da je tu svako na dobitku, zar ne?

Milos Radulovic

pre 1 godinu

Какве "црне" жене ...Имају секс када им је апсолутно све како су замислиле, а То је веома ретко. Још и некако тамо до 40-так година, а онда се гасе 99%.

Александар

pre 1 godinu

Питање просто,одговор још простији,зависи од тога колко им треба лове.

Anna

pre 1 godinu

A zašto bi bila sa nekim u vezi ako sa tim nekim ne uživa u seksu?
Sponzoruša bi bila. Većina žena su sponzoruše.
(Answer, 20. jul 2022 17:55)

Pa, sve manje ih ostaje, ali kad se prica o tome, onda ovi muskarci sto misle da neko treba da im "obeca tri puta nedeljno" padnu opet u amok - te: a deca, a porodica, samo na uzivanje se misli, nije brak samo sex, udala si se i cuti, mora se i pretrpeti... Nijedan nece reci ok ne svidja joj se vise muz/decko razvodi se, raskida... Vama je ok samo kad ste vi u prilici da nadjete mladju i da kazete zbogom staroj porodici (sto je legitimno), ali ako druga strana to uradi onda bes, panika, opanjkavanje, vredhanje. Pustite te lecemerne price

Mlada Vojvođanka

pre 1 godinu

Vojvo...djanke su zakon a ne ovo Beogra....djanke. Ozbiljnooo )))
(AJA, 18. jul 2022 12:00)

Konačno da je neko shvatio ; )

Anna

pre 1 godinu

@Hocu svoj deo

haqhhaha kako dobra scena! zamisljam coveka kako ide unaokolo i startuje muskarce koji placaju sa "neka plati ona, druze, ne budi blesav" :D :D :D

Pa sou!

daj mi razlog

pre 1 godinu

Morate da shvatite da to što vam se čini da žene ne žele seks nije do žena nego do vas. Prvo, na ličnom nivou, realno većina vas se ni ne pere dva put na dan, a kamoli šta dalje.

Drugo, braćo draga, pa ne može da se mrzi žensko i da se priča da sve hoće samo pare i da su lake i promiskuitetne čim malo iskoče iz okvira, i da zadrigli dobacujete devojčicama, i da se žalite što se žene ne zagrću, i da ih pljujete kad ih manijaci napastvuju, i da vrištite što je sela u kola s njim, sama je tražila…. al onda svako od vas pojedinačno da ima trista prelepotica godišnje. Ne biva.
(Bdbd, 16. jul 2022 19:59)

I još ako nisi lik koji se vodi stereotipima i tako pokazuje svoj nedostatak inteligencije milina. Šta misliš o tome?

Answer

pre 1 godinu

Sto se sexa tice, ne znam zasto bi zena odbijala uzivanje, e, sad, ako ne uziva, naravno da nece biti zainteresovana za sex. To je normalno za svakoga
(Zarko, 18. jul 2022 17:42)

A zašto bi bila sa nekim u vezi ako sa tim nekim ne uživa u seksu?
Sponzoruša bi bila. Većina žena su sponzoruše.

Answer

pre 1 godinu

Pa, ako je tako kao sto tvrdis, onda i vecina tih muskaraca ne bi videli zenu u zivotu da nemaju pare, tako da je tu svako na dobitku, zar ne?
(Hocu svoj deo, 21. jul 2022 09:49)

Svaka roba ima svog kupca, a žene su danas jeftina roba.

Nisu muškarci krivi za to što se žene prodaju.

Žene se prodaju zato što su kur**.
Muškarci kupuju jer nemaju pametnija posla.

Nikola

pre 1 godinu

Da žene stvarno imaju jak libido onda ne bi bile izbirljive ovako...
Neka devojka i ako je zagorela i dalje neće sa svakim pa makar to potrajalo određen period.
Koliko puta čujete kako se žale da im se niko ne sviđa godinama jer one samo ciljaju top primerke a sa običnjacima završavaju zbog nužde.
(ae, 15. jul 2022 18:16)

Tvoj problem nije rešiv! Ali bi trebalo da poradiš na sebi, svom ponašanju kao i da se po potrebi obratiš lekaru ili farmaceutu...

Žorž

pre 1 godinu

A sta kazete za mene koja masturbiram bar 3x dnevno
(ma. ja, 15. jul 2022 22:30)

Ništa ne kažemo,ali,dobronamjeran savjet,pronađi dobrog psihologa.
Sve u granicama normale.

Čeki opinionista del cazzo

pre 1 godinu

Mamurnim rečima moga komše , nelečenog alkoholičara:

" Sinko, figurativno ću ti reći samo ovo:

Žena je jedna rupa koju niko nije uspeo da zatrpa !

Ja, kao udarnik , sam to trpao i trpao i trpao...ceo moj život, ali rupa ostade !"

Nikola

pre 1 godinu

Tvoj problem nije rešiv! Ali bi trebalo da poradiš na sebi, svom ponašanju kao i da se po potrebi obratiš lekaru ili farmaceutu...
(Nikola, 15. jul 2022 18:30)

Koji si ti kompleksas. Sva sreca pa zene, sem teretane i novca, i nemaju neke kriterijume.
(deda, 15. jul 2022 19:25)

Naprotiv, imaš totalno pogrešnu percepciju, nisam ništa od navedenog ali ne možeš biti kao ja ni za još 100 godina, to nisu kompleksi već nešto realno ali to nije važno...nego i ti bi trebalo da poradiš na ponašanju zajedno sa drugarom ...eto vidiš čak se i slažete u razmišljanju jer obojica ste indirektno a zbog svojih kompleksa izvređali žene i potpuno ste nesvesni svoje greške. To je veoma žalosno a kod žena potpuno neprihvatljivo jer nemate obojica gram mozga, kulture i poštovanja prema navedenima. I onda kako sada misliš da imaš neku prođu bilo gde, pitanje je da li uopšte i hleba znaš da nasečeš samostalno a nešto bi ti sad tu da imaš i da se praviš pametan.

darkwood

pre 1 godinu

ove brojke su debelo preterane, samo retke žene žele toliko i toliko često sexa. njima je sex prilično sporedna stvar, naravno osim izuzetaka.

filip

pre 1 godinu

(Belogradjanin, 15. jul 2022 18:25)

Šta ti bi da se ženiš..

Druže jedan je život, ako sada ne budeš uživao u seksu kada ćeš?? I još jedna stvar baš me zanima kada bi joj se pojavio glavni turčin iz serije da li bi idalje bila nevoljna i umorna, lagano prelaziš iz alfe u betu, trgni se..

Dr Mr

pre 1 godinu

Moja zeli svaki dan… kazem joj, aj malo pauze, da se uzelimo jedno drugog.. nece ni da cuje… kako onda sa devojkom? Ljubavnicom? Svalerkom?komsinicom?… dusa zeli a telo kaze, smanji dozivljaj budalo, inace ce ti se svih 5 sresti ili na koronarnom ili na sahrani…

Neobjektivnost

pre 1 godinu

@(Bdbd, 16. jul 2022 19:59)
Ti mora da se šališ sa nama. To što si napisao verovatno važi za muškarce 50+. Mlađi su zategnuti, treniraju, lepo se oblače, imaju moderne frizure, hobije,... i ne jure za devojkama zato što su teške kao crna zemlja.
A za ovo da žene nisu sponzoruše i da ih navodno ne zanima novac... to ćeš druže da izviniš, ali debelo grešiš. Kada si video neku da je poslednji put platila nešto svom dečku (klopu, izlet, letovanje, odeću, obuću, tehniku,...)? A da ne pričamo o nečemu krupnijem (auto, nekretnina i slično), pa makar i sebi da su kupile. Moji poznanici koji ne žive sa svojim devojkama, treba debelo da se potrude da bi došli do odnosa. Voze skupe aute da se snajke opuste i budu viđene, pa onda uveče šetnja, piće, večera, bioskop, da flertovanje celo veče, pogledi, dodiri,... dok se devojke ne opuste. Pa onda u stanu da sve bude tip top, nov nameštaj, prigušeno svetlo, mirišljave sveće. Ako nema toga, one baš i nisu zainteresovane, boli ih glava. Kažu da su muškarci nezainteresovani i da se ne trude. One očekuju sve a ne nude ništa zauzvrat. Pa sta je to? Kakav je to odnos?

Arch Enemy

pre 1 godinu

Debljina novčanika je tu pokretač za akciju, što deblji novčanik više je i sexanja i paljevine kod žena, mislim da to svi znamo, čemu okolišanje !

Fire walk with me

pre 1 godinu

Jeste ovo ali zavisi i sa kim imaju sex. Neće normalno da legne sa svakim. Generalno ja sa ženom imam vrhunski seksualni odnos pa znam mnogo stvari jer mi priča sve a i ja se trudim dosta. Ona sa mnom svaki put ima orgazam ali većina muškaraca je dosta sirovo i u seksu gleda samo sebe i svoje potrebe i neće da zadovolji ženu pa ona, iako joj je dotični muž neće da spava sa njim stalno nego kad mora. Slušam šta pričaju njene drugarice, pa to je tragikomedija kakvih sve ljudi ima. Nisu ni žene cveće ali ako želite stalan sex morate da znate kako se žena zadovoljava i da svaki put dajete maksimum jer realno niko ne voli da ga tretiraju kao objekat i stvar a mnogo ljudi a pogotovo žena je tako tretirano. Ljubav, samo ljubav, razumevanje i poverenje i trud i to je recept za stalan seks i obostrano zadovoljstvo. Tako žena ili devojka nikad neće da vas odbije, štaviše tražiće sama. Ovu anketu su radile žene šta bi volele u idealnim uslovima, na muškarcu je da se što više trudi da ga stvori

Belogradjanin

pre 1 godinu

Vole zene sex mozda i vise nego mi, samo im bzv da pricaju svima kao sto muskarci rade. Dok ste u vezi tj da kazemo na pocetku svega, one su nezasite, mogu non stop, kad god i gde god, jos ako je iz ljubavi, pa prozdrale bi svaki deo vaseg tela. Tako i moja supruga, dok smo bili u vezi nisam mogao da je skinem sa one stvari, bukvalno me napastvovala, i onda kad je doslo dete zaokret za 360 stepeni, nema snage kako ona kaze a po meni ni volje ni zelje. Stvarno nisam verovao u te price, ali mogu bez sumnje da potvrdim da je 100% istina. Trudim se da podelimo poslove da joj olaksam sa detetom i ucestvujem u odgajanju deteta, sredjivanju kuce, cak sam jos vise pojacao bas da vidim da li ce se nesto promeniti, ali jos gore, jos redji sex. Kaze mi smo jos dobri, njene drugarice ga imaju jos manje sa svojim muzevima, a sve one su ispod 30 godina, eto vidis da nismo jedini, doduse svi imaju malu decu. Rekoh sta ce te da radite kad omatorite, mozda ce te i hteti ali mi necemo moci. Ovo jako lose utice na mene i psihicki i fizicki, imas nesto a ne mozes da koristis, a nisam za prevare pa ne mogu kao vecina da se "izduvam" sa strane. Primecujem da sam sve brzi i brzi, zavrsim za cas posla, bez obzira da li sam se rucno praznio dan pre. Od silnog iscekivanja kao da mi je prvi put, uzas. Hvala Bogu pa je i dalje tvrd kao kamen.

Zero Flyer

pre 1 godinu

Istrazivanje je ocigledno zastarelo jer favorizuje heteroseksualni sex. Sad se pojavila potreba za multivarijabilnim statistikama.
(Dr, 16. jul 2022 08:31)

Једи говна.

seljadin

pre 1 godinu

ne zaboravite da zene gledaju sex i kroz mogucnost zaceca, ako su tipicne onda im je sve tesko, pa beze od sexa da je bi mozda slucajno zartudnile

ae

pre 1 godinu

Da žene stvarno imaju jak libido onda ne bi bile izbirljive ovako...
Neka devojka i ako je zagorela i dalje neće sa svakim pa makar to potrajalo određen period.
Koliko puta čujete kako se žale da im se niko ne sviđa godinama jer one samo ciljaju top primerke a sa običnjacima završavaju zbog nužde.

Ups

pre 1 godinu

Ja spadam u 13 % 😁 Prvenstveno je važna higijena. I miris. Urednost i privlačan miris čine čuda. Lakše mi je solo a i lepše trenutno. Imam s kim, al nemam tu napetost da bukti, a samoj sebi najbolje ugodim.

deda

pre 1 godinu

Tvoj problem nije rešiv! Ali bi trebalo da poradiš na sebi, svom ponašanju kao i da se po potrebi obratiš lekaru ili farmaceutu...
(Nikola, 15. jul 2022 18:30)

Koji si ti kompleksas. Sva sreca pa zene, sem teretane i novca, i nemaju neke kriterijume.

Bdbd

pre 1 godinu

Morate da shvatite da to što vam se čini da žene ne žele seks nije do žena nego do vas. Prvo, na ličnom nivou, realno većina vas se ni ne pere dva put na dan, a kamoli šta dalje.

Drugo, braćo draga, pa ne može da se mrzi žensko i da se priča da sve hoće samo pare i da su lake i promiskuitetne čim malo iskoče iz okvira, i da zadrigli dobacujete devojčicama, i da se žalite što se žene ne zagrću, i da ih pljujete kad ih manijaci napastvuju, i da vrištite što je sela u kola s njim, sama je tražila…. al onda svako od vas pojedinačno da ima trista prelepotica godišnje. Ne biva.

Marko

pre 1 godinu

Čitam ovo kao samac sa svoje 53 godine i imam osećaj kao da sa neke visoke stene posmatram dole neke robove koji se muče. Super je što hormoni s godinama opadaju a time i opsesivne želje koje pojedu najlepši deo života. Za mnoge je mladost pakao jer ne nalaze emotivno i seksualno zadovoljenje. Kad to prođe, shvatiš da si u stvari uvek mogao bez toga bez problema. Ali hormoni su čudo. Što reče Eva Ras, seks je bitan samo kad ga nema.

:)

pre 1 godinu

Verovatno će se javiti muškarci, čija devojka, žena nije u tom fazonu, ali to govori da očigledno ne želi da vama. E to je problem ako je kod većeg broja muškaraca.

haralampije

pre 1 godinu

(Fire walk with me, 15. jul 2022 18:43)
Bravo za komentar, pravo u metu! I to je dobra životna filozofija - problem rešavaj od sebe.
Dodaću i ovo: Ljudi se zapuste brutalno, imam drugare od kojih orah ne bi uzeo iz ruke iako su dobri ljudi. Onda se žali na ženu, pa bre dobro te trpi u kući, izgledaš ko klošar! Uredna frizura i odeća, telesna i oralna higijena, batali alkohol i cigare, pa onda imaš šansu.

Starogradsko momce

pre 1 godinu

normalno je da se "stvari" malo menjaju posle radjanja dece.Ali prava zena koja hoce da uziva uvek nadje vremena da vam se da.Cak i da potencira igru.Zene su gladne takve igre i dobro je sto je tako.Prirodna pojava t.j.potreba.Nicega nema u svemu tome losega.Ja licno obozavam kad vidim pohotnu zenu.Za to treba ziveti i sve im pruziti.

Koji sex?

pre 1 godinu

Sex je kao koka-kola: popiješ jednom, sutra bi opet. Ako nema, prođe ti ta misao narednih dana kako bi ti baaš legla. I kako prolaze dani i nedelje možeš bez koka-kole i sve manje misliš na nju. Na kraju je ne primetiš ni u prodavnici, već kupiš neko lepo pivo i na miru popiješ.

Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti

pre 1 godinu

A sta kazete za mene koja masturbiram bar 3x dnevno
(ma. ja, 15. jul 2022 22:30)

Pod hitno kod oftalmologa🤣

cvele

pre 1 godinu

@Belogradjanin

Druže moram malo da te mračim. Moja situacija je kao da sam čitao tvoj tekst. Seksa nema, svi me hvale koliko joj pomažem, koliko sam sa decom, kako gledam da joj udovoljim, ceo život je zovem najlepšim imenima, ali seksa nema, ljubavi sve manje.

Sada ćerke imaju 8 i 10 godina, a mi se razvodimo jer ona godinama već ima momke po 10 godina mlađe, a ja radio prekovremene da bismo preživeli. U trenutku kad sam došao do njenih prepiski iz telefona je imala dvojicu i nije mogla da odluči koga da otkači jer su joj obojica ,,duše".
Želim ti da to ne doživiš, ali mi sve liči na to. One bez ljubavi ne mogu, a ako je nema prema tebi, postoji mogućnost da će je negde drugde naći.

Dule

pre 1 godinu

Žena udata, ima decu i radi nije sposobna da ima sex više od 1-2 nedeljno..
Svaka čast izuzecima, upoznao sam mnoge mnoge takve i nijedna nemože da ti obeća 3x nedeljno sex

матори

pre 1 godinu

Čitam ovo kao samac sa svoje 53 godine i imam osećaj kao da sa neke visoke stene posmatram dole neke robove koji se muče. Super je što hormoni s godinama opadaju a time i opsesivne želje koje pojedu najlepši deo života. Za mnoge je mladost pakao jer ne nalaze emotivno i seksualno zadovoljenje. Kad to prođe, shvatiš da si u stvari uvek mogao bez toga bez problema. Ali hormoni su čudo. Što reče Eva Ras, seks je bitan samo kad ga nema.
(Marko, 15. jul 2022 20:17)

И новац је битан само кад га нема Марко. А тако и многе друге ствари. Разумемо се?

Milos Radulovic

pre 1 godinu

Какве "црне" жене ...Имају секс када им је апсолутно све како су замислиле, а То је веома ретко. Још и некако тамо до 40-так година, а онда се гасе 99%.

Александар

pre 1 godinu

Питање просто,одговор још простији,зависи од тога колко им треба лове.

Neobjektivnost

pre 1 godinu

@(Zarko, 18. jul 2022 17:42)
Pa dobro, eto Vi ste imali tu sreću i meni je drago zbog Vas. Recimo da ja negde grešim i da sam donosio pogrešne odluke, ali kako objašnjavate to da u svakom restoranu u kom sam bio, muškarac vadi novčanik i plaća? U kafiću takođe, prodavnici, na ulazu u bazen, pozorište, bioskop.... U turističkoj agenciji sam nebrojano puta video parove kako dolaze da odaberu gde će ići na letovanje. A nakon što odaberu, muškarac dogovara dinamiku plaćanja. Do sada sam uvek čuo da momak vozi devojku na posao (većina njih čak i nema svoj auto a busom neće da se muče). Zašto neka devojka ne vozi dečka na posao?

Belogradjanin

pre 1 godinu

@Belogradjanin

Druže moram malo da te mračim. Moja situacija je kao da sam čitao tvoj tekst. Seksa nema, svi me hvale koliko joj pomažem, koliko sam sa decom, kako gledam da joj udovoljim, ceo život je zovem najlepšim imenima, ali seksa nema, ljubavi sve manje.

Sada ćerke imaju 8 i 10 godina, a mi se razvodimo jer ona godinama već ima momke po 10 godina mlađe, a ja radio prekovremene da bismo preživeli. U trenutku kad sam došao do njenih prepiski iz telefona je imala dvojicu i nije mogla da odluči koga da otkači jer su joj obojica ,,duše".
Želim ti da to ne doživiš, ali mi sve liči na to. One bez ljubavi ne mogu, a ako je nema prema tebi, postoji mogućnost da će je negde drugde naći.
(cvele, 15. jul 2022 20:26)

Sto se toga tice ne opterecujem se, radimo u istoj firmi, mala firma gde smo svi kao familija, svaki dan mi prica koliko me voli, vrlo cesto mi kaze nemoj nikad da me ostavis i da nadjes drugu, zelja joj je da imamo brdo dece, sad poceli drugo da pravimo. Nzm ni ja, zna samo da nas ovo dete izmori maksimalno, i ona i ja iscedjeni kao krpe, ali ja mogu da imam sex, dok kod nje krevet i spavanje jer se dete non stop budi, prevrce i pravi haos...
Inace znamo tacno gde se ko krece(uglavnom posao-kuca) telefoni su nam transparentni, slazemo se lepo, jednostavno volimo se i to otvoreno pokazujemo, alliiiiii taj sex je nedovoljan, bar po mom misljenju...

Kapija od drveta

pre 1 godinu

Znači oženio sam krivu. Na početku veze minimalno 2x dnevno, vikendom i više ok bili smo mlađi. A sad? Sramota da i kažem...
A te vaše ankete su nula

Niče

pre 1 godinu

"dok smo bili u vezi nisam mogao da je skinem sa one stvari, bukvalno me napastvovala, i onda kad je doslo dete zaokret za 360 stepeni"

Znači ništa se nije promenilo?

Boginja od majmuna

pre 1 godinu

Naravno da svi hoće više seksa uz kednu zvezdicu *ali sa prelepim osobama. Problem je što tih osoba nema toliko mnogo koliko ima drugih ljudi i onda smo u problemu... Ili pak mislimo da jesmo?
(LaHaine, 16. jul 2022 16:00)

Da te demantujem donekle iz mog ugla. Žena mi nije neka lepotica, srednje lepa. Ali meni je najprivlačnija ženska osoba sa kojom sam ikada bio. I posle 11 godina braka radtržem je kad je dohvatim. Ali ona nije nikad bila a ni sada, da ne može bez toga. Uvek hoće kad tražim ali nije od onih koja prva poteže. Imam ozbiljan problem sa tim jer često mislim (sad se slažem sa tobom), da bi bila drugačija da sam neki Bred Pit. I strašno sam frustriran oko toga. Čas mislim ima nekog, čas frigidna, čas patrijarhalna. Bila bi savršena samo da me saleće češće. Eh!

drmr

pre 1 godinu

Ako imas 6 nula na racunu onda mogu i svaki dan, vise puta...
(polusvet, 15. jul 2022 18:40)

kojih 6 nula? imam nula koliko hoces i opet nista

Рон Џереми

pre 1 godinu

Сао ме занима узорак на којем сте радили анкету. Где су вам оне што имју децу, посао, домаћинство......
Ово "истраживање" може да се примени на девојке између 18-30 година под условом да су саме.

ferdinand

pre 1 godinu

Istrazivanje je ocigledno zastarelo jer favorizuje heteroseksualni sex. Sad se pojavila potreba za multivarijabilnim statistikama.
(Dr, 16. jul 2022 08:31)

Seks jedino i postoji kod heteroseksualnih parova. Sve ostalo nije seks...

Daj vise

pre 1 godinu

(Neobjektivnost, 16. jul 2022 23:14)
Opet ti sa istom pricom. Ne zivimo mi svi na Marsu i oko nas i sasvim obicni muskaci bez mnogo love imaju devojke i zene koje takodje rade, rintaju i prezivljavaju svi zajedno. E sad sto muskarci hoce sredjene primadone i bolje ribice da sebi takvom dignu cenu pred ostalim muskarcima, pa neka im placaju i vodaju njihov problem. I oni to i rade, za sve pare samo ako imaju, niko ih ne tera. Mogu i dzabe da pridju kod neke obicnije.
Znate vi to sve dobro.

Mila

pre 1 godinu

(Neobjektivnost, 19. jul 2022 07:35)

Jel Vi to ozbiljno zagledate u svakoj prilici ko za stolom, u agenciji ili bioskopu placa? :D

Ja sa partnerom koristim aplikaciju za deljenje troškova, on češće plaća kada smo napolju jer se ja dosta više bavim kupovinom namirnica, online narudžbinama, računima i svemu ostalom što njega mrzi. Vi tako objektivni biste pomislili za stolom pored nas da mi on finansira lifestyle i da su jelte sve žene sponzoruše. On zadovoljan što ima nekoga sa kim je komplementaran i ko plaća tamo gde njega mrzi da proviri nos. Pitam se kome je život lepši, njemu u kreditu po pola, i ponosnim gde smo oboje stigli na poslovnom planu - i pored deteta, ili vama što jurite stanove i kola da se dokažete celom svetu i pokupite usput neki trofej na dve noge, a onda su žene oko vas uvek loše. S kime li samo mislite tako nadobudni da pravite i vaspitavate decu?

Answer

pre 1 godinu

Sto se sexa tice, ne znam zasto bi zena odbijala uzivanje, e, sad, ako ne uziva, naravno da nece biti zainteresovana za sex. To je normalno za svakoga
(Zarko, 18. jul 2022 17:42)

A zašto bi bila sa nekim u vezi ako sa tim nekim ne uživa u seksu?
Sponzoruša bi bila. Većina žena su sponzoruše.

Answer

pre 1 godinu

Pa, ako je tako kao sto tvrdis, onda i vecina tih muskaraca ne bi videli zenu u zivotu da nemaju pare, tako da je tu svako na dobitku, zar ne?
(Hocu svoj deo, 21. jul 2022 09:49)

Svaka roba ima svog kupca, a žene su danas jeftina roba.

Nisu muškarci krivi za to što se žene prodaju.

Žene se prodaju zato što su kur**.
Muškarci kupuju jer nemaju pametnija posla.

dr.joker

pre 1 godinu

Ja spadam u 13 % ? Prvenstveno je važna higijena. I miris. Urednost i privlačan miris čine čuda. Lakše mi je solo a i lepše trenutno. Imam s kim, al nemam tu napetost da bukti, a samoj sebi najbolje ugodim.
(Ups, 15. jul 2022 20:40)

Menjaj ga ...

XYZ

pre 1 godinu

@cvele One bez ljubavi ne mogu? Slažem se, ali napisati takvu rečenicu na kraju posle ovakvog ličnog iskustva koje si podelio, deluje kao da pričaš o kakvom umilnom anđelu, a ne o ženi koja vara.

Iskreno svaka ti čast na samokontroli, vidi se da si dobar čovek. Zato one i odlaze na neku drugu stranu.

Velika preporuka za sve da pročitaju od Jovana Dučića "Blago cara Radovana", čovek je genije...

Svako dobro.

Skoro mi je 30 leta

pre 1 godinu

Naravno da svi hoće više seksa uz kednu zvezdicu *ali sa prelepim osobama. Problem je što tih osoba nema toliko mnogo koliko ima drugih ljudi i onda smo u problemu... Ili pak mislimo da jesmo?
(LaHaine, 16. jul 2022 16:00)

Kao neko ko nije nešto preterano lep u licu niti građen kao Apolon sa nekom prosečnom malo širom, nabijenom građom, previše dlaka i tek nešto iznad 180 imao sam iznenađujuć broj devojki od 19-39 god. pa iz skromnog iskustva mogu da kažem da sve žene vole seks i često ga same iniciraju ukoliko ste im privlačni. A to nije teško postići jer je dovoljno da ste u kondiciji kako biste mogli više puta za redom, da nemate višak kilograma, da skraćujete dlake uz redovno tuširanje i čistu odeću, uvek dobar parfem i odmereno ponašanje toliko da im stavite do znanja da ih želite ali ne i da ih pritiskate. Naravno komunikacija je ključ da čujete šta i kako voli jer u suprotnom ona neće uživati pa samim tim ni želeti opet sa vama. Iskreno se nadam da će ovo pomoći nekome.

Neobjektivnost

pre 1 godinu

@(Eci, 17. jul 2022 00:20)
Pa da, devojka će pokloniti jednom-dvaput godišnje dečku sat, pribor za brijanje ili parfem. Ali će očekivati od dečka da plaća sve u međuvremenu (piće, ručak, izlazak, izlet, godišnji odmor, pokloni za rođendan i praznike,...) i još će mu objašnjavati da to tako ide i pritom se boriti za jednakost.
Ozbiljni momci već sa 27-28 počinju da kupuju stan od sopstvenog novca i prihoda (znam 15-ak primera, i ja sam među njima, ništa nasleđeno ili poklonjeno). Čudno kako devojke brzo promene mišljenje o tim momcima čim čuju da imaju sopstveni stan, odmah ih gledaju drugim očima.
A ovo poslednje što ste napisali, da spoj dve osobe zavisi samo od te dve osobe a ne od drugih faktora, je nešto što se na toliko mnogo načina demantuje, i to se jasno vidi na svakom koraku. Valjda i Vi to vidite.

LaHaine

pre 1 godinu

Naravno da svi hoće više seksa uz kednu zvezdicu *ali sa prelepim osobama. Problem je što tih osoba nema toliko mnogo koliko ima drugih ljudi i onda smo u problemu... Ili pak mislimo da jesmo?

Stojan Mutikaša

pre 1 godinu

A sta kazete za mene koja masturbiram bar 3x dnevno
(ma. ja, 15. jul 2022 22:30)

Ništa ne kažemo,ali,dobronamjeran savjet,pronađi dobrog psihologa.
Sve u granicama normale.
(Žorž, 16. jul 2022 11:01)

Zasto psihologa?Bolje Ginisa.

Neobjektivnost

pre 1 godinu

@(Daj vise, 17. jul 2022 14:40)
Nema ja šta da dam. Ja samo iznosim činjenice, ono što vidim prethodnih 15-20 godina u svim mestima u kojima sam živeo i u svim slojevima društva. Najveći broj devojaka pokušava da sa što manjim ulogom izvuče što veću dobit. Ove koje sam naveo nisu nikakve primadone, belle, lepotice, bombetine ili šta već. One su obične nastavnice, prodavačice, radnice u administraciji,... i ako neko hoće da bude sa njima, mora što više da ponudi, verovatno da bi se one osećale sigurno.
Za one napucane ne smem ni da zamislim kako teku stvari.

Harvi Dent ?

pre 1 godinu

Seks je kanta puna govana, odozgo prelivenih medom. Pitanje je samo koliko brzo ližete med.
(Televisa presenta, 15. jul 2022 23:09)

To se kaže za brak, genije.

Eci

pre 1 godinu

@ Neobjektivnost

Čudno je da misliš da nijedna ne kupuje ništa dečku, niti ga ikad počasti. Viđala sam da devojke kupuju momcima poklone. A to da bude uredan stan i prijatan ili neutralan miris u njemu svako voli. Ali ti momci ako imaju nekretnine, auto, to su sve odrasli ljudi od 35, 40 godina. Od mlađe generacije se to sigurno i ne očekuje, pa opet i oni između 25 i 30 mnogi imaju devojke. Da li će se nekome desiti iskren odnos koji prerasta u vezu, to više zavisi od spoja te dve osobe, ne toliko od drugih faktora.

daj mi razlog

pre 1 godinu

Morate da shvatite da to što vam se čini da žene ne žele seks nije do žena nego do vas. Prvo, na ličnom nivou, realno većina vas se ni ne pere dva put na dan, a kamoli šta dalje.

Drugo, braćo draga, pa ne može da se mrzi žensko i da se priča da sve hoće samo pare i da su lake i promiskuitetne čim malo iskoče iz okvira, i da zadrigli dobacujete devojčicama, i da se žalite što se žene ne zagrću, i da ih pljujete kad ih manijaci napastvuju, i da vrištite što je sela u kola s njim, sama je tražila…. al onda svako od vas pojedinačno da ima trista prelepotica godišnje. Ne biva.
(Bdbd, 16. jul 2022 19:59)

I još ako nisi lik koji se vodi stereotipima i tako pokazuje svoj nedostatak inteligencije milina. Šta misliš o tome?

me

pre 1 godinu

@ Boginja od majmuna

"najprivlačnija žena s kojom sam ikada bio" Kako lepo priznanje, blago tvojoj supruzi. Meni ne deluje da imate ogroman problem. Pogotovo što zvuči kao da vam dobro ide taj seks kada ga imate. Znači da iskra među vama nije zgasla, i da i dalje tinja jako uzbuđenje. Imaš razloga da budeš zadovoljan. Ali naravno, iskren razgovor među vama ne bi škodio. I još: budi uredan u njenom prisustvu, neka ti dah bude lep i miris tela primamljiv. To naravno ne znači da se treba kupati u parfemu ili biti ulickan, već samo tuširanje barem jednom ili dva puta dnevno, čisti zubi i tako to. Zagrliš je ponekad, pričaš s njom, pomogneš joj po kući, a u krevetu joj pružiš nešto o čemu će sa smeškom misliti i kada nisi tu, i bićeš skoro pa idealan muž. Ako bude mislila da joj je bilo jako lepo prošli put i doživela je barem jedan orgazam, ili dva, biće lepo raspoložena i želeće uskoro opet i sama. 🙂

Kako kad

pre 1 godinu

ove brojke su debelo preterane, samo retke žene žele toliko i toliko često sexa. njima je sex prilično sporedna stvar, naravno osim izuzetaka.
(darkwood, 16. jul 2022 09:57)

Ne slazem se. Sustina je u detaljima. Zelja za sexom zavisi od mnogo faktora.

Nije ista zelja kod tinejdzera, ljudi sa 40 godina ili ljudi koji imaju 60 godina.

Veliku ulogu igra i sam stil zivota. Kada smo preoptereceni manje zelimo i stignemo da mislimo na sex.

Moja zena(30) i ja(33godine) ako radimo mnogo desi se da ne bude sexa 4 dana. Kada smo na odmoru bude 2 puta dnevno, ako pobegnemo za vikende bude i vise od toga. U nekom normalnom stanju bude skoro svaki dan. Znaci da zelja postoji.

Naravno da ni nama nije do sexa kada nas pritisne posao pa radimo po 12h dnevno, ili kada nas deca sprecavaju.

Zarko

pre 1 godinu

@ Neobjektivnost - zaista je zalosno ako nisi nista od toga iskusio sa devojkom. Ne znam kako ih biras. Ja i zena zajedno otplacujemo kredit za stan, letovanja placamo zajedno, tako je bilo i kad smo se zabavljali. na drugom sastanku me je odvela u pozoriste i na veceru, ja sam platio na prvom sastanku. Nijedan rodjendan nije prosao da nisam dobio poklon. Moji bliski drugovi i brat zive vrlo slicno, znaci gledajte malo s kim se druzite. Stipsu je bar lako provaliti bilo da je muska ili zenska.
Sto se sexa tice, ne znam zasto bi zena odbijala uzivanje, e, sad, ako ne uziva, naravno da nece biti zainteresovana za sex. To je normalno za svakoga

Mlada Vojvođanka

pre 1 godinu

Vojvo...djanke su zakon a ne ovo Beogra....djanke. Ozbiljnooo )))
(AJA, 18. jul 2022 12:00)

Konačno da je neko shvatio ; )

Zarko

pre 1 godinu

@ Neobjektivnost

Da li su ti muskarci opljackani? Nisu.
Prvo to da razresimo.
Moja sestra je nastavnica u skoli, zet je automehanicar. Ima svoju radnju, jasno ti je da zaradjuje vise. Ti bi vrv moju sestru nazvao sponzorusom.
Da, on placa letovanje, da zive u "njegovom" stanu. Ona deci kupuje sve sto treba, namirnice, obucu, odecu, sve sto treba. Svoju platu trosi na porodicu. Ne trosi je na skupe cipele a da deca nemaju sta da jedu. To su podlosti. Svaki put problem bio kad je ostajala trudna, jednom je nisu vratili na posao. Bila je pod ugovorom na odredjeno. Porodiljska kasnila umnogome, da nije bilo muza sta bi radila - gladovala? Naravno da cu i ja i svaki normalni muskarac placati ono sto mogu i treba za svoju porodicu. Nije to neko sa strane ko je dosao da te opljacka. Ukoliko nisi spreman da delis, ne moras. Niko te ne primorava. Vozi svoja kola, zivi u svom stanu, trosi svoje pare samo na sebe i eto. Nista ne moras da delis. Bas nista. Nikoga ne moras da izdrzavas. Ja ne znam jesu li i vasi ocevi tako gledali sta ko kupuje i ko koga vozi pa ste preuzeli taj model, model vam je los ali vas problem. Uvek mozete da zivite tako da ne trosite na drugoga. Kako bi pomogao nekoga u nevolji, rodjaka, prijatelja dete, nekoga ko ne moze da vrati, kad ti je problem sto neko placa pice zeni ili devojci to jeste raspolaze svojim novcem kako on hoce i zeli?!

Hocu svoj deo

pre 1 godinu

A zašto bi bila sa nekim u vezi ako sa tim nekim ne uživa u seksu?
Sponzoruša bi bila. Većina žena su sponzoruše.
(Answer, 20. jul 2022 17:55)

Pa, ako je tako kao sto tvrdis, onda i vecina tih muskaraca ne bi videli zenu u zivotu da nemaju pare, tako da je tu svako na dobitku, zar ne?

Pornićarka

pre 1 godinu

Nekako ispada u praksi da smo svi ozenili pogresne i obrnuto…
(kudadalje, 15. jul 2022 19:26)

Slažem se. A solo stoje sa strane i gledaju i ništa im nije jasno.

Roki

pre 1 godinu

Sto se toga tice ne opterecujem se, radimo u istoj firmi, mala firma gde smo svi kao familija, svaki dan mi prica koliko me voli, vrlo cesto mi kaze nemoj nikad da me ostavis i da nadjes drugu, zelja joj je da imamo brdo dece, sad poceli drugo da pravimo. Nzm ni ja, zna samo da nas ovo dete izmori maksimalno, i ona i ja iscedjeni kao krpe, ali ja mogu da imam sex, dok kod nje krevet i spavanje jer se dete non stop budi, prevrce i pravi haos...
Inace znamo tacno gde se ko krece(uglavnom posao-kuca) telefoni su nam transparentni, slazemo se lepo, jednostavno volimo se i to otvoreno pokazujemo, alliiiiii taj sex je nedovoljan, bar po mom misljenju...
(Belogradjanin, 15. jul 2022 22:36)

Opusteno samo, ako postoji poverenje,razumevanje i ljubav svi problemi su resivi.Normalno je da, kada se dete rodi ,majkama ono bude u prvom planu, ali proci ce i to dete ce odrasti. Tako je bilo i u mom slucaju, sada 10 godina od rodjena deteta kao da nikad nisam ni imao takav "problem". Zena i ja uzivamo u seksu, koristimo svaku priliku za to, ja 40 ona 36 godina i zelja nas nije prosla i kada je seks u pitanju uvek smo ZA. Samo opusteno, doci ce sve na svoje. Pozdrav.

Zato

pre 1 godinu

Zasto onda postoje samo javne kuce za muskarce?
(Boza, 17. jul 2022 00:36)

Zato sto ima zabrinjavajuci broj muskaraca koji niti znaju niti hoce da se potrude ni oko cega pa tako ni oko sexa - hoce sve na gotovo, a to kosta

Anna

pre 1 godinu

@Neobjektivnost

Zene im zaradjuju manje, a oni hoce bas s njima na odmor, u mogucnosti su da plate - u cemu je tacno tvoj problem s tim?

Trenutno je moja plata opterecena kreditom, za porodicno dobro, da ne bude da kupujem svaki mesec torbu od 500e. Muz placa bas dosta ostalih troskova. Tako smo se dogovorili, ali nekoj zluradoj, pakosnoj osobi, koja je nezadovoljna svojim zivotom i gleda u tudje novcanike, moze izgledati kao da sve on placa. Ili platite nesto ili nemojte. Vasa stvar. Ako ste platili a da vas niko nije primorao na to, ne vidim razlog za kuknjavu.

Vazda neka muka

pre 1 godinu

@Neobjektivnost - ti ne budi lud kao drugi. Svoje pare trosi samo na sebe, ko ti brani? Napravi mauzolej za zivota pa sve sa sobom, posle. Nemoj da te iskoriscavaju

Hocu svoj deo

pre 1 godinu

 U turističkoj agenciji sam nebrojano puta video parove kako dolaze da odaberu gde će ići na letovanje. A nakon što odaberu, muškarac dogovara dinamiku plaćanja. Do sada sam uvek čuo da momak vozi devojku na posao (većina njih čak i nema svoj auto a busom neće da se muče). Zašto neka devojka ne vozi dečka na posao?
(Neobjektivnost, 19. jul 2022 07:35)

Ne znam sto se jedis na zene, evo iz tvog komentara vidimo da bi ti bas voleo da ti neka placa letovanja i da te vozi na posao. Sasvim fer. Sto se ljutis na devojke koje isto tako to zele i pored sebe imaju nekoga ko to za njih radi.
Ti treba da se ljutis na muskarce koji to rade, lepo sledeci put kad budes gledao preko plota u agenciji, pridji tom djuvegiji i objasni mu da radi strasno pogresnu stvar. Bas da vidimo sta ce da ti kaze :D
Svasta ko sve danas ide unaokolo ubedjen da je provalio sve misterije univerzuma

NN

pre 1 godinu

@Neobjektivnost - Decko, glavu gore i nastavi da upoznajes, nema odustajanja i mracenja!
Ima dobrih devojaka, mozda da promenis krugove u kojima se kreces i da upoznajes na drugi nacin (npr. preko prijatelja ili nekoga ko poznaje nekog drugog).
Sto se tice komentara koje si prethodno dobio, uglavnom su se prepoznali u tome sto si napisao, na neki nacin :)

Ty

pre 1 godinu

“ove brojke su debelo preterane, samo retke žene žele toliko i toliko često sexa. njima je sex prilično sporedna stvar, naravno osim izuzetaka.”

Ne može se sve posmatrati kroz ličnu prizmu. Naravno da gomila muškaraca misli da je ženama seks nebitan. Lošima zaista tako deluje. Oni koji ljudski rade posao ipak znaju istinu.

Anna

pre 1 godinu

A zašto bi bila sa nekim u vezi ako sa tim nekim ne uživa u seksu?
Sponzoruša bi bila. Većina žena su sponzoruše.
(Answer, 20. jul 2022 17:55)

Pa, sve manje ih ostaje, ali kad se prica o tome, onda ovi muskarci sto misle da neko treba da im "obeca tri puta nedeljno" padnu opet u amok - te: a deca, a porodica, samo na uzivanje se misli, nije brak samo sex, udala si se i cuti, mora se i pretrpeti... Nijedan nece reci ok ne svidja joj se vise muz/decko razvodi se, raskida... Vama je ok samo kad ste vi u prilici da nadjete mladju i da kazete zbogom staroj porodici (sto je legitimno), ali ako druga strana to uradi onda bes, panika, opanjkavanje, vredhanje. Pustite te lecemerne price

GoranH

pre 1 godinu

Istrazivanje je ocigledno zastarelo jer favorizuje heteroseksualni sex. Sad se pojavila potreba za multivarijabilnim statistikama.
(Dr, 16. jul 2022 08:31)

U tekstu govore o seksu, ne spominju s kim i kako.

Anna

pre 1 godinu

@Hocu svoj deo

haqhhaha kako dobra scena! zamisljam coveka kako ide unaokolo i startuje muskarce koji placaju sa "neka plati ona, druze, ne budi blesav" :D :D :D

Pa sou!