On voli njenih 150 kg: "Ne bi me seksualno privlačila kada bi smršala"

Ova devojka je izuzetno gojazna, ali su ona i njen muž srećni što je baš takva.

Petak, 31.07.2015.

10:05

Izvor: srbijadanas

Default images
foto: screenshot

Podeli:

Natalija Veret (29) ima preko 150 kilograma, ali joj to uopšte ne smeta, čak naprotiv. Ona obožava sve svoje obline i strije i nije jedina. Njen muž Lijam jednostavno ne može da je se zasiti.

"Ne biste mogli da mi platite da idem na dijetu. Ovolika kolika sam sada, je baš onoliko koliko treba da budem. Ako ja mogu da volim svoje obline i vidim koliko moj muž voli moje telo, ja sam srećna", kaže Natalija.

Lijam (30) je očigledno očaran. On kaže kako je oduvek voleo velike devojke. Još dok je bio u školi, uglavnom se zabavljao sa krupnijim devojčicama. "Kada bi Natalija smršala i dalje bih je voleo, ali bi mi bilo teško da me seksualno privlači", navodi Lijam.

Prvi put su se upoznali pre devet godina, u prodavnici kebaba, blizu njihovoh radnog mesta.

"Natalija je naručivala nešto od njene omiljene hrane i izgledalo mi je veoma privlačno što naručuje sve što poželi. Bila je prosto neodoljiva i taj utisak sam zadržao i danas", izjavio je Lijam.

Natalija je još od malena imala problem sa gojaznošću, ali nije oduvek bila zadovoljna sobom. Išla je na razne dijete, ali ništa nije pomagalo, a ona je samo bivala sve više depresivna. Nastavila je da se goji sve do svoje dvadesete. Tada je dostigla novi nivo prezira prema sebi, kada ju je bivši dečko nazvao "debelom i odvratnom". On ju je prevario sa drugom devojkom i rekao kako je toliko debela da nikada neće naći drugog momka.

*ALT

Ipak, Natalija je došla do životne raskrsnice kada je upoznala Lijama. U početku je, kako kaže, bila oprezna jer nije verovala da bi on bio zainteresovan za nju. On joj je rekao kako mu debljina uopšte ne smeta, u šta se ona i uverila kako je vreme prolazilo. Tada je i ona uspela da prihvati sebe takvu kakva jeste i prestala da se muči sa dijetama. Par se venčao i imaju ćerkicu Megan, koja danas ima 7 godina.

S obzirom da Lijam zaista voli punije devojke, često je posećivao sajtove sa takvim slikama. Natalija ga je jednog dana zatekla kako gleda jedan od tih sajtova i poželela da i ona napravi nekoliko fotki. Otkrila je da postoji čitava zajednica koja slavi krupnije žene. Po prvi put je poželela da pokaže svetu svoje telo, pa je pozirala i polu naga i u donjem vešu, dok je njen muž preuzeo ulogu fotografa.

Natalija sve svoje slike postavlja na Internet i iznenađena je brojem pozitivnih komentara. Njene fotografije su postale toliko popularne da je dala otkaz kao negovateljica da bi nastavila da bude model. Kako kaže, još uvek nije plaćena za to što radi, ali teži ka tome. Ona se nada da će svoje samopouzdanje uspeti da prenese i na ćerku.

Kako kaže, još uvek nije zdravstveno ugrožena, ali bi bila spremna da malo reguliše ishranu ukoliko doktori to budu zahtevali od nje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.