Ovi ženski ulošci koji se peru i ponovo koriste su postali hit

Specijalno pravljeni ulošci koji se nakon pranja mogu ponovo koristiti, postali su pravi hit.

Ponedeljak, 05.10.2015.

13:19

Izvor: mondo.rs

Default images
foto: screenshot

Podeli:

Sve žene znaju kako se koriste higijenski ulošci - kupuješ ih, iskoristiš i naravno baciš. Međutim, ovaj proizvod je nešto drugačiji.

"Odeća uložak" je u potpunosti od prirodnih tkanina. Žene koje ga koriste govore da su udobniji i bolji običnih uložaka, a kada se isprljaju, samo ih potopite u hladnu vodu i nakon nekog vremena ubacite u veš mašinu na pranje.

Pored očigledne mesečne uštede, ovi ulošci su uglavnom sa zanimljivim paternima i bojama.

"Mnogo su udobniji, nego što sam očekivala, kao pufnasto ćebence za vaginu", rekla je Suzi Bilinghurst (35) koja je prešla na ove uloške nakon što se "godinama borila sa infekcijama i stravično bolnim menstruacijama".

Ipak, regularni ulošci i tamponi možda izgledaju više higijenski u svojim urednim pakovanjima?

Najnovije studije se ne slažu sa tim i ističu da žene greše misleći da su ulošci za jednokratnu upotrebu čistiji i zdraviji.

Ono što se ističe kao prednost uložaka koje možete oprati i ponovo koristiti je činjenica da vi lično imate priliku da ih operete na 90 stepeni Celzijusovih, šta je sigurno, sigurno je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.