Odlični trikovi za uvek moderan izgled

Kao i uvek, imamo rešenja za vas. Stvar je u četiri jednostavna trika koja će vaše „stare“ stvari i stajling prebaciti na viši nivo. Pokazaćemo vam kako da nosite košulje i pantalone na vrlo jednostavan, a opet drugačiji način.

Subota, 23.01.2016.

13:39

Izvor: zenskimagazin.rs

Odlični trikovi za uvek moderan izgled
foto: Thinkstock

Podeli:

Pogledajte kako izgledaju ti trikovi i odmah sredite vaš odevni izgled...

- Farmerke

Većina žena voli da nosi farmerke u bilo koje doba dana, nezavisno od toga da li idu na posao ili u neobavezni izlazak u kafić sa drugaricama. Farmerke su udobne, mogu se mogu kombinovati uz sve. Ako se odlučite za kombinaciju sa košuljom - to može biti odlična kombinacija za posao, a ako uz njih obučete opuštenu majicu ili glomazni džemper,onda možete bilo gde da idete, gde je opuštena atmosfera.

Za večernji izlazak uz farmerke naravno idu visoke potpetice koje će vas vizuelno učiniti vitkijim,a noge dužim. Da biste postigli još bolji efekat - zavrnite nogavice! Dovoljno je da jedanput ili dvaput zavrnete nogavice i magija će sama nastati. Izgledaćete automatski bolje, a vaš stajling će biti moderniji.

- Košulje

Košulja je u poslednjih par godina dobila dosta na popularnosti. Ne mislimo na poslovni stajling, jer je košulja u toj vrsti oblačenja uvek bila preko potrebna.

Danas ne morate da nosite košulje samo ako idete na posao, jer je ona postala jedan od glavnih odevnih komada koje možete nositi bilo gde. Najviše se njeno nošenje naravno preporučuje za večernje izlaske, jer će vam dati dovoljno elegantan, a opet opušten izgled.

1. Rukavi = zavrnuti

Postoje žene koje kupuju isključivo košulje sa dugačkim rukavimo, samo da bi mogle da ih non-stop drže zavrnutim. Zašto? Zato što zavrnuti rukavi daju poseban izgled stajlingu i sami po sebi predstavljaju neku vrstu aksesoara. Pritom uz njih, vaše omiljene narukvice postaju naglašene, kao i prstenje jer su vam ruke delimično otkrivene. Takođe, ako želite da imate kratke rukave, ovaj trik može dobro da dođe.

2. U farmerke ili pantalone ubacite samo prednji deo košulje

Ovakav stil nošenja je totalno opušten, a možete ga nositi i na posao ili neki važan, ozbiljan sastanak. Na ovaj način ćete stvoriti asimetričan i moderan izgled koji je vrlo popularan.

3. Umesto prednjeg, uvucite samo jedan krak košulje

Ako ne želite da upašete celu prednju stranu u pantalone ili želite zanimljiviji i upečatljivi izgled - onda je ovo prava stvar za vas. Jednostavno je, a opet daje posebnu i upečatljivu notu vašem izgledu. Kao i u prethodnom primeru, asimetrija čini čuda, pa zašto da je ne isprobate?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare