Šta se događa sa njom? Fanovi napali slavnu starletu zbog izgleda

Rijaliti zvezda ne skida tri četvrt helanke i usku crnu rolku, kao i providne čizme koje je dizajnirao njen suprug.

Nedelja, 28.02.2016.

14:16

Izvor: kurir.rs

Šta se događa sa njom? Fanovi napali slavnu starletu zbog izgleda
foto: Splash

Podeli:

Od kako je počela da se pojavljuje u javnosti nakon što je rodila sina Kim Kradašijan ima novi stil. Rijaliti zvezda ne skida tri četvrt helanke i usku crnu rolku, kao i providne čizme koje je dizajnirao njen suprug, reper Kanje Vest

Kim ne skida helanke ispod kolena, a čak su je i njeni fanovi napali da joj užasno stoje, kao i da je čine debljom nego što jeste. Inače, starleta se ugojila tokom trudnoće, zbog čega se jedno vreme nakon porođaja nije pojavljivala u javnosti.

*ALT

Od kako je počela ponovo da se eksponira, svi su očekivali da će nastaviti u starom stilu, ali Kim ih je iznenadila. Jedna od njenih kombinacija zbog koje je žestoko iskritkovana je kada je uslikana prilikom odlaska iz studija u Los Anđelesu. Tada je ponela kožnu jaknku koja je ukrašena njenim likom, zbog čega ju je veliki broj ljudi isprozivao putem društvenih mreža.

Budući da sve što ponese Kim Kardašijan munjevitom brzinom postane trend, mnogi se nadaju da nadaju da to neće biti slučaj i sa ovim kratkim helankama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.