Mesečni horoskop za april 2016. godine

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za tekući mesec.

Petak, 01.04.2016.

09:25

Izvor: B92

Mesečni horoskop za april 2016. godine

Podeli:

OVAN

*ALT

Ljubav

U dužim emotivnim vezama i brakovima april će pokazati svoje promenljivo lice. Iako će Venera ući u vaš znak u prvoj sedmici meseca, ipak ne treba zaboraviti da je njeno mesto u vašem znaku prilično nepovoljno, a da će joj biti dispozitor baš Mars koji u drugom delu aprila kreće retrogradnim hodom. Problemi u emotivnim relacijama će biti više nego vidljivi, a vi i partner ćete uglavnom ventil za narastajuće rasprave tražiti kroz seksualno oslobođenje. U suštini, sada je ta narastajuća strast nešto što može da održi vaš odnos, koliko god on povremeno „klackao“ i koliko god vi bili u nemogućnosti da jasno vidite da li vaša veza ima uopšte budućnost ili ne. Sam početak meseca može pojedinim Ovnovima doneti uplitanje u tajni emotivni odnos, pa budite obazrivi jer to je nešto što može biti otkriveno. Oni koji već duže vreme funkcionišu u tako nekoj priči „sa strane“ počeće da preispituju odnos u kome su i moguće je da će odlučiti da na njega stave tačku. U suštini, najbolje će tokom ovog meseca proći oni koji su slobodni, jer će boravak Sunca i Venere u njihovom znaku itekako otvoriti mogućnosti za nova poznanstva i ljubavne početke. Biće svega kod vas – i neobičnih poznanstava, i mešanje ljubavi i prijateljstva, i neobaveznih odnosa....budite sigurni da vam ni u jednom trenutku neće biti dosadno!

Posao

Početak meseca nalazi vas u kompletnoj dubiozi i osećaju da nikada nećete uspeti da postignete ono što želite. Osećaj da ste u tunelu i da ne vidite izlaz ni svetlo na njegovom kraju, vrlo brzo će nestati, od ulaska Venere u vaš znak i Merkura u znak Bika. Znači, prva nedelja je konfuzna, već posle toga krećemo napred u mnogo boljem fazonu! Morate zapamtiti da će tokom ovog meseca sve ono što se bude dešavalo vezano za posao umnogome zavisiti od toga kako se vi lično postavite ili kako se prilagodite saradnicima i novonastalim okolnostima. Da će vam tokom ovog perioda baš cvetati ruže, i neće, pošto ćete biti u promenljivom raspoloženju i povremeno sa padovima energije, ali ipak i pored svega imate dosta dobrih prilika, naročito kroz poslovne saradnje. Sa strancima će komunikacija krenuti da „klacka“ i računajte na rastezanje i otežanje dogovora. Novčana situacija će biti dosta solidna.....najzad...

Zdravlje

U drugom delu meseca zdravlje će biti u padu, jer će Ovnovi zbog retrogradnog kretanja vladara znaka, Marsa, biti u energetskom disbalansu. Pošto Mars vlada i vašim poljem operativnih zahvata, moguće je da biste trebali da odradite neku sitniju intervenciju koju već duže vreme odlažete.

BIK

*ALT

Ljubav

U poslednjim danima prve sedmice aprila, Venera, vaša vladarka prelazi u znak Ovna gde ima nepovoljno dostojanstvo, a vladar polja ljubavi Merkur, prelazi u vaš znak. Da se ne lažemo, nekih spektakularnih romantičnih priča u ovom periodu neće biti, ali ćete vi biti u pokretu i željni zabave. Dosta prilika da preko prijatelja, u nekom izlasku upoznate nove i zanimljive ljude, mada će se situacije vrteti samo oko neobaveznog, zanimljivog, inspirativnog. Mogu se tu otvoriti i neke interesantne pričice u smislu povremenih, možda čak i tajnih susreta, neobaveznih odnosa...strast će vas „pucati“ sve u šesnaest. U drugom delu meseca mogući su kontakti sa bivšim emotivnim partnerima, i na blic obnova nekog odnosa, ali ja na trajnost i jednostavnost svega ovoga baš i ne bih mnogo računala. No, ne može se poreći da je pred vama vreme kada će vam biti ludo i nezaboravno, a na trajnost i stabilnost u odnosima ćemo misliti onda kada bude vreme za to...Ako ste u dužoj emotivnoj vezi ili čak braku, vi ćete biti malo skloni flertovanju, a partner baš i neće biti u elementu. No, neka velika razmimoilaženja između vas dvoje se ne vide, a ono što je takođe očigledno jeste mogućnost za prinove, ali i za pokretanje nekih ozbiljnijih pitanja vezanih za budućnost vašeg odnosa.

Posao

Prva polovina meseca je nešto bolja po vas, jer ćete tada lakše dolaziti do dogovora sa saradnicima, čak i pokretanja novih poslovnih projekata. Ono što bi vam u ovom periodu moglo zasmetati jeste vaša lična impulsivnost i nestrpljivost, koja bi, umesto da popravi, mogla unazaditi neke vaše odnose. Zato –mirno i strpljivo, ne žurite, jer ono što vredi ne možete dobiti preko noći. Drugi deo meseca je komplikovaniji u smislu da vam se neki dogovori mogu u bukvalno poslednjem trenutku izmaknuti iz ruku. Vladar polja karijere i planova, Saturn, već ide retrogradnim hodom, a sada će mu se pridružiti i vladar polja ozbiljnih poslovnih partnerstava. Period do kraja meseca probleme i neodlučnost po mnogim pitanjima. Finansijska situacija bi i pored svega ovoga trebalo da bude dosta dobra, a Bikovi imaju i šansu da zarade solidne sume novca na brzinu i kroz malo rizika, koji bi sada trebao da se isplati.

Zdravlje

U ovom ćete periodu i dalje biti skloni virusnim i bakterijskim infekcijama. Aktuelni su problemi sa respiratornim traktom, a kod pojedinih su moguće i jače glavobolje kao posledica variranja krvnog pritiska. Oni koji imaju problema sa anksioznošću i povremenim upadanjem u depresivna stanja, trebali bi da više vremena provode u prirodi i opuštaju se.

BLIZANCI

*ALT

Ljubav

Partnerski odnosi, to jest – emotivne veze i bračne zajednice i dalje su u problematičnom periodu. U vašem polju braka Saturn i Mars idu retrogradnim hodom, izvlačeći na površinu svu problematiku iz prethodnog perioda koju ste tako uspešno gurali pod tepih. Vladar vašeg znaka će takođe krenuti retrogradno u poslednoj dekadi meseca, pa će se i ona slaba poboljšanja i stabilizacija koju ste uspeli da postignete do tog perioda opet naći na ispitu. Jedino što vam mogu savetovati jeste da ne uzimate olako ni vaš odnos ni zamerke od strane partnera. Pokušajte da razgovorima dođete do suštine problematike i da nađete kompromisno rešenje. Neće biti lako, to vam obećavam, ali je sigurno da možete unaprediti svoje veze i održati ih. Ne zaboravite da su promene neophodne da bi se vaša veza razvijala. Ukoliko ste slobodni, vladarka vašeg polja ljubavi Venera ulazi u znak Ovna i vaše polje prijatelja. Zanimljive osobe ćete svakako moći da upoznate prilikom izlazaka i kontakata sa društvom, čak i preko interneta i društvenih mreža. Doduše, malo impulsivni aspekti ne daju neku naročitu predispoziciju za trajnost ovih odnosa jer više vuku na neobavezno zabavljanje. No, iz nekog od ovih poznanstava bi se tokom narednog meseca već mogla razviti i ozbiljnija ljubavna priča. Za sada uživajte i opustite se.

Posao

Pred vama je jedan promenljiv poslovni mesec, i tek ćete na njegovom kraju, kada sumirate poslovne rezultate, shvatiti da i niste toliko loše prošli. Često ćete tokom aprila biti u nemogućnosti da pokrenete ono što vam je poslovno važno, a budite sigurni da će trud koji budete ulagali biti zaista velik. Zbog retrogradnih planeta u polju ozbiljnih poslovnih partnerstava, a takođe i retrogradnog kretanja vladara vašeg znaka u drugom delu meseca, svakako morate obratiti pažnju na to kakve dogovore sklapate, da vam ne bi promakle sitnice koje vam kasnije mogu napraviti veliki problem. Blizanci koji imaju privatne poslove bi svakako morali da obrate pažnju na finansijski segment i naplatu potraživanja, koja će biti promenljiva tokom celog aprila. Generalno – novčane prilike neće biti loše, ali teško je da ćete moći da se opustite.

Zdravlje

Em vladar polja koje vlada zdravljem kreće retrogradno u drugom delu aprila, em je i vladar vašeg zdravlja u retrogradnom kretanju. Definitivno ovo označava energetski i pad imuniteta, ali daje i mogućnosti da se u većoj meri posvetite zdravlju koje ste u poslednje vreme zanemarivali.

RAK

*ALT

Ljubav

Povezanost sa emotivnim ili bračnim partnerom tokom ovog meseca je mnogo veća nego u martu, ali ovo nikako ne označava da će baš sve između vas dvoje ići kao po loju. Najveći problem će biti komunikacija, naročito onima koji su u braku, jer ćete se lako raspravljati na dnevnoj bazi, oko sitnica koje život znače. I vi i partner ovom periodu dosta toga zamerate jedno drugom, a u isto vreme ne želite da vidite da je možda deo problema i u vama. Pokušajte da budete tolerantniji prema voljenoj osobi. Sve ovo će se intenzivirati u drugom delu meseca, ali što je interesantno – tada su i najveće šanse da svoje probleme rešite. Pojedini mogu konačno pokrenuti nešto što odlažu već duže vreme, a to je rad na prinovi ili planovi za zajednički život. U svakom slučaju, vaš seksualni život će biti mnogo bogatiji u trećoj dekadi meseca što će vašem odnosu itekako prijati. Ukoliko ste slobodni, ja ne vidim neke velike šanse za ustaljivanje u nekoj ljubavnoj priči. Možete se zaljubiti, to stoji, ali će odnos sa ovom osobom funkcionisati teško i često će vam pravo pokretanje izmicati bukvalno za dlaku iz ruku. Za srećom ne vredi juriti, jer ona uvek sama dođe, zato se vodite tim principom i pustite da se ovo vaše muvanje odvija spontano i samo od sebe. Kada bude vreme – dogodiće se prave stvari.

Posao

I u poslovnom segmentu će mnogo više prilika biti tokom prve polovine meseca. Vladar polja posla i novca, Sunce, egzaltirano je u znaku Ovna, pa će vas u velikoj meri pokretati i u redovnim poslovima, ali i u traženju saradnika i novih projekata vezanih za inostranstvo i strance. Takođe, u ovom periodu pojedini Rakovi mogu očekivati promociju, unapređenje ili pak učvršćivanje pozicije na kojoj su. Od retrogradnog kretanja Marsa u vašem polju poslovnih obaveza, u drugom delu aprila, krenuće i problemi koji će vas u velikoj meri zaokupiti. Loši odnosi sa kolegama, problemi na dnevnoj bazi, a nisu isključene ni vaše greške, zbog kojih ćete morati da ispočetka odrađujete neki posao. I vladar polja komunikacije tada je retrogradan, pa vodite računa u dogovorima, sa papirima. Finansijski segment neće biti loš u ovom mesecu, a postoje i šanse za neke veće dobitke, naročito privatnim preduzetnicima.

Zdravlje

Dve retrogradne planete, dva malefika, Saturn i Mars u vašem polju zdravlja će napraviti priličan dar-mar, naročito u drugoj polovini meseca. Energetski disbalans, veliko trošenje i iscrpljivanje, pa je moguć veći pad imuniteta i povratak hroničnih bolesti. Čak i ako se osećate dobro, uradite analize krvi.

LAV

*ALT

Ljubav

Lavovi u emotivnim vezama i brakovima nemaju toliko problematičnu situaciju tokom ovog meseca. Vi i partner ste uspeli da pronađete pravu meru u svom odnosu i nekako sve funkcioniše bez veće problematike. Doduše, malo će pomoći i to što ćete oboje biti u velikoj meri zauzeti poslovnom tematikom i ono vreme koje vam preostane za zajedničke trenutke nećete želeti da koristite na svađe i razmirice. Takođe, onima koji su dugo zajedno stoje predispozicije za pokretanje nekih ozbiljnih pitanja u vezi vaše zajedničke budućnosti. Moguće je da će se pojedini parovi u ovom periodu odlučiti za zajednički život ili bračnu zajednicu. U drugom delu aprila, kada vladar polja doma, Mars, krene retrogradnim hodom, zauzeti treba da imaju malo više tolerancije jedno prema drugom, ali i da se spreme da će se njihovi planovi nešto sporije odvijati. Slobodnim Lavovima će prva polovina meseca mnogo više odgovarati za ljubav. Venera i vladar vašeg znaka, Sunce, u znaku Ovna doneće vam lako šamiranje pripadnika suprotnog pola, flertovanje i burne veze koje bismo pre mogli nazvati avanturom nego pravom ljubavi. Moguće je da će se i neke „zabranjene“ ili tajne veze pokrenuti u ovom periodu. Od drugog dela meseca budite malo oprezniji u upuštanju u neobavezne priče, jer postoji mogućnost da posle burne jednonoćne avanture zaradite polnu bolest (ili ostanete u drugom stanju).

Posao

U prvom delu meseca najaktuelnije su aspiracije ka inostranstvu i proširenju poslovanja kod vas. Ovo je period koji će biti nešto lakši, mada će i tokom njega biti povremenih problema i zastoja. Vladar polja poslovnih partnerstava i svakodnevnog poslovnog okruženja ide retrogradnim hodom, pa možete očekivati teškoće u ovim segmentima. Biće potrebno dosta vašeg prilagođavanja ako imate nameru da se uklopite u način rada i funkcionisanje kakvo se sada traži od vas. Obzirom da znate koliko vredite, nećete biti zadovoljni postignutim, mada pojedini Lavovi mogu očekivati neku vrstu jednokratne materijalne nadoknade, nagradu ili čak povećanje pozicije. Veći broj poslovnih putovanja, kontakata sa partnerima, nekima čak i češći odlasci put inostranstva pregovora radi. Drugi deo meseca je nešto komplikovaniji, jer vladar polja posla i novca kreće unazad, pa će biti potrebno uložiti više truda.

Zdravlje

Dokle god je Sunce u znaku Ovna, što znači do kraja druge dekade aprila, sa bilo kojom zdravstvenom problematikom izlazićete lako na kraj. Međutim, treća dekada već može da se odrazi na vaše zdravlje i to prvenstveno kroz pad imuniteta koji je posledica velikog energetskog trošenja.

DEVICA

*ALT

Ljubav

Retrogradni Saturn, a od drugog dela meseca i retrogradni Mars u polju doma i porodice svakako neće olakšati onim Devicama koje su u bračnim zajednicama. Napetost i tenzija u odnosima će biti očigledni, a neki pripadnici ovog znaka će izlaz tražiti u pokušajima da probude strast sa partnerom. Generalno, emotivne relacije tokom aprila su prikazane kroz pokušaje i vas i druge strane da nađete rešenje za problematiku koja nije od skora. Već dugo se u vašim odnosima s vremena na vreme provuku neka pitanja koja vas konstantno „bodu“ a ni tokom ovog perioda vam se ne nudi adekvatno rešenje. Dobro je što se, bar za sada, ne vide neke velike problematične situacije, ali pošto će ih u narednim mesecima biti, dobro bi bilo da na vreme razrešite sve zajedničke nedoumice. Venera u vašem polju strasti daće pojedinima mogućnost, naročito u drugom delu aprila, da uđu u avanturu i tajni seksualni odnos. Ovo definitivno neće poboljšati vaše postojeće emotivne odnose, ali neki će na taj način „pobeći“ od problema. Ukoliko ste sami, vladar polja ljubavi, Saturn, ide retrogradnim hodom. Pored mogućnosti da se malo vratite u prošlost i vidite da li je u njoj ostalo nešto za vas, samo su vam otvoreni flertovi, moguće čak i sa osobama preko posla. U svakom slučaju, ovo vas neće držati naročito dugo.

Posao

Vladar polja posla i novca je Venera, koja će tokom ovog meseca tranzitirati kroz znak Ovna i vaše polje novca preko drugih ljudi, osiguranja, bankarskih ustanova. Što se baš tog novca tiče, imaćete par prilika tokom ovog meseca da se onako, svojski ovajdite, da li kroz neku vrstu nagrade na poslu, ili unapređenje, a neke Device mogu dobiti novac i preko osiguranja, otpremnine, nasledstva. Takođe, oni koji vole da rizikuju i da se bave špekulacijama, mogu u drugom delu aprila osvojiti veću sumu novca. No, novac neće ići loše, ali će zato poslovni segment biti mesto na kome se vi dosta trošite u pokušajima da se stabilizujete ili napredujete. Privatni segment će funkcionisati nestabilno i imaćete velikih problema sa saradnicima i u dogovorima. Generalno, zbog retrogradnosti vašeg vladara Merkura u drugom delu meseca trebali bi da vodite računa o svakom poslovnom potezu. Greške i propusti su mogući.

Zdravlje

Retrogradnost i vladara vašeg znaka, ali i vladara polja zdravlja svakako ukazuje da zdravstveni segment u poslednje vreme zanemarujete i da sada mogu početi da se pokazuju problemi. Iscrpljenost organizma i robovanje nekim lošim navikama najviše će se odraziti kroz pad imuniteta i kroz stres.

VAGA

*ALT

Ljubav

Ulazak vaše vladarke Venere u znak Ovna, koji vlada vašim ozbiljnim emotivnim partnerstvima, svakako će pokrenuti veliku potrebu u vama da nađete nekoga za sebe. Sad, koliko je to zaista moguće kada vama vladaju strasti i kada ne možete da baš na pravi način prepoznate ko je „onaj pravi“....to je već drugo pitanje. Da ćete biti u jednom žestokom pokretu, to je više nego sigurno a i u novim poznanstvima ponašaćete se nesvojstveno vama – otvoreno ćete pokazivati svoje interesovanje i biti spremni na „borbu“ da osvojite izabranika svog srca...ili svoje trenutne želje. Pošto vladar polja ljubavi ide retrogradnim hodom, i prošlost će se naravno aktivirati, ali Vage sada mogu ući i u odnos sa osobom koju već duže vreme pokušavaju da osvoje. Da ne grešim dušu, neke od ovih veza bi čak mogle biti i trajnog karaktera, ako uspete da prebrodite početne probleme. Ukoliko ste u braku ili emotivnoj vezi, posvetili ste se tome da pronađete zajednički jezik sa partnerom i uzdignete svoj odnos. Nekima u ovom periodu zaista i stoji mogućnost ulaska u zajednički život ili brak. Ipak, vaša impulsivnost i potreba za promenama može vas u drugom delu aprila uvući i u neku vrstu neobaveznog, seksualnog odnosa. Budite obazrivi jer partner itekako primećuje sve što se dešava kod vas.

Posao

Ulazak Venere u znak Ovna doneće vam veću borbenost i impulsivnost kada su poslovno partnerski odnosi u pitanju. Međutim i pored svog vašeg truda, evidentno je da u poslovnom segmentu ima velikih prepreka i da je vaš napredak spor. Koliko god vas to nerviralo i izbacivalo iz takta, nije vreme da potencirate na svojim ličnim stavovima, već da prihvatite uslove koji trenutno vladaju i uklopite se. Drugi deo meseca, kada vladar polja posla, Mars, krene retrogradnim hodom, još će dodatno potencirati na tom raskolu između onoga što želite i onoga što ostvarujete. Svoju snagu i volju iskoristite pametno, ne trošite se na raspravama u poslovnom okruženju, jer time nećete postići ništa. I pored ovakve situacije, Vage tokom aprila čeka par blistavih trenutaka. Kod nekih će se to odraziti kroz promenu radnog mesta ili značajan napredak u karijeri, dok će drugima doneti prilično solidne sume novca.

Zdravlje

Zdravstveni segment je kod vas već odavno „načet“ i sada je dobar trenutak da pokušate da nešto popravite po tom pitanju. Stres je naročito aktuelan, kao i pad imuniteta, mada će se kod pojedinih sve ovo najviše manifestovati kroz probleme u stomačnom delu. Vodite više računa o sebi.

ŠKORPIJA

*ALT

Ljubav

Sve u vezi ljubavi je tokom ovog meseca isključivo i samo u vašim rukama, bilo da ste slobodni ili u emotivnim relacijama. Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, budite oprezni, naročito u drugom delu aprila, kada Mars vaš vladar, krene retrogradnim hodom. Svojom nestrpljivošću, svadljivošću i promenljivim raspoloženjem možete dovoditi do potpuno nepotrebnih svađa i rasprava sa voljenom osobom. Vi ćete biti taj koji podbada, a partnerova reakcija će prosto rečeno, biti očekivana....i vrlo slična vašoj. Zato dobro razmislite na koji način ćete uticati na svoj odnos, jer kao što postoji šansa da ga pokvarite, isto tako ga možete uzdići na mnogo viši nivo nego do sada. Nećemo da zanemarimo ni strast koja će u ovom mesecu biti vrlo jaka, pa eto predloga – umesto da se svađate, završite u spavaćoj sobi! Škorpije mogu odreagovati u velikoj meri na osobu sa kojom su poslovno povezane, bilo da su slobodni ili zauzeti. U svakom slučaju, ovo će biti jedna žestoka avantura, a vi razmislite (ako niste single) da li ovim potezom možete pokvariti svoju vezu. Slobodni konačno mogu doživeti uspeh sa osobom oko koje se trude i obigravaju mesecima unazad. Da će početak biti vrlo vatren, biće....a da li ćete i koliko dugo uspeti da održite ovu vezu, to će, naravno, samo vreme pokazati.

Posao

Realno gledano, ovo uopšte nije loše poslovno vreme za vas. Da će napora, naročito u drugom delu meseca biti, to je više nego izvesno, ali obzirom na vašu upornost kada nešto želite, ne sumnjam da ćete i sa ovim moći da se izborite. Sunce i Venera će tranzitirati kroz vaše polje poslovnih obaveza i svakodnevice i sigurno će biti od velike pomoći u smislu da ćete moći da ostvarite ono što ste planirali. Takođe, otvoriće se neke prilike i iznenadne šanse koje Škorpijama mogu doneti promenu na bolje, ali isto tako i unapređenje ili povišicu. U svakom slučaju, novca će tokom aprila biti, mada ćete u drugom delu meseca morati da vraćate neka dugovanja iz prethodnog perioda. Bežite od impulsivnosti što je više moguće jer vam samo mogu pokvariti prilike za uspeh, ali vas takođe uvesti i u neke greške i propuste koje ćete posle morati da ispravljate. Dosta jača, mada naporna saradnja sa strancima.

Zdravlje

Od drugog dela aprila stres je više nego izražen, pa gledajte da nađete dovoljno vremena da izbacite nagomilanu energiju i frustriranost, možda najbolje kroz neku fizičku aktivnost ili rekreaciju. Pad imuniteta i podložnost svim vrstama virusnih i bakterijskih infekcija.

STRELAC

*ALT

Ljubav

Ulazak Venere u vaše polje ljubavi krajem prve nedelje aprila itekako će Strelčevima otvoriti mogućnosti da se dobro provedu, zabave, i pronađu zanimljivu osobu za sebe. Šanse su vam otvorene tokom celog ovog perioda, ali će nekako najintenziviji momenti biti u drugoj dekadi meseca. Doduše, tada i vladar polja ljubavi kreće retrogradnim hodom u vašem znaku, pa se lako može dogoditi da sve ostane samo na avanturi ili na jako kratkom odnosu koji će pući prvom prilikom kada se pojavi neki problem u vezi. No, šta god da budućnost ovim vezama donosi, bitno je da ćete vi zaista i „do koske“ uživati. Nek ide život...Pojedini Stelčevi mogu baš tokom te druge dekade aprila odlučiti da daju još jednu šansu bivšem emotivnom partneru, ali mi se čini da će se takođe, neki jako brzo pokajati zbog toga. Pokušajte, šta vas košta, možda ovo ponovno aktiviranje i bude uspešno. E, sad...ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, baš taj drugi deo ovog meseca nije nešto naročito povoljan po vas. Problemi iz prethodnog perioda će svakako morati da izađu na dnevni red i pitanje je kako ćete se vi i voljena osoba nositi sa njima. Jedino što mogu da preporučim je da budete tolerantniji, da pokažete više razumevanja i budete spremni na otvoren razgovor. Bez prave komunikacije i kroz zatrpavanje problema, nećete proći dobro.

Posao

Za vas april mesec donosi dobre prilike ukoliko budete pametno iskoristili svoje šanse i ako nastavite da funkcionišete na isti način kao i do sada – strpljivo i uporno. Saturn u vašem znaku baš vam daje šanse za tako nešto, a obzirom na svoj retrogradni hod, vreme je da neki poslovi koje ste pokrenuli u prethodnom periodu sada počnu da daju svoje rezultate. Ipak, prva polovina meseca je dosta bolja, okolnosti u poslovnom segmentu su stabilnije, a druga dekada bi naročito onima koji su nezaposleni mogla doneti pravu priliku. Kada Mars u vašem znaku krene retrogradnim hodom, računajte da će vam za sve ono što želite trebati mnogo više snage i upornosti. Tada su mogući i propusti i greške, pa ne ulećite impulsivno ni u šta. Finansijski segment vam donosi neke zaista dobre prilike, a Venera u polju igara na sreću može pojedine obradovati čak i dobitkom na lutriji. Bićete mnogo zadovoljniji novčanim prilivima svakako.

Zdravlje

I za vas je preporuka da se bacite na rekreaciju i da pojačate fizičke aktivnosti, jer će vas tokom celog ovog meseca pratiti stres, napetost i nervoza. Starija populacija je naročito pogođena i vi bi svakako trebali da proveravate i krvni pritisak i uradite osnovne analize krvi.

JARAC

*ALT

Ljubav

Polje doma i porodice podržano je tokom ovog meseca tranzitom Sunca i Venere, pa će prvi deo aprila proteći u priličnom skladu između vas i bračnog partnera. Međutim, drugi deo meseca može doneti probleme i jedan od njih bi bila i mogućnost otkrivanja nekog vašeg tajnog odnosa. Moguće je da je ovo osoba sa kojom ste duže vreme u kontaktu ili se iznenada pojavljuje bivši partner kome jednostavno ne možete da kažete „ne“. Da vas može povući strast, to je evidentno...vi samo vidite da li vam se tako nešto isplati. Generalno – duže emotivne relacije funkcionišu bolje tokom aprila i iskoristite ovo vreme da se sa voljenom osobom povežete na jači način nego do sada. Pojedini Jarčevi mogu biti povučeni dobrom atmosferom sa partnerom i poželeti da podignu odnos na viši nivo. Možda jeste vreme za tako nešto, šta više – Mlad Mesec u polju doma može označiti i početak zajedničkog života. Razmislite u svakom slučaju. Ni slobodni nam neće loše proći ni malo. Venera vlada vašim poljem ljubavi, i sada vam daje dve mogućnosti. Prva je da sa bivšim partnerom obnovite odnos, a druga da uletite brzinski u jednu ljubavnu priču u drugoj dekadi meseca. Bilo da je jedan ili drugi slučaj, zapamtite samo da su prilike pomalo nestabilne i da ćete malo teže ovaj odnos održati na duže. No, pokušajte....

Posao

Vodite se tokom ovog perioda onim – Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani. Istina je da će vas sve „vući“ da proširujete poslovanje i da tražite nove mogućnosti za sebe, ali će samo retki u ovom periodu na ovaj način uspeti da urade i nešto konkretnije. U svakom slučaju se vodite onim da je prva polovina meseca mnogo jača za sve ono što želite da postignete. To je vreme kada se treba posvetiti i redovnim poslovnim obavezama u velikoj meri, jer će ostatak meseca doneti zastoje, kašnjenja i definitivno probleme sa papirologijom. Pojedini Jarčevi će biti povučeni prilikom da započnu privatni biznis, moguće uz posredovanje ili učešće nekog od prijatelja, ali bih vam savetovala da ovakvu vrstu projekta ipak ostavite za neko drugo vreme. Ili da makar dobro razmislite, sagledate sve činjenice, pa tek onda odlučite. Finansijski segment će biti dosta stabilan, a mogući su i neki iznenadni, neočekivani prilivi.

Zdravlje

Ovaj mesec je nepovoljan u zdravstvenom segmentu jer postoji opterećenost i stres kojih nikako ne možete da se oslobodite. Vreme je da se ozbiljnije posvetite ovom segmentu, podjednako i mlađa i starija populacija. Probleme treba sprečiti na vreme ili ih makar ublažiti.

VODOLIJA

*ALT

Ljubav

Iako će bračni odnosi funkcionisati dosta dobro tokom ovog perioda, ipak je druga dekada meseca turbulentna i može vam doneti probleme. Komunikacija neće fukcionisati, vi i partner možete optuživati jedno drugo za probleme u odnosu, a sigurno je da će se postaviti i pitanje vernosti. Posesivnost i ljubomora mogu eskalirati u jednoj velikoj svađi, pa se potrudite da ovaj period pregurate zajedničkim snagama. Oni koji su u dužim emotivnim vezama, imaju nešto lakši put pred sobom, mada ni vas neće zaobići problemi od drugog dela meseca. Kod vas bi problem mogao izbiti oko definisanja odnosa i oko toga što voljena osoba ne oseća potrebnu sigurnost i želi da uzdigne vezu na viši nivo. Da li je ovo vreme (ali i osoba) za nešto tog tipa, procenite sami. Odluka je na vama. A slobodnim Vodolijama polje okoline, komšiluka, kratkih putovanja obogaćeno je tranzitom Sunca i Venere, pa ćete partnera tražiti u ovim segmentima....i verovatno i pronaći. No, ne treba zanemariti da je ovo promenljivo polje i da će mnogo sada započetih priča ostati samo na neobaveznim susretima i avanturi. Ovi odnosi će vrlo brzo doći na ispit trajnosti, kada vladar polja ljubavi, Merkur, krene retrogradnim hodom u drugom delu meseca. No, ne može se osporiti da slobodni pripadnici znaka imaju pred sobom vreme za uživanje i provod.

Posao

Period je dobar za kratka poslovna putovanja, za komercijalne aktivnosti, trgovinu, za potragu za novim klijentima. Vi lično ćete verovatno biti u „spidu“ tokom celog meseca, raspoloženi za brojnu komunikaciju i susrete sa postojećim ili potencijalnim saradnicima. Ovog meseca predlažemo i nezaposlenima da se aktiviraju, i to najviše u prvom delu, jer bi tokom druge dekade mogli dobiti povoljne rezultate i vesti. Pozitivne informacije i rezultati će biti prisutni više puta tokom ovog perioda, ali to neće biti dovoljno da vi u potpunosti budete zadovoljni odvijanjem situacija u poslovnom segmentu. Vući će vas želja i da se aktivirate u privatnom sektoru, možda u kooperaciji sa nekim prijateljem ili članom porodice. Ovo jeste interesantna ideja, ali mi se čini da ne shvatate ozbiljnost planiranja i organizacije, pa razmislite još jednom. Novčano dosta solidno stojite. Iznenadni prilivi.

Zdravlje

Ovaj mesec najviše ukazuje baš na rekreaciju i fizičku aktivnost kao mogućnost da pomognete sebi i rešite se nagomilanog stresa. Stariji neka urade analize krvi i pozabave se hroničnim bolestima koje bi mogle da se u ovom periodu nanovo aktiviraju. I vašem znaku stoji blaži pad imuniteta.

RIBE

*ALT

Ljubav

Emotivne veze i brakovi definitivno nisu u svom najboljem izdanju tokom aprila meseca. Već duže vreme je vaš odnos nekako distanciran, samo povremeno se vraćaju one prave iskrice ljubavi i realno gledano – u priličnoj meri ste i jedno i drugo izgubili snagu i volju da se borite za svoju vezu. Tokom ovog perioda pojaviće se šanse da unapredite svoj odnos, ali će biti kratkog daha i zaista ih je potrebno iskoristiti. Saslušajte predloge partnera, provedite više vremena zajedno, idite na neko kraće putovanje ili makar uzmite vikend samo za vas dvoje. Zaista vam je potrebno da se ponovo povežete, a sada to možete uraditi. Ukoliko ste slobodni pripadnik znaka, tokom ovog meseca na žalost, ne mogu da vam obećam onu pravu, istinsku ljubav, vezu koja je namenjena da traje. No, i pored ovoga, sigurno je da ćete se vi izuzetno dobro provoditi. Venera vam je tokom ovog meseca namenila gomilu flertova, moguće i preko poslovnih okolnosti, gomilu novih poznanstava i neke zanimljive ljude u vašoj blizini. Sigurno je da će se vrata avanture i neobaveznih odnosa otvoriti pred vama, a da li ćete zakoračiti u carstvo strasti, ostaje samo na vama. Sigurno je da ćete za neke od ovih odnosa pomisliti „to je to“ jer će vas leptirići u stomaku „raditi“ iz sve snage, ali savet za vas je da ne mislite mnogo o tome šta će biti dalje, uživajte.

Posao

Sunce (koje je vladar polja svakodnevnih poslovnih obaveza) i Venera nalaze se u polju posla i novca. Sigurno je da će prvi deo meseca ovi tranziti davati veliku podršku, naročito u finansijskom segmentu, pa će Ribe obradovati neki bolji prilivi koje već davno željno iščekuju. Međutim, kada u drugom delu meseca vladar polja posla i novca, Mars, krene retrogradnim hodom, evidentno je da će vam biti potrebno mnogo više napora da biste održali postojeće saradnje. Dosta komplikovanih situacija zahtevaće vašu puno posvećenost, pa je u ovom periodu nivo stresa i napetosti pojačan. Podršku od kolega ćete imati, ali će zato saradnja i komunikacija sa autoritetima i nadređenima biti problematična i od njih ne možete očekivati neku veliku pomoć. U tom periodu će i saradnje sa strancima doći u jednu vrstu zapećka i trebaće vam dosta truda da biste ih pokrenuli na pravi način.

Zdravlje

Imate podršku na zdravstvenom planu sve do kraja druge dekade meseca. Međutim, period posle toga može biti problematičan po vas i aktivirati probleme koji su se na neko vreme primirili. Pored pada imuniteta, ponovo postaje aktuelno sve ono vezano za stomačnu regiju i probavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare