Pošaljite nam recept i osvojite vredne nagrade!

Posedujete kulinarsko umeće kojem se divi cela vaša okolina? Onda vas pozivamo da nam pošaljete omiljeni recept i osvojite jednu od vrednih nagrada koju su za vas pripremili Tehnomanija i BOSCH.

Ponedeljak, 28.11.2016.

16:32

Izvor: Super žena

Pošaljite nam recept i osvojite vredne nagrade!

Podeli:

Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete svoj originalni recept i fotografiju jela!

Tokom narednih pet nedelja svakog ponedeljka ćemo birati pobednicu, a najbolji recept biće biran na osnovu najvećeg broja „lajkova“, odnosno „šerova“ na stranici recepta na sajtu Super žena tokom čitave nedelje. U tome neka vam pomognu porodica i prijatelji tako što će podeliti vaš recept i dovesti vas do nagrade!

Nagrade koje je pripremio BOSCH – seckalicu, štapni mikser, mikser i dva multipraktika moći će da preuzmu samo oni koji su poslali originalni recept sa fotografijom koju su sami slikali. U obzir neće dolaziti fotografije preuzete sa interneta.

U slučaju da jedan od pobednika ne ispunjava sve navedene uslove, biće diskvalifikovan, a potom će biti izabran novi dobitnik.

Pozivamo vas da učestvujete u našoj kulinarskoj čaroliji i budete deo portala Super žena!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare