Skinula se nakon porođaja i razbila sve zablude o "idealnom" izgledu novopečenih mama

Model Tes Holidej uvek je bila iskrena kada se govorilo o ženama u modnoj indistriji. Sada je rešila da progovori i o ženskim mukama nakon porođaja kada su kilaža i telo u pitanju.

Sreda, 28.12.2016.

15:51

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila svoju fotografiju samo u vešu. I zaista, hrabro od nje.

"Svaki dan izgleda kao borba, trudim se da naučim da volim svoje telo nakon porođaja. Prošlo je šest meseci i moj stomak se spustio, grudi su poprimile drugačiji oblik, dobila sam strije, osećam se kao stranac u sopstvenom telu više nego ikada“, napisala je ona u opisu fotografije pokušavajući da javnosti stavi do znanja kako zaista izgleda žensko telo nakon porođaja.

Nije mogla ni da zamisli da će joj telo ovako izgledati.

"Nisam navikla da se pogledam u ogledalo, a da ne prepoznam sebe, ali nažalost, to je stvarnost. Neko vreme sam razmišljala da li uopšte da objavim ovu fotografiju ili ne“, iskrena je Tes.

Ona je dodala i da je bitno biti iskren o tome kako izgleda biti žena iz medija, koja je tek dobila bebu i pritisak koji nove mame osećaju zbog potrebe za gubljenjem viška težine. U redu je i dalje biti debeo, kaže Tes. Ona mora da nauči da voli svoje telo i da na njemu radi dan za danom, toga je svesna, dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.