"Svađamo se čija je bila glupa ideja da imamo dvoje dece"

Ida Prester daje sve od sebe da žonglira sa dvoje dece, ali ipak uspeva da pronađe malo vremena za sebe. Prošle godine je rodila drugog sina Rija, a kako joj uspeva da se snađe sa dvoje dece otkrila je na Fejsbuku.

Petak, 17.02.2017.

09:28

Izvor: Super žena

foto: youtube/screenshot

Podeli:

Frontmenka grupe Lolobriđida opisala je na Fejsbuku kako izgleda njihovo uobičajeno veče.

“Svako veče oko 23 napokon nahranimo, okupamo i primirimo svu decu, odrežemo noktiće, podojimo, uspavamo, operemo suđe i veš, spremimo igračke i pripremimo sve za sutra. Svako veče oko 23 napokon kreće samo naše doba dana, romantični momenti kada se možemo posvetiti jedan drugome. Tada moji najmiliji i ja iscrpljeni legnemo na kauč, zaklopimo oči i tih zadnjih 20 minuta svesti svađamo se čija je bila glupa ideja da imamo dvoje dece“, napisala je na Fejsbuku.

A brzo su stigli komentari njenih Fejsbuk prijatelja i pratilaca.

“Ideja nije glupa“; “Uskoro ćete se diviti toj ideji i čudili zašto ih nemate još. Doduše, svaki dan u 21h kad sami odu na spavanja nakon što su napisali domaći zadatak, zapitaš se kako si preživeo“; “Nakon svega pročitanog zaključujem jedno: Zavidim vam što imate decu i što ste srećni iako ste umorni, neispavani, moždva živčani, ali znate da jedan smešak i jedna podvala koju vam dete priušti učiniće vaš život srećnim“, bili su samo neki od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.