Da li muškarcima smeta ako dugo niste imali seks?

Devojke koje nisu u vezi imaju mogućnosti da uživaju u svim svojim izborima, u bezuslovnoj slobodi, u svakom trenutku, bez griže savesti. Ako – umeju. Ipak, među slobodnim damama ima i onih čiji život se sa takvim statusom svodi na nešto manje seksa nego što je poželjno.

Petak, 17.02.2017.

15:26

Izvor: Super žena

Da li muškarcima smeta ako dugo niste imali seks?
Foto: Thinkstock

Podeli:

Celibat nije sramota priznati, posebno ako je sopstveni izbor.

Evo šta su muškarci rekli i poručili povodom ove teme u najnovijem izdanju magazine “Mens Health”.

Više simpatija (Milan, 30)

"Mnogim muškarcima se možda ovo baš i dodatno dopadne. Pokazuje da imaš stav, stil i kriterijume i to je još više seksi."

Veština se ne zaboravlja, opusti se (Jovica, 25)

"Osim ako nisi zaboravila veštine u krevetu, opusti se i uživaj u seksu posle dugo vremena. Oslobodi se i pokaži otvoreno šta te sve uzbuđuje. Biti slobodan u krevetu je mnogo manje neprijatno nego voditi neki usiljeni razgovor tokom večere."

Sve zavisi od tebe (Matija, 40)

"Kao i za mnoge druge stvari, više je nas same sramota nego što to drugi primećuju. Na primer, celulit nikad ne vidim na ženskim nogama, a sve kukaju oko toga. Tako je i za seks. Niko neće znati da nisi dugo, a to nije ni važno."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.