Provodadžiše i "debelo" naplaćuje: Sada je rešila da otkrije šta bogati muževi traže od žena

Sledeći kvaliteti su presudni pri izboru…

Utorak, 18.04.2017.

15:31

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Australijanka Luan Vard je vlasnica agencije za izlaske "PMM and Associates" koja se bavi spajanjem parova.

Njeni klijenti su spremni da izdvoje i do 15.000 dolara kako bi im pronašla srodnu dušu.

Kako bi uspela da spoji dva partnera, ali i da shvati šta to jači pol želi od žena, ona je rešila da ispita 200 muškaraca...

"Odlučila sam da saznam, pa sam upitala muškarce da mi pomognu. Svaki od njih odgovorio mi je koja su to četiri fizička atributa njima najbitnija, ali i četiri osobine žene. Kada sam prikupila odgovore više od 200 muškaraca, sve sam ih analizirala i napravila spisak", pojasnila je.

Tako je došla do zaključka da muškarce kod žena najviše privlači osmeh, kao i inteligencija.

"Nijedan se muškarac neće zaljubiti u vaše namršteno lice već u vaš osmeh. A ne čudi ni da su druga stvar koja ih najviše privlači kod žena njene oči", bila je precizna Vardova.

Što se tiče fizičkih osobina, muškarce, dakle, najviše privlače osmeh, oči, zadnjica i grudi, koje su se našle na četvrtom mestu.

S druge strane, najvažnije emocionalne osobine koje muškarci traže kod žena su inteligencija, ženstvenost, razigranost, smisao za humor i poverenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.