Ovako ona prkosi godinama: Celokupan plan ishrane i fitnes program najlepše žene na svetu!

Ona je po peti put proglašena najlepšom ženom na planeti, a svoj izgled duguje fizičkim aktivnostima i izbalansiranoj ishrani koju vam otkrivamo u nastavku...

Petak, 21.04.2017.

10:16

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Magazin "Pipl" po peti put proglasio je glumicu Džoliju Roberts najlepšom ženom na svetu, a ona se veoma obradovala ovoj tituli, te je izjavila da je veoma polaskana priznanjem.

Godine 1991., kada je njen film "Zgodna žena" nizao uspehe, Džulija je takođe dobila ovu nagradu, kao i 2000., 2005., i 2010. godine!

To je ujedno dokaz da njena lepota prkosi godinama, a glumica je već više puta istakla da se tajna krije u harmoničnom i srećnom životu koji vodi, ali i zdravoj ishrani i fizičkim aktivnostima. Kako se hrani i vežba, otkivamo vam u nastavku...

Ishrana

Džulija nije pobronik dijeta, te se trudi da u svom planu ishranu najviše budu zastupljeni sveže voće i povrće. Logično, izbegava brzu hranu, ali nekada sebe časti sladoledom ili nemasnim voćnim jogurtom.

Za lep ten lica i celokupne kože je zaslužan veliki unos vode, a glumica je priznala da je posebno važno držati se što dalje od alkohola.

Fitnes program za tri dana:

Ponedeljak

total Body program za učvršćivanje i oblikovanje mišića 20 do 40 minuta
step aerobik sa koracima 40 minuta
čučnjevi sa izdržajem
sklekovi
trbušnjaci

Utorak

Pilates, 20 do 40 minuta
step aerobik sa koracima, 40 minuta
pilates

Sreda

vežbe za stomak
step aerobik, od 20 do 40 minuta
40 minuta trening sa težinom tela

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare