Nekada Bondova devojka, a danas beskućnica: "Ovo mi je najteži period u životu"

Nekadašnja zavodnica i veliko ime u filmskoj industriji, danas se bori sa nemaštinom...

Četvrtak, 27.04.2017.

14:46

Izvor: Super žena

Nekada Bondova devojka, a danas beskućnica:
Foto: Getty

Podeli:

Lana Vud, sestra jedne od najvećih holivudskih diva Natali Vud, svojom lepotom i talentom krasila je veliki broj filmova.

Najpoznatija je po ulozi Bondove devojke u filmu "Dijamanti su večni ", koja ju je proslavila, a Lana je i kasnije snimila veliki broj serija, a poznato je i da se slikala za muški magazin "Plejboj".

A post shared by 💘 (@1970starlet) on

*ALT

Iako je nekada uživala veliku slavu, američka glumica danas jedva spaja kraj sa krajem.

Umesto u velelepnoj kući, koju obično imaju glumice, ona danas živi u motelu u predgrađu Los Anđelesa. Komfora nema, a primorana je da deli sobu sa ćerkom, zetom, troje unučadi i dva psa.

Kada je novinarska ekipa posetila glumicu, Lana je bila raspoložena da otkrije neke pojedinosti, te je iskreno rekla da joj najteže pada nezadovoljstvo dece koja nemaju privatnost.

Kada ju je novinar pitao kako se našla u takvoj životnoj situaciji, odgovorila mu je da se dogodio stvarni život.

Prema njenoj priči, kompletna porodica je do nedavno živela u iznajmljenoj kući, ali kada više nije mogla da plaća stanarinu, bili su prinuđeni da se isele u jeftin motel.

Lana očajno govori da niko nije mogao da ih primi, i da su se doslovno našle na ulici.

Kao jedan od razloga teške nemaštine kroz koju prolazi, Lana izdvaja skupo lečenje njene ćerke koja se leči od Hodkinove bolesti.

Na kraju, ona je priznala da joj je ovo najteži period života, te da oseća da joj je popada tlo pod nogama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.